Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-13, 13:05   #2281
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Margot byłam w listopadzie i nadżerka była niewielka, powiedziała że na razie leczyć jej nie trzeba tylko obserwować, bo może sama się zagoić, no ale widocznie się nie zagoiła. Dziś mi mówiła ( inna lekarka, do tamtej już nie poszłam, bo była nie miła ) że wypalać nie będziemy, tylko będę przychodzić, a ona będzie mi to zalewać jakimiś kwasami i że to nie boli.
Stary 2012-08-13, 13:09   #2282
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Medzik a do kogo Ty chodzisz, bo znam przypadki że koleżanki chodzily do przychodni i u każdej nadżerki wymyślali. JA chodze do W. prywatnie i cytologie mi robi co roku i nigdy nie slyszalam ze od 25 lat :| może tak jeśli sie nie współżyje a tak to przecież trzeba robić.
Ja teraz też musze do gina iść bo tabsy mi sie kończa. Swoją drogą zastanawiam sie ile czasu można brać non stop. Czy nie potrzeba jakiejś przerwy itp.

A co do tej nadżerki czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć czy w końcu coś takiego istnieje czy to wymysły. Pytam dlatego że w liceum mielismy spotkanie na temat HPV i babka opowiadała, że nie ma czegoś takiego jak nadżerka że to tylko nabrzmiałe błony śluzowe a wiekszośc lekarzy wymyśla nadżerki i każe wypalać na co ta babka mówiła żeby nigdy w coś takiego nie wierzyć i broń boże niczego nie wypalać. Także moje drogie która mnie naprowadzi o co kaman
No ja się wypowiedziałam na ten temat.U mnie dwóch lekarzy zdiagnozowało nadżerkę.Za pierwszym razem była mała,ale leczenie jej nie było możliwe,ponieważ byłam w ciąży.Później poszłam do innego lekarza i potwierdził nadżerkę.A to spotkanie w liceum o którym piszesz, to mieliście z lekarzem?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj zjadlam bardzo duzo leczo alem glupiaaaa
a tam,daj spokój leczo to nie taka tragedia... no chyba,że tłuste i z kiełbachą a za karę masz-30 przysiadów
Stary 2012-08-13, 13:22   #2283
cyanide sun
Wtajemniczenie

owszem z kielbacha, tylko taka w miare chuda. no i warzywa byly troszke podsmazane na oliwie. wiec to chyba tluste.
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 13:45   #2284
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Uao, Like mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
Cocktail ostatnio byłam prywatnie u S. teraz poszłam z mamą ( bo ona chodzi do przychodni do W. ) no i jest bardzo miła, a bałam się iść do niej. No ale ponoć od tego roku weszło, że badanie cytologiczne ( w przychodni nie prywatnie ) robi się od 25 roku życia, no i muszę iść do niej prywatnie. Kurcze kasy nie mam, a tu taki wydatek no ale muszę iść. Boję się, że nie zdążę wyleczyć bo mam miesiąc do wyjazdu. A Ty ile czekałaś na wyniki cytologii?
Ale Ty chodzisz do W do przychodni? Bo ja tylko prywatnie i teraz juz zgłupiałam czy ona też przyjmuje na NFZ?

Ja nie mam problemu z robieniem cytologi, bo tak jak już pisałam chodze prywatnie a czy dopłace do wizyty 20zł to tragedii nie ma Chociaż teraz wizyta podrożała i jest po 100zł.
Medzik moja koleżanka miała u S. robione tymi kwasami ;/

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No ja się wypowiedziałam na ten temat.U mnie dwóch lekarzy zdiagnozowało nadżerkę.Za pierwszym razem była mała,ale leczenie jej nie było możliwe,ponieważ byłam w ciąży.Później poszłam do innego lekarza i potwierdził nadżerkę.A to spotkanie w liceum o którym piszesz, to mieliście z lekarzem?
Wiesz co to było dawno także nie pamiętam nawet czy to byla ginekolog. Dlatego jestem ciekawa kto tu ma racje. Bo w zasadzie powiedziała sprzeczną teorie do tych które panują.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 13:59   #2285
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail no widzisz ja już sama namotałam, nie do W tylko do K
Byłam pierwszy raz na NFZ, bo mama mnie namówiła, żebym poszła z nią, że ona jest fajna no i miała rację moja mama chodzi do niej już od jakichś 25-30 lat i jest z niej zadowolona. A chodzi do niej i prywatnie i na NFZ.
Stary 2012-08-13, 14:16   #2286
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail no widzisz ja już sama namotałam, nie do W tylko do K
Byłam pierwszy raz na NFZ, bo mama mnie namówiła, żebym poszła z nią, że ona jest fajna no i miała rację moja mama chodzi do niej już od jakichś 25-30 lat i jest z niej zadowolona. A chodzi do niej i prywatnie i na NFZ.
No własnie pare moich koleżanek poszlo do K i też miały nadżerke ;/ A moja mama z kolei mi ją odradzała. Sama chodzi do W i też poszłam do niej i póki co nie zamierzam zmieniać spoko kobita z niej
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:46   #2287
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a mi znowu koleżanka odradzała W, widać ile osób tyle opinii mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi pani K, jak na pierwszą wizytę u niej w dodatku na NFZ to była bardzo miła i delikatna.
Stary 2012-08-13, 14:49   #2288
monika01011986
Zakorzenienie

helloołłł nadrabiam własnie was i tak czytam sobie więc póki co pamiętam będę odpisywać

Zelka super, że te igrzyska się skończyły! w końcu odpoczniesz sobie
Ale się usmiałam z tego jak nazwałaś swojego ukochanego :"kuternoga" Ty to zwariowany czubek jesteś

ciocia Basia !!!! jak super że wróciłaś cała i zdrowa!!! opowiadaj jak tam było ze szczegółami!!! no i dawaj fotki

Coctail, Meedzik ja miałam nadżerkę w wieku 18 lat. Poszłam do lekarza bo czułam ból podczas seksu i okazało się że to własnie przez nadżerkę. Nie poszłam prywatnie tylko na fundusz więc lekarz nie chciał wyłudzić ode mnie żadnych pieniędzy. I mimo że wtedy jeszcze dzieci nie miałam lekarz od razu mi ją wypalił. Po wypaleniu 2 tygodnie wszystko sie tam goiło no i później było już ok. Żadnego bólu czy dyskomfortu. 2 lata później urodziłam pierwsze dziecko bez żadnego problemu potem drugie dziecko Także nie rozumiem czemu Ci wasi lekarze tak Was straszą i zwlekają z usunięciem nadżerki.
Co do samej nadżerki to jest to coś w typie "wrzoda" może powstać ona również np. w jamie ustnej. Wygląda to tak : http://www.jamaustna.pl/sites/defaul...iebienie_0.jpg
http://iwaniec.ginekolodzy.eu/1-nadzerka.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:58   #2289
meeedzik
Zakorzenienie

Monia zobaczymy co mi powie dziś na wizycie w ogóle ostatnio odczuwam ból u dołu pleców, a teraz jak tak sobie czytam to dziewczyny piszą, że to może być przez nadżerkę wszystko się dokładnie wypytam co i jak.
Stary 2012-08-13, 14:59   #2290
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Hehe, ja tam się z Tobą Heroine nie zgadzam ;-) jeśli nawet kołchoz to przyjemny bo jednak świadomość, że ma się coś swojego i można to urządzić jest po prostu nieziemska. Wspólnie mieszkanie/dom z TŻ to moje największe jak narazie marzenie!!! Także cieszę się razem z Tobą Monia, chociaż wiem, że dla Ciebie to nie pierwszyzna
hehe Heroine chodziło pewnie o bałagan jaki jest przy remoncie a faktycznie jest on spory i nieźle się trzeba nalatać żeby to ogarnąć
Co do mieszkania to nie jest nasze my swoje mamy na własność wykupione w Polsce i teraz je wynajmujemy a te tutaj w DE jest wynajęte. Ale masz rację - urządzanie mieszkania ( nawet wynajętego, bo na pewno sporo lat tu pomieszkamy) jest nieziemska! Uwielbiam kupować nowe rzeczy do domu I patrzeć jak z "rudery" powstaje piękne mieszkanko TO coś wspaniałego Dziś powiesiłam firankę w kuchni i ciągle siedzę i się gapię na nią bo tak mi sie podoba daje taki fajny klimat którego tam brakowało Tym bardziej, że to takie sznureczki (makarony) a nie zwykła firanka także efekt jest superowy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-13, 15:06   #2291
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wiesz praca aż taka ciężka nie jest do tego mogłam sie prze spać w nocy a kasa jest dobra
Wiesz ja też kiedyś uwielbiałam ten zespół ale później "zajawka" mi przeszła

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

ja chciałam kiedyś robić 8min abs ale ciężko mi się zabrać do tego
zelcia, no ten koles mnie wkuuurza mega, ale dla takich efektów w tak krótkim czasie - jakos go zniosę.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
owszem z kielbacha, tylko taka w miare chuda. no i warzywa byly troszke podsmazane na oliwie. wiec to chyba tluste.

cyanide, too nie marudz i wskakuj na jakis rower czy cos na godzinkę

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Monia, kochana, co tam u Ciebiee? tez uwielbiam aranzowac mieszkanko, teraz mam tez wlasnie mly remoncik w tym studenckim w Krk

medzik
, współczuję Mnie kiedys baba w nfz powiedziala ze mam kłykciny, potem ze mam raka szyjki prawdopodobnie (!). poplakalam się i polecialam do mamy, mam mnie umowila do swojej kolezanki ze studiów i okazalo się po cytologii i komplecie badań, ze mam zapalenie pecherza (zreszta, ta kolezanka mamy od razu to mowila, no ale ja sie uspokoilam po komplecie badan dopiero. Mowie Ci, nigdy nie bylam tak zdołowana, jak wtedy, kiedy ta baba radosnie mi oswiadczyla, ze prawdopodobnie rak. Tymbardziej, ze u mnie w rodzinie zdarzaly sie juz nowotwory. Od tego czasu wolę odżałować i zaplacic tą stówe i iść prywatnie, bo panstwowo to juz nigdy
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:09   #2292
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Moniczka, fajnie że i remoncik idzie do przodu i ogólnie życie w Niemczech. A co sprawiło że przestawiłaś się z krążka na tabsy? Ja dalej nic nie biorę, ale teraz już nawet alko nie piję więc nawet jakby się dzidziuś trafił to będzie bezpiecznie
dzięki też się cieszę że wszystko się układa bałam się tej przeprowadzki, tego języka i ludzi a teraz jestem zachwycona tym wszystkim nawet język mi zaczął wchodzić do głowy
Z krążka zrezygnowałam bo brzuch mnie od niego bolał, mój organizm nie toleruje żadnego ciała obcego. Dlatego właśnie nie mogę nosić żadnych kolczyków dłużej niż 5 godzin i nie mogłam mieć spirali ( po roku ją musiałam wyciągnąć bo ciągle chorowałam na zapalenie jajników i pęcherza. Nawet krążek przeszkadzał mojemu "ciału" :/ Zaczęłam brac taletki tylko dlatego że po wyjeżdzie do Niemiec organizm mi się strasznie rozregulował. Miałam ciągle okres lub krwiste upławy, cały miesiąc bolał mnie brzuch i cycki, ciągle mi krosty wyskakiwały na twarzy. Poszłam do gina i obowiązkowo musiałam zacząć łykać tabsy na uregulowanie tego wszystkiego. Teraz biorę 3 opakowanie, wszystko wróciło już do normy, jestem zdrowa jak ryba no i ponieważ super znoszę te tabletki będę je cały czas łykać żeby w ciąże nie zajść.
A Ty widzę chyba już chcesz dzidziusia co? Pewnie nie długo zajdziesz w ciąże jeśli się nie zabezpieczasz z TŻ Trzymam kciuki aby się Wam to szybko udało

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-13, 15:11   #2293
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson no a ja ostatnim razem trafiłam na głupia babą, która była nie miła i już więcej do niej nie poszłam. Ta wydaje się być kompetentna i miła. Moja mama się u niej leczy, miała mięśniaka na macicy i torbiel na jajnikach, torbiel się wchłonęła dzięki tabletkom, a mięśniaka będzie musiała usunąć, ale chodzi do niej regularnie co 2-3 miesiące i obserwuje wszystko
Stary 2012-08-13, 15:14   #2294
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Monia, kochana, co tam u Ciebiee? tez uwielbiam aranzowac mieszkanko, teraz mam tez wlasnie mly remoncik w tym studenckim w Krk

medzik
, współczuję Mnie kiedys baba w nfz powiedziala ze mam kłykciny, potem ze mam raka szyjki prawdopodobnie (!). poplakalam się i polecialam do mamy, mam mnie umowila do swojej kolezanki ze studiów i okazalo się po cytologii i komplecie badań, ze mam zapalenie pecherza (zreszta, ta kolezanka mamy od razu to mowila, no ale ja sie uspokoilam po komplecie badan dopiero. Mowie Ci, nigdy nie bylam tak zdołowana, jak wtedy, kiedy ta baba radosnie mi oswiadczyla, ze prawdopodobnie rak. Tymbardziej, ze u mnie w rodzinie zdarzaly sie juz nowotwory. Od tego czasu wolę odżałować i zaplacic tą stówe i iść prywatnie, bo panstwowo to juz nigdy
Zaraz napiszę szybkiego posta co tam u mnie tylko jeszcze Ci odpiszę
Aranżacja mieszkania to na prawdę świetnia sprawa remontów nie cierpię bo syf wszędzie ale efekty oglądac uwielbiam

Co do tej lekarki to w szoku jestem! Jak można komuś powiedziec że ma raka bez żadnych badań?????????? !!!!!! ?No co za powalony babsztyl!!! JEzuu Chryste!!! Przecież usłyszeć że ma się raka to jak wyrok śmierci a ta krowa sobie powiedziała to jak gdyby nigdy nic! bez żadnej pewności, zrobionych badań itd....brak słów normalnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-13, 15:18   #2295
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hehe Heroine chodziło pewnie o bałagan jaki jest przy remoncie a faktycznie jest on spory i nieźle się trzeba nalatać żeby to ogarnąć
Co do mieszkania to nie jest nasze my swoje mamy na własność wykupione w Polsce i teraz je wynajmujemy a te tutaj w DE jest wynajęte. Ale masz rację - urządzanie mieszkania ( nawet wynajętego, bo na pewno sporo lat tu pomieszkamy) jest nieziemska! Uwielbiam kupować nowe rzeczy do domu I patrzeć jak z "rudery" powstaje piękne mieszkanko TO coś wspaniałego Dziś powiesiłam firankę w kuchni i ciągle siedzę i się gapię na nią bo tak mi sie podoba daje taki fajny klimat którego tam brakowało Tym bardziej, że to takie sznureczki (makarony) a nie zwykła firanka także efekt jest superowy

To zapraszam do mnie ja mam jeszcze duuuuuużo urządzania a zupełanie się na tym nie znam to moje pierwsze mieszkanie narazie tylko meble do kuchni zamówione a reszta jeszcze przedemną nie wiam jak sie za to zabrać a mój Tż jest obojętny byle mu się podobało. Niby dwa pokoje, ale i tak dużo. Muszę się zabrać za wybieranie firanek bo sąsiedzi mają widoki

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:21   #2296
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
cieszymy ! jak tam dietka?
do doopy!! Na wage nawet nie weszlam bo sie boje wiec nie powiem dokladnie co i jak ;(
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:22   #2297
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
margot, zooska - pochwalilyscie dzien przed zachodem slonca Nie cwiczylam wczoraj, ale mam usprawiedliwienie - prawdopodobnie mam grypę żołądkową, brzuch mnie meczy od przedwczoraj... :/ ale dzis juz tylko lekko mnie kręci, zbiore sie popoludniu i killera lub skalpela walne, a co.

Tybardziej, ze sie wkurzylam - wlazlam dzis na wage, a tam 49,9 - od miesicy marzylam zeby zobaczyc 4 z przodu, ale kurcze biorac pod uwage, ze tydzien temu bylo 50,2 to cos slabo mi to odchudzanie idzie... :/ no ale od czwartku troche folgowałam, sadze, ze na tamtym grillu to z kg przytylam : D

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

hm, ja się nie orientuje w tym az tak dobrze, ale tez sie chcialam wziac za mel b, chyba dziewczyny po prostu kazdego dnia cos wybierają, albo tworzą z tego takie "zestawy" typu np 15 min cardio + 10 min posladki, nastepnego dnia 10 min nogi + trening abs, cos w ten desen Ja planuje cardio, absy i posladki, reszty chyba w ogole nie bede cwiczyc

w ogole, to mam kolejne postanowienie- od dzis (jesli moj biedny brzusio pozwoli ) 6 dni w tygodniu lece z 8 min abs kiedys robilam ok 2 tygodni codziennie i zdecydowanie mi sie brzuch wzmocnil i spłaszczył
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja sobie wybieram co chce cwiczyc danego dnia zazwyczaj robie cardio i pozniej np brzuch + posladki+ Tiffany na boczki albo skalpel Ewki
Dziękuję za odpowiedzi, w takim razie też to jakoś będę łączyła i może coś z tego wyjdzie

A co do nadżerki... wypowiedzieć się nie mogę bo nigdy nie miałam, a w ogóle to tak dawno nie byłam i gina, że aż wstyd :/ muszę sie wybrać w najbliższym czasie, tylko problem w tym, że mój ukochany gin jest chory poważnie i nawet nie wiem czy jeszcze przyjmuje a nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego :/ Bo to z nim "mój pierwszy raz" był (wizyta oczywiście )

Mój dalszy jadłospis:
obiad: potrawka podsmażona na oliwie z oliwek (filet z kurczaka, cebula, por, czerwona papryka, brokuł )
podwieczorek: garść płatków z mlekiem
kolacja: chyba ta potrawka też :P bo sobie spakowałam do pracy

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:26   #2298
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
nadżerka ? 1 raz słyszę o takim czymś . A że tak zapytam co ile chodzisz do gina ?
Nadzerka to ubytek nablonka, cos jak obtarcie szyjki macicy. \Tez mialam-ale malutka- dostalam globulki nawet nazwe pamietam -albothyl - i po wszystko sie wygoilo.

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-08-13 o 15:31
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:28   #2299
monika01011986
Zakorzenienie

Ja muszę zmykac obiad gotować ale szybko napiszę co u mnie.
W sobotę skończyliśmy kłaść podłogę w kuchni ale jeszcze sporo nam zostało innych pierdół :/ muszą nam zrobić zawór od kranu, musimy kafelki położyć na ścianie w kuchni koło zlewu, zamontować zlew, nowy kran i dokupić blat i go przykręcić. Także jeszcze sporo roboty... aaaa i górne szafki od mebli powiesić i żyrandol no i listwy od podłogi przykręcić!
Dziś powiesiłam jednak firanko-sznurko-makarony bo nie mogłam się powstrzymać miałam dosyć sąsiadów gapiących się w nasze okna
No i fajnie to wyszło gługość mam do parapetu ale zastanawiam się czy je skrócić lub ogólnie coś z nimi jeszcze zrobić czy po prostu tak zostawić.
Zdjęć jeszcze nie zrobiłam bo kuchnia nie gotowa także dupa ale pokaże Wam podłogę i firankę. Niestety ciężko firankę sfotografować bo słońce świeci w okno i zdjęcie wychodzi albo ciemne albo prześwietlone :/ Postaram się zrobić lepsze zdjęcie i Wam wrzucę.

Macie tutaj dwie takie lipne troche fotki, jeszcze trochę syfu w kuchni i nasze "robocze" stare krzesło się załapało
DSC_0590.jpg

DSC_0594.jpg

No dobra to idę obiad robić. Może wieczorkiem zajrzę do Was. Mąz teraz miesiąc ma wakacji na kursie także po pracy będzie już w domu na kurs wraca 10 września dopiero

buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-13, 16:15   #2300
uaoo
Zakorzenienie

Monika, długość jest jak najbardziej ok, nie skracaj

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 17:12   #2301
meeedzik
Zakorzenienie

Ja już po badaniu, a raczej cytologi teraz mam brać te globulki, dostałam receptę na płyn z którym mam przyjść do niej i tym płynem posmaruje nadżerkę i ma się zagoić, ale to dopiero jak z Niemiec wrócę, bo około miesiąca czeka się na wynik cytologi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie.

Monia ładne okienko ale czekam na więcej zdjęć
Stary 2012-08-13, 20:05   #2302
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik szybka jesteś ale to dobrze, że już po cytologii i masz leki teraz tylko zdrowieć
zelka Ty stadionowy podsłuchiwaczu londyński ale Ci zazdroszczę, w TV do końca ceremonie oglądałam ale wolałabym być na miejscu, nawet za stadionemno i gratuluje podwyżki, ale zapracowałaś sobie, należało się inaczej szefowi by się właśnie
monia zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, nie czaje po co lekarze tak długo czekają, i Ciebie raz dwa wyleczyli i mnie i nawet się nie pamięta potem ale co lekarz to inny i człowiek niestety sam się TAM nie zbada i nie zdiagnozuje, musi wierzyć.
A na zdjęcia czekam bo lubię oglądać aranżacje wnętrz, podpatruje sobie, może kiedyś i mi przyjdzie mieszkanko urządzać
czbasia Ty nie o nadżerce dawaj wykład tylko jak na wyjeździe było? Gdzie spaliście ? Ale po nastroju wnioskuje, że nie pod mostemWykąpana? Opalona? Wyzwiedzana? Splukana he he
pipson co do lekarki to brak słów dobrze, że się wszystko wyjaśniło żołądkowych rewelacji współczuje lepiej się już czujesz?
Ciekawe czy Paula się w stolicyyy odnalazła z ta panią promotor czy warszawskie lumpki ją pochłonęły

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-13 o 20:17
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 20:50   #2303
meeedzik
Zakorzenienie

Margot no hehe, u gina drugi raz byłam 5-10 minut, zrobiła mi cytologię, dała receptę, powiedziała co i jak i tyle a do gina mam 10 minut drogi piechotą

Kochane proszę Was o kliki i dziękuję za dotychczasowe
Stary 2012-08-13, 21:22   #2304
pipson
Zadomowienie

margot, dzieki ze pytasz lepiej lepiej, zaraz sie za cwiczenia biore. Skalpel zrobilas?
W ogole, dzis dostałam jakiegoś małpiego rozumu i pozamawiałam w necie paleki do makijazu, oleje do włosów i pędzle a mialam najpierw pokonczyc to co mam :/ ale to jest czasem silniejsze ode mnie

meedzik,
juz Ci klikam, a z cytylogii na pewno nic nie wyniknie, nie martw się
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 21:42   #2305
mielnus
Wtajemniczenie

Medzik

cytologia od 25 roku życia???? pierwsze słysze;> serio... Nadżerka bardzo popularna jest... MI gin powiedziała ze żadko spotyka się jak jej nie ma.. ja nie mialam przy ostatnim badaniu

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

nastraszyłyście mnie z tą nadżerką... ja nie byłam u gina juz 2 lata!!!!!!!! Matko.... musze się zapisać!Tylko czekam na info czy bede wyjezdzac z agranice we wrzesniu czy nie. Jesli nie to od razu sie umawiam na wizyte na wrzesien... jesli tak to dopiero na sierpień. Jestem przerażona
Stary 2012-08-13, 23:43   #2306
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
margot, dzieki ze pytasz lepiej lepiej, zaraz sie za cwiczenia biore. Skalpel zrobilas?
W ogole, dzis dostałam jakiegoś małpiego rozumu i pozamawiałam w necie paleki do makijazu, oleje do włosów i pędzle a mialam najpierw pokonczyc to co mam :/ ale to jest czasem silniejsze ode mnie
To już chyba całkiem zdrowa jak za ćwiczenia się bierzesz Ja leże ze skalpelem ostatnio, zero chęci jakoś mam wrażenie , że czas marnuje , dziwnie tak wolałam z psem spacerować, biegać, sprzątać czy wszędzie na piechotkę chodzić czy po schodach częściej biegać( Tż w szoku, że on w domu a ja śmieci latam wynosić) no i wiecie inne treningi ale czas już wrócić do konkretnych ćwiczeń - mam w sumie 9 płytek więc oprócz Ewy może coś jeszcze mi podpasi
pipson jak możesz pochwal się pędzlami i paletkami- maluje się nie za często ale kocham podziwiać kolorowe kosmetyki
zooska na wsi, monia remontuje, heroine wolne dziś jeszcze ma i szara cisza na polu
mielnus nie panikuj Kochana , zapisz się do gina i spokojnie bo jak to mówi moja babcia "nie ma co srać żarem"
Stary 2012-08-14, 07:38   #2307
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry! Tęsknił ktoś?

Wróciliśmy wczoraj wieczorem, nadrobiłam Was, ale nie miałam siły pisać weekend udany, wypoczęłam no ale o diecie nie wspomnę czas wrócić na dobry tor no i do pracy oczywiście jestem śpiąca
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 07:38   #2308
Milena001
Zadomowienie

Część dziewczynki serio zapracowane jesteście, remonty, imprezy....w wakacje zawsze najwięcej zajęć Ja dziś jadę na 10 do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy, mam nadzieje że bez żadnych komplikacji Sukni też już jest bo baba do mnie dzwoniła ale dopiero w przyszłym tygodniu mogę ją przymierzyć bo wtedy będzie miała dla mnie czas Durne babsko Dwa tygodnie przed ślubem pierwsza przymiarka Chyba nie miła ta wizyta będzie.... Dziś też muszę umówić się na próbną fryzure, odebrać obrączki i zrobić część zakupów na sobote bo robimy z Tż wieczór pożegnalny razem będzie wieczór panieńko-kawalerski jeśli będzie ładna pogoda to impreza będzie pod namiotem na dworze to będzie gdzie tańczyć bo 30 osób nie zmieszcze w domu a dieta kuleje, jest już 60,8 kg Wczoraj zaczęłam jezdzić na rowerze Może coś zgubie ale ciągle jakieś imprezy i jak w tygodniu się trzymam to w weekend coś wskoczy Chyba od października będzie troche spokoju mam zamiar jeszcze schudnąć do 50 paru kg jeśli Tż nie zrobi mi bobaska hi Bziaki dziewczynki
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 07:55   #2309
heroine86
Zakorzenienie

Milena, ja też miałam pierwszą przymiarkę 2 tygodnie przed ślubem myślałam, że oszaleję! co ja się odenerwowałam no ale na szczęście dużo poprawek nie miałam a ostatecznie suknię odebrałam 3 dni przed ślubem....
Fajny taki panieński łączony z kawalerskim
Sprawnych i udanych zakupów życzę

czbasia heloł wróciła, przywitała się i ani be ani me opowiadaj jak byłoooooooooooooo

Monia, dokładnie chodziło mi o ten cały bałagan jaki jest nieuchronny przy remoncie ale ogólnie urządzanie swojego gniazdka jest przyjemne jak widać efekty włożonej pracy ehh... chciałabym mieć swój dom
Monia, okno super wygląda taka długość tej firaneczki jest okej, ja bym zostawiła pracusiu Ty czekam na dalsze poczynania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:23   #2310
dzaga1989
Zakorzenienie

Heloł!
Wróciłam i mam się dobrze. Tzn. średnio psychicznie bo okazało się że mam przeczytać w tydzień ok. 15 książek Także na razie będę tutaj gościem.
Jedzeniowo wczoraj o dziwo spoko. O 5 zjadłam owsiankę a potem w mniej więcej 3-4h odstępach pożarłam drożdzówkę i 2 kajzerki zapijane Twistem Bakomy (oczywiście nie 2 naraz), a już w domu zjadłam gdzieś ok 21 2 wafle ryżowe z resztkami wieśniaka i truskawkami.
Bez obrazy, ale nie lubię Wawy Ilekroć tam jestem to jakoś nie potrafię się odnaleźć. Wszystko dzieje się szybko, jest głośno i wszędzie drogo

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości