|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
A Bania, nie odp. na Twoje pytanie o lakierze i TZ
Nie, nie byl zly, mi sie rzadko zdarzaja takie akcje Zakrylismy wszystko sprytnie, wrocilismy ze zmywaczem i wacikami po kilku godzinach i szorowalismy, dzieki bogu szybko poszlo
|
|
|
|
#1922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle planujesz się do niej odzywać jak będziesz w Poznaniu? czy od razu ucinasz kontakt? TZ zrobił Ci śniadanko?! Cytat:
heh ja też najbardziej nie lubię sprzątania po gotowaniu :P Super Aga, powoli robi się z Ciebie perfekcyjna Pani Domu co dzisiaj gotujesz![]() Cytat:
![]() a ja dostałam telefoniczną instrukcję od TZa, ze mam myć włosy, wskakiwać w kieckę pończochy i szpilki i czekać na niego za godzinę. ciekawe co wymyslił
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, w sumie to dosc niedaleko, ale moja siostra jest oburzona faktem, ze ide studiowac "do jej miasta", takze sie do niej nie odzywam
Monopol sobie na Poznan wykupila, czy co? Ona mieszka przy samym Rynku, Ewelka na pewno by wiedziala gdzie ![]() O w morde, co sie szykuje? Moze zabiera Cie do restauracji albo na jakis romantyczny wypad ![]() Bania, no Obiad tez mi zrobi |
|
|
|
#1924 |
|
Rozeznanie
|
Poczytuję Was dalej ale ciągle nie mam czasu poodpisywać i wrzucić fot... Postaram się wieczorkiem może. A jutro do pracyyyyyyyy ;(
Angiesik!!!!! Poznanianko Ty nowa, służę pomocą w razie czego gdybyś miała jakieś problemy. A co do komunikacji to od wczoraj jest tragedia, totalna rewolucja na półtorej roku bo jest remont najważniejszego ronda w centrum. Wszyscy zginiemy ![]() I Ewelka - Ty też wracaj! Te dwa lata temu (bo to chyba tak było ?) się nie spotkałyśmy, to może teraz się uda
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-08-12 o 14:07 |
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko to świetnie Cię wita w SWOIM mieście :P jeszcze będzie żałowała swojego zachowania )nie mam własnie pojęcia co się szykuje :P w sumie nie dawał żadnych znaków swoim zachowaniem, ze coś się szykuje. bo ostatnio się domyślałam, że coś kombinuje. spoko, fajnie, że spędzimy niedziele w jakiś elegancki sposób, dobrze, że nie jestem na kacu nie dość że słodziak, to jeszcze jaki zaradny! Cytat:
)jezuu jestem juz mega glodna
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az sama jestem ciekawa ![]() pewnie tak! choc rynek znalam glownie noca zawsze uliczki mi sie mylily ![]() Cytat:
no wlasnie jaka to??????? winyl suszysz naturalnie wlosy?
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
http://remington24.pl/sklep/suszarki...on-ac5011.html
remington pearl, to jest model ac5011. muszę jeszcze dokupić lokówkę z tej serii, bo uważam, że jest prze, przezayebista jednak jest jeden wielki mankament, zaplaciłam za nią ponad 2 stówy, zależało mi na tym, żeby miała dyfuzor, a okazało się, ze on się beznadziejnie trzyma.... nie można go stabilnie wkręcić, i trzeba mocno uważać, zeby nie wypadał podczas suszenia wg mnie to zrobili po dziadowsku, bo to, ze ten dyfuzor nie wypada, to powinno być oczywiste ![]() ale już mnie to nie denerwuje i jaram się tą suszarką co 2 dni, gdy suszę włosy
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Suszarkę dodałam do ulubionych
![]() Karola, dzięki! Jakby co, to na pewno się odezwę. Właśnie, właśnie, nawet autobusy jeżdżą w zastępstwie za tramwaje Także spostrzeżenia mam trafne W Poznaniu powinno być więcej biletomatów, trochę mi tego brakuje Czeka mnie teraz dużo wydatków, chcę kupić taki wieszak zewnętrzny zamiast szafy, jakąś lampkę, mały stolik (najlepiej szklany ;D), ogólnie muszę trochę urządzić pokój po swojemu. Ale fotel mam Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-12 o 14:52 |
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ), a czasem do napuszonej, rozprostowanej, oklapniętej kupy. Bad hair day is a bad hair day no matter what. I nic nie zrobisz :/.
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, mi ta suszarka baaardzo służy
masz też tą lokowkę?! ), jest też chyba jeszcze jakaś trzecia, która różni się od poprzednich jakimś detalem ![]() muszę mieć lokówkę, żeby robić sobie seksowne fale na końcach, mam plan być polską kim kardashian xD dobra, pi.dole glupoty, lece juz, pieknie wyglądam ![]() muaa. kocham Was, nie pijcie za duuzo ;D
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, wydaje mi się, że jak kupowałam to była tylko jedna ta lokówka . Mam taką zwykłą, pojedynczą, coś takiego http://4.bp.blogspot.com/-sxf6PKIUlA...s1600/wand.jpg . Ta część, która się nagrzewa jest brokatowa .
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to może byłaby to dobra próba dla związku, można z kimś być qpę lat,a po zamieszkaniu okazuje się że albo człowiek jest ideałem albo chodzącą katastrofą :P Ale z drugiej strony jesteś młoda, gdzie Ci się ma śpieszyć, korzystaj z życia ![]() Księżna dostała część obiadu :P Ma u nas swoje miseczki ![]() Cytat:
Tż miał taką składaną szafę (zapinana na zamek,fajny design), lampkę i stolik z Ikei,wszystko za grosze. Stolik kosztował 20zł., chcemy jeszcze dwa takie,ale jak siostra tż miała nam kupić to były tylko czerwone,a my mamy czarne. Ja w ogóle zrobiłam się wielka fanką Ikei, mają super meeega dużą pościel, wszystko dużo tańsze. W moim mieście nie ma sklepów z takimi fajnymi dodatkami,a jak już to zdzieraja kasę. Aaa lampki poszukaj też w Pepco jeśli masz,czasami bywają fajne
|
||
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
bania, baw się dobrze i zdradź nam jak najprędzej gdzie byłaś
oj uwierz mi,że daleko mi jeszcze do Perfekcyjnej Pani domu hahadzisiaj nie gotowałam nic. Pochłonęły mnie zakupy artykułów szkolnych robię dla siostry Scrapbooking i potrzebuje dużo pierdółek w sobotę jedziemy całą familią bo ma urodziny, dlatego się muszę postarać do tego robię jej pijane misie - żelki karola - z niecierpliwością czekamy na zdjecia wracaj już do Nas!
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, wiesz, na początku poważnie o tym myśleliśmy, ale w sumie ja mam dopiero 19 lat, jeszcze mam czas na mieszkanie z facetem. Poza tym moj TZ chce po studiach inzynierskich isc do pracy, a wiadomo, ze w miescie duzym pracy po swoich studiach nie dostanie, wiec pewnie sie wyprowadzi z Poznania, a ja bym znowu musiala sie przeniesc do pokoju dla jednej osoby
Ogolnie najpierw ustalilismy tak, ze nie rzucamy sie na gleboka wode, ze mozemy zamieszkac na 2 -3 roku, ale na pewno nie na moim pierwszym. Najpierw chcemy pomieszkac troche osobno, tym bardziej, ze tak naprawde poki co, to nie mielismy okazji sprawdzic jak to jest mieszkac osobno w jednym miescie. W Krk mieszkalismy razem przeciez... I tak to ogolnie wyszlo Bede wlasnie patrzec za mebelkami w Ikei
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-12 o 22:33 |
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem starsza od Ciebie o 5 lat, a nie raz zyciowo mnie zaginasz ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() u mnie jedno wpadlo
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-08-12 o 22:46 |
||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, Ewelka, milo sie to czyta...
Ale mam tez cale mnostwo wad, ktore uprzykrzaja zycie moim bliskim I byscie stwierdzily, ze jak kazdy, bywam emocjonalnym popaprancem Ja dzisiaj ladnie dietuje, nawet nic slodkiego mi nie wpadlo. Widze, ze chudne Wiecie co, lapie dola, tak sobie mysle, ze w Polsce jest niewiele kierunkow studiow, po ktorych mozna szybko dostac prace Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-12 o 23:00 |
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
dobrze Monia mówiłaś żebym przestała jeść bo przybędzie ale aż ponad 2 kg? wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie. Próbuję od rana nadrobić zaległości ale jak już odpisze na wiadomości i idę na kolejną str to widzę że dyskusja się skończyła i wszystko kasuje. Psyhe gratulację , idziesz jak burza z dietką Czemu nie pokazałaś loczków? już się całkowicie rozkręciły? może masz chociaż jedno zdj z komórki? strasznie ciekawa jestem
|
|
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do studiow, ostatnio miałam taka sytuacje, siedziałam ze znajomymi, akurat tak się złozylo że sami faceci, no i rozmawiamy coś o pracy i jeden palnał "Zobacz Ewela, Ty jako jedyna z nas masz wyzsze wykształcenie a zarabiasz najmniej glupio mi sie zrobiło, chyba najbardziej przykro. Fakt że pracuja fizycznie albo maja typowo meskie zajęcia, ale to prawda. Cytat:
szybko przybralas to szybko zleciały te 2 kg a robilas cos konkretnego zeby to zrzucic? chetnie sie dowiem ![]() a psyhe sie na nas wypiela, nie chce pokazać włosow a ciekawość zżera
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam już loków
Nie wiem co to za trwała była, ale chyba już nawet nie mam tego płynu we włosach, bo znowu się zrobiły miękkie i proste (tzn. takie jak były przed trwałą)...
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to i lepiej, skoro według Ciebie wyglądały źle, ale lipa bo zapłaciłaś za to i co teraz
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka nie do końca na marne
teraz nawet jak wyprostuję to się trzymają dopóki nie umyję włosów
|
|
#1943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nas nie da się nadrobić szczególnie klubu Cytat:
|
|||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Ano wlasnie, Ewelka, jedni zarabiaja mniej, ale inni maja lzejsza prace
Facet zostanie kierowca tira i ma 3,5k na reke.U mnie dzisiaj wpadl kawalek babki, bo bylismy u TZta babci. Powiem Wam, ze byla jego siostra z dwojka dzieci- jedna 3 latka, druga pol roku. Jak mnie ta starsza obskoczyla, a TZ musial mloda nosic na rekach, to juz wiemy, czemu planujemy dziecki za 10 lat ![]() Koszmar! Dzieci sa spoko na pol godziny. Do macierzynstwa trzeba dorosnac Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-13 o 20:10 |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk jak dla mnie to nawet 30min. to za dużo
![]() Od jutra znowu zaczynam biegać
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to zależy jakie dziecko
Jak grzeczne, albo umiarkowanie grzeczne to zniosę, ale nie lubię niegrzecznych dzieci, które trzeba pilnować na każdym kroku... Mojej kuzynki syn jest właśnie taki, nikt go w rodzinie nie lubi. Co z nim nie przyjadą, to zawsze jest pogrom na chacie. Ale to wszystko wina wychowania, dzieciak nawet się już nie boi klapsa. Nie jestem jakąś zwolenniczką bicia dzieci, ale czasem jak dzieciak nie dostanie w dupę, to się nie uspokoi, tak samo np. 2-latek nie zrozumie, że nie wolno dotykać gorącego czajnika dopóki się nie poparzy, albo dopóki nie dostanie klapsa jako straszaka.Ja dziś zjadłam Twixa No już trudno Od jednego Twixa się nie tyje (ale i nie chudnie ).
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-13 o 22:09 |
|
|
|
#1947 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam Wam fotuuuu!!!
))) Taki kompletny mix moich ulubionych, będę wrzucać na bieżąco na blogu to zobaczycie więcej. Takie piękne wspomnienia, a tu poniedziałek w pracy, fuj.Zrobiłam dzisiaj TF, wracam tam gdzie skończyłam - czyli od 4 tygodnia. Planuję dociągnąc do 20-ego, zobaczymy jak mi pójdzie
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-08-13 o 23:23 |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, super te zdjęcia, naprawdę... Na twarzy masz pełen chill
![]() Hehe, w Pytaniu na Śniadanie omawiali wczoraj temat jak bezboleśnie wrócić do pracy po urlopie, coś dla Ciebie ;D A Wy z TŻ sami organizujecie sobie takie wyprawy? Kupiłam wczoraj w Biedronce lakier bell miętowy i szary Grzechem by było nie skorzystać z promocji.
|
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
A Was gdzie wywiało? : > Lece do pracy
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurcze w świeto pracujesz! Pogoda jest, to pewnie wszystkie gdzies sie smażą. Ja mam opcje jechac nad wode, ale sama nie wiem. Dzieci są fajne, w sumie zależy jakie. Ja dopiero "polubilam" dzieci, jak siostra urodzila a w sumie tylko jedno dziecko to taki mały promyczek szczęścia, poprawia każdy, nawet najgorszy dzień swoim uśmiechem. Cieszy się z prostych rzeczy. Malutka ma 20 miesiecy, wczoraj na skypie krzyczala "ciocia chooooooooooooodz tu, do niuni!"
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-08-15 o 11:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Nie, nie byl zly, mi sie rzadko zdarzaja takie akcje

pozbywam się tkanki tłuszczowej z ud. 

to świetnie Cię wita w SWOIM mieście :P jeszcze będzie żałowała swojego zachowania

wzięłam się za siebie i w tydz straciłam 2 kg. co za ulga bałam się że tak już zostanie. Próbuję od rana nadrobić zaległości ale jak już odpisze na wiadomości i idę na kolejną str to widzę że dyskusja się skończyła i wszystko kasuje.
Czemu nie pokazałaś loczków? już się całkowicie rozkręciły? może masz chociaż jedno zdj z komórki? strasznie ciekawa jestem