|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
a jaka jest ulubiona szantowa (? ) pieśń Twojego taty? i skąd miłość do szant, żeglujecie? kocham żagle! choć nie mam patentu niestety ![]() 2. będzie ekstra. teraz JUŻ! w tej chwili! je chcę :P---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() buhaha! schodzę na dół, a tam taki obiad jak Twój xD
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad psyhe i bani z cukinia
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, mam kilka
ta najfajniesza jest z big stara, kupiłam za jakieś grosze w factory, zanim był na nie boom druga jest luźna, z wranglera - zdobycz z rzeczy które wywalił do wyrzucenia mój tata :P jest kochana, cieszę się, że udało mi się ocalić taką perełkę pamiętam, że beata kozidrak miała wtedy dzwony z falbankami i wstawkami z koronki
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka,
Chciałaś przejść na SB będąc u mamy? To niewykonalne ![]() Psyche wrzucaj jadłospisy Bania, Spodnie fajne,w sumie też nigdy nie miałam w szafie nic w tym odcieniu a spodni w ogóle nie mam kolorowych,tylko jeansy/białe/kremowe ![]() Pomysł Laury z jeansową koszulą super ja na początku pomyślałam o górze w kolorze kawy z mlekiem ![]() Oglądaliście Madagaskar, tą najnowszą wersję? My dzisiaj oglądaliśmy i bomba ![]() Król Julian (mój idol Ja:imię X: Julian. Ja: Jak król Julian! X: ![]() Ja: Nie oglądał Pan Madagaskaru?!?!?! X: Nie No i w tej części Julian odchodzi o swojej ukochanej niedźwiedzicy i mówi "Byłem dla Ciebie tylko emocjonalnym materacem! i to dmuchanym! Od teraz kochana śpisz na podłodze!" |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
byliście na tym w kinie? my ostatnio byliśmy na epoce lodowcowej i były same dzieci ![]() też bym poszła na madagaskar, też uwielbiam Juliana ;D
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Epokę lodowcową uwielbiam ![]() A jak się w ogóle czujesz ![]() Pytam bo sama dzisiaj zaliczyłam popołudniową drzemkę, przeraża mnie to bo ja na prawdę rzadko spałam w dzień, chyba że byłam chora. |
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
ehh poddalam sie po I dniu. Ale ale! rozsadna redukcja tego sie trzymam
uzywacie olejkow do ciała?? ja mam z alterry z granatem, dzisiaj sie wysmaruje dawno go nie uzywalam
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie pachnie ten olejek? W sumie nigdy nie miałam takiego olejku, tylko oliwki ![]() Rozsądna redukcja to chyba najlepsze rozwiązanie kiedy nie ma się nadwagi tylko parę kilo na plusie My nie mamy teraz wagi ani centymetra, wezmę elektroniczną z domu i będę odejmowała bo nieźle zawyża na innych taki sam wynik,a na niej minimum +4kg. i z czego to może wynikać? Waga od początku taka sfiksowana :P
|
|
|
|
|
#1899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja standardowo, jak śpiąca królewna :P chociaż dzisiaj o dziwo nie spałam, jednak czuję się totalnie do niczego, na nic nie mam siły nawet do lodówki nie chciało mi się chodzić :P wczoraj po ![]() w poniedziałek idę odebrać wyniki, jak coś wyjdzie, to będę to leczyć, a jak nie, to będziemy z lekarzem szukać dalej :P ale to miło że pytasz Może spałaś, bo znowu coś nie tak z pogodą? u mnie dziś było dość sennie, padał deszcz, w ogóle panowała aura bardziej jesienna niż letnia. I dlatego postanowiłam zainwestować jednak w te zielone portasy, aby rozweselać swoją tęczową osobą ten senny i smutny świat!Cytat:
jezeli jesteś na rozsądnej redukcji to idealnie! hmmmm a jak szybko się wchłania? ja kiedyś używałam po gorącej kąpieli, ale przestałam, tz mnie oduczył. nie lubi jak się czymś kleję, i ja przestałam to lubić. teraz używam raczej kosmetyków które świetnie nawilżają i wchłaniają się super szybko, oleje nakładam tylko na włosy. dziś też to zrobię, o! podobno te z alterry są zaje.biste do wszystkiego Cytat:
![]() Oglądałyście "zatańcz ze mną" ? teraz jest na tvn, z riczem girem i jeniffer lopez. ale się wściekłam, jak na turnieju jego córka krzyczała :superrrr super tato i on to usłyszał, wbił się w szok i go to zdezorientowało głupia
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
My tez chcemy isc do kina na madagaskar
Znalazlam stancje, przystanek dalej od szkoly ![]() A ja sie nie zgadzam, rozsadna redukcja jest zawsze spoko, na pewno lepsza niz drastyczne diety, po ktorych sie blyskawicznie tyje ![]() Ja mam mietowe i koralowe rurki, ale ich nie nosilam, w wakacje nawet nie mialam kiedy, bo bylam za granica, a teraz to wiecej mnie nie ma w domu, niz jestem i jak zwykle zapominam je spakowac ;D jestem beznadziejna, przeleza do wiosny zapewne Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-11 o 22:18 |
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje wlosy po olejach znow zaczely sie krecic. Jestem w szoku Cytat:
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też w sumie nie chodzę w ziemie w kolorowych spodniach. w zielonych będę chodziła, bo będą mi pasowały do kurtki mam jedną różową narciarę i oczoje.bną różową czpunię, będę najróżowsza! wiecie co, po południu byłam z psem na spacerze, nie słyszałam co się dzieje wkoło, bo na uszach miałam słuchawki, w pewnym momencie pies zaczął wąchać krzaki, i stał tak z minutę, to ja z nim, wiecie co się okazało ze tam menel sikał ale mialam zmare
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie oglądałam bo ten aktor jest dla mnie obrzydliwy,drażni mnie jego wygląd w ogóle cały ten film jest dla mnie jakiś taki na nie :P Ja chcę już MjM, Barwy Szczęścia, Na Wspólnej, Prawo Agaty, Julię i inne ![]() A jakie badania robiłaś? W sumie cały dzień pada,ale spałam do 10:00, potem załatwialiśmy dużo spraw na mieście,więc podkręciłam obroty :P Ale po południu obiad,film i 4godzinna drzemka. A teraz już mnie muli na spanie :P Cytat:
Mówiłam chodź do mnie, u mnie są dobre połączenia |
||
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jak on moze mnie tak ograniczac ![]() ![]() a ja mowie, ze yyy no ma chyba prawo tego nie lubic?:P jak mam ochote to nakladam ![]() rozumiem, że trzeba walczyć o to, co się lubi, ale śmieszą mnie koleżanki, które na siłę walczą z tym, zeby się nie zmienić, w zadnej kwestii :P a jakiego uzywasz teraz olejku? tez tego z alterry? mi zaczely rosnąć !
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, Twoje miasto to dla mnie wrecz koniec swiata, naprawde musialabym pokonac mnostwo kilometrow, zeby tam zamieszkac
![]() Ewelka, wiem, glupia jestem ;D Ja to zawsze nakupuje ubran, a potem nosze ulubione :/ Ostatnio kupilam w Camaieu dwa sweterki, mialam karte znizkowa, wiec zaplacilam tylko 90zl Wiecie co. Jak bylam teraz w schronisku mlodziezowym w Poznaniu, to wypadl mi z plecaka lakier do paznokci i roztrzaskal sie na podloge i sciane Wieczorem szorowalam z TZ boazerie i plytki A i palca sobie skaleczylam, ze mi krew sikala.Bania, jakos pod koniec sierpnia, 25 jade odebrac klucze i umowe ;D Wlasciciel chcial wczesniej, ,ale nie chce mi sie jezdzic w te i z powrotem do Poznania. |
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , roznil sie tym od oryginalu, ze mial zeza :Ptez mi sie nie podoba ten film, ale byl akurat w tv, gdy prasowalam :P nuda jak nie wiem, film nie wiem dla kogo, chyba dla rzeskich emerytow, ktorzy nie chca miec kochanki, a jednoczesnie chca przezyc cos pasjonujacego. mogl bzyknac jenifer, od razu wszystko by sie skomplikowalo. a wiesz, ze w tym roku z mjm odejdzie jedna z aktorek, wiesz? przeczytalam ostatnio w tele tygodniu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
poznan to mega dziwne miasto, tam wlasnie maja miejsce tego typu akcje ![]() super! oby fajnie Ci sie tam mieszkalo
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Bania jasne że wiem
![]() Marysia A żonka Mroczka chciała odejść bo prywatnie go nie znosi |
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mam dzien spa ![]() Wara od Poznania
|
|
#1909 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
u mnie dzisiaj: śn. musli z jogurtem naturalnym II śn. dwie kromki ciemnego chleba zytniego z ziarnami, serkiem almette i szynką. obiad. parówka z serem w cieście drożdżowym ( też mojej roboty! ) pod. dwa kawałki drożdżówki którą samą upieklam kol. nic. ćwiczenia : HITT 15 i 10 min rozciągania. w pon. zaczynam 6 tydzień TF. zostało jeszcze 6 tyg. na poziome podstawowym a poźniej jazda z zaawansowanym taaam to będzie rzeź! już wszystko dobrze. z tżem wszystko jasne, Oli spokojniejsza, ja też, także wszystko wróciło do normy. ćwiczę, cm lecą ciągle w dół, także jestem zadowolona ostatnio ciągle coś gotuje i piekę ![]() Cytat:
oby, u mnie ostatnio za często się pojawiają... do tego zmieniam tabsy na inne, także mam nadzieje,ze nie oszaleje albo kogoś nie zabiję ja w ogóle nie cierpię kefirów, bleh. a spodnie są mega, meeeeega Cytat:
ta dieta jest boska! jest tyyyyyyle przepisów, tyle kombinacji mam nadzieje,że uda Ci się na niej wytrwać do samego końca a menu, mniam mniam Cytat:
Cytat:
ufff... choruje na tę koszulę, ale te ceny mnie powalają... szkoda,że nigdy w żadnym lumpku nie mogę takiej znaleźć. Cytat:
Króla Juliana uwieeeelbiam i kocham nad życie dialog - boski Cytat:
Moja siostra mówi to samo jeśli chodzi o Poznań uciekam spać razem z moją kruszynką dobranoc!
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
O ja, Marysia odchodzi z M jak milosc? O ludzie, a co jej zrobia? Umrze czy Radosz ja porwie ?
Agnesuk, to nie jestem sama Naprawde, jak na takie, nie az tak wielkie miasto, to komunikacja jest tragiczna. Dobrze, ze mieszkam blisko centrum. No miasto ma ogolnie kilka wad, ktore widac na pierwszy rzut oka, ale co kto lubi
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać, kto tu jest prawdziwą fanką mjm no właśnie zastanawiam się, czy aśka odejdzie czytałam wywiad, że odchodzi, bo chce się rozwijać. ale później to ucichło i wszystko skupiło się na odejściu Marysi. Może to i dobrze, ten wątek był mega nudny i zalatywał leśną górą![]() Aśki nie lubię i że traktuje Pawła jak przygłupa Paweł pewnie jeszcze nie raz bzyknie się z Muchą, ale jak ona wróci, to wtedy JA chyba odejdę :P w ogole, czemu ona jest wśród głównych aktorów na początku, jak leci piosenka kozidrakowej? bez sensu, ze ona sie pojawia , przeciez juz tam nie gra raczej bywa goscinnie, raz na dwa lata!Cytat:
tez mialam miec dzisiaj dzien spa, ale ogladam wzruszajacy melodramat "kapitan corelli" Aga! super, że odpoczęłaś jak to cm ciągle lecą w dół, znikasz nam!fajnie, ze odkryłaś w sobie pasję do gotowania, TZ pewnie się cieszy Cytat:
Teodor i Janeczka mogliby wrócić. w ogole, ten wątek byl super jak marysia zalatwiala matce kochanki swojego meza prace bedziesz miala tv w pokoju?
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Cos czytam, ze Marysia wyjedzie z Arturem, jemu wyjazd sie nie uda i wroci do Polski, a ona bedzie szalec z Norwegiem A to mala zdzirka!
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze sołtbiczowskie menu: śniadanie: kawa z mlekiem 0,5% i twarożek z rzodkiewką, pomidorem i wkrojonym paluszkiem surimi obiad: pieczony kurczak w ziołach i sałatka z pekińską, pomidorem, ogórkiem i nie wiem czym :P podwieczorek: też chyba kakako... ![]() kolacja: omlet z 2 jajek z szynką Dzisiaj nie wytrzymałam i się zważyłam ![]() W fazie uderzeniowej (14dni) chudnie się 3-6kg. ja dzisiaj jestem 4 dzień na diecie i już -1kg.
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-12 o 10:16 |
|
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam co było do 22, ale później był k.wojewódzki, californication, dexter zazdroszczę Wam dziewczyny, że to wszystko dopiero przed Wami, teraz macie okazję łapać najfajniejsze i dość beztroskie wspomnienia ![]() Marysia tak odwali?! wiecznie była matką polką, to teraz zacznie szaleć ![]() Cytat:
ja zbieram się na rower, może uda mi się schudnąć chociaż te 3 kg do końca sierpnia
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia wyjedzie z kochankiem
Tak gdzieś czytałam :PA Aśkę nawet lubię, ma coś suczowatego w oczach ![]() Agniesik,a duże mieszkanie, ile Was tam będzie mieszkało? Znasz kogoś z współlokatorów? A tż też w Poznaniu czy gdzie? Zasypuję pytaniami :P |
|
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje spadku, kazdy kilogram cieszy! juz nie moge sie doczekac mojej SB chociaz powiem Ci że prawie na niej jestem ale chce I faze miec na 100%. Ja tez kiedys czytalam, ze na I fazie mozna przytyc i zeby sie nie poddawac. Były takie przypadki na watku o Sb Ale zdecydowana wiekszosc traci ok 3 kg. Byloby suuuuuuuuper ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() aaaaaa no i najwazniejsze pytanie - ile placisz za jedynke?? ostatnio sie zastanawiam, czy by do Poznania sie nie przenieść. Ale to narazie tak po cichu myśle.
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-08-12 o 11:28 |
||
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jestem ciekawa cen w Poznaniu ![]() Wtrącę się co do surimi :P Można je dostać chyba w każdym spożywczaku, u mnie nawet często na wagę,wtedy w ogóle kosztują grosze. A smakuja ... w sumie bezsmakowe, taką słaaaabą delikatną rybą :P Rodzice i księżniczka przychodzą dzisiaj na obiad
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana na obiad!
![]() Kurczak w ziołach bez zmian, ale zamiast tej surówki kalafior w sosie ze świeżych pomidorów, z cukinią, cebulą i natką pietruszki
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, to jest mieszkanie dość spore, 3 pokoje, na ładnym osiedlu, blisko centrum i rzut kamieniem od szkoły
Nie znam żadnego z nich, w sumie nie chciałam iść z kimś znajomym na stancję. TŻ jeszcze chyba zostanie do stycznia w Krakowie, potem się przeprowadzi do Poznania, nawet ma blisko wydział, to pewnie zamieszka gdzieś w pobliżu ![]() Ewelka, płacę 640 zł, ale muszę mieć własny net. Wezmę od TŻ mobilny z Play i sprawdzę czy mi pasuje, czy dobry zasięg, jak nie, to mamy kable z Inei i najwyżej wezmę studencki internet na 6 miesięcy Może ktoś ze współlokatorów też będzie chciał, zawsze to mniejsze koszta Powiem Ci, że do 700zł spokojnie znajdziesz w Poznaniu jedynkę, ale niektóre pokoje to w ogóle nie warte swojej ceny. Ja będę mieszkać na Ogrodach, także lokalizacja spoko.Monia, co tam Księżniczce ugotujesz? ![]() Ja na śniadanie zjadłam bułkę ciemną z ziarnami, z masłem, serem i pomidorem (chyba TŻ mi skroił z 3/4 pomidora:P). Obiad: będzie duszone mięso kurczaka, ziemniaki, surówka. Potem pewnie wpadnie jakiś kawałek ciasta, bo idziemy z TŻ do jego dziadków. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-12 o 12:53 |
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
pozbywam się tkanki tłuszczowej z ud. taaak, tż się cieszy codziennie do pracy bierze coś do jedzenia i się chwali kolegom haha czasami mi pomaga, ale czasami mu sie nie chcę i mówi,że woli się zająć Oli niż zdrapywać ciasto z blatu
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

:P

wrzucaj jadłospisy 

ładnie pachnie ten olejek? W sumie nigdy nie miałam takiego olejku, tylko oliwki
na innych taki sam wynik,a na niej minimum +4kg. i z czego to może wynikać? Waga od początku taka sfiksowana :P