|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru
Cytat:
Hm, tak myślałam, że jesteś czwórką, pasujesz mi pod ten typ. To znaczy takie mam wrażenie.---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- O, teraz zauważyłam, że też podałaś ten link. Matko, na wieczór to już nie myślę. ![]() Wyszło mi: ESTJ ![]() Extravert(22%) Sensing(12%) Thinking(12%) Judging(67%) Muszę poczytać więcej o tym i dopiero się wypowiem, czy pasuje, czy nie. Aczkolwiek nie posądzałabym siebie o bycie "osądzającą". ![]() --- Śmiem twierdzić, że sporo rzeczy się zgadza, ale niektóre nie. Uwielbiam miec władzę we własnych rękach, utożsamiam sukces z ciężką pracą i prestiżem, ale z resztą różnie.
- Something with a title like How to Lose That Baby Fat by Sitting On Your Ass. SINGIELKI PRAWDZIWIE Z WYBORU Edytowane przez aalexandria Czas edycji: 2012-08-12 o 00:14 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Też kiedyś się z tym zetknęłam, ale wyszło prawdy pół na pół
![]() Ale się naprodukowałyście Ja dziś nie miałam wiele czasu, kupiłam sobie do pokoju kilka pierdółek z Home&You
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-08-12 o 00:33 Powód: Literówka |
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już idę spać, także dobranoc!
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zrobiłam ten test i wyszło mi: 4w3 (indywidualista ze silnym wpływem zdobywcy) "Arystokrata" nice ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- AnnaVanDort Wczoraj oglądałam co mają nowego. Chciałabym kupić sobie parę rzeczy ![]() A Ty co kupiłas?
|
|
#65 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dzień dobry
Tak, ten sklep jest wyjątkowy.A kupiłam to: http://home-you.com/images//bigger/8933.jpg (kocham retro http://home-you.com/images//bigger/9262.jpg ten mniejszy ![]() Ile tam tam rzeczy mi się spodobało to mala głowa. Ale to portfel decyduje niestety
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Cytat:
Mi wyszło profesjonalista i zgadza się!Cytat:
![]() Domek też świetny! Taki halloweenowy trochę
|
|
|
|
#67 | |
|
#etergirl
|
Cytat:
|
|
|
#68 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Retro/vintage wymiata Szkoda że ogólnie mało jest rzeczy tego typu, a jak się trafią to cena nierzadko poraża ![]() Dzięki ![]() Co tam u Was? |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko fajnie napisane, na luzie, podobało mi się! I nie było niepotrzebnego psychologicznego bełkotu, czego nie lubię ![]() W przyszłym tygodniu może jadę do Krakowa!
|
|
|
|
#70 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ooo to super, ja bede w pt. mam rozmowe w konkurencji o pracę. ledwo zyje ale za to co się wytańcowalam, to moje. i upiłam, niestety. |
||
|
|
|
|
#71 | |||
|
Lux Mundi
|
Aloha
Cytat:
Ile ja czasu zmarnowałam, to aż strach pomyśleć ![]() U mnie cały czas się ktoś kręci ale to nie oznacza, że zrezygnuję z mojej wolności i niezależności, co to - to nie ![]() Cytat:
![]() Miałam jechać z Kuzynką na balety, ale w rezultacie nie miałyśmy auta i guzik z ego wyszedł ![]() Później planowałam Spa Day in my bathroom, ale padłam przed 24 jak nigdy ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35837731] Cindy [/QUOTE]Witam, witam Cytat:
![]() ![]() U mnie podobnie ![]() 2w3 'Gospodarz' - sporo prawdy, ale bezczelne oszukiwanie etc., to już nie moja działka Też mi się podoba ![]() W drugiej połowie tygodnia wybieram się do Szczecina ![]() Jak wszystko dobrze pójdzie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
heeej
, bo na ten czas myślę, że związek to ograniczenie - nie tylko ruchowe, ale i w większości umysłowe także *wybaczcie* pewnie to ten wiek. tak czy owak, w przyszłym roku chcę wyjechać zagranicę na rok, zarobić na studia na prywatną uczelnię, także to i tak by wszystko skomplikowało. a mi moje dramy wystarczą w życiu, niepotrzebnych nie chcę ![]() dziewczyny, doradźcie mi. chcę przefarbować się z mojego, czekoladowego brązu (naturalnego) na coś takiego. myślicie, że najpierw powinnam je jakoś rozjaśnić? kolor ogólnie podchodzi pod taki ciemny blond, a nawet nie ciemny, ale taki średni blond i szukam jeszcze jakiejś fajnej, zadziornej fryzurki na włosy średniej długości. macie jakieś typy? ![]() edit. enneagram - 3w4
Edytowane przez vivier Czas edycji: 2012-08-12 o 15:53 |
|
|
|
|
#73 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Zazdroszczę Krakowa
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35846668] ooo to super, ja bede w pt. mam rozmowe w konkurencji o pracę. ledwo zyje ale za to co się wytańcowalam, to moje. i upiłam, niestety.[/QUOTE] Trzymam kciuki żeby się udało Stresujesz się?Ja tez w poszukiwaniu pracy ![]() Cytat:
Ale witam u nas |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
a ja też jadę do krakowa!
![]() @anesza - powodzenia w rozmowie! pewnie powalisz ich na kolana czym ogólnie się tam byś zajmowała?@anna - to szukaj, a nie na wizażu siedzisz! ja chciałam coś znaleźć, ale niestety... nie ma dla mnie pracy w tym kraju to znaczy w moim mieście takiej wakacyjnej. a jak już są to tylko dla panów. ech!
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam dziewczeta
Bardzo fajny ten test, wyszlo mi 8w7-doslownie cala ja! ![]() vivier jestes pewna ze chcesz farbowac naturalki i ze ten nowy kolor bedzie pasowac do Twojego typu cery?
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie chcę przekombinować, ale tak marzy mi się taki kolor. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie koloryzacje raczej powinno sie przeprowadzac w salonie, choc i tam potrafia niezle namieszac![]() Gdybym mogla cofnac sie do czasu kiedy 1szy raz sie poforbowalam - never ever!Tak wiec zastanow sie dobrze...
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytałam na forum, że aby przejść z szatynki na blondynkę właśnie trzeba rozjaśnić przed farbowaniem włosy jakimś rumiankowym olejem, coś naturalnie bym poszła do salonu, bo bałabym się, że albo wyjdzie kurczak albo co gorsza 'ania z zielonego wzgórza' ![]() heh, wszyscy mówią, że nie zrobiliby tego, ale tak mi się ten kolor podoba może jednak zostanę przy moim brązie.. nie jest taki zły, połysk ładny, dobry włos co najwyżej zrobię szamponetką dla odświeżenia koloru i może hennę.dziewczyny, do lipca przyszłego roku muszę solidnie odnowić garderobę! ma ktoś jakieś bony rabatowe na zbyciu?
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wracam do naturalnych tyle czasu za swoja glupote...Ja swoja garderoba zajelam sie rok temu i wreszcie jakos wygladam!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja już bym chciała, żeby rok minął i żebym też już odnowioną miała a tak to teraz męczyć się, czekać do września i 18tki i dopiero wtedy szaleństwo zakupów. no i później święta... masz jakąś ikonę jeżeli chodzi o styl ubierania? czy całkowicie, to co ci się podoba, w czym czujesz się wygodnie, kupujesz i chodzisz?
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
A mnie się zaczęła 6 dni za późno
i umieram
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
idę do konkurencji, lajtowo będzie. i hope so... ps. ja nie szukam, zadzwonili, to muszę iść, bo byłabym spalona w branży, gdybym olała. Cytat:
dzien dobry ale leje |
||
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja pracuję w sklepie sportowym, ale na razie tylko na 1/2 etatu ![]() chciałabym dostać na pełen... dzisiaj wolne
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
witam
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35858700]nie idę do konkurencji, lajtowo będzie. i hope so... ps. ja nie szukam, zadzwonili, to muszę iść, bo byłabym spalona w branży, gdybym olała. od 8 lat branżą ubezpieczeniową i tak do końca życia. i hope so....kocham to dzien dobry ale leje branża ubezpieczeniowa brzmi ciekawie! powodzenia w takim razie! ... naprawdę leje u ciebie? u mnie słońce praży ![]() Cytat:
![]() mi się dzisiaj śniło, że sypiałam z derekiem ( |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Lux Mundi
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Nie mówię, też dzięki temu zmądrzałam i wyrobiłam sobie szlif w wielu kwestiach, ale mogłam osiągnąć taki sam cel nie rezygnując z wielu rzeczy. Teraz to wiem i trzymam się zasady : najpierw realizuj swoje plany i marzenia, cały świat i tak poczeka. Biedactwo Ja jestem aktualnie przed pochłaniam wszystko co jest na mojej drodze i średnio 6 razy dziennie mam ochotę rozwalić komuś łeb ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35858700] idę do konkurencji, lajtowo będzie. i hope so... ps. ja nie szukam, zadzwonili, to muszę iść, bo byłabym spalona w branży, gdybym olała. od 8 lat branżą ubezpieczeniową i tak do końca życia. i hope so....kocham to Nie chwaliłaś się u Nas na wątku ![]() Ale kciuki są powodzenia
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
viver ej, też bym chciała z Derekiem
|
|
#90 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dzień dobry
![]() Co tam u Was słychać? Ja dzisiaj jadę po figurkę baletnicy z home&You która mnie zachwyciła, a wtedy nie miałam pieniędzy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Hm, tak myślałam, że jesteś czwórką, pasujesz mi pod ten typ. 

Ile ja czasu zmarnowałam, to aż strach pomyśleć 
ale to nie oznacza, że zrezygnuję z mojej wolności i niezależności, co to - to nie
[/QUOTE]
Przecież jej nie powiedziałam, że do końca życia będę sama, tylko że przez dłuższy czas zostanę singlem

i umieram 

powodzenia