|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później po użyciu tego antyperspirantu chodziłam spać w starych koszulkach, bo mi było kolejnej piżamy szkoda. ![]() Póki co odpuszczam kremy DLA. Przemyślałam to sobie i w sumie mam sporo mazideł do twarzy, a ostatni wysyp udało mi się już opanować dzięki kremowi Pharmaceris z kwasem migdałowym. Najpierw coś zużyję, a później dokupię nowe kosmetyki.
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwykły Delii mnie zapychał pamiętam. A brązujący jest fajny. Nie śmierdzi tak a skóra jest ładnie nawilżona ![]() Aha to w porządku
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wkleje wam dlugasna liste zakupow, w ktorej po czesci wyreczyla mnie mama ![]() W Krakowie bylismy w czwartek 9-tego. Zaparkowalismy przy galerii krakowskiej i poszlismy trasa Barbakan-Florianska-Rynek- zahaczylismy o Hard Rock Cafe' ktorego nie bylo jak chyba 6 lat temu bylismy w krakowie. Potem byl czas na Sukiennice, obwarzanki, hejnal i szlismy dalej Grodzka do Wawelu. Nie zwiedzalismy komnat, bo juz je znamy ale obeszlismy zamek az do ziejacego smoka i kaplicy. Zaczelo sie chmurzyc, poszlismy na obiad na swojskie jadlo bigos, pierogi itp. Spowrotem weszlismy do sklepow po kilka pamiatek, na kawe, lody no i juz czas bylo odjezdzac.Kocham Krakow, zawsze sobie mysle ze jakbym nie mieszkala we Wloszech to staralabym sie strasznie zeby tam zamieszkac. Pewnie jest jeszcze masa pieknych miejsc oprocz strandardowego zwiedzania, kiedys jeszcze to nadrobie! A wy co, dalej sie tu kusicie nawzajem? musze dopiero doczytac co tu sie dzialo
|
|
|
|
|
#1716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mądrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekam na listę ![]() U mnie wymiankowo: IN: - korektor Make Up Factory - serum do szyi i dekoltu Avon - diamentowa konturówka do oczu Avon - balsam do ciała Beckham Intimately - Giorgio Armani, Armani Code EDP, 1,5 ml - Lancome, Tresor In Love EDP, 1,5 ml - Lancome, Tresor Midnight Rose EDP, 1,5 ml - Dolce&Gabbana, The One EDP, 2 ml - Givenchy, Very Irresistible Electric Rose EDT, próbka OUT: - serum do twarzy z minerałami z MM Avon - róż Bourjois - perełki Ori - lakier Bourjois - Versace, Bright Crystal EDT, próbka - puder sypki YR - Avon, Scentini Nights Purple Pulse EDT, próbka - 2 x lakier China Glaze - lakier Sally Hansen - korektor Miss Sporty |
|||
|
|
|
#1717 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam płyn do płukania ust. Na razie mój bilans jest skromy: 3 in, 3 out.
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, o tym mówię. Ja swój kupiłam jakiś rok temu za ok 35 zł z przesyłką na all. Tylko przez to, że jest to forma olejku, to na drugi dzień trzeba umyć włosy (ale nie są jeszcze bardzo tłuste )
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj na pocieszenie po dentyście byłam na zakupach. Byłam w pepco były fajne scruby i balsamy po 4,99 i 5,99 ale powąchałam i strasznie pachniały chemią (dobrze że niuchnęłam bo zapach miał być mango). Później w Piotrze i Pawle były balsamy eveline 2szt za 9,99 te w tubkach. Ale przypomniałam sobie, że mam mase balsamów i próbek - odłożyłam bo za chwile zima i już nie będe się codziennie smarować.
W rossmannie (jak ja dawno tam nie byłam) kupiłam jedzonko dla kota (jakieś nowe saszetki weszły ale wcinał ) i nici dentystyczne.Natomiast w Biedrze kupiłam sól do stóp grejpfrutową i chusteczki dada (starych zostało tylko kilka sztuk). Ostatnio zużyłam: -sól do stóp z biedronki oliwkowa -żel pod prysznic lirene 10ml x 3szt -krem doliva nawilżający 10ml -szampon nivea 50 ml -balsam nivea ujędrniający 30 ml |
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko byłaś bardzo dzielna.
![]() Cytat:
Gdyby on był dostępny gdzieś indziej to bym odpuściła a tak to jedyna szansa na wypróbowanie.Stwierdzam jednak że jest dziwny. Początkowo ma konsystencję lejącą a potem gęstnieje i tworzy na ciele białe smugi.
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Klasyczną już mam, ale pewnie jak mi się skończy to rozbiorę (choć nie wiem czy nie kupię całej, bo psika się nią ponoć koszmarnie )3. No właśnie problem w tym, że mam wyliczoną ilość atomizerów, bo w najbliższym czasie nie planuję nic rozbierać A co do bilansu, to mój jest w miarę ok Zaraz uzupełnię podpis![]() P.S. Wątek rozbiórkowy założony KLIK
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-14 o 09:29 |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35873496]A ja możliwe, że dostanę od Avonu ten truflowy mus do ciała Planet Spa Klientka go zamówiła i przyszło w lekko uszkodzonym opakowaniu. Napisałam maila o tym, a oni zwykle w takich wypadkach przysyłają nowe, ale klientce zależało na czasie, więc wzięła to uszkodzone. Policzyłam jej za to mniej o mój upust, żeby nie było, ale teraz jak przyślą nowe to wezmę dla siebie [/QUOTE]jak on pachnie? Bo mi się kojarzą jedynie cukierki trufle ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam wczoraj dwa kremy DLA i pare ciuszków na butiku
|
|
#1724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, to raczej nie dla mnie, bo ja myję włosy wieczorami. Ale dzięki za info, może kiedyś się jednak skuszę Cytat:
Ale może jeśli do świąt nikt się nie szarpnie na rozbiórkę, to napiszę list do Mikołaja ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Opowiadam..
Lot poszedl fajnie tym razem nie bylo mega kolejki do odprawy na lotnisku w Bergamo, a oczy mi wyszly z orbit jak dowiedzilam sie ze mam zamowione 2 sztuki rejestrowanego bagazu. Z tata umawialam sie na 1, a on zamowil 2 bo myslal ze bylo tak jak kiedys-jeden w jedna strone i 2 w druga. No i jak burzuj nadalam tez bagaz podreczny i lecialam sobie z pustymi rekami ![]() Nie popatrzalam glupia na karte pokladowa, bo tam pisalo wyraznie 2. Na lotnisko pierwszy raz przyjechala tez moja mama, zwykle czeka w domu a tym razem wybieralismy sie od razu do babci na dzialke na weekend wiec byla i ona ![]() Pogoda w weekend dopisala, moglismy spokojnie sobie grillowac a raczej piec kielbaski bo bylo ognisko mniam tz sie cieszyl strasznie z pieczonych ziemniaczkow w lupinach.Ale wieczorem musialam zalozyc gore z dresu, bo troche wiatru bylo. Siedzielismy na tarasie i dlugo rozmawialismy z rodzicami i dziadkami. W kolejny wieczor za to gralismy w karty przy "no Martini no party" ![]() W niedziele juz konczyl sie nasz weekend u babci i pojechalismy do mojej chrzestnej na podwieczorek i kolacje. Czekal na nas pyszny sernik no i rozniste kanapki. W pon poszlam na badanie krwi bo mama sie uparla ze juz dawno nie robilam. Pochodzilysmy po osiedlowych sklepikach juz u mnie w Katowicach-Piotrowicach a po poludniu pojechalismy do Mikolowa, gdzie jest piekny ryneczek. Skoczylismy na lody no i zrobil sie wieczor. We wtorek pojechalismy do SCC na kosmetyczne zakupy, obkupilam sie w Rossmanie i Super Pharm, ciuchow nie kupilam bo specjalnie za nimi nie patrzalam. Za to u babci w weekend udalo mi sie kupic sliczne rozowe balerinki z kokardka, ktore potrem wymyslilam ze przydadza sie do zmiany na wesele. Po sklepach poszlismy na obiad do 2 babci ktora tam blisko mieszka. Byla pyszna biala pieczen z kluskami i salatka a M. mial golonko, ktore zasmakowalo mu w Zakopcu Potem dojechal tez prosto z pracy tata. W srode grillowalismy na dzialce, kielbaski i oscypki, ktore przywiozl moj brat z gor bo akurat wrocil z urlopu. Wczesniej skoczylam tez do piekarni po rozne drozdzowki i paczki. W czwartek byl Krakow calodniowa wycieczka. Potem dokladniej opowiem ![]() W piatek bylam u brata a weekend zajety byl weselem kolezanki, ktore odbylo sie w Istebnej. Tu tez duzo moge opowiadac. Czas przelecial mi bardzo szybko ale wypoczelam, nie uczylam sie no i smutno mi bylo wracac. Zaraz zaczne spisywac moje zapasy, myslalam ze bedzie gorzej jak zobacze te wszystkie drogerie ale w sumie duzo poza planowanymi kosmetykami nie kupilam, duzo tez dostalam. Odwyk na cos sie przydal. Cytat:
Zalaczam moje zakupy/prezenty: brakuje kilku lakierow i 2 cieni bell fashion& mat Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-08-14 o 15:38 |
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, cieszę się, ze miałaś tak udany wyjazd! I wcale tak strasznie dużo nie nakupowałaś!
Zużyłam odlewkę perfum Vera Wang Princess 5ml. Widziałyście nową gazetkę rossmanna? http://www.rossnet.pl/Promocje?nsl20120814 Mnie kuszą żele Original Source, bo obłędny jest zapach wanilia i malina - jak będzie ten zapach to wezmę. Poza tym Isana pianka do golenia- 3,99, jeszcze nie miałam jej.
|
#1727 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap ja chyba też skorzystam z tej promocji na żele OS, są bardzo fajne i wydajne, a malina pachnie obłędnie, zużyłam już klka opakowań! Fajna jest też makadamia i czekoladka.
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczac wydatki poszlo mi ok 2o0 zl w tym balerinki
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-08-14 o 17:10 |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu zrobiłam dziś odlewki, perfumy polecą do Ciebie w czwartek
W temacie perfum to zużyłam 30 ml Flowerparty Yves Rocher ![]() Wymieniłam się też zapachowo, poleciało ode mnie trochę próbek w samplach, za to przybyło mi 9 nowych zapachów. Udało mi się wyhaczyć róż z najowszej limitowanki Essence (ten trójkolorowy) i wzięłam też żółty lakier. |
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwila stalam sie posiadaczka 25ml wody Lancome Tresor Midnight Rose
Nie moge sie doczekac Pana Listonosza ![]() Poza tym, czekam na 15ml YR Cocoon i 10ml Flowerbomb Extreme ![]() Trzeba sie obkupic w zapachy jesienne, pogoda za oknem sprzyja... EDIT: Oglaszam kolejny mini odwyk kosmetyczny - do konca sierpnia
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-08-14 o 17:21 |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola super, że wyjazd się udał
|
|
|
|
#1732 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Łasiczko kocham tego Tresora, zakochałam się od razu jak wszedł do perfumerii!
Kupiłam małą buteleczkę, a tydzień później 75 ml
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co to jest obok Lirene a pod deo Fa? Wygląda ładnie
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś u dietetyka i wyszłam tak załamana, że poszłam do SuperPharm (po leki), a wyszłam z pocieszajką - bzowym peelingiem Joanny, był na mojej chciejliście od kiedy się pojawił...
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35896393]Byłam dziś u dietetyka i wyszłam tak załamana, że poszłam do SuperPharm (po leki), a wyszłam z pocieszajką - bzowym peelingiem Joanny, był na mojej chciejliście od kiedy się pojawił...[/QUOTE]
Ja jeszcze swój opłakuję
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola mało kupiłaś
![]() Mnie na szczęście tym razem nic nie kusi z rossmana, chociaż i tak będę się musiała niebawem tam przejść, bo kończy mi się pianka do golenia oraz żel do higieny intymnej. |
|
|
|
#1738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny zestaw A co to jest na samym dole trzecie od lewej (między kremem a micelem)?Cytat:
![]() Co ciekawego dostaniesz? Cytat:
|
|||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35896393]Byłam dziś u dietetyka i wyszłam tak załamana, że poszłam do SuperPharm (po leki), a wyszłam z pocieszajką - bzowym peelingiem Joanny, był na mojej chciejliście od kiedy się pojawił...[/QUOTE]
Ojej, a co się stało?
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Kiedyś używałam Etiaxilu, ale na szczęście żadnej piżamy mi nie zepsuł. Teraz stosuję Ziaję i też bez żadnych przebojów.
Później po użyciu tego antyperspirantu chodziłam spać w starych koszulkach, bo mi było kolejnej piżamy szkoda. 
Przemyślałam to sobie i w sumie mam sporo mazideł do twarzy, a ostatni wysyp udało mi się już opanować dzięki kremowi Pharmaceris z kwasem migdałowym. Najpierw coś zużyję, a później dokupię nowe kosmetyki.
No i nie żebym wierzyła, że mi sam spray wyprostuje włosy 
Byłaś już tu wcześniej?

Kupiłam kolejny balsam.