|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom po raz 58. !!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() ja bez zmywarki już bym nie dała rady ![]() kasia, masz urodziny wtedy co mój tż ![]() wszytskiego najlepszego już dziś! |
|
|
|
#4053 | |||
|
Zakorzenienie
|
dydulcowa, cześć.
Gdzie jesteś jak Cię nie ma? ![]() opowiedz nam w 10 000 słów Swoją i Waszą historię ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówiłam Ci przecież że wyszło pyszne
|
|||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo i parowar ![]() sztucce też bym chciała jakieś ładne, a nie każdy z innej parafii:/ i szklanki ładne muszę kupić bo mam takie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_i.../139/13964.jpg i mi zawsze wstyd w tym dawać coś gościom
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja chyba nawet nie wiem za ile mam noże w doma ja sobie też ostatnio pokroiłam paluszka.. paznokiec przy szatkowaniu czegoś tam, ostre są jak pierun..okazuje się że nie mamy gazu ... no i gotowałam wodę na herbatę w piekarniku
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
peach ja też mam takie
dostałam wiano od ciotki po mojej chrzestnej, szklanki te oto mają lat 20 ba cały zestaw!
|
|
|
|
#4058 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
moja działa bez opóźnień za to czasem trzeba powtórzyć cykl bo nie wszystko się domywa ![]() Cytat:
opowiadać nie ma czego bo ja już nie zazdroszczę tak sobie Was czasem podczytuję dla zabicia wolnego czasu bo na klubowe wycieczki już za stara jestem a i w 10 000 słów ciężko by się było zmieścić
|
|||
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza ze sztućcami ![]() Witaj |
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
nieeee, na lniane ściereczki będę miała czas po ślubie (jeśli takowy nastąpi
)Cytat:
![]() dziękuję ![]() Znaczy ze mam sie cieszyć ? Dzwoniła bratowa że widziała śliczny komplet pościeli i czy bym chciała kurde uwzięli sie czy co? Edytowane przez kkasia007 Czas edycji: 2012-08-16 o 21:56 |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, większość z nas już nie zazdrości, ale dalej chętnie przyjmujemy nowe dusze ![]() jedyne co to na wkupne to napisz coś o sobie/was i daj żelki
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś trefne modele, bo mój domywa idealnie
ostatnio mu nawet zafundowałam płyn biały jeleń i ucieszył się bo myślał, że to żel pod prysznic hahaha a tu klops![]() kkasia, ja miałam etap ściereczek mam ich więcej niż ręczników i pościeli razem wziętych
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-08-16 o 21:58 |
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam szklanki kupowane tam po 1,29 i są mega made in russia, ale daja radę mamie oddałam 12 i dokupiłam kolejne 20![]() sztucce też mam z ikei i fajnie się sprawdzają..nie są może jakieś wypasione, ale eleganckie ![]() duka ma fajne designerskie sztucce, ale cholernie drogie..ale chciałabym ![]() ja pod koniec września postanowiłam zamówić kitchen aid'a ![]() może do świąt przypłynie do mnie..obym tylko się nie spłukała do tego czasu, bo naprawdę marzę o tym cudzie techniki od dawna i niech to będzie mój prezent na święta
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
maja, spraw sobie koniecznie tego kitchen aida
co oznacza, że bardzo go pragniesz
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boszzz nie strasz mnie...
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Przyczajenie
|
no popatrz jakie nam się egzemplarze trafiły - u mnie najczęściej drewniane łopatki muszą iść do poprawki
![]() Cytat:
a tak serio to najwięcej czasu spędzam w pracy a jak nie w pracy to przy dobrej książce ![]() ale jesteście żądne świeżej krwi żelek nie mam bo chyba raczej wkupywać się nie będę ![]() a no tak jakoś wyszło
|
|
|
|
|
#4069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak stoje i pilnuje to plucze, ale jak mnie nie ma to pewnie zapienione talerze wrzuca na suszarke ![]() Cytat:
a jak sie TZ chcial KA oswiadczyc to powiedzialam, ze wole pierscionek o glupia ja
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-08-16 o 22:19 |
|||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciala zmywarkę
moje paznokcie by mnie kochały ![]() Co do noży, to o tych friskisach (czy jak im tam) też już slyszałam dobre opinie Przyleciał z Ameryki, kosztował 700zł ![]() Simply, jak mogłaś zrezygnować z KA na zaręczyny W ogóle mogłaś powiedzieć, że teraz pierścionek to za mało, ma byc KA + pierścień
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
JA i mam co chciałam
![]() Jeaaa! Ja też Tylko najpierw mieszkania potrzebuję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Boziu ale bym chipsy albo prażynki zjadła A sklep już mi zamknęli
|
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos nam zostanie po podrozy poslubnej to sobie kupie
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Nuuudzi mi się.
Nie, magisterka, won, dla ciebie mi się nie nudzi ![]() Nie wiemy z tżtem, kiedy wcielić w życie nasz wyjazd. Pogoda teraz nieciekawa więc odpada. We wrześniu mam praktyki. Na rocznicę są już zajęcia na uczelni a wcześniej Wszystkich Świętych. Albo weekend po rocznicy albo Sylwester w górach ![]() Moja kuzynka (ta od hiper szybkiego tempa związku) po dwóch tygodniach w domu znów przylatuje z Francji do Polski. Ona naprawdę w takim tempie za rok wyjdzie za mąż
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba Was pogrzało, taki był zastój na wątku, a teraz 5 stron do nadrobienia!? Skru ju!
nadrobię w pracy a póki co wracam do piwka i serialu
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam was i stwierdzam jedno - JESTESCIE WSZYSTKIE NIENORMALNE!!!!
aa i dolaczam sie do zdegenerowanych patoli, nie dosc ze chodze na imprezy do klubow to na dodatek na gotyckie a tam juz wiadomo - czarne msze i totalna degeneracja i jeszcze o zgrozo, na koncerty chodze ojjj ja żałosna istota bez pasji i zainteresowan..... ![]() gothka zatem przyjade na wodke na panienski do ciebie - albo na wino tanie z biedronki i koniecznie panienski tego 4 listopada musisz miec ![]() A dzis mnie rozwalila jedna z klientek - kupila lakier z Chanel i sie mnei pyta - a jest zmywacz do paznokci tez z chanel? Ja ze zmywacz mamy z Inglota, a ona - "ale jak mam lakier z chanel to chyab zmywacz lepiej tez, bo lepiej miec z jednej firmy wszystko" ja jej na to, ze w przypadku zmywacza to nie ma znaczenia raczej, pomijajac, ze nie wiem czy Chanel ma w ogole zmywacz do paznokci - podejrzewam ze nie ma..... ale babka sie uparla, ze z Chanela ma byc a jutro jade odebrac z biura prezenty za konkursy lipcowe
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis a popatrz tu: http://www.dolce.pl/chanel/le_vernis...05d6360fe6baf0
![]() Jak śmiałaś sprzeciwić się klientce!
|
|
#4077 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po tym jak widziała moje cv ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z wospa mnie podwozili do domu bo bylam wolontariuszem i zmarzłam i mnie podrzucili i moja mama dzwoni "dziecko gdzie jestes tak długo???"-w radiowozie siedzę mamo! i cisza po drugiej stronie słuchawki.... a i wszystkie jesteście patolami i ja jestem patolem bo popalam zielone chyba z wami wygrałam :PPa tę burzliwą dyskusję zaczęłam ja az nowe zazdro się odezwały, no ja zapytałam o radę wy mnie przywróciłyście do pionu przespałam się z tym i załatwiłam klub jestem na etapie załatwiania transportu macie racje ze to jej wieczór i nawet jak ja nie lubię zamiast zachowywać się jak rozkapryszona Karola mogę się otworzyć na nowe horyzonty, przecież nie muszę jak nie che tańczyć mogę posiedzieć przy barze i z kimś pogadać ja panieńskiego nie chce mieć ale jeżeli dla kogoś jest to ważne to niech już będzie tak jak chce nawet jak mnie wkurza i sie caly czas wtraca, juz jutro bede miała to z głowy a ona bedzie zachwycona i na pewno bedzie to miło wspominac Ilsa troszke uogolniłas wszystko, miło mi ze sie martwisz i trzymasz moją stronę z wracaniem przez nieciekawą dzielnicę, moze jestem zbyt przewrazliwiona po tym jak tż dostał z noża. ale nie mozesz az tak uogolniac bo wiele wartosciowych osob ma inne zamiłowania niż ty jedni będą chodzic do klubu inni czytac ksiazki a inni bezgranicznie poswiecac się swoim tż, wiadomo ze sa klubowe obciagary ale to jest margines społeczny, bezwartosciowa masa do ktorej zaciągnęłaś wszystkich co do klubu chodzą. ja jak mam wyjsc to wychodze do pubów no ale przeciez przezyje ten klub raz czy dwa niech sie dziewczyna bawi no jej dzien.Cytat:
nie znosze takich prezentów na urodziny wole personalne a na gwiazdke i inne swieta niech kupuja co chca
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-08-17 o 07:25 |
||||||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() chociaż nie wiem czy taki dobry ![]() wstałam cała spocona jakbym spod prysznica wyszła, wychodzę z łazienki ubrana do połowy i patrze, że na brzuchu została mi pasta do zębów ![]() wyczyściłam brzuch ubrałam tunikę i idę do kuchni, otwieram lodówkę i patrzę nie zapięłam zamka od bluzki (dobrze, że nie pojechałam tak do pracy ), przyjeżdżam na dworzec i dowiaduje się, że została zerwana trakcja... na siedziałam się na dworcu, potem ludzie rzucili się na jeden skład w kierunku Gdańska no, ale dotarłam przed 8... i mam dość...oki pomarudziłam ciekawe co jeszcze mnie dzisiaj spotka![]() idę nadrabiać wątek
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
i jestem jeszcze patolem bo wyniosłam właśnie zdechła mysz z biura
zeżarła sama cała trutkę na myszy bleeee za jakie grzechyy?? :P
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama patologia tutaj ![]() Cytat:
![]() karola znęcasz się nad zwierzętami Ty patolu!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

dzięęęęęęęki 

15.08.2014

nie stać mnie
to ja chyba nawet nie wiem za ile mam noże w doma 

)
a jak sie TZ chcial KA oswiadczyc to powiedzialam, ze wole pierscionek o glupia ja
W ogóle mogłaś powiedzieć, że teraz pierścionek to za mało, ma byc KA + pierścień
az nowe zazdro się odezwały, no ja zapytałam o radę wy mnie przywróciłyście do pionu przespałam się z tym i załatwiłam klub jestem na etapie załatwiania transportu macie racje ze to jej wieczór i nawet jak ja nie lubię zamiast zachowywać się jak rozkapryszona Karola mogę się otworzyć na nowe horyzonty, przecież nie muszę jak nie che tańczyć mogę posiedzieć przy barze i z kimś pogadać
nie znosze takich prezentów na urodziny wole personalne a na gwiazdke i inne swieta niech kupuja co chca