Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 09:07   #2311
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
mielnus nie panikuj Kochana , zapisz się do gina i spokojnie bo jak to mówi moja babcia "nie ma co srać żarem"
hahahhaha zapamiętam sobie to hasełko super jest

u mnie spadek na wadze dzisiaj rano 60,8! nie jest to mega dużo ale u mnie wolniej spada, niestety... W udzie mam juz 53 pół cm... Zostało mi jeszcze prawie 2 tygodnie do dociągnięcia do 69, może się uda. Mam taką nadzieję.

na śnidanie:
łódeczka bułki alpejskiej zapiekana z jajkiem i 3 plasterkami kiełbasy... wygląda naprawde pysznie, niczym z programu Magdy Gessler
Stary 2012-08-14, 09:28   #2312
uaoo
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
hahahhaha zapamiętam sobie to hasełko super jest

u mnie spadek na wadze dzisiaj rano 60,8! nie jest to mega dużo ale u mnie wolniej spada, niestety... W udzie mam juz 53 pół cm... Zostało mi jeszcze prawie 2 tygodnie do dociągnięcia do 69, może się uda. Mam taką nadzieję.

na śnidanie:
łódeczka bułki alpejskiej zapiekana z jajkiem i 3 plasterkami kiełbasy... wygląda naprawde pysznie, niczym z programu Magdy Gessler

Gratulacje spadku Smaka mi narobiłaś ja jeszcze nic nie jadłam..

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:32   #2313
mielnus
Wtajemniczenie

było pyszzzne dzieki dzięki
Stary 2012-08-14, 09:41   #2314
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

na śnidanie:
No widzisz, trzeba było cierpliwie poczekać gratuluję

Ale smaka robisz z samego rańca

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Gratulacje spadku Smaka mi narobiłaś ja jeszcze nic nie jadłam..
Marsz coś zjeść

Aaa, no i jeszcze nie byłabym sobą gdybym nie wspomniała o pos.ranej pogodzie leje od samego rana, że głowa mała i jeszcze ten durny wiatrzysko a propo głowy: zmokłam jak kura zanim doszłam do pracy miałam taką beznadziejną parasolkę (miałam, bo połamała się cała ), że lepiej było iść bez no masakra...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:45   #2315
mielnus
Wtajemniczenie

heroine to musisz sobie taki kombinezon kupic hehehe wtedy na pewno nie zmokniesz....
Stary 2012-08-14, 09:54   #2316
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine to musisz sobie taki kombinezon kupic hehehe wtedy na pewno nie zmokniesz....
chyba

Kawyyyyyy

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja już po badaniu, a raczej cytologi teraz mam brać te globulki, dostałam receptę na płyn z którym mam przyjść do niej i tym płynem posmaruje nadżerkę i ma się zagoić, ale to dopiero jak z Niemiec wrócę, bo około miesiąca czeka się na wynik cytologi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie.
Trzymam by wszystko się zagoiło
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-14, 09:56   #2317
meeedzik
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mielnus no na NFZ ponoc cytologię robią od 25 roku życia, dlatego musiałam iść zrobić prywatnie. A Ty kochana jak nie wyjedziesz to lepiej idź się przebadać

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Heroine dziękuję
Stary 2012-08-14, 10:00   #2318
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Aaa, no i jeszcze nie byłabym sobą gdybym nie wspomniała o pos.ranej pogodzie leje od samego rana, że głowa mała i jeszcze ten durny wiatrzysko a propo głowy: zmokłam jak kura zanim doszłam do pracy miałam taką beznadziejną parasolkę (miałam, bo połamała się cała ), że lepiej było iść bez no masakra...
A u mnie pogoda nawet, nawet. Słoneczko świeci, tylko ten cholerny wiatr..

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 10:07   #2319
pipson
Zadomowienie

mielnus, gratuluję spadku alenie zrozumialam jednego "dociągnąć do 69" w czym to 69?

Heroine, u mnie tez us.rana pogoda a musze mamie zaraz jechac po zakupy na obiad, dopiero co sie wykapałam i dresie siedze.. a co mi tam, pojade na targ i do biedry w różowym dresie, ahahaha
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 10:13   #2320
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ale nie zrozumialam jednego "dociągnąć do 69" w czym to 69?
Ty mały zbereźniku

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Heroine, u mnie tez us.rana pogoda a musze mamie zaraz jechac po zakupy na obiad, dopiero co sie wykapałam i dresie siedze.. a co mi tam, pojade na targ i do biedry w różowym dresie, ahahaha
Patrzę na pogodynkę, a tam cały ten tydzień ma lać no przecież ja nie wytrzymięęę tego! dopiero w sobotę ma być bez deszczu... jeszcze nas znajomi zaprosili na grilla jutro już ja widzę tego grilla

Będziesz róóóóżowa landrynka
Stary 2012-08-14, 10:15   #2321
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry! Tęsknił ktoś?

Wróciliśmy wczoraj wieczorem, nadrobiłam Was, ale nie miałam siły pisać weekend udany, wypoczęłam no ale o diecie nie wspomnę czas wrócić na dobry tor no i do pracy oczywiście jestem śpiąca
No,of kors-ja teskniłam
Ja też weekend zawaliłam i wczoraj zamiast obiadu i kolacji były chipsy i żelki To prawda,ze jak raz się spróbuje zgrzeszyć to potem ciężko się opanować.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

[QUOTE=mielnus;35880838]hahahhaha zapamiętam sobie to hasełko super jest

gratulacje-tak trzymaj!
Stary 2012-08-14, 10:16   #2322
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No,of kors-ja teskniłam
Ja też weekend zawaliłam i wczoraj zamiast obiadu i kolacji były chipsy i żelki To prawda,ze jak raz się spróbuje zgrzeszyć to potem ciężko się opanować.

Ojjjj to prawda... ciężko wrócić do dietkowego jedzenia... no ale trzeba
Stary 2012-08-14, 10:18   #2323
Like_a_women
Zadomowienie

Szukam przepisów na lekkostrawną dietę,bo TŻ nie dość,ze po tych 6 tyg. L4 przytył 6kg.! to jeszcze ma bardzo złe wyniki z wątroby ALAT norma jest do 41,a on ma 158!!! Martwię się,teraz poszedł do lekarza-ciekawe co mu powie.
Stary 2012-08-14, 10:29   #2324
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam przepisów na lekkostrawną dietę,bo TŻ nie dość,ze po tych 6 tyg. L4 przytył 6kg.! to jeszcze ma bardzo złe wyniki z wątroby ALAT norma jest do 41,a on ma 158!!! Martwię się,teraz poszedł do lekarza-ciekawe co mu powie.
O jacie aż tyle ponad normę? a wcześniej miał w normie? może coś lekarz zaradzi
Stary 2012-08-14, 10:37   #2325
mielnus
Wtajemniczenie

je... je... je... .. 59 <lol> hahahhaa Skoro ta cytologia taka tania jest to ja sobie za to zapłace. za rok mam 25 lat....
Stary 2012-08-14, 11:51   #2326
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

czbasia heloł wróciła, przywitała się i ani be ani me opowiadaj jak byłoooooooooooooo [COLOR="Silver"]

k:
No helol!! Jeszcze sie nie odnalazlam po powrocie. Pranie dopiero zrobilam a balagan mam taki w chalupie ze szok. Dzis musze ogarnac troche. Ale tu zimno. Qrcze... z prawie 40stopni upalu na syberie wrocilam Wieczorkiem moze bede miec czas to opowiem wiecej

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

No to moze lekki rys na to co przez ost tydzien robilam. Wyjechalismy w piatek popoludniu oi rano w Chorwacji Pieknie slonecznie. No i koszmar-wtedy tak sie wydawalo-szukanie mieszkania. Jechalismy w ciemno i jeszce 9 osob nas bylo wiec tym bardziej ciezko. Jak cos znalezlismy to dla 4 max 5 os. Na poczatku poszlismy do talkich starszych ludzi i mieli dla nas pookoje ale oddzielnie 4 osoby w piwnicy a 5 w takiej komorce. No warunki fatalne jak dla mnie i to po 15 Euro za dobe. Wiec chodzimy dalej. Cos tam mzoe by sie znalazlo ale cholernie drogo. ponizej 25 euro nei schodzilo. Wiec wszyscy zdecydowalismy wracamy do dziadka. A tam supraiss juz zajete. Wszyscy zmeczeni wscieski spiacy. a ja spalona-w 1 godzine-mialam bluzke na ramiaczkach i zero filtra. I abarotno poszukiwania. Ja psozlam do chlopcow do samochodu i podjezdza do nas kobieta na skuterze i pyta czy szukamyu mieszkania. Tzn cos zrozumialam ze pyta. Ona tylko po chorwacku. Angielskiego zero, niemeicki cos tam kaleczyla ale znowu my nie za bardzo. Ale wsiedlismy w samochod i pojechalismy za nia. No i udalo sie Mieszkanie 2 sypialnie, otwarty salon z kuchnia , lazienka i taras za 210Euro za 2 osby na 8 dni!!! No i jeszcze z klima!!! Az sama nei wierzylam. MA sie to szczescie. A chlopcy twierdzili ze jakas wariatka i zeby nawet za nia nei jechac Mialam nosa, ot co Hehehe.. No to na razie tyle moich opowiesci, wieczorkiem jak znajde czas bedzie kolejna porcja informacji.
Aaaa.. bylismy na Istrii w miescie Rovinij
Hahaha.. A na koneic anegdota. Wyjezdzamyi pytam kobiete czy nie ma maila albo tel. do kogos kto po angielsku gada zeby na przyszly rok moze sie ugadac albo cos. A ta sie smieje i mowi. A po co ci angielki przeciez Ty po chorwacku mowisz. Hahahahah ale sie wszyscy usmiali!! powiem wam ze bardzo podobny do polskiego. A co nie dogadalam to dopokazywalam i dopisalam (liczebniki np pisalam daty tez ) i jakos sie dogadalismy

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-08-14 o 11:53
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:01   #2327
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
O jacie aż tyle ponad normę? a wcześniej miał w normie? może coś lekarz zaradzi
no to ma przewalone.Lekarka podejrzewa WZW !!!!!!!!!!!!! I prawdopodobnie uszkodzenie wątroby. Dała mu skierowanie do szpitala na badania,ale mój macho nie chce iść do szpitala,to prywatnie musi zrobić badania i Usg.Ryczeć mi się chce...
Stary 2012-08-14, 13:12   #2328
zelka9o
Zadomowienie

czołem
Uwaga Uwaga Żeleczka zaczyna dłuuugi urlop

Misska Monia nie dość że Bozia z urodą Ci dała szczęście to i na dekoratorkę się nadajesz fajne firanki masz gust i ogólnie widzę że kuchnie masz ładną ale czekam na więcej zdjęć

Czbasia kurde Chorwacja ! piękna jest wiec już zazdroszczę Ci ! hahahaha ale mieliście przygodę z mieszkaniem a Wy tak w ciemno z mieszkaniem jechaliście ?

Heroine ciołku matołku ja tęskniłam :brzyda l: Draniu TYY
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:41   #2329
monika01011986
Zakorzenienie

hej kruszynki moje
Ja zdycham bo taki upał, że nie wyrabiam...... do tego wypiłam kawe i leje się ze mnie.... ponad 30 stopni jest a jutro i po jutrze ma być jeszcze gorzej...... Normalnie SAHARA

Mój KOLINEK ma dzisiaj 3 urodziny !!!! jak mąż wróci z pracy będzie mała imprezka kupiliśmy wczoraj tort, ale taki mały bo dużego nikt by nie zjadł, świeczki na torcik, balony i szampana Weźmiemy też Kolina do takiego dużego sklepu z zabawkami żeby sobie wybrał coś jako prezent Także dzień zapowiada się super

Muszę tylko ogarnąć mieszkanie i pranie zrobić póki mąż w pracy dlatego muszę zaraz uciekać. Po odpisuję Wam szybko i lecę szykować wszystko

Cytat:

Przyjeżdzaj do mnie tutaj jak na Karaibach upał że zdechnąć można ale lepsze to niż deszcz i wiatrzysko
Musisz sobie deszczak kupić a nie parasolkę worek na głowę i nie zmokniesz wtedy nic a nic

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Mielnus no na NFZ ponoc cytologię robią od 25 roku życia, dlatego musiałam iść zrobić prywatnie. A Ty kochana jak nie wyjedziesz to lepiej idź się przebadać
No coś Ty Mi cytologię robili zawsze co rok odkąd zaczęłam chodzić do gina czyli w wieku 17 lat. Oczywiście na NFZ. No chyba że teraz się coś zmieniło? ale za "moich czasów" nie było problemów z cytologią.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
no to ma przewalone.Lekarka podejrzewa WZW !!!!!!!!!!!!! I prawdopodobnie uszkodzenie wątroby. Dała mu skierowanie do szpitala na badania,ale mój macho nie chce iść do szpitala,to prywatnie musi zrobić badania i Usg.Ryczeć mi się chce...

o kurde przykro mi koniecznie nakrzycz na niego żeby szedł do szpitala! Co to w ogóle ma znaczyć że on " nie chce" iść? Przecież zdrowie najważniejsze! No jak dzieciak normalnie! Mój mąz jakby nie chciał iść do szpitala to takiego kopa by dostał że poleciał by w podskokach!
Zdrowia życzę a Tobie mniej nerwów

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
To zapraszam do mnie ja mam jeszcze duuuuuużo urządzania a zupełanie się na tym nie znam to moje pierwsze mieszkanie narazie tylko meble do kuchni zamówione a reszta jeszcze przedemną nie wiam jak sie za to zabrać a mój Tż jest obojętny byle mu się podobało. Niby dwa pokoje, ale i tak dużo. Muszę się zabrać za wybieranie firanek bo sąsiedzi mają widoki
Ja zawsze inspiracji w necie szukam bardzoooo to pomaga
Też właśnie firanki powiesiłam bo sąsiedzi wszystko widzieli co u nas w mieszkaniu sie dzieje. Teraz mogę latac na golasa i nie zobaczą mnie
Chętnie bym Ci pomogła ale za daleko mieszkam :/ także pozostało mi powodzenia życzyć!

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Monika, długość jest jak najbardziej ok, nie skracaj
No skoro tak mówisz to zostawię Dziękuję za radę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:46   #2330
Sweet :)
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Można dołączyć?
Odchudzam się już od dłuższego czasu, ale zawsze odpuszczam i waga wraca, więc potrzebuję kopa w tyłek Ważę aktualnie 51,5 kg, celem jest 48/49 kg przy wzroście 159. Moja zguba to słodycze, sama się czasami dziwię, że mogę ich tyle zmieścić

Przygarniecie?
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 14:01   #2331
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po badaniu, a raczej cytologi teraz mam brać te globulki, dostałam receptę na płyn z którym mam przyjść do niej i tym płynem posmaruje nadżerkę i ma się zagoić, ale to dopiero jak z Niemiec wrócę, bo około miesiąca czeka się na wynik cytologi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie.

Monia ładne okienko ale czekam na więcej zdjęć
Ja nadal nie kumam dlaczego ona Ci tego nie wypali... 3 minuty wypalanki i byłoby po sprawie. I to w ogóle nawet nie boli. Dziwne :/
Nie dośc że teraz musisz te globulki kupić i stosować to jeszcze ten kwas będziesz musiała kupić. A jak się nie zagoi to dalej będzie Cie faszerować lekami i wymyslać cuda i wianki.... a Ty będziesz się męczyć. Baby ginekolodzy to sadyści dlatego ja chodzę tylko do facetów
Zdrówka kochana Ci życzę i aby się szybko wygoiło wszystko

Naładuję baterie do aparatu to fotki porobię, telefonem w ogóle nie wychodzą bo słońce za mocno świeci. Zaraz podłączę ładowarkę z bateriami

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, nie czaje po co lekarze tak długo czekają, i Ciebie raz dwa wyleczyli i mnie i nawet się nie pamięta potem ale co lekarz to inny i człowiek niestety sam się TAM nie zbada i nie zdiagnozuje, musi wierzyć.
A na zdjęcia czekam bo lubię oglądać aranżacje wnętrz, podpatruje sobie, może kiedyś i mi przyjdzie mieszkanko urządzać
No dokładnie! Ja poszłam do gina, on wykrył mi nadżerkę i po 5 minutach już jej nie miałam! Wszystko się ładnie zagoiło i po problemie Miałam wtedy 17 lat. Ja bym chyba nerwowo nie wyrobiła jakbym miała tyle czasu się męczyć z nadżerką co Madzia się męczy. To jest nie normalne! Pamiętam, że gdy miałam nadżerkę to nawet seks był nieprzyjemny bo bolało mnie to dziadostwo. Po wypaleniu i odczekaniu 2 tygodni nic mnie już nie bolało i było super.
A Madzia już tyleee czasu ma tą nadżerkę że szok i ta ginekolog albo jej karze czekać albo faszeruje ją lekami..... Ciekawe czy ta Pani ginekolog chciałaby tyle czasu męczyć się z nadżerką !!! Co za babsztyl wredny.....
Madzia idz do faceta ginekologa i powiedz że natychmiast chcesz się pozbyć nadżerki!! 5 minut i będzie po sprawie

Margot ja tez lubię oglądać mieszkania w necie często podglądam i wymyślam wtedy co zrobić w naszym mieszkaniu Już mam pomysł na łazienkę nawet jeszcze nie wiem co z sypialnią i z przedpokojem ale pewnie coś wymyślę.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
czołem
Uwaga Uwaga Żeleczka zaczyna dłuuugi urlop

Misska Monia nie dość że Bozia z urodą Ci dała szczęście to i na dekoratorkę się nadajesz fajne firanki masz gust i ogólnie widzę że kuchnie masz ładną ale czekam na więcej zdjęć
ooo to wypoczniesz sobie w końcu Co zamierzasz robić?

hehehe dzięki
Mój mąz mówi mi dokładnie to samo ale gdzie ja tam dekoratorka :P większość z internetu papuguje
Naładuję aparat i porobię więcej fotek

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-14, 14:20   #2332
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia, dokładnie chodziło mi o ten cały bałagan jaki jest nieuchronny przy remoncie ale ogólnie urządzanie swojego gniazdka jest przyjemne jak widać efekty włożonej pracy ehh... chciałabym mieć swój dom
Monia, okno super wygląda taka długość tej firaneczki jest okej, ja bym zostawiła pracusiu Ty czekam na dalsze poczynania
No syf jest straszny przy remoncie.... no ale cóż :/
Ehhh no widzisz jak to jest.... my mamy swoje własne mieszkanko w Polsce a nie robimy w nim remontu tylko w tym wynajętym tu w Niemczech.... No ale przynajmniej jak te wyremontujemy to długo nie będę chciała się stąd wyprowadzić W przyszłości planujemy wynająć tutaj gdzieś domek lub chociaż pół domku ale to za kilka lat dopiero. Marzy mi się ogródek i żeby było gdzie grilla robić
No firaneczkę zostawię już taką mężowi tez się taka podoba

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Część dziewczynki serio zapracowane jesteście, remonty, imprezy....w wakacje zawsze najwięcej zajęć Ja dziś jadę na 10 do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy, mam nadzieje że bez żadnych komplikacji Sukni też już jest bo baba do mnie dzwoniła ale dopiero w przyszłym tygodniu mogę ją przymierzyć bo wtedy będzie miała dla mnie czas Durne babsko Dwa tygodnie przed ślubem pierwsza przymiarka Chyba nie miła ta wizyta będzie.... Dziś też muszę umówić się na próbną fryzure, odebrać obrączki i zrobić część zakupów na sobote bo robimy z Tż wieczór pożegnalny razem będzie wieczór panieńko-kawalerski jeśli będzie ładna pogoda to impreza będzie pod namiotem na dworze to będzie gdzie tańczyć bo 30 osób nie zmieszcze w domu a dieta kuleje, jest już 60,8 kg Wczoraj zaczęłam jezdzić na rowerze Może coś zgubie ale ciągle jakieś imprezy i jak w tygodniu się trzymam to w weekend coś wskoczy Chyba od października będzie troche spokoju mam zamiar jeszcze schudnąć do 50 paru kg jeśli Tż nie zrobi mi bobaska hi Bziaki dziewczynki
2 tygodnie przed ślubem pierwsza przymiarka??? jezuuuu ja to miałam 2 miesiące wcześniej pierwszą przymiarkę....
To którego masz ten ślub dokładnie???? Ale fajnie.... zazdroszczę Ci też bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć
Bobaska??????? Planujecie już?? tzn. "robicie" ? hihihi tego też Ci zazdroszczę ja chyba po trzydziestce też sobie strzelę z mężem 3 dziecko a co tam!

Co do oczyszczania twarzy!!
Jak byłam u dermatologa leczyć swoje krosty to dostałam od niego taką zj.ebkę za to że oczyszczałam twarz u kosmetyczki że masakra!!!! Zabronił mi KATEGORYCZNIE oczyszczania twarzy u kosmetyczek !!!! Powiedział że kosmetyczki to tylko więcej syfu na twarzy narobią i "rozbabrają" wszystko. Poza tym krost się nie wyciska tak jak robią to kosmetyczki !!! Są specjalne maści które przepisuje dermatolog i krosty po prostu same znikają i nie pozostają przy tym żadne blizny, nie roznoszą się bakterie po twarzy i nie powstają nowe krosty.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że ON ma rację bo przeciez ja na oczyszczaniu byłam w marcu a potem pod koniec kwietnia jak mnie wysypało to wszyscy ludzie się mnie pytali co mi się z twarzą stało wyglądałam długo długo jak potwór... dopiero dermatolog mi pomógł i teraz nie mam już żadnych krost. Przed okresem czasami z dwie krostki wyskoczą ale mam te leki od dermatologa i szybko wszystko znika po nich.
Także ja nigdy nie pójdę na oczyszczanie twarzy..... to jest tylko naruszenie skóry po którym robią się stany zapalne tak jak u mnie to było. I kosmetyczka bierze za to jeszcze kupe kasy!!
Lepiej iśc do dermatologa który przepisze leki i krosty znikną na zawsze!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-14, 14:33   #2333
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No helol!! Jeszcze sie nie odnalazlam po powrocie. Pranie dopiero zrobilam a balagan mam taki w chalupie ze szok. Dzis musze ogarnac troche. Ale tu zimno. Qrcze... z prawie 40stopni upalu na syberie wrocilam Wieczorkiem moze bede miec czas to opowiem wiecej

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

No to moze lekki rys na to co przez ost tydzien robilam. Wyjechalismy w piatek popoludniu oi rano w Chorwacji Pieknie slonecznie. No i koszmar-wtedy tak sie wydawalo-szukanie mieszkania. Jechalismy w ciemno i jeszce 9 osob nas bylo wiec tym bardziej ciezko. Jak cos znalezlismy to dla 4 max 5 os. Na poczatku poszlismy do talkich starszych ludzi i mieli dla nas pookoje ale oddzielnie 4 osoby w piwnicy a 5 w takiej komorce. No warunki fatalne jak dla mnie i to po 15 Euro za dobe. Wiec chodzimy dalej. Cos tam mzoe by sie znalazlo ale cholernie drogo. ponizej 25 euro nei schodzilo. Wiec wszyscy zdecydowalismy wracamy do dziadka. A tam supraiss juz zajete. Wszyscy zmeczeni wscieski spiacy. a ja spalona-w 1 godzine-mialam bluzke na ramiaczkach i zero filtra. I abarotno poszukiwania. Ja psozlam do chlopcow do samochodu i podjezdza do nas kobieta na skuterze i pyta czy szukamyu mieszkania. Tzn cos zrozumialam ze pyta. Ona tylko po chorwacku. Angielskiego zero, niemeicki cos tam kaleczyla ale znowu my nie za bardzo. Ale wsiedlismy w samochod i pojechalismy za nia. No i udalo sie Mieszkanie 2 sypialnie, otwarty salon z kuchnia , lazienka i taras za 210Euro za 2 osby na 8 dni!!! No i jeszcze z klima!!! Az sama nei wierzylam. MA sie to szczescie. A chlopcy twierdzili ze jakas wariatka i zeby nawet za nia nei jechac Mialam nosa, ot co Hehehe.. No to na razie tyle moich opowiesci, wieczorkiem jak znajde czas bedzie kolejna porcja informacji.
Aaaa.. bylismy na Istrii w miescie Rovinij
Hahaha.. A na koneic anegdota. Wyjezdzamyi pytam kobiete czy nie ma maila albo tel. do kogos kto po angielsku gada zeby na przyszly rok moze sie ugadac albo cos. A ta sie smieje i mowi. A po co ci angielki przeciez Ty po chorwacku mowisz. Hahahahah ale sie wszyscy usmiali!! powiem wam ze bardzo podobny do polskiego. A co nie dogadalam to dopokazywalam i dopisalam (liczebniki np pisalam daty tez ) i jakos sie dogadalismy
Właśnie czytam że w Polsce taka zimnica dziewczyny też tutaj pisały. A ja w końcu mogę się pochwalić że u mnie upał ponad 30 stopni w cieniu Zawsze to u mnie i Mureczki było najzimniej jak mieszkałam w Polsce a teraz mam tropiki na dwór nie wychodzę bo czekam na męża i będziemy świętować synka urodziny

Co do Twoich wakacji to faktycznie super Wam się udało!! Ta babka na skuterze to chyba z nieba Wam spadła! No i jaki lokal super!
Ceny faktycznie super, tu w Niemczech z zwykłym hotelu nocka kosztuje 30 euro a w Chorwacji nad samym morzem jak daliście 210 euro za 8 dni to po prostu jak za darmo
A to chorwacki taki do Polskiego jest podobny????????? nigdy nie słyszałam jak mówią w Chorwacji. Na prawdę Chorwaci rozumieją coś po Polsku???
No i nie długo jechaliście! My do Polski stąd jedziemy ok. 13 godziny
Czekam na dalsze opowieści i na fotki !!!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweet :) Pokaż wiadomość
Odchudzam się już od dłuższego czasu, ale zawsze odpuszczam i waga wraca, więc potrzebuję kopa w tyłek Ważę aktualnie 51,5 kg, celem jest 48/49 kg przy wzroście 159. Moja zguba to słodycze, sama się czasami dziwię, że mogę ich tyle zmieścić

Przygarniecie?

no hej malutko masz do zgubienia 2 tygodnie idealnej dietki i ujrzysz 48.
Napisz coś więcej o sobie co na co dzień porabiasz? ile masz lat?
Ze słodyczami nie wiem jak walczyć bo nie przepadam za nimi ale dziewczyny na pewno Ci coś doradzą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-14, 14:37   #2334
heroine86
Zakorzenienie

czbasia Ty to wariat jesteś!!! jechać w ciemno, nie widząc gdzie się będzie mieszkać ale super, że taka obrotna jesteś i wszystko się udało Chorwacja jest piękna mam nadzieję, że wstawisz nam jakieś zdjęcia no i bardziej szczegółową relację

Żelka, ja też goooopku tęskniłam! no i co będziesz porabiać podczas urlopu? oprócz opiekowania się Kutrenogą?

Sweet witaj!

Monia, sto lat, sto lat dla synka!!!!! no to dziś

Mówisz, że upał u Ciebie? To ja jadę! Już wolę się smażyć niż trząść się z zimna, tak jak teraz
Stary 2012-08-14, 15:09   #2335
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cześć

ja dzisiaj dietetycznie źle bo mało, ale od rana czasu nie mam :/
na śniadanie 3 małe kromeczki chlebka pełnoziarnistego z wędzonym łososiem i pomidorkiem do tego czerwona herbata
później... później morderczy trening
dzisiaj miałam swój pierwszy raz z Mel B i aż się boję jutra bo wszystkie mięśnie mi drżą
- rozgrzewka 5 min
- ramiona 10 min
- pośladki 10 min
- brzuch 10 min
- nogi 10 min
- rozluźniające 5 min
i padłam, zgon na miejscu, mokra jak szczur i nie mogłam wstać z podłogi przez 15 minut a co będzie jutro? jak tu ćwiczyć z takimi zakwasami, a już wiem że będą TAAAAAKIIEEEEEE O!
A więc pytanie, po jakim czasie ćwiczenia z Mel B przestały być dla Was trudne o ile były :P
teraz wcinam płatki z mlekiem i wkrojonym bananem
na podwieczorek wafle ryżowe z dżemem niskosłodzonym
kolacja wędzony filet z łososia + caprese

Cytat:
Napisane przez Sweet :) Pokaż wiadomość

Przygarniecie?
witaj

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 15:43   #2336
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kruszynki moje
Ja zdycham bo taki upał, że nie wyrabiam...... do tego wypiłam kawe i leje się ze mnie.... ponad 30 stopni jest a jutro i po jutrze ma być jeszcze gorzej...... Normalnie SAHARA

Mój KOLINEK ma dzisiaj 3 urodziny !!!! jak mąż wróci z pracy będzie mała imprezka kupiliśmy wczoraj tort, ale taki mały bo dużego nikt by nie zjadł, świeczki na torcik, balony i szampana Weźmiemy też Kolina do takiego dużego sklepu z zabawkami żeby sobie wybrał coś jako prezent Także dzień zapowiada się super

Muszę tylko ogarnąć mieszkanie i pranie zrobić póki mąż w pracy dlatego muszę zaraz uciekać. Po odpisuję Wam szybko i lecę szykować wszystko

Przyjeżdzaj do mnie tutaj jak na Karaibach upał że zdechnąć można ale lepsze to niż deszcz i wiatrzysko
Musisz sobie deszczak kupić a nie parasolkę worek na głowę i nie zmokniesz wtedy nic a nic

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

No coś Ty Mi cytologię robili zawsze co rok odkąd zaczęłam chodzić do gina czyli w wieku 17 lat. Oczywiście na NFZ. No chyba że teraz się coś zmieniło? ale za "moich czasów" nie było problemów z cytologią.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

o kurde przykro mi koniecznie nakrzycz na niego żeby szedł do szpitala! Co to w ogóle ma znaczyć że on " nie chce" iść? Przecież zdrowie najważniejsze! No jak dzieciak normalnie! Mój mąz jakby nie chciał iść do szpitala to takiego kopa by dostał że poleciał by w podskokach!
Zdrowia życzę a Tobie mniej nerwów

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Ja zawsze inspiracji w necie szukam bardzoooo to pomaga
Też właśnie firanki powiesiłam bo sąsiedzi wszystko widzieli co u nas w mieszkaniu sie dzieje. Teraz mogę latac na golasa i nie zobaczą mnie
Chętnie bym Ci pomogła ale za daleko mieszkam :/ także pozostało mi powodzenia życzyć!

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

No skoro tak mówisz to zostawię Dziękuję za radę
Dzięki,dzięki.Już byłam u teściowej,aby wspólnie przemówić mu do rozumu... .Buziaczki urodzinowe dla Twojego bąbelka Mój Aleks też m-c temu skończył 3 latka
Stary 2012-08-14, 15:49   #2337
sweet__chocolate
Raczkowanie

MONIA wszystkiego najlepszego dla synusia

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 16:25   #2338
meeedzik
Zakorzenienie

Monia lekarka mi powiedziała, że teraz już nie robi się tak często wypalanek jak kiedyś, że teraz są mniej inwazyjne metody od wypalanki. A w dodatku ja jestem nieródka, także tym bardziej nie chce mi kaleczyć macicy, bo niby po wypalance traci ona na elastyczności.
Wolę tym płynem posmarować mówiła, że zazwyczaj jeden taki zabieg wystarcza.
Coś Ty ja do chłopa w życiu nie pójdę!!! Chyba ze wstydu bym umarła raz chłop robił mi zabieg na pierś i to tylko dlatego, że moja lekarka była na wolnym, a ja nawet nie wiedziałam, że chłop będzie ją zastępował tak to bym nie poszła

Sto latek dla Twojego Synusia
Stary 2012-08-14, 16:31   #2339
heroine86
Zakorzenienie

Like_a_women skoro taki oporny ten Twój chłop to weź Go za fraki i sama zaprowadź do szpitala to poważna sprawa, nie wolno tego lekceważyć z chłopami to czasem jak z dziećmi... mam nadzieję, że będzie dobrze

sweet__chocolate brawo za ćwiczenia! szalejesz

Ja dzisiaj zaliczyłam godzinkę na rowerku (22,1 km) zawsze coś właśnie idę wziąć kąpiel, bo leje się ze mnie niemiłosiernie
Stary 2012-08-14, 16:35   #2340
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No syf jest straszny przy remoncie.... no ale cóż :/
Ehhh no widzisz jak to jest.... my mamy swoje własne mieszkanko w Polsce a nie robimy w nim remontu tylko w tym wynajętym tu w Niemczech.... No ale przynajmniej jak te wyremontujemy to długo nie będę chciała się stąd wyprowadzić W przyszłości planujemy wynająć tutaj gdzieś domek lub chociaż pół domku ale to za kilka lat dopiero. Marzy mi się ogródek i żeby było gdzie grilla robić
No firaneczkę zostawię już taką mężowi tez się taka podoba

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

2 tygodnie przed ślubem pierwsza przymiarka??? jezuuuu ja to miałam 2 miesiące wcześniej pierwszą przymiarkę....
To którego masz ten ślub dokładnie???? Ale fajnie.... zazdroszczę Ci też bym chciała jeszcze raz swój ślub przeżyć
Bobaska??????? Planujecie już?? tzn. "robicie" ? hihihi tego też Ci zazdroszczę ja chyba po trzydziestce też sobie strzelę z mężem 3 dziecko a co tam!

Co do oczyszczania twarzy!!
Jak byłam u dermatologa leczyć swoje krosty to dostałam od niego taką zj.ebkę za to że oczyszczałam twarz u kosmetyczki że masakra!!!! Zabronił mi KATEGORYCZNIE oczyszczania twarzy u kosmetyczek !!!! Powiedział że kosmetyczki to tylko więcej syfu na twarzy narobią i "rozbabrają" wszystko. Poza tym krost się nie wyciska tak jak robią to kosmetyczki !!! Są specjalne maści które przepisuje dermatolog i krosty po prostu same znikają i nie pozostają przy tym żadne blizny, nie roznoszą się bakterie po twarzy i nie powstają nowe krosty.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że ON ma rację bo przeciez ja na oczyszczaniu byłam w marcu a potem pod koniec kwietnia jak mnie wysypało to wszyscy ludzie się mnie pytali co mi się z twarzą stało wyglądałam długo długo jak potwór... dopiero dermatolog mi pomógł i teraz nie mam już żadnych krost. Przed okresem czasami z dwie krostki wyskoczą ale mam te leki od dermatologa i szybko wszystko znika po nich.
Także ja nigdy nie pójdę na oczyszczanie twarzy..... to jest tylko naruszenie skóry po którym robią się stany zapalne tak jak u mnie to było. I kosmetyczka bierze za to jeszcze kupe kasy!!
Lepiej iśc do dermatologa który przepisze leki i krosty znikną na zawsze!
A no widzisz Monia, nie wiedzialam czy iść ale poszłam Nie wiedziałam że tak może być ae pamiętam co się działo z twoją twarzą Mam nadzieje że do ślubu wytrzyma mi twarz bez syfów a później najwyżej pojde do dermatologa ;( aby tego 1 września jakoś wyglądać Co do bobaska to ja bym mogła już mieć, Tż nie bardzo jest zdecydowany ale myślę że byłby zadowolony gdyby się pojawił tylko martwi mnie to że ja nie pracuje jeszcze więc byśmy z jednej pensji musieli żyć i łasić się rodzicom a nie wiem czy to zniosę, a drugi problem jest taki że muszę się leczyć bo mam problem i nie zajde teraz w ciąże Robimy to bez zabezpieczenia i nic
Wszystkiego najlepszego dla Kolinka!!! ucałuj go

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Like_a_women skoro taki oporny ten Twój chłop to weź Go za fraki i sama zaprowadź do szpitala to poważna sprawa, nie wolno tego lekceważyć z chłopami to czasem jak z dziećmi... mam nadzieję, że będzie dobrze

sweet__chocolate brawo za ćwiczenia! szalejesz

Ja dzisiaj zaliczyłam godzinkę na rowerku (22,1 km) zawsze coś właśnie idę wziąć kąpiel, bo leje się ze mnie niemiłosiernie
brawo za ćwiczenia
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości