Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 19:46   #3781
Blacky
Zadomowienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Dobry wieczór, wpadłam na chwileczkę.
Nie nadrobiłam całości.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A ja się znowu pokłóciłam z TŻ. Wczoraj spędziliśmy super dzień, tylko we dwoje. Zarezerwowaliśmy sobie nawet pokój na noc poślubną w hotelu spa I wszystko było pięknie do wieczora Zaczęliśmy się kochać, powiedziałam, że chce z zabezpieczeniem i TŻ zrobił mi awanturę, że kariera ważniejsza niż dziecko i rodzina Dopiero co dostałam wymarzoną pracę, jestem gotowa ją przerwać, ale nie wyobrażam sobie iść do dyrektorki po miesiącu pracy i powiedzieć, że jestem w ciąży Planowałam ciążę w okolicach października...
Ja bym się wkurzyła na maksa! W końcu to nie o jego pracę i karierę się rozchodzi, a 2-3 miesiące nie robią dużej różnicy.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to 9!

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ależ w ramach wypadu w góry to ja sobie mogę wszędzie pieszo iść, ale dać Mążowi targać suknie ślubną (ona trochę waży) buty moje i jego, garnitur + turystyczny ekwipunek, a fotografowie sprzęty swoje i iść tak kilka godzin i trafić do celu i wyglądać jak zombie na sesji to ja dziękuję. dlatego wizja 5 stawów odpadła , morkie oko również nie jest brane w celach turystycznych, chodzi o sesję zdjęciową. dalej w górę się nie wybieramy, Mąż w tym roku już był na rysach i orlej i na razie mu styknie.
To nie ma rady, jak wstać bladym świtem. Ale w razie czego na Kasprowy dobrym tempem idzie się godzinkę i 45 minut, więc spokojnie byście sobie na górze odpoczęli, przebrali się i mieli jeszcze mnóstwo czasu na sesję.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Juz nie wspomne ze masa ludzi nam nie odpowiedziala, wiec w weekend bedzie masowe dzwonienie. Co za ludzie
U nas też na 120 osób odezwało się jakieś 30 z czego 10 na nie. Będziemy dzwonić.

Mykam, bo M. potrzebuje komputera.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 19:47   #3782
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ale wiecie co? Starsze forumowiczki powinny pamiętać jaki miałąm mętlik w głowie, bo dwie kuzynki na jednym dla mnie poziomie i musiałam jedną wybrać na świadka... I teraz dziekuję Bogu, że wybrałam tą, którą wybrałam!! Przynajmniej na tym poziomie...
Stary 2012-08-16, 20:41   #3783
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
To nie ma rady, jak wstać bladym świtem. Ale w razie czego na Kasprowy dobrym tempem idzie się godzinkę i 45 minut, więc spokojnie byście sobie na górze odpoczęli, przebrali się i mieli jeszcze mnóstwo czasu na sesję.
ktora trasa sie idzie 1:45? Ja co prawda szlam jedna z dluzszych i trwalo to ponad 5h (m.in. czerwonymi wierchami) , ale z tego co wiem to najkrotsza idzie sie ok. 3:40, ale ja sie za bardzo nie znam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:45   #3784
201705121336
Konto usunięte

a ja po pracy wracam do męża miłych
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:00   #3785
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
mówiłam wam już, że bardzo mnie drażni moja siostra?

Wiola
ej stara wlasnie

ja
czego

Wiola
bo duzo ost znajomych wklada se foty ze slubow

ja
no i?

Wiola
i zauwarzylam ze panny nie maja wolenow
moze y bys tez zrezygnowala
teraz taka moda

ja
niee ja chce miec welon
czulabym sie
jakbym bez sukienki szla
to jest tak jak wtedy
co ty mi wyskoczylas z tą woalką
zebym ci nie podebrala
ja sobie od zawsze marzylam o tym zeby miec welon

Wiola
ale to jest starodowane
ja
ahahaha
spoko, ciesz sie ze rekawiczek nie planuje

Wiola
ladniutka fryzura i za☠☠☠iscie to wyglada
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

mi sie wydaje ze tak jest ladniej, szczegolnie ze ty masz nadzgana sukienke tez bardzo ladnie wygladala a zadnego badziewnego welonu nie miala

ja
nie no, welon musze miec
nie wobrazam sobie inaczej
Wiola
a idzzzz nie umiesz sie bawic :C

ja
nic na to nie poradze
ze zawsze chcialam miec
Wiola
no ja widze tez nie
ja
ale mam dla ciebie dobra wiadomosc
jak tylko bedziesz brala slub
to nie musisz go zakladac

Wiola
dobra odpuszczam
kochana mam jeszcze lepsza wiadomosc
ja nigdy nie bede brala slubu
ooo mamo przeciez kazda zaklada co jejpodpasuje!! i tez do sukni trzeba dobrac.. wez jej wogole nie sluchaj:/

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

nareszcie pozbyłam się paznokci i pomalowałam sobie na taki za☠☠☠iaszczy niebieski kurde w rzeczywistości jest ciemniejszy niż na focie
wow szalejesz

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
kochane czy któreś z was przesuwały sobie @ tabletkami?? i to są jedynie antykoncepcyjne?? bo jak mi sie tak opóźni to dostane w dniu ślubu... czy któraś coś z tym kombinowała??
mi zapisala gin duphaston, ale na szczescie nie musialam go brac, bo sam mi sie z nerwow przesunąl pol miesiaca a jezcze 3 miesiace przed slubem jak obliczalam to wychodzilo rowno w dzien slubu porazka:P

Cytat:
moja kuzynka u której byliśmy na weselu 30go czerwca dostała @ w czasie wesela
o kurde.. ale chyba byla przygotowana co?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:00   #3786
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Najnowsze slowo mojej chrzesnicy to KANABOSY tak nam sie wszystkim spodobalo, ze teraz wszyscy jemy kanabosy Nawet kiedys w sklepie z przyzwyczajenia poprosilam o kanabosy oczywiscie chodzi o kabanosy
moja jeszcze mówi: posiak (pokaż) więc całe towarzystwo mówi: posiak telefon, posiak coś tam
I jeszcze na jednego z wujków mówi Dalenek więc wszyscy tak do nie mówimy- ma na imię Daniel

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

wyjeżdżamy od Nas o 4.45 , bo mamy do zakopanego 70 minut drogi i od 6 planujemy czatować pod kolejką
dobrym tempem 1.45h czytaj: moim tempem 5:41 min
Stary 2012-08-16, 21:07   #3787
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

wow szalejesz

o kurde.. ale chyba byla przygotowana co?

taki mam kolor sukienki na wesele

z tego co wiem to byla
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:27   #3788
fablous
Zakorzenienie

Witam się i padam ze zmęczenia

Jak słowo daję, te przygotowania mnie wykończą

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
moja kuzynka u której byliśmy na weselu 30go czerwca dostała @ w czasie wesela
mi też wypada dokładnie na ślub

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:32   #3789
misiak17
Wtajemniczenie

hej hej

pamiętacie mnie jeszcze?

mam dla Was dobrą (mam nadzieję) wiadomość

wreszcie do Was wracam i będę z Wami na co dzień

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:43   #3790
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
hej hej

pamiętacie mnie jeszcze?

opowiadaj co U Ciebie?
Stary 2012-08-16, 21:45   #3791
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
wyjeżdżamy od Nas o 4.45 , bo mamy do zakopanego 70 minut drogi i od 6 planujemy czatować pod kolejką
4:45 podziwiam wolami by mnie nie sciagneli z lozka
o tej porze to ja chodze spac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:49   #3792
megan713
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Byłam dziś na pierwszej przymiarce....mmmmm bałam się jak nie wiem, sukni nie widziałam prawie rok... Pani Karolina z salonu Tylko Ona - super pamiętała wszystko o czym rozmawiałyśmy przy wyborze, mój dylemat z falbaniastą a nawet to, że moja świadkowa bierze ślub tuż przede mną (świadkujemy sobie ;]).

W kiecke się zmieściłam, trzeba ją zwęzić na razie 1-2 cm - ja wiem, że jeszcze schudnę do ślubu więc pewnie ostatnia przymiarka będzie "szyta" ;p na początek miałam halkę która była nowa i miała za dużo warstw tiulu i była mega niewygodna, ale panie mi ją odpruły i jest jak ta lala ;p sweterk który kupiłam od naszej Neny pasuje jak ulał - babeczki w salonie nawet nie próbowały proponować bolerka czy szala, bo zgodnie stwierdziły że będzie w sam raz jakby było chłodno (muszę tylko poduchy wszyć).

Moje czerwone kolczyki z ETSY.com też banglają - bez czerownego bukietu i czerwonej szminki (0gólnie bez mejkapu wystąpiłam w salonie żeby nie pobrudzic kiecuni) prezentowały się "od czapy" ale nie gryzły. więc jestem meeeeega happy

zdjęć nie chcę publikować tu na forum, ale wstawiam na pocztę - jeśli jeteście ciekawe to zapraszam ...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:53   #3793
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
4:45 podziwiam wolami by mnie nie sciagneli z lozka
o tej porze to ja chodze spac
ekhm... nie mówię nic bo sama jestem śpiochem
ale czego się nie robi dla pięknych fot
a tak czy siak pobudkę mam codziennie koło 5.15 bądź 6.15 jak Mężul wstaje do pracy bo ma rytuał całowania mnie więc muszę otworzyć oczy
Stary 2012-08-16, 21:54   #3794
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
opowiadaj co U Ciebie?
A u mnie jakoś leci pomału.

Praca, dom, mąż i tak w kółko

Ogólnie przyjemnie

Oj tęskniło mi się za Wami. Już tyle ślubów przez ten czas było. Dużo nowych PM-ek widzę i witam się z nimi

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 21:56   #3795
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
hej hej

pamiętacie mnie jeszcze?

pewnie ze pamietamy fajnie ze wracasz do nas
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:03   #3796
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
A tam dopracowane ja lubię mieć wszystko wcześniej przygotowane. Nie lubię zostawiać czegoś na ostatnią chwilę i tyle Uwielbiam robić sobie takie rozpiski, listy itp. Przed jakimś wyjazdem dłuższym też tak mam
Ja też tak mam i dokładnie Cię rozumiem. I wkurza mnie jak ludzie dziwnie na mnie patrzą, bo planuję coś na wyrost...
Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Dzisiaj spotkanie z dj- ustalamy co i jak, wiec mam do Was prośbę jakie miałyście piosenki do rzucania krawatem i welonem?
Jeszcze nie miałam ale planuję jak Post Single Ladies, a dla facetów (też podpatrzone na wizażu) I'm sexy and I know it
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Hejo! Co tam??
Cytat:
kurka ja sobie nie wyobrazam sesji w ten sam dzien.. przeciez nie bedziecie w pospiechu pozowac do zdjeć.. My mielismy sesje 8 godzin moglismy robic co nam sie podoba, caly dzien sobie na to zarezerwowalismy. Moj TZ nie lubi zbytnio byc na zdjeciach, zawsze Mu marudzialam, ze 80% naszych zdjec to jestem JA:P a po tej sesji powiedzial:"zebyś mi juz nigdy nie mowila ze nie masz ze mna zadnych fot:P" z sesji mamy prawie 1000
Po za tym w dniu slubu na dworze nie wiesz jaka bedzie pogoda, fryzura moze Ci sie zepsuc od wiatru,deszczu, makijaz Ci sie rozplynie, suknia pobrudzi, buty to juz wogole (moje po sesji są do wyrzucenia:P).
Ja słyszałam, że "warto zrobić sesje w dniu ślubu, bo makijaż, fryzura i ten błysk w oku nie są do odtworzenia". Brzmi to mądrze, aczkolwiek - wesele bez pary młodej to nie wesele - goście się nie bawią Jeśli jest możliwość to ja bym radziła zrobic fotkę w okolicy sali, ale na generalną sesję warto umówic się na spokojnie, móc się przygotować do niej... I jeszcze jedno - podobno warto przed sesją wychilić kielszek albo dwa wina - człek się rozluźnia i sesja jest przyjemniejsza. Szczególnie dla osób, ktore nie przywykły do bycia fotografowanym...
Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Hej girls
wczoraj o mały włos a ślub byłby odwołany
Miałam iść z TŻ wieczorem biegać. ale że on coś oglądał w tv a ja nie chciałam czekać to poszłam sama. Wróciłam i poszedł TŻ. A ja już miałam dziwne przeczucie żeby nie szedł. Po 10 minutach słyszę walenie w drzwi.. otwieram a tam mój TŻ cały siny na twarzy, oczy przekrwione, masakra najgorszy widok w życiu Okazało się, że jak biegał to do ust wleciał mu jakiś wielki robak i stanął w gardle. Prawie się udusił, w końcu zaczął wymiotować i chyba pozbył się robaka, w każdym bądź razie z gardła a czy połknął czy zwymiotował to już nie ważne. Boże jak sobie pomyślę, jak źle to mogło się skończyć to mi słabo (
Masakra. Całe szczęście, że się dobrze skończyło.

Własnie wróciłam z rozmowy z kwiaciarką. Ceny ma jak stąd w kosmos... Jak rozmawiałam z nią przez telefon, to mówiła, że dekoracja ławki wynosi 10-15 zł - zależy co się wybierze. Dzisiaj się okazało, że za 10 zł to mogę dostać jednego mieczyka przy ławce. A jak się zapytalam czym będzie on przyodobiony, bo mi się nie podobają plastikowe kokardy, to powiedziala, że oczywiście można dać atłasową kokardę - ale wtedy taka ozdoba wyniesie 15 zł... Masakra!! Powiedziałam co myślę - że według mnie te ceny są bardzo wygórowane, ale jesli nie mam innego wyjścia to trudno, ale muszę pogadać z tą drugą parą. A ona powiedziała, ze wcale tak nie jest że muszę ją [dziwne, bo tak to zrozumiałam u księdza] ale wątpi, żeby ktoś mi taniej zrobił... Muszę pogadac z Jagodzią, bo nie chcę być naciągnięta przez mafię Pewnie się zdziwicie czemu tak piszę, ale podobno wlasnie ten nowy proboszcz jest mega ciety na kasę. Od nas jeszcze nie brał, ale szwagra znajomy chciał zamówić mszę pogrzebową i X zaspiewal 500 zł. Ten mówi, że nie ma, może dać 200. I X nie zgodził się na mszę. Musial szukac innego, pomimo, że to była jego parafia....

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
25
Bez obrazy oczywiście dla siostry, ale wydaje się być bardzo dziecinna... Mówię to jako jej równolatka...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:10   #3797
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Ja też tak mam i dokładnie Cię rozumiem. I wkurza mnie jak ludzie dziwnie na mnie patrzą, bo planuję coś na wyrost...

Jeszcze nie miałam ale planuję jak Post Single Ladies, a dla facetów (też podpatrzone na wizażu) I'm sexy and I know it

Hejo! Co tam??

Ja słyszałam, że "warto zrobić sesje w dniu ślubu, bo makijaż, fryzura i ten błysk w oku nie są do odtworzenia". Brzmi to mądrze, aczkolwiek - wesele bez pary młodej to nie wesele - goście się nie bawią Jeśli jest możliwość to ja bym radziła zrobic fotkę w okolicy sali, ale na generalną sesję warto umówic się na spokojnie, móc się przygotować do niej... I jeszcze jedno - podobno warto przed sesją wychilić kielszek albo dwa wina - człek się rozluźnia i sesja jest przyjemniejsza. Szczególnie dla osób, ktore nie przywykły do bycia fotografowanym...

Masakra. Całe szczęście, że się dobrze skończyło.

Własnie wróciłam z rozmowy z kwiaciarką. Ceny ma jak stąd w kosmos... Jak rozmawiałam z nią przez telefon, to mówiła, że dekoracja ławki wynosi 10-15 zł - zależy co się wybierze. Dzisiaj się okazało, że za 10 zł to mogę dostać jednego mieczyka przy ławce. A jak się zapytalam czym będzie on przyodobiony, bo mi się nie podobają plastikowe kokardy, to powiedziala, że oczywiście można dać atłasową kokardę - ale wtedy taka ozdoba wyniesie 15 zł... Masakra!! Powiedziałam co myślę - że według mnie te ceny są bardzo wygórowane, ale jesli nie mam innego wyjścia to trudno, ale muszę pogadać z tą drugą parą. A ona powiedziała, ze wcale tak nie jest że muszę ją [dziwne, bo tak to zrozumiałam u księdza] ale wątpi, żeby ktoś mi taniej zrobił... Muszę pogadac z Jagodzią, bo nie chcę być naciągnięta przez mafię Pewnie się zdziwicie czemu tak piszę, ale podobno wlasnie ten nowy proboszcz jest mega ciety na kasę. Od nas jeszcze nie brał, ale szwagra znajomy chciał zamówić mszę pogrzebową i X zaspiewal 500 zł. Ten mówi, że nie ma, może dać 200. I X nie zgodził się na mszę. Musial szukac innego, pomimo, że to była jego parafia....

Bez obrazy oczywiście dla siostry, ale wydaje się być bardzo dziecinna... Mówię to jako jej równolatka...
500zł to nie jest tak źle u mojej babci ksiądz minimum 1200zł za pogrzeb a to wieś i starsi ludzie tam mieszkają i przynajmiej 3pogrzeby w tyg
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:20   #3798
karolinka85
Rozeznanie

Dziękuję wszystkim co odpisały
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:32   #3799
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Miadziuniusia ale ma podejście nie każda chce mieć welon no ale to nie znaczy że to staro modne

nareszcie pozbyłam się paznokci i pomalowałam sobie na taki za☠☠☠iaszczy niebieski kurde w rzeczywistości jest ciemniejszy niż na focie
Super kolorek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:37   #3800
__Paulinka__
Zakorzenienie

nie ma to jak lody o takiej porze
Stary 2012-08-16, 22:37   #3801
moniq_87
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35939871]500zł to nie jest tak źle u mojej babci ksiądz minimum 1200zł za pogrzeb a to wieś i starsi ludzie tam mieszkają i przynajmiej 3pogrzeby w tyg[/QUOTE]
Wyczuł szybką łatwą kasę... Mafia normalnie...

Masakra - w sobotę TZ ma kawalerski. Chciałam się spotkać z koleżankami, żeby zrobić babski wieczór, a każda ma inne zajęcie. Teoretycznie zamierzam sobie zrobić myself day - maseczki, manikiury, Zmierzch i kiciuś, ale pewnie cały wieczór spędzę myśląc co oni robią

Ach, wujek wie wszystko, nawet o najnowszych trendach w kwestii garniturów PM http://www.abcslubu.pl/moda/moda-mes...-do-slubu.html

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-08-16 o 22:38
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:44   #3802
Nattiv
Zakorzenienie

Mam fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg smallMain_0_0.jpg (16,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg full4_0_0.jpg (46,7 KB, 33 załadowań)

Stary 2012-08-16, 22:50   #3803
__Paulinka__
Zakorzenienie

nattiv czy Ty widzialas co za link wkleila teraz Moniq????? Bordo w modzie
Stary 2012-08-16, 22:52   #3804
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
wiecie co Wam powiem, ze czasami naprawde nie warto panikowac.. moj TZ w piątek przed slubem jechal do marketu i kupil napoje.. i od razu zawiozl na sale.. nie widze sensu wczesniejszego zakupu. I jeszcze trzeba to wypakowywac, przechowac znowu wpakowac do auta i na sale. Za duzo zachodu:P a w marketach sokow czo coli nie zabraknie, a nie sądze, ze jakas kolosalna roznica bedzie. Tak samo moglismy zrobic z alko. Umowic sie na piętek i od razu na sale, ale my akurat w srode musielismy jechac, bo zalatwialnam wujek i mial czas tylko w srodeduzo ludzi w domu.. nie wiem skad sie wzieli.. myslalam, ze bedziemy tylko My z rodzicami i rodzenstwem, a tutaj nawet kuzyni i ciotki sie zjechali Mi sie to bardzo podobalo
My też w piątek przed kupujemy napoje - u nas w kamienicy nie ma windy. Kto by to targał w górę i na dół po 3 razy?

Cytat:
Madziu a nie możesz przekonać TŻta że szkoda marnować ten wyjątkowy dzień na tracenie kilku godzin na sesję? I Wy w pośpiechu będziecie tylko myśleć o powrocie na sale i foto będzie się śpieszył... A tak to zorganizujecie się w inny dzień. Przy zachodzie słońca to już inny klimat na zdjęciach niż w dzień..
Absolutnie się zgadzam.

Cytat:
ktora trasa sie idzie 1:45? Ja co prawda szlam jedna z dluzszych i trwalo to ponad 5h (m.in. czerwonymi wierchami) , ale z tego co wiem to najkrotsza idzie sie ok. 3:40, ale ja sie za bardzo nie znam
My z ekipą 1.45 - same młode osoby, bez większego bagażu. Nawet mieliśmy 2 przerwy na wodę i ciasteczka. Generalnie postanowiliśmy sobie wtedy dla zabawy robić każdy szlak w połowę przewidzianego czasu. Ale nie było tak, że musieliśmy biec czy coś - normalne zdrowe tempo.

Cytat:
No po 6 godzin, to faktycznie może się już nie chcieć sesji. A może Nosal? Na górze są piękne widoki, a trasa jest krótka i prosta. Chociaż tam są ze 2 strome zejścia/wejścia, więc targanie sukni i sprzętu byłoby problematyczne. Chyba faktycznie kolejka, to jedyne racjonalne wyjście.

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
jestem meeeeega happy

zdjęć nie chcę publikować tu na forum, ale wstawiam na pocztę - jeśli jeteście ciekawe to zapraszam ...
Supcio! Lecę oglądać.

A ja kupiłam sobie syrop z pigwy. Wcześniej ich nie widziałam w sklepach i już tak dawno nie piłam herbatki z pigwą...

Zaktualizowaliśmy stronę ślubną przypomnieniem o potwierdzeniach. ;p

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012

Edytowane przez Blacky
Czas edycji: 2012-08-16 o 23:56
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:55   #3805
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
nattiv czy Ty widzialas co za link wkleila teraz Moniq????? Bordo w modzie
Widziałam to my zacofane jednak jesteśmy

Nie wiedziałam, że mój brat śledzi tak najnowsze trendy.

Stary 2012-08-16, 23:07   #3806
morelka1987
Zadomowienie

Hej

Wita sie z Wami zestresowana na maxa Morelka

dzisiaj mielismy jechac do spowiedzi, nie moglam znalezc kartek od spowiedzi, byłam pewna że je zabieram z naszego mieszkania, ale nigdzie nie było. Pojechalismy poprosilismy księdza żeby nam napisal na zwyklej kartce a jutro pojde do biura parafialnego się zapytac czy to wystarczy. Zabieralam też zrobione wczesniej przez siebie biale kokadrki do przyczepienia na kieliszki na witanie, bylam tez pewna że je mam bo pamietam jak je wkladalam i przepadly na szczecie znalazłam wstążkę w domu i zrobilam.
Pisałam o okresie który przyszedł niespodziewanie, zadzwoniłam do ginekologa - mam w rodzinie, powiedział że takie coś może się zdażyć że przy duphastonie pojawi sie plamienie, rzadko okres, a ja mam najprawdziwszy okres . Powiedzial jakie mam tabetki brac zeby zmniejszyc krwawienie. Ten okres mnie tak wyprowadził z rownowagi, że przestalo mnie wszystko cieszyć cały czas mam wizję wielkiej czerwonej plamy na sukni slubnej jutro pójde kupic największe możliwe tampony ( ob super sa najwieksze, czy są większe ????).

Z pozytywnych spraw:
- dzisiaj bylam zrobić paznokcie, troche udalo mi sie zapuscic wiec nie musiala doczepiac tipsów, tylko mam żel, french z fajnym wzorkiem
- byłam na solarium, regulacji brwi
- odebrałam sukienkę na poprawiny
- zawiezlismy wodkę, soki, szampany na sale

Dobrze że TŻ i rodzice bardzo się angażują w przygotowania bo bym zwariowala. Cały czas piję melisę, spac nie moge w nocy Jutro będzie bicie szkła i to mnie strasznie wkurza, bo chciałabym wczesnie sie wykąpać, nałozyc maseczkę, wczesniej sie polozyc, zrelaksować, to będzie pełno ludzi, będa pijani i nie widomo kiedy sobie pójdą

Już chcę byc po
Stary 2012-08-16, 23:08   #3807
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam to my zacofane jednak jesteśmy

Nie wiedziałam, że mój brat śledzi tak najnowsze trendy.

no wlasnie mowilam, ze my to wieśniaczki kurde jutro musze kupić sobie gumofilce
Stary 2012-08-16, 23:10   #3808
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie mowilam, ze my to wieśniaczki kurde jutro musze kupić sobie gumofilce
Nie zapomnij o słomie do nich

Stary 2012-08-16, 23:14   #3809
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Hej

dzisiaj mielismy jechac do spowiedzi, nie moglam znalezc kartek od spowiedzi, byłam pewna że je zabieram z naszego mieszkania, ale nigdzie nie było. Pojechalismy poprosilismy księdza żeby nam napisal na zwyklej kartce a jutro pojde do biura parafialnego się zapytac czy to wystarczy. Zabieralam też zrobione wczesniej przez siebie biale kokadrki do przyczepienia na kieliszki na witanie, bylam tez pewna że je mam bo pamietam jak je wkladalam i przepadly na szczecie znalazłam wstążkę w domu i zrobilam.
Pisałam o okresie który przyszedł niespodziewanie, zadzwoniłam do ginekologa - mam w rodzinie, powiedział że takie coś może się zdażyć że przy duphastonie pojawi sie plamienie, rzadko okres, a ja mam najprawdziwszy okres . Powiedzial jakie mam tabetki brac zeby zmniejszyc krwawienie. Ten okres mnie tak wyprowadził z rownowagi, że przestalo mnie wszystko cieszyć cały czas mam wizję wielkiej czerwonej plamy na sukni slubnej jutro pójde kupic największe możliwe tampony ( ob super sa najwieksze, czy są większe ????).

Z pozytywnych spraw:
- dzisiaj bylam zrobić paznokcie, troche udalo mi sie zapuscic wiec nie musiala doczepiac tipsów, tylko mam żel, french z fajnym wzorkiem

Dobrze że TŻ i rodzice bardzo się angażują w przygotowania bo bym zwariowala. Cały czas piję melisę, spac nie moge w nocy Jutro będzie bicie szkła i to mnie strasznie wkurza, bo chciałabym wczesnie sie wykąpać, nałozyc maseczkę, wczesniej sie polozyc, zrelaksować, to będzie pełno ludzi, będa pijani i nie widomo kiedy sobie pójdą

Już chcę byc po

kochanie prosze sie tak nie stresowac* Do soboty na pewno bedziesz miala juz lagodnieszy @, a moze akurat tylko dzisiaj bedziesz miala, a jutro nie...
Tluczenie szkla i ja przezylam.. poszli ok 1 w nocy a o 6.20 musialam to sprzatac, tak wiec widzisz, ze prawie nie spalam, a żyję nawet nie mialam worów pod oczami

Nie martw sie na zapas, masz super faceta, ktory Ci pomaga i wszystko bedzie najpiękniej, zobaczysz!!!

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Nie zapomnij o słomie do nich
oo yeah!!! a widły juz mam
Stary 2012-08-16, 23:20   #3810
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Hej

Z pozytywnych spraw:

Już chcę byc po
Nie martw się tak Co by się nie stało to i tak będzie to Twój najpiękniejszy dzień.

Cytat:
kochanie prosze sie tak nie stresowac* Do soboty na pewno bedziesz miala juz lagodnieszy @, a moze akurat tylko dzisiaj bedziesz miala, a jutro nie...
Tluczenie szkla i ja przezylam.. poszli ok 1 w nocy a o 6.20 musialam to sprzatac, tak wiec widzisz, ze prawie nie spalam, a żyję nawet nie mialam worów pod oczami

Nie martw sie na zapas, masz super faceta, ktory Ci pomaga i wszystko bedzie najpiękniej, zobaczysz!!!

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

oo yeah!!! a widły juz mam
To ja w takim razie idę szukać swoich

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Fajny tytuł mają PM2013 Zaraz Nas dogonią z tymi częściami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości