|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Uprzejmie donoszę, że spodnie się znalazły
![]() w bagażniku auta w tamtą niedzielę był w nich nad woda i w aucie przebierał się w kąpielowe. daj Boże cierpliwość bo jak dasz siłe to mu zrobię z d*(&y jesień średniowiecza... koncepcja się zmieniła. nie idziemy do 5 stawów. mamy wyjechać kolejką na kasprowy. obawiam się że kolejka będzie kilkugodzinna i może skończyc się na morskim oku ![]() ale już na samą myśl jestem przerażona, gdyż ponieważ mam okropny lęk wysokości i lęk przestrzenny. oglądałam na yt filmiki z wyjazdu kolejką i generalnie stoperan to witaminki na to co mi się dzieje
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35912214]aż tak Cię wymęczyli?
![]() [/QUOTE] Wymęczyło mnie zwiedzanie z nimi ![]() No i stało się. Dopadł mnie na nowo zakupoholizm butów ![]() Przeglądałam kozaczki i strasznie mi się te spodobały http://www.oto-buty.pl/kozaki/43-koz...rze-camel.html
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35913671]a do kiedy macie potwierdzenia?[/QUOTE]
za tydzien, narazie dostalam z 10 tel ![]() TZ sie nabija ze w koncu naucze sie odbierac bo mam z tym problem
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwiatek przy klapie butonierka oddzielnie przynajmniej u TŻ świadek nie miał butonierki tylko kwiatek przy klapie
|
|
#3610 |
|
Rozeznanie
|
Super. Wielkie dzięki za podpowiedź.
Właśnie też tak chcę zrobić. Normalnie w kieszonce butonierki a z boku na klapie po kwiatku. Dla świadka i dla Młodego ta sama wersja ![]() A z moim Tżem wymyśliliśmy, że wypadałoby zrobić jakieś podziękowania dla gości (rychło w czas ![]() P.S. Wiecie co odkryłam? Wczoraj mój TŻ okupował wizaż i nasz wątek. |
|
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za komplementy
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
No to mam 3 dni do slubu dzisiaj załatwilismy orkiestrę- omówilismy reszte szczegółów, organistę oraz kościelnego ( powiedział że z nim nic nie uzgadniamy i kasy tez nie bierze )Jutro więcej latania będzie: na 10 paznokcie, solarium, kwiaciarnia - wplacic zaliczke, odebrac koszyki, zawiezc wszystko na salę, spowiedz. I tu mam pytanie: czy jesli jutro pójdziemy do spowiedzi to nic sie nie stanie? Bo z tego co pamietam to ksiądz mówił żeby iśc dzień przed slubem. Ale w piątek boimy sie że nie znajdziemy księdza i bedzie problem
|
|
#3613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla zaangazowania tztowego
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyślcie o tym czy dacie rade
|
|
|
|
|
#3615 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czad, szkoda, że nie mogłam iść z Tobą, ale jeszcze nadrobimy Tak jak myślałam, w JA wyglądasz rewelacyjnie ![]() A jedziemy na Roztocze, tylko jeszcze nie wiemy kiedy Musimy się zgadać z Fotografami, którzy chyba jakoś teraz wrócili z urlopu ![]() Cytat:
To dawaaaaaaaaaaaaj! ![]() Powiem Ci, że do mnie to też momentami nie dociera, że to już po wszystkim. Ale TŻ co chwila szczerzy japiszona i mówi coś w rodzaju: "jesteś już moją żoneczką!!" no i wtedy trochę dociera ![]() Cytat:
Co do Przyjaciółek to jak wiesz sama miałam 10 Druhen i byłoby mi bardzo ciężko się zdecydować, ale że jedna z Nich jest również moją Kuzynką to też była to jakaś wymówka dlaczego akurat Ona Wiem, że to trudna decyzja, ale zawsze możesz zrobić losowanie na Świadkową, a reszta niech będzie Druhnami Możesz zrobić małe karteczki z napisami "druhna", "druhna" i "świadkowa", wrzucić do kapelusza i niech los zadecyduje, wtedy będzie sprawiedliwie. Możesz też zaproponować Siostrze druhnowanie, zawsze to wyróżnienie, ale nie będzie pełnić głównej roli i psuć Ci nastroju swoją ignorancją.Cytat:
bo wtedy uznałam, że gotowych to nie ma co chyba kupować. Eh, fajne pomysły tak często przychodzą po fakcie ![]() Cytat:
A ja Wam powiem, że wczoraj rano wróciliśmy ze Szwecji, weszliśmy do domu, zobaczyliśmy ten pierdzielnik, który nam został, bo przed ślubem kompletnie nie mieliśmy kiedy sprzątać i.... pojechaliśmy do Ikei I oto w naszej minikuchni stanął dziś cudny regalik na pierdoły, które do tej pory walały się na podłodze w skrzynkach i przyprawiały nas o fizyczny niemal ból, dzięki niemu opróżniliśmy z herbat, których mamy w nadmiarze, jedną całą szafkę, dzięki czemu kubki wreszcie nam się nie wysypują przy otwieraniu drzwiczek, a do talerzy jest w końcu swobodny dostęp! Wiem, że może to, co piszę brzmi dla Was dziwnie, ale my mamy naprawdę baaardzo małą kuchnię Salon co prawda dalej jest cały zawalony (chociaż też już sporo z niego zabraliśmy/wyrzuciliśmy/znaleźliśmy inne miejsce), ale i tak wykonaliśmy dziś kawał dobrej roboty i jestem z nas dumna Także z czystym sumieniem idę spać do naszej świeżo zakupionej pościeli i cudownie lekkich kołderek i nowej profilowanej podusi, na której śpi mi się cudownie (wspominałam już, że zaszaleliśmy w Ikei? ).A jutro powrót do pracy... Nie dość, że będę musiała zorientować się, co się działo przez ostatnie 3 tygodnie i ponadrabiać, to jeszcze pewnie non stop będzie ktoś przychodził i pytał jak było Eh....Dobrej nocki Dziewczynki
|
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie zrobilismy "oficjalne" zakończenie stanu narzeczeństwa bo jutro do spowiedzi to już nie będzie mozna
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie po przerwie
Nie było mnie, bo byliśmy z Tż na pielgrzymce, w ten oto sposób podkręciliśmy tempo duchowego przygotowania do ślubu. Teraz ostatni miesiąc by pozamykać inne przygotowania. Dlatego właśnie piszę do kolesia od auta (Jutro przeczytam wszystkie relacje i postaram się jak najwięcej nadrobić. O czym na pewno muszę wiedzieć?
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszy mnie niezmiernie, że Wam się gębusie hahały przy czytaniu kozowej relacji
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, ze Cie pamietamy fajnie, ze wrocilas opowiadaj co u Ciebie![]() a co u nas? duzo z nas zmienilo swoj stan cywilny ![]()
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie MIESIĄC do ślubu został, z jednej strony mnie to przeraża (jestem nauczycielką, więc i wakacje się kończą, ostatnie 2 tygodnie przed ślubem będą podwójnie zagonione), a z drugiej nie mogę się już doczekać i chcę żeby w końcu było po ![]() 21 mam próbną fryzurę i makijaż, a 24 przymiarkę sukni, to z najważniejszych. Śmigam spać, dobranoc!
|
|
|
#3622 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego ja nie potwierdzam - jak ktoś powiedział, że chce pokój, to pokój będzie i już. Trzeba brać odpowiedzialność za siebie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Morskie Oko to nudy - sam asfalt. Chyba, że potem dalej w górę idziecie. [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35914876]pamiętaj butów nigdy za wiele [/QUOTE]Też kupiłam piękne na wyprzedaży w Reserved. M. nie wie - zamordowałby mnie. Ale były przecenione ze 160 na 60 i są cudowne. Cytat:
|
|
|
#3623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pokażę Wam jeszcze jedno, ok? |
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Mały prezent dla Was
|
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Też myślałam, żeby zrobić nam jakiś banerek do pierwszego posta, ale nie mogłam się zdecydować na odpowiednie zdjęcie.
![]() Ten jest super retro - jak Mario na Nintendo.
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maz zabral mnie na randke do kina Polecam Madagaskar pomijam juz fakt ze uwielbiam te bajke od pierwszej czesci ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
poka poka regalik, mam jedno miejsce wolne w kuchni i szukam czegos co wpasuje sie w dziure miedzy lodowke a meble
|
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
Aloha !
Tęskniłyście ? ![]() Mąż w pracy to siedzę u rodziców, udało mi się więc was trochę przelecieć (w mieszkaniu nie mamy internetu jeszcze). Widziałam: - filmiki - zdjęcia Madzi Czytałam relacje chatki i koziczki ![]() Ja nie umiem się zabrać do pisania relacji Wczoraj byliśmy niespodziewanie na weselu znajomych Poszliśmy spać o 4.00 i spałam do południa..
|
|
#3629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Morelka i inne Panny wychodzące za Mąż 18.08 - trzymam za Was kciuki!
![]() Cierpliwość, witaj z powrotem! Trochę zazdroszczę tego miesiąca do ślubu ![]() Cytat:
Poszło już do Ciebie w 5 częściach via gmail ![]() Powoli się przyzwyczaimy do małżeńskiego stanu. Mi to głównie obrączka przypomina póki co o nowej, życiowej roli :P Ale jest fajnie ![]() A na koniec gratuluję udanych zakupów! Ja się nie mogę już doczekać na nasz nowy, antyalergiczny odkurzaczyk. Ma być w piątek.Brejnocki!
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami bardzo żałuję, że u nas nie ma blisko ikei, ale częściej się cieszę, bo nie mam możliwości zostawienia tam majątku![]() Piękny A ja się znowu pokłóciłam z TŻ. Wczoraj spędziliśmy super dzień, tylko we dwoje. Zarezerwowaliśmy sobie nawet pokój na noc poślubną w hotelu spa Zaczęliśmy się kochać, powiedziałam, że chce z zabezpieczeniem i TŻ zrobił mi awanturę, że kariera ważniejsza niż dziecko i rodzina Dopiero co dostałam wymarzoną pracę, jestem gotowa ją przerwać, ale nie wyobrażam sobie iść do dyrektorki po miesiącu pracy i powiedzieć, że jestem w ciąży Planowałam ciążę w okolicach października...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

dla zaangazowania tztowego
i pewnie nie widziałaś zdjęć z przymiarki mojej 
by pozamykać inne przygotowania. Dlatego właśnie piszę do kolesia od auta (
myslalam, ze siostra taka własnie będzie, ale jest zbyt skupiona na swoich sprawach i ciągle powtarza, że jej sie nie chce tego wesela