|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Ja tez polozylam sie o 16 a obudzilam o 21...hehe teraz przynajmniej troche funkcjonuje bo tak to o 21 juz bylam dętka.
Hosenko sliczny dzidzius, ja juz sie nie moge doczekac zoobaczyc mojego ![]() Dziekuje za slowa otuchy ![]() Lady jak ja bym tyle czekala w sklepie to szlag by mnie trafil albo tych pracownikow, tymbardziej ze pracuje w prawie ze identycznym sklepie i jestem mega przeczulona na rozne zachowania sprzedawcow
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
Padam z nóg po dzisiejszym dniu - impreza plenerowa, pomagaliśmy w organizacji, potem graliśmy koncert, w sumie od cholery roboty od godziny 13:30 do 20:30 - mój kręgosłup po prostu umiera! Tak mnie boli, że szok. SZOK... No i jeszcze stopy mnie bolą od stania... W dodatku po naszym koncercie zrobiło się cholernie zimno, wróciłam do domu z TŻem, by się przebrać, założyłam sweterkową tunikę (którą noszę raczej zimą, bo jest ciepła), legginsy, długie kowbojki i marynarkę, a i tak było mi zimno - tragedia! Jesień, jak nic. Ale wszystko wynagradza fakt, że podczas naszego występu, gdy byliśmy na scenie, moje dziecko tańczyło mi w brzuchu. ![]() |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażę się Debrah ale jutro jak je umyję i ogarnę hehe
![]() Djerba panierowałam normaknie, wrzuciłam do jajek z mąką przyprawilam potem do bułki tartej i na patelnię na tłuszcz, genialne ![]() Następnym razem dodam trochę sera żółtego, startego, na samą myśl mimślinka cieknie hehe Co do tableta to ten mój ma gps, w poniedziałek wypróbujemy fakt, że treba mieć stały dostęp do neta ale podobno mało zjada transferu a ja mam bez limitu na karcie w play więc nm to super pasowało![]() Hosenko maluch śliczny ![]() Bokeh ja też jestem przeczulona, w końcu dobre 7 lat w handlu hhe dobrze,że potem nas dobrze obsłużył bo w ogóle bym się wściekła.Idę spać zaraz więc dobranoc i do jutra
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez uciekam dziewczynki .. Ciesze sie, ze jutro nabije 100 postow i w koncu znajde sie na 1 stronce, w spisie mamusi
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz standardowa walka o moja poduche, bo TZ ja wrecz pokochal miloscia wielka i jak tylko wstaje z lozka to on od razu sie na niej kladzie
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma urlop 2 tygodniowy nie mogę pozwolić by w domu przesiedział. A ja nie jadę, bo co będę tam robić, tam same baseny, a ja jakoś nie mam ochoty z nich korzystać teraz, jeszcze mi się coś przypałęta |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
a ja jutro mam amniopunkcję...boje się, martwię i ogólnie, co będzie po badaniu, wyniki itd...
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
witam niedzielnie- leniwie
![]() można powiedziec ze dopiero co się ogarnęłam własnie jem sniadanko- jak zwykle przy wizazu pogoda u nas do bani, nawet na spacer nie chce mi sie wyjsc z małżem, chyba przeleniuchujemy cały dzień na kanapie Pstryknęłam sobie brzuszkową fotkę przed sniadaniem, żeby była najbardziej wiarygodna :0 jak chcecie, to pokaże
|
|
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś robiłam faszerowane pieczarki z fetą i przyprawami na grilla... mniam
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź dobrej myśli, maleństwo będzie zdrowiutkie jak ryba. Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać. |
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem dobrej myśli!! Tylko ten stres i zamartwianie się...wczoraj miałam taką chandrę, śmiałam się, płakałam....
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już parę osób mówiło mi, ze coś ok chodzi po ekranie i chcieli to zabić. A ja uwielbiam ten mój avatar
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuj może czymś się zająć, żeby nie myśleć o jutrzejszym dniu.
|
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie śledzę forum
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-08-12 o 10:42 |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja już po drugim śniadaniu :P i czas sie bedzie chyba niedługo brać za obiad :P
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
jak z rana? właśnie oglądam cejrowskiego ![]() uwielbiam go, a mój tż kupił mi tuner dvb-t zebym na kompie mogla ogladac telewizje dobry ten mój tż ![]() ![]() Ide dziś na obiad do rodziców sasasa a już jutro Hahah zapomniałabym jaki miałam dziś sen otóż śniło mi się że urodziłam 31 grudnia synka któy wyglądał jak jakaś tchórzofretka i probowałam go karmić piersią a on mnie tak gryzł zębami takimi jak maja gryzonie ![]() ![]() i w ogóle okazało się że nie pamiętam niczego z okrsu ciązy od 11 sierpnia(czyli od wczoraj) do porodu i tak mi bylo przykro że nie pamietam duzego brzucha ani kopniaków i że sesji zdjęciowej sobie nie zrobiłąm i że ślubu nie pamietam haha
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-08-12 o 11:13 |
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj zjadłam już ze trzy śniadania i wafelki i wypiłam prawie litr wody...jakiś duży głód!!!
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
ewadylewska ! j też trzymam kciuki jutro ! bedzie dobrze zobaczysz
Dziewczyny to prawda że nie można spać na wznak?? jejku ja zaawsze spałam na brzuchu a teraz jak nie moge to co sie przebudze to śpie na plecach to jest ponad mnie nie moge tego kontrolować w nocy..
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam miseczkę makaronu z dżemem jagodowym mojej własnej roboty. Teraz zjadłam 5 tofifi i jestem szczęśliwa. Teraz muszę uzupełnić płyny, go czuję się jak na kacu.
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle kciuków, musi być dobrze ![]() a ja raz przeczytałam, że najlepiej spać na lewym boku i od tamtej pory tak śpię czasami na wznak, na prawym jest niewygodnie...
|
|
#1435 |
|
BAN stały
|
Cześć kochane
Ale za Wami tęskniłam!! Wczoraj wróciliśmy z wakacji i już na dobre osiedliłam się w domu ![]() Jeju, ale muszę nadrobić Jakoś dam radę ![]() Jutro też mam wizytę!! Nie mogę się doczekać Puściłam już od wczoraj 3 prania - tyle tego mam z urlopu, tylko cholerka nie chce mi schnąć Posprzątałam rano całe mieszkanko i też wybieram się do mamusi na obiad Witam wszystkie nowe mamusie które się pojawiły przez te 2 tygodnie Idę czytać co tam u Was
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej wystraszył mnie mąż. Śniło mi się, ze gdzieś dzwoniłam, przyłożyłam telefon do ucha, a w tym czasie mąż mi zaczął chrapać do ucha. Jak się wystraszyłam, mała w brzuchu też podskoczyła. Serce mi chodzili jak głupie. |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, ratuje sie właśnie kawką z mlekiem bo ciśnienie spadło na łeb na szyję
a ja strasznie uzalezniona jestem od niego.. Normalnie podpieram się brodą przed tym komputerem. Siedzę właśnie na all i orientuje sie w poszczególnych elementach wyprawki- listę zrobiła mi koleżanka- urodziła 2 mies temu więc jest baaaaaardzo aktualna no i podpowiedziała tez, na co nie wydawac niepotrzebnie kasy fajna sprawa taka mamuska na czasie ![]() chwalę się brzucholkiem- z dzisiejszego poranka- 20 tydz. W czwartek mam wizyte z USG więc mam nadzieję, że dzidziol się nie zawstydzi i pokaże nam co chowa między nogami
|
|
|
|
#1438 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale śliczny nosek ma ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() A może podzielisz się tą listą?
|
|||||||
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzucholek już sliczny ![]() tylko jak zapanować nad tym spaniem...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Posprzątałam rano całe mieszkanko i też wybieram się do mamusi na obiad
a ja strasznie uzalezniona jestem od niego.. Normalnie podpieram się brodą przed tym komputerem. Siedzę właśnie na all i orientuje sie w poszczególnych elementach wyprawki- listę zrobiła mi koleżanka- urodziła 2 mies temu więc jest baaaaaardzo aktualna