![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
O jejku, cześć
![]()
![]() |
#3542 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Na antybiotyki - wszelkie osłonowe, lakcid i inne takie. Oraz dużo jogurtów, ale to w hurtowych ilościach, bo jeden czy dwa małe dziennie nie wystarczy. Do tego zasada jest taka, że mleczne potrawy jeść w dwie godziny po zażyciu leku. Nigdy zaraz przed i zaraz po. Mleko zakłóca wchłanianie antybiotyku. Te dwie godziny potrzebne są na przyswojenie leku i jednocześnie nie są zbyt długim czasem do odbudowy flory poprzez zażycie probiotyków. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na przyszłość dawaj mi znać przed zakupem. Co jakiś czas mają promocję -20 albo -25% na wszystko lub marki wyłączne. Zawsze to oszczędność. Albo zrób u nich kartę VIP. Daje prawa do zniżek i informują o tym sms'em ![]() A co za ziółko z niej rośnie ![]() I bardzo dobrze ![]() No proszę ![]() ![]() A właśnie niedawno o Tobie myślałam ![]() Pisz, co u Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do farbowania...włosy zrobiły sie sztywne i matowe...jednym słowem zmeczone okrutnie. nie farbowałam nigdy na olej jakos nie jestem przekonana ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurza mnie strasznie taki sposób oszukiwania klientów, cena zostaje bez zmian, że niby oni tacy dobrzy są i nie robią podwyżek, a tymczasem zmniejszają pojemność ![]() Nigdy nie zapomnę jak dawno dawno temu były podróbki (drogich wtedy) Snickiersów, Rekord chyba się nazywały. I po jakimś czasie zrobili dokładnie to samo, kiedy wszystko drożało cena batoników się nie zmieniła, tylko waga była mniejsza ![]() Nie wiem dlaczego, ale często się zdarza, że dziewczyny są gorsze ![]() I tak trzymać ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle ostatnio mam jakieś problemy z koncentracją, ciężko mi się skupić w pracy i popełniam głupie błędy, gubię dokumenty, zapominam o różnych rzeczach... Niedawno wróciłam z urlopu, a już jestem zmęczona i mam uczucie jakbym potrzebowała kilku wolnych dni. No tak, wiem, tylko kisić je będzie moja mama ![]() Ale fakt, przydałoby się nauczyć ![]() O kurcze! Kogo ja widzę ![]() Opowiadaj co u Ciebie? Pewnie trochę się działo przez ten czas jak Cię nie było. Zdziwiona, że jeszcze żyjemy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() ![]() Używam tych z Allegro. Niby wypadania zwiększonego nie ma, ale mam cały czas wrażenie, że to nie to . Za sprawdzenie składów zabieram się od dawna, ale to litania jak stąd do Krakowa. Jak napisałam - wypadania nie ma, to i czytać mi się nie chce. Tym bardziej, że mikroskopijne literki . Cytat:
![]() Cytat:
Już dłuższy czas nie przysłali. Pewnie karta ważność straciła ![]() Cytat:
A najmłodszemu - trzylatkowi o zniewalającym uśmiechu, cwaniactwo z oczu wyziera na potęgę . Jerzy Kalibabka o błękitnych ślepiach rośnie, jak nic . Cytat:
Cytat:
Po bilety na autobus w Gdańsku byłam . SMS-a z pozdrowieniami nie dostałaś ? Do Warszawy we wtorek jadę . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no zdziwiona bardzo, myślałam ze mamuty juz wygineły ![]() ![]() ![]() ![]() co u mnie...w sumie to nic szczegolnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no a z gorszych wiadomości to nie mam już psiaka od miesiaca ![]()
![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O a co robiłaś,że schudłaś? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3548 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie wiedzieć czemu pomerdało mi się, bo jak pisałaś, że we wtorek to myślałam, że w ten co był ![]() W domu, leniłam się i psychicznie odpoczywałam ![]() Ja Ci zaraz dam mamuty ![]() Z kości na ości? ![]() Przykro mi ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3549 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i pewnie tak schudlam, ze mi poprostu wody ubylo z organizmu przez ta herbate ale dobre i to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Od tygodnia imprezuję
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3551 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() I też mi się wydawało, że Kasia już po wszystkim ![]() A ja za to lubię te wszystkie podsuszające czyścidełka. Potem skóra tak fajnie się rozpręża pod wpływem toniku i kremu ![]() Cytat:
![]() Średnio raz na dwa miesiące dostaję takiego sms'a, napiszę Ci na wątku, to mi powiesz, czy kupować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Plażing ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo mi przykro ![]() Zaglądaj do nas częściej. Wiesz może, co u Mirelki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bede, bede ![]() Wlasnie o to samo mialam pytac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3553 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzeczywiście mogło się pomerdać . Czerwonej herbaty nie można zbyt dużo pić. Maksymalnie cztery dziennie. Tak mi pani w sklepie z herbatami powiedziała. Ja nie piję, bo paskudna w smaku . Wszystko jeszcze przede mną . Przerażenie i trzęsiawka coraz większe. Osiągnęły już prawie punkt zenitu . Cytat:
Aga, a jak u Ciebie ? Cytat:
Cytat:
Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | ||
|
Cytat:
Odkąd popsuł sie jej komp to już do nas nie zagląda ![]() Bloga opuściła. Cytat:
![]() Będzie dobrze. Dasz radę ![]() To jak się pojawi promo, to dam znac i kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pilam po 3 dziennie i sobie wyplukalam magnez ze mi łapy zaczely drętwieć troche ![]() ale zaczelam łykać od jakiegoś czasu i w sumie przeszlo, ale przerwy i tak bede robic, tak jak powinno sie robić z ziolami do picia np ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pozdrowienia
![]() Co do czerwonej herbaty to właśnie czytałam,że nie można jej pić za dużo,ale,że wypłukuje magnez to już nie ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz w życiu robiłam dziś kompot ![]() ![]()
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czym sie tak stresujesz?
![]() |
![]() |
#3558 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po szamponie skóra mnie swędziała (ale jak pamiętasz mnie po wszystkim swędzi), za to odżywkę wspominam całkiem miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że po środzie mam takie zakwasy w udach, że ledwo chodzę. Już po środzie mnie bolały, a po wczoraj to już masakra, chodzę jak pokraka. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3559 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() No i że wizaż porzuciła? Nie wierzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dwa razy nie zwróciłam uwagi i nie wyjęłam kluczyka ze stacyjki skutera ![]() ![]() No właśnie, mogłaby zajrzeć choć na chwilkę, tęsknimy ![]() Ale za to jakie mięśnie będziesz miała wyrzeźbione ![]() Nie to co moje flaczki ![]() Oj przydałby mi się trening...
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A mnie wodorostami {coś od ryby} i zgniłą trawą . ![]() Cytat:
Dodali mi wczoraj nowy powód do zmartwienia i nerwów : w Warszawie takie korki, że się zakopię taksówką i nie zdążę . Mam już to w głębokim poważaniu {nieprawda ![]() ![]() Jak się rodzice otrząsną z amoku po tym kompocie, to dopiero jej biksy spuszczą . A wiecie kto mi się przypomniał ?! Lanessa . Nie wiem czy dobrze pamiętam. Ta z Norwegii czy też Danii . Swego czasu blog prowadziła . Rzuciła się Wam w oczy ? Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam problemy z instruktorem od prawka, poza tym trochę 'miłosne' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O matko, nawet nie mów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Ach i zapomniałam- znacie może pyłek kwiatowy? Mama kupiła i od dziś mam zamiar jeść ![]()
![]() |
![]() |
#3562 | |||||
|
To jeszcze napisz ile sztuk
![]() Cytat:
Niedobrze... to może pokmiń, jak tu metrem najbliżej dojechać najpierw. Albo i spacerem. Jest jeszcze trochę czasu, popatrz na mapy i skalkuluj, czy da radę piechotą. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadawaj ze szczegółami ![]() Cytat:
![]() Drzemnęłam się wieczorem i jestem nie do życia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3563 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dawaj ! Opowiadaj ! Cytat:
Nie wiem. Dasz znać kiedy "przecena", a ja zorientuję się w moich finansowych możliwościach . Cytat:
![]() Rozważam to "na piechotę" od fotografa do punktu docelowego. Jak się zorientowałam to około pół godziny szybkim krokiem . Zobaczę na miejscu . Wy mnie powiedzcie - lato już się skończyło ? U mnie w nocy jedynie dziewięć stopni. Nawet koty z wrzaskiem do domu uciekają. Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
Asiu, Koralu Złoty - opowiedz coś o tych dobrociach z Orientany. Zauważyłam u Ciebie na blogu, że cosik miałaś. Mnie zainteresował krem z aloesem.
Skład INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Fucose, Hyaluronic Acid, NMF, Tocopherol, Plant Glycerin, Allantolin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
Zadomowienie
|
nie mogę spać;/ ehh
wczoraj byłam na zakupach..bardzo udanych. kupiłam w rossmanie krem nabłyszczający do nóg za 5,99 połozyłam dwie warstwy i jakoś szału nie było no chyba że w słoncu cos by sie pojawiło błyszczącego. Nabyłam też nowe spodnie legginsy (bardziej getry z kieszonkami) i chyba wziełam za małe bo nawet cellulit sie odbija a że sa niebieskie to wszystko widać;/ męczy mnie to więc ide jutro je zamienie
![]() |
#3568 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.pasieka.rostkowski.info/pylek.html ![]() Cytat:
![]() Chyba się skończyło ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3569 | |||||
|
Cytat:
![]() U mnie też zimno, ale podobno od wtorku ma być lepiej ![]() Ojciec pojechał na wczasy w góry a tam zero stopni w nocy ![]() Przypomniały mi się wyjazdy za szczenięcych lat, zimne noce w namiotach, dwie pary skarpet się zakładało, getry i dresy, a raniutko full letnia pogoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Bailando grali na weselu brejdaka, szał normalnie ![]() Cytat:
![]() Musi na swoją kolej poczekać. Ale aloesowa jest do rozbiórki we wrześniu. Natomiast z tego co czytam, to dziewczyny skarżą się na zapychanie. Najmniej zapychająca jest chyba papaja. A Ty na aloes nie jesteś uwrażliwiona? Poza tym mam podejrzenia, że ten piękny skład niestety nie odzwierciedla w 100% zawartości. Zero konserwantów- a kremy mają po 3 lata ważności, barwników - a mają fajne, czyste kolorki. Wszystkie wyprodukowane tego samego dnia [ważne do listopada 2013] w... Chinach ![]() Kremy oczkowe fajnie nawilżają, ale u mnie się wałkują. I tyle moich doświadczeń w temacie. Można spróbować małą ilość i potestować. Mi bardzo spodobała się azjatycka pielęgnacja. Nawet naturalne kosmetyki tak dobrze na mnie nie działają. Od kiedy się przerzuciłam na koreańskie, moja gęba wygląda coraz lepiej i lepiej ![]() Cytat:
Może mgiełka nabłyszczająca Miffy z Rossmanna? Takie fajne maleństwo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czadowy ten pyłek ![]() ![]() Może kiedyś się na niego skuszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie spałam w namiocie, chyba bym umarła ze strachu przed pająkami i innym robactwem ![]() Dziś pierwszy raz wzięłam, smaku nie poczułam=mogę barć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.