Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 00:51   #3241
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Kochane Wy MoJE!!!! Dziękuję!!!! Z kaszą też są mniam bo to są serca robione takim gulaszowym przepisem tylko te buraczki mi już jakoś średnio pasują....ale no cóż Raz jeszcze dziękuję i znikam dobranoc!
Stary 2012-08-14, 06:49   #3242
justyna_b3
Raczkowanie

Wstawać spiochy!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na termometrze 9 stopni i leje
Stary 2012-08-14, 06:58   #3243
morelka1987
Zadomowienie

No to mamy 4 ddś
Stary 2012-08-14, 07:06   #3244
kingsof
Raczkowanie

Heeeeej
wstawać śpiochy moje kochane TŻciątko już w pracy a ja spać nie mogę, od rana mi karetki jeżdżą pod oknami i tak się jakoś zdenerwowałam, że zasnąć nie mogę, dziś 60 DDŚ so excited!!!
Stary 2012-08-14, 07:52   #3245
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Aha.i jakby kogos to interesowalo to :

1. bylismy w cukierni. Oczywiscie krew sie polała,wojne wygralam
bedziemy miec tort wykonczony smietana na gadko o smaku jagodowo/smietankowym

2. bylam w madonnie.. gdzies to mam ale nagadalam na te dziewczyne co ostatnio robila mi przymiarke bo nagle okazalao sie ze NIE MA PROBLEMU z dopasowaniem tych "kieszeni" po bokach sukni
normalnie wyglada to o wiele lepiej. ta Pani co mnie prowadzila jest tak niesamowita ze sredecznie ja bede wszystkim w Krakowie polecac!
Nagle przyprowadzila nawet krawcowa z gory i razem obgadalismy szczegoly! jestem bardzo zadowolona i nie wiecie jaki kamien spadl mi z serca!

3. kupilismy kieliszki do zbicia

4... poklocilam sie z TZ ech
Kochana! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że już masz lepszy nastrój . Sama przeżywałam ostatnio kryzys związany z suknią i wiem jak to jest. Fajnie, że suknię da się dopasować, będziesz wyglądać przepięknie!
Gratuluję również pozostałych załatwionych spraw, poza ostatnią

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Wstawać spiochy!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na termometrze 9 stopni i leje
U mnie 11, pogoda taka, że nawet stópki mi się nie chce wychylać spod kołdry. Ale trzeba grzać do pracy . Jak dobrze że jutro wolne

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Miłego dnia krewety

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:03   #3246
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie piękne Żonki i Narzeczonki

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu Marty i Adama

Super relacja

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Witam witam

relacja bedzie długaśna bo działo sie juz od czwartku

napisze ja w podróży poślubnej jak znajde wieczorkiem chwilke czasu

póki co fotka:
Załącznik 4826488
Piękna Ty Udanej podróży

Madziuniusia mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli

Melod_y
bardzo się cieszę, że sprawa sukni się wyjaśniła i że będzie wyglądać tak jak chciałaś

Kuku zapomniałam Ci wczoraj napisać, że trzymam mocne za powodzenie tajemniczej sprawy

Dziewczyny te dni lecą jak szalone Patrzę na suwaczek a tu 53 DDŚ a jeszcze niedawno była studniówka

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:09   #3247
nuna2
Zakorzenienie

hej!! zostało 39 dni Muszą schudnąć 3 kg bo tak przytyłam, że mogę w sukni mieć ciasno.... a miałam szytą na miarę... ale dam rade mniej słodyczy i będzie ok u mnie tak zrypana pogoda, że masakra...
Stary 2012-08-14, 08:11   #3248
anusia-girl
Rozeznanie

Hello!!!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Piękna relacja I jeśli mogę, to też poproszę namiary
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
anusia Piękna relacja
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Annusia - cudowna relacja zaniepokoił mnie moment pierwszego tańca, bo nie ukrywam że się trochę boję tańczymy walca angielskiego i boję się że się zaplatam z suknie, albo TŻ nadepnie. bardzo pomysłowy tort ślicznie wyglądałaś druhny i druzbowie sie spisali
Nic się nie denerwuj, to i tak będą najpiękniejsze chwile w Waszym wspólnym życiu, a goście i tak jak by nie poszło będą zachwyceni! Ja trzymam kciuki, żeby wszystko poszło tak jak powinno!!!

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Pięknie wygladałaś! Pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak "korona". Napiszesz blizej co to za zwyczaj?

A i pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie zaproszenie na FB
A ja pozwoliłam sobie je zaakceptować
A co do KORONY to już tłumaczę...
Ma to miejsce na dzień przed weselem, spotykają się na niej wszyscy drużbowie, więc w większości jest to "impreza" dla znajomych, przyjaciół, a w zasadzie tej "młodszej" części gości, która jeszcze jest stanu wolnego
Tak czy siak organizują się najpierw w domu pana młodego ( u mnie ze względów logistycznych najpierw było u mnie ) i przystrajają jego dom balonami, wstążkami czym tylko no i przede wszystkim robią łuk z uplecionych wcześniej gałązek świerkowych nad drzwiami wejsciowymi ( to jest ta przysłowiowa korona) Tak samo dzieje się później u panny młodej. Ma być to taka "informacja" dla wszystkich sąsiadów, mieszkańców że X i Y zmieniają stan cywilny
Dodatkowo po ukończeniu korony drużbowie trzaskają na szczęście dla młodych butelki, które młodzi muszą posprzątać wykupując (za flaszki) zmiotki, wiaderka i inne pomoce.
Po całym strojeniu i koronowaniu jest mały poczęstunek dla drużbów. Wygląda to mniej więcej tak, mam nadzieję, że troszkę rozjaśniłam co to takiego Tak czy siak jak dla mnie jest to fajna okazja do tego by większość osób zapoznała się ze sobą jeszcze przed weselem.

Cytat:

Piękna relacja
Cytat:
Bardzo chętnie pokażę Wam zdjęcie, ale nie wiem, czy się załaduje, a nie umiem zmniejszać...
Piękne

Cytat:
póki co fotka:

Cytat:
mam zawal!

19 dni!!!!

Niczym się nie denerwuj będzie pięknie!!!

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
anusiapiękna relacja
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Anusia czytałam relację- tyle mam do powiedzenia
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Anusia piękna relacja! Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Anusia ale piękna relacja !!!!!!
Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Gratuluję ! klask i:
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Anusia-girl, ale obszerna relacja, chętnie obejrzałabym Ciebie na zdjęciach
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Super relacja
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Anusiu super relacja!!!
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Anulka- piekna relacja, dawaj fociaki jakies
Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Post, Anusia za relacje
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM I KAŻDEJ Z OSOBNA

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
kto sie zgadza ze bycie zona jest cudowne???
Ja!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
No to mamy 4 ddś
I grono żonek się powiększy
Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
anusia !!! jak Ty wygladalas
dziękuję
Stary 2012-08-14, 08:12   #3249
magdalennne
Wtajemniczenie

Post_Blue muszę ci powiedzieć, że Twój TŻ zrobił to, co ja sobie wyobrażałam o swoim za każdym razem, gdy czytałam w relacjach dziewczyn, jak ich TŻtowie mówili "jesteś najpiękniejsza" Ale relacja bardzo pozytywna Cieszę się, że wszystko się udało

Cytat:
Witam witam

relacja bedzie długaśna bo działo sie juz od czwartku

napisze ja w podróży poślubnej jak znajde wieczorkiem chwilke czasu

póki co fotka:
Załącznik 4826488
Och i ach Wyglądaliście pięknie Czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Heyka,
mam dylemat : które bolerko bardziej się Wam podoba ?

nr. 1
http://allegro.pl/bolerko-slubne-z-a...523241170.html

nr. 2
http://allegro.pl/bolerko-slubne-na-...523241156.html

Suknia jest dość strojna z falbankami
Jeśli w ogóle to nr 1. Ale ciepła to ci ono raczej nie da.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
macie linka do naszego filmika z wakacji wiem, ze jest beznadziejny, zdjecia niektore przeskakują, muzyka na koncu bez zadnego zakonczenia, ale na szybko dla Was robione tylko prosze o nierozpowszechnianie... http://www.youtube.com/watch?v=ouzkRZl-t10
Piękne zdjęcia i super podróż poślubna

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Laski spadam.... tak mnie nerka i podbrzusze bolą, że siedzę i ryczę. dobranoc
Może wybierz się do lekarza? Musisz chronić swoje maleństwo

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
U mnie w domu też szał z przygotowaniami do przygotowań Niby nasi goście mogą przyjechać na salę, ale moja mama uważą że na 100 procent większość przyjedzie do nas i w związku z tym trzeba przygotować poczęstunek (bigos, kotlety, kurczaka pieczonego, jakieś sałatki, kilka ciast) no i wielki dylemat bo nie mamy za bardzo na to miejsca a przecież trzeba się pokazać. Jak powiedziałam, żeby zrobić same małe kanapeczki i ewentualnie jedną sałatkę to spojrzała na mnie tak, że .... I chce wstawiac dodatkoiwy stol tam gdzie ma być błogosławieństwo żeby goście mieli gdzie jeść. A gdzie błogosławieństwo?? No tez tam. Powiedziałam,że się nie zgadzam, żeby błogosławieństwo z kamerą i fotografem odbywało się w pokoju, który będzie wyglądał jakby przerwano na chwilę imprezę... Mam nadzieję, że jakoś jej to przetłumaczę. Pociesza mnie myśl, że mój tato jest tego samego zdania co ja. Idę spać jestem wykończona, ale mam dwie super ważne rzeczy : Auto nasze do ślubu [Mazda 6 Coupe] i prefumki na ten wyjątkowy dzień [Christian Dior Addict 2] za free

Dobranoc kreweteczki

Zapomniałam dodać zdjęcie naszej etykietki
Masz zdecydowaną rację z tym błogosławieństwem. Ja też zamierzam ludzi na noclegii wysłać. Już widzę jak w dniu ślubu wszyscy mają czas i ochotę koło nich latać. Wystarczy, że teściowie i szwagierka będą od czwartku.
A zawieszki bardzo ładne, take romantyczne

Cytat:
mam zawal!

19 dni!!!!

U mnie dzisiaj 11 W domu jakiś spokój panuje i tego nie czuję (obawiam się, że to cisza przed burzą), ale jak coś mówię na ten temat to czuję skurcze w żołądku

Cytat:
Aha.i jakby kogos to interesowalo to :

1. bylismy w cukierni. Oczywiscie krew sie polała,wojne wygralam
bedziemy miec tort wykonczony smietana na gadko o smaku jagodowo/smietankowym

2. bylam w madonnie.. gdzies to mam ale nagadalam na te dziewczyne co ostatnio robila mi przymiarke bo nagle okazalao sie ze NIE MA PROBLEMU z dopasowaniem tych "kieszeni" po bokach sukni
normalnie wyglada to o wiele lepiej. ta Pani co mnie prowadzila jest tak niesamowita ze sredecznie ja bede wszystkim w Krakowie polecac!
Nagle przyprowadzila nawet krawcowa z gory i razem obgadalismy szczegoly! jestem bardzo zadowolona i nie wiecie jaki kamien spadl mi z serca!

3. kupilismy kieliszki do zbicia

4... poklocilam sie z TZ ech
Super, że się udało dogadać w sprawie sukni. Widać tamta kobieta się do tego nie nadaje wybitnie, a od obsługi wszystko zależy. I z tortem też super, że się udało

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź Jako jedyna mi odpisałaś.
No i bardzo fajne będziecie mieć te naklejki...My coś bardziej o zawieszkach myślimy....no i żeby za duże nie były, bo szkoda by było psuć efekt dosyć ładnej butelki, jaką ma pałacowa... , ale żeby jednak zawiesić coś fajnego, zaznaczającego, że to wódka weselna
Może jakieś kokardki tylko zawieście? Jednak takie zwisające to większość zasłania butelkę.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:14   #3250
nuna2
Zakorzenienie

Madziunusia my autokar mamy dla rodziny tz bo mają ponad 50 km więc się zbiorą. dla swojej mamy kierowce z 7 osobowym autem i on będzie na całej imprezie. Jeśli coś będzie poważnego odwiezie jedną ale tak to musi być całe auto.
Stary 2012-08-14, 08:18   #3251
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Piątek 10 sierpnia 2012

Pomimo, ze była to nasza druga rocznica, dzień nie był zbyt wesoły… Pogoda paskudna, przez dom przewijało się mnóstwo ludzi, bieganina… i nerwy. Nie moje. Byłam szczęśliwa spokojna, ale w domu nerwówka jakby był to pogrzeb. Kiedy TŻ pojechał do hotelu na noc, chcialo mi się płakać. Miałam wziąć relaksującą kąpiel w wannie, ale za ścianą płakały dzieci (bo trzeba spać, a tu zabawa w toku) i pisałam smsy z poprawioną godzina odjazdu autobusu. Zasnęłam bez problemów/drinków/uspokajaczy/kołysanki

A więc przejdźmy do miłych rzeczy….

Sobota 11 sierpnia 2012

Zostałam brutalnie zbudzona przez Rodzicielkę o godzinie 8.30. Umyłam się, zwlokłam na dół. Salon był pełen kwiatów, które dzień wcześniej przywiozły kochane panie z kwiaciarni. Humor mi się poprawił, choć pogoda nie była zbyt dobra [14C]. O 9 miałam fryzjera. Przez moment wydawało mi się, że robi mi jakiegoś koko loka, ale fryzura prezentowała się o wiele lepiej niż próbna. Wpięła mi we włosy storczyki i mogłam wracać do domu. I nagle zaczęło się rozpogadzać! O 11 przyjechała moja znajoma, która mnie malowała oraz fotograf. Nie luuubię zdjęć! Ale oboje są tak cudowni, że ciężko było malować śmiejącą się pannę młodą [„Maciek, nie wciskaj się w szybę, bo z nią wylecisz”]. A potem pomysł – zdjęcia w ogrodzie! I siedziałam na wietrze, w jedwabnym szlafroczku i halce – mam nadzieję, że poświęcenie zaowocuje w boskie foty! Za chwilę telefon – jedzie kamerzysta! I już we czwórkę docinaliśmy sobie nawzajem. Dojechała moja świadkowa i zaczęło się ubieranie. Cały czas śmiech, zero stresu Ekipa pojechała do Pana Młodego, ja pokręciłam się po domu, TŻ już pod drzwiami a tu patrzę – plamy na sukience! Upaprałam się czyimś ciemnym podkładem! I to nie tylko na dole, ale i na biodrze. Mama prała mnie płynem do mycia naczyń. No i czas na moje wielkie wejście [wizja romantyczna – ja schodzę niczym księżna ze schodów, mój TŻ patrzy na mnie rozanielony i mówi „Jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie”] Rzeczywistość – schodzę, Adam kręci się jak z owsikami. Schodzę, mówię:
- Pocałuj mnie
- A po co?
Kiedy udało mu się nie zemdleć, zaczęło się błogosławieństwo. Potem parę zdjęć na zewnątrz [świeciło już sliczne słońce!] i w drogę!

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Zapakowano mnie na tylne siedzenie i wyruszyliśmy do kościoła. Na miejscu podpisanie dokumentów, z tego niewiele pamiętam. Wyszliśmy, przywitaliśmy gości, Adam wraz ze świadkami weszli do kościoła… i zaczął się cyrk xD
- stojąc pod kościołem z Tatą witałam spóźnionych gości – mój wrzask „Dzieeeeń dooooobry!” było słychać aż pod ołtarzem <facepalm>
- Tata się potknął na progu
- Ksiądz zaczął na początku mszy opowiadać historię sanktuarium w studzienicznej, w dziwnym kazaniu nazwał Adama Pawłem
- ja cały czas się śmiałam, uśmiechałam do Adama, łapałam go za rękę
I nadszedł moment przysięgi
Na początku wszystko szło gładko, ale… przy nakładaniu obrączek Adama zżarł sters i nei był w stanie powiedziec do mnie „Żono” O_o
Ksiądz: Żono
Adam:…. [wytrzeszcza oczy i rzuca głową na bok. Ja w głowie: Boże rozmyślił się! Goście w szoku]
Ksiądz: Żoooonooo [Adam zaczyna drgac nerwowo, goście się smieją]
Ksiądz: Jak nie jestes w stanie powiedzieć „Żono”, to powiedz „Marto”
Ale w koncu przeszło mu to przez gardło. Daliśmy sobie buźki, przytuliliśmy się. A po mszy goście nie chcieli wyjść z kościoła, tylko czekali na nas! Tutki strzelające wyszły srednio, bo mocno wiało, a kościół jest nad jeziorem. Potem były życzenia, krótki spacer, do sanktuarium [zamknięte!], kwiaty złożyliśmy pod pomnikiem papieża. I w drogę na salę! A tu, dziewczyny z baru, w którym pracowałam dwa sezony, zrobiły nam bramę! Dostałam bukiet szczypiorku dla Szczypiorka [historia tej ksywy jest zbyt żenująca, by ją opowiadać]! Pod salą trafiłam na wódkę ^_^, Mój Mąż przeniósł mnie przez próg, wypiliśmy szampana i zjedliśmy obiad. I tu dopiero zaczęłam się stresować – pierwszy taniec… Goście byli zachwyceni [czego nie rozumiem], myślałam, że Tata zlinczuje mnie za piosenkę [Lana Del Rey Blue Jeans], a tu na drugi dzień kupił sobie płytę. I zaczęła się zabawa! Parkiet pękał w szwach, zespół grał cudownie. Wzruszyłam się do łez tylko raz, gdy zespół zagrał moją dedykację-niespodziankę dla Męża [Karolina Kozak Razem zestarzejmy się]. Jedyny zgrzyt to tort, który nie wyglądał do konca tak jak chciałam, ale jego smak oslodził wszystko]. Na oczepinach nie było żadnych żenujących zabaw, za to kupa śmiechu. Zabawa trwała do 4 rano. A potem noc poślubna [melduję, że wszystko przebiegło zgodnie z tradycją] w apartamencie z wanną przy łóżku

To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w moim życiu, wybawiłam się jak nigdy, goście tez byli szczerze zachwyceni (mówili, że to najlepsze wesele na jakim byli i ja im wierzę). Wysłuchałam miliona komplementów i okazało się, że nieksiężniczkowa suknia nie była wtopą . Jedno mnie napawa smutkiem… że to się już nigdy nie powtórzy. A teraz jestem dumną żonką mojego męża, który tak się stresował, że śpi teraz z gorączkąU mnie nigdy nic nie moze być normalnie xD

Dziekuję za uwagę!

ale sie naśmiałam!!!!

super relacja i piekny ślub

ja może dzisiaj cos napisze, ale poki co zaraz lecimy na zakupy po torby podróżne i jutro sru na Krete

ale nie mam welonu chyba ktos mi go ukradł

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:19   #3252
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
ale sie naśmiałam!!!!

super relacja i piekny ślub

ja może dzisiaj cos napisze, ale poki co zaraz lecimy na zakupy po torby podróżne i jutro sru na Krete

no bez jaj jak można welon podprowadzić szczyt bezczelności

Stary 2012-08-14, 08:23   #3253
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

Mnie w trakcie wesela welon się zagubił jeszcze przed oczepinami...
Ale całe szczęście po pół godzinie się znalazł
Stary 2012-08-14, 08:23   #3254
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
no bez jaj jak można welon podprowadzić szczyt bezczelności

noooo a mialam go na krete na sesje brac

i jeszcze mi ukradli moja wiazanke slubna

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-14, 08:29   #3255
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no proszę Cię, to już jest chamstwo a nie bezczelność

Stary 2012-08-14, 08:29   #3256
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

welon to jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale po kigo chu** komuś wiązanka ślubna nie ogarniam tej kuwety
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:30   #3257
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

No to to już przegięcie!!!!
Stary 2012-08-14, 08:31   #3258
nuna2
Zakorzenienie

uciekam na zakupki....
Stary 2012-08-14, 08:32   #3259
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

1 miesiąc po ślubie

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:37   #3260
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no proszę Cię, to już jest chamstwo a nie bezczelność
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
welon to jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale po kigo chu** komuś wiązanka ślubna nie ogarniam tej kuwety
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
No to to już przegięcie!!!!
no mówie Wam, szok

na poprawiny wpadam na sale - zostawilam ze swiadkowa kwiaty zeby byly na poprawinach na naszym stole to nawet z wazonem ktos je zasunal

normalnie żal

zreszta moje cale wesele to bylo jedno wielkie OOOO...

pamietacie jak pisalam o problemach z rodzicami tz, ze sie boje co to bedzie, to pokazali na co ich stac jak sobie przypomne to az mnie trzesie

samo wesele i sobota byla cudna ( wyszło nawet słonce na czas sesji - a z rana lalo i bylo 13 stopni tylko) ale co sie dzialo w czwartek i piatek to az strach sobie przypominac, ja od czwartku do wesela moze spalam ze 3 godziny, schudłam 5 kg!!!
myslalam ze nie dożyje do soboty gdyby nie moi rodzice to by nie było tego całego wesela

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-14, 08:38   #3261
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

przeczytałam : wizażankę ślubną i zastanawiałam się co jest ?

Fakt, nieładnie z kogoś strony...

Dzień Dobry!
Bez kawy ani rusz, w Kraku pada deszcz...
Jeszcze dzisiaj w pracy i mały urlop do poniedziałku (jadę do męża malować nasze mieszkanko)

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-08-14 o 08:40
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:40   #3262
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
no mówie Wam, szok

na poprawiny wpadam na sale - zostawilam ze swiadkowa kwiaty zeby byly na poprawinach na naszym stole to nawet z wazonem ktos je zasunal

normalnie żal

zreszta moje cale wesele to bylo jedno wielkie OOOO...

pamietacie jak pisalam o problemach z rodzicami tz, ze sie boje co to bedzie, to pokazali na co ich stac jak sobie przypomne to az mnie trzesie

samo wesele i sobota byla cudna ( wyszło nawet słonce na czas sesji - a z rana lalo i bylo 13 stopni tylko) ale co sie dzialo w czwartek i piatek to az strach sobie przypominac, ja od czwartku do wesela moze spalam ze 3 godziny, schudłam 5 kg!!!
myslalam ze nie dożyje do soboty gdyby nie moi rodzice to by nie było tego całego wesela
Tak mi przykro że teściowie zniszczyli Ci przygotowania do tego dnia

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
przeczytałam : wizażankę ślubną i zastanawiałam się

Fakt, nieładnie z kogoś strony...

Dzień Dobry!
Bez kawy ani rusz, w Kraku pada deszcz...
Jeszcze dzisiaj w pracy i mały urlop do poniedziałku (jadę do męża malować nasze mieszkanko)
Jak Wam się wiedzie tak na odległość? Musi być ciężko chyba

Stary 2012-08-14, 08:42   #3263
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Jeszcze jedno foto mam :

14.jpg

z naszymi świadkami

bardzo nam pomogli, rodzice tz nic nie robili, to swiadek sam latał i wszystko załatwiał i pytał czy ktos cos chce

a swiadkowa mnie nie odstepowala na krok , dzieki nim przeżyłam

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-14, 08:45   #3264
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

Przykro mi, ale najważniejsze, że były osoby dzięki którym był to wspaniały dzień!!
Stary 2012-08-14, 08:48   #3265
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi przykro że teściowie zniszczyli Ci przygotowania do tego dnia

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Jak Wam się wiedzie tak na odległość? Musi być ciężko chyba
Paskudnie, nie widzieliśmy się już 2 tydzień
Rozmawiamy codziennie, ale wiadomo że to nie to samo co obecność.
Pocieszam się tylko że to chwilowe rozwiązanie i będziemy razem w naszym mieszkanku- nie mogę się doczekać.

Nie chciałam się zwalniać z pracy, pomysł był taki że staramy się o maleństwo, idę na chorobowe i wtedy przenoszę się do męża (tam zacznę szukać na spokojnie pracy).
No, ale plany planami a życie życiem....
Staramy się od kwietnia i nic, ponieważ często wypada tak że widzimy się tylko w weekendy i to w niezbyt korzystnym czasie. Ale dalej mam nadzieję że wkrótce się uda

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Jeszcze jedno foto mam :

Załącznik 4826935

z naszymi świadkami

bardzo nam pomogli, rodzice tz nic nie robili, to swiadek sam latał i wszystko załatwiał i pytał czy ktos cos chce

Pięknie wyglądaliście, jacy szczęśliwi... aż miło

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:07   #3266
Nattiv
Zakorzenienie

Bry

Zimno dziś straszne, jeszcze na dodatek leje
Tata do mnie dzwonił, że zrobił mi podwyższenia drewniane pod świece

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:08   #3267
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
kuku- trzymam kciuki

madziu-mam nadzieje ze Twoja mama nie popsuje Wam tego pieknego dnia i ze nie bedziedz musiała sie martwic o nic...
Przyseylam mocne uściski i tez trzymam kciuki
dzięki

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
HELP!!! Właśnie kończę dusić serca (drobiowe, ale to nieistotne), wcześniej już przygotowałam buraczki i właśnie się zorientowałam, że nie mam ziemniaków!!!!!!! TŻ musiał 2 dni temu widocznie obrać ostatni i ani mi nic nie powiedział....ani Sam nie kupił A ja niczego nie byłam tak pewna podczas dzisiejszych zakupów po pracy, jak właśnie tego, że ziemniaki MAMY Kupiłam więc serca i buraczki...... I CO JA TERAZ BEZ ZIEMNIAKÓW ZROBIĘ??? Z CZYM TE SERCA MAM NIBY PODAĆ?????? Jakaś rada drugiej gospodyni mi potrzebna bo normalnie ryczeć będę!!!!
z kaszą

Cytat:
Jeszcze jedno foto mam :

Załącznik 4826935

z naszymi świadkami

beauty

znacie jakieś fajne konkursy? bo przejrzałam Internet i za bardzo to mi się nie podobają. Tzn planuję tak:
1 rzucanie welonem, krwatem
2 tu bym dała jakiś konkurs, cos w stylu krzesełek, tylko jakąś fajną odmianę
3 test zgodności
4 zoo
5 przechodzenie pod kijkiem
6 zbieranie na wózek.
Stary 2012-08-14, 09:11   #3268
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

foty z wesela, popraiwn i inne
no nie, nie załapałam się ani na foty ani na film
Stary 2012-08-14, 09:11   #3269
megan713
Wtajemniczenie

Witajcie żonki (obecne i przyszłe)

POST uśmiałam się - strasznie pozytywna relacja, bardzo się z Tobą cieszę!

Paula - wiązanka i welon to lekki skandal.... ludzie nie mają wstydu... wyglądaliście przepięknie!

Anusia - spóźnione gratki! super relacja!

U mnie dziś też wielka dupa za oknem.
wieje mało łba nie urwie... ja dziś chodzę w ślubnych trzewikach w pracy...

W czwartek pierwsza przymiarka i jak o niej pomyślę to mnie ściska coś dziwnie... po pierwsze musze sprawdzić czy kolczyki będą pasować do kiecy... po drugie ekhm... nie zmieszczę się w nią pewnie (trochę mi przybyło...), po trzecie boję się że się w niej odkocham (wtf???) ale to chyba normalne...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:12   #3270
Madziuniusia
Zakorzenienie

matko, w ogóle to jeszcze zostały mi zaproszenia do rozdania:/ jeszcze tak: rodzeństwo, teściowie brata, ciotka TŻ i jego siostra sioteczna, jeszcze jedna siostra cioteczna TŻ i moje dwie koleżanki... dzisiaj jedną powinnam załatwić.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości