|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Graziu to najważniejsze aby być szczerym z samym sobą. Moi rodzice są przykładem ludzi, którzy nigdy nie powinni nawet się spotkać a co dopiero być razem. Byle dalej do przodu. Inaczej można zatruć życie sobie i innym, najgorzej gdy przerzuca się swoje problemy na dzieci.
Horo życzę Ci wszystkiego najlepszego.....a teraz łap każdą chwilę i zbieraj siły na później. Alex do twojej operacji zostało jeszcze trochę czasu, może się uda i kaska się znajdzie? Głowa do góry!!!!!
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
SZANOWNA REDAKCJO WIZAŻ-u...BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA
ANIKA tylko 9mm??mi sie wydawało że prawie cały cm projekcia w twoich jest większa..czy mi się coś potyrpało??? ![]() ALEX nie smuć się..ja też miałam pod górkę,ale po 1,5roku mi się udało,uda się i tobie,trzymam kciuki GRAZIA dasz radę!!! A I JA CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ ZE GWEN JEST CHUDZINĄ!!!!iwysoką do tego....bo zapomniałam powiedzieć ...jak się odchudza to tak trochę dla picu... nie noo wiem o co komon,tak jak ja +2kg i wszyscy mówią że jestem walnięta jak chcę je zrzucać,a ja czuję się jak parówa w ciuchach....ale gwen ma swietną figurę i nie zaprzeczaj proszę
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Madziulka, dzięki za komentarz
. Za 3 dni miesiąc im stuknie, porobię zdjęcia na golaska i w ubraniach, może na zdjęciu inaczej wyglądają . Mówisz, że nietoperze odpadają? Kurdę, jakiego kroju w takim razie mam szukać ![]() Klaudeczka, STO LAT, STO LAT No a projekcja w moich prawie cały centymetr większa - 9 mm . Piłaś coś? Alex, dasz radę, jak nie teraz to za parę miesięcy
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-08-13 o 16:08 |
|
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=anika75;35867565][B]porobię zdjęcia na golaska i w ubraniach, może na zdjęciu inaczej wyglądają
. Mówisz, że nietoperze odpadają? Kurdę, jakiego kroju w takim razie mam szukać ![]() no porob zdjecia w ubraniach one wtedy inaczej wypadaja ja tam chodze teraz wlasnie wtakich nietoperzach,obszernych tunikach i nic mi tam nie widac no czasem poza stojacymi sutkami![]() ![]() a poza tym jaka wygoda dla sutkow no i anik z rozebraniem sie nie ma problemu![]() klaudek sto lat laska |
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje za mile slowa
jest mi bardzo bardzo milo![]() Klaudeczko wszystkiego naj cycuchy masz wiec chyba szczescie osiaggnelas teraz oby bylo jeszczr lepiej A ja dzis bylam na zakupach i kupilam topik do spania i spodnie fajne uczucie miec co wlozyc w stanik
|
#2166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
liczą się chcęci ale faktycznie w takim wieku przy dzieciaczkach pełnych energii może być ciężko ![]() pogłaskaj ode mnie dzidziusia
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze dziewczyny!!!!!!!!!!!
ile wy piszecie??? chyba nigdy nie nadrobie zaleglosci!!! no nic!! ide czytac!!!i oczywiscie nowe zdjecia ogladac!!!
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
Hej Martko
Daaaawno Cię tu chyba nie było, co? Bo ten fajny avatarek nie rzucał się w oczy . Już po przeprowadzce?
|
#2169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje cycuchy w tym roku bez wakacji, ale dziewczynki się wczasują, a jakże
|
|
#2171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez nigdzie konkretnie sie nie wczasuje w tym roku, tylko wypady tu i tam, bo goraczka jest niesamowita. ![]() a tak sie tylko chcialam zapytac, czy bylyscie ostatnio w hm?? bo mi sie tutaj "obila o oczy" promocja - wszystkie bikini i stroje za 1 euro. wiem, ze jakosc nie jest najlepsza, ale moze mozna cos wyszukac! zerknijcie moze w PL tez jest opcjaGwen wystrzelilas sie z torpedy ???
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry laseczki
Majirel 22.08 - 8![]() Lenkii 06.09 - 23![]() Alex0912 12.11. - 90![]() Kochane Horo, Madziullasz, Anika, Klaudeczka dziekuje wam za wsparcie i mile słowa tu jest normalnie jak w rodzinie jedna za wszystkie, wszystkie za jedną No ale niestety potwierdziła sie moja teza.... bank nie da mi pożyczki z uwagi na to iż nie posiadam kontraktu bezposrednio z firmą
|
#2173 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jeju to ja jeszcze pamiętam jak się od rodziców wyprowadzałam, to w myślałam, że wyprowadzka się nigdy nie skończy. Tych wszystkich kartonów to chyba miliony były. A już najwięcej to było ciuchów, a nigdy oczywiście nie ma w czym chodzić
.
|
|
|
|
#2174 |
|
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim!
Od kilku lat marzy mi sie nowy biuscik, a poniewaz ostatnio w moim zyciu prv wszysko sie posypalo (szykuje sie do rozwodu) to postanowilam sobie ze jak sie wszystko juz skonczy to jako rekompensate za ten stres zrobie sobie cycuszki! Szukam jakiegos dobrego dr w Warszawie - mozecie polecic na prv? Bo przyznam, ze ciezko mi idzie rozszyfrowywanie tych inicjalow I mam jeszcze pytanko do Was - mam tendencje do bliznowcow - czy na cieciu pod piersia tez sie one zdazaja?? Mozna im jakos zapobiec? |
|
|
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wymiarów- to chyba najczęściej spotykane u nas zestawienie Miseczka D po operacji to średni biuścik- więc nie ma co się bać literek. Naturalny biust D jest dużym, rozbujanym biustem. Nasze D to takie średniaki. Mniej nawet nie chcij![]() Cytat:
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#2176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będziemy trzymać kciuki za ten kredycik
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#2177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja niedawno miałam przeprowadzkę i za jakieś 1,5-2 miesiąca kolejna mnie czeka ale już na swoje!!!!! strasznie się cieszę, ale jak pomyślę o ilości kartonów, pakunków, toreb, torebeczek....i aż mi się słabo robi!!!!!! Horo - to już niedługo się pozbędziesz ciężaru spod serca tak?super! mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i bezboleśnie!!! ![]() Grazia - gratuluję podjętych kroków. Trzeba w takim razie dbać o swój interes skoro o wspólny nie idzie !!!
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
No to nie wesoło
będziemy trzymać kciuki za ten kredycikDzieki Kochana no coz nie zawsze jest tak jak bysmy tego chcialy.
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
hejka laseczki!DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA
ANIKA ja mam 5,1cm a ty 6 więc 9 więcej![]() ja dostałam trochę kaski urodzinowej i dziś z tż spadam na zakupy MARTKA HEJKA i dziękuję za komentarze w albumie i cieszę się ze wam się podobają moje piersi!!!ech....mi też się podobają!!!bez ściemy!moje wymarzone całuję bo lecimy
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz tendencje do bliznowców- może być mały problem. Nie chodzi tylko o blizny jakie Ci zostaną po tym zabiegu ale też o powikłanie nazywane stwardnieniem torebki łącznotkankowej otaczającej implant (cc). Musisz porozmawiać z lekarzem i razem podejmiecie decyzje czy warto ryzykować (zależy to od tego, w jakim stopniu masz tendencje do bliznowców).
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w jakim stopniu to nie wiem, ale ostatnio wycinalam sobie dosc malego pieprzyka (pewnie ok 4mm) i mam po tym okropnego bliznowca. Jak ma mi cos takiego zostac po zrobieniu piersi to zalamka. A ktoras z dziewczyn na forum miala bliznowca? Przejrzalam watek, ale jakos nie rzucilo mi sie w oczy ![]() A jesli juz robi sie to cc to co wtedy? Ponowna operacja?? |
|
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Nie z torpety tylko z Katapulty
Mam juz inną na oku
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny - muszę się dzisiaj do Was odezwać - mam na dzisiejszy wieczór pożyczonego neta (z żółwim tempem - ale jest) ale pozostanę bez internetu nawet i może do listopada
( (nie mam neta nawet w komórce - co ze mnie za dziwak w tych czasach go nie mieć hihi)U mnie ogólnie jest ok - moje ostatnie problemy cyckowe się nie rozwiązały - byłam na kontroli w lipcu - na koniec lipca minęło mi 5.07 pół roku - ale ten czas leci.... byłam starsznie ciekawa co u Was ile się zmieniło widzę że już tylko dziewczyny których nie poznałam czekają w wyliczance - więc gratuluję Wszystkim dziewczynkom cycuszków U mnie zmian sporo - osobistych - po kryzysie z TŻ to także w pracy spore zmiany - od września zaczynam poważny krok w przód ... nowa praca i wszyyystko nowe ufff zaraz skorzystam że jestem on-line pobiegnę porobić kilka fotek i dodam je - mam kilka pięknych staniczków a wracając do kontroli to mój lekarz powiedział że mięsień mi tak narósł i gdybym chciała to mógłby poprawiać ale nie jest pewien czy będzie lepiej - żebym po prostu masowała - moją fałdkę... więc masuję może kiedyś wymienię na większe ![]() lecę porobić fotki jak tylko pooglądam Wasze albumiki - buziolki ściskam Was mocno i mam nadzieje że poczekacie na mnie nawet do listopada
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Hej kiedyś słyszałam prawdę o facetach, chodziło o to, że każdy facet patrzy na swojego penisa z góry, więc każdy twierdzi, że ma za małego...........
PYTANIE: czy z piersiami też tak jest?
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu po nocach dziewczyny przesiadywały a teraz cisza widzę ...
zapraszam do albumiku i mam nadzieję na szybki powrót buziaki Wszystkim
|
#2186 | |
|
Raczkowanie
|
Nie łam sie !!!!Ja tez łapie doła przez tą opuchlizne pod piersiami, normalnie podwojne piersi i takie małe ok 3 cm hot dogi pod piersiami ale skoro dr mowi ze sie ułoży i polepszy to ja wierze że sie ułoży mimo ze teraz wyglada niefajnie. Zawsze jak mnie łapie deprecha to myśle sobie i gadam do nich
: 'Dziewczynki przeszłyście wiele, trzymajcie sie dzielnie i układajcie jak należy, na wszystko czasu potrzeba'. Jak to moj maz stwierdził (bo mu marudze o te hot dogi kazdego dnia : 'Cycki wyszły fajne Może nie sa teraz idealne ale sa 'Twoje' wiec nie marudz ' Powodzenia.Cytat:
23.07.2012: 390 cc, Mentor CPG 323 Edytowane przez tasha2 Czas edycji: 2012-08-15 o 00:01 |
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zaczęłaś organizować komunię syna- tak Cię wcięło ![]() No ale usprawiedliwienie przyjęte A Ty ciągnij neta kablem- bo następnym razem będzie kara W albumiku już byłam- ależ super kolorki maja te staniczki
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
Majirel 22.08 - 7![]() Lenkii 06.09 - 22![]() Alex0912 12.11. - 89![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- hm.... jest jednak mała szansa,że jednak dojdzie do tej mojej operacji, ale nie wiem czy wypali, bede dobrej myśli trzymajcie kciuki Kochane
|
#2189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzisz ja o tym nie pomyslalam tez zaczne do swoich gadac hehhe |
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Troszkę mnie tu nie było, ale nie miałam neta :/ Teraz nadrabiam zaległości ![]() Klaudeczko, Toniu, Agatau i wszystkim innym dziękuję za przyjęcie do przyjacół
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

. Mówisz, że nietoperze odpadają? Kurdę, jakiego kroju w takim razie mam szukać 
no i anik z rozebraniem sie nie ma problemu
jest mi bardzo bardzo milo

no nic!! ide czytac!!!i oczywiscie nowe zdjecia ogladac!!!

. Już po przeprowadzce?

Majirel 22.08 - 8
) .Staniki tylko do 75c
W sumie z moją wyplatą i tak mnie na nic nie stać to sobie chociaż "odrobinę luksusu" zafunduję... Szkoda szkoda ...
będziemy trzymać kciuki za ten kredycik