|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Ja tam na swój panieński pójdę pić wódkę do lasu z kumplami -metalami
Wolę kolegów niż koleżanki (chociaż Józia, Choji i Med mają blisko to mogą wpaść ) a na piwo wtedy za zimno będzie to będziemy walić wódę bez przepity pod krzakami
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, to ja też będę takim patolem jak Ty, bo też raczej nie będę mieć panieńskiego
![]() Przetworów dziś cześć dalszy. Za mną sałatka do obiadu na zimę, a przede mną dżem malinowyyyy ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
nie przyjadę bo nie chcesz do mnie przyjechać A jak przyjadę to dam ci w prezencie panieńskim Twoje numery Cosmo
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
za 10 dni o tej porze będę wykończona noszeniem kartonów na 4. piętro!!!
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
czuję że nie można być nonkonformistą i nie lubić klubów bo od razu się dziwicie
Nie, nie lubię klubów ani osób, które lubią w nich spędzać czas.
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko w Bytomiu nie jest tak źle
spacerujemy po zmroku i nic nam się nie dzieje, chyba tak jak wszędzie trzeba uważać...
|
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz już wiem dlaczego się tutaj tak dobrze czuję - w koło prawie sama patologia!
|
||
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaram się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
dla tych co narzekają na PP : http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...SZOW/120819751
|
||
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezentów mi nie musisz dawać ale na wódkę do mnie nie chcesz przyjść?
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Pojeździłam na moto
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam.... oczywiście że nie masz obowiązku lubić wszystkich ale mówienie takich rzeczy to jakieś skrajne i chore uogólnianie...zgadzam się z tym co napisała Najka
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, jak dziewczyny będą chciały to dostaną wino z Biedronki do przepicia. Pewno i striptiz w jakiejś części da się załatwić jak się szanownym kumplom ciepło po wódce zrobić.
A jak nas policja zwinie za picie alkoholu w miejscu publicznym to może i pamiątkowe focie będą |
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Naj to niezłą siłkę będziecie mieć
![]() Ilsa czy ty naprawdę nie rozumiesz w czym jest problem? Nie w tym, że nie lubisz klubów i nie chcesz tam chodzić. Problem jest w tym jak oceniasz ludzi, którzy tam chodzą, w tym prawie wszystkie zazdrośnice mimo tego, że je znasz i powinnaś wiedzieć jak bardzo twoje stereotypy nie przystają do rzeczywistości. |
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powstań
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie uogólniam, żadna z was tu nie pędzi co sobotę do klubu, to że Kawka, Carmi czy Rain były tam na panieńskim nie robi z nich patoli, co jak norka wyśmiewa teraz Rain. Przecież byłam kilka razy z koleżankami w klubie więc miałam możliwość wyrobić sobie opinię że nie lubię takich miejsc oraz nie lubię osób, które z klubami się identyfikują i często do nich chodzą. Nie powiesz mi że te toaletowe obciągary są wartościowymi osobami.
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak panowie policjanci dowiedzą się, że to panieński to może podjadą z dyskoteką i dostaniesz pamiątkowe kajdanki na przyszłego męża
|
|
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. w ogóle nie cierpi klubów, bo nie lubi tak spędzać czasu. ale jak piszesz, że nie lubisz osób, które do nich chodzą,to zdaj sobie sprawę z tego, że nie lubisz części z zazdrośnic tylko z tego powodu, że chodzą do klubów. To jak rasizm niemalże. Czy nacjonalizm. Ja np. nie lubię techno - ale nie każdy, kto go słucha, jest od razu debilem i muszę go nie lubić. Człowieka określa więcej cech niż tylko muzyka, jakiej słucha, czy hobby, jakie ma. Szufladkujesz ludzi i za to Ci się dostaje, a nie za niechęć do klubu. Cytat:
nie no, nie znam bytomia, byłam w nim kilka razy i pełno elementu się tam kręci, ale może to taka dzielnica (Miechowice) i koleżanki też raczej mówią, że nie jest niebezpiecznie, ale po Tychach same mogą chodzić nocą, po Bytomiu - noł łej.
|
||
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I kajdanki, alkomacik, słit focia i wpis do pamiątkowej księgi O moim wieczorze panieńskim w gazetach napiszą
|
||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie mam weny by pisać.. ostatnio żyję w skrajnym stresie..ciągle coś się dzieje co wytrąca mnie z równowagi.. niestety coraz częściej zaczynam myśleć o tym, że długo w tej pracy nie pociągnę jak tak dalej będzie.. sanrioo, miło Cię czytać cieszę się, że jesteś szczęśliwa jako żona ![]() zastanawiałam się też ostatnio jak tam Bisia i jej stan ![]() jak tam Glenia, bo chyba jeszcze nie doczytałam? carmi, cieszę się, że podróż się udała, wyglądasz przepięknie ![]() naj, ![]() w ogóle przydałoby się jakieś spotkanko wrocławskie..bo dawno się nie widziałysmy
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Jakim samolocie?
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, podgrzałam się w łóżeczku, więc zwijam się na basen
|
|
#3925 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam przepis na zupę cebulową, robiłam w piątek i nieskromnie powiem, że wyszła smaczna, także może któraś zazdrośnica skorzysta
![]() Wstawić warzywa 'rosołowe' i ugotować bulion (opcjonalnie zrobić z kostek). W garnku zeszklić na maśle z 5 większych cebuli pokrojonych w piórka. Dodać odrobinę wegety, pieprzu ziołowego i tymianku. Obrać i pokroić w plasterki 1 dużą marchew, dodać. Dorzucić trochę selera, pora, pietruszki i podsmażyć. Zalać bulionem i gotować do zmięknięcia warzyw. Dodać 1 taki większy serek topiony śmietankowy (lub 2 małe). Zblenderować i ewentualnie doprawić. Podawać z grzankami lub podpieczoną chrupiącą bagietką.
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama też bywam w klubach i nie przypominam sobie, żebym komukolwiek kiedykolwiek obciągała w toalecie. FAJNIE. Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2012-08-16 o 19:19 |
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufam że żadna z zazdrośnic taka nie jest ale najuś nie żyj naprawdę w swoim pięknym świecie w którym Twoje hobby Cię nie określa bo określa |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest super bezpiecznie i jest dużo elementu, ale jak się tu mieszka i trzeba wracać z pracy po ciemku to cóż zrobić... nic tu nie ma to mieszkania są tanie ja myślę, że się już na tyle przyzwyczaiłam i nigdy nikt mnie nie zaczepił że zwyczajnie traktuje to miasto jak normalne ![]() maja dziękuję jestem bardzo szczęśliwą żoną |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
aha najka sama oceniłaś pewne małżeństwo przez koszulkę małżonka więc sorry, co Ty mi mówisz o szufladkowaniu ? Mam niezbywalne prawo myśleć co chcę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Wolę kolegów niż koleżanki (chociaż Józia, Choji i Med mają blisko to mogą wpaść
) a na piwo wtedy za zimno będzie to będziemy walić wódę bez przepity pod krzakami 

Nie, nie lubię klubów ani osób, które lubią w nich spędzać czas.
13.03.2008
spacerujemy po zmroku i nic nam się nie dzieje, chyba tak jak wszędzie trzeba uważać...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ufam że żadna z zazdrośnic taka nie jest ale najuś nie żyj naprawdę w swoim pięknym świecie w którym Twoje hobby Cię nie określa bo określa