![]() |
#1351 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
![]() Cytat:
![]() red wie o co chodzi ![]() Cytat:
![]() pocieszyłas mnie ze nie jestem jakąs patologia ![]() Cytat:
o własnie, zgadzam sie z kazdym słowem
![]() |
#1352 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | ||
Zakorzenienie
|
znad kawy ze słodzikiem i pustej miski po rosole
![]() Cytat:
![]() sądzę, że przetrwaliśmy tylko dzięki wpadkom i głupocie ![]() Cytat:
więc ex chcą oszczędzić takich cyrków swoim partnerkom ![]() muszę odchudzić królika albo zmienić jej imię na Parówa ![]() w sumie mi też by się przydało zrzucić ![]()
![]() |
#1355 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
edit: ale i tak, jeśli się okazuje przy tym odnajdywaniu własnych preferencji że jedno ma tak a drugie inaczej, stad chyba te rozwody po roku czy trzech.. nie wszyscy mieszkają razem bez ślubu moja Kluch się początkowo nazywała inaczej ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-08-12 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiepsko Cytat:
ale do mnie przyszła koperta z wizytówką ![]()
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo miłośników Lidla ![]()
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() 3. nieeeeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- ja oczywiscie nie nadążam ![]() ale avek masz piękny - kojarzy mi sie co prawda z piosenką Stinga ale pięknie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-12 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
Madzik, co do Yasmeen, to dostałam we wtorek maila z informacją, że przesyłka została wysłana. Odebrałam ją w piątek. Na kopercie jest stempel "priorytet", ale przekreślony. Wychodzi na to, że wysyłają poleconym ekonomicznym.
Rozmowa z TŻ'em: TŻ: Powiedz, ile stron pracy magisterskiej już napisałaś? Ja: 35. On: Czyli ok. 1/3 całości? Ja: Myślę, że więcej - ok. 1/4. On: Zrób sobie dzisiaj przerwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
To źle?
Pin Up - Jak dla mnie może byc i ekonomiczna. Byle polecona. Bo jak mam płacic 12 zł za zwykłą przesyłkę, to trochę niepoważni są. Dzięki za info ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2012-08-12 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.zastanowić się , co jest dla człowieka ważne , z czego może zrezygnować , czego oczekuje od drugiej osoby - jakich zachowań , światopoglądu itp . Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i co najwazniejsze-zmienianie na inny model nic nie da-bo to jet niemozliwe po prostu i mozna tak zmieniac partnerów i szukac do konca zycia ![]() Cytat:
![]() moją intencją było własnie pisanie o związku który daje szczęście obu partnerom , i w sumie to ja nie pisze o małzenstwie tylko związku wogole, bo jak dla mnie slub mało zmienia w relacjach w normalnym związku Cytat:
zaraz zaraz...zgodność poglądów na swiat to dla mnie podstawowa podstawa ![]() ![]() ale nawet jak znajdziesz takąosobe to nie znaczy ze wasze zycie od razu bedzie usłane różami i wszystko sie samo ułozy ![]() i o tej sytuacji mowie-masz fajnego partnera ale i tak musisz pracowac nad zwiazkiem bo wszystko szlag trafi ![]() po poglądy poglądami ale człowiek ma rózne cechy charakteru, przyzwyczajenia, wady itd....i sory ale ja uwazam ze jesli mam jakies wady z ktorymi moge walczyc a partnerowi one bardzo przeszkadzająto powinnam spróbowac sie zmienic z korzyscia dla siebie i ziwązku ![]() bo jak bym np miala zwyczaj korzystania z wc przy otwartych drzwiach a TZa to obrzydzało to czemu mam tego nie zmienic? czy moze powinnam od razu poszukac innego ktoremu to nie bedzie przeszkadzało ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- fogole to ja chce tiszerta w galaxyprinta ![]() jestem faszym wiktimem ![]() ![]() i powiedzcie z czym mozna nosic szyfonową koszule-bo a jakze mam taką w czeluściacg szafy-ma z 10 lat pewnie ![]()
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Prawda, ale natura swoje, a ludzie swoje ![]() 3. Z tym się zgadzam. 4. Z tym także się zgadzam - nie jest to akceptowane kuulturowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, że źle- bo zamawiałam próbki, a przyszła sama wizytówka
![]()
![]() |
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
faktem jest ze nikt się monogamistą nie rodzi, z natury - natomiast owe wzorce kulturowe kształtowane były m.in. przez władze - często religijne - kiedyś kościół rządził, zeby utrzymać w ryzach barbarzyńskie chcice ciemnego ludu (co nie przeszkadzało elytom uprawiać seks do woli z kim tylko chcieli we własncyh murach) tak jak piszesz działy sie rzeczy nad którymi jakoś trzeba było zapanować albowiem w przeciwnym razie Sodomia i Gomora spróbuj pozwolić ludziom robić to co by chcieli bez żadnych restrykcji - zresztą robią to w różnych miejscach sobie znanych Cytat:
mnie to np lata ad.2. ano Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-12 o 12:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuuu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Tzn było tak: pierwszy raz wysłali nie- poleconym i nie doszły.
napisałam i bardzo miło mnie przepraszali i powiedzieli, ze zaraz wyślą, tym razem poleconym, i na swoj koszt. no i właśnie przyszła- poleconym- koperta bez próbek, z folderkiem i wizytówką. Napisałam do nich, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. koperta była słabo zaklejona, na niej znaczek za 4.15zł więc może ktoś się zaopiekował? A ja się napalam na krowie łajno ze zgniłą śliwką ![]()
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja jednak poczekam aż poprawią jakośc wysyłki ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Spooooo, jak ty dobrze wiesz, czego NIE napisałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() I też miałam o tym na studiach. ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja Słoninka też. ![]() Cytat:
![]() Brzmi jak oud... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla jednych liczy się tylko zapach, inni muszą mieć flachę
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2012-08-12 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne ![]() ![]() aż sobie zapiszę ![]()
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
bo są jeszcze tacy, którzy polują na używki
![]()
#1379 | ||||||
BAN stały
|
Znad mizerii
![]() Cytat:
![]() Brudne naczynia i usyfiona podłoga nie mają w starciu ze mną najmniejszych szans, gdyż to dwa podstawowe czynniki rozpraszające, które eliminuję zaraz gdy tylko się pojawią ![]() Niedzielna praca w g... się obraca ![]() ![]() ![]() Mam takie samo skojarzenie ![]() Cytat:
those days are over you don't have to sell your body to the night ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.