|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Moim zdaniem niektórych za bardzo ponosi wyobraźnia? Skąd przekonanie, że to ta sama osoba? Bo napisała, że wolałaby być pomalowana czymś profesjonalnym niż Essence? Też tak napisałam parę dni temu na jednym z blogów. Takie porównania wielu osobom przychodzą do głowy.
A to, że ktoś pisze na Fb, a ktoś inny na Wizażu w tym samym czasie, nie oznacza, że jest tą samą osobą... Jedynie IP może powiedzieć, czy pisano z tego samego komputera. Jeśli nawet pisano, nie oznacza to, że autorką postów jest maxineczka. Równie dobrze może to być jej były chłopak/współlokatorka, z którą się poróżniła, a która teraz chce jej narobić smrodu. Nie unoście się tak, bo nie wiadomo, jak jest naprawdę. Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-08-14 o 00:54 |
|
|
|
#932 |
|
Naczelny Hipster
|
Sondrina, moderatorki potwierdziły, że oba konta pisały z jednego komputera.
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Maxi czyli Ramona - Ramona czyli Maxi strzelasz ciągle gole do własnej bramki... "wpadłaś" już tyle razy, a teraz jeszcze sama sobie krzywde robisz rozdmuchując afere jeszcze mocniej pisząc na fb. Od tamtej pory ponad 150 osób dołączyło tutaj do czytania
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Tym optymistycznym akcentem Maxineczka wyleciala z moich subskrypcji.
Król Julian: I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze - na sobie. Ćwiczę od 13.08 Skalpel/Killer/Turbo - 9/19/2 Brzuszki/pompki - 18400/205 Tiff.waist - 16 HH - 387 min Mel B na pośl. - 17 Agrafka - 165 min |
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Ok to może ja zbiorę to wszystko żeby przez kolejne 10 stron dziewczyny nie pisały "skąd to wiemy"
1. Ramona1980 we wszystkich swoich postach pałała wielkim uwielbieniem do Maxineczki oczerniając przy tym wiele dziewczyn nagrywających na YouTube. 2. Ramona nie udzielała się na forum w tym samym czasie, w którym Maxineczka przebywała na urlopie. 3. Ramona co najmniej dziwnie zaczęła się tłumaczyć, że zna Maxineczke, że to nie ona itp. 4. W tym samym czasie na profilu Maxineczki pojawił się wpis od niejakiej Ramony Tomczyk o treści mniej więcej "chciałam dobrze, ale chyba namieszałam". 5. Wpis został niebawem skasowany. 6. Konto Ramony miało bardzo mało znajomych, słownie: pięciu i zostało założone w tym czasie co konto na wizazu. 7. Jak udało się odkryć jednej z wizazanek kont z tym zdjęciem jest trochę na facebooku, więc jest to podpucha. 8. Zdjęcie przedstawiało miłą blondynkę podczas gdy Ramona pisała, że jest brunetką. 9. Niebawem zdjęcie profilowe zostało zmienione na 'stalk me on a facebook' 10. Wpisy Ramony na wizazu i Maxineczki są do złudzenia podobne zarówno poz względem budowy zdań, jak i używanych zwrotów. 11. W czasie kiedy Maxineczka udzielała się na swoim fanpage'u i kasowała komentarze Ramonka obserwowała co się dzieje na wizazu. 12. Moderatorki potwierdziły, że oba nicki korzystały z tego samego komputera. Mam nadzieję, że nic nie pominęłam
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-08-14 o 01:12 |
|
|
|
#937 |
|
po prostu Em :)
|
To akurat nieprawda. Dwa nicki korzystały z jednego komputera, ale niech każdy sam przejrzy sobie dowody i zdecyduje co o tym myśleć.
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
gabriellakrk dobra robota
![]() i Ramona pisała o sobie, ze jest brunetką, a na fb miała zdjecie blondynki (ukradzione zresztą)
|
|
#940 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 |
|
Szef ds. Wymianek
|
12. Ramona pisala, ze jest brunetka, a z jej profilu na fejsie mile sie usmiecha blondynka.
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
I tak skasuje
jak wszystko.
|
#943 |
|
Szef ds. Wymianek
|
oops, spozniony mam refleks^^.
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, ale w kontekście chociażby czasowego zbiegu postów Maxineczki i Ramony czy zbieżności stylistycznej na prawdę ciężko mi i zapewne wielu osobom uwierzyć, że to dwie różne osoby. Ale oczywiście poprawię to zaraz
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-08-14 o 01:16 |
|
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mogę jej tego wkleić na fejsa, bo chyba zablokowała moje komentarze po tym jak chciałam wyjaśnić co i jak...
|
|
#946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi dalej tutaj coś nie gra. Przede wszystkim brakuje mi tutaj motywu. Po co miałaby innych oczerniać, skoro jej samej wiedzie się naprawdę dobrze? Z tego, co wiem, dostała się do akademii Sephory, ma wiernych widzów. Przecież musiała wiedzieć o tym, że te konta można łatwo ze sobą powiązać, a wtedy więcej straci, niż zyska. Albo jest tak naiwna i nie wie, że konta można powiązać, albo to nie ona i ktoś jej robi na złość, ewentualnie myśli, że ją wspiera. Tylko 11. punkt jest tak naprawdę znaczący. Pozostałe to przypuszczenia powiązane z obserwacjami. Nie, żebym chciała jej bronić, bo sama nie wiem, jak było naprawdę, Bardziej chodzi mi o to, żeby tak na nią nie najeżdżać, bo różnie bywa. Ja akurat nie mam rodzeństwa, ale moja przyjaciółka ma starszą siostrę. Teoretycznie starsza powinna być mądrzejsza, a jednak tak nie jest. Wsadziła na portal randkowy zdjęcie mojej przyjaciółki i podała jej numer telefonu. Może dlatego ostrożniej podchodzę do takich rewelacji
|
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
o Maxi nas czyta.. może coś sensownego odpisze...
|
|
#948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#949 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
przychodzę tutaj, na wizaż, bo to stąd wypłynęły wszystkie oskarżenia które zarazem mnie bawią i oburzają. Najwidoczniej muszę wyjaśnić parę rzeczy tutaj, bo sprawa zaszła już za daleko. Specjalnie na tę 'okazję' musiałam przypomnieć hasło na to konto, bo nie używałam go od dawna. Co do całej sprawy - powtórzę raz jeszcze, nie jestem Ramoną i nie korzystałam z innego konta. Przejdźmy do konkretów, bo ta sytuacja jest co najmniej niesmaczna. Fakt faktem, że dziewczynę tę znałam, kiedy chodziłam na studia była ona wśród znajomych których znałam ze studiów, mieszkała z nimi, a że pech chciał że kilka razy korzystałam u nich z internetu (dla ścisłości - wizażu) to stąd jest i ten sam adres IP, czy też komputera (nie wiem do końca o co się rozchodzi, informatykiem nie jestem). To co robiła Ramona, to szczerze nie jest już mój interes i, choć nie jest to jej wina, przeprosiła mnie za całą sytuację. To zwykły zbieg okoliczności, bardzo niefortunny, obrażający mnie i szkodzący mojej działalności. Bardzo bym chciała, by ta sprawa wyjaśniła się raz na zawsze i nie żądam przeprosin, tylko proszę, by stało się jasne, że to jedno wielkie nieporozumienie, a ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Ta cała sytuacja mnie obraża i sobie tego nie życzę. Może jeszcze tylko dodam, ze jeśli to, ze dwa profile są online w tym samym czasie oznacza ze jest to jedna i ta sama osoba, musiałoby znaczyć, ze ten watek pisze jedna osoba. ![]() Pozdrawiam Maxineczka |
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
miałam iść spać już z ponad godzinę temu, ale taka afera to walnę nockę, a co mi tam
![]() (widziałam że i mnie się gdzie nie gdzie oberwało;p)
|
#951 |
|
Przyczajenie
|
Warto też dodać, że Maxi usuwa na fejsie wszystkie komentarze tłumaczące jej "fankom" całą tą sytuację. Czemu? czyzby chciała coś ukryć?
Nie wydaje mi się, żeby używanie tych samych zwrotów nie miało żadnego znaczenia czy przyzwyczajenia w pisaniu (brak polskich znakow w tych samych slowach). Ahh.. i istotne jest też to, że Maxi postępowała dokładnie ze wskazówkami dziewcząt z wizażu. Ktoś napisał, że normalnie by wyjaśniła wszystko, że to nie ona itp. itd. i po jakimś czasie ukazuje się właśnie taki wpis na jej fb. Dziwne, prawda? ![]() Lubiłam Maxi, naprawdę... tym bardziej, że jesteśmy z jednego miasta Ale po tym co dzisiaj przeczytałam... wylatuje ze subskrypcji.Tak jak niektore piszą... i co z tego, że pisała z innego konta? Nie no, nic. Tylko szkoda, że okazała się bardzo dwulicowa, obrażała inne, naprawdę zdolne jutuberki, a siebie wychwala pod niebiosa. Żal, naprawdę żal mi jej... Jest jedna rzecz, której nie mogę zrozumieć... CZEMU ona to robiła ?! z taką popularnością na yt ? ;/ RAMONA, może ty mi to wytłumaczysz? |
|
|
|
#952 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co było by dziwnego w tym, gdyby ramona przeczytała komentarz maxi pod filmikiem i zwyczajnie ją zacytowała??? Ramona nie jako jedyna stanęła w obronie maxi to raz, dwa ramona nie jako jedyna skomentowała katosu... Niejaka hikari rzuciła aluzję że to 2 konto maxi i nagle wszyscy podłapali??? Teraz każda osoba która będzie bronić maxi, będzie traktowana jak tylko kolejne jej konto???? |
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe rzeczy piszesz...
Czerwiec 2012 był tak dawno? |
|
|
|
#954 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
Skasować stąd wpis maxi taj jak ona kasuje nasze z fb
![]() Maxi nie pogrążaj się... odniosłaś się do punktu 11, a pozostałe 10 ? Idź lepiej spać i nie wzbudzaj więcej żalu...
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam. Chyba tak źle nie było?
Nawet Twój facet zebrał pochwały za kreskę
|
#958 |
|
Rozeznanie
|
Swoją drogą maxi ... wyobraźnie masz niezmierzoooooną!
|
|
#959 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

jak wszystko.