|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
kupka bez płaczu w ciszy i spokoju
widać ze dziecko Stronga
|
#4142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() a co tu tak cicho? laski kupiłam koszule do karmienia http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-dobranocka-s-i2558568066.html teraz szukam szlafroka, myślicie że ten się nada do szpitala? http://allegro.pl/szlafrok-damski-ba...536422408.html czy lepiej kupić z froty?
|
|
#4143 |
|
Wtajemniczenie
|
Poczytalam troszke
Kasia sliczny Olivierek ![]() E_vel gratuluje wyboru imienia, wiec bedzie 3 juz Maja Bobabek widze ze zmiana imienia dla malej na Patrycja ![]() ![]() Strong brawo za kupke Wpadne jeszcze wieczorkiem |
|
|
|
#4144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maje to fajne dziewczyny ![]() Cytat:
a moja ![]() Cytat:
![]() Witam sie ladnie i ............ uciekam ![]() a wszystko to dlatego ze moj malzonek przygotowal dzis niespodzianke!!! kolacje i filmik z winkiem |
|||
|
|
|
#4145 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niby tylko jedno piwo wypila .. ta jasne ![]() Cytat:
ja tez nie , i nie wierze ze tylko jedno piwo wypila .. nie czula jak dziecku ley na glowce?? Domino juz lepszy dziekuje Chodz jeszcze nie jest "Swoj" do konca Fajnie ze wypadk do zoo sie udal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje slicznie Prosze bardzo - https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=4fee3711f2 Witajcie
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do koszuli to ja bym sie bała że mi cycki przez nią by wyszły :P jak dla mnie zbyt duży dekolt
|
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ooo brawa za Maję
![]() strong potówki czy coś innego?? Kotku no fakt, ty byłaś pierwsza ![]() Mąz dał wypowiedzenie
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór, Byliśmy u mojej sis na kawce. Dziś brak grzechów, opieram się słodyczom i innym pieruństwom Zaraz idę ćwiczyć
|
||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Mona fajne zakupy
![]() Strong dla małego Ty jak już coś palniesz... to nawet nie trzeba nicku czytać już wiadomo kto ![]()
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
no a jak Tz mnie zaskoczyl bo myslalam ze zapomnial
![]() noo wlasnie ale w sumie Maja nie jest watkowa hahaha to moze sie nie liczyc Cytat:
dlatego na 16-17 przychodzi rodzina a na 20:30 znajomi ![]() a my wlasnie sluchamy/ogladamy disco polo
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku oo dziś masz rocznicę?? Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale damy radę ![]() Mąż się postarał! Wszystkiego dobrego na kolejne lata małżeństwa! ![]()
|
|
|
|
|
#4155 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli mogę spytać - z czego inż? Zmuś się zmuś - będziesz miała spokój. Ja właśnie pocę się nad mgr Cytat:
Najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz i wiesz, że to TA Ps. Jeśli mogę coś powiedzieć, to zwróć uwagę, aby była mega dopasowana w pasie i biodrach. Na biodrach trzyma się cała suknia Cytat:
![]() Cytat:
To teraz nic, tylko pisać ![]() Cytat:
Cytat:
A wielocytowanie było duuużo wygodniejsze Balerinki - o takie: 20120813_193956.jpg 20120813_194032-1.jpg Nie są jakoś specjalnie wygodne, ale są śliczne ![]() Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii? ![]() Cytat:
Ćwicz ćwicz! Dopinguję mocno! ![]() Ja dziś mam spore zakwasy
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
kotek super niespodzianke mąż ci zrobił, wszystkiego dobrego dla was
Cytat:
![]() Ana to dopiero początek zakupów
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na dermatologii nie wylądowałam, ale moje wysypane biodra widziałaś ![]() Esz... Ja do tej pory miałam zawsze tylko usg i cytologię, może rzeczywiście warto zrobić więcej badań ![]() Cudak! ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- kotek, wszystkiego najlepszego na kolejne wspólne lata!
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
aaby super butki, w moim stylu
![]() Mąz był, dał wypowiedzenie. Szefowa tak na niego popatrzyła i mówi "pewnie w nowej pracy będzie ci lepiej??" Mąz takie oczy na nią i się pyta dlaczego uważa, ze ma coś nowego, a co ona, że przecież ma kredyt na głowie, małe dziecko więc logiczne, ze nie zwalnia się bez pewnej drugiej pracy. Więc mąz jej powiedział, że na bank będzie mu lepiej niż tu. Co do urlopu to ma sobie policzyć wszystko i mu powie od kiedy mu da. I potem mu powiedziała, ze i tak mu nie daruje tego manka, któe wyszło na koniec roku (5,5 tys) i ma jej zwrócić (razem z tą panią co pracowali) . mąż jej mówi, ze to wina komputera (rozliczenie robił z kwoty towarów wprowadzonych na początku roku, nie uwzględniał potem zmian cen) a ta, ze ją to nie interesuje i ma jej zwrócić. Mąz jej powiedział, ze on nie podpisywał odpowiedzialności materialnej więc nie musi płacić. To nie stało się na jego zmianie, nie on zawinił, więc nie będzie nic płacił. Ona dalej , ze mu nie daruje. Wiem, ze w tamtym sklepie wszyscy ti podpisywali a w jego zapomniała im dac tego dokumentu do podpisu. Jej strata. Mąz powiedział, ze będzie szedł z tą sprawą do Pip-u. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- aaa i co najlepsze Dziś mąż powiedział innym pracownikom , ze się zwalnia (wcześniej nie chciał mówić, aby szefową zaskoczyć) i co się okazało w tym miesiącu jeszcze 2 osoby dają wypowiedzenia buahaha - to się kobieta zdziwi. W tym nasz kolega , który jest od serwisu - czyli naprawa tych wszystkich urządzeń. I nie ma nikogo na jego miejsce. Tyle, ze oni mają 3 m-ce wypowiedzenia.
|
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz... ja też miałam... byłam w dwóch bibliotekach... nie! w trzech! i same starocie... do tego mało... a wymagają nowej literatury... aż do wczoraj! Mama mi podpowiedziała i znalazłam tę bibliotekę Dużo nowych książek ![]() Żałuję, że na licencjacie jej nie poznałam, w pisaniu tamtej pracy tez na pewno bym skorzystała a upociłam się konkretnie, bo nic nie mogłam znaleźć ![]() i stąd moja fascynacja... ![]() już dwie książki przejrzałam buty cudne! też ostatnio kupiłam baleriny w podobnym kolorze z kokardą ![]() Cytat:
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-08-16 o 21:02 |
||
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy
ano dzis dzis dziekuje Cytat:
no zaskoczyl mnie i to bardzo dziekuje a Maja jak to Maja nie daje rodzicom poswietowac i jeszcze nie spi choler.nica mala ![]()
|
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku moja Maja była dzis taka padnięta, ze w 5 min. zasnęła
|
|
|
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() ale Wy jestescie fajne ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 100 lat we wspólnym szczęściu i miłości ![]() II kresek też życzyć?
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
kotekk81 i ode mnie wszystkiego naj!!
Cytat:
Z tego co czytam, któraś z dziewczyn spodziewa się bliźniaków. Sorki, ale jeszcze nie ogarniam kto jest kto =) też bym chciała dwójeczkę na raz... ale żeby można było sobie to tak zaplanować. Planujemy tak w ogóle trójkę =) imiona wybrane- Iga, Adaś, Maja. Najlepiej w takiej kolejności i konfiguracji
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzień wizyta! ![]() Któraś pytała, czemu ukrywam....dlatego że jeszcze dużo rzeczy może się zdarzyć...i nie miałabym potem ochoty informować całą rodzinę, że coś poszło nie tak...tylko dlatego, że moi rodzice chcieli się pochwalić... ![]() Wróciliśmy...jestem mega zmęczona...mam już dosyć ...i mykam zaraz spać...mam nadzieję, że się wyśpię Madzia...heh...mam nadzieję, że mąż utrze nosa tej szefowej...
|
|
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
ahh to muszę chyba sobie w kajecie zanotować
![]() ![]() Cytat:
![]() uciekaj odpoczywać ![]() edit: tak patrzę na Twój suwaczek i on musiał coś znaczyć Ty się ciesz, ze tylko bliźniaki ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-08-16 o 21:44 |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
tasia mój mąz studiuje geodezję i szacowanie nieruchomości
Gdzie ty studiowałaś??![]() Kotku ja tez bym mogła mieć drugą córcię, ale mąż woli parkę. |
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok Maja spi (bo nie spiewa pa dziewczynki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

a moja
Niestety ja muszę robić 2 imprezy, tydzień po tygodniu.

Ja bym chciała chrzciny bardzo kameralne...
Ważne, że tylko jeden dzień tak odchorowywał to szczepienie.
Co za durna laska - kłaść się z takim maluchem po alko 
Niewyobrażalna głupota i ból po stracie dziecka...