![]() |
#3571 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Chyba z raz czy dwa się zdarzyło, że był pająk, a tak to wbrew pozorom wcale robale się nie pchają ![]() Najgorsze jest wytrząsanie skorków ze świeżo rozkładanego namiotu. Lubią sobie siedzieć w fałdach materiału ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A idź mi z osami,bo jak zobaczę w mieszkaniu to latam jak opętana ![]()
![]() |
![]() |
#3573 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jakiś tydzień po pewnym ważnym wydarzeniu będziemy robili imprezę dla znajomych z tej okazji i stwierdziliśmy, że zrobimy ją dokładnie w tym stylu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podobno handlarze z budek w strefie kibica zażyczyli sobie wyłączności na jedzenie, a wiadomo, jak tam zdzierają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdybym jeszcze urządzała imprezy, to pewnie też taka muzyka by królowała ![]() I chętnie poszalałabym na takim disco, tylko po pierwsze nie wiem, gdzie mogłabym pójść [bo teraz w lokalach próżno szukać takich klimatów], a po drugie chyba nie bardzo mam jak ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj też średnia wieku to ludzie o niemal 10 lat ode mnie młodsi ![]() Też nie lubię namiotów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3576 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() A to nie Kaszub ? { ![]() Fajny ten pyłek. Propolis w kropelkach piłam, ale o tym nie słyszałam. Jak masz możliwość - przyjmuj i napisz czy są efekty. Tego zwiększenia łaknienia jedynie Ci nie życzę. Drogie to cudo ? Macie z internetu ? A jest jeszcze miejsce ? Cytat:
Pulanna ma całą serię z aloesem. Powstrzymałam się. Ta Orientana tak zachęcająco brzmi, a jak piszesz - to takie ścierwo. Kurde ! Cytat:
Stoją u mnie w domu dwa pudła masek algowych z tego nowo odkrytego przeze mnie sklepu { http://www.e-naturalne.pl/pl/c/Algi/29 }. Stoją, a ja boję się spróbować. W przyszłym tygodniu odważę się . Cytat:
![]() Cytat:
Normalka - zarobić muszą. To tak jak z tym moim zdjęciem. Może / umie tylko jeden warszawski fotograf. Bo co ? Inni to niedouczone palanty ? Cytat:
Fajnie ! Przy takiej muzyce to nogi same skaczą. Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | |||||
|
Cytat:
Chyba Sobie wyobrażasz te kolejki do łazienki ![]() ![]() Rzesze biednych studentów, co się na bilet szarpnęli... ![]() ![]() Całe szczęście na innych koncertach już było lepiej. I były o wiele krótsze [ten hardkorowy i mój pierwszy trwał ponad 8h i był beznadziejnie zorganizowany]. Cytat:
![]() A ja lubię ![]() ![]() Cytat:
No ba ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kremu, to chyba zamówiłam ostatnio aloes, też skuszona wszechobecnymi ochami. Mogę zrobić Ci próbkę kremu z nim przy następnym kręceniu ![]() Cytat:
Zapomniałam Ci dorzucić próbki kremów ze Skinfooda do paczki. Sprawdziłabyś, czy nie podrażnia chociaż, bo niestety próbki są wybitnie małe. Kupiłam teraz krem do paszczy i esencję z żeń-szeniem, to Ci podeślę kiedyś przy okazji ![]() ![]() ![]() Mnie tam nie straszne ![]() Musze sobie zrobić dietę lodową, bo naprawdę cienko ze mną [może mi trochę w biust pójdzie, bo nie moge patrzeć już na te flaczki ![]() Tylko czy mi to trawienia nie rozwali...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie wszystko przeszkadza w śnie, czasem nawet nie pomagają stoperu, dodatkowo od rana świeci mi słońce przez okno ![]() ![]() Cytat:
![]() Dam znać co i jak ![]() ![]() ![]() Rozwalił mnie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1...iR5FvQZgX0SnwQ ![]()
![]() |
![]() |
#3579 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak pilam pierwszy raz to zalatywala rybą i nie moglam pic ![]() ![]() ![]() Mi sie nie rzucila, ale ja na wizazu juz praktycznie nie siedze, tylko do Was teraz zagladam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bailando czy Mallorce znam wlasnie z dyskotek sprzed 3-4 lat ![]() A jak ta azjatycka pielegnacja wychodzi finansowo? mozna kupic za grosze cos jak to bywa na ebayu czy ceny raczej z tych wyższych, po przeliczeniu na PLN? bo przydaloby sie wreszcie coś zrobić z paszczą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- używacie hydrolatow do twarzy? opłaca sie kupowac? zauwazylyscie ze robią coś dobrego twarzy, czy tak poprostu są, bo są, jako uzupełnienie codziennej pielegnacji, ale bez nich tez sie obejdzie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmieję się nieraz, że chociaż słucham zupełnie innej muzyki to czasami mam ochotę pójść gdzieś i poskakać ![]() Następna w kolejce jest impreza z muzyką lat 80-tych ![]() Ale szczerze mówiąc to ja nie widzę różnicy między tym jak się ubierałam wtedy a jak teraz ![]() Z latami 80-tymi już można by pokombinować ![]() Cytat:
![]() Przyjeżdżaj ![]() Cytat:
![]() A o czym myślisz? ![]() To moja podstawówka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | |||||||
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam teraz kremo-piankę do mycia twarzy- 25 zł Toniki - 40-60 zł za 150ml Kremy to już w ogóle mają bardzo zróżnicowane ceny. Można je [moim zdaniem] zastąpić emulsjami- lżejsze są od kremów, jest ich dużo więcej, bo mają pojemności toników. Ale naprawdę warto zainwestować. Do tej pory naprawdę rzadko kiedy miałam skórę w tak dobrym stanie. Cytat:
Jak chcesz, to Ci mogę zrobić krem ![]() Wreszcie się odważyłam na to i całkiem mi wychodzi ![]() Cytat:
A co będziesz kupować? W jakim celu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego lubiłam pracę w barówie, szczególnie retro party = disco polo. Muza jak muza, ale zabawa była najlepsza ![]() Szmaragdy i diamĘĘĘty chciałbym ci dać... ![]() Cytat:
![]() Chociaż nie... wtedy modne były ortalionowe dresy i w ogóle sporo w dresach się chodziło do szkoły i wcale nie był to obciach ![]() A potem miałam fazę na za duże swetry i namiętnie podbierałam je tacie z szafy ![]() I zestawienie: klasyczny t-shirt i jeansy. Oczywiście t-shirt 3 rozmiary za duży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Aga wedding?
![]()
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Asia a masz cos do mojej paszczy?
![]() ![]() ![]() i ile to by orientacyjnie wyszlo? ![]() bo ja narazie myslalam nad olejem jakims nawilzajacym np. tamanu, peelingiem enzymatycznym i zelem hialuronowym, chociaz co do zelu to w ogole nie czytalam nic o nim, tylko opis na BU ![]() ![]() a tak pozatym to jakas glinka, błotem, algami bym nie pogardzila ale to moze sobie rozłoże na raty, zeby nie stosować wszystkiego na raz ![]() i jeszcze psikacza do włosów bym ukrecila z protein, a takie mleczka roslinne co u thantosa byly to sie dostanie jeszcze gdzies? orientujesz sie? ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- łiiiiii ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego nawilżające serum z lukrecją i sokiem z truskawki ![]() Mój osobisty hicior. Pięknie pachnie i jest... jadalne ![]() ![]() Po kosztach przesyłki i opakowania ![]() Cytat:
Żele na BU strasznie drogie. Lepiej już kupić na ZSK i wzbogacić jakimiś ekstraktami czy czymś ![]() Cytat:
![]() Algi mam, ale ciągle nie używane ![]() Cytat:
Kręć z protein, mleczanu sodu, mocznika, kwasu hialuronowego i jak masz jakiś kwas pod ręką, to tez polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jak poszło Kasi w Warszawie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | ||
|
Cytat:
![]() Nawet TŻ się obudził, a mnie tak ścięło... na amen ![]() Podobno nawet jakiś piorun walnął niedaleko, a ja nic. Musiałam być naprawdę zmęczona ![]() Cytat:
W LO podwędziłam jeszcze ojcu starą kurtkę skórzaną z kożuszkiem [krótką], a bratu buty-trapery [wtedy właśnie z nich wyrósł ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie debeściara jestem ![]() ![]() Zrobiłam sobie dzisiaj z nudów gradient manicure ![]() Nawet fajnie wyszło, chociaż nie tak ładnie, jak u niektórych. Ale robiłam trochę na pałę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3590 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nie cieszcie się - wróciłam cała i zdrowa . Zdrowa nie w stu procentach, bo po 27-miu godzinach na nogach {prawdę powiedziawszy : na pupie} zaczęły mnie straszliwe skurcze łapać. Pobradziażę dzisiaj i podleczę się czymś gazowanym {nie mam w domu magnezu} i przejdzie.
Co najważniejsze i niewiarygodne - załatwiłam wszystko pomyślnie . ![]() Droga powrotna była koszmarna . Z jednej strony Warszawa zamknięta, bo budowniczowie metra przebili jakąś magistralę z wodą. Zalane i podmyte sporo. W obawie przed zawaleniem się ulic - okolice trasy Łazienkowskiej zamknięte. Z drogiej strony Warszawa zamknięta, bo natrafili na jakiś niewybuch - bombę z czasów wojny. Dzielnica zamknięta i mieli ludzi ewakuować. Korki makabryczne. Prawie dwie godziny nie mogliśmy się ze stolicy wydostać . A na trasie - objazd wiejskimi drogami {bus piętrowy}, bo ciężarówka z przyczepą, wioząca jakież zborze wywróciła się na rondzie, blokując wszystko. No ale jakoś wróciłam. W domu wszystko w porządku. Najważniejsze, że nie padało. Za to w Warszawie lało jak z cebra. No i psy nawet misek z jedzeniem nie ruszyły. Z tęsknoty ? Najważniejsze, że już po kłopocie i jestem w domu . A więc - cześć Dziołchy ! A bo ja wiem ? Taką próbkę na próbunek. Tak na trzy razy . Będziesz wiedziała ile . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ty masz coś w domu z algami ?! To spróbuj. Jak mi te maski nie podejdą, to szkoda będzie wyrzucać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Próbowałam serii z żeń-szeniem od Pulanny. Dobre było. Cytat:
Cytat:
Ja - nigdy . Cytat:
![]() ![]() Peelingi enzymatyczne nie poradzą sobie z brudną cerą. Lepsze {nawet dla mnie} te mechaniczne, drobnoziarniste. Np : http://naturalna24.pl/peeling-do-twa...ia-p-1253.html ten miałam. Bardzo fajny. Mam i używam też ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rzemionka.html Niczego sobie . Żel hialuronowy próbowałam w różnych polecanych kombinacjach. Krzywdę mi wielką robił. Teraz, za podszeptem jednej kusicielki, zwróciłam uwagę na kwas hialuronowy w proszku. Podobnież lepszy i nie inwazyjny, bo to składniki żelu mogą kuku robić. Zamówiłam, czekam . Tyż chcem ![]() Dobra, idę sobie. Zjem salcesonu brunszwickiego. Ze stolicy sobie przywiozłam. Uwielbiam, a wieki całe nie jadłam. Zobaczę co na Wizażu i idę w pielesze łoża mego . Położyłam się po 3-ciej, a sadystyczna Psiapsióła o 7-mej mnie obudziła. Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już nie byłabyś tak modna,bo każdy chce być hipsterem ![]() Mnie nie wyszło jak kiedyś próbowałam,ale za to ostatnio robiłam coś w rodzaju "paciai"-pomalowałam białym lakierem, a później gąbeczką nakładałam 3 kolory na "chybił trafił"(nie umiem tego wytłumaczyć ![]() Cieszę się,ale drogi to Ci współczuję. Chociaż tyle,że upału nie było,bo wtedy to już całkiem kaplica...
![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
hey dziewczęta
![]() nie mam ochoty na nic. zrobiłam kawę i zasiadam do wizażu - to poważna sprawa bo w tygodniu po pracy naprawdę nie ma na nic siły. Kupiłam sobie olejek pichtowy i muszę jeszcze znaleźć petroleum a jak nie znajdę to dodam zwykłej nafty kosmetycznej tej do włosów. Stosowałyście kiedys taką miksturę na wągry????
![]() |
#3593 | ||||||||||
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też tego dnia w Wawie był i też na deszcz i korki narzekał. Miałaś widzę trochę przygód, dobrze, że to już za Tobą ![]() A zwierza z tęsknoty nie zjadły, potwierdzam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W kremach algi nic złego mi nie robią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hehehe, teraz muszę kminić jakiś nowy styl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zaskórniki ![]() ![]() Nie miałam, ale od dawna mnie kusi. Ale chyba nie mam już teraz aż tak zanieczyszczonej cery, chociaż kto ją tam wie... Od kiedy stosuję azjatyckie kosmetyki prawie nic mi na paszczy nie wyskakuje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no poważnie, Świętym Mikołajem to Ty nie jesteś (tzn jestes, bo juz nie raz mi słałaś jakieś próbki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() taaa wakacje ![]() ![]() no to juz sama nie wiem co z tym peelingiem ![]() ![]() Cytat:
![]() nie stosowalam, ale balabym sie tej parafiny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż tych godzin spędzonych na tyłku szczerze współczuję. I jazdy po Wawie też. Odkąd budują nową linię metra to mój kolega jedzie do pracy trzema autobusami i tramwajem ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, jak człowiek strasznie się przez taki jeden dzień wolny rozleniwia, standardowo nie chce mi się iść do pracy ![]() Zapomniałam napisać - jak byłam ostatnio u rodziców kazali mi opróżnić jakieś wielkie pudło z moimi rzeczami i wiecie co w nim znalazłam? Moje pamiętniki! I to takie sprzed ponad 10 lat, prawie 15! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Nie, nigdy . Na zaskórniki stosowałam jedynie panią kosmetyczkę . Niech będzie 10 g. Drogie to ? Ten miesiąc, przez tę eskapadę, u mnie kruchutki . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie to nie wrażenie, ja tak mam naprawdę . Mnie wszystkie odżywki zawsze zżerały i zżerają paznokcie. Płytki zaczynają się rozwarstwiać. Ostatnio pomyślałam sobie : dawno odzywki nie miałam, spróbuję . Kupiłam tę z diamentami i jakąś z Palomy z keratyną. I co ? Paznokcie do obcięcia i leczyć je muszę . Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki za odpowiedz, jeszcze sie zastananowie nad tymi peelingami ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3598 | |||||||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak mówiłam, tyle co za wysyłkę i opakowania ![]() Cytat:
Najlepsze chyba takie naturalne sposoby - oleje, maści, masełka. Juz kiedyś pisałam, że chcę zrobić specjalne serum do paznokci, ale ciągle zapominam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tym bardziej efekt spotęgowany, bo mama zaprosiła nas na obiadek ![]() Hehehehe, ja też mam takie pudło z pamiętnikami, ale zabrałam je przy wyprowadzce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama mam jedną, bodaj SOS czy coś, może użyję, ale na pewno nie w cyklu ciągłym. Póki co [odpukać] Barbra o której pisałam wyżej ładnie mi pazurki wyprowadziła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zazdroszczę Wam dziewczyny,że tak ogarniacie te kosmetyki ![]() ![]() ![]() Kasiu- łykam ten pyłek od niedzieli i jak na razie nie zauważyłam wzrostu apetytu. Wręcz przeciwnie jem tylko 3-4 posiłki niezbyt duże, do słodyczy też mnie średnio ciągnie, a to jest dziwne bo zbliża mi się@ ![]()
![]() |
#3600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No u mnie najlepiej sie sprawdza oliwa i masc z wit. A ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a czemu nie mozna normalna metalowa lyzeczka? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.