|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru
Cytat:
bo to tylko rozmowa, bez szału ![]() na razie dogorywam, spałam 2 ha
|
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czyli można by rzec nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! tak, nie ma co odkładać/przedkładać naszych marzeń! trzeba się spełniać! w sumie bym wolała ze sloanem bardziej ale takie ciacho w tym śnie był, że woaw! ale później musieliśmy się rozstać ![]() Cytat:
u mnie na razie okej, wstałam, wypiłam kakao na śniadanie ostatnio piłam też taki super shake, polecam wam, można zrobić używając miksera! wlewa się mleko, kawałki banana, cukier, wszystko się ładnie miksuje i później mniam! co to jest "czarny łabędź"? ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35862445]tak, do tego zimnooooo bo to tylko rozmowa, bez szału ![]() na razie dogorywam, spałam 2 ha [/QUOTE]ociepli się, na pewno! tak mówili w pogodzie.haha, to szału nie ma! a teraz w pracy jesteś? |
||
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
viver jedziesz do USA jako au-pair?
![]() z jakąś organizacją?
|
|
#95 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Kakałko jest pyszne
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, ruch jest jednak najlepszy na "jesienne smutki"
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- O co to to tak Kurcze sprzed nosa zwialy mi kijki do nordic walkingu z Netto, a byly tylko za 20zl
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2012-08-13 o 17:44 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35863187]yes.
no nic, kawa czyni cuda.[/QUOTE] to prawda! tak zastanawiam się nad prowork i cultural care, ale z tego co słyszałam prowork ma więcej rodzin ![]() ja pamiętam jak piłam białą czekoladę przed snem, pychotka! zgadza się, ale w taką pogodę to aż nie chce się wychodzić ![]() Cytat:
też w takim razie muszę czegoś sobie poszukać, aczkolwiek na wizażu jest tu taki wątek, gdzie dziewczyny wklejają różne stylizacje itd. może się odezwę tam ![]() o, szkoda, szkoda! ale na allegro może znajdziesz ![]() ja bym chciała zapisać się w przyszłym roku na zajęcia z kickboxingu
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
viver ja ćwiczę sobie w domu
moim celem i marzeniem jest mieć takie ciało chyba włączę sobie jakiś film dzień żywych trupów bedzie spoko ![]()
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba jednak nie dla mnie...ale Tobie powodzeniaCytat:
![]() Wow dla mnie taka figura to tylko marzenia...
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
hej, można sie wtrącić? : P
ja singielka jestem w sumie od zawsze ; P nigdy w związku nie byłam, ale mi to bardzo pasuje, jestem dosyć zołzowana tak szczerze co do Sloana i Dereka, obaj są hot Avery też niczego sobie : Pja ostatnio po raz pierwszy odważylam siękupić szamponetke, jestem ciemną blondynką, chciałam zostać ciemną brunetką, kupiłam 'czekoladowy brąz', niestety ledwo przyciemniło mi wlosy ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- co do ćwiczeń,ja w sumie od dłuższego czasu staram sie schudnąc, tzn nie jestem jakoś otyla,tylko mam masywne uda,biodra a jestem bardzo szczupła na dole, jeździłam na rowerku stacjonarnym, kręciłam hula hop z wypustkami, skakałam na skakance, teraz biegam, efektów nigdy nie widziałam...co jest dla mnie dołujace, bo bardzo przejmuje sie swoją sylwetką, nie akceptuje siebie i to się nie zmieni dopóki nie osiągnę odpowiedniej sylwetki. Taki mój cel życiowy chwilowo :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Muffka wszystkiego po trochu, przeglądam blogi i wynajduje ciekawe ćwiczenia, trochę ćwiczyłam z Ewą, ale jej "osobowość" zaczęła mnie w pewnym momencie wkurzać
![]() cherry cześć
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ja ćwiczyłam z Jillian Michaels
hmm mam 20 lat,studiuję filologie angielską, moją naaj pasją jest snowboard jeżdże też konno,gram na gitarze, zbieram pocztówki z całego świata i w sumie nie mam wiecej nic ciekawego do dodania, niestety : P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#104 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chcę miec taki tyłek w sumie też ćwiczę trochę w domu, ale to jednak coś innego! czemu nie spróbować! ![]() o jaaa, też chcę obejrzeć! ale wolę chyba jednak komedie jakieś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie na chwilę obecną związki przerażają, po tym jak pewnym gościom odwaliło z miłości ![]() ach, avery, on jakiś taki.. nie.. nie lubię go! po tym jak był z lex wkurzył mnie, bo ona miała być ze sloanem, a on się napatoczył. aczkolwiek dobrze mu będzie z april.naprawdę ledwo przyciemniło? moja koleżanka zrobiła sobie też czekoladowy brąz i tak ją tknęło i wygląda, jakby naturalnie takie włosy miała ![]() a może pływanie? to jest podobno najlepszy sport ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
tą słynną?ta pani na zdjęciu pewnie wie co robi! jest na youtubie gdzieś? Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
pływać nie lubie, w gim miałam 3 lata obowiązkowy basen, przez to poszlam do innego lo, bez basenu, mimo,że było tam gdzie gim. Ale moja niechęć (mało powiedziane...) do pływania może wiązać się z koniecznościąubierania stroju
chociaż ostatnio tak przemknęlo mi przez myśl pływanie ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- serio ledwo przyciemniło, chyba,że jakoś źle użyłam tej szamponetki : P ja chce mieć nogi jak na tym zdjęciu <3 tyłek w sumie też : P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-08-13 o 19:22 |
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja np. nienawidzę wfu w szkole, ale ćwiczyć dla samej siebie uwielbiam!oj, kostiumy są teraz takie śliczne, że wystarczy, że kupisz jakiś olśniewający, powalisz wszystkich i wskoczysz do wody! ![]() nogi też boskie |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
viver tak, z tą słynna Ewą
a co do Zuzki, masz tutaj jej kanał na YT
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pewna,że nawet zniewalający kostium nie da rady : P
kucze nie biegałam od 2 tyg, w sumie nic nie robie
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu w tym roku się dałaś?
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oj, jakbym czytała o mojej mamie. to znaczy, nie trzyma mnie ona na wsi ( ), ani w domu, nic z tych rzeczy, ale wszystko, po prostu wszystko musi byc jak ona chce
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
dłuższa historia : P
w tym roku mam dosyć na pieńku z mamą, ale to przez studia poza tym ona twierdzi,że jeszcze jestem w takim wieku,że może mnie do pewnych rzeczy zmusić
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2012-08-13 o 19:48 |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja paradoksalnie, dzięki studiom odnalazłam w końcu z mamą wspólny język
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
oblałam sesje zimową i od tego momentu zrobila się nie do wytrzymania, próbuje mnie w pewien sposób ukarać, przecież specjalnie oblałam żeby ją wkurzyć^ ^
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |||
|
Lux Mundi
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35862445]
bo to tylko rozmowa, bez szału [/QUOTE]Ale sami Cię zaprosili, więc wiesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Swego czasu chciałam iść na boks Ale niestety trener dał mi jasno do zrozumienia [ uważam, że to jawna dyskryminacja!], że bardzo chętnie umówi się ze mną na kolację, ale do jego sekcji na pewno nie trafię ![]() Cytat:
Szkoda, że nie jesteś starsza, to zaprosiłabym Cię do wątku pt. 'Koło 30, a nie myślące o dzieciach'
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no do 30 jeszcze troszkę mi brakuje :P
|
|
|
|
|
#120 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
boks też fajny co za cham! ja miałam za nauczyciela historii taką szowinistyczną świnię. a jaki ubaw miał, jak brał dziewczyny do odpowiedzi, no szok!
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

powodzenia w takim razie! ... naprawdę leje u ciebie? u mnie słońce praży 

powodzenia