|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Jeszcze może "połknęłabym" ten jeden wielki kit... gdyby maxineczka w ogóle nie zareagowała... Czyli profesjonalne zachowanie olewające takie "głośne sprawy", bo przecież to nie ona!
Jednak nie.... Maxineczka jest z Nami od samego początku tej "afery" ... tłumaczy się to na fb i potem kasuje wpis... tłumaczy się tutaj zmieniając ciągle zdanie... Jest mi jej żal, ale tak na prawdę serio...
|
|
#1052 |
|
biegam dla Zabawy
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35883853](...)
Dobrze, że są tacy ludzi jak moderator,przynajmniej nie jesteśmy dalej nabijani w butelkę.... a niech Ramona teraz się odeziwe i da dowód, że na prawdę istnieje, wtedy uwierzę.amen.[/QUOTE] Dokładnie. Według mnie to dobrze, że modki zwracają uwagę na trollowanie, zakładanie kilku kont. Zauważcie, że Maxi tłumaczyła się, że kiedyś tam dawno mogła się logować z tego samego komputera, dopiero jak modka podała, że było to w czerwcu to wtedy jej się "przypomniało", że była też w czerwcu u znajomych - jak dla mnie to jest mocno jednoznaczne. Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2012-08-14 o 11:50 |
|
|
|
#1053 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja serio wszystko staram sie zrozumiec, lubie ogladac maxineczke i nie sadze zeby komukolwiek wpadl tak idotyczny pomysl do głowy, tak logicznie myslac, pozatym ogladam jej filmiki nie ze wzgledu czy ja lubie czy nie, bo nie moge sie w ten sposob wypowiadac na podstawie filmikow nie widzac takiej osoby na zywo. Uwazam jednak ze majac odrobine instynktu samozachowawczego nie bawiłaby sie w takie afery, bo to by bylo jak strzał w kolano.
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
nie moge, dziewczyno ogarnij sie... czytajac to śmię twierdzić ze jestem kolejnym klonem maxi. co wiecej- jestem brunetka.
|
|
#1054 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1055 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem pustakiem, tępakiem, ale czy ktoś może napisać, jaki jest niepodważalny dowód w tej sprawie? Bo chyba już się pogubiłam.
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
Heh, chciałabym się odezwać, ale zaraz ktoś powie, że mam konto od 2011 i małą ilość postów :P
Widzę, że tu jest wyższa szkoła detektywistyczna, więc co ja sobie mogę pisać, skoro macie swoje "dowody" (haha, jakby to jakaś zbrodnia była). Zabawa na poziomie przedszkola. I proszę mnie nie odsyłać do wcześniejszych postów i nie cytować mi swoich wypowiedzi, bo dokładnie śledzę wątek od wczoraj. Dajcie sobie po jednemu w twarz i zejdźcie z tego tematu. Od kiedy siedzę na YT słyszałam, że niezły gnój jest na tym wątku, no i cóż - nie zawiodłyście mnie. Całe szczęście wizaż.pl nie ogranicza się do tego tematu. Pozostaję bezstronna, ale apeluje o rozwagę. |
|
|
|
#1057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śmiem |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
strasznie dawno nie podczytywalam tego watku a tu jakie afery, normalnie telenowela
youtubowiczki ogladam "fazami" raz mam tak ze przez pare miesiecy ogladam czesto jedna a potem "przerzucam sie na inna itd. aktualnie caly czas przegladam dope2111 i Jlovemac1 |
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi sie wydaje że jakbym ja była Ramonom to bym pisała w tym wątku aby wyprostować te sytuacje ,i nie robić Ci problemów a nie kasowała konto bez wyjaśnień , każda osoba by się włączyła do rozmowy by udowodnić że jest sobą a nie kimś innym więc dla mnie akurat dziwna jest ta owa sytuacja . Dziwne jes |
|
|
|
|
#1061 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dope nieziemsko zrobiła deepa ![]() ma b. plastyczna urodę, jeśli można tak powiedzieć. |
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za poprawienie
![]() no nie wiem czy taka ironia skoro wiele juz tutaj wywleczono brudów. Ktoś dobrze napisał, w naszym kraju udowadnia sie wine a nie niewinnosc.
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
Chyba raczej wytykam to, jakie polskie społeczeństwo jest, ALE TO TEŻ JEST ZŁE.
Nie wierzę. Nie odzywam się już i sobie będę podczytywać.
|
|
#1066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liczenie komuś pieniędzy... No ja p**** Właśnie dlatego tu nie zaglądam. Oglądam filmiki samodzielnie, bez supportu internetowych znawczyń: bankierek, fryzjerek, ortodontek, manicurzystek, makijażystek. A to, że od razu na mnie naskoczyłaś, potwierdza to o czym napisałam, Pozdrawiam. Edytowane przez BabyLightMyFire Czas edycji: 2012-08-14 o 12:03 |
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny opanujcie się trochę! Wiecie, że jak to wszystko okaże się nieprawdą i głupim zbiegiem okoliczności, to Maxi Was wszystkie może oskarżyć o zniesławienie i zniewagę? (ja bym tak zrobiła na jej miejscu) A wtedy zobaczymy czy będziecie takie cwane i wszystko najlepiej wiedzące... Trochę ogłady!
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
O jakim naskoczeniu mówisz? Poczytaj sobie wątek od początku i ZAUWAŻ, ŻE NAJWIĘCEJ GNOJU ROBIĄ DZIEWCZYNKI, KTÓRE TU WPADAJĄ NA CHWILĘ, MAJĄ KILKA POSTÓW NA KONCIE, OBSMARUJĄ JAKIEJŚ KOLEŻANCE TYŁEK I ZNIKAJĄ. NAS - AKTYWNYCH UŻYTKOWNICZEK JEST NIEWIELE I OWSZEM KRYTYKUJEMY, ALE NA POZIOMIE, I NIKOGO NIE WYZYWAMY ANI OBRAŻAMY.
|
|
#1070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem odrazu tłumaczenia maxineczki, że po prostu zna Ramonę i dawnooo temu logowała się u niej na kompie (na tyle dawno, że wczoraj ledwo przypomniała sobie hasło do wizażu, bo w ogóle nie korzysta jak widać z portalu) Moderator zgasił ją, że to było nie całe 2m-ce temu, a ona Katosu tłumaczyła i tutaj, że "faktycznie" Po prostu jej się przypomniało, że była tam niedawno i też korzystała z wizażu na kompie Ramony. Hasła nie zna, bo nie korzysta, ale jednak korzysta? U znajomych, a nie u siebie? i w czerwcu, a nie dawno tamu... NO KUPY SIĘ TO NIE TRZYMA... To tylko kropla w morzu pisana przez samą maxi, ale dla mnie głównym dowodem są wypowiedzi Ramony i wypowiedzi Maxi... JEDNA I TA SAMA OSOBA. Nie mam na myśli zwrotów jakich używa każdy, ale normalnych ztań, stylu pisania, identycznych SŁOWO W SŁOWO sformułowań i wystarczy prześledzić DOKŁADNIE cały wątek aby wyrobić sobie zdanie...
|
|
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35884144]wina została udowodniona, tylko winny nieudolnie się tłumaczy.Jakby chciał rozwiązać na prawdę tą aferę (co widać próbuje), to właśnie tak by zrobiła, ale co zrobić jak Ramona prawdopodobnie nie istnieje, albo nawet nie wie o tym wątku....[/QUOTE]
Problem w tym, że nic nie zostało udowodnione, są wątpliwości, są poszlaki, ale dowodów nie ma. Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, a teraz odrzucając emocje, pomyślcie chociaż przez chwilę, kto na tym najwięcej straci i kto zyska? Sam znacie sposób wypowiedzi Maxi - trudno się pod nią podszyć? Wiecie dokładnie kiedy wyjechała - trudno zaprzestać wtedy i wtedy pisać, pojawiać się na forach etc? Ja jak jestem u znajomych to też często gęsto wchodze na FB i wizaz, jak mam czas. Ba! Nie pamiętam co robiłam w czerwcu 2012, bo najzwyczajniej w świecie tego nie zapisuję i nie wiem nawet kiedy z kim się spotkałam. A nie, sorry, pamiętam, w innym kraju byłam, to nie, tego się zapomnieć nie da Ale w maju i lipcu nie bardzo Pomyślcie przez chwilkę, czy autorem tego wszystkiego nie mogła być inna jutuberka, która chciała zaszkodzić swojej konkurentce?
|
|
#1072 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
__ Witajcie, ja tylko na momencik, choć, czytam nieustająco wątek, ale po cichutku. ![]() Nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa, że raz słyszałam, że Maxi nie ma maca i ich "nie nawidzi", a potem Katosu wspomina o Macu Maxi ?!? Jak to zinterpretować? |
||
|
|
|
#1073 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co znowu się afery doszukujecie??? Zakładałam konto na wizażu dawno, tylko po to by mieć dostęp do wszystkich działów forum. Wizaż odwiedzam raczej rzadko, a nie wypowiadam się prawie wcale. O aferze dowiedziałam się z fb i chciałam zobaczyc o co chodzi. Teraz jestem pewna że maxi nie kłamie, bo panie z CSI czepiają się nawet mnie jak widzę, tylko dlatego że mam kilka postów na koncie, zamisat 6 000 jak reszta??????? Brawo, do szukania spisków i oczerniania jesteś cie pierwsze jak widzę. Treaz tylko czekać aż ktoś powie że jestem "kolejnym klonem"maxi.... żałosne! |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez zauwazylam ze ma plastyczna urode, podobaja mi sie makijaze oczu azjatek wlasnie dope, fefinettex3, jlovesmac1 czy xteeener
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naskoczyłam? Gdzie? Próbuję pokazać Ci, że ten wątek ma też dobre strony, poparłam swoją wypowiedź racjonalnymi argumentami, a Ty swoją wypowiedź czym? Nigdy nic w życiu nie skomentowałaś? Bo to jest czynione w tym wątku, komentowanie, a Ty określasz jako obgadywanie. A nie przepraszam, nazwałaś nas gnojem, chyba coś skomentowałaś. Zaznaczam, że nie jestem za ocenianiem youtuberek pod względem wagi, prostych zębów, odstających uszu, wzrostu itp. Ale komentowanie typu: ładny makijaż, kiepski makijaż, bo podkreśliła to, czego nie powinna, fajny outfit, ciekawa recenzja to gnój??? I rzeczywiście wykazałaś się kulturą nazywając ten wątek gnojem. tyle z mojej strony i również Cię pozdrawiam |
|
|
|
|
#1076 |
|
BAN stały
|
Jasneee, już to widzę. Duże, czerwone, koniecznie z Caps Lock'iem, ogłoszenie na forum uczelni Maxi, żeby wszyscy się zbiegli i dali cynk, bo my chcemy. LOL.
|
|
|
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ani słowa o tym nie napisałam moja droga, czytaj ze zrozumieniem. Nie chce nikogo urazić, po prostu wyraziłam swoją opinię na temat tego wątku. Czy nie można mieć własnej opinii? Czy od razu musisz się tłumaczyć za wszystkich? Wyluzuj I nie krzycz w Internecie, bo to nieeleganckie. do ladymln: Owszem, nazwałam gnojem wątek, ale nie żadną z użytkowniczek, więc się nie spinaj. Zaglądnęłam i prześledziłam wątek - dzięki nowej aferce. Napisałam, że zostaję bezstronna, co do "aferki". Edytowane przez BabyLightMyFire Czas edycji: 2012-08-14 o 12:13 |
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oglądam tylko dope ![]() nawet wolę ją od przereklamowanej michelle p.
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Że się logowały z tego samego kompa, a nie że to są dwie różne osoby!
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

serio...

), wiadomo jako Maxineczka jej nie wypadało więc postanowiła na chwilę uciec od bycia Maxineczką i postanowiła pobyć zwykłą 'Ramoną'

おはよう!