Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 12:40   #1111
madziak88
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość

Świetny pomysł!

no chyba ze maxi stwierdzi, że tez wszystko wykasowała, ale dla mnie wtedy to będzie jednoznaczne

zresztą skądś musiała dowiedzieć sie o aferze na wizazu, i przypuszczamy, że z komentarza, który ramona jej napisała na fb ale w tym komentarzu nic nie bylo o wizazu, więc musiały rozmawiać przez prywatne wiadomości (o ile to jest prawda oczywiscie).
madziak88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:42   #1112
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosada79 Pokaż wiadomość
a moze to byla rozmowa telefoniczna:P
Bilingi
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:42   #1113
Banderoza
Rozeznanie

Maxineczko poprosimy w takim razie takiego print screen'a... oczywiście oryginał, a nie jakiś "posklejany" co też uda się sprawdzić
Stary 2012-08-14, 12:43   #1114
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
wg mnie temat jest zamknięty, te osoby, które wierzą to wierzą, bo taka jest prawda, te które są nieprzekonane i bronią Maxi, to na pewno zdania nie zmienią.
Ale to nie jest tak, że właśnie powinna sprawa się wyjaśnić? Przecież jeśli jest to prawda lasce należy się ban a nie bezkarne dalsze obrażanie dziewczyn.
Stary 2012-08-14, 12:44   #1115
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Banderoza Pokaż wiadomość
NIEPODWAŻALNYM faktem byłoby TYLKO gdyby maxi się przyznała, a tego nie zrobi i więcej nie zdziałamy tyle w temacie
A jeżeli jest niewinna to z jakiej racji ma się przyznać? Niepodważalnym faktem jest też jej brak przyznania się do winy. Ale to nadal nie są dowody.

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
prosiłaś? i ona na to nic? jest w takim razie WINNA !
Na szafot z nią od razu!

Cytat:
Hmmm nie wiem czy napisałam "proszę" pewnie nie, bo szacunku już do Niej nie mam, ale pisałam kilkakrotnie aby jednocześnie pisały, zwracałam uwagę, że jedna znika to druga się pojawia, pytałam też maxi jak to wytłumaczy, ale nijak
Ale dziewczyno, trochę pomyślunku, jak ty chcesz niby żądać, żeby ktoś w tym samym czasie był na wizażu? Nie każdy siedzi, nie każdy śledzi, nie każdy jest w stanie umówić się "słuchaj tego i tego dnia o tej i o tej godzinie wchodzimy równocześnie na wizaż i na FB, bo inaczej to jedną osobą jesteśmy" To jest już chore, naprawdę chore. Idziecie tylko ślepą drogą, bo ktoś, bo coś.. bo na pewno, nie patrząc, że robicie krzywdę innym. NIE MACIE dowodów, a już ją skazałyście. zlinczowałyście możliwe że niewinną osobę. Czy któraś z Was będzie miała jaja żeby ją przeprosić? Co dla Was byłoby dowodem jej niewinności? Filmik z nią i Ramoną? Macie tylko przypuszczenia, zbiegi okoliczności i słowa, że te dwie logowały się z tego samego komputera w czerwcu. Idźcie pracować w sądzie - skazujcie na śmierć, bo przecież z takimi dowodami, to wszystko jest pewne. Faktycznie, jak grochem o ścianę, nic tylko siąść i płakać.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:44   #1116
gabriellakrk
Raczkowanie

Cytat:
Bilingi
To samo miałam napisać
Stary 2012-08-14, 12:44   #1117
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
ale przecież da się jednocześnie rozmawiać z dwóch kont na gadu...
Tak jak pisałam wcześniej!

Niepodważalnego dowodu nie będzie, bo na wszystko jest odpowiedź.
Ile pytań tyle odpowiedzi
Stary 2012-08-14, 12:49   #1118
gosada79
Wtajemniczenie

ale screen z gg tez nie bedzie moim zdaniem dowodem bo przeciez skad wiadomo ze to rzeczywiscie Ramona? jesli Ramona nie istnieje mozna umowic sie z kims na taka rozmowe i zrobic screena nie? moim zdaniem dowodem wystarczajacym jest to co widza moderatorzy
gosada79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:50   #1119
gabriellakrk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ale dziewczyno, trochę pomyślunku, jak ty chcesz niby żądać, żeby ktoś w tym samym czasie był na wizażu? Nie każdy siedzi, nie każdy śledzi, nie każdy jest w stanie umówić się "słuchaj tego i tego dnia o tej i o tej godzinie wchodzimy równocześnie na wizaż i na FB, bo inaczej to jedną osobą jesteśmy"
To może ja wyjaśnię, bo to bardzo proste - wtedy kiedy Ramona siedziała zalogowana na tym wątku Maxineczka na swoim fanpage'u kasowała komentarze i prowadziła dyskusje w związku z tą aferą, ba wydała także oświadczenie, że się o tym dowiedziała. Także obie w tym samym czasie były na komputrze i śledziły te same wpisy, stąd także pewnie prośba dziewczyny o to by ujawiniły się tu w tym samym czasie. Dodam tylko, że kiedy Ramona tu pisała nie było Maxineczki, a kiedy Maxineczka pisze nie ma Ramony.

Edytowane przez gabriellakrk
Czas edycji: 2012-08-14 o 12:51
gabriellakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:51   #1120
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:

Ale dziewczyno, trochę pomyślunku, jak ty chcesz niby żądać, żeby ktoś w tym samym czasie był na wizażu? Nie każdy siedzi, nie każdy śledzi, nie każdy jest w stanie umówić się "słuchaj tego i tego dnia o tej i o tej godzinie wchodzimy równocześnie na wizaż i na FB, bo inaczej to jedną osobą jesteśmy" To jest już chore, naprawdę chore. Idziecie tylko ślepą drogą, bo ktoś, bo coś.. bo na pewno, nie patrząc, że robicie krzywdę innym. NIE MACIE dowodów, a już ją skazałyście. zlinczowałyście możliwe że niewinną osobę. Czy któraś z Was będzie miała jaja żeby ją przeprosić? Co dla Was byłoby dowodem jej niewinności? Filmik z nią i Ramoną? Macie tylko przypuszczenia, zbiegi okoliczności i słowa, że te dwie logowały się z tego samego komputera w czerwcu. Idźcie pracować w sądzie - skazujcie na śmierć, bo przecież z takimi dowodami, to wszystko jest pewne. Faktycznie, jak grochem o ścianę, nic tylko siąść i płakać.
Podstawioną Ramoną
Stary 2012-08-14, 12:51   #1121
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
A jeżeli jest niewinna to z jakiej racji ma się przyznać? Niepodważalnym faktem jest też jej brak przyznania się do winy. Ale to nadal nie są dowody.

Na szafot z nią od razu!

Fajnie,wiemy już, że jesteś wielką fanką Maxineczki,wierną obrończynią i niech będzie, zdania nie zmienisz, jak pewnie wielu jej fanów i tyle, każdy kto czytał wyrobił już sobie zdanie o tym zdarzeniu i tyle. Jeżeli wątek jest tak niefajny, to nie rozumiem po jakiego grzyba tyle osób tu ślęczy i pisze na nas, tosz to to samo jak mówicie,że nienależy komentować filmików któe się nie podobają, tylko go wyłączyć... Sama hipokryzja.

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2012-08-14 o 12:53
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:51   #1122
Emocja20
Zadomowienie

Ja również czytam ten wątek dość długo, ale się nie wypowiadałam.

Maxineczki nie subskrybuję, bo najzwyczajniej w świecie nie przekonała mnie do siebie.

KatOsu oglądam od czasu do czasu, ma talent i trzeba jej to przyznać, ale też nie jestem jej wielką fanką.

Odnośnie całej afery - jest to smutne co ostatnio dzieje się na YT. Dajmy na przykład taką Szusz. Oglądam ją, bo chciałam oglądać kogoś, kto jest w Polsce. Do jej recenzji podchodziłam jak do recenzji dobrej koleżanki. Ale nagle coś mnie tknęło - kiedy opowiadała o lakierze Rimmel 60 seconds. Powiedziała, że nie zauważyła, żeby ten lakier barwił paznokcie, bo ma je zawsze pomalowane. Okeeeej, ja mam lakier Sky High i paznokcie zielone jak nie wiem co. Nawet, jeśli mam je zawsze pomalowane, to widzę, że mi zafarbowały. A potem ukazał się "cennik" Szusz. Nie wiem, czy to prawda, czy nie, ale już na pewno nie będę brała pod uwagę jej recenzji. Poza tym jej nowy kanał "Szusz gotuje", jak dla mnie jest zrobiony ewidentnie na kolejną kasę. Nagle w Szusz obudził się instynkt kucharza? Jakoś Nieesia25 czy Ciasteczko nie odczuwały potrzeby zakładania kolejnego kanału, tylko gotuje na swoim podstawowym.

Co do tych warsztatów i Nieesi25 - ja się nie dziwię, że skorzystała z okazji pojechania do Paryża - sama bym tak zrobiła i nie mam do niej o to pretensji.

Kolejnym wytworem jest blog Anty Nissiax - to, co tam się działo jest dopiero zabawne, ale niestety także prawdziwe. Doba Nissiax ma 40h, raz szampon Nivea dla dzieci jest super, potem jest do kitu, na koniec nie używa wody do mycia twarzy, a ma krem z Alterry. Brawo.

Tym optymistycznym akcentem kończę mój wpis. Oglądanie niektórych filmików czy wpisów na blogu ( Nissiax ma skarpetki, woooow!) to tylko strata czasu. Tak naprawdę to czekam tylko na filmiki Ciasteczka i Nieesi, resztę można sobie według mnie spokojnie darować.

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2012-08-14 o 12:55
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:52   #1123
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem dowodem wystarczajacym jest to co widza moderatorzy
A co widzą?
Wiemy, ale nie powiemy, więc uwierzcie mi na słowo? Bo tak to w tym momencie wygląda. Nie powiedzą, co widzą, skąd, ale widzą. I wierzycie. A jak ktoś inny powie "to nie ona, wiem to", to nie wierzycie?

Stary 2012-08-14, 12:52   #1124
Banderoza
Rozeznanie

Cytat:
Potrafisz ogarnąć to, ze siedziała tu Ramona, tłumaczyła się, potem zniknęła i wskoczyła maxi, a potem maxi nie było i znów była Ramona... potem Ramona zniknęła bezpowrotnie, a maxi się pojawia do dziś. Było to minuta po minucie. Specjalnie to obserwowałam
Stary 2012-08-14, 12:53   #1125
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Tak jak pisałam wcześniej!

Niepodważalnego dowodu nie będzie, bo na wszystko jest odpowiedź.
Ile pytań tyle odpowiedzi
Zaraz agentki CSI znajdą pytanie bez odpowiedzi
Ja chcę być tym przystojnym Latynosem (Adam Rodrigez) - kocham go odkąd oglądałam Roswell w 2002 czy tam 2003 :P
Stary 2012-08-14, 12:53   #1126
gabriellakrk
Raczkowanie

Cytat:
Podstawioną Ramoną
Jestem brunetką! Mogę być Ramoną? Mogęęęę, mogęęęę?

Lubię role dramatyczne

Czas edycji: 2012-08-14 o 12:54
Stary 2012-08-14, 12:54   #1127
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
ale screen z gg tez nie bedzie moim zdaniem dowodem bo przeciez skad wiadomo ze to rzeczywiscie Ramona? jesli Ramona nie istnieje mozna umowic sie z kims na taka rozmowe i zrobic screena nie? moim zdaniem dowodem wystarczajacym jest to co widza moderatorzy
Nie sądzę by jakaś wizażystka z jutuba miała aż tak obmyśloną sprawę w razie swojej winy.
Stary 2012-08-14, 12:55   #1128
Senaliah
Raczkowanie

Złamię obietnicę i wypowiem się na tym forum znowu, bo może będzie to miało jakieś znaczenie w tej sprawie. Kiedyś oskarżono mnie również o coś takiego... a sprawa wyglądała tak, że moja siostra również oglądała wtedy swego czasu filmy na yt nie lubiąc niektórych youtubowiczek i wypowiedziała się na ten temat... Oczywiście z tego samego komputera/czy IP (już nie pamiętam) co ja. Również się tłumaczyłam, pogrążając się co raz bardziej bo przecież moderatorki widzą wszystko... tylko nie są tak naprawdę w czyimś domu i nie wiedzą kto co pisze dlatego ja wierzę w to co mówi Maxineczka, bo sama przeszłam coś takiego.
Także mimo tych wszystkich "dowodów" na Maxi, trudno mi uwierzyć aby inteligentna i tak utalentowana osoba posunęła się do czegoś takiego i nie dziwie się Katosu, że myśli racjonalnie w tej sprawie.
Czasami choć wszystko wskazuje na czyjąś winę wcale nie musi być to prawdą...
Senaliah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:56   #1129
kaarooo
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35885883]Fajnie,wiemy już, że jesteś wielką fanką Maxineczki,wierną obrończynią i niech będzie, zdania nie zmienisz, jak pewnie wielu jej fanów i tyle, każdy kto czytał wyrobił już sobie zdanie o tym zdarzeniu i tyle. Jeżeli wątek jest tak niefajny, to nie rozumiem po jakiego grzyba tyle osób tu ślęczy i pisze na nas, tosz to to samo jak mówicie,że nienależy komentować filmików któe się nie podobają, tylko go wyłączyć... Sama hipokryzja.[/QUOTE]
Problem w tym, że ja tej dziewczyny nawet nie znam .Nigdy w życiu nie byłam na jej kanale YT, do wczoraj nawet nie miałam pojęcia o tym, że ktoś taki istnieje! Mnie irytuje taka hipokryzja i jad na tym wątku - zaślepiony jad, bo trzeba go wypuścić, nie patrząc na krzywdę innych. Proszę o jedno potwierdzenie, jakikolwiek dowód. Żądacie screena od Maxi, że Ramona istnieje, ale screena od modów, na poparcie swojej tezy już nie. Nawet nie potraficie poprosić, żeby powiedziały wprost na jakiej podstawie to widzą? I co widzą?
Popatrzcie, że wiele rzeczy się tutaj kupy nie trzyma

Stary 2012-08-14, 12:57   #1130
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Kolejnym wytworem jest blog Anty Nissiax - to, co tam się działo jest dopiero zabawne, ale niestety także prawdziwe. Doba Nissiax ma 40h, raz szampon Nivea dla dzieci jest super, potem jest do kitu, na koniec nie używa wody do mycia twarzy, a ma krem z Alterry. Brawo.
.
ooooo a o co chodzi?
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:58   #1131
gosada79
Wtajemniczenie

Cytat:
A co widzą?
Wiemy, ale nie powiemy, więc uwierzcie mi na słowo? Bo tak to w tym momencie wygląda. Nie powiedzą, co widzą, skąd, ale widzą. I wierzycie. A jak ktoś inny powie "to nie ona, wiem to", to nie wierzycie?
Pisalam juz ze bylam swiadkiem jednej takiej sytuacji na MM i modertorzy tez nie mieli watpliwosci
gosada79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:59   #1132
ladymln
Zadomowienie

Czy możecie mi polecić filmik, na którym pokazane jest jak zrobić sobie rzęsy henną?
Wiem mogę iść do kosmetyczki, 90% moich wizyt u kosmetyczek kończy się moim płaczem, bo nie jestem zadowolona.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:59   #1133
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tetrix Pokaż wiadomość
OMG, w tym świetle wzystkie wyzwiska, które maxineczka pisała pod filikami katosu nabierają innego wydźwięku

Nie, naprawdę, trudno mi pojąć że komuś się chciało snuć taką intrygę z tworzeniem kont na wizażu i facebooku, wymyślaniem pokrętnych historii i zapewne mąceniem w głowie katosu - żeby utrudnić jej racjonalne wyciąganie wniosków, jak mniemam.

Najwięcej na tej aferze zyska niesia25, bo nasza uwaga została skutecznie odwrócona od jej haniebnych postępków
a aaa co zrobiła nieesia, jaka ekomania? nie rozumiem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:00   #1134
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Senaliah Pokaż wiadomość
Złamię obietnicę i wypowiem się na tym forum znowu, bo może będzie to miało jakieś znaczenie w tej sprawie. Kiedyś oskarżono mnie również o coś takiego... a sprawa wyglądała tak, że moja siostra również oglądała wtedy swego czasu filmy na yt nie lubiąc niektórych youtubowiczek i wypowiedziała się na ten temat... Oczywiście z tego samego komputera/czy IP (już nie pamiętam) co ja. Również się tłumaczyłam, pogrążając się co raz bardziej bo przecież moderatorki widzą wszystko... tylko nie są tak naprawdę w czyimś domu i nie wiedzą kto co pisze dlatego ja wierzę w to co mówi Maxineczka, bo sama przeszłam coś takiego.
Także mimo tych wszystkich "dowodów" na Maxi, trudno mi uwierzyć aby inteligentna i tak utalentowana osoba posunęła się do czegoś takiego i nie dziwie się Katosu, że myśli racjonalnie w tej sprawie.
Czasami choć wszystko wskazuje na czyjąś winę wcale nie musi być to prawdą...
A siostra też pisała z takimi samymi błędami jak Ty? Też tak samo formułowała te same wypowiedzi? To już nie tylko o IP się rozchodzi.
Stary 2012-08-14, 13:00   #1135
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Nie tylko na gadu, przecież można mieć włączone dwie przeglądarki i być zalogowanym na portalach na roznych nickach. Sama kiedys jak bylam smarkata mialam wlaczone dwie przegladarki na jednej bylam normalnie zalogowana na nk, a na drugim mialam lewe konto i podglądałam ludzi

Biedna Maxi, narobiła sobie gnoju wokół siebie, a podobno to my jesteśmy chlewem.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:01   #1136
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
zgadzam sie, potwierdzil to nie jeden, a kilku moderatorow przeciez...

Edytowane przez greenorchid2
Czas edycji: 2012-08-14 o 13:02
greenorchid2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:07   #1137
TheAggaa80
Przyczajenie

A czy ktoś podałby namiary na anty bloga nissiax?
TheAggaa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:09   #1138
gabriellakrk
Raczkowanie

Pierwszą rzeczą jakiej uczą na prawie jest wiara w racjonalność prawodawcy. Tak samo trzeba wierzyć, że moderatorzy nie są tu po to by szkodzić, ale by pomagać i utrzymywać porządek. Dlaczego moderatorzy nie ukazują nam screenów, nie tłumaczą się jak doszli do tego a nie innego wniosku? Może dlatego, że wykazując jakimi narzędziami dysponują i co dokładnie mogą każdy przeciętny troll mógłby próbować to obejść ewentualnie potem wiedziałby dokładnie jak się z jakiś faktów starać wytłumaczyć. Ja wcale nie chcę wiedzieć co dokładnie dziewczyny sprawdziły. Skoro napisały to co napisały to nie mam powodów by im nie wierzyć. Szczególnie, że to nie pierwsza sprawa, która dzięki ich pomocy została ujawniona.

Czas edycji: 2012-08-14 o 13:10
Stary 2012-08-14, 13:10   #1139
Zichrija
Przyczajenie

Cytat:
Problem w tym, że ja tej dziewczyny nawet nie znam .Nigdy w życiu nie byłam na jej kanale YT, do wczoraj nawet nie miałam pojęcia o tym, że ktoś taki istnieje! Mnie irytuje taka hipokryzja i jad na tym wątku - zaślepiony jad, bo trzeba go wypuścić, nie patrząc na krzywdę innych. Proszę o jedno potwierdzenie, jakikolwiek dowód. Żądacie screena od Maxi, że Ramona istnieje, ale screena od modów, na poparcie swojej tezy już nie. Nawet nie potraficie poprosić, żeby powiedziały wprost na jakiej podstawie to widzą? I co widzą?
Popatrzcie, że wiele rzeczy się tutaj kupy nie trzyma

Prawda jest taka, że jeżeli ktoś już "wyrok" w tej sprawie wydał to zdania nie zmieni i zawsze będzie jakieś ale... Screen'y- na bank będą posklejane, ewentualnie rozmowy ustawione... Bilingi- na pewno poprosiła, żeby ktoś zadzwonił (tak, wiem, że to był sarkazm z tymi bilingami)... Moderatorzy nie mają natomiast prawa ujawniać tego co widzą w postaci zrzutu z ekranu- chyba, że Wizaz rządzi się innymi prawami- nie wiem.
Mnie zastanawia jednakże jedno- jakim trzeba być człowiekiem, żeby po "aferze" tutaj tak po prostu, bez wahania od subskrybować kogoś, kogo się do tej pory podziwiało za jego twórczość i przede wszytskim za nią... I nie mówię tu o Wizażankach ale o kimś kto wpadnie tu na 2 sekundy...
Zichrija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 13:15   #1140
Atenya
summer vibes;)

Uff przebrnęłam jakoś przez te wszystkie strony - ładnie naklikałyście. Jestem zażenowana całą tą sytuacją...Ciężko mi uwierzyć w to wszystko, bardzo lubiłam Maxi. Może i miała zawsze cięty język, ale wydawała mi się miłą osobą. Nie pomyślałabym, że jest zdolna do takiego trollowania - niczym dziecko NEO. Nie jestem do końca przekonana o jej winie, ale niestety wszystko wskazuje na to, że to jednak prawda.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-08-14 o 13:16
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości