|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Stokrotko szybko zleci
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
oby bo przez dzień wolnego rozleniwiłam się
![]() Tomalinko fajnie, że macie działkę, ona jeść nie woła a może kiedyś się zdecydujecie na budowę ale mi dzisiaj waga podniosła z rana ciśnienie. Wchodzę na nią a ta mi pokazuje 155,5 ![]() 3 razy ją wyłączałam i sprawdzałam czy dobrze działa a ona dalej tyle pokazywała. popatrzyłam w lustro z niedowierzaniem może faktycznie przez noc przytyłam 75 kg ale na szczęście była przestawiona na inny pomiar, ale stresiora miałam bo na myśl mi przyszedł film w którym facet nie widział wagi kobiety i myślał, że ona jest chuda a ona była wielką kobietką i od razu miałam myśli, że może ja też siebie nie widzę dobrze w lustrze
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
Stokrotko! Najlepsze życzonka dla Ciebie!!!
Spełnienia wszystkich marzeń!Witajcie Sesja była za☠☠☠ista, ale strasznie mecząca i przemarzłam...mam nadzieję, że foty mi to wynagrodzą ![]() Niestety, wygląda na to, że w pracy znów sie sypie i chyba będzie trzeba zacząć poważnie rozglądać się za czymś innym...niestety to będzie oznaczało, że chyba będzie trzeba przerwać starania na jakiś czas...To jeszcze nie są pewnie informacje i przede wszystkim muszę porozmawiać z Tżtem, ale życie z jednej pensji nie wchodzi w grę. No nic, trzeba min teraz cierpliwości I zobaczymy co się wydarzy.Mam nadzieję, że będę mogła tak czy siak z Wami zostać
|
#4024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
evel imieniny to chyba 9 kwietnia
Bo niby jeszcze są 1 maja i 12 września ale ja w kalendarzach ich nie widziałam.Agnusek o kurcze... szkoda jeśli będziecie musieli przesunąć plany. Ale jak coś to lepiej jak najszybciej zacząć szukać innej prac niż potem jak już będzie dziecko. Stokrotko to miałaś miły poczatek dnia ![]() Ja się ważyłam w weekend i waga pokazuje mi już 52 kg. |
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
melduję, że zaczynamy 34 tydzień dzisiaj mam już półki w szafie, dzisiaj szFagier zabierze tą przebrzydłą kanapę i pufę, ojciec stolik i komodę, tż może przywiezie łóżeczko aha i ponownie zmiana imienia na Patrycja Eliza
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Bao a ja sie cieszę razem z TObą. Jeszcze troszkę.
|
|
|
|
#4028 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mma nadzieje,ze wszystko sie ulozy Cytat:
za kolejny tydz![]() Dzien dobry ![]() Czwartek
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4030 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie!
Ja dziś pospałam do 9, o jaki luksus. Tż oczywiście o 7 wyszedl do pracy, teraz dzwonił z pytaniem co robię. Ja się natomiast edukuję, robię kurs e-learningowy.Zaraz pójdę wstawić pranie i wywalić pościel na balkon. Dziś w nocy rozdarła mi sie powłoczka na poduszkę. W ogole to śnił mi się dziadziuś. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że jestem super
![]() No raczej! ![]() tomalinka, kotek, dodaja - dziękuję za troskę Bika - ale masz tych ciuszków dla Emilki! Masz szafę bez dna? ![]() zaaabcia, jaki cudny tort! Natala - oficjalnie już gratuluję! Emilka, trzymam kciuki, żeby kolki szybko minęły ![]() Ana - oczywiście, że jestem dumna, że się w samolocie nie zgubiłaś! I tulę na ciężki rok ![]() metkaa, dziękuję ![]() strong - faktycznie, w kwestii wózków kompletnie inne zdanie, a z leżaczkami się zgadzamy ![]() karolina - norweskie wariaty? To mało powiedziane! ![]() Bika, jaki manicure Zaczynam się martwić - tylko nie wiem, czy o Ciebie, czy o Twojego męża ![]() Brzuszek masz śliczny! Też chcę taki za paręnaście m-cy! ![]() Zdjęcia z konikiem wymiatają ![]() Madzia - bardzo ładna huśtawka agnusek - już się nie mogę doczekać efektów sesji ![]() bao - i jak ta dziewczyna z IX-X co rodziła? Bika, ale Ci Emilka brzuszek wciągnęła A pamiętasz, że Strong chwilę przed porodem też wyglądała jak na początku ciąży? Może i u Ciebie będzie nagłe rozwiązanie? ![]() e_vel - gratuluję córeczki Butter, jak czytam o tych wszystkich badania, temperaturze, monitoringu cykly, owulacji itp., to też stwierdzam, że zajście w ciążę wcale do najprostszych nie należy
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle - też nie mam chrześniaka i raczej nie zapowiada się, aby kiedyś się to zmieniło. Ale pewnie jak będę miała już swoje dzieciaki, to wcale nie będzie mi zależało
zaaabcia - u Was chrzciny jak u nas wesele Ja bym chciała chrzciny bardzo kameralne...kotek - ależ się Maja zmieniła! strong - super, że dostaliście już zielone światło Swoją drogą powinnaś napisać poradnik dla przyszłych mam, jak urodzić i szybko wrócić do siebie ![]() onyks - gratuluję córci! Dobrze, że wszystko ok Butter - bardzo mi się podoba Olek dla chłopca agnusek - zdolności nadprzyrodzone ![]() dodaja, ja już lepiej nie mówię, od kiedy nie mieszczę się w spodnie Liliana bardzo mi się podoba tomalinka - bardzo się cieszę, że drożność wyszła ok mrowinka, jeśli chodzi o cierpliwość to Ciebie podziwiam, ale jednocześnie te wszystkie badania już po 3-4 m-cach starań to dla mnie też abstrakcja, bo zawsze słyszałam, że po roku pary powinny zacząć się martwić. Choć już widzę jaka ja będę niecierpliwa ![]() Amani - jak się dziś czujesz? Mdłości przeszły? Bao - same dobre wieści! Wytrzymacie jeszcze chwilę w dwupaku i potem wynagrodzisz synkowi te przeleżane tygodnie Madzia - bardzo ładne krzesełko do karmienia Mój mąż też ma poprawkę we wrześniu zaaabcia - biedny Domino Ważne, że tylko jeden dzień tak odchorowywał to szczepienie.Today ![]() stokrotko, spóźnione ale najszczersze wszystkiej NAJ z okazji Urodzin! Spełnienia najskrytszych marzeń I samych pięknych dni na następne wspólne lata Ana - kiedy bronisz mgr? Za rok? zaaabcia, nawet mi tego linka nie pokazuj Co za durna laska - kłaść się z takim maluchem po alko ![]() Madzia, ciekawe, jak tam u Twojego męża w firmie ![]() e_vel - gratuluję wyboru imienia Coraz więcej Majek ![]() Agnusku - za pracę! Czy możesz zostać? Wrrrr!!! Spróbowałabyś odejść
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4034 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Aaby. Ciebie to ja zawsze kojarzę z takich meeeega dlugich postow, gdzie jest wszystko.
Ja się nie przejmuje tym, że nie mam chrześniaka, Tż też nie ma i mamy spokój. Pewnie będziemy u naszych sióstr.
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Bao zaraz sprawdze w karcie ciąży. Wiem, że to było na koniec marca . w 34 tyg.
Iza co za kurs robisz?? aaby też jestem ciekawa co u męża. Wysłałam mu właśnie smska ale cisza. |
|
|
|
#4036 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
25 stron nadrobione
Opanujcie się może, co? ![]() Wróciłam dziś do pracy po urlopie. Bolesny był ten poranny budzik Urlop minął szybciej, niż się spodziewałam - ale to chyba standard... Część teoretyczną mojej pracy mam prawie skończoną, dziś jeszcze posiedzę i marzy mi się do weekendu wysłać to babce. Bo za chwilę nie będzie czasu na poprawki. A gdzie jeszcze część empiryczna W poniedziałek byłam u Leny - nie widziałam jej raptem tydzień, a zupełnie inne dziecko! Ale już taka fajna się robi, wodzi wzrokiem, wpatruje się tymi swoimi oczyskami ![]() Przedwczoraj mąż zabrał mnie na Madagaskar - fajnie tak się oderwać i odmóżdżyć ![]() Oglądaliśmy też "Igrzyska śmierci" - polecam Poza tym kupiłam sobie na wyprzedaży koralowe balerinki za całe 30zł ![]() Co to jeszcze miałam... Aaa! W niedzielę i wczoraj robiłam Ewę - Nikita będzie ze mnie dumna ![]() Swoją drogą tej to dobrze - wygrzewa się teraz gdzieś w ciepłej Hiszpanii Miłego dnia dziołszki! ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- bao - najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe Cytat:
No chociaż z czegoś jestem kojarzona ![]() Ja chrześniaków nie mam, ale mąż ma dwójkę, więc wystarczy
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-08-16 o 10:12 |
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
z czego??
![]() aaby wstawanie po urlopie jest zwykle cięzki super, że praca mgr idzie do przodu. Co do dzieci to one się zmieniają normalnie z dnia na dzień. Coraz fajniejsze się robią. Ja wolę Maję jak ma teraz te prawie 3 miesiące niż jak była od razu po porodzie.
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
mhm, no o chyba juz normalne że się teraz skraca nie?? główkę też miała Majka nisko??
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Matko ileż nadrabiania Nadrabiam od 7 w przerwach od pracy ![]() Zobaczymy ile udało mi się zapamiętać ! Stokrotka, spóźnione, ale szczere życzenia, wszystkiego dobrego, zdrówka i oczywiście dwóch pieknych kreseczek Gratuluję również decyzji o zakupie działki! Żabcia nie rozumiem takich dziewczyn, które piją alko i kładą się z takim dzieciątkiem do łóżka Niewyobrażalna głupota i ból po stracie dziecka...Mam nadzieje, że Dominik już pogodniejszy i śmieje się cały dzień do mamci ![]() Madzia cieszę się, że mąż tak płynnie zmieni pracę Krzesełko bardzo mi się podoba. Strong widzę, że ostro sie za siebie bierzesz! Super, będziemy się dopingować, bo ja też muszę trochę zrzucić, przynajmniej tyle żeby spodnie na tyłek wciągnąć ![]() Baobabek gratuluję 34 tygodnia ! Już coraz bliżej ![]() Kotek, ja też już muszę zacząć myśleć nad menu na urodziny Niestety ja muszę robić 2 imprezy, tydzień po tygodniu. Aaby cieszę się, że z Olkiem już dobrze! Piękne zdjęcie na Fb ![]() Bika strasznej ochoty dostałam na soczek i poleciałam zrobić jak zobaczyłam Twój My mamy jakaś starą sokowirówkę po teściowej, ale jeszcze działa Uwielbiam takie soczki i dosyć często je robię. Jak widać z moją pamięcią kiepsko, bo reszty nie pamiętam, choć nadrobiłam wszystko ! Wczoraj spędziliśmy cały dzień w zoo, nachodziliśmy się dużo, aż pęcherzy dostałam, ale dopiero w domu je zauważyłam przy moczeniu stópek Pogoda dopisała i dziś też robi się ciepło, także po południu trzeba wyjść na spacerek.
|
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
ja robilam ankiete w 3 klasie, od rodzicow zgody nie bralam, poszlam do dyrekcji ta sie zgodzila i sama sobie przeprowadzilam ta ankiete, stokrotko super ze dzialeczke kupicie, Cytat:
Cytat:
fajnie ze sesja sie udala, zdjecia na pewno bedzie super, szkoda jesli bedziecie musieli przesunac plany o dzidziusiu ale jesli ja nie mialabym pracy to tez nie zdecydowalabym sie na dziecko bo jedna pensja w naszym przypadku to za malo, Baobabek Patrycja tez ladnie
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że ja miałam non stop 0 rozwarcia. Głowkę chyba miała normalnie, bo nic nie wspominał aby było inaczej.
|
|
|
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaby
za cwiczenia![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi dosc wczesnie zaczela sie skracac a Seba byl juz nisko w 31 tyg![]() Dasz rade, masz leki, lezysz Agnusek brawa za sesje Czekamy na fotki
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde no dokładnie.
Agnusek kiedy będą zdjęcia?? Dodaja ja też chce do Zoo ![]() Idę sie powoli szykować i ok. 12 mykam z Mają na spacer. Pewnie wrócę jak i mąz wróci z pracy czyli po 18 dopiero. |
|
|
|
#4045 |
|
Konto usunięte
|
Teraz profesjonalny sekretariat, ale chcę prawo pracy i zamówienia publiczne na pewno jeszcze. No i w ogóle dużo jeszcze jest interesujących.
![]() Oj tak, najgorzej jak wybiera się chrzestnych bez pomysłu zupełnie. Chociaż gdyby mnie poprosił na chrzestnego ktoś "obcy" to bym odmówila. |
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Iza a z jakiej strony robisz te kursy??
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szafy bez dna nie posiadam - już część wywiozłam do rodziców - Emilka ma tylko 3 półki na ciuszki i musi się tam z nimi zmieścić ![]() Hmmmm...... co do manicure - podejrzewasz mojego tż o coś... hm.... "niestosownego" Brzuszek będziesz miała ![]() Strong pamiętam
|
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde muszę, muszę jeszcze te 3 tyg wytrzymać byle do wizyty 3 IX - wtedy 37 bedzie się zaczynał... i to ostatnia wizyta już bedzie![]() Cytat:
ten stres i strach mnie wykańczają
|
|
#4050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu Twojej pracy - taka niepewnośc jest chyba najgorsza. Mam nadzieję, że sytuacja się szybko wyjaśni.. daj znać co postanowisz. I nawet nie próbuj od nas uciekać ![]() Cytat:
No wiesz mi też się zdawało, że badania tak szybko to lekka przesada. Ale z drugiej strony mam czekać aż stanie się cud? Wiedzialam od początku (ze wzgledu na pcos), że będzie ciężko. Właściwie od początku starań nie miałam owulacji mimo leków stymulujących. Ale nie zamierzam się poddać i po prostu czekać. Cieszę się, że szybko zaczęliśmy badania bo przynajmniej wiem na czym stoję. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Spełnienia wszystkich marzeń!
Ja się na początku opierałam a teraz nie wyobrażam sobie innego dla mojej córci 
mam już półki w szafie, dzisiaj szFagier zabierze tą przebrzydłą kanapę i pufę, ojciec stolik i komodę, tż może przywiezie łóżeczko

gratulacje

Co za durna laska - kłaść się z takim maluchem po alko 
Niewyobrażalna głupota i ból po stracie dziecka...