|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
No ale już dobrze
zapomnij o tym co było i bierz się w garść
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
[QUOTE=Cocktailraspberry;3 5917600]Piszecie jak szalone już nie wiem kto co pisał
Widze, ze nie tylko ja mam torta na sumieniu ;/ Też byłam dzisiaj z tż u jego kuzyna na 11 urodzinach także był torcik i picollo ![]() Ja nie tylko torta ptasie mleczko,kinderki...mam wyliczać dalej?Na obiad był kawałek pizzy.Nie wolę zapomnieć,ale stłuc mnie możecie ![]() Dzisiaj zrobie sobie ten dzień jogurtowy
![]() Zaraz jadę do szmateksu,może coś się trafi Lisa87![]() Heroine Jak Ty to robisz?Wychodzi z wątku ostatnia,a wracasz pierwsza ![]() Kochana ile masz lat?Z loginu wnioskuje,że 25? Zooska No nareszcie jesteś
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Pipson
Gratuluje i z żalu żyłka mi w
![]()
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do farby to loreal casting coś tam. Zawsze tej używam, bez amoniaku ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dziewczynki moje ukochane! Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co zdążyłyście nabazgrolić ![]() Ale tak, na CLMF było świetnie! Oprócz fajnych koncertów poznałam masę ludzi z różnych krajów- Australia, Niemcy, Anglia, USA, Irlandia. Co do mojego wyjazdu- mam koleżankę w Dublinie, która też była au pair. Zapytałam ją co i jak, a ona powiedziała, że to co proponuje mi agencja to jakaś porażka i że ona nawet połowy tego co ja nie musiała robić. Poleciła mi strony na jakich mam szukać sobie sama i wzięłam się do roboty. Bardzo szybko znalazłam świetną rodzinkę! Moje obowiązki są strasznie małe w dodatku płacą mi ponad 2 tys polskich i opłacają kurs angielskiego każdy weekend wolny super będzie! Dziś będą dzwonić umówić się dokładnie kiedy wyjazd. Wiem, że we wrześniu są mną zachwyceni, ja nimi też. Jeszcze ta moja koleżanka ich nawiedzi zanim ja tam pojadę, żeby sprawdzić czy na pewno jest tak jak mówią.Na CLMF poznałam Irlandczyka z Dublina, który jest nauczycielem angielskiego (trafił swój na swego) i mam z nim cały czas kontakt. Już się nie może doczekać aż przyjadę, będzie mnie oprowadzał po Dublinie Także mam kolegę i koleżankę tam ![]() Co do diety miała być przerwa tylko sob i niedz, a wyszło aż do wczoraj - pizza, chipsy, piwa, wino, czekolada ![]() Buziam i czytam was
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska w końcu wróciłaś
I weź nie pitol że 63 bo pewnie tyle nie ważysz i bierz sie do roboty bo Ci do tyłka nakopie co mialo być? Trzymanie diety i ćwiczonka Także zasuwaj do roboty i to już![]() A żeby nie było, że ja sie obijam to po śniadanku skalpel zaiczony zaraz ide myć i polerować autko wiec dodatkowe zajęcie w ruchu
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje za opinię mojej sukni mam nadzieje że końcowy efekt będzie super, na pewno pokaże zdjęcia, za jakieś 17 dni Margot suknia jest wiązana a w środku nie wiem jeszcze jak mi zrobią zapięcie bo ona była z odkrytymi plecami a ja chciałam zakryte bo się dziwnie czułam Siostra brała ślub rok temu i miała najpierw w środku wiazaną a później na zewnatrz zasuwaną suwakiem
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem jakiś wypad autem pojeździć po UK ![]() a urlop końcem sierpnia dokładnie nie wiem bo jeszcze sobie nie rozpisałam zastanawiam sie czy wracać do Pl na urlop czy tu zostać ![]() się jeszcze pomyśli z Moją kuternogą ![]() |
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu mnie nie było... ale naskrobałyście WOW!
wczoraj z TŻ szukaliśmy ośrodków na tą wycieczke... i znaleźliśmy to http://travel.groupon.pl/d-9303648-Tatry-Zakopane tylko dziwna rzecz że nigdzie indziej nie ma opinie o tym ośrodku... co anjlepsze zadzwoliliśmy do ich sąsiadów i wyobraźcie sobie że kobieta powiedziała że nie zna tego ośrodka;> Z tŻ zaczeliśmy się troche martwić bo to dziwna sprawa jest;/ serio.... ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- TZ tam zadzwonił i kobieta powiedziała że oni od tygodnia dopiero mają otwarte, a terminy już zajęte do końca września... DZWINE! w ciągu tygodnia zajęli 2 miesiące???
|
#2470 | |||
|
Zakorzenienie
|
sama się nad tym zastanawiam Cytat:
a tego festiwalu zazdroszczę masz jakieś foty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Tak się rozleniwiłam na tych wakacjach, że nie mogę dojść do siebie totalnie nic mi się nie chce, dobrze ze na razie nic nie muszę Dziś się ważyłam i w końcu nie wiem ile waże, bo raz mi waga pokazywała 48,5 a raz 49,7 to w końcu nie wiem Głupia waga Heroine Ty od wszystkich tak te zdjęcia wyciągasz a sama nie dajesz My tez Cie chcemy pooglądać
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Losing, ja nie mam się czym chwalić
ze ślubu miałam to wstawiłam
|
|
|
|
#2473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Kocham pomidorową ![]() Cytat:
Ja się zooska w sumie ciesze ale we wrotek dało mi do myślenia, że koleżanka jogurt kupiła w sklepie i pije już przy kasie i dużo ludzi tak robi a ja czekałam za miejsce odpowiednie znajdę i dopiero za jedzonko się wzięłam. A fakt na wycieczkach takich chodzonych np. w górach to ze mną spokój jest bo nie chce co chwile do schroniska na obiadek się wracać i ciągle przerw na jedzenie robić, jem tylko dlatego, że trzeba. Cytat:
![]() mielnus bądźcie ostrożni, bo podejrzana ta oferta mocno
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-08-16 o 12:09 |
||
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jezuuuu, jak dzisiaj gorąco, rozpuszczam się już... uff. A ile ludzi na plaży, trochę ciepła, a plaża już pełna.
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
helooł
Ja wczoraj uciekłam z forum bo mąz wrócił szybciej z pracy i pojechaliśmy z dzieciakami na basen Siedzieliśmy tam aż do 20. Potem wróciliśmy, poszliśmy na zakupy bo jedzenie się kończyło w domu a potem na spacerek i o 22 byliśmy w domu. Było tak gorąco wieczorkiem o 22 że masakra! 33 stopnie były!! W nocy o 1 było 28 i strasznie źle się spało.... ciągle gorąco..... Na szczęście nad ranem troche deszcz popadał i zaczął wiać taki chłodniejszy wiaterek Oczywiście teraz znowu jest parówa na dworze i w domu przy okazji też :/ Dziś i tak niby ma być tylko ok. 29 stopni ale od jutra do wtorku 34 Zastanawiamy się z mężem co robić w weekend. Chciałabym do Włoch pojechać nad morze A se wymyśliłam co szkoda że to aż 700 km mąż by pojechał ale stwierdził że w samochodzie bez klimatyzacji zdechniemy wszyscy w połowie drogi :/ Na początku przyszłego roku planujemy kupić nowe autko to będziemy zwiedzać Aaa Heroine ! Pytałas kiedyś czemu ja tak nie lubię swojego samochodu i jaki to jest, więc mamy taki i też zielony : http://srvimg18.tablica.pl/images_ta...ewo_rev001.jpg i ma strasznie głupie sprzęgło i gałke od biegów. Biegi mi się pierdzielą 1 z 3 i z 5 bo są tak blisko siebie że gdy się je przełacza to nie wiadomo co za bieg się włączyło i nie raz byłam przekonana że wrzuciłam pierwszy bieg a okazywało się że to trzeci i przy ruszaniu samochód gasł.... to samo jest z piatym biegiem... jadąc przez miasto chcę wrzucić 3 a wskakuje mi 5 Porąbany samochód i mam go serdecznie dość. Wcześniej mieliśmy takie stare BMW o takie ( też białe) : http://zdjecia-samochodow.pl/var/alb...g?m=1285104618 no i choć stary był bo z 93 roku to cudownie mi się nim jezdziło! Solidny, mocny i ciężki samochód, super trzymał się jezdni i wszystko w nim idealnie chodziło czyli sprzęgło i biegi. Sprzedaliśmy go bo do Niemiec mógłby nie dojechać już 4 raz wcześniej mąż nim do Niemiec jezdził i dobił go tym troche. Ale ja po prostu kocham BMW i uważam że to najlepsze samochody. Są bardzooo trwałe i mega wygodne. Właśnie kolejnym samochodem który chcemy kupić to na pewno BMW będzie Mamy już kilka upatrzonych ale póki co zbieramy kase. Co ja dzisiaj będę robiła?? hmmm Idę głowe zaraz umyć i pranie powiesić, potem obiad będę robiła - dziś spaghetti carbonara z szynką i zupa pomidorowa Muszę też firankę w sypialni powiesić - też sznureczki ale czarne do sypialni ideane bo troche przyciemnią pokój do tego czerwony kwiatek na oknie i będzie ładnie Aaa przedwczoraj się troche z męzem posprzeczałam bo powiedziałam mu że zachowuje się jak jego ojciec i ma to zmienić koniecznie. Chodziło o siorbanie przy piciu herbaty. Ja jestem uczulona na takie rzeczy a mój teściu siorbie jak świnia - nawet przy ludziach. Mój mąz tylko przy mnie czasami siorbnie jak jest bardzo gorąca kawa czy herbata ale mnie to do szału doprowadza. No i zwróciłam mu uwagę a ten się obraził i się troche pożarliśmy. Na drugi dzień wrócił z pracy z kwiatkiem takim czerwonym w doniczce Przeprosił Kwiatek prześliczny! a mąż już nie siorbie hehe ahh Ci faceci normalnie trzeba ich wychować jak małe dzieci ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
gratuluję pięknej wagi eee ja to tylko popołudniu tu wchodzę i piszę więc dużo nie na skrobię w ciągu dnia Heroine ciągle spamuje Oooooo no pewnie jak ją ujrzy to będzie chciał Za pare lat musimy zrobić jakieś spotkanko zapoznawcze żeby się w sobie zakochali 3 lata młodsza to akurat
|
|
#2477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lato w pełni ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Ale to tylko tam gdzie kebaby mają to mają też sosy bo np. w normalnych restauracjach czy typowych pizzeriach żadnych sosów nie mają i trzeba jeść suchą..... Ponoć tylko w Polsce jemy pizze z sosami U mnie też dużoooooo słońca ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Ahh no muszę najgorsze że dziś trzeci dzień a baterie dalej jak nowe i znowu od rana bawią się tą strażą i wyje na całą chate
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziłaś z nim do kina jak miałaś chłopaka??? Wcale się nie dziwię że TŻ był zazdrosny..... dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia No uważaj bo przecież to Twój szef tak? Jak wyjdzie coś więcej między Wami a potem się coś popsuje to możesz też pracę stracić więc przemyśl to. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A gdzie Ty mieszkasz? Bo chyba musiałam gdzieś przeoczyć
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ale żeś pier.dzieln.ęła tasiemca
ale to dobrze, mam co robić w pracy wiesz, co? zazdroszczę Ci tego upału, serio!!! ja wiem, że Ty zdychasz i wolałabyś żeby było chłodniej, ale ja mam już dosyć tej zimnicy 15 stopni i wiatru no wymyśliłaś wycieczkę także tegoo ![]() też uważam, że BMW to najlepsze samochody w każdym razie niemieckie samochody ![]() Co do męża: dobrze, że przeprosił chłopom to trzeba jasno i dobitnie powiedzieć co robią źle bo inaczej nie zajarzą pipson, wpadaj na tą pomidorówkę, bo mam cały gar ![]() A Ty w Polsce jesteś?
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
monia nie widziałam jeszcze na żywo tych makaronów w wersji czarnej więc proszę o zdjęcie
![]() Pizza bez sosu ma jedną niepodważalną zaletę.... dużo jej się zjeść nie da I podziel się słońcem- I Tobie spać się będzie lepiej i my sobie ryjki poopalamy ![]() herione a Ty na kurze czy na wołowinie robisz pomidorową? Tak z ciekawości pytam bo teściowa moja tylko na krowich kościach a ja i moja mama tylko kurczakowa wersje i jestem ciekawa jak to ludzie robią socjologiczna ciekawość
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazwyczaj gotuję na udku obranym ze skóry coby trochę białka wpadło tak piszemy o żarciu, że zgłodniałam a w pracy siedzę do 15...
|
|
|
|
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej koleżanki mama urodziła syna w wieku 42 lat! Zachciało jej się dziecka bo się nudziła a nigdzie nie pracowała bo mąż dobrze zarabia. I wyobraźcie sobie że ta matka tego dziecka nawet nie przychodziła po dziecko do przedszkola, nawet nie chodziła z nim na spacery, nie chodziła na zebrania z rodzicami w przedszkolu ( ten mały chodził do jednej grupy z moim synkiem) a wiecie czemu nie chodziła? bo wszyscy na ulicy ją zaczepiali i pytali której córki to jest dziecko i jak się czuje w roli babci No i ogólnie chodzić też się jej nie chciało i biegać za tym małym bo "kości ją bolały". Wszystko za nią robią córki, wychowują swojego brata. Chodzą po niego do przedszkola, na zebrania, do lekarza, na spacery itd. A mamusia leży w domu przed TV bo siły nie ma......---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Ja bardzo dużo razy w swoim życiu jedziłam nad morze bo miałam bardzo blisko, i mimo, że na dworze było gorąco to woda zawsze była lodowata..... Może z 2-3 razy trafiło się że była całkiem w miarę aby się wykąpać ale to jak całe lato było bardzo gorące. W zatoce to jeszcze ta woda ujdzie ale na otwartym morzu to zawsze masakra.....---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
aa to fajny urlopik Ci się szykuje no staram się żeby jakoś fajnie to wszystko wyglądało, żeby jak ktoś przyjdzie na kawe nie powiedział że Polacy mieszkają jak w średniowieczu hehe hehehe Ja to Cie muszę chyba zapoznać z tym moim synkiem Nie wybierasz się do Niemiec czasem? ojj słodziak to on jest straszny tylko całować go ciągle i przytulać moja przytulanka kochana Musisz koniecznie postarać się o dzidzie to też będziesz miała takiego słodziaka Ja do trzydziestki dziecka nie planuję na 100% a później to się zobaczy ale wątpię abym się zdecydowała, za stara już będę i za leniwa pewnie hehehe
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foteczkę zrobię na pewno Tutaj kolorów tych makaronów jest mnóstwo - jakie tylko chcesz wzięłam czarne do sypialni bo mam meble tam czarne, ściany białe a dekoracje będą czerwone także jak na sypialnie to myślę że fajne kolorki coś w tym stylu będzie : http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrz...ny_5552170.jpg http://www.dobrzemieszkaj.pl/img/ima...media_20116_wm http://img2.budownictwopolskie.pl/img/00101927708.jpg Tyle że podłogę chcę bardzoo jasną - drewnianą prawie białą, przykrycie łóżka jest białe, meble są czarne, ściany całkowicie białe, obrazki na ścianie będą czarno-czerwone, poduszeczki czerwone, ramki na zdjęcia też czerwone chce, kwiatki też czerwone Co do pizzy to masz rację hehehe bez sosu po jednym kawałku mam dość Możesz brać słońca ode mnie ile tylko chcesz! Na weekend tylko mi oddaj
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niedaleko Gdyni, i tak gorąco, że sama zdziwiona jestem, bo wczoraj to zimnica była i deszcz wieczorem padał.
Cytat:
a w Polsce ![]() Cytat:
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No 15 stopni to mało :/ też bym nie chciała żeby tutaj tyle było :/ tak 25-27 to idealna temperatura Ale ponoć ma być troche cieplej tam u Was na dniach? hehehe no ja to bym sobie pojechała nad morze śródziemne Tam jest bosko.... i tylko 700 km autostradami to 6 godzin tylko no ale bez klimy to kiepski pomysł :/ "naleśniki" na pewno byśmy byli hahahaha Ja kocham tylko BMW audi nie lubię bo się ciągle psują, vw nie są ładne bo są takie kwadratowe a mercedesów ogólnie nie lubię bo się źle nimi jezdzi :P BMW są idealne http://www.varbak.com/grafika/bmw-m3...ia-nb18188.jpg http://www.v10.pl/archiwum/serwis_in...e_biale_04.JPG Najgorsze jest to że tutaj jezdzi takich od groma a mi żal dupe ściska hehehe
|
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 2 tygodnie dietki i zgubisz wszystko spoko Cytat:
Ooo dziękujemy za życzenia mam nadzieję że wszystkie się spełnią Zdjęć całego mieszkania jeszcze nie robiłam bo nie jest wyremontowane. Cały czas mamy remont. Jak skończymy to porobię dużo fotek i Wam wrzuce Obiecuję No wiem, że w Polsce się całują no ale tu jest inaczej, bo całują się prawie wszyscy znajomi i za każdym razem gdy się widzą czyli codziennie nawet. W Polsce nie widziałam aby np. koleżanka całowała się z kolegą swojego męża na przywitanie tutaj to normalka. A w usta też się całują np. kuzyn z kuzynką czy szwagier z bratową itd. No taki mają zwyczaj tutaj Z mężem dobrze nie kłócimy się tak jak było to w Polsce, mamy spokój i cisze nikt się nie wpierdziela Idealnie pewnie nigdy nie będzie bo to niemożliwe ale jest na prawdę fajnie. A jak Ty ze swoim TŻ? lepiej? ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
moja mama dzwoniła i mówiła że jest 21 u nich a mieszka też w województwie pomorskim tyle że do Gdańska ma 100 km. No 21 stopni to już ujdzie, zimno nie jest No na razie jeszcze nic zrobione nie jest, to tylko taki plan tej sypialni. Może za 3 miesiące ją zrobimy dopiero bo na razie dzieci pokój musimy zrobić i skończyć kuchnię oraz salon.....
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska podskoczyło ci do 63??? no nieźle poszalałaś, pewnie sama woda.
Ty się zacznij pilnowąc, postaw sobie cel bo ostatnio to folgujesz folgujesz... nieziemsko! DO BOJU!
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te dopiero brzydkie są,no chyba że nowsze modele to już inny temat.Co do pogody to też mam nadzieje,że będzie ładna pogoda
![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-08-16 o 15:36 |
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Like Jej...współczuje bardzo....
Będę trzymać kciuki za szybki powrót do domu ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
63 kg na wadze
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

zapomnij o tym co było i bierz się w garść 
Widze, ze nie tylko ja mam torta na sumieniu ;/ Też byłam dzisiaj z tż u jego kuzyna na 11 urodzinach 
ptasie mleczko,kinderki...mam wyliczać dalej?Na obiad był kawałek pizzy.Nie wolę zapomnieć,ale stłuc mnie możecie 

Kiedy masz znów urlop? 
Dziś się ważyłam i w końcu nie wiem ile waże, bo raz mi waga pokazywała 48,5 a raz 49,7 to w końcu nie wiem
Głupia waga 

Zastanawiamy się z mężem co robić w weekend. Chciałabym do Włoch pojechać nad morze
A se wymyśliłam co
Wcale się nie dziwię że TŻ był zazdrosny..... dla mnie to w ogóle nie do pomyślenia
także tegoo