Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 08:55   #2461
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wieeeeeeeeeeem
No ale już dobrze zapomnij o tym co było i bierz się w garść
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:01   #2462
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

[QUOTE=Cocktailraspberry;3 5917600]Piszecie jak szalone już nie wiem kto co pisał Widze, ze nie tylko ja mam torta na sumieniu ;/ Też byłam dzisiaj z tż u jego kuzyna na 11 urodzinach także był torcik i picollo

Ja nie tylko torta ptasie mleczko,kinderki...mam wyliczać dalej?Na obiad był kawałek pizzy.Nie wolę zapomnieć,ale stłuc mnie możecie
Dzisiaj zrobie sobie ten dzień jogurtowy
Zaraz jadę do szmateksu,może coś się trafi
Heroine
Jak Ty to robisz?Wychodzi z wątku ostatnia,a wracasz pierwsza
Lisa87
Kochana ile masz lat?Z loginu wnioskuje,że 25?
Zooska
No nareszcie jesteś .Z TŻ-tem niedobrze.Na szpital go nie namówię,bo on zasłania się pracą.Dopiero co wrócił do służby po wypadku w pracy i gdyby poszedł znowu i to do szpitala i w dodatku z chorą wątrobą(wiadomo z czy się to kojarzy...) to nie wiadomo co by było dalej?Mogliby kazać mu na nową zdobywać sprawność i zdawać testy... itp.Rozmawiałam z lekarzem i on stwierdził,że chciał go hospitalizować po to,aby wszystkie badania zrobić w szybszym czasie,a tak sam będzie musiał je robić i to prywatnie.Dopiero po badaniach i z wynikami będziemy wiedzieć co jest na rzeczy.
Stary 2012-08-16, 09:07   #2463
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Co Ci jest ? czemu Ci nie dobrze ?

Kupiłam dzisiaj w Czechach nowe piwko Birell Limetka&Malina i ma 30kcal w 100ml czyli 150kcal w całym piwie
A jakiś nieżyt żołądka miałam :P

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
H
mi mój tak samo powiedział, że zrywamy bo ja cierpięw tym związku a on nie zamierza sie zmienić. niepojęte! z ch.ujem sie na głowy zamienili chyba
Chyba tak Nie przejmuj się nie byli nas warci

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:08   #2464
Like_a_women
Zadomowienie

Pipson
Gratuluje i z żalu żyłka mi w pękła,wiesz?Też chce zobaczyć 4 z przodu
Stary 2012-08-16, 09:20   #2465
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość

Wiem, że głupio pytać, ale jak to wyglądało? W sensie, co on (ten psycholog) Ci powiedział? Jak Ci pomógł? Bo ja na psychologii jestem i ciekawość ma jest czysto zawodowa ;-)

Kochana, a jaka farbka? Z ciekawości pytam, bo też czekoladkę mam na włosach.
Psycholog ze mną porozmawiał, wiesz naświetliłam mu sprawę, że się duszę w tym związku, opowiedziałam mu o moich przeżyciach, o tym jak mnie traktował itd. On jako osoba z zewnątrz powiedział mi jak to widzi i rzeczywiście ma racje. Otworzył mi oczy po prostu, bo wiesz jak to jest osób bliskich się nie słucha bo są nieobiektywni
Co do farby to loreal casting coś tam. Zawsze tej używam, bez amoniaku

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Dziewczynki moje ukochane! Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co zdążyłyście nabazgrolić

Ale tak, na CLMF było świetnie! Oprócz fajnych koncertów poznałam masę ludzi z różnych krajów- Australia, Niemcy, Anglia, USA, Irlandia.

Co do mojego wyjazdu- mam koleżankę w Dublinie, która też była au pair. Zapytałam ją co i jak, a ona powiedziała, że to co proponuje mi agencja to jakaś porażka i że ona nawet połowy tego co ja nie musiała robić. Poleciła mi strony na jakich mam szukać sobie sama i wzięłam się do roboty. Bardzo szybko znalazłam świetną rodzinkę! Moje obowiązki są strasznie małe i opieka nad jednym chłopcem- 8 lat. Od 8 do 14.30 jest w szkole hehehe w dodatku płacą mi ponad 2 tys polskich i opłacają kurs angielskiego każdy weekend wolny super będzie! Dziś będą dzwonić umówić się dokładnie kiedy wyjazd. Wiem, że we wrześniu są mną zachwyceni, ja nimi też. Jeszcze ta moja koleżanka ich nawiedzi zanim ja tam pojadę, żeby sprawdzić czy na pewno jest tak jak mówią.

Na CLMF poznałam Irlandczyka z Dublina, który jest nauczycielem angielskiego (trafił swój na swego) i mam z nim cały czas kontakt. Już się nie może doczekać aż przyjadę, będzie mnie oprowadzał po Dublinie Także mam kolegę i koleżankę tam

Co do diety miała być przerwa tylko sob i niedz, a wyszło aż do wczoraj - pizza, chipsy, piwa, wino, czekolada ale spoko, przytyłam tylko 1 kg od dziś dalej dieta 1000kcal i nawet mam w planach siłkę! jak mi się nie będzie chciało proszę mnie w dupkę kopnąć

Buziam i czytam was

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:51   #2466
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zoska w końcu wróciłaś I weź nie pitol że 63 bo pewnie tyle nie ważysz i bierz sie do roboty bo Ci do tyłka nakopie co mialo być? Trzymanie diety i ćwiczonka Także zasuwaj do roboty i to już

A żeby nie było, że ja sie obijam to po śniadanku skalpel zaiczony zaraz ide myć i polerować autko wiec dodatkowe zajęcie w ruchu
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:19   #2467
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Milena a jeszcze jedno pytanko mam a z tyłu suknia na suwaczek czy sznurowana? Właśnie dobrze mówisz, często się zdarza, że to o czym marzyłyśmy źle na nas wygląda a to co na wieszaku starszy to na nas cudownie leży i mierzyć trzeba i jeszcze raz mierzyć i mierzyć do skutku Koleżanki u których ostatnio świadkowałam też chciały "najprostsze' modele a w końcu wybrały bardziej zdobne bo lepiej wyglądały w takich a tak jak mówisz to Panna Młoda ma być najpiękniejszą i najlepiej się czuć w sukni a nie za modą czy czyimś gustem się kierować. Na zdjęciu , które pokazałaś i sukienka i dziewczyna świetnie wygląda w niej i życzę Ci byś jeszcze lepiej się prezentowała
Część laski dziękuje za opinię mojej sukni mam nadzieje że końcowy efekt będzie super, na pewno pokaże zdjęcia, za jakieś 17 dni Margot suknia jest wiązana a w środku nie wiem jeszcze jak mi zrobią zapięcie bo ona była z odkrytymi plecami a ja chciałam zakryte bo się dziwnie czułam Siostra brała ślub rok temu i miała najpierw w środku wiazaną a później na zewnatrz zasuwaną suwakiem
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:38   #2468
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żelka co tam słychać? Co porabiałaś? Byłaś gdzieś? Kiedy masz znów urlop?
co porabiłam siedzę w domu z kuternogą czasem jakiś wypad autem pojeździć po UK a urlop końcem sierpnia dokładnie nie wiem bo jeszcze sobie nie rozpisałam zastanawiam sie czy wracać do Pl na urlop czy tu zostać się jeszcze pomyśli z Moją kuternogą
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:48   #2469
mielnus
Wtajemniczenie

znowu mnie nie było... ale naskrobałyście WOW!

wczoraj z TŻ szukaliśmy ośrodków na tą wycieczke... i znaleźliśmy to http://travel.groupon.pl/d-9303648-Tatry-Zakopane tylko dziwna rzecz że nigdzie indziej nie ma opinie o tym ośrodku... co anjlepsze zadzwoliliśmy do ich sąsiadów i wyobraźcie sobie że kobieta powiedziała że nie zna tego ośrodka;> Z tŻ zaczeliśmy się troche martwić bo to dziwna sprawa jest;/ serio....

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

TZ tam zadzwonił i kobieta powiedziała że oni od tygodnia dopiero mają otwarte, a terminy już zajęte do końca września... DZWINE! w ciągu tygodnia zajęli 2 miesiące???
Stary 2012-08-16, 11:21   #2470
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jak Ty to robisz?Wychodzi z wątku ostatnia,a wracasz pierwsza
cóżżż sama się nad tym zastanawiam

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ale tak, na CLMF było świetnie! Oprócz fajnych koncertów poznałam masę ludzi z różnych krajów- Australia, Niemcy, Anglia, USA, Irlandia.

Co do mojego wyjazdu- mam koleżankę w Dublinie, która też była au pair. Zapytałam ją co i jak, a ona powiedziała, że to co proponuje mi agencja to jakaś porażka i że ona nawet połowy tego co ja nie musiała robić. Poleciła mi strony na jakich mam szukać sobie sama i wzięłam się do roboty. Bardzo szybko znalazłam świetną rodzinkę! Moje obowiązki są strasznie małe i opieka nad jednym chłopcem- 8 lat. Od 8 do 14.30 jest w szkole hehehe w dodatku płacą mi ponad 2 tys polskich i opłacają kurs angielskiego każdy weekend wolny super będzie! Dziś będą dzwonić umówić się dokładnie kiedy wyjazd. Wiem, że we wrześniu są mną zachwyceni, ja nimi też. Jeszcze ta moja koleżanka ich nawiedzi zanim ja tam pojadę, żeby sprawdzić czy na pewno jest tak jak mówią.

Na CLMF poznałam Irlandczyka z Dublina, który jest nauczycielem angielskiego (trafił swój na swego) i mam z nim cały czas kontakt. Już się nie może doczekać aż przyjadę, będzie mnie oprowadzał po Dublinie Także mam kolegę i koleżankę tam

Co do diety miała być przerwa tylko sob i niedz, a wyszło aż do wczoraj - pizza, chipsy, piwa, wino, czekolada ale spoko, przytyłam tylko 1 kg od dziś dalej dieta 1000kcal i nawet mam w planach siłkę! jak mi się nie będzie chciało proszę mnie w dupkę kopnąć
Ale fajnie Ci się złożyło! Widzisz, powoli zaczyna się wszystko układać a tego festiwalu zazdroszczę masz jakieś foty?

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
co porabiłam siedzę w domu z kuternogą czasem jakiś wypad autem pojeździć po UK a urlop końcem sierpnia dokładnie nie wiem bo jeszcze sobie nie rozpisałam zastanawiam sie czy wracać do Pl na urlop czy tu zostać się jeszcze pomyśli z Moją kuternogą
Jaka opiekuńcza a na długo miałabyś przyjechać do Pl? Opłaca Ci się? Jaka teraz pogoda w Anglii? Bo u nas nie za ciekawie....

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
TZ tam zadzwonił i kobieta powiedziała że oni od tygodnia dopiero mają otwarte, a terminy już zajęte do końca września... DZWINE! w ciągu tygodnia zajęli 2 miesiące???
Rzeczywiście podejrzane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-16, 11:52   #2471
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Tak się rozleniwiłam na tych wakacjach, że nie mogę dojść do siebie totalnie nic mi się nie chce, dobrze ze na razie nic nie muszę Dziś się ważyłam i w końcu nie wiem ile waże, bo raz mi waga pokazywała 48,5 a raz 49,7 to w końcu nie wiem Głupia waga

Heroine Ty od wszystkich tak te zdjęcia wyciągasz a sama nie dajesz My tez Cie chcemy pooglądać
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 11:57   #2472
heroine86
Zakorzenienie

Losing, ja nie mam się czym chwalić a Wy ciągle gdzieś jeździcie, coś zwiedzacie ze ślubu miałam to wstawiłam
Stary 2012-08-16, 12:07   #2473
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Pomidorową wyszła pyszna nie jest przypalona

Kocham pomidorową oczywiście robię sama jem ją sama bo jak TŻ i pomidory wiecie

Cytat:

Hm...ja się nie zgodze, że każda kosmetyczka zawsze tak spaprze cerę. Swego czasu włóczyłam się po dermatologach prawie rok, żaden nie potrafił mi pomóc, dopiero regularne sesje u kosmetyczki (poczytałam na forach, upewniłam się u znajomych, że wg nich jest donbra) mi pomogły. Chodziłam na początku regularnie co miesiąc, potem co 3 potem co pół roku, a potem raz na rok i jest git! Mam super buźke, bez syfów, a blizny mam TYLKO po lekach dawanych mi przez dermatologa, podobno jakiegos super lekarza we Wro...:/ i co...jak do niego chodziłam to łuszczyłam się, czerwone plamy miałam, wszystko okronie wyglądało, a dopiero kosmetyczka mi pomogła to doprowadzić do ładu. Moim zdaniem zależy to od indywidualnego trybu organizmu, sklonności do alergii, prbl skórnych itp.

To się ciesz, mnie głód dopada jak łaże gdzieś

-
Ja też pozytywnie wspominam wyprawy do kosmetyczki, jak leczyłam trądzik (u lekarza żeby nie było) to na pilingi kawitacyjne chodziłam a po kuracji na likwidacje blizn i jest ok ale fakt żadna z pań nigdy mi ropnych pryszczy nie dusiła czy coś a rożne rzeczy się słyszało do koleżanek
Ja się zooska w sumie ciesze ale we wrotek dało mi do myślenia, że koleżanka jogurt kupiła w sklepie i pije już przy kasie i dużo ludzi tak robi a ja czekałam za miejsce odpowiednie znajdę i dopiero za jedzonko się wzięłam. A fakt na wycieczkach takich chodzonych np. w górach to ze mną spokój jest bo nie chce co chwile do schroniska na obiadek się wracać i ciągle przerw na jedzenie robić, jem tylko dlatego, że trzeba.
Cytat:

12.08 wyjechałam na wieś do siebie do domu...
Tam jadlam dosłownie non stop, naprawdę nie przesadzam...niestety Śniadanie 3 buły z kakao, z serkiem, serkami, serami, wszędzie keczup, musztarda, na II śniadanie same słodycze, obiad typowy wiejski wszystko tłuste, wręcz smażone w oleju, ociekające nim. Na podwieczorek słodycze, ciasta, wszystko winem zapijane, kolacja to samo
Jak wracałam wczoraj to spodnie ledwo na d.pe włożyłam

Brzmi obficie ale jednak tyle kg w te parę dni to fizycznie nie możliwe. Coś tam mogłaś przytyć ale problem ze spodniami to raczej woda bo tłuste słone i siedzenie przy stole. Więc wiesz, Ty już najlepsze metody masz, woda z cytryna itd i ćwiczyć i będzie git I ja dziś porządnie poćwiczę bo tak komuś radzić a samemu na d... siedzieć to jednak nie ładnie
mielnus bądźcie ostrożni, bo podejrzana ta oferta mocno

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-16 o 12:09
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 12:43   #2474
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Losing, ja nie mam się czym chwalić a Wy ciągle gdzieś jeździcie, coś zwiedzacie ze ślubu miałam to wstawiłam
Na którym Cię nawet dobrze nie było widać no ale doooobra, doooobra daj trochę pomidorowej uwielbiam
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:04   #2475
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
12.08 wyjechałam na wieś do siebie do domu...
Tam jadlam dosłownie non stop, naprawdę nie przesadzam...niestety Śniadanie 3 buły z kakao, z serkiem, serkami, serami, wszędzie keczup, musztarda, na II śniadanie same słodycze, obiad typowy wiejski wszystko tłuste, wręcz smażone w oleju, ociekające nim. Na podwieczorek słodycze, ciasta, wszystko winem zapijane, kolacja to samo
Jak wracałam wczoraj to spodnie ledwo na d.pe włożyłam
Oj nie dobrze

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Pipson
Gratuluje i z żalu żyłka mi w pękła,wiesz?Też chce zobaczyć 4 z przodu
Ja narazie chociaż 6

Jezuuuu, jak dzisiaj gorąco, rozpuszczam się już... uff. A ile ludzi na plaży, trochę ciepła, a plaża już pełna.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:16   #2476
monika01011986
Zakorzenienie

helooł
Ja wczoraj uciekłam z forum bo mąz wrócił szybciej z pracy i pojechaliśmy z dzieciakami na basen Siedzieliśmy tam aż do 20. Potem wróciliśmy, poszliśmy na zakupy bo jedzenie się kończyło w domu a potem na spacerek i o 22 byliśmy w domu. Było tak gorąco wieczorkiem o 22 że masakra! 33 stopnie były!! W nocy o 1 było 28 i strasznie źle się spało.... ciągle gorąco..... Na szczęście nad ranem troche deszcz popadał i zaczął wiać taki chłodniejszy wiaterek Oczywiście teraz znowu jest parówa na dworze i w domu przy okazji też :/ Dziś i tak niby ma być tylko ok. 29 stopni ale od jutra do wtorku 34 Zastanawiamy się z mężem co robić w weekend. Chciałabym do Włoch pojechać nad morze A se wymyśliłam co szkoda że to aż 700 km mąż by pojechał ale stwierdził że w samochodzie bez klimatyzacji zdechniemy wszyscy w połowie drogi :/ Na początku przyszłego roku planujemy kupić nowe autko to będziemy zwiedzać

Aaa Heroine ! Pytałas kiedyś czemu ja tak nie lubię swojego samochodu i jaki to jest, więc mamy taki i też zielony : http://srvimg18.tablica.pl/images_ta...ewo_rev001.jpg i ma strasznie głupie sprzęgło i gałke od biegów. Biegi mi się pierdzielą 1 z 3 i z 5 bo są tak blisko siebie że gdy się je przełacza to nie wiadomo co za bieg się włączyło i nie raz byłam przekonana że wrzuciłam pierwszy bieg a okazywało się że to trzeci i przy ruszaniu samochód gasł.... to samo jest z piatym biegiem... jadąc przez miasto chcę wrzucić 3 a wskakuje mi 5 Porąbany samochód i mam go serdecznie dość. Wcześniej mieliśmy takie stare BMW o takie ( też białe) : http://zdjecia-samochodow.pl/var/alb...g?m=1285104618 no i choć stary był bo z 93 roku to cudownie mi się nim jezdziło! Solidny, mocny i ciężki samochód, super trzymał się jezdni i wszystko w nim idealnie chodziło czyli sprzęgło i biegi. Sprzedaliśmy go bo do Niemiec mógłby nie dojechać już 4 raz wcześniej mąż nim do Niemiec jezdził i dobił go tym troche.
Ale ja po prostu kocham BMW i uważam że to najlepsze samochody. Są bardzooo trwałe i mega wygodne. Właśnie kolejnym samochodem który chcemy kupić to na pewno BMW będzie Mamy już kilka upatrzonych ale póki co zbieramy kase.

Co ja dzisiaj będę robiła?? hmmm Idę głowe zaraz umyć i pranie powiesić, potem obiad będę robiła - dziś spaghetti carbonara z szynką i zupa pomidorowa Muszę też firankę w sypialni powiesić - też sznureczki ale czarne do sypialni ideane bo troche przyciemnią pokój do tego czerwony kwiatek na oknie i będzie ładnie
Aaa przedwczoraj się troche z męzem posprzeczałam bo powiedziałam mu że zachowuje się jak jego ojciec i ma to zmienić koniecznie. Chodziło o siorbanie przy piciu herbaty. Ja jestem uczulona na takie rzeczy a mój teściu siorbie jak świnia - nawet przy ludziach. Mój mąz tylko przy mnie czasami siorbnie jak jest bardzo gorąca kawa czy herbata ale mnie to do szału doprowadza. No i zwróciłam mu uwagę a ten się obraził i się troche pożarliśmy. Na drugi dzień wrócił z pracy z kwiatkiem takim czerwonym w doniczce Przeprosił Kwiatek prześliczny! a mąż już nie siorbie hehe ahh Ci faceci normalnie trzeba ich wychować jak małe dzieci

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ja zalatana bardzo, weszlam sie tylko pochwalić, ze na wadze 49,6 dziś rano

poczytam Was przed snem słońca wrociły spamerki naczelne heroine i Monia no i juz 4 strony nadrabiania

Monia, no no, jaki przystojniak chrześnica mi sie bedzie rodzić we wrześniu, nie chce on 3 lata młodszej żonki? Sliczna bedzie, bo rodziców ma fajnych

gratuluję pięknej wagi
eee ja to tylko popołudniu tu wchodzę i piszę więc dużo nie na skrobię w ciągu dnia Heroine ciągle spamuje

Oooooo no pewnie jak ją ujrzy to będzie chciał Za pare lat musimy zrobić jakieś spotkanko zapoznawcze żeby się w sobie zakochali 3 lata młodsza to akurat

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 13:27   #2477
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
pogoda do to wszystkie powinny siedzieć przed kompem! jedyne usprawiedliwienie to ćwiczenia
ej ej u mnie boska pogoda lato w pełni

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Tyle czytania, że nie ma kiedy napisać
Najbardziej mi się ta chorwacka pizza podoba nigdy nie lubiłam sosów ani ketchupu do pizzy i za dziwaka się miałam a tu już któryś raz czytam(bo i Monia mówiła , że w Niemczech tez bez sosów) , że to Polacy dziwaczą i, że na całym świecie ludzie bez sosu jedzą , jak ja w końcu choć w jednym normalna jestem
Kupiłam sobie wczoraj nowy bronzer ale dziś dzień bez makijażu to jutro wypróbuje dopiero taka pogoda tego lata , że tylko bronzer może mnie uratować bo słońce całe czbasia do Chorwacji wywiozła i zostawiła tam
No tutaj w DE jedzą bez sosów pizze. Mi bez sosu kompletnie nie smakuje, jest okropna! Nawet ostatnio poprosiliśmy kelnerkę aby pizze polała nam sosem który dają do kebabów to spojrzała na nas jak na kosmitów..... No ale kucharz polał nam sosem czosnkowym tyle, że wszyscy gapili się na nas dookoła Ale to tylko tam gdzie kebaby mają to mają też sosy bo np. w normalnych restauracjach czy typowych pizzeriach żadnych sosów nie mają i trzeba jeść suchą.....
Ponoć tylko w Polsce jemy pizze z sosami

U mnie też dużoooooo słońca

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Monia spoźnione życzenia dla Kolinka Wszystkiego Najlepszego dla tego słodziaka Widać synek zadowolony z zabawki a Ty musisz przecierpiec jeszcze troche i baterie wysiądą
Dziękuję
Ahh no muszę najgorsze że dziś trzeci dzień a baterie dalej jak nowe i znowu od rana bawią się tą strażą i wyje na całą chate

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 13:30   #2478
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ej ej u mnie boska pogoda lato w pełni
U mnie to samo

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2012-08-16, 13:35   #2479
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
rok czasu byliśmy małżeństwem.
my często chodzimy do kina, a ostatnio nie chodziliśmy bo tż był zazdrosny. teraz tżta nie ma wiec chce przetestować jak nasze stosunki teraz bedą wyglądać, czy dalej będzie tak na luzie jak zawsze. nie martwię sie niczym, co ma być to będzie, na pewno się na niego nie rzucę ani nie dam się jemu na mnie rzucić

zgrzeszyłam dziś lodami i kolejnym nalesnikiem z cukrem pudrem oraz jogobella duża owocowa. więcej grzechów nie pamiętam
Oo no to faktycznie krótko jak rok.

Chodziłaś z nim do kina jak miałaś chłopaka??? Wcale się nie dziwię że TŻ był zazdrosny..... dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia
No uważaj bo przecież to Twój szef tak? Jak wyjdzie coś więcej między Wami a potem się coś popsuje to możesz też pracę stracić więc przemyśl to.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
U mnie to samo
A gdzie Ty mieszkasz? Bo chyba musiałam gdzieś przeoczyć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 13:37   #2480
heroine86
Zakorzenienie

Monia, ale żeś pier.dzieln.ęła tasiemca ale to dobrze, mam co robić w pracy
wiesz, co? zazdroszczę Ci tego upału, serio!!! ja wiem, że Ty zdychasz i wolałabyś żeby było chłodniej, ale ja mam już dosyć tej zimnicy 15 stopni i wiatru Polakowi nie dogodzi
no wymyśliłaś wycieczkę Włoch jej się zachciało mąż ma rację, bez klimy to jeszcze dobrze nie wsiądziecie, a już będziecie jak naleśniki także tegoo
też uważam, że BMW to najlepsze samochody no ale też i drogie... jeszcze mi się VW, Audi i Mercedesy podobają w każdym razie niemieckie samochody

Co do męża: dobrze, że przeprosił chłopom to trzeba jasno i dobitnie powiedzieć co robią źle bo inaczej nie zajarzą

pipson, wpadaj na tą pomidorówkę, bo mam cały gar

Cytat:
U mnie to samo
A Ty w Polsce jesteś? Czy w tropikach?
Stary 2012-08-16, 13:44   #2481
Margot85
Wtajemniczenie

monia nie widziałam jeszcze na żywo tych makaronów w wersji czarnej więc proszę o zdjęcie
Pizza bez sosu ma jedną niepodważalną zaletę.... dużo jej się zjeść nie da
I podziel się słońcem- I Tobie spać się będzie lepiej i my sobie ryjki poopalamy
herione a Ty na kurze czy na wołowinie robisz pomidorową? Tak z ciekawości pytam bo teściowa moja tylko na krowich kościach a ja i moja mama tylko kurczakowa wersje i jestem ciekawa jak to ludzie robią socjologiczna ciekawość
Stary 2012-08-16, 13:49   #2482
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
herione a Ty na kurze czy na wołowinie robisz pomidorową? Tak z ciekawości pytam bo teściowa moja tylko na krowich kościach a ja i moja mama tylko kurczakowa wersje i jestem ciekawa jak to ludzie robią socjologiczna ciekawość
Haha zazwyczaj gotuję na udku obranym ze skóry ale wczoraj nie miałam udka, więc ugotowałam na kostkach rosołowych miałam jeszcze upieczoną pierś z kurczaka to pokroiłam i wrzuciłam coby trochę białka wpadło tak piszemy o żarciu, że zgłodniałam a w pracy siedzę do 15...
Stary 2012-08-16, 14:07   #2483
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, ostatnio się spotkałam w sklepie z takim czymś, że matka przyszła z synem do sklepu, a ekspedientka do niej 'może jeszcze lizak dla wnuczka?' A ten mały powiedział, że to mama. Głupio się pewnie wszystkim zrobiło.
no na pewno.... właśnie o to chodzi że kobiety choć mogą to nie chcą mieć w normalnym wieku dzieci tylko rodzą w wieku 35-40 lat bo wcześniej chcą sobie poszaleć albo praca jest dla nich ważniejsza. Potem dzieciaki wstydzą się swoich mam i na prawdę tak jest......
Mojej koleżanki mama urodziła syna w wieku 42 lat! Zachciało jej się dziecka bo się nudziła a nigdzie nie pracowała bo mąż dobrze zarabia.
I wyobraźcie sobie że ta matka tego dziecka nawet nie przychodziła po dziecko do przedszkola, nawet nie chodziła z nim na spacery, nie chodziła na zebrania z rodzicami w przedszkolu ( ten mały chodził do jednej grupy z moim synkiem) a wiecie czemu nie chodziła? bo wszyscy na ulicy ją zaczepiali i pytali której córki to jest dziecko i jak się czuje w roli babci No i ogólnie chodzić też się jej nie chciało i biegać za tym małym bo "kości ją bolały". Wszystko za nią robią córki, wychowują swojego brata. Chodzą po niego do przedszkola, na zebrania, do lekarza, na spacery itd. A mamusia leży w domu przed TV bo siły nie ma......

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ja już wróciłam wypoczęta ale zmarznięta

Pół dnia Was nadrabiam tyle napisałyście Nie będę nawet odpisywać bo już nie mam pojęcia co komu napisać Chciałam tylko powiedzieć, że woda w morzu lodowata i nawet nie wchodziłam, pogoda była taka sobie, ogólnie chłodno ale było bardzo fajnie Poza tym coś tam przytyłam bo widzę po sobie, ale jakos się tym za bardzo nie przejmuje, już nigdzie się rozbierać do stroju w tym roku nie będę, więc nie mam takiego parcia na zrzucanie
Dziwne by było gdybyś napisała że woda w morzu ciepła Ja bardzo dużo razy w swoim życiu jedziłam nad morze bo miałam bardzo blisko, i mimo, że na dworze było gorąco to woda zawsze była lodowata..... Może z 2-3 razy trafiło się że była całkiem w miarę aby się wykąpać ale to jak całe lato było bardzo gorące. W zatoce to jeszcze ta woda ujdzie ale na otwartym morzu to zawsze masakra.....

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
do kraju się wybieram końcem sierpnia na tydzień bo już byłam na urlopie wcześniej wróciłam do PL ale ciągli mnie z urlopu bo igrzyska były

ja widzę że Ty to wszystko fajnie sobie dekorujesz i fajnie Ci sie wszystko to układa

nie mogę po prostu Tego Twojego Synka ! za każdym razem gdy patrze na Niego wydaje mi się coraz bardziej Piękniejszy i Słodszy uwielbiam go na zdjęciach ! i uwielbiam na Niego patrzeć . Chce mieć właśnie kiedyś takiego Synka jak Twój . HAHAhahaha padłam jak opisujesz co sobie wybrał i że bawi się tym a Tobie głowa pęka ehhh no boski jest będzie miał się czym bawić z Bratem i Tata przez najbliższe dni

a że zapytam nie planujesz kolejnego dzieciaczka ?

aa to fajny urlopik Ci się szykuje

no staram się żeby jakoś fajnie to wszystko wyglądało, żeby jak ktoś przyjdzie na kawe nie powiedział że Polacy mieszkają jak w średniowieczu hehe

hehehe Ja to Cie muszę chyba zapoznać z tym moim synkiem Nie wybierasz się do Niemiec czasem?
ojj słodziak to on jest straszny tylko całować go ciągle i przytulać moja przytulanka kochana
Musisz koniecznie postarać się o dzidzie to też będziesz miała takiego słodziaka
Ja do trzydziestki dziecka nie planuję na 100% a później to się zobaczy ale wątpię abym się zdecydowała, za stara już będę i za leniwa pewnie hehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 14:16   #2484
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia nie widziałam jeszcze na żywo tych makaronów w wersji czarnej więc proszę o zdjęcie
Pizza bez sosu ma jedną niepodważalną zaletę.... dużo jej się zjeść nie da
I podziel się słońcem- I Tobie spać się będzie lepiej i my sobie ryjki poopalamy
No spoko foteczkę zrobię na pewno Tutaj kolorów tych makaronów jest mnóstwo - jakie tylko chcesz wzięłam czarne do sypialni bo mam meble tam czarne, ściany białe a dekoracje będą czerwone także jak na sypialnie to myślę że fajne kolorki
coś w tym stylu będzie :
http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...ny_5552170.jpg
http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/ima...media_20116_wm
http://img2.budownictwopolskie.pl/img/00101927708.jpg

Tyle że podłogę chcę bardzoo jasną - drewnianą prawie białą, przykrycie łóżka jest białe, meble są czarne, ściany całkowicie białe, obrazki na ścianie będą czarno-czerwone, poduszeczki czerwone, ramki na zdjęcia też czerwone chce, kwiatki też czerwone

Co do pizzy to masz rację hehehe bez sosu po jednym kawałku mam dość

Możesz brać słońca ode mnie ile tylko chcesz! Na weekend tylko mi oddaj

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 14:28   #2485
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie Ty mieszkasz? Bo chyba musiałam gdzieś przeoczyć
Niedaleko Gdyni, i tak gorąco, że sama zdziwiona jestem, bo wczoraj to zimnica była i deszcz wieczorem padał.

Cytat:

Co do męża: dobrze, że przeprosił chłopom to trzeba jasno i dobitnie powiedzieć co robią źle bo inaczej nie zajarzą
Zgadzam się

Cytat:
A Ty w Polsce jesteś? Czy w tropikach?
a w Polsce

Cytat:
No spoko foteczkę zrobię na pewno Tutaj kolorów tych makaronów jest mnóstwo - jakie tylko chcesz wzięłam czarne do sypialni bo mam meble tam czarne, ściany białe a dekoracje będą czerwone także jak na sypialnie to myślę że fajne kolorki
coś w tym stylu będzie :
http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...ny_5552170.jpg
http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/ima...media_20116_wm
http://img2.budownictwopolskie.pl/img/00101927708.jpg

Tyle że podłogę chcę bardzoo jasną - drewnianą prawie białą, przykrycie łóżka jest białe, meble są czarne, ściany całkowicie białe, obrazki na ścianie będą czarno-czerwone, poduszeczki czerwone, ramki na zdjęcia też czerwone chce, kwiatki też czerwone
No to musi suuuuper wyglądać, zazdroszczę!

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2012-08-16, 14:40   #2486
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, ale żeś pier.dzieln.ęła tasiemca ale to dobrze, mam co robić w pracy
wiesz, co? zazdroszczę Ci tego upału, serio!!! ja wiem, że Ty zdychasz i wolałabyś żeby było chłodniej, ale ja mam już dosyć tej zimnicy 15 stopni i wiatru Polakowi nie dogodzi
no wymyśliłaś wycieczkę Włoch jej się zachciało mąż ma rację, bez klimy to jeszcze dobrze nie wsiądziecie, a już będziecie jak naleśniki także tegoo
też uważam, że BMW to najlepsze samochody no ale też i drogie... jeszcze mi się VW, Audi i Mercedesy podobają w każdym razie niemieckie samochody

heheh no starałam się aby za dużo nie napisać ale nie wyszło mi jak zwykle
No 15 stopni to mało :/ też bym nie chciała żeby tutaj tyle było :/ tak 25-27 to idealna temperatura Ale ponoć ma być troche cieplej tam u Was na dniach?

hehehe no ja to bym sobie pojechała nad morze śródziemne Tam jest bosko.... i tylko 700 km autostradami to 6 godzin tylko no ale bez klimy to kiepski pomysł :/ "naleśniki" na pewno byśmy byli hahahaha

Ja kocham tylko BMW audi nie lubię bo się ciągle psują, vw nie są ładne bo są takie kwadratowe a mercedesów ogólnie nie lubię bo się źle nimi jezdzi :P BMW są idealne a moim marzeniem jest takie:
http://www.varbak.com/grafika/bmw-m3...ia-nb18188.jpg
http://www.v10.pl/archiwum/serwis_in...e_biale_04.JPG
Najgorsze jest to że tutaj jezdzi takich od groma a mi żal dupe ściska hehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 14:57   #2487
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, nazywam się Zooska i ważę 63 kg
zabijcie mnie
Na wsi żarłam jak prosie, od stołu nie wstawałam:/ 5 kawałków ciasta na kolacje
o losie! to zaszałaś sobie ale 2 tygodnie dietki i zgubisz wszystko spoko

Cytat:

Monia Spóźnione życzenia urodzinowe dla Kolina!!! Niech nam rośnie zdrowy i duży, no i oczywiście grzeczny synek mamusi
Także zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Powodzenia na tym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!

Ładnie urządzacie sobie w tym mieszkanku L Po zdjęciach widziałam, to mi się podoba!
Szkoda, że całego mieszkanka nie widać.

A przecież u nas w Polsce też ludzie całują się w policzek...nie rozumiem czemu Cię to tak dziwi Zawsze 3 razy się całuje...a w innych krajach po2, nie wiem..może rzeczywiście się z tym nie spotkałaś. A w usta to dla mnie przegięcie

Nie wiem co oni spragnieni seksu że ze znajomymi cmokają się w usta?

Jak z mężem się układa? Wszystko w porządku?

Ooo dziękujemy za życzenia mam nadzieję że wszystkie się spełnią

Zdjęć całego mieszkania jeszcze nie robiłam bo nie jest wyremontowane. Cały czas mamy remont. Jak skończymy to porobię dużo fotek i Wam wrzuce Obiecuję

No wiem, że w Polsce się całują no ale tu jest inaczej, bo całują się prawie wszyscy znajomi i za każdym razem gdy się widzą czyli codziennie nawet. W Polsce nie widziałam aby np. koleżanka całowała się z kolegą swojego męża na przywitanie tutaj to normalka. A w usta też się całują np. kuzyn z kuzynką czy szwagier z bratową itd. No taki mają zwyczaj tutaj

Z mężem dobrze nie kłócimy się tak jak było to w Polsce, mamy spokój i cisze nikt się nie wpierdziela Idealnie pewnie nigdy nie będzie bo to niemożliwe ale jest na prawdę fajnie.

A jak Ty ze swoim TŻ? lepiej?

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Niedaleko Gdyni, i tak gorąco, że sama zdziwiona jestem, bo wczoraj to zimnica była i deszcz wieczorem padał.

No to musi suuuuper wyglądać, zazdroszczę!
Oooo a to dziwne moja mama dzwoniła i mówiła że jest 21 u nich a mieszka też w województwie pomorskim tyle że do Gdańska ma 100 km.
No 21 stopni to już ujdzie, zimno nie jest

No na razie jeszcze nic zrobione nie jest, to tylko taki plan tej sypialni. Może za 3 miesiące ją zrobimy dopiero bo na razie dzieci pokój musimy zrobić i skończyć kuchnię oraz salon.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-16, 15:00   #2488
mielnus
Wtajemniczenie

zooska podskoczyło ci do 63??? no nieźle poszalałaś, pewnie sama woda.

Ty się zacznij pilnowąc, postaw sobie cel bo ostatnio to folgujesz folgujesz... nieziemsko! DO BOJU!
Stary 2012-08-16, 15:35   #2489
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
heheh no starałam się aby za dużo nie napisać ale nie wyszło mi jak zwykle
No 15 stopni to mało :/ też bym nie chciała żeby tutaj tyle było :/ tak 25-27 to idealna temperatura Ale ponoć ma być troche cieplej tam u Was na dniach?

hehehe no ja to bym sobie pojechała nad morze śródziemne Tam jest bosko.... i tylko 700 km autostradami to 6 godzin tylko no ale bez klimy to kiepski pomysł :/ "naleśniki" na pewno byśmy byli hahahaha

Ja kocham tylko BMW audi nie lubię bo się ciągle psują, vw nie są ładne bo są takie kwadratowe a mercedesów ogólnie nie lubię bo się źle nimi jezdzi :P BMW są idealne a moim marzeniem jest takie:
http://www.varbak.com/grafika/bmw-m3...ia-nb18188.jpg
http://www.v10.pl/archiwum/serwis_in...e_biale_04.JPG
Najgorsze jest to że tutaj jezdzi takich od groma a mi żal dupe ściska hehehe
A ja od kilku lat jeżdzę tylko Audi i ani z jednym nie miałam problemu.Teraz mam VW passata B6 i w/g mnie jest śliczny i co najważniejsze duży i bezpieczny.Kiedyś miałam BMW,ale tylko przez 3 m-ce bo w zimie nawet przy dobrych oponach tylni napęd się nie sprawdza,to samo tyczy się Mercedesów te dopiero brzydkie są,no chyba że nowsze modele to już inny temat.
Co do pogody to też mam nadzieje,że będzie ładna pogoda

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2012-08-16 o 15:36
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 15:39   #2490
zooska
Zakorzenienie

Like Jej...współczuje bardzo.... Będę trzymać kciuki za szybki powrót do domu

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Zoska w końcu wróciłaś I weź nie pitol że 63 bo pewnie tyle nie ważysz i bierz sie do roboty bo Ci do tyłka nakopie co mialo być? Trzymanie diety i ćwiczonka Także zasuwaj do roboty i to już

A żeby nie było, że ja sie obijam to po śniadanku skalpel zaiczony zaraz ide myć i polerować autko wiec dodatkowe zajęcie w ruchu
Niestety, ale złamałam nasz pakt I tak, ważę 63 kg, zważyłam się na czczo po wypróżnieniu 63 kg na wadze

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości