Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 17:52   #4141
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

kupka bez płaczu w ciszy i spokoju i to cały pampers widać ze dziecko Stronga
Stary 2012-08-16, 18:14   #4142
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
kupka bez płaczu w ciszy i spokoju i to cały pampers widać ze dziecko Stronga

a co tu tak cicho?

laski kupiłam koszule do karmienia http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-dobranocka-s-i2558568066.html teraz szukam szlafroka, myślicie że ten się nada do szpitala? http://allegro.pl/szlafrok-damski-ba...536422408.html czy lepiej kupić z froty?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:27   #4143
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Poczytalam troszke

Kasia
sliczny Olivierek

E_vel
gratuluje wyboru imienia, wiec bedzie 3 juz Maja

Bobabek
widze ze zmiana imienia dla malej na Patrycja

Strong brawo za kupke

Wpadne jeszcze wieczorkiem

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:49   #4144
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Wybraliśmy imię dla Córeczki, mam nadzieję, że Madzia się nie obrazi, bo zdecydowaliśmy, że imię MAJA będzie najlepsze Karinka już mówi, że dzidziuś będzie miał na imię Majećka

Maje to fajne dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
evel oooo super bardzo się cieszę To już będzie 3 Maja u nas Bo u Today też
no jak trzecia a moja

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kotek, ja też już muszę zacząć myśleć nad menu na urodziny Niestety ja muszę robić 2 imprezy, tydzień po tygodniu.
no ja sie wycwanilam i robie dwie imprezy w jeden dzien ale co z tego skoro na koniec wrzesnia znowu musze cos wymyslac

Witam sie ladnie i ............ uciekam

a wszystko to dlatego ze moj malzonek przygotowal dzis niespodzianke!!! kolacje i filmik z winkiem i dostalam cudne kwiatuszki

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:05   #4145
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witajcie Ja tylko na moment powiedzieć, że żyje...
Sesja była za☠☠☠ista, ale strasznie mecząca i przemarzłam...mam nadzieję, że foty mi to wynagrodzą

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć melduję, że zaczynamy 34 tydzień dzisiaj jezu z każdą cyfrą do przodu jestem spokojniejsza mam już półki w szafie, dzisiaj szFagier zabierze tą przebrzydłą kanapę i pufę, ojciec stolik i komodę, tż może przywiezie łóżeczko i dokupię tylko ten trofast z ikei, trudno trofast bedzie biały a reszta olchowa - poozdabiam piankami i bedzie łądnie a jak podrośnie to dokupię resztę z białych i białe łożko aha i ponownie zmiana imienia na Patrycja Eliza
bardzo ladne imie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

zaaabcia, jaki cudny tort! Zdecydowanie zgadzam się z dziewczynami - powinnaś pomyśleć o zarobkowym tworzeniu takich cudeniek

Cytat:
zaaabcia - u Was chrzciny jak u nas wesele Ja bym chciała chrzciny bardzo kameralne...
zaaabcia - biedny Domino Ważne, że tylko jeden dzień tak odchorowywał to szczepienie.
?
zaaabcia, nawet mi tego linka nie pokazuj Co za durna laska - kłaść się z takim maluchem po alko
my mielismy do wyboru zrobic tylko dla rodziny w 10 osob albo zaprosic wszystkich kogo chcemy i wieksze

Niby tylko jedno piwo wypila .. ta jasne

Cytat:

Żabcia nie rozumiem takich dziewczyn, które piją alko i kładą się z takim dzieciątkiem do łóżka Niewyobrażalna głupota i ból po stracie dziecka...
Mam nadzieje, że Dominik już pogodniejszy i śmieje się cały dzień do mamci
Wczoraj spędziliśmy cały dzień w zoo, nachodziliśmy się dużo, aż pęcherzy dostałam, ale dopiero w domu je zauważyłam przy moczeniu stópek Pogoda dopisała i dziś też robi się ciepło, także po południu trzeba wyjść na spacerek.

ja tez nie , i nie wierze ze tylko jedno piwo wypila .. nie czula jak dziecku ley na glowce??

Domino juz lepszy dziekuje Chodz jeszcze nie jest "Swoj" do konca

Fajnie ze wypadk do zoo sie udal

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość

Wczoraj mielismy placzacy wieczor Oliverek strasznie plakal i nie dalo sie go uspokoic, po ok. 4 godzinach dopiero zasnal z wycienczenia. Moj biedny synus, nie wiedzialam co zrobic. Nie wygladalo to na bole brzuszka, tylko ze byl bardzo zmeczony, a nie umial zasnac. Dawalam mu cyca, to sie denerwowal, bo lapczywie pil i sie krztusil.
Dajecie niemowlaczkom herbatki jakies koperkowe do picia??? Bo mama mi doradza ciagle, zebym mu dawala, a ja czytalam, ze dzieci karmione piersia sie nie dopaja niczym, ze piers im starcza
Moja mam mowila zebym dala malemu wode ale wiem ze sie nie powinno jak sie karmi. Pytalam pediatry tez mowil zeby absolutnie nie dawac.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...

Jestem dzisiaj nieprzytomna...wczoraj strasznie się męczyłam na tym weselu...cały czas próbując ukryć, że jestem w ciąży...i w którymś momencie tak mnie zmożył sen, że szok...a dziś jeszcze muszę rodzinkę na poprawiny zawieźć

Żabciu widziałam zdjęcia na FB...są śliczne
A czemu probujesz ukryc?

Dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

żabcia podaj linka do fb ja też chcę zobaczyć zdjecia
Prosze bardzo -
https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=4fee3711f2

Witajcie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:13   #4146
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

a co tu tak cicho?

laski kupiłam koszule do karmienia http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-dobranocka-s-i2558568066.html teraz szukam szlafroka, myślicie że ten się nada do szpitala? http://allegro.pl/szlafrok-damski-ba...536422408.html czy lepiej kupić z froty?
bardzo łądny ten szlafroczek Ja mam frotte ale ja rodziłam i rodzę teraz w zimie
a co do koszuli to ja bym sie bała że mi cycki przez nią by wyszły :P jak dla mnie zbyt duży dekolt
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:28   #4147
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a wszystko to dlatego ze moj malzonek przygotowal dzis niespodzianke!!! kolacje i filmik z winkiem i dostalam cudne kwiatuszki
O jak pięknie.

Zabcia Dominik jest slodki. Kochane dzieciątko i te oczęta niebieskie. Wiadomo - po rodzicach. Sesja świetna po prostu.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:46   #4148
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasia ooo brawa za Maję

strong potówki czy coś innego??

Kotku no fakt, ty byłaś pierwsza

Mąz dał wypowiedzenie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:57   #4149
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mogłam, ale podpatrzyłam zdjęcia i napatrzeć się nie mogę! Tak mnie rozczula widok takich maleństw, ale Wasza rodzinka wygląda tak cudownie, taka miłość od niej bije, że mam ochotę majstrować tu i teraz takiego szkraba! Synuś przecudowny, śmiem twierdzić, że podobny bardzo do Ciebie, a mąż przystojny

Cytat:

no ja sie wycwanilam i robie dwie imprezy w jeden dzien ale co z tego skoro na koniec wrzesnia znowu musze cos wymyslac
No też bym tak zrobiła, gdyby dało radę, ale niestety. Mam nadzieję, że już za rok będzie wieeelki narożnik i wszyscy się zmieszczą

Dobry wieczór,

Byliśmy u mojej sis na kawce. Dziś brak grzechów, opieram się słodyczom i innym pieruństwom Zaraz idę ćwiczyć
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:11   #4150
Ana***
Zakorzenienie

Mona fajne zakupy
Strong dla małego Ty jak już coś palniesz... to nawet nie trzeba nicku czytać już wiadomo kto
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:21   #4151
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
O jak pięknie.
no a jak Tz mnie zaskoczyl bo myslalam ze zapomnial
Cytat:
Kotku no fakt, ty byłaś pierwsza
noo wlasnie ale w sumie Maja nie jest watkowa hahaha to moze sie nie liczyc
Cytat:
No też bym tak zrobiła, gdyby dało radę, ale niestety. Mam nadzieję, że już za rok będzie wieeelki narożnik i wszyscy się zmieszczą
no u nas tez zawsze jest problem z miejscem dlatego na 16-17 przychodzi rodzina a na 20:30 znajomi

a my wlasnie sluchamy/ogladamy disco polo tak calkiem jakbysmy na weselu byli tyle ze na srodku pokoju tanczy nasz Maly Dodatek

Stary 2012-08-16, 20:23   #4152
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
no a jak Tz mnie zaskoczyl bo myslalam ze zapomnial
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:32   #4153
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku oo dziś masz rocznicę?? Wszystkiego najlepszego

Stary 2012-08-16, 20:33   #4154
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
no u nas tez zawsze jest problem z miejscem dlatego na 16-17 przychodzi rodzina a na 20:30 znajomi
Ja bym się bała, że rodzina do 20 nie wyjdzie. Zwykle siedzą do 21-22. Jeszcze się nie dorobiliśmy narożnika i tak to niestety wygląda. Jeszcze pufy musimy pożyczyć Ale damy radę

Mąż się postarał! Wszystkiego dobrego na kolejne lata małżeństwa!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:39   #4155
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem dzisiaj nieprzytomna...wczoraj strasznie się męczyłam na tym weselu...cały czas próbując ukryć, że jestem w ciąży...

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za miłe przywitanie. Może napisze parę słów o sobie to będzie tak...milej =) Mam 26 lat i na koniec września biorę ślub. Starania o dziecko zaczęlibyśmy wcześniej ale zawsze coś stało na przeszkodzie. TŻ ma swoją działalność, a ja pracuje na umowę, która kończy mi się 30.09. Nie wiem czy zostanie przedłużona, ale też nie wiem czy chcę tam dalej pracować. Dodatkowo właśnie zmuszam się do obrony inż. bo trochę się już za mną ciągnie. Chcemy też zacząć budowę domu... I tak widzicie, wszystko na raz. Ale mam nadzieję że chociaż z dzidzią się szybko uda Chociaż wszyscy mi mówią żebym się zastanowiła czy to dobry moment.
Ależ się u Ciebie dzieje A jeśli mogę spytać - z czego inż?
Zmuś się zmuś - będziesz miała spokój. Ja właśnie pocę się nad mgr i naprawdę chciałabym mieć to za sobą...

Cytat:
Sukienka nie do końca w moim stylu, ale na Tobie leży idealnie! I masz piękną figurę!
Najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz i wiesz, że to TA
Ps. Jeśli mogę coś powiedzieć, to zwróć uwagę, aby była mega dopasowana w pasie i biodrach. Na biodrach trzyma się cała suknia

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
wiesz, odkąd oznajmiłaś nam, że to bliźniaki to mam wyobrażenie ciebie z takim wielkim brzuchem
A ja wręcz przeciwnie - cały czas myślę o naszym malutkim Maleńsstfie i jej tyci Kropkach

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Ile dzisiaj wypożyczałam książek 25 sztuk mam co przeglądać ale się cieszę!
Ależ Ci zazdroszczę! Ja mam ogromny problem z literaturą
To teraz nic, tylko pisać Tylko nie bierz przykładu ze mnie i nie zabieraj się na ostatnią chwilę

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
tak, dziekuje, ze pytasz ja tak mam, raz na kilka miesiecy tak mi sie kreci w glowie, ze caly dzien chodze jak pijana
O kurcze... Życzę, aby się już więcej nie przytrafiło

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
w dalszym ciągu uwielbiam Twoje nadrabianie a no i trochę zmieniłaś swój styl, ale ten też mi się podoba Moja Aaby

gratuluję tych balerinek koralowe muszą być naprawdę piękne
no i przykro mi z powodu powrotu do szarej codzienności.
Oj... ale styl w sensie styl pisania czy formę odpisywania? Wiem wiem, kiedyś cytowałam, ale niestety możliwości wizażu to zweryfikowały - z resztą i teraz nie zacytowało mi wszystkie i muszę zaraz uzupełnić
A wielocytowanie było duuużo wygodniejsze

Balerinki - o takie:

20120813_193956.jpg
20120813_194032-1.jpg

Nie są jakoś specjalnie wygodne, ale są śliczne

Cytat:
Mąz dał wypowiedzenie
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii?

Cytat:
Tak mnie rozczula widok takich maleństw, ale Wasza rodzinka wygląda tak cudownie, taka miłość od niej bije, że mam ochotę majstrować tu i teraz takiego szkraba! Synuś przecudowny, śmiem twierdzić, że podobny bardzo do Ciebie, a mąż przystojny

Byliśmy u mojej sis na kawce. Dziś brak grzechów, opieram się słodyczom i innym pieruństwom Zaraz idę ćwiczyć
Dokładnie mam takie same odczucia jak patrzę na zdjęcia zaaabci Z resztą - jak już ostatnio dziewczyny pisały - nawet to, jak zaaabcia opowiada o Domino, jak opowiada ogólnie o rodzinie... Miód!

Ćwicz ćwicz! Dopinguję mocno!
Ja dziś mam spore zakwasy

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:44   #4156
mona_ja
Wtajemniczenie

kotek super niespodzianke mąż ci zrobił, wszystkiego dobrego dla was

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
bardzo łądny ten szlafroczek Ja mam frotte ale ja rodziłam i rodzę teraz w zimie
a co do koszuli to ja bym sie bała że mi cycki przez nią by wyszły :P jak dla mnie zbyt duży dekolt
ja też się obawiam tego dekoltu ale wole taki niz pozapinany aż po szyję

Ana to dopiero początek zakupów

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:48   #4157
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby to ja też myślałam, ze ze mną jest coś nie tak. ja od początku mówiłam do męża "Niech Maja ma juz ze 3 miesiące i będzie super" Wolę to niż na początku tylko jadła i spała i sie w sufit patrzyła
Uff, nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
U mnie to było tak, że bez tabletek anty czułam się koszmarnie. Często bóle głowy (potem już nawet silne migreny - byłam nawet u neurologa i tomograf robiłam bo mi lekarka rodzinna nie umiała uwierzyć, że to z hormonów - a że 7 lat temu miałam poważny wypadek samochodowy to myślała, że przez to), trądzik na twarzy (ale z kategorii koszmarnych - dwa razy w szpitalu na dermatologii) no i tycie. Byłam chyba u 2 czy 3 ginach z pytaniem co mi jest bo wiedziałam ze coś jest nie tak. I dopiero moja gin, która jest endokrynologiem od razu powiedziała, że to najprawdopodobniej pcos. Potwierdziło się to na usg (liczne pęcherzyki ułożone jakoś na obwodzie jajników czy coś takiego) no i badania hormonów (wysoki poziom androstedionu i testosteronu).

Teraz odpukać jest w miarę ok nie wiem chyba to kwestia stymulacji i luteiny.
O kurcze... Nie to, żebym się czegoś doszukiwała, ale mnie łeb boli non stop Co prawda jak żarłam i przyklejałam hormony, to też bolał
Na dermatologii nie wylądowałam, ale moje wysypane biodra widziałaś
Esz... Ja do tej pory miałam zawsze tylko usg i cytologię, może rzeczywiście warto zrobić więcej badań

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
dodalam zdjecie Oliverka w K.
Cudak!

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

kotek, wszystkiego najlepszego na kolejne wspólne lata!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:56   #4158
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby super butki, w moim stylu

Mąz był, dał wypowiedzenie. Szefowa tak na niego popatrzyła i mówi "pewnie w nowej pracy będzie ci lepiej??" Mąz takie oczy na nią i się pyta dlaczego uważa, ze ma coś nowego, a co ona, że przecież ma kredyt na głowie, małe dziecko więc logiczne, ze nie zwalnia się bez pewnej drugiej pracy. Więc mąz jej powiedział, że na bank będzie mu lepiej niż tu. Co do urlopu to ma sobie policzyć wszystko i mu powie od kiedy mu da. I potem mu powiedziała, ze i tak mu nie daruje tego manka, któe wyszło na koniec roku (5,5 tys) i ma jej zwrócić (razem z tą panią co pracowali) . mąż jej mówi, ze to wina komputera (rozliczenie robił z kwoty towarów wprowadzonych na początku roku, nie uwzględniał potem zmian cen) a ta, ze ją to nie interesuje i ma jej zwrócić. Mąz jej powiedział, ze on nie podpisywał odpowiedzialności materialnej więc nie musi płacić. To nie stało się na jego zmianie, nie on zawinił, więc nie będzie nic płacił. Ona dalej , ze mu nie daruje. Wiem, ze w tamtym sklepie wszyscy ti podpisywali a w jego zapomniała im dac tego dokumentu do podpisu. Jej strata. Mąz powiedział, ze będzie szedł z tą sprawą do Pip-u.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

aaa i co najlepsze Dziś mąż powiedział innym pracownikom , ze się zwalnia (wcześniej nie chciał mówić, aby szefową zaskoczyć) i co się okazało w tym miesiącu jeszcze 2 osoby dają wypowiedzenia buahaha - to się kobieta zdziwi. W tym nasz kolega , który jest od serwisu - czyli naprawa tych wszystkich urządzeń. I nie ma nikogo na jego miejsce. Tyle, ze oni mają 3 m-ce wypowiedzenia.

Stary 2012-08-16, 21:01   #4159
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wręcz przeciwnie - cały czas myślę o naszym malutkim Maleńsstfie i jej tyci Kropkach

Ależ Ci zazdroszczę! Ja mam ogromny problem z literaturą
To teraz nic, tylko pisać Tylko nie bierz przykładu ze mnie i nie zabieraj się na ostatnią chwilę
Ja też nadal nie mogę uwierzyć, że Maleństwo ma w brzusiu dwie kropeczki

Wiesz... ja też miałam... byłam w dwóch bibliotekach... nie! w trzech! i same starocie... do tego mało... a wymagają nowej literatury... aż do wczoraj! Mama mi podpowiedziała i znalazłam tę bibliotekę coby nie przechwalić...
Dużo nowych książek
Żałuję, że na licencjacie jej nie poznałam, w pisaniu tamtej pracy tez na pewno bym skorzystała a upociłam się konkretnie, bo nic nie mogłam znaleźć
i stąd moja fascynacja... już dwie książki przejrzałam

buty cudne!
też ostatnio kupiłam baleriny w podobnym kolorze z kokardą

Cytat:

ja też się obawiam tego dekoltu ale wole taki niz pozapinany aż po szyję

Ana to dopiero początek zakupów
aż zazdroszczę

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-08-16 o 21:02
Stary 2012-08-16, 21:06   #4160
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
dziekujemy
Cytat:
Kotku oo dziś masz rocznicę?? Wszystkiego najlepszego
ano dzis dzis dziekuje

Cytat:
Ja bym się bała, że rodzina do 20 nie wyjdzie. Zwykle siedzą do 21-22. Jeszcze się nie dorobiliśmy narożnika i tak to niestety wygląda. Jeszcze pufy musimy pożyczyć Ale damy radę
u nas siedza najpozniej do 19:30 (ale to odkad jest Maja) bo wiedza ze musimy dac Mlodej kolacje, wykapac i polozyc spac
Mąż się postarał! Wszystkiego dobrego na kolejne lata małżeństwa!
dziekujemy

Cytat:
no zaskoczyl mnie i to bardzo

dziekuje

a Maja jak to Maja nie daje rodzicom poswietowac i jeszcze nie spi choler.nica mala

Stary 2012-08-16, 21:08   #4161
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku moja Maja była dzis taka padnięta, ze w 5 min. zasnęła a ja nóg nie czuję po dzisiejszym dniu. Jedno jest pewne- moje dziecko zostało dobrze dotlenione

Stary 2012-08-16, 21:10   #4162
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

kotek, wszystkiego najlepszego na kolejne wspólne lata!
dziekuje

Cytat:

Mąz był, dał wypowiedzenie. Szefowa tak na niego popatrzyła i mówi "pewnie w nowej pracy będzie ci lepiej??" Mąz takie oczy na nią i się pyta dlaczego uważa, ze ma coś nowego, a co ona, że przecież ma kredyt na głowie, małe dziecko więc logiczne, ze nie zwalnia się bez pewnej drugiej pracy. Więc mąz jej powiedział, że na bank będzie mu lepiej niż tu. Co do urlopu to ma sobie policzyć wszystko i mu powie od kiedy mu da. I potem mu powiedziała, ze i tak mu nie daruje tego manka, któe wyszło na koniec roku (5,5 tys) i ma jej zwrócić (razem z tą panią co pracowali) . mąż jej mówi, ze to wina komputera (rozliczenie robił z kwoty towarów wprowadzonych na początku roku, nie uwzględniał potem zmian cen) a ta, ze ją to nie interesuje i ma jej zwrócić. Mąz jej powiedział, ze on nie podpisywał odpowiedzialności materialnej więc nie musi płacić. To nie stało się na jego zmianie, nie on zawinił, więc nie będzie nic płacił. Ona dalej , ze mu nie daruje. Wiem, ze w tamtym sklepie wszyscy ti podpisywali a w jego zapomniała im dac tego dokumentu do podpisu. Jej strata. Mąz powiedział, ze będzie szedł z tą sprawą do Pip-u.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

aaa i co najlepsze Dziś mąż powiedział innym pracownikom , ze się zwalnia (wcześniej nie chciał mówić, aby szefową zaskoczyć) i co się okazało w tym miesiącu jeszcze 2 osoby dają wypowiedzenia buahaha - to się kobieta zdziwi. W tym nasz kolega , który jest od serwisu - czyli naprawa tych wszystkich urządzeń. I nie ma nikogo na jego miejsce. Tyle, ze oni mają 3 m-ce wypowiedzenia.
ale wredna malpa z tej szefowej

ale Wy jestescie fajne tyle zyczen dostalam dziekuje

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Kotku moja Maja była dzis taka padnięta, ze w 5 min. zasnęła a ja nóg nie czuję po dzisiejszym dniu. Jedno jest pewne- moje dziecko zostało dobrze dotlenione
to moja sie chyba dotlenila az za bardzo bo nawet teraz slysze jak spiewa w lozeczku "aaaa kukaaaa duaaaa"

Stary 2012-08-16, 21:22   #4163
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

to moja sie chyba dotlenila az za bardzo bo nawet teraz slysze jak spiewa w lozeczku "aaaa kukaaaa duaaaa"
padlam kotku uwielbiam Cie!!!

i 100 lat we wspólnym szczęściu i miłości II kresek też życzyć?
Stary 2012-08-16, 21:29   #4164
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
padlam kotku uwielbiam Cie!!!
kochana ja padam codziennie jak slysze moja coraz bardziej rozgadana corke dzis jako nowe slowko pojawilo sie: "ogoj" czyli ogon i "kika" czyli kitka bo nie umiala powiedziec kucyk i namietnie od paru dni drze sie " Tatuuutaaa chodz chodz" i jak juz ten tatus przyjdzie - a nie ma innego wyjscia, musi przyjsc to sie drze (nie wiem czemu krzyczy ) "moj moj tatuta" i glaska go po glowie
i 100 lat we wspólnym szczęściu i miłości II kresek też życzyć?
dziekuje a II kreski to tak za dwa lata

Stary 2012-08-16, 21:29   #4165
(t)asia
Zadomowienie

kotekk81 i ode mnie wszystkiego naj!!

Cytat:

Ależ się u Ciebie dzieje A jeśli mogę spytać - z czego inż?
Zmuś się zmuś - będziesz miała spokój. Ja właśnie pocę się nad mgr i naprawdę chciałabym mieć to za sobą...

Sukienka nie do końca w moim stylu, ale na Tobie leży idealnie! I masz piękną figurę!
Najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz i wiesz, że to TA
Ps. Jeśli mogę coś powiedzieć, to zwróć uwagę, aby była mega dopasowana w pasie i biodrach. Na biodrach trzyma się cała suknia
Inż bronię z geodezji. Termin mnie goni bo studia skończyłam już jakiś czas temu, ale się zebrać o obony nie mogłam =) Jak broniłam wcześniej mgr (z matematyki) to też się pociłam niemiłosiernie. I głupia, zamiast wziąć łatwy temat na drugich studiach to nie- ambitnie podeszłam. I teraz też szybko mi nie idzie. Ale daje sobie dwa tygodnie, żeby zdążyć się obronić przed ślubem...

Z tego co czytam, któraś z dziewczyn spodziewa się bliźniaków. Sorki, ale jeszcze nie ogarniam kto jest kto =) też bym chciała dwójeczkę na raz... ale żeby można było sobie to tak zaplanować. Planujemy tak w ogóle trójkę =) imiona wybrane- Iga, Adaś, Maja. Najlepiej w takiej kolejności i konfiguracji
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:30   #4166
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nadal nie mogę uwierzyć, że Maleństwo ma w brzusiu dwie kropeczki
Jak wy nie możecie uwierzyć, to co ja mam powiedzieć??

Za tydzień wizyta!

Któraś pytała, czemu ukrywam....dlatego że jeszcze dużo rzeczy może się zdarzyć...i nie miałabym potem ochoty informować całą rodzinę, że coś poszło nie tak...tylko dlatego, że moi rodzice chcieli się pochwalić...

Wróciliśmy...jestem mega zmęczona...mam już dosyć ...i mykam zaraz spać...mam nadzieję, że się wyśpię

Madzia...heh...mam nadzieję, że mąż utrze nosa tej szefowej...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:36   #4167
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
kotekk81 i ode mnie wszystkiego naj!!

dziekuje

Z tego co czytam, któraś z dziewczyn spodziewa się bliźniaków. Sorki, ale jeszcze nie ogarniam kto jest kto =) też bym chciała dwójeczkę na raz... ale żeby można było sobie to tak zaplanować. Planujemy tak w ogóle trójkę =) imiona wybrane- Iga, Adaś, Maja. Najlepiej w takiej kolejności i konfiguracji
moj Tz "planowal" blizniaki najlepiej parke a teraz......Maja moze byc jedynaczka a jak juz bysmy mieli sie starac to oboje chcialibysmy druga dziewczynke tyle ze mamy za duzo imion ktore nam sie podobaja hahaha

Cytat:

ja nadal jestem w szoku

Wróciliśmy...jestem mega zmęczona...mam już dosyć ...i mykam zaraz spać...mam nadzieję, że się wyśpię
kochana kladz sie do lozka i wypoczywaj

Stary 2012-08-16, 21:41   #4168
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje a II kreski to tak za dwa lata
ahh to muszę chyba sobie w kajecie zanotować

Cytat:

Za tydzień wizyta!

Któraś pytała, czemu ukrywam....dlatego że jeszcze dużo rzeczy może się zdarzyć...i nie miałabym potem ochoty informować całą rodzinę, że coś poszło nie tak...tylko dlatego, że moi rodzice chcieli się pochwalić...

Madzia...heh...mam nadzieję, że mąż utrze nosa tej szefowej...
wiesz co tak za 8-9 miesięcy Ty już będziesz miała prawdopodobnie bobaski przy sobie, a ma nadzieję, że ja wtedy będę w tym stanie co Ty

uciekaj odpoczywać

edit:

tak patrzę na Twój suwaczek i on musiał coś znaczyć Ty się ciesz, ze tylko bliźniaki

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-08-16 o 21:44
Stary 2012-08-16, 21:42   #4169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tasia mój mąz studiuje geodezję i szacowanie nieruchomości Gdzie ty studiowałaś??

Kotku ja tez bym mogła mieć drugą córcię, ale mąż woli parkę.

Stary 2012-08-16, 21:53   #4170
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotku ja tez bym mogła mieć drugą córcię, ale mąż woli parkę.
ja zawsze chcialam parke ale teraz...coreczka a Tz jest najlepszy bo ostatnio stwierdzil ze zaczniemy starania jak ktos da nam 100% pewnosci ze bedzie corcia

ok Maja spi (bo nie spiewa ) Tz wykapany teraz ja lece pod szybki prysznic i filmidlo i winko

pa dziewczynki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości