|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może mi któras wyjaśnić jakie muszą być zasady konkursu,żeby wszystko było legalne i nikt się nie przywalił?
wiem że napewno musi być regulamin,ale co dalej?
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3365 | ||||
|
Konto usunięte
|
Jasne, śmiało
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Mój pierwszy wypiek więc miło mi słyszeć, że nie jest tak źle ![]() Cytat:
W ciemniejszych wyglądasz tak ponuro trochę, a ten jest dla mnie rewelacyjny i świetnie do Ciebie pasuje Cytat:
Jaka fajna maseczka, lubię takie "brudne" maseczki, mam wrażenie że im brudniejsza tym lepiej działa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to
|
||||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35854582]
Rodzynko, muszę Ci przyznać że bardzo podobają mi się na Tobie takie delikatne makijaże lub z jakimś delikatnie żywym akcentem W ciemniejszych wyglądasz tak ponuro trochę, a ten jest dla mnie rewelacyjny i świetnie do Ciebie pasuje Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to [/QUOTE]Oo, dziękuję Ci bardzo Doceniam takie sugestie ![]() A co do kociaka - to korzystaj z tego, że jest taki skłonny do miziania, bo potem będzie Ci tego brakować jak znów dojdzie do siebie
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35854582] Ooooo Jaka fajna maseczka, lubię takie "brudne" maseczki, mam wrażenie że im brudniejsza tym lepiej działa ![]() Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to [/QUOTE]a no coś w tym jest brudna maseczka ![]() biedny kiciuś... moja ostatnio robi kupki poza kuwetą, nie wiem co jej odwala :x
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35854582]
[/COLOR]Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to [/QUOTE]a bylas z kociakiem u weta? moja kicia byla taka slaba, jesc nie chciala tylko lezala na kolanach, pozniej wracaly jej sily i znowu byla slaba i niestety okazalo sie, ze ktos ja otrul i juz sie nic nie dalo zrobic...
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro mojego poprzedniego kocura ktoś tak pobił, że stracił wzrok trzymaliśmy go potem w domu, ale chyba nie chciał tak żyć i jakoś się wymknął, postanowił odejść ach to był kot, bijatyka za bijatyką, szkoda, że go nie wykastrowaliśmy kiedy było można ![]() nawet po jednej z eskapad miał operację plastyczną pyszczka, po której co prawda wyglądał znowu na podobnego do kota, ale oddychał jak Lord Vader
|
|
|
#3370 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Tak więc Panienka z mojego Avka to Jasiu vel. Jasia ve;. Jasica vel. Johnny )Cytat:
właśnie bardzo dzielnie ja bym olała ciepłym moczem ludzie mają tupet. Cytat:
chyba bym na zawał zeszłajakby mi ktoś tak wtargnął... ![]() Cytat:
Ty masz za to tak piękne oczy że normalnie nie ogarniam ))
|
||||
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 50 obserwatorów bloga
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas byly problemy od kiedy nowych sasiadow mielismy. Kiedys kocica kulala i weterynarz stwierdzil, ze ktos do niej strzelal bo ma w ranie srut! a u sasiadow bylo slychac strzaly...to bylo z pol roku temu, a dwa tygodnie temu uspilismy kocine po tym zatruciu- ale wiesz jak nie ma dowodow to co zrobimy? heh kota sie nie upilnuje, ma swoje sciezki i lubi nimi chodzic szkoda tylko, ze niektorzy ludzie sa tacy okropni.
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
święta racja
aż szkoda słów na takich ludzi ![]() u nas weterynarz mówił, że kot musiał być bardzo mocno czołowo uderzony, krwiaki w obu oczach, do tego połamany...ech...płakać aż się chce ![]() teraz kicię trzymamy w domu, na razie, trochę wychodzi pod kontrolą, ale jest bardzo niepewna i szybko się płoszy na dworze....może to i dobrze...ale nie wiadomo kiedy się ośmieli i zwieje któregoś dnia na dłużej
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-08-12 o 22:47 |
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3379 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo Cię ożywia taki makijażyk Oj miziam za wszystkie czasy kociaka ![]() Cytat:
Cytat:
Na wszelki wypadek zostawiłam uchylony balkon na noc jakby chciał wyjść się załatwić, żeby nie musiał skakać na parapet i przez okno wychodzić (mieszkamy na parterze, mamy schodki do ogródka więc kot się w ogóle już nie chce załatwiać w kuwecie, tylko zimą jak jest ziemia zamarznięta). Jeżeli cokolwiek będzie się działo, zawieziemy go z TŻ do weterynarza, na szczęście nie mamy daleko. Widzę jednak, że z godziny na godzinę jest mu lepiej, sądzę że z tego wyjdzie bez szwanku Ten kot ma nieprawdopodobnie silny organizm, tyle już przeszedł... Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-12 o 23:07 |
|||||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35856691]
Nie byłam, próbowałam wymacać ciałko kiciusia i nie jest obolały w środku, tylko ma takie mocne 2 zadrapania z przodu, to jutro jak będzie mniej bolało postaram się wyczyścić futerko z krwi. I chyba podczas wskakiwania/zeskakiwania napinają się te ranki z przodu i dlatego ma takie opory... Jest strasznie ospały i trochę przestraszony, nieufny do wychodzenia. Dużą część dnia spał w szafie w przedpokoju (tam jest dużo ubrań, lubi się czasami między nimi zaszyć bo tam cicho, ciemno i cieplutko), potem na dywaniku w przedpokoju, wylegiwał się na słońcu na schodkach no i ze mną i TŻ potem długo leżał domagając się miziania, co dla mnie jest wręcz dziwne Na wszelki wypadek zostawiłam uchylony balkon na noc jakby chciał wyjść się załatwić, żeby nie musiał skakać na parapet i przez okno wychodzić (mieszkamy na parterze, mamy schodki do ogródka więc kot się w ogóle już nie chce załatwiać w kuwecie, tylko zimą jak jest ziemia zamarznięta). Jeżeli cokolwiek będzie się działo, zawieziemy go z TŻ do weterynarza, na szczęście nie mamy daleko. Widzę jednak, że z godziny na godzinę jest mu lepiej, sądzę że z tego wyjdzie bez szwanku Ten kot ma nieprawdopodobnie silny organizm, tyle już przeszedł... Biedny kiciuś ![]() Matko, co za ludzie [/QUOTE]no to dobrze, ze silny zreszta kota sie nie uchroni od takich zdarzen moja tez sie tukla z kotami, to ucho naderwane, to rana na pyszczku- kot pilnuje swojego pewnie sie Twoj boi, ze jeszcze mu jakis kocur Pania uprowadzi ![]() koty maja ponoc 9 zyc, moja w sumie tez duzo przeszla, to ten srut, to operacja bo miala rope w macicy i trzeba bylo wycinac bo by nie przezyla. Heh narazie nie chce juz zadnego kota bo jakos bym sie czula dziwnie, tak jakbym moja kocice zdradzala zajmuje sie psem sasiada i wystarczy heh
|
|
#3381 |
|
Konto usunięte
|
Mój kocurek też sporo przeżył. Jako kilkutygodniowe kocię przejechał pół Polski pod maską samochodu tuż przy silniku i nie ugotował się ani nie zmielił
Później spadła na niego półka i stracił przytomność - nic poważnego mu nie było, ale od tamtego czasu ma nierówne źrenice. Raz też wypadł z okna prosto na płot, rozharatał sobie udo, trzeba było szyć...Ale to niezniszczalna kochana bestia ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- BTW, o 4:00 jadę po siostrę na dworzec, muszę jakoś wytrzymać Zwykle kładę się dopiero w okolicach 3/4 nad ranem, ale dziś padam na ryjek jakoś. Może jeszcze się ożywię.Mam niesamowitą frajdę z jazdy samochodem... Od kiedy mój seicento stał się rodzinnym samochodem, ja właściwie nie mam do niego dostępu i za kółkiem siadam raz na rok, pół roku... A dziś rodzinki nie było, zostawili samochód, więc trochę nim sama pojeździłam i świeeetnie mi się prowadziło, dlatego też zaoferowałam się, że to ja pojadę po siostrę
|
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35852863]A jak już napisałaś i ustawiłaś datę to kliknęłaś "Zapisz' czy "Publikuj"?
![]() Trzeba opublikować ![]() .[/QUOTE] Wiem, że kiedyś już ustawiałam automatycznie i wszystko było ok, ale tak to jest jak się wszystko robi na ostatnią chwilę
|
#3383 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
((
|
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
basiago mocne kciukasy za kotka ![]() ps. u mnie dziś notka o ptakach ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Ja ale byłam pewna, że już Cię obserwuję
|
||
|
|
|
#3386 |
|
Konto usunięte
|
Złożyłam właśnie pierwsze zamówienie na ZSK
Zamówiłam głównie rzeczy do produkcji balsamów do ust I jeden hydrolat ![]() Tylko lipa trochę, bo oni mają teraz urlop i paczki dopiero za tydzień będą wysyłać... |
|
|
|
#3387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale takie sytuacje najbardziej uświadamiają mi, jak ja kocham tego mojego stworzaczka Bo na co dzień ani nie przyjdzie, ani się nie przytuli tylko budzi o 5 rano żeby go nakarmić, potem jakoś o 7 żeby mu potowarzyszyć w jedzeniu, zimą w nocy trzeba mu co chwilę otwierać okno w nocy bo ciągle przychodzi i wychodzi Generalnie masa zmartwień z nim, a nawet się nie przyjdzie przytulić, ale jak coś mu się dzieje to w życiu nie dałabym go skrzywdzić! A jakby mu się coś stało to ajjj... Płakałabym i to bardzo... Mój futrzaczek [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35856933]Mój kocurek też sporo przeżył. Jako kilkutygodniowe kocię przejechał pół Polski pod maską samochodu tuż przy silniku i nie ugotował się ani nie zmielił Później spadła na niego półka i stracił przytomność - nic poważnego mu nie było, ale od tamtego czasu ma nierówne źrenice. Raz też wypadł z okna prosto na płot, rozharatał sobie udo, trzeba było szyć...Ale to niezniszczalna kochana bestia [/QUOTE] Bidulek ![]() Dziękuję ![]() Miałam chwilę samotności i zrobiłam sobie trochę frajdy - maseczkę z algami i dopieściłam swoje włosy tak, że nie mogę przestać ich macać teraz Generalnie balsam do kąpieli Babydream fur Mama świetnie nawilża moje włosy bo ma olejki wysoko w składzie, ale za to kiepsko oczyszcza (moim zdaniem), za to zwykły niebieski szampon Babydream rewelacyjnie oczyszcza, ale za to straaaasznie plącze. Wzięłam więc miseczkę, dałam łyżeczkę (plastikową, taką niedużą do moich mieszanek Polecam i to bardzo!
|
|
|
|
|
#3388 |
|
BAN stały
|
Czy wśród dziewczyn laminujących włosy są jakieś z kręconymi/falowanymi? Chciałam zapytać, czy po tym zabiegu włosy tracą naturalne fale? Bo jeśli tak, to nie jestem nim zainteresowana, ale jeśli mogę mieć blask i kręciołki, to spróbuję laminowania ale z siemieniem lnianym, bo jako wegetarianka nie korzystam z żelatyny
Swoją drogą sama się sobie dziwię, że już nie chcę mieć prostych włosów, chociaż kiedyś namiętnie katowałam je prostownicą:PMój TŻ gniewa się na mnie kolejny dzień, ale myślę, że do wtorku mu przejdzie
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() u was też taka jesienna pogoda dzisiaj ?? dziś mam w planach zrobienie muffinek jogurtowych z malinami - zawsze wychodzą pyszne i się zastanawiam co dać na pierwszą notkę na bloga?? oprócz przywitania się ofkors czy żel do mycia twarzy Farmony, czy maseczkę Marion czy jakiś lakier czy wysuszacz do lakieru
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

おはよう!
zajmuje sie psem sasiada i wystarczy heh