![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
he he dobre
![]() dziękuję tak zrobię i to zaraz ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Konto usunięte
|
Czy osoba, która zakłada w miesiącu po 3 wątki nie powinna dostać upomnienia? Niby są ustanowione zasady, a jedni dostają upomnienia praktycznie za nic, a inni już drugi miesiąc zakładają po 3 wątki i upomnień nie widać.
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-07-31 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;35612997]Czy osoba, która zakłada w miesiącu po 3 wątki nie powinna dostać upomnienia? Niby są ustanowione zasady, a jedni dostają upomnienia praktycznie za nic, a inni już drugi miesiąc zakładają po 3 wątki i upomnień nie widać.[/QUOTE]
Konkretniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zadomowienie
|
Przerpaszma,ze sie wtrace,ale konkretnie to chocby moj przypadek- odwetowiec od miesiaca siedzi w moich przekupkach,a jak ja kiedys taki dalam w ciagu tygodnia dostalam karniaki,a przekupke usunieto, teraz zas nie zrobiono nic choc interweniowalam o modow i u zlozsliwca kilka razy.
Regulamin chyba nie obowiazuje kazdego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Regulamin kuleje i to bardzo, bo wynika z tego ze mozna wystawic 1 osobie kilka przekupek czy zgadza sie?? nie ma w regulaminie napisanego ze wystawia sie tylko 1 przekupke.
![]() |
#4057 | |
|
Cytat:
Jeżeli masz na myśli jedną przekupkę do jednej wymiany to racja, komentujemy raz. Wszystkie pozostałe powinny być usuwane. System przekupek jest tylko symboliczny, przydałby się typowo "allegrowy" system komentarzy, ale cóż, może kiedyś ![]() Wszystkie nadmiary są usuwane bezproblemowo. Natomiast odwety/niezasłużone negatywy i tym podobne sprawy to już kwestia administracji i jej dobrej woli w rozpatrzeniu sprawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze konto na ebayu angielskim??chcialam cos zamowic a nie mam konta i moze moglabym sie podpiac do ktorejs z Was jesli robilybyscie jakies zakupy:??
![]()
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
witam,otrzymałam przed chwilą na PW taką wiadomośc
witam Witam, Nie chciałabym aby moja wiadomosc była potraktowana jako spam. Piszę bo potrzebuję pomocy w rozkręceniu interesu. Rozpoczęłam swoją działalność i nie ukrywam że potrzebuję Was żeby coś ruszyło. Jeśli nie interesuje Cię ta wiadomość to poprostu ja usuń. Jeśli jednak masz ochotę kupić coś fajnego i jednocześnie pomóc mi zarobić to zapraszam na Zawsze ten sam adres i zawsze super nowości modowe. __________________ takich rzeczy chyba nie wolno robić na wizażu nie?przecież to jest reklama,która na wizażu jest płatna nie wiem czy mogę i czy powinnam podac nick osoby która wysłała?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2012-08-04 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
Chyba nie trzeba miec konta na algielskim ebayu. ![]() Ja mam konto PL i bez problemu zamawiam z innych krajow. Kwestia dogadania sie z kosztami wysylki jesli nie ma ich wpisanych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do Ebaya też myślałam, że polskie wystarczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
bywają sytuacje, że ktoś mimo chęci, nie chęci zakupu i tak nie chce sprzedać towaru poza UK (mało, nawet nam wtedy system nie pozwala zmienić adres na angielski, miałam tak 2 razy)
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i sugeruje wykreskowanie nazwy, bo robisz jej ewidentnie reklame tutaj ![]()
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2012-08-04 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz chyba poprawione ![]()
![]() |
#4066 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
edytowałam - wykreśliłam,na pewno nie robię jej reklamy bo nie popieram takich rzeczy.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Raczkowanie
|
Braworka to już jesteś trzecia, ale nie wiem czy Cię to pociesza
![]()
#4070 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu sama miałam problemy z mama_emi.
W moim przypadku jednak też logowała się na wizażu.Zagadałam do osoby,która wypowiadała się w jej wątku i okazało się,że w czasie kiedy mnie olewała i nie odpisywała na moje PW - korespondowała z inną osobą. Napisałam Jej to w PW,że wiem,że pisze i z inną osobą,że wpisałam w gogle jej imię i nazwisko i mam wszystkie dane i jeśli się nie opamięta to je użyję. Okazało się,że bodajże miała 17 lat. Odpisała,że nie ma 17 lat tylko 18 lat i opisała mi wszystkie możliwe fatum jakie mogło być i z wielkim fochem określiła,że przesyłkę wysłała.Przesyłka doszła,więc moze po prostu jej nie po drodze ciągle,ale ją wyśle.
#4072 |
Zakorzenienie
|
z cyklu - propozycja 'nie -do- odrzucenia'....za odlewke maseczki Ziaja, nowy samoopalacz Clarinsa ('bo nic innego nie jest mi potrzebne")...
![]() wizazowe propozycje potrafia...zaskoczyc:brzy dal:
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto zapis naszej rozmowy Napisane przez magda s. zapraszam do mnie, chetnie przygarne: - Maska Ziaja PRO uspokajająca - tylko odlewka 100 g (pół opakowania) - Maska algowa hydroplastyczna jagodowa (nawilżająca) BELNATUR, świetne opinie na wizażu - tylko odsypka. Maska jak dla mnie REWELACYJNA tylko nie mam czasu całej zużyć. Napisane przez inecita Samoopalacz Clarins - jeśli ma długa datę jestem zainteresowana Napisane przez magda s. yyyyy, serio Napisane przez inecita : Prócz samoopalacza nic mi się nie przyda ![]() Napisane przez magda s. rozumiem, ale odlewke maski Ziaji wymienic na nowy samoopalacz Clarinsa...hmmm...troszke mi sie nie kalkuluje Masz na myśli mnie, więc wyjaśniam: ilekroć ktokolwiek pyta u mnie o cokolwiek przeglądam wątek i wypisuję rzeczy, które mi się podobają, nie patrzę na ceny, jeśli wybieram coś zbyt taniego, potwem probuję się dogadać żeby coś dobrać, jesli droższego zazwyczaj spotykam się albo: - z propozycją typu "OK to dobieram to i to" - z informacją typu "nic nie dobiorę, więc niestety nici z wymianki" Z bulwersem tego kalibru spotykam się po raz pierwszy, naprawdę nie jestem na tyle durna, żeby spodziewać się wymiany Ziaja za Clarins, z resztą sama wypowiadałam się w tym wątku na temat zapytań o produkt warty 500 zł od osób mających na wymianę wyłącznie kilka używanych ubrań. Ponadto wśród około 40 wymian których do tej pory dokonałam, ani jedna nie była wymianą wartościowo niekorzystną dla drugiej strony (w takim przynajmniej żyję przekonaniu i nadziei), często wymieniałam produkt droższy na potrzebny, więc nie uważam się za osobę bezczelną ani naciągającą innych. Odpisałam w drugim swoim poście do Ciebie, że niestety "nic innego mi się nie przyda" (w pierwszym napisałam jedynie , że podoba mi się samoopalacz Clarins) mając na myśli, że Ty możesz oczywiście coś dobrać i otwierając drogę do ewentualnych negocjacji i rozmów na temat kształtu naszej wymianki, a nie proponując Ci wymianę produkt za produkt. Sama często dostaję propozycje od osób nie mających w wątkach górnopółkowych kosmetyków i najczęściej ograniczam się do odpisania "Nic, dziękuję" bez dodatkowych komentarzy. Przykro mi, że poczułaś się tak urażona i zszokowana moim wpisem, że postanawiasz o nim podyskutować jeszcze po tygodniu. Nie miałam zamiaru Cię urazić swoją propozycją, nie spodziewałam się, że można ją w taki sposób odebrać. Ale OK, nazwa tego forum to "plotki", więc rozumiem, że zechciałaś poplotkować. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-08-13 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego, czego sie tu nauczylam (szczegolnie czytajac ten i podobne watki), ze trzeba o wszystko dopytywac i bardzo precyzyjnie formulowac swoje mysli, zeby jakies 'kfiatki' z tego nie wyszly, bo nie kazdy mysli tak jak ja (i jak sie okazuje-po wpisach, to co widac, moze nie byc tym, co widzimy). podchodze do tego z duzym przymruzeniem oka, serio ![]()
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
z góry przepraszam wszystkie urażone Koleżanki
![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2012-08-13 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=7medeis;35876946]tak bez urazy, ale od tego wpisu boję się zabrać głos w wymianie, bo jeszcze zostanę publicznie wyśmiana za swoją niewiedzę/ignorancję/bezczelność/naciągactwo
z góry przepraszam wszystkie urażone Koleżanki ![]() Ja tez, chyba kazdy produkt trzeba przeliczac co do grosza,zeby nie zostac wysmianym po drugiej stronie ekranu. Inecia-nie powinnas sie tlumaczyc,aczkolwiek PIEKNIE to zrobilas
![]() ![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-08-14 o 04:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Perfume Lover
|
Nie wiem gdzie Wy tu widzicie wyliczanie co do grosza. Jest różnica między negocjacjami ,w których strony dokładnie się wyliczają na podstawie cen z perfumerii/allegro, a rozmową przytoczoną powyżej. Ja w sytuacjach takich jak wyżej, zawsze dopisuję, że "chcę to i to, więc dobierz sobie coś u mnie, żeby było fair". Tutaj takiej informacji zabrakło, a magda.s nie musi w swojej kryształowej kuli wyczytywać, czy inecita miała dobre chęci i zakładała, że to logiczne, że magda.s coś dobierze, czy po prostu uważała, że taka wymianka jest ok.
Swoją drogą, jakiś czas temu dziewczyny wypisywały w tym wątku szałowe propozycje wymian i jakoś nikt nie mdlał i nie rzucał egzaltowanych hasełek. magda.s nie napisała kto to był, nikt nie został publicznie wyśmiany, to inecita poczuła się wywołana do tablicy, żeby opisać całą sytuację.
#4079 |
Konto usunięte
|
A ja czytając takie posty czuję, że osoby to opisujące, czują jakąś wyższość poprzez to, że mają droższe kosmetyki
![]() Zdarzały mi się sytuacje, kiedy ktoś proponował mi dużo mniej warte kosmetyki, lub wyszukał u mnie coś droższego i zapraszał do wątku, gdzie są kosmetyki tzw "no name". Takowych nie używam (jak również nie używam Diorów, czy Clarinsów itp ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Nie no spokojnie, ja się nie poczułam jakoś przesadnie urażona, od początku załapałam, że zostałam źle zrozumiana i tyle, ale skoro dla magdy_s temat pozostał nadal żywy postanowiłam po prostu wyjaśnić sprawę i już, bo nie chcę żeby ktokolwiek żył w przekonaniu, że próbowałam go ocwaniaczyć, w dodatku naiwnie/bezczelnie.
Rozmowę zacytowałam w całości, żeby nie było niedomówień, z resztą jej zapis pozostaje w moim wątku, łącznie z emotami. Mój wątek był nowy, w dniu założenia wątku dostaję najwięcej propozycji i czasem szczerze mówiąc nawet nie doczytuję czego szukają osoby, pod kątem tego czy są to przedmioty z wyższej czy niższej półki najpierw sprawdzam czy mnie coś w ogóle interesuje i wymieniam ewentualnie interesujące mnie rzeczy albo odpisuję od razu, że nic nie znalazłam, żeby przejść przez odpowiadanie jak najszybciej. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-08-14 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.