Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 14:36   #3571
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Wczoraj udało mi się naskrobać drzewko do wydrukowania myślicie że w formacie A2 będzie ok?
My mamy właśnie w tym formacie i jest idealny moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
przeczytałam relację Chatki- super!! A dj bym obcięła wynagrodzenie za taki numer
Wiesz co, żałuję, że tego nie zrobiłam. Ale o 5:00 rano człowiek nie myśli o zemście, niestety.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Słaby dziś dzień. I humor nienajlepszy...

Chatko: Śmiga jak fryga
Cieszę się bardzo

A na humorek:

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
też mam dzisiaj kiepski humor. Moja świadkowa ma wszystko w d***. Za tydzień chciałam robić panieński, ale wygląda na to, że sama mam sobie radzić, bo jej nic nie interesuje. Ech...
Jeszcze możesz zmienić świadkową

Cytat:
Wrzucam Wam fotki z próbnej fryzurki, niestety myślałam że zdjęcia wyjdą lepiej no ale robione kom. więc mam nadzieję że mi wybaczycie
Moja próbna też wyglądała daleko od ideału, bo to jednak próbna. Ale dopracowana w dniu ślubu będzie wyglądać Mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Chateczko boska relacja wyglądaliście cudnie
tort wymiata widzę ze mieliście ten sam cytat co my na zaproszeniach
A widzisz, nie wiedziałam Ale zawsze czułam, że jesteśmy do siebie trochę podobne

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie: bo bratowa przywiozła mi buty swoje slubne. ze skóry. sa z zewnątrz ok naturanie mbiałe żadnych wydziwiań. jedyne co to:
zdarte od spodu farba-da się coś z tym zrobić??
i są z pół nr za ludzne... stopa leci do przodu- da sie oś z tym zrobic??

za każdą radę dziękuję...
Spód nie jest bardzo ważny, przy długiej sukni nikt go nie będzie widział. A na pół numeru za dużo polecam silikonowe wkładki. Ale jeśli mimo wkładek nie będzie Ci w nich wygodnie, to kup sobie nowe. Naprawdę warto w tym dniu mieć wygodne i dopasowane do siebie buty.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Z tego samego powodu zdecydowaliśmy się na kamerzystę. Ja też byłam przeciwna, uważałam, że przy kamerze ludzie się stresują, krępują. Że wolę dobre zdjęcia.
Ale kuzynka, która brała ślub w maju przekonała nas. Ona sama też na początku nie chciała video ale jak już była po to sama sobie dziękowała, że jednak wzięli kamerzystę bo połowy ze swojego wesela nie pamiętała. A tak to na płycie wspomnienia zostaną utrwalone
Ja to powtarzałam na tym wątku już tyle razy, że się tego nie zliczy. Fotki to fotki, sama kocham je robić i oglądać i znam ich wartość, ale znam też wartość zapisu filmowego i jest ona moim zdaniem dużo wyższa pod względem sentymentalnym. Np. mam mnóstwo zdjęć mojej Babci i mojego Dziadka, ale tylko jeden króciuteńki filmik, na którym jest Babcia i żadnego, na którym byłby dziadek (wtedy też aparaty były gorsze, więc filmik jest kiepskiej jakości). Mimo wielu zdjęć teraz, kiedy Ich już nie ma, najbardziej lubię wracać do tego króciutkiego, kiepskiego filmiku, na którym moja Babcia mówi do mnie jak żywa. Tego żadne, nawet najpiękniejsze zdjęcia mi nie zastąpią. I strasznie żałuję, że ani razu nie nakręciłam Dziadka i teraz jestem dużo mądrzejsza, nagrywam wszystko i wszystkich.

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
chyba pora na relacje bo fotorelacja już jest!
Dajesz

Cytat:
Trzymajcie kciuki, dziś idę do teściowej z moim planem rozsadzenia gości. Zrobiłam tabelkę w Excelu nawet . Oby zaakceptowała bo jak nie
będzie dobrze!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:40   #3572
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Jeszcze możesz zmienić świadkową

Wiem Chatuniu ale głupio teraz, na 3 tyg przed ślubem komuś powiedzieć - słuchaj, nie będziesz moim świadkiem, wybieram jednak inną osobę ...
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:47   #3573
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Też się właśnie zastanawiam czy nie za bardzo się świeci

Aż się zarumieniłam
Dziękuję za podpowiedź

Wczoraj udało mi się naskrobać drzewko do wydrukowania myślicie że w formacie A2 będzie ok?
całkiem fajne

Cytat:
też mam dzisiaj kiepski humor. Moja świadkowa ma wszystko w d***. Za tydzień chciałam robić panieński, ale wygląda na to, że sama mam sobie radzić, bo jej nic nie interesuje. Ech...
niech się w pocałuje
Cytat:
Wrzucam Wam fotki z próbnej fryzurki, niestety myślałam że zdjęcia wyjdą lepiej no ale robione kom. więc mam nadzieję że mi wybaczycie
całkiem fajna ta fryzurka

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Jak byłam u mojego rehabilitanta to przyszedł jego współpracownik in gadamy że mam za 3 dni ślub, bo byłam bodajrze w środę. I ten gość mówi do mojego rehab.: nie boisz się robić na przeponie? a on pyta dlaczego? a gość do mnie: a który to już miesiąc a ja własnie z taką miną miesiąc czego pytam? a on że ciązy ja w śmiech i mówię że jeszcze żaden. a on tak stoi... stoi... i po chwili: nieprawdopodobne, pierwszy raz od dłuższego czasu spotykam dziewczynę która nie wychodzi za mąż z powodu ciąży
także nie ma się co dziwić pytaniom ludzi jak przywykli do tego.

Na nic Wasze pochlebne opinie dot mojego chłopa
wstał z miną skrzywdzonego dziecka że śmiałam go wczoraj wyciągać z knajpy i oświadczył że do 13.00 czeka na swoje jasne spodnie, a jak ich nie dostanie do jedzie po nowe do krk. (zgubiłam jego spodnie czy to mozliwe? ostatni raz zanotowałam je w pralce 1.5 tyg temu po powrocie znad morza.. od tego czasu amba fatima )
no to rehabilitant się nie popisał a spodni nie szukaj pewnie ich nie znajdziesz

Cytat:
dziewczyny mam pytanie: bo bratowa przywiozła mi buty swoje slubne. ze skóry. sa z zewnątrz ok naturanie mbiałe żadnych wydziwiań. jedyne co to:

tak jak dziewczyny już pisały weź sobie wkładki silikonowe a spodu buta i tak nie widać spod sukni

Cytat:
Wiem Chatuniu ale głupio teraz, na 3 tyg przed ślubem komuś powiedzieć - słuchaj, nie będziesz moim świadkiem, wybieram jednak inną osobę ...
kochana głupio, niegłupio nawet dzień przed warto zmienić jak mieć taką co się wogóle nie interesuje

Mieliśmy sesję narzeczeńską
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:56   #3574
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny które mają już film czy macie w nim kazanie? bo nam wyciał i nie wiem czy się upominać
Ja nie chcę kazania - u nas księża nieciekawie mówią zazwyczaj. No chyba, że coś mnie zachwyci.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nuna ja byłam zdecydowaną przeciwniczką video.. do momentu, aż moja kuzynka zaczęła opowiadać jakąś akcję od nich ze ślubu śmieszną i nagle mówi: kurcze, czemuśmy tego kamerzysty nie wzięli? Wtedy zapadła decyzja że kamera będzie.
I po obejrzeniu ponad 1000 zdjęć z Naszego ślubu i wesela moja przyjaciólka pokazała mi filmiki które kręcił u Nas jej tata... i uśmiech miałam taki
Uwierz... jakby się zdjęć nie kochało, nie uchwycą tego co uchwyci kamera i mimo że miałabym być niezadowolona, bo może i tak być, to obejrzenie tego za naście lat będzie warte i tych 2500 zł. Więc kupcie sobie chociaż za te kilka stów zwykłą kamerkę i dajcie jakiemuś kuzynowi czy komuś niech kręci. Jak mówią:
Lepiej coś zrobić a potem żałować, niż żałować że się nie zrobiło
U nas było tak samo. Nie chcieliśmy, ale jak zaczęliśmy oglądać stare filmy znajomych i słuchać, że nic się ze swojego wesela nie pamięta, to zmieniliśmy zdanie,.

Cytat:
Relacja ze ślubu i wesela Chatki i Lobka
28.07.2012

Wspaniała relacja!

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

---> http://www.youtube.com/watch?v=F9UwTwPljCA&featu re=youtu.be
Oba klipy są super! Drugi kojarzy mi się z naszym filmikiem obozowym.

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
padam na pysk, ale suknia odebrana i jest booooska

zapierdziel niezły się zaczął więc nawet dziś nie dam rady przeczytać relacji i obejrzeć filmików
trzymajcie kciuki żeby na weekend było trochę cieplej
Kciuki są!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Oświadczyny i miesięcznica na czyimś weselu żenada jak dla mnie, nie do przyjęcia. Dlatego zespół będzie miał zakaz przyjmowania dedykacji od gości, wesele to nie koncert życzeń
Dobra polityka.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A i wielkie odliczanie czas zacząć

10!
Dasz radę codziennie zaglądać? Ja chyba będę świrować na tydzień przed ślubem. Już mam lekkie napięcie.

Cytat:
Sama zorganizuj - będzie świetna impreza i wszystko po Twojej myśli.

Cytat:
Bardzo ładna

Cytat:

Mi szewc na zniszczone podeszwy przykleił jakby nowe podeszwy - takie cienkie gumowe nakładki. Nie wiem do końca jak to opisać, ale wyglądało super.

Zamówiłam personalizowane łyżeczki do prezentów dla dziewczyn na Panieński. Do tego szpilki do winietek i trochę lizaków na słodki bufet. Powoli do przodu, ale chociaż załatwiam ostatnio mnóstwo spraw, to i tak wydaje mi się, że jeszcze mnóstwo rzeczy przede mną.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:38   #3575
kachna21
Raczkowanie

nooo TZ kochany sie spisal, zalatwil auto na slub
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:40   #3576
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłoby głupio, gdybyś to zrobiła bez powodu albo złośliwie. Ale w takim wypadku mówisz: "słuchaj, wzięłam Cię na świadkową, bo jesteś bliską mi osobą i wydawało mi się, że będziesz chciała ze mną przeżywać mój ważny dzień, ale widzę, że nie czujesz się jakoś specjalnie dobrze w tej roli. Może więc poproszę o świadkowanie kogoś, kto bardziej interesuje się moim ślubem i przygotowaniami do niego, bo bardzo chciałabym mieć np. udany wieczór panieński, a jestem całkowicie zawalona przygotowaniami do ślubu i potrzebna mi pomoc."

Jeśli Jej na Tobie zależy, to weźmie dupę w troki i weźmie się za organizację panieńskiego, a jeśli spojrzy na Ciebie i stwierdzi, że nie rozumie, gdzie jest problem, to znaczy, że żadna z Niej będzie świadkowa i naprawdę warto wtedy wziąć kogoś innego. A masz w ogóle jakąś inną bliską osobę, która nadawałaby się lepiej do tej roli?

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35908544]Mieliśmy sesję narzeczeńską[/QUOTE]

I jak poszło, jesteście zadowoleni?

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Zamówiłam personalizowane łyżeczki do prezentów dla dziewczyn na Panieński. Do tego szpilki do winietek i trochę lizaków na słodki bufet. Powoli do przodu, ale chociaż załatwiam ostatnio mnóstwo spraw, to i tak wydaje mi się, że jeszcze mnóstwo rzeczy przede mną.
Zawsze na koniec zostaje najwięcej, ale dasz radę ze wszystkim, nie mam co do tego wątpliwości jesteś z tego, co widzę bardzo zorganizowaną osobą, więc na 100% ze wszystkim zdążysz na czas

Przejrzeliśmy właśnie lotki, które dostaliśmy na ślubie... Wygraliśmy na trójkach 144zł

Stary 2012-08-15, 15:40   #3577
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny na plener jechałyście już ubrane w suknie ??

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:54   #3578
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Byłoby głupio, gdybyś to zrobiła bez powodu albo złośliwie. Ale w takim wypadku mówisz: "słuchaj, wzięłam Cię na świadkową, bo jesteś bliską mi osobą i wydawało mi się, że będziesz chciała ze mną przeżywać mój ważny dzień, ale widzę, że nie czujesz się jakoś specjalnie dobrze w tej roli. Może więc poproszę o świadkowanie kogoś, kto bardziej interesuje się moim ślubem i przygotowaniami do niego, bo bardzo chciałabym mieć np. udany wieczór panieński, a jestem całkowicie zawalona przygotowaniami do ślubu i potrzebna mi pomoc."

Jeśli Jej na Tobie zależy, to weźmie dupę w troki i weźmie się za organizację panieńskiego, a jeśli spojrzy na Ciebie i stwierdzi, że nie rozumie, gdzie jest problem, to znaczy, że żadna z Niej będzie świadkowa i naprawdę warto wtedy wziąć kogoś innego. A masz w ogóle jakąś inną bliską osobę, która nadawałaby się lepiej do tej roli?
W zupełności się zgadzam!

Cytat:
Zawsze na koniec zostaje najwięcej, ale dasz radę ze wszystkim, nie mam co do tego wątpliwości jesteś z tego, co widzę bardzo zorganizowaną osobą, więc na 100% ze wszystkim zdążysz na czas

Przejrzeliśmy właśnie lotki, które dostaliśmy na ślubie... Wygraliśmy na trójkach 144zł
Dzięki. Chyba po prostu zaczynam się stresować.

No to będzie na nowe buty.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-15, 16:00   #3579
201705121336
Konto usunięte

a my dzisiaj byliśmy na odpuscie i sie mega najadłam i napiłam sie wnek i naleweczek wiejskich mniami
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 16:28   #3580
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
nooo TZ kochany sie spisal, zalatwil auto na slub
jakie będziecie mieli autko?

Cytat:

I jak poszło, jesteście zadowoleni?

tak, jesteśmy zadowoleni, właśnie będziemy wybierali fotki które chcemy żeby nam poprawił Ale generalnie fajnie wyglądają i jak chcecie to mogę wrzucić kilka na pocztę
To jesteście bogatsi o 144zł
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 16:32   #3581
Madziuniusia
Zakorzenienie

chcemy!
Stary 2012-08-15, 16:37   #3582
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 16:42   #3583
Chatka
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35910325]tak, jesteśmy zadowoleni, właśnie będziemy wybierali fotki które chcemy żeby nam poprawił Ale generalnie fajnie wyglądają i jak chcecie to mogę wrzucić kilka na pocztę
To jesteście bogatsi o 144zł [/QUOTE]

Dawaj foty

Nom, bogatsi jesteśmy, ale dostaliśmy też jeszcze jakieś Loteriady, które trzeba było zarejestrować kody na stronie i można wygrać samochód, albo kamerę, ajfona i coś tam jeszcze. Także możliwe, że to nie koniec wygrywania

Ja na plener na pewno pojadę normalnie ubrana, no ale my jedziemy tam na 2 dni

Stary 2012-08-15, 16:50   #3584
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj foty

Nom, bogatsi jesteśmy, ale dostaliśmy też jeszcze jakieś Loteriady, które trzeba było zarejestrować kody na stronie i można wygrać samochód, albo kamerę, ajfona i coś tam jeszcze. Także możliwe, że to nie koniec wygrywania

Ja na plener na pewno pojadę normalnie ubrana, no ale my jedziemy tam na 2 dni
a gdzie jedziecie?

Brakowało mi tu Ciebie i pewnie nie widziałaś zdjęć z przymiarki mojej

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 17:08   #3585
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Podeszwami niezawracalabym sobie glowy a na za duze buty rowniez polecam silikonowe wkladki mi spadaly jedne szpilki, kupilam sobie wkladki na piety i sie ladnie noga trzymala

Cytat:
Jasne, chętnie . Razem będziemy znosić te ostatnie zakręcone dni

Trzymajcie kciuki, dziś idę do teściowej z moim planem rozsadzenia gości. Zrobiłam tabelkę w Excelu nawet . Oby zaakceptowała bo jak nie
a musisz jej go pokazywac?? ja nikomu oprocz TZ nie pokazalam jak usadzilam gosci:P choc każdy z mojej i TZ rodzieny chcial widziedziec gdzie siedzi:P mowilam, ze zobacza na weselu

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
TZ zawiazal mnie w suknie w domu wpakowal mnie do auta a sam przebral sie na miejscu ale w aucie nie bylo zbytnio widac ze mam suknie ale mamy dosc duzy samochod
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 17:41   #3586
Konto usunięte

wrzuciłam fotki na pocztę
Stary 2012-08-15, 17:53   #3587
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A ja też mam niespodziankę
Fotograf Ania dodała zdjęcia z naszego wesela na bloga. Od jutra będzie pomniejszona liczba zdjęć na blogu, tak napisała więc korzystajcie
http://niebieskiemotyle.pl/reportaz-...ioletowy-slub/

Udostępniłam też na fb, ale nie każda mnie ma w znajomych
Super fotki u nas też Magda i Łukasz
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 17:59   #3588
Nattiv
Zakorzenienie

Właśnie rodzinka pojechała.
Padam ze zmęczenia, chyba zaraz się zdrzemnę chwilkę.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 18:00   #3589
kachna21
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35910325]jakie będziecie mieli autko?

[/QUOTE]
a zebym ja sie znala jakis czarny cadillac, tylko z tych nowszych wersji
mielismy troche problem bo u nas do wynajecia same limuzyny, ktore mi sie nie podobaja strasznie, a dodatkowo nie mieszcza sie na skrzyzowaniu w mojej pieknej wsi

a teraz kawaaaaaa bo moje niskie cisnienie mi zyc nie daje, i szukam prezencikow

Edytowane przez kachna21
Czas edycji: 2012-08-15 o 18:03
Stary 2012-08-15, 18:16   #3590
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A ja też mam niespodziankę
Fotograf Ania dodała zdjęcia z naszego wesela na bloga. Od jutra będzie pomniejszona liczba zdjęć na blogu, tak napisała więc korzystajcie
http://niebieskiemotyle.pl/reportaz-...ioletowy-slub/

Udostępniłam też na fb, ale nie każda mnie ma w znajomych
Dopiero teraz zobaczyłam. Przepiękne zdjęcia! Naprawdę cudowne.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-08-15, 18:18   #3591
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Właśnie rodzinka pojechała.
Padam ze zmęczenia, chyba zaraz się zdrzemnę chwilkę.
aż tak Cię wymęczyli?

Cytat:
a zebym ja sie znala jakis czarny cadillac, tylko z tych nowszych wersji
mielismy troche problem bo u nas do wynajecia same limuzyny, ktore mi sie nie podobaja strasznie, a dodatkowo nie mieszcza sie na skrzyzowaniu w mojej pieknej wsi

a teraz kawaaaaaa bo moje niskie cisnienie mi zyc nie daje, i szukam prezencikow
aha jakich prezencików szukasz?
Stary 2012-08-15, 18:43   #3592
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Żonki i Panienki!

Przeczytałam relacje Chatki, Anusi, Koziczki, Post_Blue i MiciKici :) Dziękuję Wam Kochane za taką dawkę wzruszeń, super się czytało opowieści z Waszych Wielkich Dni - każdą z osobna!
Chatko, muszę Ci przesłać jeszcze nasze foty, które robiliśmy na Waszym ślubie...
Ech, ja ciągle nie wierzę, że my już "po" jesteśmy - a w sobotę minie 4 tygodnie Dzisiaj odwiedziła nas ciocia TŻta i wyrazom zachwytu nad weselem nie było końca. Ponoć jej zięć też jeszcze na takim udanym weselu nie był... Chyba rzeczywiście było dobrze Nie mogę się już doczekać filmu. Lada dzień powinniśmy mieć fotki od fotowoman, jakby to Koziczka określiła

Oriflame_Rybnik, ja się przebierałam w suknię dopiero jak dojechaliśmy na miejsce pleneru, Mąż w gajer też Suknię wiązała mi fotografka

Kiciu
, my chcemy mieć kazanie ujęte na filmie, a przynajmniej jego fragmenty i z góry to zaznaczyliśmy kamerzystom. Z reguły wycinają, ale jak chcecie mieć to poproście o to.
Stary 2012-08-15, 19:09   #3593
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dasz radę codziennie zaglądać? Ja chyba będę świrować na tydzień przed ślubem. Już mam lekkie napięcie.
Do czwartku będę pracować, więc spokojnie będę z wami W piątek już nam się goście zjeżdżają, więc może być problem, ale może się uda

Dzwoniliśmy po gościach potwierdzić noclegi i się okazało, że część już nie chce i będziemy płacić za puste pokoje
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 19:09   #3594
kachna21
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35912214]aż tak Cię wymęczyli?

aha jakich prezencików szukasz?[/QUOTE]

myslslam ze juz znalzlam na all takie male kwadraciki na cukierka wizane wstazka, ale skleilam sobie sama w takich wymiarach i jednak nie jest taki "maly" musze znalezc cos ciut mniejszego bo bedzie za ciasno na stolach
w ostatecznosci jak nie znajde to bede sama kleic ale 200 sztuk...
Stary 2012-08-15, 19:15   #3595
Konto usunięte

Cytat:
myslslam ze juz znalzlam na all takie male kwadraciki na cukierka wizane wstazka, ale skleilam sobie sama w takich wymiarach i jednak nie jest taki "maly" musze znalezc cos ciut mniejszego bo bedzie za ciasno na stolach
w ostatecznosci jak nie znajde to bede sama kleic ale 200 sztuk...
macie 200 gości?
Stary 2012-08-15, 19:18   #3596
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A i wielkie odliczanie czas zacząć

10!
Łojojojoj ... to u mnie też
Stary 2012-08-15, 19:21   #3597
kilianna
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35908544]

kochana głupio, niegłupio nawet dzień przed warto zmienić jak mieć taką co się wogóle nie interesuje
[/QUOTE]
wiem myslalam, ze siostra taka własnie będzie, ale jest zbyt skupiona na swoich sprawach i ciągle powtarza, że jej sie nie chce tego wesela bo tyle zachodu
Cytat:
Sama zorganizuj - będzie świetna impreza i wszystko po Twojej myśli.

.
chyba tak zrobię. ech..

Cytat:

masz rację, Chateczko, tak wlasnie jej powiem. Pewnie odp., ze no przeciez ona się angażuje itd. bo wg niej zaangazowanie jest wtedy jak sobie kupi sukienkę na ślub
Mam przyjaciolki. Wzielam siostre, bo nie chciałam wyróżniać przyjaciolek, ze ta będzie a tamta nie. Mam 3 baaardzo mi bliskie, jak siostry. No a z siostra nie mam dobrego kontaktu, wzięlam ją tez z tego względu, że mama bardzo się zasmuciła i mówiła, że jesli jej nie wezme, to stosunki jeszcze bardziej sie pogorszą i przykro będzie w rodzinie no i tak mnie tym namówiła.

A co do lotka - super!!!! zawsze jakiś grosz i to nawet niemały

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-08-15 o 19:26
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 19:28   #3598
kachna21
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35913353]macie 200 gości?[/QUOTE]
chociaz wesele "dopiero" 29 wrzesnia wiec pewnie troche nam osob odmowi.
w sumie teraz mam wakacje, wiec mam czaaaaas na takie sklejanki tylko ja glupia powinnam mgr ruszyc, mam przyniesc 1 rozdzial w pazdierniku a jestem w czarnej
Stary 2012-08-15, 19:31   #3599
Konto usunięte

Cytat:
chociaz wesele "dopiero" 29 wrzesnia wiec pewnie troche nam osob odmowi.
w sumie teraz mam wakacje, wiec mam czaaaaas na takie sklejanki tylko ja glupia powinnam mgr ruszyc, mam przyniesc 1 rozdzial w pazdierniku a jestem w czarnej
a do kiedy macie potwierdzenia?
Stary 2012-08-15, 20:02   #3600
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Jak to jest z tymi butonierkami i kwiatkami ? Kwiatek zamiast butonierki ? Na butonierkę czy na tą klapkę ? Jak przypinacie ? Inaczej u świadka i młodego czy tak samo ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości