|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
Bielenda niestety w międyczasie "poszła"
![]() ![]() Co do Negotiating - link jest np. tu http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...1-21/ref=nosim, niestety nie znalazłam nigdzie zdjęcia okładki - postaram się jutro zeskanować i wrzucić. Od razu zaznaczam, że ja nie mam kaset do tej książki (zaznaczam, bo pod linkiem, który wrzuciłam, jest o nich mowa; w księgarni, gdzie kupowałam ją, nie było kaset i wcześniej nie zwracałam na to uwagi ).Jeśli taka wymiana Ci odpowiada - daj znać (obie jesteśmy z Krakowa, możemy się spotkać jeśli masz czas ).Pozdrawiam,
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
Aha, to jak do książki są kasety, to wolałabym ją wcześniej jakoś zobaczyć - może będzie w księgarniach.
A miałabyś coś jeszcze poza wątkiem ewentualnie?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
hej może znajdziesz cos u mnie za cień bourjois i inglot AMC. Poza wątkiem z kosmetylkami mam książki po angielsku The Christmas Carrol Dickensa i wiersze Emily Dickinson w wersji polskiej i angielskiej razem, oraz powiesc Someone like you Cathy Kelly
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Maja - miałaś fajne cienie apc
A tak poza tym, to ewentualnie Cathy Kelly, ale raczej nie oddam za nią ani inglota, ani burżuja - niestety, bo za te cienie będę wybredna ![]() Ale jakbyś ewentualnie chciała coś innego, albo będzie robić dokładki, to może się dogadamy
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
wracam na targowisko, więc podciągam
![]() Przewiduję w najbliższym czasie dokładkę |
|
|
|
|
#67 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam linka wstawić linka
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170238 i dodac, że interesuje mnie kolorówka u Ciebie ![]()
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Szpilka, u Ciebie widzę 5. lakier do paznokci IsaDora'wonder nail' gleaming plum (nr.30) ważny do 09 2008
i ewentualnie czarny tusz Bourjois 'talons aiguilles', zakupiony dokładnie 11.01.07, nie ma na nim niestety dokładnej daty ważności (30 m-cy od daty produkcji), prawie nieużywany,może 4-5 razy A co Ci się u mnie podoba?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
lakierem wstępnie zainteresowała się inna Wizażanka ale tusz jest do wzięcia
chętnie go oddam bo u mnie się marnuje otwarty a używać go na bank nie będę u Ciebie interesują mnie:Loreal Holographic cień fioletowy, zużycie na zdjęciu, z wymianki, brak daty ważnosci - lub Bourjois Pastel Lumiere - fioletowy Gris Indigo, zużycie na zdjęciu, brak daty ważnosci (co do tych fioletów to nie jestem przekonana, czy je chcę wymienić, więc ostrzegam )
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
aa dam znać co z lakierem jak już będę coś wiedzieć
![]() zapomniałam dodać, że lakieru użyłam 3 razy tak więc ubytku nie widać
Edytowane przez szpilka_77 Czas edycji: 2007-01-30 o 18:51 Powód: info |
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak ten patyczke wyglada bo nigdy niemiala khola wiec jakbym miala kombinowac patyczke to musialabym wiedziec jak on wyglada ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak ten patyczek wyglada bo nigdy niemiala khola wiec jakbym miala kombinowac patyczke to musialabym wiedziec jak on wyglada ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak ten patyczek wyglada bo nigdy niemialam khola wiec jakbym miala kombinowac patyczek to musialabym wiedziec jak on wyglada ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Szpilka, Bardziej jestem zainteresowana lakierem niż tuszem
A co do tych cieni, to jednym z nich jest już zainteresowana jedna wizażanka, wiec jeżeli wymienię jeden, to nie wiem, czy drugiego sobie nie zostawię - pisałam, że w sprawie tych fioletów mogę być wybredna ![]() agatka, zaraz przeglądnę Twój wątek ![]() aha, a co do patyczka, to ja swój khol nakładam takim malutkim pędzelkiem - tak mi jest wygodniej. Ten oryginalny patyczek wygląda jak szklana zapałka z zaokrąglonym końcem - więc mógłby być jakiś taki plastikowy. |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Szpilka, Bardziej jestem zainteresowana lakierem niż tuszem
A co do tych cieni, to jednym z nich jest już zainteresowana jedna wizażanka, wiec jeżeli wymienię jeden, to nie wiem, czy drugiego sobie nie zostawię - pisałam, że w sprawie tych fioletów mogę być wybredna wiem, wiem lakierek jest wolny jednak więc może się jakoś dogadamy tym bardziej, że tez mieszkam w Krk więc mogłybyśmy na przesyłce zaoszczędzić czy wiesz coś na temat tych cieni?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nic nie wiem na temat cieni
Jak tylko będę wiedziec, na pewno się odezwę |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka, przeglądnęłam Twój wątek kosmetyczny i ciuszkowy, ale nic nie znalazłam
![]() Jak będziesz robić dokładki, zapraszam do mnie ponownie i może wtedy się dogadamy na wymiankę
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy ten cień Vollare jest czysto pomarańczowy czy może złoto-pomarańczowy? ![]() teraz zauważyłam poczwórne cienie Mark Wins - ciemny fiolet, jasny fiolet, jasny róż, ciemniejszy róż. Zostało ok 90%. chętnie przygarnęłabym......
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Vollare to jest pomarańczowy ze złotymi drobinkami - drobinki są na pewno na wierzchu, nie wiem, czy w środku też, bo cień jest praktycznie nieużywany, więc do środka cienia nie doszłam
Czyli na oku daje efekt pomarańczu ze złotymi drobinkami ![]() Vollare i Mark Twins są wolne |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc mam taką propozycję:Mark Twins za lakier jeżeli masz inną propozycję to czekam
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi może być
Tylko czy to nie będzie za mała wymianka? |
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Twoim wątku podoba mi się jeszcze cień Vollare różowy tylko że gorzej z moim wątkiem bo jak wiesz nie jest zbyt rozbudowany chyba że ewentualnie interesują Cię jakieś saszetki z podkładami Vichy albo z kremami
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
przegrzebałam szafkę w łazience i znalazłam 2 rzeczy tylko:
![]() oliwkę Johnson's baby w żelu o zapachu kwiatowym,ważna do 11 2007, jest jej ponad połowa i krem do włosów brązowych sunsilk - jego jest dużo bo użyłam kilka razy, nie mogę na nim daty ważności wypatrzeć ![]() bo z kolorówki nie mam nic takiego ciekawego
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

).

chętnie go oddam bo u mnie się marnuje otwarty a używać go na bank nie będę
czy wiesz coś na temat tych cieni?