|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
dzień dobry
melduje się że Martuśce przekazałam kciukasy, jutro może coś więcej będzie wiadomo jak z ordynatorem porozmawia .. szyjka trzyma więc to najważniejsze ... a ja mam nogi jak balony i mi źle ogólnie ... yhh ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ![]() za donoszone dzieciaczki .. teraz się coś posypie czuję ....a mi sie śniło że urodziłam 20 września
|
#4922 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
|
|
|
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy te moje bóle to nie jednak jelita.
Cytat:
http://moda.allegro.pl/listing/user....&us_id=9059247 Też się zastanawiałam nad zakupem od niego, ale to z przesyłką wyjdzie chyba ok, 70zł, a nie wiadomo jak z jakością tych produktów. My mieszkamy na tę chwilę w kawalerce, więc siłą rzeczy Mały będzie z nami, więc niestety nie pomogę. Cytat:
|
|
#4924 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry. Jestem nie wyspana i zła. Mały tak mnie wczoraj terroryzował że wyłam z bólu. Na dole się rozpychał i w pipce mi grzebał. Nogi zaciskałam bo normalnie miałam wrażenie że wyjdzie. I po nerach mnie okładał, a szczególnie tej chorej. Sikać mi się chciało co 5 minut ale nie mogłam bo chyba na moczowód mi uciskał, albo znów w nerze mam zastój. Cyrk i płacz był wczoraj. No i nie mam humoru wcale, jest mi źle i mam wszystko gdzieś.
Cytat:
![]() Pocieszyłaś mnie trochę, bo ja choć na kiblu sobie radzę. Ale i tak mam dość i mi ciężko i będę dziś marudzić. Cytat:
Cytat:
![]() I gdzie Ty tu serdelki widzisz? Normalne stópki. Cytat:
![]() Na zaparcia mi pomaga zielona herbata, przez całą ciążę może z dwa razy miałam problem. Dobra jest jeszcze woda z miodem i cytryną zostawiona na noc, i rano na czczo szklaneczkę. Przeczyści pięknie. Tylko miód prawdziwy a nie marketowy. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
HEj kochane
Ja też melduje ze oficjalnie ciaza donoszona Maggie, alliyah gratulacje ![]() Teraz lece. buziaki |
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych o mocnych nerwach:
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
światło mnie poraziło
też mam takiego bębęnka![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- od przyszłego poniedziałku (20) będą w lidlu sliczne sztruskowe spodenki z kokardkami na kieszonkach dla dziewczynek po 19,90 - w rozm. 62-92, śliczne!
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaliyah, Maggie, brawo i gratulacje
!!! Tamlin, ja nie mogę, gdzie ty wieloryba widzisz? Uspokój się laska ładna, zgrabna mama z Ciebie! Ja mam 15kg na plusie, a jeszcze 2 m-ce przed nami. Wczoraj wróciliśmy z imprezy o 2:30. Robiłam za drivera więc pół miasta zjeździliśmy po drodze do domu, ale nie narzekam bo do tej pory to mnie wszyscy wozili, kierowca ze mnie kiepski więc sobie poćwiczę w nocy
|
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
No nie przesadzaj Kobieto !
Bardzo dobrze wyglądasz! Dziewczyny, od wczoraj popołudniu mam jakieś takie inne skurcze, bardziej kłujące i dłuższe. i silne parcie bobra i ten drugi otwór ![]() Martwi mnie to że wkładka co troche mokra, musze wymieniac praktycznie przy każdym sikaniu próbuje zlokalizować czy to o prostu więcej śluzu czy może znów wody się sączą tak jak przy dziewczynkach ![]() Nie wiecie czy można w aptece dostać te takie testy w paskach co pokazują czy to wody co w szpitalach mają??
|
#4930 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Ściemniara z Ciebie Tamlin.
Śliczny brzuchol, a wieloryba to ja nigdzie nie widzę ( no chyba, że u siebie w lustrze) ![]() Cytat:
Ostatnio na wątku lipcowo-sierpniowym dziewczyny pisały, że jest dostępny taki test w aptekach. Edycja> widzę, że Choco już podała szczegóły. O, kolejna szczęściara... widzę, że grono donoszonych co raz większe. Gratuluję.
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
yhh doczytałam że wycofali ze sprzedaży, bo traciły swoje właściwości przed terminem ważności ;/
Kurcze poczekam do wieczora i jak się nic nie zmieni to chyba podjade na IP.. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- i dziwne że śniadania nie mogłam zjeść. jak zawsze najwięcej wcinałam właśnie na śniadanie tak dzis wcisnełam na siłe jedną malutką kanapeczke z końcówki chleba ;/
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierz mi, że do bycia grubą i brzydką, to spoooro Ci brakuje. Z Mateuszkiem poważnie dzisiaj wieczorem porozmawiajcie, żeby dziś w nocy już tak Cię nie boksował, napewno chłopak grzecznie posłucha. ![]() Sojeczko tak jak Tamlin pisze... jeżeli coś Cię bardzo niepokoi to śmiało jedź na IP. Na tym etapie ciąży lepiej już dmuchać na zimne, więc napewno bez problemu Cię przyjmą, a takie domysły tylko nas niepotrzebnie stresują.
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Katee27
ja nie mam wagi w domu,ale waga u lekarza chyba raczej nie kłamie ![]() ja dzis zaczynam 33 tydz Na sniadanie zjadlam kanapki z dzemem i kakao i mnie przymulilo ![]() synek zazyczyl sobie kanapke z czekolada,siostra parówki,tz jajecznice. I kazdemu musialam dogodzic ![]() Wogole smierdzi mi w domu fajkami,ze nei moge wytrzymac. Przyszla wczoraj nasza kolezanka z whisky i pili sobie razem z tzetem cala noc i wypalili 2 paczki fajek w kuchni,wiec j***ie tak ze sie naprawde zaraz zrzygam. Niewiem jak to wywietrzyc |
|
|
|
#4937 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Ja sie wykoncze z tym moim gardłem, niby mnie nie boli ale tak jakby mi cos stanelo w przelyku Od rana z mamcia piekłam placuszek i juz mam na niego ochote ![]() U mnie dzis nie za ciepło, wiec moze spacerek wkoncu zaliczymy ciesze sie ze sie podoba dziekowac dziekowac ![]() dziekowac Marta1986222 trzymam kciuki za to zebys jak najdluzej w dwupaku zostala Katee27,marzenka 1984 sliczne brzusie ![]() maggie123 dziekuje gratuluje donoszenia![]() Katiem dla ciebie tez za donoszenieangel witamy spowrotem ![]() tamlin super wygladasz , nie przesadzaj naprawde ![]() cos czuje ze to bedzie nuuudna niedziela..
|
|
|
|
#4938 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale ja bym rozwiała wątpliwosci na ip Cytat:
|
||
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Sojka ja też mam ciągle majtki mokre ale tak juz od dawna a lekarz nic mi nie mówił że wód płodowych ubywa
ale jak się martwisz jedź na IP Tamlin jejku jak pisałaś wieloryb to sobie wyobrażałam Cie jako moją siostre a Ty chiolera jasna ddo wielroyba to masz daleko ja was strraszyć nie zamierzam.. a ppnarzekaj sobie każdy ma wkońcu złe dni .. Angel sytuacja shytuacją ale noie forsuj sie za bardzo, pamiętaj że dzieciątko najważniejsze ![]() u nas ok. chłodno teraz Zuzka idzie spać a potem jedziemy z teściami na obiadek i pojedziemy do parku mioejskiego bo u nas dzisiaj biją oficjalny rekord zumby to sobie Zuzia troszkę potańczy a ja popatrzę
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Marta trzymam kciuki
Sojka mam nadzieję, że to jeszcze nie TA pora.... Trzymaj się kobitko i koniecznie pisz do nas jakby co.... Śliczne macie brzucholki Tamlin Twój jest taki w sam raz, ani duży, ani mały I jako całokształt też jesteś ok. Wcale nie wyglądasz grubo!Dziewczynki, do porodu trzeba mieć niepomalowane paznokcie, tak? A czy to się tyczy też tych u stóp, czy tylko u rąk? Wiem, że niby jeden niepomalowany wystarczy, ale czy jeśli u stóp bym miała pomalowane, to się mogą też czepiać? |
|
|
|
#4941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za 33 tc. a dla tż baty za palenie pod dachem gdzie ciężarna![]() Cytat:
ale Ci dobrze, że możesz się z domu ruszać
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuulka tez sie wybieram na ta zumbe moze sie gdzies zobaczymy w tym tlumie hehe
![]()
|
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam porządek w papierach i cały kosz nie potrzebnych śmieci się uzbierał. |
||
|
|
|
#4944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ależ dziwna niedziela się zapowiada...
obudziliśmy się po 11! już dawno tak dobrze nie spałam, tylko 2 pobudki na siku tylko znów się trochę martwię bo już 12.30 a Mała tylko delikatnie się ruszała/przeciągała (czułam przez sen) a teraz cisza...jak nic się do wieczora nie zmieni to chyba pierwszy raz IP odwiedzę Cytat:
http://allegro.pl/szlafrok-podomka-d...468155150.html http://allegro.pl/koszula-ramiaczko-...469723282.html te koszule są nawet ok. może nie jakieś świetne jakościowo, ale dają radę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tamlin, gdzie Ty jesteś wielorybem ja sie pytam? zgrabna laska z piłeczką przed sobą! coraz nas więcej donoszonychCytat:
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Przed godzinką wstałam, ale nie jestem wyspana
![]() Sojka tak jak dziewczyny piszą - jeśli coś Cię niepokoi to śmigaj na IP. Tamlin brzuszek śliczny. Ja też mam dzisiaj dzień na nie. Mam nadzieje, że do jutra mi przejdzie. Katiem gratulacje Za chwile jade do TŻ zawieść Mu obiad tylko sie musi upiec.
|
#4947 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Moja Tośka się dzisiaj też malutko rusza, pojedyńcze słabe ruchy ale wczoraj dawała popalić więc pewnie odpoczywa po wczorajszym znęcaniu się na mamusi ![]() Zjadłam śniadanie i kawałek czekolady, posmakowało bo kopniaki mocniejsze Gdybyśmy rodziły w jednym szpitalu chodziły by wszystkie w takich samych koszulach hehe ja mam taka samą rozpinaną na piersiach z żyrafką, kupiłam na bazarze
|
|
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za linki, te same oglądałam więc tylko mnie utwierdziłyście w przekonaniu żeby zamawiać. Nie mam zamiaru wydać na to majątek bo wiem, że oprócz szpitala to raczej z tych koszul korzystać nie będę.
Ja od wczoraj myślę o tym pępuszku Dzidziusia. Przeraża mnie ten kikut, zawsze mnie przerażał. Dzisiaj brat się ze mnie śmiał. Łatwo mu mówić, on ten temat ma daleko za sobą. Generalnie uznali, że mam kupić spirytus i spirytusem, że to najlepsza metoda. Poza tym zastanawiam się nad sesją z brzuszkiem, tzn. rozmawiałam już z jedną fotograf i chyba się zdecyduję chociaż nie czuję się jakoś wyjątkowo pięknie, ale może Dzidziuś będzie się cieszył mając taką pamiątkę
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeezu, a ja musiałam wyłączyć telefon, bo jedna klientka od 2 godzin mi wydzwania, a ja próbowałam się zdrzemnąć, bo jakiś spadek sił mnie dopadł.
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie na ramiączka jednokolorowe, bo nie cierpię takich nadruków dziecinnych :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

. W dodatku od wczoraj, jak siadam na kibelek, to muszę spodnie po kostki opuszczać, bo inaczej nie mogę skorzystać z toalety 

śliwki zajadam i nic

Uspokój się laska
ładna, zgrabna mama z Ciebie!