|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
Da sie skleic, ale no nawet wysikac sie nie mozna bo ten cos zmaluje ![]()
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Hej dziewczynki
![]() My się powoli szykujemy na wesele...i nie powiem jak mi się chce tam w ogóle iść Najwyżej wrócę do domu, a pojadę później po resztę...huh I dziś rano mąż mnie tak zeźlił, że paznokcie poszły w ruch...i go trochę podrapałam Ale zasłużył sobie...
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciepła przegotowana woda wzmaga ruchy jelit, więc może Kamilkowi pomoże? a może on nie kupke tylko bączki tak ciśnie?Madzia, doczytałam że robicie chrzciny w domu. Pomysł fajny, skoro się wszyscy zmieszczą. Ale ja bym pomyślała o cateringu Ale pogoda okropna mieliśmy jechać na cały dzień do mojego brata i grillować i du.pa :/
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Madzialenka krzeselko sprawdzalo sie super jak syncio byl mlodszy teraz w nim nie jada ale mysle ze jak zacznie bardziej operowac lyzka to bedzie tam siedzial ![]() Malensstfo najwyzej zrob jak mowisz, wrocisz do domu, odpoczniesz i pojdziesz raz jeszcze, albo juz nie wracaj wogole to dziwne takie wesela w tygodniu
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Maleństwo no to teraz mąż będzie miał szramy po tych pazurkach ale jak zasłużył to niech ma Cześć
|
||
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Żabcia, wiesz że Cię Kocham? dziękuję za list
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
Idziemy sobie do kina na Madagaskar.
|
|
|
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Cytat:
- mimo wszystko życzę Ci miłej zabawy![]() Stokrotko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin oraz Waszej rocznicy. Życzę Ci duuużo zdrówka, szczęścia i żebyś wkrótce mogła cieszyć się z II. Wszystkiego dobrego Agnusku jak tam sesja? A w ogóle to dalej mam plamienia po tym wczorajszym badaniu. Mam nadzieję, że to normalne.. i jakaś taka senna więc chyba idę się troszkę zdrzemnąć
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, czytam was codzien ale u mnie nie zafajnie. Nie spie od kilku nocy mam straszne skurcze nog juz sama nie wiem co mam sama ze soba robic. Wczoraj jeszcze zaczal mnei starsnie bolec brzuch,
pol nocy juz mnie wszytsko boli. Normalnie ostatnio nie moge sie doczekac kiedy Maya juz wyjdzie z tego brzuszka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Nikita milej zabawy ![]() Widze ze ostatnio tu cichutko, wiekszosc gadul urodzila i teraz ma wazniejsze zajecie niz wizaz ![]() ![]() Wlasnie zjadlam pyszny POLSKI chlebek z szyneczka i pomidorkiem nawet nie wiecie jak mi smakowal, chyba z tydzien go nie jadlam, za leniwa bylam zeby isc do polskiego sklepu A i zostalo mi 94 dni do porodu ![]() Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-08-15 o 15:38 |
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Today
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
Bikus czesc Kochana, jak tam Emilka sprawuje ![]() a mialam sie pytac, bo dosc czesto na watku jestes moze dalabys mi nr do siebie zebym miala do ktorej napisac. Wiem ze chyba mam do Strong ale wole miec 2 na wszesli wypadek
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprawdzę to dokładnie na wtorkowym usg ![]() A nr jużCi wysyłam na pw ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Skąd polski chlebek wytrzasnęłaś
|
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bikus dziekuje, hehe no Emilka juz taka duza ze mozesz ja dokaldnie wyczuc gdzie jest Ja czekam na nastepne USG bo Maya byla tylkiem do dolu ustawiona i mam nadzieje ze sie przekrecila lobuziara.A po polski chlebek specjalnie sie do polskiego skleu ruszylam, juz tak mialam na niego ochote i widze ze Filip tez go bardziej preferuje. |
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyraźniej miałam niski poziom cukru ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() Apropos jedzenia - uwielbiam tzw "makówki" które się robi na wigilię, z powodu laparoskopii nie jadłam jej podczas ostatniej wigilii, a wczoraj sobie uświadomiłam, że dla matki karmiącej to też raczej nie bardzo odpowiedni posiłek, WIĘC w piątek robię makówki wigilijne co by sie najeść tż zapytał "to karpia też mam upiec, ugotować uszka i barszcz???" ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- STOKROTKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() Przede wszystkim spełnienia marzeń i szybkiego ujrzenia II ![]()
|
|
#3945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bikus hehe zrobicie sobie wigilie w polowei sieprnia a co a ja bym sobie chyba sledzika ze smietanka zjadla i ziemniaczki oj chyba sobie w weekend zrobie mo moi chlopcy nie lubia sledzika ![]() STOKROTKA wszystekiego naj naj najlepszego spelnienia marzen i zobaczenia II kreseczek (jak najszybciej) Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-08-15 o 16:08 |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączam się do życzeń ![]() ![]() Stokrotko wszystkiego najlepszego! i tych II kreseczek również
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde
najgorsza jest ta szczepionka na wzw w udo. Maleństwo ostra jesteś ![]() Natalko no właśnie jeśli w domu to catering ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji. Today oo szybko zleci. Metka dzięki za opinie. Stokrotko stoo lat spełniania marzeń ![]() Byli u nas rodzie na obiadku. Wszystkim wszystko smakowało. Potem rodzice wzięli małą na spacerek. A my mieliśmy czas dla siebie
|
|
|
|
#3948 |
|
Konto usunięte
|
Stokrotko, dużo radości i miłości oraz spełnienia marzeń, przede wszystkim marzenia o dziecku
|
|
|
|
#3949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle tych zdjec mam ze ciezko mi wybrac parenascie do albumy na fb ![]() Kurde mi tez sie komp zaczyna psuc ![]() ![]() Cytat:
![]() A moja kruszyna miala az 3 ![]() Cytat:
Az zapytam na nastepne wizycie. U nas Domino lezal na lozku musialam mu trzymac mocno raczki i glowa sie przytulilam do niego zeby czul ze jestem blisko. Mial az 3 zastrzyki dwa w jedno uda i jedno w drugie + szczepionke do buzki. Cytat:
Ja Ciebie tez Cos dlugo ten list "szedl" ![]() ![]() ![]() stokrotko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin duzo zdrowko , spelnienia marzen a z okazji rocznicy duzo milosc Hej ![]() Domino juz wrocil do siebie jest zywy usmiecha sie i wogole jest radosny Bo wczoraj to taki marniutki byl A ja dalej wybieram zdjecia
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia ja miałam Maję na rekach i sie zapytałam czy tak może być szczepiona. Pani się zgodziła. ja miałam płatne szczepionki więc mniej kuć. w rękę dostała 5 w 1 a w udo na WZW. więc 2 kucia były. na co u was teraz szczepili??
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko ja rowniez dołaczam sie do zyczen, wszystkiego co najlepsze
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
czemu?
Dla Nas najgorsza to byla ta MMR Cytat:
![]() Mi siadl laptop, Tz musial mi nowy system wgrywac Zdjecia mam w aparacie to jest ok, ale moje ksiazki, gry dla seby Normalnie wszystko nei w tym momencie, wyc mi sie chce Musze dzis na wieczor szperac i szukac ![]() Cytat:
Stokrotko sto lat
|
|
#3954 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
byliśmy dzisiaj w kinie na tym nowym Batmanie a teraz siedzimy w domku i mąż się pakuje bo za godzinę wyjeżdża niestety
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Blonica , tezec , krztusiec - jeden zastrzyk * Haemophilus influenzae – ( nie moge znalesc tlumaczenia ) bakteria ktora wywołuje głównie zakażenia układu oddechowego i zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych. * Szczepionka pneumokokowa a do buzki mial podana szczepionke rotawirus.
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
oo tak zgadzam sie
i niestety nie jest powiedziane ze jak pierwsza szczepionka przeszla super to nastepne tez tak beda.....mojej przyjaciolki coreczka pierwsze dwie przeszla bezobjawowo a trzecia byla z mega goraczka i az jej sie rumien zrobil w miejscu szczepienia Stokrotkowszystkiego najlepszego kochana Hej tyle tylko doczytalam nawet nie wiem jakie mam zaleglosci a dzis moj komputer mial dobry dzien i narazie monitor nie gasnie i komp sie nie wylacza ale nie wiem jak dlugo czy ktos mi stresci ![]() no i niestety co dobre szybko sie konczy i jutro juz ide do pracy ale to tylko dwa dni a w weekend jedziemy na wies na dwa dni no i co ja moge robic jak dziala mi komp?.......szukam pomyslu na moja imprezke urodzinowa wprawdzie jeszcze mam troche czasu ale nie wiadomo jakie kaprysy bedzie mial moj laptop |
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde dobrze ze masz zdjecia na aparacie. Ja musze wlasnie na plytke zgrac bo jak mi padnie to nie bede miala fotek ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę dzisiaj popracowałam i spisałam maseee literatury do pracy mgr- jutro jadę pierwszy raz do bardziej oddalonej biblioteki- mam nadzieje, że to co wyczytałam na jej temat i na temat wypożyczania to nie żart, bo się nakręciłam
i większość książek nowo wydanych I mam pytanie do Was, a szczególnie do Madzi i Biki... - robiąc badania (do pracy mgr) w szkole, muszę pytać o zgodę dyrektora? czy muszą być też jakieś zgody pisemne? - czy można badać dzieci z kl. 1-3 przez metodę ankiety? chodzi mi o 2 lub 3 klasę? Jeżeli tak to czy musi być zgoda rodziców?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-08-15 o 21:02 |
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde o kurde współczuje, ja tak rok temu wszystko straciłam. Chodziło mi, ze bolesna jest ja w udo.
Zabcia u nas pierwsza szczepionka to: błonnica, krztusice, tężec, Polio i HiB (chyba to co u ciebie) - tu mam płatne 5 w 1. I do tego w udo WZW B. Na rota nie szczepię. A na pneumo dopiero jak będzie miała ok. roczku, bo tak mi lekarze powiedzieli, ze jak dziecko nie idzie do żłobka, to można pierwszą dawkę pominąć. Stokrotko i jak batman?? Kotku już minął ci urlop.. ale zleciło. odpoczełaś?? Ana ja robiłam ankietę dla dzieci klas 1-6. Poszłam do dyrekcji. Oni wyrazili zgodę (ustnie) i wzięli ode mnie ankiety i sami je rozdali wybranym przez siebie klasom. To były ankiety anonimowe, bo mnie tylko klasa interesowała. Potem mi zwrócili i tyle. Zgody rodziców nie musiałam mieć. |
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialyscie? http://www.fakt.pl/3miesieczna-dziew...,172939,1.html Wrzuty sumienia nie pozwolilyby mi zyc ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Najwyżej wrócę do domu, a pojadę później po resztę...huh

. Przebrnęłam od kilku dni przez tysiące wątków, artykułów i dalej nie wiem jak wcześnie zacząć się przygotowywać do planowania

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

pol nocy juz mnie wszytsko boli. Normalnie ostatnio nie moge sie doczekac kiedy Maya juz wyjdzie z tego brzuszka 

Az zapytam na nastepne wizycie. U nas Domino lezal na lozku musialam mu trzymac mocno raczki i glowa sie przytulilam do niego zeby czul ze jestem blisko.