Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 11:44   #1051
Banderoza
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Jeszcze może "połknęłabym" ten jeden wielki kit... gdyby maxineczka w ogóle nie zareagowała... Czyli profesjonalne zachowanie olewające takie "głośne sprawy", bo przecież to nie ona!

Jednak nie.... Maxineczka jest z Nami od samego początku tej "afery" ... tłumaczy się to na fb i potem kasuje wpis... tłumaczy się tutaj zmieniając ciągle zdanie...

Jest mi jej żal, ale tak na prawdę serio...
Stary 2012-08-14, 11:45   #1052
alkaxy
biegam dla Zabawy

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35883853](...)
Dobrze, że są tacy ludzi jak moderator,przynajmniej nie jesteśmy dalej nabijani w butelkę.... a niech Ramona teraz się odeziwe i da dowód, że na prawdę istnieje, wtedy uwierzę.amen.[/QUOTE]
Dokładnie. Według mnie to dobrze, że modki zwracają uwagę na trollowanie, zakładanie kilku kont.

Zauważcie, że Maxi tłumaczyła się, że kiedyś tam dawno mogła się logować z tego samego komputera, dopiero jak modka podała, że było to w czerwcu to wtedy jej się "przypomniało", że była też w czerwcu u znajomych - jak dla mnie to jest mocno jednoznaczne.

Edytowane przez alkaxy
Czas edycji: 2012-08-14 o 11:50
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:48   #1053
antidotum89
Wtajemniczenie

ja serio wszystko staram sie zrozumiec, lubie ogladac maxineczke i nie sadze zeby komukolwiek wpadl tak idotyczny pomysl do głowy, tak logicznie myslac, pozatym ogladam jej filmiki nie ze wzgledu czy ja lubie czy nie, bo nie moge sie w ten sposob wypowiadac na podstawie filmikow nie widzac takiej osoby na zywo. Uwazam jednak ze majac odrobine instynktu samozachowawczego nie bawiłaby sie w takie afery, bo to by bylo jak strzał w kolano.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
haha no jaki ubaw
ja mam punkt kolejny
Ramona tak jak Maxineczka depiluje/goli ręce od LO

nie moge, dziewczyno ogarnij sie... czytajac to śmię twierdzić ze jestem kolejnym klonem maxi. co wiecej- jestem brunetka.

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:49   #1054
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość

Może miała już dość tej wszechobecnej słodyczy na YT pomiędzy kręcącymi, chciała wyrazić swoje zdanie jak każdy inny (A wszystkie wiemy że Maxi ma lekko wredny i zadziorny charakter ), wiadomo jako Maxineczka jej nie wypadało więc postanowiła na chwilę uciec od bycia Maxineczką i postanowiła pobyć zwykłą 'Ramoną'
hmmm... może i tak
Stary 2012-08-14, 11:51   #1055
ladymln
Zadomowienie

Może jestem pustakiem, tępakiem, ale czy ktoś może napisać, jaki jest niepodważalny dowód w tej sprawie? Bo chyba już się pogubiłam.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:53   #1056
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Heh, chciałabym się odezwać, ale zaraz ktoś powie, że mam konto od 2011 i małą ilość postów :P

Widzę, że tu jest wyższa szkoła detektywistyczna, więc co ja sobie mogę pisać, skoro macie swoje "dowody" (haha, jakby to jakaś zbrodnia była). Zabawa na poziomie przedszkola. I proszę mnie nie odsyłać do wcześniejszych postów i nie cytować mi swoich wypowiedzi, bo dokładnie śledzę wątek od wczoraj.
Dajcie sobie po jednemu w twarz i zejdźcie z tego tematu. Od kiedy siedzę na YT słyszałam, że niezły gnój jest na tym wątku, no i cóż - nie zawiodłyście mnie. Całe szczęście wizaż.pl nie ogranicza się do tego tematu.

Pozostaję bezstronna, ale apeluje o rozwagę.
BabyLightMyFire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:53   #1057
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
ja serio wszystko staram sie zrozumiec, lubie ogladac maxineczke i nie sadze zeby komukolwiek wpadl tak idotyczny pomysl do głowy, tak logicznie myslac, pozatym ogladam jej filmiki nie ze wzgledu czy ja lubie czy nie, bo nie moge sie w ten sposob wypowiadac na podstawie filmikow nie widzac takiej osoby na zywo. Uwazam jednak ze majac odrobine instynktu samozachowawczego nie bawiłaby sie w takie afery, bo to by bylo jak strzał w kolano.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

nie moge, dziewczyno ogarnij sie... czytajac to śmię twierdzić ze jestem kolejnym klonem maxi. co wiecej- jestem brunetka.
Wypowiedź jasnosz to była ironia...
śmiem
Stary 2012-08-14, 11:57   #1058
new_me
Zadomowienie

strasznie dawno nie podczytywalam tego watku a tu jakie afery, normalnie telenowela

youtubowiczki ogladam "fazami" raz mam tak ze przez pare miesiecy ogladam czesto jedna a potem "przerzucam sie na inna itd. aktualnie caly czas przegladam dope2111 i Jlovemac1
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:57   #1059
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
Heh, chciałabym się odezwać, ale zaraz ktoś powie, że mam konto od 2011 i małą ilość postów :P

Widzę, że tu jest wyższa szkoła detektywistyczna, więc co ja sobie mogę pisać, skoro macie swoje "dowody" (haha, jakby to jakaś zbrodnia była). Zabawa na poziomie przedszkola. I proszę mnie nie odsyłać do wcześniejszych postów i nie cytować mi swoich wypowiedzi, bo dokładnie śledzę wątek od wczoraj.
Dajcie sobie po jednemu w twarz i zejdźcie z tego tematu. Od kiedy siedzę na YT słyszałam, że niezły gnój jest na tym wątku, no i cóż - nie zawiodłyście mnie. Całe szczęście wizaż.pl nie ogranicza się do tego tematu.

Pozostaję bezstronna, ale apeluje o rozwagę.
jaki gnój? serio pytam. Bo ktoś raz napisał, że ktoś tam ma krzywe zęby? Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Bo ktoś komuś wylicza na, co wydaje kasę? Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Bo ktoś napisał, że ktoś jest brzydki. Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie i osób, które tu wpadają, by to pożalić się, jaki nasz wątek jest żałosny, chamski, wyrabiam sobie sama opinię na podstawie tego, co sama czytam, a nie bo coś tam słyszałam, ktoś to powtórzył milion razy i staje się to prawdą. Zdarzają się w naszym wątku nieprzyjemne komentarze, ale to są przypadki, ale tego, jak ktoś zachwyca się nad urodą Katosu, profesjonalizmem Nissi, dobrą energią Niesi itd. nikt nie zauważa.
Stary 2012-08-14, 11:57   #1060
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maxineczka Pokaż wiadomość
Ja naprawdę nie rozumiem kilku rzeczy, ale przede wszystkim tego, dlaczego wszelkie niescisłości na moją niekorzyść przyjmowane i akceptowane sa bez mrugnienia okiem, ale ta które mnie tłumacza przyjmowane są jako wierutne kłamstwo.

Bez obrazy, Banderoza, ale z Twoim sposobem pisania i zamiłowania do szukania sensacji może powinnaś się w Fakcie zatrudnić?

Fakt jest taki, że ja nie wiem jak doszło do tego że dwa miesiące temu ktoś się logował z mojego konta 'tam', może byłam to ja, bo znajomych odwiedzałam (nie podam dokładnej daty i godziny bo nie siedziałam tam z zegarkiem w reku patrząc na kalendarz, jak to sie mówi), a możne po prostu zrobiłam głupio i dałam 'zapamiętaj hasło' kiedy logowałam sie pierwszy raz - NIE PAMIĘTAM, kto, na Boga, pamięta o różnych nieznacznych zachowaniach i drobnostkach sprzed kilku miesięcy? ja wiem, że w tej sytuacji nie wygląda to najlepiej, ale proszę Was, nie popadajmy w paranoje.
Kolejna kwestia - któraś z Was pisała, ze jak siedzi u znajomych to nie sprawdza wizażu - a ja akurat sprawdzałam, zarówno jak i facebooka, jak się siedzi i czeka aż się ktoś wyszykuje, to można i do neta zajrzeć, nie mylę się?

Najważniejsze pytanie pozostanie bez odpowiedzi - PO CO by mi to było? Naprawde, po co?

Najbardziej krzywdzące jest to, że wiele z Was wydało już na mnie osąd i nie ważne co powiem i tak jest źle. Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu, ale prawda jest taka, że nie mam sobie nic do zarzucenia.

Co do Ramony - napisała mi wczoraj, ze kasuje konto i z FB, i z wizażu (choć tego chyba nie można zrobić z tego co mi wiadomo), bo jest jej głupio i przeprasza, wiec doszukiwanie sie jakichś znowu spisków że nie chce się ona teraz odezwać jest żenujące.

Więcej juz nie będę raczej tu pisać, to co mialam wyjaśnić wyjaśniłam, ale widzę, że w oczach niektórych czy będę mówić cokolwiek, czy nie będę mówić nic i tak działa na moją niekorzyść. Ze swojej strony proszę o odrobinę spokoju i naprawdę zakończenie tematu, bo są to koszmarne pomówienia i nie życzyłabym nikomu trafienia w wir fałszywej sensacji.

PS: 'grochem o ścianę', oraz inne wyrażenia używane rzekomo przeze mnie jak i Ramonę są powszechnie używanymi stwierdzeniami i używa ich milion osób.

Mi sie wydaje że jakbym ja była Ramonom to bym pisała w tym wątku aby wyprostować te sytuacje ,i nie robić Ci problemów a nie kasowała konto bez wyjaśnień , każda osoba by się włączyła do rozmowy by udowodnić że jest sobą a nie kimś innym więc dla mnie akurat dziwna jest ta owa sytuacja . Dziwne jes
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:58   #1061
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marudzenie Pokaż wiadomość
Czytam sobie Was od nocy, jak zobaczyłam na fb kajmanowej o tej aferze. I.... OMG, ja nie wierzę. Wy się same na chama nakręcacie, serio. Nudzi się Wam? Boże, proszę... Jedna osoba rzuciła "pomysł", reszta łyknęła, wielka afera, zero przemyślenia. A moderatorki powinny być BEZSTRONNE, ale przecież i tak wyjdzie, że każdy kto broni Aśkę, to jest ONA. No tak, jasne. Nie wiem, bawi Was robienie komuś koło tyłka?!
Do cholery (!!), ale przepraszam, same ciśniecie po niej teraz, a nie jesteście kulturalne.
Nie wiem, ja już wątpię w polskie społeczeństwo.
Zaraz mnie się oberwie, też pewnie za nic...
Nakręcajcie się dalej, dobre w tym jesteście.
Kocham gdy ktoś wytyka polskość jako złą cechę ogółu.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:58   #1062
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość

ja jestem bardzo ogarnięta aż za bardzo biorąc pod uwagę fakt ile lat miałam osobisty kontakt z Joanną i jak wiele w tych kwestiach mogłabym powiedziec.Jednak z uwagi na totalny brak zainteresowania całym filmikowym światem z całej afery się dobrze uśmiałam,posty Ramonki poczytałam,odniosłam się do tego co akurat mnie rozbawił najbardziej i spadam
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:58   #1063
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
strasznie dawno nie podczytywalam tego watku a tu jakie afery, normalnie telenowela

youtubowiczki ogladam "fazami" raz mam tak ze przez pare miesiecy ogladam czesto jedna a potem "przerzucam sie na inna itd. aktualnie caly czas przegladam dope2111 i Jlovemac1

dope nieziemsko zrobiła deepa
ma b. plastyczna urodę, jeśli można tak powiedzieć.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:59   #1064
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Wypowiedź jasnosz to była ironia...
śmiem
dziekuje za poprawienie

no nie wiem czy taka ironia skoro wiele juz tutaj wywleczono brudów.
Ktoś dobrze napisał, w naszym kraju udowadnia sie wine a nie niewinnosc.

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:00   #1065
marudzenie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Kocham gdy ktoś wytyka polskość jako złą cechę ogółu.
Chyba raczej wytykam to, jakie polskie społeczeństwo jest, ALE TO TEŻ JEST ZŁE.
Nie wierzę. Nie odzywam się już i sobie będę podczytywać.
Stary 2012-08-14, 12:02   #1066
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Cytat:
jaki gnój? serio pytam. Bo ktoś raz napisał, że ktoś tam ma krzywe zęby? Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Bo ktoś komuś wylicza na, co wydaje kasę? Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Bo ktoś napisał, że ktoś jest brzydki. Został od razu pouczony, że to niekulturalne i nieuprzejme. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie i osób, które tu wpadają, by to pożalić się, jaki nasz wątek jest żałosny, chamski, wyrabiam sobie sama opinię na podstawie tego, co sama czytam, a nie bo coś tam słyszałam, ktoś to powtórzył milion razy i staje się to prawdą. Zdarzają się w naszym wątku nieprzyjemne komentarze, ale to są przypadki, ale tego, jak ktoś zachwyca się nad urodą Katosu, profesjonalizmem Nissi, dobrą energią Niesi itd. nikt nie zauważa.
Dziewczyno... Dla mnie gnój to obgadywanie ludzi.
Liczenie komuś pieniędzy... No ja p****
Właśnie dlatego tu nie zaglądam. Oglądam filmiki samodzielnie, bez supportu internetowych znawczyń: bankierek, fryzjerek, ortodontek, manicurzystek, makijażystek.
A to, że od razu na mnie naskoczyłaś, potwierdza to o czym napisałam,
Pozdrawiam.

Edytowane przez BabyLightMyFire
Czas edycji: 2012-08-14 o 12:03
Stary 2012-08-14, 12:02   #1067
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Może jestem pustakiem, tępakiem, ale czy ktoś może napisać, jaki jest niepodważalny dowód w tej sprawie? Bo chyba już się pogubiłam.

NIE MA. i to jest najlepsze
Stary 2012-08-14, 12:03   #1068
Czurenka
Przyczajenie

GG do Czurenka

Dziewczyny opanujcie się trochę! Wiecie, że jak to wszystko okaże się nieprawdą i głupim zbiegiem okoliczności, to Maxi Was wszystkie może oskarżyć o zniesławienie i zniewagę? (ja bym tak zrobiła na jej miejscu) A wtedy zobaczymy czy będziecie takie cwane i wszystko najlepiej wiedzące... Trochę ogłady!
Stary 2012-08-14, 12:04   #1069
bubus900
Zakorzenienie

O jakim naskoczeniu mówisz? Poczytaj sobie wątek od początku i ZAUWAŻ, ŻE NAJWIĘCEJ GNOJU ROBIĄ DZIEWCZYNKI, KTÓRE TU WPADAJĄ NA CHWILĘ, MAJĄ KILKA POSTÓW NA KONCIE, OBSMARUJĄ JAKIEJŚ KOLEŻANCE TYŁEK I ZNIKAJĄ. NAS - AKTYWNYCH UŻYTKOWNICZEK JEST NIEWIELE I OWSZEM KRYTYKUJEMY, ALE NA POZIOMIE, I NIKOGO NIE WYZYWAMY ANI OBRAŻAMY.
Stary 2012-08-14, 12:04   #1070
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie wystarczającym dowodem jest potwierdzenie moderatorów (dwóch)
Potem odrazu tłumaczenia maxineczki, że po prostu zna Ramonę i dawnooo temu logowała się u niej na kompie (na tyle dawno, że wczoraj ledwo przypomniała sobie hasło do wizażu, bo w ogóle nie korzysta jak widać z portalu)
Moderator zgasił ją, że to było nie całe 2m-ce temu, a ona Katosu tłumaczyła i tutaj, że "faktycznie" Po prostu jej się przypomniało, że była tam niedawno i też korzystała z wizażu na kompie Ramony.
Hasła nie zna, bo nie korzysta, ale jednak korzysta? U znajomych, a nie u siebie? i w czerwcu, a nie dawno tamu... NO KUPY SIĘ TO NIE TRZYMA...

To tylko kropla w morzu pisana przez samą maxi, ale dla mnie głównym dowodem są wypowiedzi Ramony i wypowiedzi Maxi... JEDNA I TA SAMA OSOBA. Nie mam na myśli zwrotów jakich używa każdy, ale normalnych ztań, stylu pisania, identycznych SŁOWO W SŁOWO sformułowań i wystarczy prześledzić DOKŁADNIE cały wątek aby wyrobić sobie zdanie...
Stary 2012-08-14, 12:05   #1071
kaarooo
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35884144]wina została udowodniona, tylko winny nieudolnie się tłumaczy.Jakby chciał rozwiązać na prawdę tą aferę (co widać próbuje), to właśnie tak by zrobiła, ale co zrobić jak Ramona prawdopodobnie nie istnieje, albo nawet nie wie o tym wątku....[/QUOTE]
Problem w tym, że nic nie zostało udowodnione, są wątpliwości, są poszlaki, ale dowodów nie ma.

Cytat:
Nie ma. Po prostu nie ma.

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje że jakbym ja była Ramonom to bym pisała w tym wątku aby wyprostować te sytuacje ,i nie robić Ci problemów a nie kasowała konto bez wyjaśnień , każda osoba by się włączyła do rozmowy by udowodnić że jest sobą a nie kimś innym więc dla mnie akurat dziwna jest ta owa sytuacja . Dziwne jes
Ależ pisała, na samym początku, ale i tak dziewczyny ślepo okrzyknęły ją Maxineczką i tyle.

Dziewczyny, a teraz odrzucając emocje, pomyślcie chociaż przez chwilę, kto na tym najwięcej straci i kto zyska? Sam znacie sposób wypowiedzi Maxi - trudno się pod nią podszyć? Wiecie dokładnie kiedy wyjechała - trudno zaprzestać wtedy i wtedy pisać, pojawiać się na forach etc? Ja jak jestem u znajomych to też często gęsto wchodze na FB i wizaz, jak mam czas. Ba! Nie pamiętam co robiłam w czerwcu 2012, bo najzwyczajniej w świecie tego nie zapisuję i nie wiem nawet kiedy z kim się spotkałam. A nie, sorry, pamiętam, w innym kraju byłam, to nie, tego się zapomnieć nie da Ale w maju i lipcu nie bardzo Pomyślcie przez chwilkę, czy autorem tego wszystkiego nie mogła być inna jutuberka, która chciała zaszkodzić swojej konkurentce?

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:06   #1072
madziarushoffa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabriellakrk Pokaż wiadomość
Maxineczka ‎Krystyna Jarzębska po pierwsze nie mam maca, nie nawidze tych komputerow. po 2 - znam/znałam tę dziewczyne osobiscie, po 3 - widze ze nie wazne co powiem i tak jest odebrane negatywnie - wiec jaki w tym sens?
5 minut(y) temu · Lubię to! · 1

umarłam.
___

Cytat:
Napisane przez Katosu Pokaż wiadomość
Faktycznie okazało się, ze ze znajomymi z tego mieszkania ma nadal kontakt i sprawdzala cos na komputerze przy okazji wizyty - Maxi Wam tego nie napisze bo boi się, że kazde słowo będzie odbierane jako marna obrona, ale ja napisze (możesz mi dać klapsa :P) bo ZAWSZE jak jest taka pokićkana sprawa jest mnóstwo drobnych wiadomości, sytuacji, ktorych opowiadanie ze szczegółami byłoby niemozliwe, ale wpływają one na obraz całości.

truskawkowawiosna dałoby się jakoś teraz sprawdzić mac Aśki i porównać z tym ramony?

__

Witajcie, ja tylko na momencik, choć, czytam nieustająco wątek, ale po cichutku.
Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa, że raz słyszałam, że Maxi nie ma maca i ich "nie nawidzi", a potem Katosu wspomina o Macu Maxi ?!? Jak to zinterpretować?
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:07   #1073
mishka 123
Przyczajenie

Cytat:
Dlaczego takie komentarze piszą użytkowniczki z kilkoma postami zarejestrowane w roku 2011? Next afera?

Co znowu się afery doszukujecie??? Zakładałam konto na wizażu dawno, tylko po to by mieć dostęp do wszystkich działów forum. Wizaż odwiedzam raczej rzadko, a nie wypowiadam się prawie wcale. O aferze dowiedziałam się z fb i chciałam zobaczyc o co chodzi. Teraz jestem pewna że maxi nie kłamie, bo panie z CSI czepiają się nawet mnie jak widzę, tylko dlatego że mam kilka postów na koncie, zamisat 6 000 jak reszta??????? Brawo, do szukania spisków i oczerniania jesteś cie pierwsze jak widzę. Treaz tylko czekać aż ktoś powie że jestem "kolejnym klonem"maxi.... żałosne!
mishka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:08   #1074
new_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
dope nieziemsko zrobiła deepa
ma b. plastyczna urodę, jeśli można tak powiedzieć.
strasznie podoba mi sie jej konturowanie ktore z reszta probuje odwzorowac (oczywiscie mniej przerysowanie) na sobie
tez zauwazylam ze ma plastyczna urode, podobaja mi sie makijaze oczu azjatek wlasnie dope, fefinettex3, jlovesmac1 czy xteeener
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:09   #1075
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
Dziewczyno... Dla mnie gnój to obgadywanie ludzi.
Liczenie komuś pieniędzy... No ja p****
Właśnie dlatego tu nie zaglądam. Oglądam filmiki samodzielnie, bez supportu internetowych znawczyń: bankierek, fryzjerek, ortodontek, manicurzystek, makijażystek.
A to, że od razu na mnie naskoczyłaś, potwierdza to o czym napisałam,
Pozdrawiam.
Chyba jednak zaglądasz.
Naskoczyłam? Gdzie? Próbuję pokazać Ci, że ten wątek ma też dobre strony, poparłam swoją wypowiedź racjonalnymi argumentami, a Ty swoją wypowiedź czym?
Nigdy nic w życiu nie skomentowałaś? Bo to jest czynione w tym wątku, komentowanie, a Ty określasz jako obgadywanie. A nie przepraszam, nazwałaś nas gnojem, chyba coś skomentowałaś. Zaznaczam, że nie jestem za ocenianiem youtuberek pod względem wagi, prostych zębów, odstających uszu, wzrostu itp. Ale komentowanie typu: ładny makijaż, kiepski makijaż, bo podkreśliła to, czego nie powinna, fajny outfit, ciekawa recenzja to gnój???
I rzeczywiście wykazałaś się kulturą nazywając ten wątek gnojem.
tyle z mojej strony i również Cię pozdrawiam
Stary 2012-08-14, 12:10   #1076
Kayako
BAN stały

Cytat:
Teraz przydałyby się komentarze PRAWDZIWYCH znajomych Maxineczki ze studiów, czy ona na prawdę miała coś wspólnego z jakąś Ramoną czy to jakaś bujda na resorach.
Jasneee, już to widzę. Duże, czerwone, koniecznie z Caps Lock'iem, ogłoszenie na forum uczelni Maxi, żeby wszyscy się zbiegli i dali cynk, bo my chcemy. LOL.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:10   #1077
BabyLightMyFire
Raczkowanie

GG do BabyLightMyFire

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
O jakim naskoczeniu mówisz? Poczytaj sobie wątek od początku i ZAUWAŻ, ŻE NAJWIĘCEJ GNOJU ROBIĄ DZIEWCZYNKI, KTÓRE TU WPADAJĄ NA CHWILĘ, MAJĄ KILKA POSTÓW NA KONCIE, OBSMARUJĄ JAKIEJŚ KOLEŻANCE TYŁEK I ZNIKAJĄ. NAS - AKTYWNYCH UŻYTKOWNICZEK JEST NIEWIELE I OWSZEM KRYTYKUJEMY, ALE NA POZIOMIE, I NIKOGO NIE WYZYWAMY ANI OBRAŻAMY.
W którym momencie napisałam, że gnój robią stałe bywalczynie ?
Ani słowa o tym nie napisałam moja droga, czytaj ze zrozumieniem.

Nie chce nikogo urazić, po prostu wyraziłam swoją opinię na temat tego wątku. Czy nie można mieć własnej opinii? Czy od razu musisz się tłumaczyć za wszystkich? Wyluzuj I nie krzycz w Internecie, bo to nieeleganckie.

do ladymln:
Owszem, nazwałam gnojem wątek, ale nie żadną z użytkowniczek, więc się nie spinaj.
Zaglądnęłam i prześledziłam wątek - dzięki nowej aferce.
Napisałam, że zostaję bezstronna, co do "aferki".

Edytowane przez BabyLightMyFire
Czas edycji: 2012-08-14 o 12:13
Stary 2012-08-14, 12:11   #1078
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mishka 123 Pokaż wiadomość
Co znowu się afery doszukujecie??? Zakładałam konto na wizażu dawno, tylko po to by mieć dostęp do wszystkich działów forum. Wizaż odwiedzam raczej rzadko, a nie wypowiadam się prawie wcale. O aferze dowiedziałam się z fb i chciałam zobaczyc o co chodzi. Teraz jestem pewna że maxi nie kłamie, bo panie z CSI czepiają się nawet mnie jak widzę, tylko dlatego że mam kilka postów na koncie, zamisat 6 000 jak reszta??????? Brawo, do szukania spisków i oczerniania jesteś cie pierwsze jak widzę. Treaz tylko czekać aż ktoś powie że jestem "kolejnym klonem"maxi.... żałosne!
To samo napisała, dziewczynę już po prostu chyba poniosło Albo chciała jak Hikari? (Przepraszam Cię najmocniej jeżeli pomyliłam nick ) odkryć swoją aferę

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:11   #1079
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez new_me Pokaż wiadomość
strasznie podoba mi sie jej konturowanie ktore z reszta probuje odwzorowac (oczywiscie mniej przerysowanie) na sobie
tez zauwazylam ze ma plastyczna urode, podobaja mi sie makijaze oczu azjatek wlasnie dope, fefinettex3, jlovesmac1 czy xteeener

ja oglądam tylko dope
nawet wolę ją od przereklamowanej michelle p.
Stary 2012-08-14, 12:11   #1080
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Banderoza Pokaż wiadomość
Jak dla mnie wystarczającym dowodem jest potwierdzenie moderatorów (dwóch)
Że się logowały z tego samego kompa, a nie że to są dwie różne osoby!

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości