Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 20:58   #3361
tova1
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 20:58   #3362
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Dziewczyny może mi któras wyjaśnić jakie muszą być zasady konkursu,żeby wszystko było legalne i nikt się nie przywalił?
wiem że napewno musi być regulamin,ale co dalej?
Stary 2012-08-12, 21:13   #3363
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja to mam problem... chcę wrzucić notkę. z makijażem. Ale nie wrzucę. Dlaczego? Bo mi brakuje jednego słowa. Nie mogę go sobie nijak przypomnieć A bez tego słowa nie będzie notki
pomożecie? Jaki może być makijaż? W sensie, że nie błyszczący, tylko... NO tu mi tego słowa brakuje. Od razu powiem, że odpadają - satynowy, neonowy, świecący, błyszczący... no kurdeeeee, zaraz się wścieknę
awangardowy?
Stary 2012-08-12, 21:19   #3364
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
awangardowy?
Zagadka została już rozwiazana opalizujacy
Stary 2012-08-12, 21:34   #3365
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MiedzyRzesami Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Można się przyłączyć?
Jasne, śmiało

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
Usiluje znalezc jakis dobry olejek do wlosow. Po ciazy okrutnie mam wlosy przesuszone, a chce zapuszczac. Bardzo tesknie za bardzo dlugimi wlosami.
Babydream fur Mama (różowy), olejki Alterra albo coś z helfy.pl

Cytat:
Napisane przez dentico Pokaż wiadomość
Ale smakowicie wyglądają , zjadłabym chętnie.
Dziękuję
Mój pierwszy wypiek więc miło mi słyszeć, że nie jest tak źle

Cytat:
Ja to mam problem... chcę wrzucić notkę. z makijażem. Ale nie wrzucę. Dlaczego? Bo mi brakuje jednego słowa. Nie mogę go sobie nijak przypomnieć A bez tego słowa nie będzie notki
pomożecie? Jaki może być makijaż? W sensie, że nie błyszczący, tylko... NO tu mi tego słowa brakuje. Od razu powiem, że odpadają - satynowy, neonowy, świecący, błyszczący... no kurdeeeee, zaraz się wścieknę
Rodzynko, muszę Ci przyznać że bardzo podobają mi się na Tobie takie delikatne makijaże lub z jakimś delikatnie żywym akcentem
W ciemniejszych wyglądasz tak ponuro trochę, a ten jest dla mnie rewelacyjny i świetnie do Ciebie pasuje

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
mnie się nie chciało podgrzewać i nałożyłam zgalaretkowaną żelatynę totalnie nie wyszlo jak należy

laminowanie uważam za nieudane

u mnie dzisiaj robię za Fionę
Ooooo Jaka fajna maseczka, lubię takie "brudne" maseczki, mam wrażenie że im brudniejsza tym lepiej działa

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Dziewczyny może mi któras wyjaśnić jakie muszą być zasady konkursu,żeby wszystko było legalne i nikt się nie przywalił?
Wydaje mi się, że chodzi o to, że zwycięzca jest wybrany na podstawie jakiegoś warunku do spełnienia (konkurs, to może być nawet wybrana najlepsza odpowiedź), a nie drogą losową (rozdanie z losowaniem)

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to Wszystko bym teraz dla niego zrobiła i każdą zachciankę spełniła tak mi go żal
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 21:46   #3366
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35854582]
Rodzynko, muszę Ci przyznać że bardzo podobają mi się na Tobie takie delikatne makijaże lub z jakimś delikatnie żywym akcentem
W ciemniejszych wyglądasz tak ponuro trochę, a ten jest dla mnie rewelacyjny i świetnie do Ciebie pasuje

Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to Wszystko bym teraz dla niego zrobiła i każdą zachciankę spełniła tak mi go żal [/QUOTE]
Oo, dziękuję Ci bardzo Doceniam takie sugestie

A co do kociaka - to korzystaj z tego, że jest taki skłonny do miziania, bo potem będzie Ci tego brakować jak znów dojdzie do siebie
Stary 2012-08-12, 21:56   #3367
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
nie może być losowaniem, musisz WYBRAĆ najlepszą odpowiedź na pytanie, najlepszą pracę itd itp.
Ooooo Jaka fajna maseczka, lubię takie "brudne" maseczki, mam wrażenie że im brudniejsza tym lepiej działa

Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to Wszystko bym teraz dla niego zrobiła i każdą zachciankę spełniła tak mi go żal [/QUOTE]
a no coś w tym jest brudna maseczka

biedny kiciuś...

moja ostatnio robi kupki poza kuwetą, nie wiem co jej odwala :x
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:02   #3368
dimiti
Zakorzenienie

[/COLOR]Tak się dzisiaj martwię o mojego kota, ledwo się rusza, nie chce jeść i strasznie się tuli (mimo że na co dzień to straszny indywidualista i nie chce się tulić w ogóle)... Tak potrzebuje czułości... Ale z godziny na godzinę jest z nim lepiej, widzę to Wszystko bym teraz dla niego zrobiła i każdą zachciankę spełniła tak mi go żal [/QUOTE]
a bylas z kociakiem u weta?
moja kicia byla taka slaba, jesc nie chciala tylko lezala na kolanach, pozniej wracaly jej sily i znowu byla slaba i niestety okazalo sie, ze ktos ja otrul i juz sie nic nie dalo zrobic...
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:06   #3369
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
moja kicia byla taka slaba, jesc nie chciala tylko lezala na kolanach, pozniej wracaly jej sily i znowu byla slaba i niestety okazalo sie, ze ktos ja otrul i juz sie nic nie dalo zrobic...
bardzo mi przykro

mojego poprzedniego kocura ktoś tak pobił, że stracił wzrok
trzymaliśmy go potem w domu, ale chyba nie chciał tak żyć i jakoś się wymknął, postanowił odejść

ach to był kot, bijatyka za bijatyką, szkoda, że go nie wykastrowaliśmy kiedy było można
nawet po jednej z eskapad miał operację plastyczną pyszczka, po której co prawda wyglądał znowu na podobnego do kota, ale oddychał jak Lord Vader
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2012-08-12, 22:09   #3370
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Opcja hard: mamy małego pieska. Rodzina sprawdzała jakieś 1,5 miesiąca temu płeć i stwierdziła, że dziewczynka.

Bawię się wczoraj z małą, przewalił się na grzbiet, a tu Mały :P
Opcja także hard - wiedziałam że moja pierwsza kota jest Kotą, a i tak nazwaliśmy ją Jasiu bo nie miałam pomysłu wtedy na żeńskie imię dla kotki Tak więc Panienka z mojego Avka to Jasiu vel. Jasia ve;. Jasica vel. Johnny )

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
chłop z samymi babami, jak on wytrzymuje

jacy ludzie mają tupet...jedna laska, krwi mi tyle napsuła, co wszyscy ludzie razem wzięci, wróg publiczny nr 1, a teraz się mnie pyta, czy to ja robię takie makijaże bo jej tam chyba ślub się szykuje i pewnie będzie chętna, chyba sobie żartuje
właśnie bardzo dzielnie

ja bym olała ciepłym moczem ludzie mają tupet.
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
nooo ona tak robi puka tak ze ledwo to slychac i szarpie sie z klamka ZAWSZE! :P kiedys po imprezie na kacu w ubikacji cos sprzatalam i schylona bylam a tu mnie ktos po plecach puka no zawalu prawie dostalam ! Kiedys mojemu Tż wlazla do mieszkania jak on kapac sie szedl i juz byl w bokserkach samych :P:P
osz co za babsztyl...
chyba bym na zawał zeszłajakby mi ktoś tak wtargnął...
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Pewnie się jej widok spodobał, to teraz przychodzi pod byle pretekstem

Cytat:
Napisane przez ciriness Pokaż wiadomość
Byłam też dzisiaj na spotkaniu Poznańskich blogerek, dziewczyny są super i mega śliczne Kilka zdjęć wrzuciłam na bloga

Ty masz za to tak piękne oczy że normalnie nie ogarniam ))

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:25   #3371
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Zagadka została już rozwiazana opalizujacy
Nadrobiłam
Stary 2012-08-12, 22:29   #3372
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez helloyellow02 Pokaż wiadomość
Ja muszę się wreszcie zabrać za regularne olejowanie, bo coś się leeeeeń ze mnie zrobił niesamowity! :<
jak po pierwszym olejowaniu jestem bardzo systematyczna
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:30   #3373
kaarooo
Zakorzenienie

Mam 50 obserwatorów bloga

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:36   #3374
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mi przykro

trzymaliśmy go potem w domu, ale chyba nie chciał tak żyć i jakoś się wymknął, postanowił odejść

ach to był kot, bijatyka za bijatyką, szkoda, że go nie wykastrowaliśmy kiedy było można
nawet po jednej z eskapad miał operację plastyczną pyszczka, po której co prawda wyglądał znowu na podobnego do kota, ale oddychał jak Lord Vader
no z kocurami takie cyrki sa wlasnie heh szczegolnie jak jeszcze sie znajdzie w tej samej okolicy inny kocur to juz nic tylko rozdzielac towarzystwo
u nas byly problemy od kiedy nowych sasiadow mielismy. Kiedys kocica kulala i weterynarz stwierdzil, ze ktos do niej strzelal bo ma w ranie srut! a u sasiadow bylo slychac strzaly...to bylo z pol roku temu, a dwa tygodnie temu uspilismy kocine po tym zatruciu- ale wiesz jak nie ma dowodow to co zrobimy?
heh kota sie nie upilnuje, ma swoje sciezki i lubi nimi chodzic szkoda tylko, ze niektorzy ludzie sa tacy okropni.
Stary 2012-08-12, 22:41   #3375
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
heh kota sie nie upilnuje, ma swoje sciezki i lubi nimi chodzic
święta racja

aż szkoda słów na takich ludzi

u nas weterynarz mówił, że kot musiał być bardzo mocno czołowo uderzony, krwiaki w obu oczach, do tego połamany...ech...płakać aż się chce

teraz kicię trzymamy w domu, na razie, trochę wychodzi pod kontrolą, ale jest bardzo niepewna i szybko się płoszy na dworze....może to i dobrze...ale nie wiadomo kiedy się ośmieli i zwieje któregoś dnia na dłużej
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2012-08-12 o 22:47
Stary 2012-08-12, 22:55   #3376
tajemnatajemnica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
To ja będę 51
tajemnatajemnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:59   #3377
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajemnatajemnica Pokaż wiadomość
To ja będę 51
O, dziękuję

Stary 2012-08-12, 23:00   #3378
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
to ja bedę 52
Stary 2012-08-12, 23:06   #3379
Konto usunięte

Cytat:
Oo, dziękuję Ci bardzo Doceniam takie sugestie

A co do kociaka - to korzystaj z tego, że jest taki skłonny do miziania, bo potem będzie Ci tego brakować jak znów dojdzie do siebie
A proszę bardzo Bardzo Cię ożywia taki makijażyk

Oj miziam za wszystkie czasy kociaka

Cytat:
nie może być losowaniem, musisz WYBRAĆ najlepszą odpowiedź na pytanie, najlepszą pracę itd itp.

a no coś w tym jest brudna maseczka

biedny kiciuś...

moja ostatnio robi kupki poza kuwetą, nie wiem co jej odwala :x
Może w kuwecie był jakiś dziwny zapach (dla kota, dla ludzi może być nawet niewyczuwalny) lub była raz źle wyczyszczona i się zraziła? Albo czegoś się przestraszyła?

Cytat:
Nie byłam, próbowałam wymacać ciałko kiciusia i nie jest obolały w środku, tylko ma takie mocne 2 zadrapania z przodu, to jutro jak będzie mniej bolało postaram się wyczyścić futerko z krwi. I chyba podczas wskakiwania/zeskakiwania napinają się te ranki z przodu i dlatego ma takie opory... Jest strasznie ospały i trochę przestraszony, nieufny do wychodzenia. Dużą część dnia spał w szafie w przedpokoju (tam jest dużo ubrań, lubi się czasami między nimi zaszyć bo tam cicho, ciemno i cieplutko), potem na dywaniku w przedpokoju, wylegiwał się na słońcu na schodkach no i ze mną i TŻ potem długo leżał domagając się miziania, co dla mnie jest wręcz dziwne Na wszelki wypadek zostawiłam uchylony balkon na noc jakby chciał wyjść się załatwić, żeby nie musiał skakać na parapet i przez okno wychodzić (mieszkamy na parterze, mamy schodki do ogródka więc kot się w ogóle już nie chce załatwiać w kuwecie, tylko zimą jak jest ziemia zamarznięta). Jeżeli cokolwiek będzie się działo, zawieziemy go z TŻ do weterynarza, na szczęście nie mamy daleko. Widzę jednak, że z godziny na godzinę jest mu lepiej, sądzę że z tego wyjdzie bez szwanku Ten kot ma nieprawdopodobnie silny organizm, tyle już przeszedł...

Cytat:
bardzo mi przykro

Biedny kiciuś

Cytat:
no z kocurami takie cyrki sa wlasnie heh szczegolnie jak jeszcze sie znajdzie w tej samej okolicy inny kocur to juz nic tylko rozdzielac towarzystwo
u nas byly problemy od kiedy nowych sasiadow mielismy. Kiedys kocica kulala i weterynarz stwierdzil, ze ktos do niej strzelal bo ma w ranie srut! a u sasiadow bylo slychac strzaly...to bylo z pol roku temu, a dwa tygodnie temu uspilismy kocine po tym zatruciu- ale wiesz jak nie ma dowodow to co zrobimy?
heh kota sie nie upilnuje, ma swoje sciezki i lubi nimi chodzic szkoda tylko, ze niektorzy ludzie sa tacy okropni.
Matko, co za ludzie

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-08-12 o 23:07
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 23:17   #3380
dimiti
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35856691]

Nie byłam, próbowałam wymacać ciałko kiciusia i nie jest obolały w środku, tylko ma takie mocne 2 zadrapania z przodu, to jutro jak będzie mniej bolało postaram się wyczyścić futerko z krwi. I chyba podczas wskakiwania/zeskakiwania napinają się te ranki z przodu i dlatego ma takie opory... Jest strasznie ospały i trochę przestraszony, nieufny do wychodzenia. Dużą część dnia spał w szafie w przedpokoju (tam jest dużo ubrań, lubi się czasami między nimi zaszyć bo tam cicho, ciemno i cieplutko), potem na dywaniku w przedpokoju, wylegiwał się na słońcu na schodkach no i ze mną i TŻ potem długo leżał domagając się miziania, co dla mnie jest wręcz dziwne Na wszelki wypadek zostawiłam uchylony balkon na noc jakby chciał wyjść się załatwić, żeby nie musiał skakać na parapet i przez okno wychodzić (mieszkamy na parterze, mamy schodki do ogródka więc kot się w ogóle już nie chce załatwiać w kuwecie, tylko zimą jak jest ziemia zamarznięta). Jeżeli cokolwiek będzie się działo, zawieziemy go z TŻ do weterynarza, na szczęście nie mamy daleko. Widzę jednak, że z godziny na godzinę jest mu lepiej, sądzę że z tego wyjdzie bez szwanku Ten kot ma nieprawdopodobnie silny organizm, tyle już przeszedł...

Biedny kiciuś

Matko, co za ludzie [/QUOTE]no to dobrze, ze silny takie ranki sie szybko zagoja zreszta kota sie nie uchroni od takich zdarzen moja tez sie tukla z kotami, to ucho naderwane, to rana na pyszczku- kot pilnuje swojego pewnie sie Twoj boi, ze jeszcze mu jakis kocur Pania uprowadzi

koty maja ponoc 9 zyc, moja w sumie tez duzo przeszla, to ten srut, to operacja bo miala rope w macicy i trzeba bylo wycinac bo by nie przezyla. Heh narazie nie chce juz zadnego kota bo jakos bym sie czula dziwnie, tak jakbym moja kocice zdradzala zajmuje sie psem sasiada i wystarczy heh
Stary 2012-08-12, 23:23   #3381
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mój kocurek też sporo przeżył. Jako kilkutygodniowe kocię przejechał pół Polski pod maską samochodu tuż przy silniku i nie ugotował się ani nie zmielił Później spadła na niego półka i stracił przytomność - nic poważnego mu nie było, ale od tamtego czasu ma nierówne źrenice. Raz też wypadł z okna prosto na płot, rozharatał sobie udo, trzeba było szyć...
Ale to niezniszczalna kochana bestia

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

BTW, o 4:00 jadę po siostrę na dworzec, muszę jakoś wytrzymać Zwykle kładę się dopiero w okolicach 3/4 nad ranem, ale dziś padam na ryjek jakoś. Może jeszcze się ożywię.

Mam niesamowitą frajdę z jazdy samochodem... Od kiedy mój seicento stał się rodzinnym samochodem, ja właściwie nie mam do niego dostępu i za kółkiem siadam raz na rok, pół roku... A dziś rodzinki nie było, zostawili samochód, więc trochę nim sama pojeździłam i świeeetnie mi się prowadziło, dlatego też zaoferowałam się, że to ja pojadę po siostrę
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 23:23   #3382
Aniusia1408
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35852863]A jak już napisałaś i ustawiłaś datę to kliknęłaś "Zapisz' czy "Publikuj"?
Trzeba opublikować

.[/QUOTE]

Wiem, że kiedyś już ustawiałam automatycznie i wszystko było ok, ale tak to jest jak się wszystko robi na ostatnią chwilę

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 23:34   #3383
kasiaj85
Moderator

Cytat:
bardzo mi przykro

Cytat:
Jezu dziewczyny, Wasze opowieści mrożą mi krew w żyłach i przypominają historie moich kociaków :/ ((

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 23:50   #3384
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
to ja bedę 52

Kto da więcej?

Stary 2012-08-13, 00:09   #3385
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
My czasami mowilismy na niego Wawrz albo Wawrzon. Chlopak mial dodatkowo nazwisko bardzo mocno wysadzone typowymi polskimi literami i polaczeniami spolglosek. Zawsze sie zastanawialismy, co sie dzieje, jak wyjezdza z Polski gdzies

Kurde mol, dwa bebiki Misshy, ktore testuje maja zly odcien. Zdecydowanie za bardzo rozowy jednak :/
Miał może nazwisko na G? Bo z tym z mojego lo sytuacja była bardzo podobna

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Trudno nie zobaczyć czy na nas takie cudo za kilka groszy działa. Ja nie miałam zamiaru, ale skoro i tak żelatynę miałam, więc ciekawość wygrała.
o matko, czuję, że i ja się skuszę. A tak nie lubię żelatyny

basiago mocne kciukasy za kotka

ps. u mnie dziś notka o ptakach

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:

Kto da więcej?
Ja ale byłam pewna, że już Cię obserwuję
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 00:29   #3386
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Złożyłam właśnie pierwsze zamówienie na ZSK
Zamówiłam głównie rzeczy do produkcji balsamów do ust I jeden hydrolat
Tylko lipa trochę, bo oni mają teraz urlop i paczki dopiero za tydzień będą wysyłać...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 00:35   #3387
Konto usunięte

Cytat:
no to dobrze, ze silny takie ranki sie szybko zagoja zreszta kota sie nie uchroni od takich zdarzen moja tez sie tukla z kotami, to ucho naderwane, to rana na pyszczku- kot pilnuje swojego pewnie sie Twoj boi, ze jeszcze mu jakis kocur Pania uprowadzi

koty maja ponoc 9 zyc, moja w sumie tez duzo przeszla, to ten srut, to operacja bo miala rope w macicy i trzeba bylo wycinac bo by nie przezyla. Heh narazie nie chce juz zadnego kota bo jakos bym sie czula dziwnie, tak jakbym moja kocice zdradzala zajmuje sie psem sasiada i wystarczy heh
No to jest prawda, koty chodzą własnymi ścieżkami i nie da się ich upilnować, uchronić od takich zdarzeń Ale takie sytuacje najbardziej uświadamiają mi, jak ja kocham tego mojego stworzaczka Bo na co dzień ani nie przyjdzie, ani się nie przytuli tylko budzi o 5 rano żeby go nakarmić, potem jakoś o 7 żeby mu potowarzyszyć w jedzeniu, zimą w nocy trzeba mu co chwilę otwierać okno w nocy bo ciągle przychodzi i wychodzi Generalnie masa zmartwień z nim, a nawet się nie przyjdzie przytulić, ale jak coś mu się dzieje to w życiu nie dałabym go skrzywdzić! A jakby mu się coś stało to ajjj... Płakałabym i to bardzo... Mój futrzaczek

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35856933]Mój kocurek też sporo przeżył. Jako kilkutygodniowe kocię przejechał pół Polski pod maską samochodu tuż przy silniku i nie ugotował się ani nie zmielił Później spadła na niego półka i stracił przytomność - nic poważnego mu nie było, ale od tamtego czasu ma nierówne źrenice. Raz też wypadł z okna prosto na płot, rozharatał sobie udo, trzeba było szyć...
Ale to niezniszczalna kochana bestia [COLOR="Silver"]
[/QUOTE]

Bidulek

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
basiago mocne kciukasy za kotka
Dziękuję

Miałam chwilę samotności i zrobiłam sobie trochę frajdy - maseczkę z algami i dopieściłam swoje włosy tak, że nie mogę przestać ich macać teraz

Generalnie balsam do kąpieli Babydream fur Mama świetnie nawilża moje włosy bo ma olejki wysoko w składzie, ale za to kiepsko oczyszcza (moim zdaniem), za to zwykły niebieski szampon Babydream rewelacyjnie oczyszcza, ale za to straaaasznie plącze. Wzięłam więc miseczkę, dałam łyżeczkę (plastikową, taką niedużą do moich mieszanek ) balsamu + łyżeczkę szamponu + jakoś ze 2 łyżeczki wody żeby lepiej się pieniło, umyłam tym włosy, potem maska Stapiz Sleek Line (Repair&Shine) na chwilę, spłukałam maskę i potem płukanka octowa (2 łyżki octu jabłkowego na litr wody) - polałam tym włosy (potem już nie zmywałam) i normalnie szok Miękkie, gładkie, bardzo puszyste w pozytywnym tego słowa znaczeniu, bardzo świeże (jak po dobrze oczyszczającym szamponie) i rewelacyjnie błyszczą. Nie sądziłam, że aż tak się sprawdzi Polecam i to bardzo!
Stary 2012-08-13, 01:03   #3388
Sondrina
BAN stały

Czy wśród dziewczyn laminujących włosy są jakieś z kręconymi/falowanymi? Chciałam zapytać, czy po tym zabiegu włosy tracą naturalne fale? Bo jeśli tak, to nie jestem nim zainteresowana, ale jeśli mogę mieć blask i kręciołki, to spróbuję laminowania ale z siemieniem lnianym, bo jako wegetarianka nie korzystam z żelatyny Swoją drogą sama się sobie dziwię, że już nie chcę mieć prostych włosów, chociaż kiedyś namiętnie katowałam je prostownicą:P

Mój TŻ gniewa się na mnie kolejny dzień, ale myślę, że do wtorku mu przejdzie
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:16   #3389
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Czy wśród dziewczyn laminujących włosy są jakieś z kręconymi/falowanymi? Chciałam zapytać, czy po tym zabiegu włosy tracą naturalne fale? Bo jeśli tak, to nie jestem nim zainteresowana, ale jeśli mogę mieć blask i kręciołki, to spróbuję laminowania ale z siemieniem lnianym, bo jako wegetarianka nie korzystam z żelatyny Swoją drogą sama się sobie dziwię, że już nie chcę mieć prostych włosów, chociaż kiedyś namiętnie katowałam je prostownicą:P

Mój TŻ gniewa się na mnie kolejny dzień, ale myślę, że do wtorku mu przejdzie
Ja jestem! Nic się nie dziele z lokami i falami. Są jeszcze lepiej ( w moim przypadku) podkreślone
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:32   #3390
anehu
Raczkowanie

cześć dziewczyny
u was też taka jesienna pogoda dzisiaj ??

dziś mam w planach zrobienie muffinek jogurtowych z malinami - zawsze wychodzą pyszne

i się zastanawiam co dać na pierwszą notkę na bloga?? oprócz przywitania się ofkors
czy żel do mycia twarzy Farmony, czy maseczkę Marion czy jakiś lakier czy wysuszacz do lakieru
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości