Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 16:53   #2101
patrycjaw1989
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dzieki :-* dzis jade na swoj mini urlop wiec moze troche wyluzuje i nie bede was dreczyla do czwartku, wiec od razu zycze wam udanego dlugiego weekendu a po powrocie mozecie sie spodziewac zdjec 2 tygodniowych golaskow buziaki
Stary 2012-08-10, 17:03   #2102
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
No wlasnie, mnie tez sie wydalo, ze za malo stabilny. Nie myslalas o jakims triactionie?
Jutro jade na stanikowe zakupy i nie moge sie doczekac i napewno zakupie dobry stanik ten zalozylam tylko na 15 min zeby sobie ulzyc i poszedl w kat narazie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:24   #2103
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka bimbałki

GWEN no proszę Cię..ty nie pasujesz na ulicę..oczywiście w sensie ''takiej" ;;pani d/s marketingu,jaja jakieś!!!!dobrze że masz starą robotę a i nową szybko znajdziesz!!!tak myślę szczerze!!!i może wakacje

ANIKA kryzys..NORMAja się z tobą założę że za kilka dni wszystko minie i cycków nikomu nie oddasz!!zakład???

PATRYCJA twoje cycuszki to świeżynki a i tak ślicznie wyglądają,a nierówności się wyrównająnoś ten pas i później dopasuj stanik do twoich potrzeb...ale wiadome jest tez to że...jak podpisywałyśmy przed operacją...operacja ma poprawić faktyczny stan piersi a nie spowodować że będą idealne!!!i ja już na swoje patrzę z przymrużeniem oka bo mój lewy był większy i teraz też jest większy,więc czy moge oczekiwać że mi się idealnie wyrównają??no niee
a i pati ty masz 330ml jak ja,a inne wymiary??to nie mentory???

ANDZIKUS PO URLOPIKU JUŻ,jak i ja,ale mnie czeka jeszcze we wrześniu...także mam to szczęście że pooplam cycorki w tym roku jeszcze

MAYU jak będę w okolicy W-wy to Ci nie odpuszczę

a ja kobitki 13 mam urodzinkijak to wiecie te''13''naszei robię jutro imprezkę dla koleżanek(ależ się rozimprezowałam) i wrzuciałam do albumu zdjęcie jak chcę isć,szczerze powiedzcie czy ta biała kiecka pasuje do tego topu,czy moze lepiej biały top ,ale to za biało...no serio ..nie wiemno i przy okazji wrzuciłam g
olaski ,jak już cykałam to NACYKAŁAM

MADZIULLASZ idę pooglądać..wręcz biegnę

LITALLEYA dostalaś moje pw??bo już 3 wysłałam!!!!!!!!!!
Stary 2012-08-10, 17:31   #2104
izzi42
Raczkowanie

[QUOTE=anika75;35804840]Kasik, dzięki . Mam nadzieję, że to wszystko minie. U lekarza nie byłam, bo nawet gdybym powiedziała mu o implantach, to powiedziałby, że to dlatego boli. A ręka boli gdy coś porobię, nawet gdy myszką klikam . Tak rwie w stawie i promieniuje na całą rękę. Dr mówiła, że pewnie jakiś nerw był naruszony, tylko kiedy ten durny nerw się uspokoi?
W cyckach też ciągle jakieś rwanie czuję, w lewym znacznie słabiej, chociaż też już zaczynam go odczuwać, a wcześniej nie bolał. A prawy to jakaś masakra, boli nawet gdy rękę zginam w łokciu . W domu sajgon, sprzątać nie mogę, chłop jak to chłop, trochę ogarnie i myśli, że czysto, a ja nie chcę go krytykować, bo i tak się stara.
Kurdę, ja chyba za stara na te cycki jestem

Anika
Jaka stara kobitko, ja mam troche więcej lat od Ciebie i nigdy tak nie pomyślałm

Myśl pozytywnie a ból zniknie, nawet niezauważysz kiedy

Każdy przechodzi inaczej głowa do góry a piers do przodu.

a siostra kiedy ma konsultacje?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 21:10   #2105
malinkac
Raczkowanie

cześć

ale tu dzisiaj pusto jakiś ciekawy film leci hehe

coś Wam opowiem bo az mój TŻ się ze mnie uśmiał.
dzisiaj do pracy założyłam taką białą bluzeczkę. rano na szybko nie mogłam znaleźć mojego białego topa i założyłam biustonosz koronkowy z fiszbinami. myślałam, że umrę! wszystko mnie gniotło, uwierało, cisnęło... nie umiałam się skupić na pracy...miałam ochotę go z siebie zedrzeć ale stwierdziłam, że to może rozpraszać kleintów ( a są nimi praktycznie tylko panowie )
to było straszne!
teraz cały czas chodzę w topach i nikt mnie namówi na jakieś fiszbiny!
niech żyją topy!!!
amen
Stary 2012-08-10, 21:21   #2106
dziunia777
Raczkowanie

Witam dziewczyny, 4 albo 5 raz pisze wiadomosc na tym forum bo bardzo chce do Was dolaczyc ale jak narazie od 4 dni czekam i zaden w moich wpisow sie nie pojawil Jako nowa i jeszcze nie tak doswiadczona jak Wy mam prosbe o pomoc. 28 sierpnia mam konsultacje u dr Sz. w Warszawie i nie mam pojecia nadal jaki powinnam miec rozmiar piersi po operacji. Wiem ze to lekarz jest od pomocy ale ja tez musze miec na ten temat swoje zdanie. Wy wiele biustow widzicie i widzialyscie wiec na pewno moge liczyc na jakies porady Mam 155 wzrostu, waga 42 kg, miseczka b, pod biustem 70 - jest to pelne b bo wszystkie staniki mam porzadnie wypchane, przed okresem az za bardzo wypchane Jaki rozmiar biustu byscie dla mnie widzialy? Moze ktoras z Dziewczyn ma podobne wymiary i wzrost i napisze jaki osiagnela rozmiar i jak sie z nim czuje. Jestem po 1 ciazy, w ciazy piersi urosly mi o jeden rozmiar ale nie byly to do mojej postury zadne balony tylko normalne piersi. Czy miseczka d to nie bedzie za duzo?? Nie wiem czy takimi powinnam operowac wielkosciami ale mam nadzieje ze cos mi pomozecie bo wizyta tuz tuz. W poniedzialek dodam zdjeica swojej "wyjsciowki" jak to nazywacie a po otzrymaniu kilku odpowiedzi i " aprobacie" mojej nowej osoby tutaj zaczne wysylac do Was zaproszenia bo mysle ze zagoszcze tu na dluzej. Bardzo podoba mi sie atmosfera jaka tu panuje i to ze sie wspieracie nie tylko w kwestiach biustow ale tez wszystkich innych!
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 21:45   #2107
kasikkk87
Zadomowienie

zauwazylam ze mi skora z piersi schodzi dr kazala mi ich nie smarowac ale jak je posmaruje oprocz blizn to chyba nic sie nie stanieno musze i jeszcze ten sudocrem uzywam bo nie fajnie sie dzieje na skorze heheh

dziewczyny a kiedy mija efekt polysku piersi czyli mowiac wprost kiedy piersi przestana blyszczec jak gwiazdy hhehe ??widze ze u mnie strupki powoli znikaja to dobrze
no fakt jakos tu pusto po poludniu

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

tak mnie ciekawi czy poza topami ,fiszbinami czasem,stanikami z trumpha tak uwielbianymi przez was nosicie jeszcze inne miekkie staniki??bo jak juz bede mogla to z checia takich poszukam nie lubie tych topow i pod kazda bluzka je widac a bu ale wiem ,wiem nie powinnam narzekac gdyz wy nosicie te przyciasne staniki i pasy ja przynajmniej mam wygodnie

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

w ogole strasznie mnie wkurza ta wrazliwosc sutkow heh normalnie tylko bluzka gdzies mnie przypadkiem dotknie i juz tak strasznieee laskocza kiedys to minie mam nadzieje kazda obcisla rzecz wywoluje dyskomfort wiec na razie luzne nosze

ej piszcie cos bo ja tu monologi prowadze
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:44   #2108
madziullasz
Raczkowanie

Kasik, ja też strasznie obłażę ze skóry ale już kiedyś dziewczyny o tym pisały, że też tak miały, ja musze masować piersi a co za tym idzie mogę je smarować, najpierw kremami przeciwzakrzepowymi a teraz zakupiłam Lirene krem do masażu z arniką. Masowali mnie tym w klinice, i szoruje też cycunie gąbką aby szybciej skórę złuszczyć. Ale już mi się tak nie błyszczą a i ja też mam bardzo wrażliwe dzyndzelki, lekkie muśnięcie aż prąd przechodzi i zaraz stoją na baczność
Stary 2012-08-11, 11:20   #2109
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien doberek

Majirel 22.08 - 11
Lenkii 06.09 - 26
Alex0912 12.11. - 93

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Patrycjo udanego urlopiku wypoczywaj i relaksuj sie

Olivko powodzonka na zakupach pochwal sie co tam zakupiłas ładnego

Klaudeczko zestawik na imprezke super mi sie tam bardzo podoba

A ja sie zastanawiam czy do listopada dam rade odlozyc połowe sumy bo reszte zamierzam dobrac kredytowo, mysle ze zawsze to łatwiej ta mniejszą sume wziac, mam nadzieje ze tą polowe ogarne jakoś choc szczerze w 3 miesiace to troche ciezko mimo ze sume licze razy 5 bo funt ponad 5 zł chyba stoi no oby sie udało

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Ojjj zapomnialam ze dzis sobota (bo jak ja pracuje 4 na 2 to trace rachube czasem) wiec pewnie wszystkie leniuchują w wyrkach WSTAWAC SPIOCHY!!
no nic ja zmykam na male zakupy, potem ogarynka, obiad i do pracy Caluje was kochane i milego dzionka zycze
Stary 2012-08-11, 13:07   #2110
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka bimbałki

GWEN no proszę Cię..ty nie pasujesz na ulicę..oczywiście w sensie ''takiej" ;;pani d/s marketingu,jaja jakieś!!!!dobrze że masz starą robotę a i nową szybko znajdziesz!!!tak myślę szczerze!!!i może wakacje

ANIKA kryzys..NORMAja się z tobą założę że za kilka dni wszystko minie i cycków nikomu nie oddasz!!zakład???

PATRYCJA twoje cycuszki to świeżynki a i tak ślicznie wyglądają,a nierówności się wyrównająnoś ten pas i później dopasuj stanik do twoich potrzeb...ale wiadome jest tez to że...jak podpisywałyśmy przed operacją...operacja ma poprawić faktyczny stan piersi a nie spowodować że będą idealne!!!i ja już na swoje patrzę z przymrużeniem oka bo mój lewy był większy i teraz też jest większy,więc czy moge oczekiwać że mi się idealnie wyrównają??no niee
a i pati ty masz 330ml jak ja,a inne wymiary??to nie mentory???

ANDZIKUS PO URLOPIKU JUŻ,jak i ja,ale mnie czeka jeszcze we wrześniu...także mam to szczęście że pooplam cycorki w tym roku jeszcze

MAYU jak będę w okolicy W-wy to Ci nie odpuszczę

a ja kobitki 13 mam urodzinkijak to wiecie te''13''naszei robię jutro imprezkę dla koleżanek(ależ się rozimprezowałam) i wrzuciałam do albumu zdjęcie jak chcę isć,szczerze powiedzcie czy ta biała kiecka pasuje do tego topu,czy moze lepiej biały top ,ale to za biało...no serio ..nie wiemno i przy okazji wrzuciłam g
olaski ,jak już cykałam to NACYKAŁAM

MADZIULLASZ idę pooglądać..wręcz biegnę

LITALLEYA dostalaś moje pw??bo już 3 wysłałam!!!!!!!!!!

Cześć kobiety

Klaudek dwie dostałam Dzięki
Rozmiarek masz naprawdę idealnie dobrany , węcej Ci nie trzeba , tak prezetujesz się bosko to Ci powie każda z nas ... na imprezkę ubierz się czadowo i nie zapomnij o czadowych fotkach
Klauduś ja jestem z Wrocławia ale jak tylko nadaży się okazja to ja jestem jak najbardziej za i wielkie dzięki za propozycje

Jestem w drodze na urlop jadę nad nasze zimne morze
Więc całuje Was wszystkie i poczytam Was jak tylko będzie chwila czasu
Pa laseczki
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:50   #2111
grazia781
Raczkowanie

Witam was moje kochane
Ale napisalyscie az zaczelam drapac sie glowie
Ja w trakcie przepisania kredytu na mojego TŻ mieszkanko od siebie z roboty mam dostac juz raport napisalam przed wczoraj moj mąż sie poplakal i stwierdzil ze mnie kocha i taka zone miec to skarb ale niestety dalej twierdzi ze cos wygasło i musi z powrotem to wrocic. Ja stwierdzilam jedno dbam o siebie zebym nieznalazla sie z paluszkiem w pupcewiec nawet gdyby tak sie stalo ze by nam sie zylo ok to sie tamto mieszkanko wynajmie i kredyt bedzie sie spalacal a jak nie to mam azymut,gdzie isc dalej twierdze ze bedzie z tego dupa ale kto nie probuje ten zaluje.Wiec co mi pozostało jezeli sie kochamy sprobujemy jezeli okaze sie ze jest dupa mam gdzie isc. Dobrze ze nie ma 50 lat tylko 33
Stary 2012-08-11, 18:51   #2112
anika75
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Kasik, Olivko, Korinko, Andziku, Izzi, Klaudeczko, Myu
Dziękuję Wam baaaardzo za otuchę i pocieszenie
Ja jestem sama, samiuteńka z tymi cyckami, nikomu nie powiedziałam, siostra wyjechała a męża już nie chcę męczyć, zresztą - co on może wiedzieć . Więc Was tak męczę .
Dziś już mi znacznie lepiej, nawet swoje cycuchy przeprosiłam .
Myu, Tobie też ręka bolała..., głupio to zabrzmi, ale cieszę się, że nie tylko ja mam takie dolegliwości, bo dzięki temu wiem, że nic złego tam się nie dzieje . Na wizytę kontrolną się wybieram, jak najbardziej - 30 sierpnia. A dzwonić - dzwoniłam kilka razy, tylko Pani dr chyba jest na urlopie, bo nie odbiera telefonów.

Klaudeczka, my już kiedyś się zakładałyśmy i przegrałam, pamiętasz? Założyłaś się, że cycki zrobię i zrobiłam, drugi raz się z Tobą nie zakładam, bo znów przegram .
Stary 2012-08-11, 21:44   #2113
kasikkk87
Zadomowienie

anik dr ma miec dopiero aktywny numer pod koniec miesiaca i jakos pod koniec ma miec tez urlopikbedzie dobrzebuzka
Stary 2012-08-11, 22:25   #2114
anika75
Zadomowienie

Kasik, dziękuję
A jak plecki? Lepiej trochę?
Stary 2012-08-11, 22:46   #2115
kasikkk87
Zadomowienie

no anik duzo lepiej ale teraz mam wiekszy problem te bolesne,wrazliwe sutki wiele z was rodzilo jest cos takiego jak masc na sutki przy karmieniu sie to stosuje jak sa podraznione czy cos mi sie pomieszalo???
ja nawet obcislej bluzki nie jestem w stanie przeciagnac nizej po cyckach bo tak sutki bolamacie cos sprawdzonego??jezeli takie cos istnieje
Stary 2012-08-11, 22:59   #2116
grazia781
Raczkowanie

ja tu o swoich problemach a wy macie takie bidulki problemy ja tez mam sutki bardzo wrazliwe do tej pory kregoslup przestał mnie bolec dzieki Bogu ufff
Stary 2012-08-11, 23:08   #2117
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam

Dzis kupilam swoj pierwszy staniczek mega wygodnyjutro pocykam jakies fotki i wstawie z okazji miesiaca moich cycuni jak ten czas szybko leci..

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-11, 23:21   #2118
anika75
Zadomowienie

Graziu, dałaś jeszcze jedną szansę mężowi? A ten detektyw? Nic nie znalazł? Z jednej strony to dobrze, ale pamiętaj, nie daj się stłamsić . Trzymam kciuki

Kasik, ja kiedyś smarowałam maścią Bephanten, ale nie wiem, czy na takie sutki po operacji pomoże

Olivko, a jaki to stanik? I co powiedział doktor o tej rance?

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

A ja siedzę samiutka w domu . Mąż na wieczorze kawalerskim , dzieci rozlazły się po wiosce i nudno mi strasznie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-11 o 23:27
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 23:45   #2119
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
zauwazylam ze mi skora z piersi schodzi dr kazala mi ich nie smarowac ale jak je posmaruje oprocz blizn to chyba nic sie nie stanieno musze i jeszcze ten sudocrem uzywam bo nie fajnie sie dzieje na skorze heheh

dziewczyny a kiedy mija efekt polysku piersi czyli mowiac wprost kiedy piersi przestana blyszczec jak gwiazdy hhehe ??widze ze u mnie strupki powoli znikaja to dobrze
no fakt jakos tu pusto po poludniu

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

tak mnie ciekawi czy poza topami ,fiszbinami czasem,stanikami z trumpha tak uwielbianymi przez was nosicie jeszcze inne miekkie staniki??bo jak juz bede mogla to z checia takich poszukam nie lubie tych topow i pod kazda bluzka je widac a bu ale wiem ,wiem nie powinnam narzekac gdyz wy nosicie te przyciasne staniki i pasy ja przynajmniej mam wygodnie

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

w ogole strasznie mnie wkurza ta wrazliwosc sutkow heh normalnie tylko bluzka gdzies mnie przypadkiem dotknie i juz tak strasznieee laskocza kiedys to minie mam nadzieje kazda obcisla rzecz wywoluje dyskomfort wiec na razie luzne nosze

ej piszcie cos bo ja tu monologi prowadze
dobrze, że choć Ty coś piszesz dziewczyny się nam rozjechały i odpoczywają , a te co nie odpoczywają pracują za te co się urlopują
Ja dziś z Olivką na zakupach byłam i pogaduchy z Agatką miałam
Agatka nad morzem lata na latawcu i odpoczywa uczciwie-pozdrawiam i życzę słoneczka i wiatru
A Olivka dziś odziała swoje skarby w pierwszy staniczek Zakupy były bardzo udane i miłe tak się cieszę, że w końcu miałyśmy okazję się poznać Mam nadzieję, że droga do domku była spokojna

Kasikkk- hmm nie wiem czemu Ty nie możesz smarować piersi balsamikiem albo oliwką? może to chodziło o same blizny? Bo blizn Pani dr nie pozwala niczym smarować - ale piersi tak.Pierwszy raz się spotkałam z takim zakazem- a może to przez to że miałaś kłopoty z tłustą skórą? no nie wiem? Ale skoro piszesz , że piersi się świecą to aż się proszą o coś ujędrniającego i nawilżającego . Oliwki Ci nie polecam- bo skoro masz teraz problemy z wypryskami może pogorszyć tylko ten problem. Zakup coś na rozstępy dla mam karmiących na piersi- to są kosmetyki o dużej czystości i bardzo bezpieczne
Co do brodawek- są maści na podrażnione brodawki- no ale to troszkę inne podrażnienie niż nasze Tamte wynikają przede wszystkim z mechanicznego podrażnienia przez ssaka- a te maści mają na celu nawilżyć popękaną skórę na brodawce , zawierają głownie lanolinę- i nic więcej. No bo i nic więcej nie można stosować karmiąc dziecko- nic przeciwbólowego nie wchodzi w grę. Twoim brodawkom to nic nie da- są nadwrażliwe, bolące i nadpobudliwe bo unerwienie zwariowało. No i prawdę mówiąc nie wiele możesz z tym zrobić Ból minie pewnie niebawem ale sterczące antenki mogą zostać z Tobą kilka miesięcy

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
cześć

ale tu dzisiaj pusto jakiś ciekawy film leci hehe

coś Wam opowiem bo az mój TŻ się ze mnie uśmiał.
dzisiaj do pracy założyłam taką białą bluzeczkę. rano na szybko nie mogłam znaleźć mojego białego topa i założyłam biustonosz koronkowy z fiszbinami. myślałam, że umrę! wszystko mnie gniotło, uwierało, cisnęło... nie umiałam się skupić na pracy...miałam ochotę go z siebie zedrzeć ale stwierdziłam, że to może rozpraszać kleintów ( a są nimi praktycznie tylko panowie )
to było straszne!
teraz cały czas chodzę w topach i nikt mnie namówi na jakieś fiszbiny!
niech żyją topy!!!
amen
może to nie taki głupi pomysł by rozpraszać klientów

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 00:39   #2120
gwendolinka
Zadomowienie

bylam ogladac ten staniczek z triumpha co belseno... bo mi sie marzyl komplecik...ale w koncu wziełam tylko majtki za zlodziejską kwotę 109 zł po przecenie ( z 180zł ) .Staniki tylko do 75c W sumie z moją wyplatą i tak mnie na nic nie stać to sobie chociaż "odrobinę luksusu" zafunduję... Szkoda szkoda ...
Nawet żadna randka mi się nie szykuje ...wsadziłam do szafy, do kostiumów z serri "kiedyś załozę"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-08-12 o 00:40
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 00:40   #2121
gwendolinka
Zadomowienie

o!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Delicate_Ess_HWSTR_801_black_lf.jpg (94,6 KB, 38 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-12, 10:05   #2122
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=MyaDiva;35841222]:
Kasikkk- hmm nie wiem czemu Ty nie możesz smarować piersi balsamikiem albo oliwką? może to chodziło o same blizny? Bo blizn Pani dr nie pozwala niczym smarować - ale piersi tak.Pierwszy raz się spotkałam z takim zakazem- a może to przez to że miałaś kłopoty z tłustą skórą? no nie wiem? Ale skoro piszesz , że piersi się świecą to aż się proszą o coś ujędrniającego i nawilżającego . Oliwki Ci nie polecam- bo skoro masz teraz problemy z wypryskami może pogorszyć tylko ten problem. Zakup coś na rozstępy dla mam karmiących na piersi- to są kosmetyki o dużej czystości i bardzo bezpieczne

hej wlasnie ja pytalam dr o piersi -powiedziala na razie nie o blizny nic sie nie pytalam bo wiedzialam ze dr nie zaleca zadnego ich smarowaniaa wtedy moj dekolt i piersi byly w dobrym stanie gorzej teraz uzywam troszke tego cicaplast i sudocremu ale tak bez masazu tylko wklepuje delikatnie i nie na calosca kremik dla karmiacych mam zakupiony tyle ze na razie czeka w szafce moze faktycznie z dr sie nie zrozumialaysmy a propo tego smarowania
Stary 2012-08-12, 10:10   #2123
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dzien doborek

anika zakupilam sobie triumph trophy N super staniczek doktor powiedzial ze mam poczekac az srtupek sie zrobi i odpadnie i ze powinno byc okzobacze jak to bedzie

Mya zakupy bardzo udane i w takim swietnym towarzystwie nareszcie nic mnie nie uciskaciesze sie bardzo ze sie spotkalysmya droga do domu byla w miare dobra tylko deszcz nas zlapal i przy koncu byl ogromny korek ale to norma

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-12, 10:58   #2124
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej

Majirel 22.08 - 10
Lenkii 06.09 - 25
Alex0912 12.11. - 92

Graziu trzymam za Ciebie kciuki Kochana, dbaj tam o siebie
Gwen no majciochy przeboskie są mega sexi
Olivko gratulacje z okazji zakupu 1-szego cyckonosza pokazuj co tam masz

a ja oczywiscie stały scenariusz ogarynka, obiad i praca do 23 bleee .... no ale jeszcze dwa dni i wolne
Buziam Was
Stary 2012-08-12, 12:07   #2125
gwendolinka
Zadomowienie

Mayu mam dla ciebie newsa Nowa kobieta rutkowskiego....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rutkowski.jpg (48,9 KB, 47 załadowań)

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-12, 12:29   #2126
Olivkaa200
Zakorzenienie

Gwen

A na Twoja pupcie napatrzec sie nie moge poprosze wiecej taki sesyjek

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Olivko gratulacje z okazji zakupu 1-szego cyckonosza pokazuj co tam masz
Wieczorkiem postaram sie zamiescic zdjecia w albumie dzis juz miesiac wiec pocykam cycunie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-12, 12:48   #2127
gwendolinka
Zadomowienie

Olivko! to nie moje to zdjęcie katalogowe

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-12, 12:59   #2128
zabulek1
Wtajemniczenie

DZIENDOBEREK: cmok:

Ostatnio nie mam czasu na forum Mamy goscia na miesiac na wakacje i musze organizowac czas w plenerze Praca i wakacje w jednym
Bylam w albumikach madziulasz i klaudyneczki Rewelacyjne cycuchy macie dziewczyny

Buziam wszystkie cycolinki:cmo k:
Horo Ciebie podwujnie : cmok:
Jeszcze chwilka Ci zostala i bedzie dzidzia sliczna
Stary 2012-08-12, 15:43   #2129
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny ubralam dzis pierwszy raz po op buty na obcasie i powiem wam ze klata mnie troche bolala,szcypala trudno to ocenic chyba i do butow na obcasie trzeba sie przyzwyczaic
Stary 2012-08-12, 18:46   #2130
madziullasz
Raczkowanie

Hej a ja dziś po raz pierwszy prowadziłam auto a w pt zrobiłam małe sprzątanko i wszystko ok i nic nie boli. Miałam teraz córcie chorutką i też czasu na net było mało.

Ale zmalała wyliczanka..........
Ale czas szybko leci i w czw. będę mieć męża ponownie w domku i będę miała przed kim paradować z cycusiami

Graziu nie wypowiadałam się na temat Twojej sytuacji gdyż nie czułam się upoważniona. Życie jest jak szalona karuzela. I aby docenić to, że jest dobrze czasami musi się cos ...... NAjważniejsze aby być szczerym z samym sobą choć czasami jest bardzo trudno ale sama musisz przeprowadzić ze sobą poważną rozmowę, ustalić czego chcesz, jakie są Wasze relacje i jakie dzieje i wtedy stwierdzić czy jest warto ale pamiętaj, że iskra musi być: tylko takie małżeństwa są szczęśliwe. Nie ważne czy jesteście razem rok czy 10, wciąż powinniście się cieszyć własnym towarzystwem, tęsknić za sobą. i nie są to jakieś filmowe bzdury. Życzę Wam wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że małymi kroczkami ponownie odnajdziecie wspólną drogę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości