wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 11:34   #1351
xzora
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Fakt. Z pomiaru składu ciała wynika, że mam 21,3% tłuszczu, to nie jest jakoś strasznie dużo, ale jednak na brzuchu i udach widać.

Ale - oglądałam wczoraj zdjęcia Marty Kaczyńskiej z plaży i zdecydowanie preferuję ciałko.
21,3% to zdecydowanie nie dużo Ja z kolei wczoraj oglądałam z TŻ olimpiadę, najpierw był bieg na 5km - biegaczki bardzo smukłe, zarysu mięśni prawie nie było widać, a potem sztafeta 4x100m - biegaczki masywniejsze, umięśnione, ale też nie kulturystki i to jest mój typ . Dla mnie idealną sylwetkę ma np. Michelle Jenneke: http://www.youtube.com/watch?v=yNYrS6l78U0

Wczoraj przyszły moje długo szukane krótkie jeansowe spodenki (chodziłam po sklepach i nic nie było, dopiero na allegro udało mi się wyhaczyć takie jak chciałam - z wyższym stanem, nie strasznie krótkie i nie z wąską nogawką). Wymiary podane na aukcji porównałam z jednymi rurkami i wychodziło, że powinny być dobre. Na zdjęciu metki zobaczyłam, że to 10tka, więc tym bardziej się utwierdziłam, ze powinny być ok. No i są takie jak chciałam, tylko za małe, ledwo, ledwo w nie wchodzę, ale nie odpuszczę. Albo schudnę (zakładając je ujawniły się boczki, których normalnie nie widać), albo się rozciągną, albo będę się w nie wciskać na siłę! A rozmiar to owszem 10tka, tyle że "for kids"

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześc!

Melduję, że żyję
Wczoraj: szwy ściągnięte, wynik odebrany - obydwa znamiona były znamionami brzeżnymi (łagodnymi, natomiast usuwa się je profilaktycznie, gdyż lubią się zesłośliwiec) - czyli mam dobrego dermatologa. To dobrze, bo pojawiło mi się coś całkiem nowego na nodze, nieregularnego, więc musiałabym znowu się do niej wybrac.

Dziś: rezonans poszedł całkiem gładko. Wjechałam tylko do połowy ciała, dostałam słuchawki!!! Z tym słuchawkami nie było tak źle, natomiast ewentualną klaustrofobią niepotrzebnie się przejmowałam Założenie wenflonu - ok, podanie kontrastu - zupełnie ok, bez absolutnie żadnych doznań fizycznych. Wynik mam miec w poniedziałek.

W nagrodę kupiłam sobie szminkę-błyszczyk
dzielna dziewczynka z Ciebie, zasłużyłaś na ten błyszczyk

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2012-08-11 o 11:35
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 14:48   #1352
goosia207
Zakorzenienie

Cezść,

Cytat:
Cześć!

Dziś mam nową energię. Wczoraj miałam dziwny dzień - zaspałam, ciężko mi było pracować (teraz cały czas pracuję w domu), mam nadzieję, że dziś będzie (mi) lepiej.

Jestem drobna i mało ważę, ale ciągle mam sporo tłuszczu w strategicznych dla mnie partiach

Za to zaangażowałam TŻta do 8 minut ABS, więc mam zdwojoną motywację do pracy nad brzuchem

Mniej więcej liczyliśmy te koszty, choć myślę, że i tak nas wiele zaskoczy.

Podróż wyniesie nas ok. 2000 zł (kwota na parę, w tym benzyna, winiety i dodatkowe ubezpieczenie samochodu);
805 euro noclegi (na parę)
300 euro komunikacja miejska i bilety wstępów do muzeów i obiektów (na parę).
Do tego koszt jedzenia - nieoszacowany za bardzo

Staram się oswoić z czekającym nas ogromem wrażeń

Fajnie, jak waga leci bez zaplanowanego wysiłku z naszej strony
Ogólnie wyjdzie nie mała kwota, ale taka wycieczka

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć)
Czuję się dobrze, tylko męczę się szybko. Ponąć () widać brzuszek (zależy co ubiorę) i piersi mi się powiększyły - właśnie wczoraj nowy stanik kupiłam.
Poza tym sylwetka bez zmian, nie ważę się, poczekam do 28.08 do wizyty u gin.
Na ostatniej ważyłam.. 43 kg przy niecałym 160 wzrostu więc tyle co zawsze.
Kupiłam wczoraj dwie bluzki w RE, zadowolona jestem
Zadam mamom intymne pytanie, bo zaczyna mnie to drażnić, okej?
Też drobniutka jesteś

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzięki. myślałam też o klockach - o lego

zabawek durnych nie chcę kupować, bo każde dziecko ma tego milion, a z książek się dzieci nie cieszą, tylko raczej z czegoś do zabawy
Klocki to fajny pomysł, choć jesli chodzi o książki to sie nie zgodzę.Mój 4-letni chrześniak uwielbia je i jak się go pyta co chce na urodziny to mówi bajkę

Cytat:
Cześc!

Melduję, że żyję
Wczoraj: szwy ściągnięte, wynik odebrany - obydwa znamiona były znamionami brzeżnymi (łagodnymi, natomiast usuwa się je profilaktycznie, gdyż lubią się zesłośliwiec) - czyli mam dobrego dermatologa. To dobrze, bo pojawiło mi się coś całkiem nowego na nodze, nieregularnego, więc musiałabym znowu się do niej wybrac.

Dziś: rezonans poszedł całkiem gładko. Wjechałam tylko do połowy ciała, dostałam słuchawki!!! Z tym słuchawkami nie było tak źle, natomiast ewentualną klaustrofobią niepotrzebnie się przejmowałam Założenie wenflonu - ok, podanie kontrastu - zupełnie ok, bez absolutnie żadnych doznań fizycznych. Wynik mam miec w poniedziałek.

Debrah, nie przypominam sobie, żebym miała jakieś wzmożone problemy intymne w czasie ciąży. Natomiast ja generalnie używam podczas zbliżenia klasycznego żelu Durexa.

Butter, jakoś strasznie mnie nie wzięło na drugie dziecko, jakoś tak spokojnie podchodzę do tego - myślę sobie, że oprócz większej liczby obowiązków, nabiorę jednak dystansu i nie będę sobie wkręcac, że "Ewa mnie nie potrzebuje"

T. wybrał się właśnie z Ewą do aquaparku. Mam zamiar posprzątac przyszły pokój mojego szkraba. Dostałam już naklejki na ścianę: http://msklep.home.pl/pl/p/Naklejki-...estaw-24m2/158
Fajnie, że wszystko o.k
Jeśli chodzi o rezonans wychodzi na to, ze nie taki diabeł straszny

My też mamy ten żel
Stary 2012-08-11, 18:24   #1353
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Zadaję: Czy wy też w ciąży miałyście problem z suchością w miejscach intymnych? Nigdy mnie to nie dotyczyło, za to teraz bardzo, myślę czy zakupić żel intymny jakiś - polecicie mi coś??
ah..to zupełnie nie pytanie do mnie Ja nie mam z tym nigdy problemu- w ciąży było jeszcze bardziej bezproblemowo. No, tak sexu jak w ciąży to mi się nigdy nie chciało

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

Haniu niestety ten sposób nie u wszystkich się sprawdza, ja karmiąc nie schudłam ani przy Oliwce ani przy Dawidzie teraz nie chudnę. To co mi zleciało po porodzie to tyle, teraz nie spadł mi nawet jeden malutki kilogramik a karmię regularnie i młody powinien wyciągać ze mnie. Znam kilka takich przypadków nie chudnięcia w trakcie karmienia.

.
No co ty Ale chyba żadnej diety nie stosujesz- tylko jesz jak zwykle

Cytat:
Cześc!

T. wybrał się właśnie z Ewą do aquaparku. Mam zamiar posprzątac przyszły pokój mojego szkraba. Dostałam już naklejki na ścianę: http://msklep.home.pl/pl/p/Naklejki-...estaw-24m2/158
fajowe
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 11:27   #1354
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć
Pustki tu w weekend.
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
ah..to zupełnie nie pytanie do mnie Ja nie mam z tym nigdy problemu- w ciąży było jeszcze bardziej bezproblemowo. No, tak sexu jak w ciąży to mi się nigdy nie chciało
No co ty Ale chyba żadnej diety nie stosujesz- tylko jesz jak zwykle
Ja też w ciąży nie odczułam żadnych problemów, powiem szczerze, że seks w ciąży sprawiał mi więcej przyjemności niż bez, jakieś mocniejsze odczucia były.

Haniu żadnej diety nie stosuję, to nierealne. Takie zachcianki jakie mam obecnie to w ciąży nawet ułamka tego nie było. A jak kończę karmić to muszę za chwilę coś przekąsić bo czuję się tak jakbym mogła konia z kopytami opitolić ;p
Stwierdziłam, że spróbuję na basen chodzić, mam bliziutko i lubię wodę więc może to będzie forma aktywności, która mi podpasuje.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

Wczoraj przyszły moje długo szukane krótkie jeansowe spodenki (chodziłam po sklepach i nic nie było, dopiero na allegro udało mi się wyhaczyć takie jak chciałam - z wyższym stanem, nie strasznie krótkie i nie z wąską nogawką). Wymiary podane na aukcji porównałam z jednymi rurkami i wychodziło, że powinny być dobre. Na zdjęciu metki zobaczyłam, że to 10tka, więc tym bardziej się utwierdziłam, ze powinny być ok. No i są takie jak chciałam, tylko za małe, ledwo, ledwo w nie wchodzę, ale nie odpuszczę. Albo schudnę (zakładając je ujawniły się boczki, których normalnie nie widać), albo się rozciągną, albo będę się w nie wciskać na siłę! A rozmiar to owszem 10tka, tyle że "for kids"
xzora nie mam najmniejszych wątpliwości co do tego, że spodenki będą niedługo leżeć jak ulał. Haha kupujesz w sklepach z odzieżą dziecięcą ;p

Cytat:
Cześć!

Niu, jak w ogóle sobie radzisz i jak się czujesz?

Koszt jest spory, ale wyjazd planowany prawie rok, więc i środki uwzględnione w budżecie
Wyjdzie nas to mniej więcej tyle, co dwutygodniowy pobyt w niezłym hotelu z all - a wrażeń o wiele więcej
Emi_lko nie narzekam. Daję radę ale nie bez znaczenia jest to, że praktycznie codziennie wpada o mnie moja mama. Zazwyczaj jak jest to wtedy idę zrobić sobie kawę albo kanapki i coś zjeść bo reszt ę sobie ogarniam z rana ale jednak pomoc przy dwójce takich maluchów jest nieoceniona. Bywa ciężko, brakuje mi cierpliwości ale nie żałuję. Jest super patrzeć na rodzeństwo, na to jak Oliwka całuje, przytula Dawida i jak on się zaciesza jak ją widzi czy słyszy.

Cytat:
Cześc!

Melduję, że żyję

Asiuk dobrze, że rezonans przeszedł bezproblemowo i fajnie, że trafiłaś do dobrego dermatologa. Nagroda jak najbardziej zasłużona

Świetne naklejki, pochwal się efektem jak już skończysz pokoik
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 13:09   #1355
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu żadnej diety nie stosuję, to nierealne. Takie zachcianki jakie mam obecnie to w ciąży nawet ułamka tego nie było. A jak kończę karmić to muszę za chwilę coś przekąsić bo czuję się tak jakbym mogła konia z kopytami opitolić ;p
Stwierdziłam, że spróbuję na basen chodzić, mam bliziutko i lubię wodę więc może to będzie forma aktywności, która mi podpasuje.

ja też mam zachcianki i jem więcej od męża- dużo więcej. Wszyscy na obiad 2 gołąbki ja 4 + z 6 ziemniaków Po obiedzie od razu 2 kawały szarlotki- i za godzi głodna jestem
Teraz niestety jem już normalne rzeczy wiec nie chudnę- ale do tej pory smażone odpadało, słodycze raczej też - więc mimo dużych ilości jedzenia chudłam- bo jak tu przytyć na ziemniakach z gotowanym kurczakiem
Stary 2012-08-13, 07:32   #1356
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:

dzielna dziewczynka z Ciebie, zasłużyłaś na ten błyszczyk
Niezła jesteś z tymi spodenkami Ale znając Twoją determinację, na pewno wkrótce będą leżeć jak ulał.

Dzięki

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Fajnie, że wszystko o.k
Jeśli chodzi o rezonans wychodzi na to, ze nie taki diabeł straszny

My też mamy ten żel
Przyznaję, że nie wyobrażam sobie tego badania bez słuchawek. W pewnym momencie zrobiło się tak głośno, że mocno drgało wszystko, łącznie ze mną i z tym ruchomym stołem.

Wczoraj T. kupił mi/sobie żel Durex Play O! Drogie to cholerstwo, a jeszcze nie wiadomo, czy nie będę miała jakiejś alergii.

Cytat:
fajowe
Dzięki

Cytat:
Asiuk dobrze, że rezonans przeszedł bezproblemowo i fajnie, że trafiłaś do dobrego dermatologa. Nagroda jak najbardziej zasłużona

Świetne naklejki, pochwal się efektem jak już skończysz pokoik
Dzięki

Do pełnej aranżacji pokoju Ewy jeszcze długa droga, ale na pewno pstryknę jakieś fotki

Cytat:
ja też mam zachcianki i jem więcej od męża- dużo więcej. Wszyscy na obiad 2 gołąbki ja 4 + z 6 ziemniaków Po obiedzie od razu 2 kawały szarlotki- i za godzi głodna jestem
Teraz niestety jem już normalne rzeczy wiec nie chudnę- ale do tej pory smażone odpadało, słodycze raczej też - więc mimo dużych ilości jedzenia chudłam- bo jak tu przytyć na ziemniakach z gotowanym kurczakiem
Ja ostatnio, niestety, przytyłam ponad 3 kg. To przez to moje kompulsywne objadanie się, jak mam stresujący czas.

Po pracy jadę odebrać wyniki rezonansu. Z jednej strony nie bardzo chce mi się wierzyć, że cokolwiek mogliby wykryć u mnie, ale w sumie to tak czułe badanie, że może pokazać wszystko.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 09:02   #1357
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
xzora nie mam najmniejszych wątpliwości co do tego, że spodenki będą niedługo leżeć jak ulał. Haha kupujesz w sklepach z odzieżą dziecięcą ;p
Cytat:
Cześć!
Niezła jesteś z tymi spodenkami Ale znając Twoją determinację, na pewno wkrótce będą leżeć jak ulał.
Miło, że tak we mnie wierzycie, zwłaszcza, że ja zaczęłam wątpić w to, że się do nich dopasuję. Za to wczoraj odkryłam, że moje spodenki mają właściwości dietetyczne - kiedy w nich chodzę, nie jestem w stanie zjeść za dużo Po obiedzie musiałam sobie zrobić ponad 1h przerwy zanim zabrałam się za szarlotkę.
Cytat:
Po pracy jadę odebrać wyniki rezonansu. Z jednej strony nie bardzo chce mi się wierzyć, że cokolwiek mogliby wykryć u mnie, ale w sumie to tak czułe badanie, że może pokazać wszystko.
mam tak samo, nawet jeśli wiem, że na 99,9% wszystko będzie dobrze, to i tak się stresuję
daj znać o wynikach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 14:05   #1358
kotekk81
Zakorzenienie

Asiuk powiedz mi Ty wplacalas calosc za wczasy czy tylko zaliczke??i z jakiego biura? i jak placicie za Ewe??

Tz rzuca palenie i wrzuca do skarbonki kase za fajki na wczasy ciekawe czy chociaz na Ciechocinek uzbiera

zapisalam sie dzis na egzamin na prawko juz samo zapisanie sie podnioslo mi cisnienie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:19   #1359
Debrah
Zakorzenienie

Cześć
Asiuk - chyba też kupię sobie ten żel
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:37   #1360
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak samo, nawet jeśli wiem, że na 99,9% wszystko będzie dobrze, to i tak się stresuję
daj znać o wynikach
Ja nawet się nie denerwuję, tylko już bym chciała mieć te wyniki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Asiuk powiedz mi Ty wplacalas calosc za wczasy czy tylko zaliczke??i z jakiego biura? i jak placicie za Ewe??

Tz rzuca palenie i wrzuca do skarbonki kase za fajki na wczasy ciekawe czy chociaz na Ciechocinek uzbiera

zapisalam sie dzis na egzamin na prawko juz samo zapisanie sie podnioslo mi cisnienie
Nie no, tylko zaliczkę Lecimy z Itaki. Ewa nas kosztuje ok. 1300 zł, musiałabym dokładnie sprawdzić na umowie.

Trzymam kciuki za TŻ

Nie dziwię Ci się, że ciśnienie podskoczyło Kiedy masz egzamin?

Cytat:
Cześć
Ten klasyczny? Bo ten na "lepsze orgazmy" nie jest polecany dla kobiet w ciąży.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-13, 14:52   #1361
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Cześć

Emi_lko nie narzekam. Daję radę ale nie bez znaczenia jest to, że praktycznie codziennie wpada o mnie moja mama. Zazwyczaj jak jest to wtedy idę zrobić sobie kawę albo kanapki i coś zjeść bo reszt ę sobie ogarniam z rana ale jednak pomoc przy dwójce takich maluchów jest nieoceniona. Bywa ciężko, brakuje mi cierpliwości ale nie żałuję. Jest super patrzeć na rodzeństwo, na to jak Oliwka całuje, przytula Dawida i jak on się zaciesza jak ją widzi czy słyszy.
Fajnie, że masz wsparcie mamy
Obserwuję zmagania przyjaciółek z dwójką maluchów. Jedna m 4-letnią dziewczynkę i czteromiesięcznego chłopca (będę jego chrzestną) i rzeczywiście rozczulające są te wzajemne stosunki, przytulania i buziaki starszej siostry, niesamowite!!!
Druga ma dwóch chłopców - półtora roku i 7 miesięcy. Jest cały dzień sama z nimi - bardzo podziwiam

Cytat:
Cześć!

Przyznaję, że nie wyobrażam sobie tego badania bez słuchawek. W pewnym momencie zrobiło się tak głośno, że mocno drgało wszystko, łącznie ze mną i z tym ruchomym stołem.

Wczoraj T. kupił mi/sobie żel Durex Play O! Drogie to cholerstwo, a jeszcze nie wiadomo, czy nie będę miała jakiejś alergii.

Asiuk, trzymam kciuki za pozytywne wyniki

My mamy taki żel, ale mi on nie podpasował - chyba miał w składzie mentol - czułam chłód i to mi się nie podobało... no i ta wilgoć dla mnie jakaś nienaturalna była... Skorzystaliśmy ze dwa razy tylko.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 14:53   #1362
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no, tylko zaliczkę Lecimy z Itaki. Ewa nas kosztuje ok. 1300 zł, musiałabym dokładnie sprawdzić na umowie.

Trzymam kciuki za TŻ

Nie dziwię Ci się, że ciśnienie podskoczyło Kiedy masz egzamin?

Ten klasyczny? Bo ten na "lepsze orgazmy" nie jest polecany dla kobiet w ciąży.

czyli za Ewe ok pol ceny?

egzamin mam 03.09 o 8 rano ale wykupilam tylko teorie bo na teorie z praktyka czeka sie ponad 1,5 miesiaca

Stary 2012-08-13, 14:57   #1363
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

egzamin mam 03.09 o 8 rano ale wykupilam tylko teorie bo na teorie z praktyka czeka sie ponad 1,5 miesiaca
Nie bardzo, za nas płacimy ok. 4900 zł od osoby

Czyli praktykę sobie zaplanujesz dopiero po zdanej teorii?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-13, 15:17   #1364
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

aha myslalam ze mniej placicie

jak zdam teorie to od razu ide do kasy zapisac sie na praktyke i wtedy czeka sie krocej....no ale ja tez mam ograniczona godzine zdawania bo moge najwczesniej na 17 sie zapisac

Stary 2012-08-13, 15:43   #1365
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki

Cytat:
Cześć
U nas ciągle żel w użyciu, ten podstawowy

Cytat:

sporo
My odkładamy kasę na przyszły rok. Marzy mi się Skandynawia albo Alpy, najlepiej chyba samochodem żeby w jednym miejscu nie siedzieć. Ale pewnie na planowaniu się skończy

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2012-08-13 o 15:44
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 17:04   #1366
Debrah
Zakorzenienie

O, dobrze, że napisałaś Asiuk. To kupię klasyczny. Tamten "O" pewnie polega po prostu na efekcie chłodu na przemian z rozgrzewaniem, krew szybciej krąży, ot i wszystko. Ale skoro ja nie mogę go użyć to może Asiuk powiesz mi chociaż na przyszłość czy warto kasę wydać. Patrzę na allegro i tych żeli strasznie dużo wersji jest, to się różni czymś poza zapachem? Masz Asiuk ten 2 w 1 co do masażu też służy czy tylko intymny???

Ahh, wycieczka to też mi się marzy ale teraz pewnie nieprędko, chociaż bardzo bym chciała jednak być dość aktywna i zabierać malucha ze sobą (oczywiście jak będą warunki dla niego).
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 18:49   #1367
lemoorka
Zakorzenienie

hej! ja na chwile

debrah zwykła wazelina
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 07:26   #1368
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Oczywiście - nic mi nie jest Wszystko wyszło ok. A już myślałam, że to moje poczucie ogłupienia i częsty problem ze skleceniem prostego zdania wyjdzie na tym rezonansie A tak to nie mam już wymówki, muszę się zabrać za siebie
I tak mam się umówić do kontroli z wynikami, zapytam o przyczynę moich drętwień. Może akurat neurolog będzie miała jakiś pomysł.

Kotku, Sanetko - ja dobrze wiem, że sporo płacimy. Liczyliśmy się z takimi kwotami, bo od razu założyliśmy all inclusive i hotel minimum 4-gwiazdkowy

Debrah, jak na razie żelu nie używałam, ale dam znać Ja mam taki zwykły niebieski z Durexa - nawilżający, nie ten 2 w 1.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-14, 07:30   #1369
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Kotku, gratuluję zapisania się na prawko

Asiuk, super, że dałąś radę na rezonansie i co najważniejsze, że nic Ci nie jest!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 07:32   #1370
hania811
Zakorzenienie

hejka

Cytat:

to już jakiś krok ku praktyce

Sanetko za to na biało- masz take marzenia podróżowe jak ja.Zaden tam plaże a chłodne góry

-------------

Ja nadal nie sypiam. Młoda potrafi co 30 min się budzić- od 22 do 7. O 7 pobudka. W dzień nie da się odespać bo jest aktywna- śpi tylko na spacerze 2 razy po 30 min.
Nie jest fajnie

wczoraj u fryzjera prawie zasnęłam.

Z dobrych rzeczy- udało mi się kupić moje butowe marzenie oczywiście na wyprzedaży - 50%
Stary 2012-08-14, 07:33   #1371
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

Sanetko za to na biało- masz take marzenia podróżowe jak ja.Zaden tam plaże a chłodne góry

-------------

Ja nadal nie sypiam. Młoda potrafi co 30 min się budzić- od 22 do 7. O 7 pobudka. W dzień nie da się odespać bo jest aktywna- śpi tylko na spacerze 2 razy po 30 min.
Nie jest fajnie

Z dobrych rzeczy- udało mi się kupić moje butowe marzenie oczywiście na wyprzedaży - 50%
Haniu, no to pokazuj buty

Hania

Stary 2012-08-14, 07:43   #1372
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, no to pokazuj buty
http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776...D9%26size%3D39
tylko białe

Niby nic- ot zwykłe koturny...ale nie...to jednak tommy metka podnietka. Czailam się na nie ze 3 lata- ale zawsze 380 zł za sandaly było dla mnie przegieciem, a tu wczoraj pacze za 179 zł są
Stary 2012-08-14, 08:04   #1373
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776...D9%26size%3D39
tylko białe

Niby nic- ot zwykłe koturny...ale nie...to jednak tommy metka podnietka. Czailam się na nie ze 3 lata- ale zawsze 380 zł za sandaly było dla mnie przegieciem, a tu wczoraj pacze za 179 zł są
Fajne nawet bardzo
380 zł to faktycznie duuużoooo....

Hania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 08:19   #1374
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!
Oczywiście - nic mi nie jest Wszystko wyszło ok. A już myślałam, że to moje poczucie ogłupienia i częsty problem ze skleceniem prostego zdania wyjdzie na tym rezonansie A tak to nie mam już wymówki, muszę się zabrać za siebie
uff

Cytat:
http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776,default,pd.htm l&cgid=FW-112025#!color%3D938_DESER T_SAND%26i%3D9%26size%3D3 9
tylko białe

fajne i w sumie takie ponadczasowe
Stary 2012-08-14, 08:20   #1375
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

I tak mam się umówić do kontroli z wynikami, zapytam o przyczynę moich drętwień. Może akurat neurolog będzie miała jakiś pomysł.

Kotku, Sanetko - ja dobrze wiem, że sporo płacimy. Liczyliśmy się z takimi kwotami, bo od razu założyliśmy all inclusive i hotel minimum 4-gwiazdkowy

Debrah, jak na razie żelu nie używałam, ale dam znać Ja mam taki zwykły niebieski z Durexa - nawilżający, nie ten 2 w 1.
Dobrze że na badaniu wyszło wszystko ok

Cytat:
hejka

-------------

Nie jest fajnie

Dzięki, Alpy to raczej nie przyszły rok, może jak dzieci większe.
Ale kasę odkładamy,coś tam się zawsze wymyśli. I jak myślę o wakacjach to nie ciągnie mnie Hiszpania itp Tylko właśnie te inne klimaty.

Niewyspania współczuję, ja w miarę śpię bo cały czas w drugim pokoju, TZ z młodym Ale dziś o 5 rano było "mama", musiałam przytargać kołdrę i poduszkę i się z nimi położyć. Dobrze że B dał się przekonać że jeszcze wcześnie i pospał do 8

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:23   #1376
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk, super, że dałąś radę na rezonansie i co najważniejsze, że nic Ci nie jest!
Dzięki

Cytat:

-------------

Nie jest fajnie

Mnie ostatnio ciągną Stany, ale to już droga impreza.

2 x po 30 minut? Współczuję. Śpi tak, jak bliźniaczki mojego szwagra

Cytat:
http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776,default,pd.htm l&cgid=FW-112025#!color%3D938_DESER T_SAND%26i%3D9%26size%3D3 9
tylko białe

Buty fajne!

Od wczoraj jestem tak przymulona, że totalnie nic mi się nie chce. Staram się już wcześniej kłaść spać, ale to nie działa.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-14, 08:27   #1377
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

Dzięki, Alpy to raczej nie przyszły rok, może jak dzieci większe.
Ale kasę odkładamy,coś tam się zawsze wymyśli. I jak myślę o wakacjach to nie ciągnie mnie Hiszpania itp Tylko właśnie te inne klimaty.

Niewyspania współczuję, ja w miarę śpię bo cały czas w drugim pokoju, TZ z młodym Ale dziś o 5 rano było "mama", musiałam przytargać kołdrę i poduszkę i się z nimi położyć. Dobrze że B dał się przekonać że jeszcze wcześnie i pospał do 8
mnie jeszcze w jakimś tam stopniu taka Hiszpania ciągnie- na zasadzie nie widzialam więc chętnie zobaczę..ale jednak zimne góry wygrywają. Mój mąż to już w ogóle kierunkami typowo wakacyjnymi niezaintersowany. Dobrze że te typowe mogę z firmą za darmochę zobaczyć

Niestety z Młodą nocą tylko ja sobie daję radę. Chociaż tyle że ostatnio o 8 zrzucalam ją do męża a sama w kimono do 11.

No ale np dziś nie mogę bo maż do 3 pracował...więc dam mu się wyspać
Cytat:
uff

fajne i w sumie takie ponadczasowe
no zdecydowanie ponadczasowe. Dlatego kupiłam mimo że koniec lata się zbliża
Cytat:
Fajne nawet bardzo
380 zł to faktycznie duuużoooo....
bardzo, bardzo- na nodze wyglądają -wow-
Stary 2012-08-14, 08:29   #1378
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Dobrze że na badaniu wyszło wszystko ok
Dzięki. Mnie generalnie pociąga zwiedzanie, a nie plaszczenie tyłka na plaży. Najlepsze wakacje jak dotąd to te w Hiszpanii - ale w opcji zwiedzanie i wypoczynek (wypoczynek był znacznie gorszy, nawet nie pamiętam z niego detali). Za to zwiedzanie - bajka

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2012-08-14, 08:35   #1379
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Ja już w tym roku dwa razy wyjeżdżałam, ale mam cichą nadzieję, że uda się wyjechać raz jeszcze w grudniu Jestem chętna na wyjazd zawsze i wszędzie, gdzie jeszcze nie byłam i nie zależy mi na gwiazdkach. Wolę pojechać taniej i częściej - najczęściej wybieram skromne 3 gwiazdki i nie lubię all inclusive
Z racji tego, że jutro wolne i wygląda na to, że to ostatnie podrygi lata, wzięłam wolne w czwartek i w piątek i jadę spędzić trochę czasu w samotności nad morzem. Moi rodzice wyjechali na urlop, więc mam dom i ogród dla siebie, nikt mi nic nie będzie narzucał a jak dobrze pójdzie, to i nawet żadnej żywej duszy nie zobaczę przez kilka dni. Ewentualnie, jak pogoda faktycznie będzie dobra, to wybiorę się na plażę
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:36   #1380
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Mnie ostatnio ciągną Stany, ale to już droga impreza.

2 x po 30 minut? Współczuję. Śpi tak, jak bliźniaczki mojego szwagra

Buty fajne!

Od wczoraj jestem tak przymulona, że totalnie nic mi się nie chce. Staram się już wcześniej kłaść spać, ale to nie działa.
no niestety- moja córka jest 30 minutowa- ostatnio nawet w nocy
Na szczęscie w dzeń jest super- śmieje się i nawet ostatnio znowu wróciła do zabawy bez akompaniamentu rodziców. Dzis np od 30 min buja się w bujaczku pokrzykując co chwila z radości

szkoda że u mnie nie dziala wcześniejsze położenie się do łóżka - co z tego że wczoraj zrobiłam to o 22- zmrużylam oko o 2 dopiero- na całą godzinę

Teraz to się boję powrotu do pracy 100% bardziej. Kumpela mi ostatnio mówiła że ona chodzi spać o 20:30 razem z synem- chyba mnie też to czeka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości