![]() |
#1291 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.jak mówiła matka Bridget J. - "wy wszystkie chciałybyście mieć Indianę Jonesa , który by wam w kuchni garnki zmywał" i "nas uczono mało oczekiwać , wiele wybaczać" ![]() 3.siostro moja , pójdź w me objęcia ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I o co chodzi z tą Zarą? Poważnie pytam. Ceny na All Zary są wyższe niż ceny ubrań projektantów. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie dziś sesję zdjęciową.
Jedno zdjęcie jest prześliczne, tylko niestety trochę mam z tapira Ale światło, kolory- miód! Na ustach mam akryl Maimieri Brilliant Rose (farba do obrazów) i błyszczyk ja zdj 11go 08 010.jpg
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2012-08-11 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. mozliwe, moze powinnam pochodzic z nia na zakupy niby dzieckie a mimochodem obmacywac "dorosly" towar zeby naprowadzic ja w kwestii stylu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspominam Zare bo juz w zeszlym roku mieli takie laczone plaszcze - korpus z materialu typu flausz w melanz albo jak parka khaki i czarne skorzane rekawy. Szalenie mi sie to podobalo ale ceny typu 700 zeta to jakas kpina. Czemu taki prestiz nie wiem. Ale musze im przyznac, ze ciuchy maja swietne (nie mowie o jakosci bo nie wiem, ale same fasony). Cytat:
![]() Cudnie wyszlas, a te loki to tak same z siebie czy wspomagane? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Dawno Wam butow nie wklejalam ![]() Proste ale swietne: http://moda.allegro.pl/botki-podsuwk...555263910.html tylko jak to nosic do waskich spodni, pod spod? Wlizie? A te mi sie baaardzo podobaja ale pewnie drogo pojda: http://moda.allegro.pl/zara-botki-z-...555142822.html No i troche za duze ale co tam... Chyba licytne... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() ![]() bry noc ![]() P. ma chyba stan podgorączkowy i chyba umiera ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego , co piszesz wynika,że Tobie endorfiny się wydzielaja jak masz posprzątane , tak jak innym np. kiedy kupują , co im się podoba ![]() Może rzeczywiście sprzataj, pierz, myj okna a potem zabieraj się za seks ![]() Plus za krótkie foszenie się ![]() A powazniej , wewnetrzne przymusy zawsze maja psychiczne a raczej emocjonalne podłoże , z czegoś wynikają i niekonicznie są dobre, bo w jakis sposób zniewalają ![]()
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam bidżis - mój chuop śpiewa ostatnio This is just where i come in
![]() ![]() ![]() nie tracę czasu na sprzątanie - okna myję raz w roku Kam - nie miałąm w ręku żelazka ponad pół roku - odwlekam kupowanie, a kupić chcę tak po prostu żeby było bo jak będzie potrzebne to sozrobie? a jak już mam coś wyprasować to nie mam zamiaru urobić się przy tym i namachać zbytecznie dziękuję za uwagie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-11 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
fgle mam dzisiaj fazę na W.O.S.P kocham ten wokal, podobnie jak Planta czy Iana Gillana bidzisów też akceptuję ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-12 o 01:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to ponoć taki sam środek zaradczy jak dla kogoś zapalenie papierosa albo jak piszesz kupno czegoś fajnego - coś co musi być zrobione żeby czuć się dobrze nie rozwinę bo ściągnał nam się drugi film i robi se łikend - chuop ma ino jednodniowy łikend to sie byczymy te kilka godzin bezkarnie ![]() dobrej nocy i dnia szyskim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie z tym wogole nie zgadzam,na tej zasadzie niegrzeczne dzieci powinno sie od razu oddawac do domów dziecka ![]() związek dwojga ludzi, prowadzących wspolny dom, finanse i razem zyjacych nie jest łatwą sprawą i sama wielka miłosc nie wystarczy. nigdy w zwiazku nie ma tak zeby samo z siebie było dobrze, trzeba nad tym pracowac i co wiecej zmuszac sie do samoreflekcji a nie tylko starac sie tresowac drugą strone wogole nie powiedzialam do konca tego co chcialam ale jakos nie potrafie sie dzis inteligentnie wysłowic ![]() Cytat:
mam dokłądnie to samo, z tą róznicą ze nienwidze sprzatac... co do seksu to nawet TZ wie ze zeby cos było to na ławie nie moze stac cokolwiek i musi byc wytarty blat ![]() Cytat:
nie wiem...ale czuje sie dziwnie gdy czytam artykuły w wysokich obcasach z czego to kobiety myszą sie wyzwolic itp i o współczesnej roli kobiety itd.... ja sie nie musze z niczego wyzwalac...ale tez nie mialam pojecia jakie społeczenstwo ma pojecie o mojej roli i jakie wymagania ![]() w umie my wogole nie zyjemy jak polska rodzina, tylko jak para studentow z dzieckiem ![]() po prostu mam czasem wrazenie ze moze ja jestem jakas nieodpowiedzialana czy niedojrzała czy co ![]() ![]()
![]() |
#1304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To albo w innych Zarach bywamy albo faktycznie mój gust jest mocno spaczony. ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. no to fakt, z drugiej strony posprzatac i tak czasem trzeba wiec nie zaprzatam sobie tym poki co glowy. Jesli kiedys bede obrzydliwie bogata skocze do psychologa ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! to mnie najwiecej endorfin sie wydziela jak ktos posprząta za mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- no nie,ale syf w pomieszczeniu do seksu mnie rozprasza ![]()
![]() |
#1307 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() W Zarze faktycznie zerzniete ale o to siem rozchodzi. Mowi to jednak osoba spaczona przez lookbook, ktora ma po kokarde zwyklych obcislych bluzeczek podczas gdy reszta modnego swiata ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
akryl mnie rozbroił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja mieszkam w lesie i pajęczyny się robią 3 razy na dobę, mam remont, więc kurz osiada nonstop, ciągle pada, więc podłogi wiecznie w błocie ![]() zwariować można i jeszcze kothy linieją Cytat:
![]() to kiedy ostatnio był seks? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jeszcze podsuszam potem- nie rozczesuję I już
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Poradźcie mi, proszę, ktore zdjęcie lepsze na fejsa?
Weźcie pod uwagę to, że pokazuje się w miniaturce. To drugie wydawało mi się czytelniejsze Ale ju ż nie wiem ja zdj 11go IIcz 025.jpg
#1312 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
A Twoje wlosy maja super potencjal! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na marginesie dodam ,że małżeństwa jedynie z powodu wpadki , to nie jest najlepszy pomysł , zazwyczaj albo się rozlecą albo są piekiełkiem i trauma dla dzieci, bo brak zadowolenia z zycia i brak dobrych kontaktów z partnerem zawsze się na nich bardzo niekorzystnie odbija , sa oczuwiscie wyjatki , ale sporadyczne Przydałoby sie więcej edukacji seksualnej ( przede wszystkim antykoncepcja) Cytat:
![]() bo w innym przypadku nie rozumiem , seks jest naprawdę w zyciu trochę wazniejszy niż porządek Cytat:
![]() natomiast , co do reszty całkiem zgadzam się z Tobą, jest tyle rzeczy do przezycia, zobaczenia, usłyszenia, ludzi do spotkania, nauczenia się czegoś nowego ,ze regularne tracenie mnóstwa godzin na powtarzające się czynności , ktore niczego nie tworzą , nie są do niczego konieczne a ograniczają czas , który można spędzic se sobą jest idiotyczne, nie mówię o podstawowych zasadach higieny ale o owym przymusie częstego sprzatania, mycia okeien, czy robienia tego co wypada i jest oczekiwane przez jakies otoczenie, My tez nie zyjemy całkiem jak polska rodzina, np. obiad jadamy wieczorami lub w nocy napisała Roz kończąc bitki z sosem i zimniaczkami ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-11 o 22:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łooo ![]() ![]() ![]() A co to są galaxy printy? ![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Ju mnie się to pierwsze bardziej podobało
![]()
#1316 |
Zakorzenienie
|
Mnie też, ale na nim wyglądam, jakby kto silnie rzucił we mnie peruką, aż mi szczękę cofnęło
![]()
#1317 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Galaxy print: http://fashionradical.blogspot.com/2...axy-print.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie smutaj, Anastazja prawie nigdzie ostatnio nie pisze ![]() Ale dla Ciebie moze zrobić wyjątek ![]() Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to une w tym jeszcze chodzą i som modne? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.