|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj przyszły moje długo szukane krótkie jeansowe spodenki (chodziłam po sklepach i nic nie było, dopiero na allegro udało mi się wyhaczyć takie jak chciałam - z wyższym stanem, nie strasznie krótkie i nie z wąską nogawką). Wymiary podane na aukcji porównałam z jednymi rurkami i wychodziło, że powinny być dobre. Na zdjęciu metki zobaczyłam, że to 10tka, więc tym bardziej się utwierdziłam, ze powinny być ok. No i są takie jak chciałam, tylko za małe, ledwo, ledwo w nie wchodzę, ale nie odpuszczę. Albo schudnę (zakładając je ujawniły się boczki, których normalnie nie widać), albo się rozciągną, albo będę się w nie wciskać na siłę! A rozmiar to owszem 10tka, tyle że "for kids" ![]() Cytat:
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2012-08-11 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | ||||
Zakorzenienie
|
Cezść,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o rezonans wychodzi na to, ze nie taki diabeł straszny ![]() My też mamy ten żel ![]()
![]() |
#1353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1354 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć
Pustki tu w weekend. Cytat:
Haniu żadnej diety nie stosuję, to nierealne. Takie zachcianki jakie mam obecnie to w ciąży nawet ułamka tego nie było. A jak kończę karmić to muszę za chwilę coś przekąsić bo czuję się tak jakbym mogła konia z kopytami opitolić ;p Stwierdziłam, że spróbuję na basen chodzić, mam bliziutko i lubię wodę więc może to będzie forma aktywności, która mi podpasuje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Świetne naklejki, pochwal się efektem jak już skończysz pokoik ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz niestety jem już normalne rzeczy wiec nie chudnę- ale do tej pory smażone odpadało, słodycze raczej też - więc mimo dużych ilości jedzenia chudłam- bo jak tu przytyć na ziemniakach z gotowanym kurczakiem ![]()
![]() |
#1356 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Wczoraj T. kupił mi/sobie ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Do pełnej aranżacji pokoju Ewy jeszcze długa droga, ale na pewno pstryknę jakieś fotki ![]() Cytat:
Po pracy jadę odebrać wyniki rezonansu. Z jednej strony nie bardzo chce mi się wierzyć, że cokolwiek mogliby wykryć u mnie, ale w sumie to tak czułe badanie, że może pokazać wszystko. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
daj znać o wynikach |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
Asiuk powiedz mi Ty wplacalas calosc za wczasy czy tylko zaliczke??i z jakiego biura? i jak placicie za Ewe??
Tz rzuca palenie i wrzuca do skarbonki kase za fajki na wczasy ![]() ![]() zapisalam sie dzis na egzamin na prawko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Asiuk - chyba też kupię sobie ten żel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za TŻ ![]() Nie dziwię Ci się, że ciśnienie podskoczyło ![]() Ten klasyczny? Bo ten na "lepsze orgazmy" nie jest polecany dla kobiet w ciąży. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Obserwuję zmagania przyjaciółek z dwójką maluchów. Jedna m 4-letnią dziewczynkę i czteromiesięcznego chłopca (będę jego chrzestną) i rzeczywiście rozczulające są te wzajemne stosunki, przytulania i buziaki starszej siostry, niesamowite!!! Druga ma dwóch chłopców - półtora roku i 7 miesięcy. Jest cały dzień sama z nimi - bardzo podziwiam ![]() Cytat:
![]() My mamy taki żel, ale mi on nie podpasował - chyba miał w składzie mentol - czułam chłód i to mi się nie podobało... no i ta wilgoć dla mnie jakaś nienaturalna była... Skorzystaliśmy ze dwa razy tylko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli za Ewe ok pol ceny? egzamin mam 03.09 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli praktykę sobie zaplanujesz dopiero po zdanej teorii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zdam teorie to od razu ide do kasy zapisac sie na praktyke i wtedy czeka sie krocej....no ale ja tez mam ograniczona godzine zdawania bo moge najwczesniej na 17 sie zapisac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas ciągle żel w użyciu, ten podstawowy ![]() Cytat:
![]() My odkładamy kasę na przyszły rok. Marzy mi się Skandynawia albo Alpy, najlepiej chyba samochodem żeby w jednym miejscu nie siedzieć. Ale pewnie na planowaniu się skończy ![]()
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2012-08-13 o 15:44 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
O, dobrze, że napisałaś Asiuk. To kupię klasyczny. Tamten "O" pewnie polega po prostu na efekcie chłodu na przemian z rozgrzewaniem, krew szybciej krąży, ot i wszystko. Ale skoro ja nie mogę go użyć to może Asiuk powiesz mi chociaż na przyszłość czy warto kasę wydać. Patrzę na allegro i tych żeli strasznie dużo wersji jest, to się różni czymś poza zapachem? Masz Asiuk ten 2 w 1 co do masażu też służy czy tylko intymny???
Ahh, wycieczka to też mi się marzy ale teraz pewnie nieprędko, chociaż bardzo bym chciała jednak być dość aktywna i zabierać malucha ze sobą (oczywiście jak będą warunki dla niego). |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
hej! ja na chwile
![]() debrah zwykła wazelina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Oczywiście - nic mi nie jest ![]() ![]() ![]() I tak mam się umówić do kontroli z wynikami, zapytam o przyczynę moich drętwień. Może akurat neurolog będzie miała jakiś pomysł. Kotku, Sanetko - ja dobrze wiem, że sporo płacimy. Liczyliśmy się z takimi kwotami, bo od razu założyliśmy all inclusive i hotel minimum 4-gwiazdkowy ![]() Debrah, jak na razie żelu nie używałam, ale dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Kotku, gratuluję zapisania się na prawko ![]() ![]() ![]() Asiuk, super, że dałąś radę na rezonansie i co najważniejsze, że nic Ci nie jest! |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
hejka
Cytat:
![]() ![]() Sanetko za to na biało ![]() ![]() ------------- Ja nadal nie sypiam. Młoda potrafi co 30 min się budzić- od 22 do 7. O 7 pobudka. W dzień nie da się odespać bo jest aktywna- śpi tylko na spacerze 2 razy po 30 min. ![]() Nie jest fajnie ![]() wczoraj u fryzjera prawie zasnęłam. Z dobrych rzeczy- udało mi się kupić moje butowe marzenie ![]() ![]()
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776...D9%26size%3D39
tylko białe Niby nic- ot zwykłe koturny...ale nie...to jednak tommy ![]() ![]() ![]()
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 380 zł to faktycznie duuużoooo.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale kasę odkładamy,coś tam się zawsze wymyśli. I jak myślę o wakacjach to nie ciągnie mnie Hiszpania itp Tylko właśnie te inne klimaty. Niewyspania współczuję, ja w miarę śpię bo cały czas w drugim pokoju, TZ z młodym ![]()
![]() |
#1376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 x po 30 minut? Współczuję. Śpi tak, jak bliźniaczki mojego szwagra ![]() Cytat:
![]() Buty fajne! ![]() Od wczoraj jestem tak przymulona, że totalnie nic mi się nie chce. Staram się już wcześniej kłaść spać, ale to nie działa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety z Młodą nocą tylko ja sobie daję radę. Chociaż tyle że ostatnio o 8 zrzucalam ją do męża a sama w kimono do 11. No ale np dziś nie mogę bo maż do 3 pracował...więc dam mu się wyspać ![]() no zdecydowanie ponadczasowe. Dlatego kupiłam mimo że koniec lata się zbliża ![]() bardzo, bardzo- na nodze wyglądają -wow- ![]()
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Dzięki. Mnie generalnie pociąga zwiedzanie, a nie plaszczenie tyłka na plaży. Najlepsze wakacje jak dotąd to te w Hiszpanii - ale w opcji zwiedzanie i wypoczynek (wypoczynek był znacznie gorszy, nawet nie pamiętam z niego detali). Za to zwiedzanie - bajka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
cześć
Ja już w tym roku dwa razy wyjeżdżałam, ale mam cichą nadzieję, że uda się wyjechać raz jeszcze w grudniu ![]() ![]() Z racji tego, że jutro wolne i wygląda na to, że to ostatnie podrygi lata, wzięłam wolne w czwartek i w piątek i jadę spędzić trochę czasu w samotności nad morzem. Moi rodzice wyjechali na urlop, więc mam dom i ogród dla siebie, nikt mi nic nie będzie narzucał a jak dobrze pójdzie, to i nawet żadnej żywej duszy nie zobaczę przez kilka dni. Ewentualnie, jak pogoda faktycznie będzie dobra, to wybiorę się na plażę |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęscie w dzeń jest super- śmieje się i nawet ostatnio znowu wróciła do zabawy bez akompaniamentu rodziców. Dzis np od 30 min buja się w bujaczku pokrzykując co chwila z radości ![]() szkoda że u mnie nie dziala wcześniejsze położenie się do łóżka - co z tego że wczoraj zrobiłam to o 22- zmrużylam oko o 2 dopiero- na całą godzinę ![]() Teraz to się boję powrotu do pracy 100% bardziej. Kumpela mi ostatnio mówiła że ona chodzi spać o 20:30 razem z synem- chyba mnie też to czeka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.