Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 20:07   #3601
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Uprzejmie donoszę, że spodnie się znalazły
w bagażniku auta
w tamtą niedzielę był w nich nad woda i w aucie przebierał się w kąpielowe.
daj Boże cierpliwość bo jak dasz siłe to mu zrobię z d*(&y jesień średniowiecza...

koncepcja się zmieniła.
nie idziemy do 5 stawów. mamy wyjechać kolejką na kasprowy.
obawiam się że kolejka będzie kilkugodzinna i może skończyc się na morskim oku
ale już na samą myśl jestem przerażona, gdyż ponieważ mam okropny lęk wysokości i lęk przestrzenny. oglądałam na yt filmiki z wyjazdu kolejką i generalnie stoperan to witaminki na to co mi się dzieje
Stary 2012-08-15, 20:08   #3602
Nattiv
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35912214]aż tak Cię wymęczyli?
[/QUOTE]
Wymęczyło mnie zwiedzanie z nimi

No i stało się. Dopadł mnie na nowo zakupoholizm butów
Przeglądałam kozaczki i strasznie mi się te spodobały http://www.oto-buty.pl/kozaki/43-koz...rze-camel.html

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:14   #3603
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi butonierkami i kwiatkami ? Kwiatek zamiast butonierki ? Na butonierkę czy na tą klapkę ? Jak przypinacie ? Inaczej u świadka i młodego czy tak samo ?

ja przypielam na klapie, zarowno TZ i świadkowi
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:21   #3604
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wymęczyło mnie zwiedzanie z nimi

No i stało się. Dopadł mnie na nowo zakupoholizm butów
Przeglądałam kozaczki i strasznie mi się te spodobały http://www.oto-buty.pl/kozaki/43-koz...rze-camel.html
pamiętaj butów nigdy za wiele
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:25   #3605
kachna21
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35913671]a do kiedy macie potwierdzenia?[/QUOTE]

za tydzien, narazie dostalam z 10 tel TZ sie nabija ze w koncu naucze sie odbierac bo mam z tym problem
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:33   #3606
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja przypielam na klapie, zarowno TZ i świadkowi
A butonierki mieli normalnie czy wtedy już nie ?
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:37   #3607
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
A butonierki mieli normalnie czy wtedy już nie ?
Stary 2012-08-15, 20:42   #3608
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
za tydzien, narazie dostalam z 10 tel TZ sie nabija ze w koncu naucze sie odbierac bo mam z tym problem
to nastaw się że będziesz musiała dzwonić
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:48   #3609
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to jest z tymi butonierkami i kwiatkami ? Kwiatek zamiast butonierki ? Na butonierkę czy na tą klapkę ? Jak przypinacie ? Inaczej u świadka i młodego czy tak samo ?

kwiatek przy klapie butonierka oddzielnie przynajmniej u TŻ świadek nie miał butonierki tylko kwiatek przy klapie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:51   #3610
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Super. Wielkie dzięki za podpowiedź.
Właśnie też tak chcę zrobić. Normalnie w kieszonce butonierki a z boku na klapie po kwiatku. Dla świadka i dla Młodego ta sama wersja

A z moim Tżem wymyśliliśmy, że wypadałoby zrobić jakieś podziękowania dla gości (rychło w czas ). No i pieczemy ciasteczka chińskie z wymyślonymi przez nas życzeniami, wróżbami itp. W sumie fajnie to wyszło jak na razie

P.S. Wiecie co odkryłam? Wczoraj mój TŻ okupował wizaż i nasz wątek.
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 21:26   #3611
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Magdzia0108 zdjęcia z honeymoon
a zdjęcia ze ślubu
chyba już kiedyś pytałam ale nie pamiętam czy mi odpisałaś - suknię miałaś w kolorze śniżnobiałym czy śmietankowym?
biel śmietankowa

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za komplementy

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 21:28   #3612
morelka1987
Zadomowienie

No to mam 3 dni do slubu dzisiaj załatwilismy orkiestrę- omówilismy reszte szczegółów, organistę oraz kościelnego ( powiedział że z nim nic nie uzgadniamy i kasy tez nie bierze )

Jutro więcej latania będzie: na 10 paznokcie, solarium, kwiaciarnia - wplacic zaliczke, odebrac koszyki, zawiezc wszystko na salę, spowiedz. I tu mam pytanie: czy jesli jutro pójdziemy do spowiedzi to nic sie nie stanie? Bo z tego co pamietam to ksiądz mówił żeby iśc dzień przed slubem. Ale w piątek boimy sie że nie znajdziemy księdza i bedzie problem
Stary 2012-08-15, 21:36   #3613
kachna21
Raczkowanie

Cytat:
Super. Wielkie dzięki za podpowiedź.
Właśnie też tak chcę zrobić. Normalnie w kieszonce butonierki a z boku na klapie po kwiatku. Dla świadka i dla Młodego ta sama wersja

A z moim Tżem wymyśliliśmy, że wypadałoby zrobić jakieś podziękowania dla gości (rychło w czas ). No i pieczemy ciasteczka chińskie z wymyślonymi przez nas życzeniami, wróżbami itp. W sumie fajnie to wyszło jak na razie

P.S. Wiecie co odkryłam? Wczoraj mój TŻ okupował wizaż i nasz wątek.
dla zaangazowania tztowego
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 21:48   #3614
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość

No to mam 3 dni do slubu dzisiaj załatwilismy orkiestrę- omówilismy reszte szczegółów, organistę oraz kościelnego ( powiedział że z nim nic nie uzgadniamy i kasy tez nie bierze )

Jutro więcej latania będzie: na 10 paznokcie, solarium, kwiaciarnia - wplacic zaliczke, odebrac koszyki, zawiezc wszystko na salę, spowiedz. I tu mam pytanie: czy jesli jutro pójdziemy do spowiedzi to nic sie nie stanie? Bo z tego co pamietam to ksiądz mówił żeby iśc dzień przed slubem. Ale w piątek boimy sie że nie znajdziemy księdza i bedzie problem
nic sie nie stanie, tylko nie mozecie grzeszyc pomyślcie o tym czy dacie rade
Stary 2012-08-15, 21:55   #3615
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
a gdzie jedziecie?

Brakowało mi tu Ciebie i pewnie nie widziałaś zdjęć z przymiarki mojej
Właśnie znalazłam na poczcie Czad, szkoda, że nie mogłam iść z Tobą, ale jeszcze nadrobimy
Tak jak myślałam, w JA wyglądasz rewelacyjnie Najlepiej ze wszystkich, chociaż w tych długich księżniczkach też całkiem fajnie

A jedziemy na Roztocze, tylko jeszcze nie wiemy kiedy Musimy się zgadać z Fotografami, którzy chyba jakoś teraz wrócili z urlopu

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Żonki i Panienki!

Przeczytałam relacje Chatki, Anusi, Koziczki, Post_Blue i MiciKici :) Dziękuję Wam Kochane za taką dawkę wzruszeń, super się czytało opowieści z Waszych Wielkich Dni - każdą z osobna!
Chatko, muszę Ci przesłać jeszcze nasze foty, które robiliśmy na Waszym ślubie...
Ech, ja ciągle nie wierzę, że my już "po" jesteśmy - a w sobotę minie 4 tygodnie Dzisiaj odwiedziła nas ciocia TŻta i wyrazom zachwytu nad weselem nie było końca. Ponoć jej zięć też jeszcze na takim udanym weselu nie był... Chyba rzeczywiście było dobrze Nie mogę się już doczekać filmu. Lada dzień powinniśmy mieć fotki od fotowoman, jakby to Koziczka określiła
Oo, to Wy też jakieś zdjęcia robiliście? To dawaaaaaaaaaaaaj!

Powiem Ci, że do mnie to też momentami nie dociera, że to już po wszystkim. Ale TŻ co chwila szczerzy japiszona i mówi coś w rodzaju: "jesteś już moją żoneczką!!" no i wtedy trochę dociera

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
masz rację, Chateczko, tak wlasnie jej powiem. Pewnie odp., ze no przeciez ona się angażuje itd. bo wg niej zaangazowanie jest wtedy jak sobie kupi sukienkę na ślub
Mam przyjaciolki. Wzielam siostre, bo nie chciałam wyróżniać przyjaciolek, ze ta będzie a tamta nie. Mam 3 baaardzo mi bliskie, jak siostry. No a z siostra nie mam dobrego kontaktu, wzięlam ją tez z tego względu, że mama bardzo się zasmuciła i mówiła, że jesli jej nie wezme, to stosunki jeszcze bardziej sie pogorszą i przykro będzie w rodzinie no i tak mnie tym namówiła.
Tak myślałam, że to o siostrę chodzi. Wiesz, do poprawienia stosunków potrzeba dwóch stron, bo jak tylko jedna się stara to jest żadna robota. A to jest jeden z najważniejszych dni w Twoim życiu i warto, żebyś miała do pomocy najbliższą sobie osobę, a nie tylko kogoś, kto "kupi sobie sukienkę".

Co do Przyjaciółek to jak wiesz sama miałam 10 Druhen i byłoby mi bardzo ciężko się zdecydować, ale że jedna z Nich jest również moją Kuzynką to też była to jakaś wymówka dlaczego akurat Ona Wiem, że to trudna decyzja, ale zawsze możesz zrobić losowanie na Świadkową, a reszta niech będzie Druhnami Możesz zrobić małe karteczki z napisami "druhna", "druhna" i "świadkowa", wrzucić do kapelusza i niech los zadecyduje, wtedy będzie sprawiedliwie. Możesz też zaproponować Siostrze druhnowanie, zawsze to wyróżnienie, ale nie będzie pełnić głównej roli i psuć Ci nastroju swoją ignorancją.

Cytat:
Świetny pomysł! Ja przed ślubem też myślałam o ciasteczkach z wróżbami, ale nie przyszło mi zupełnie do głowy, że można je samemu upiec, wydawało mi się, że to jakaś specjalna sztuka jest... Szkoda, że wcześniej tego nie napisałaś bo wtedy uznałam, że gotowych to nie ma co chyba kupować. Eh, fajne pomysły tak często przychodzą po fakcie

Cytat:

Ja byłam w piątek, ale ksiądz przez pomyłkę napisał mi 26 zamiast 27 i nie było problemu.

A ja Wam powiem, że wczoraj rano wróciliśmy ze Szwecji, weszliśmy do domu, zobaczyliśmy ten pierdzielnik, który nam został, bo przed ślubem kompletnie nie mieliśmy kiedy sprzątać i.... pojechaliśmy do Ikei gdzie wydaliśmy kupę forsy na ulepszenie naszego mieszkania I oto w naszej minikuchni stanął dziś cudny regalik na pierdoły, które do tej pory walały się na podłodze w skrzynkach i przyprawiały nas o fizyczny niemal ból, dzięki niemu opróżniliśmy z herbat, których mamy w nadmiarze, jedną całą szafkę, dzięki czemu kubki wreszcie nam się nie wysypują przy otwieraniu drzwiczek, a do talerzy jest w końcu swobodny dostęp! Wiem, że może to, co piszę brzmi dla Was dziwnie, ale my mamy naprawdę baaardzo małą kuchnię
Salon co prawda dalej jest cały zawalony (chociaż też już sporo z niego zabraliśmy/wyrzuciliśmy/znaleźliśmy inne miejsce), ale i tak wykonaliśmy dziś kawał dobrej roboty i jestem z nas dumna Także z czystym sumieniem idę spać do naszej świeżo zakupionej pościeli i cudownie lekkich kołderek i nowej profilowanej podusi, na której śpi mi się cudownie (wspominałam już, że zaszaleliśmy w Ikei? ).

A jutro powrót do pracy... Nie dość, że będę musiała zorientować się, co się działo przez ostatnie 3 tygodnie i ponadrabiać, to jeszcze pewnie non stop będzie ktoś przychodził i pytał jak było Eh....

Dobrej nocki Dziewczynki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:02   #3616
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
nic sie nie stanie, tylko nie mozecie grzeszyc pomyślcie o tym czy dacie rade
Chyba damy właśnie zrobilismy "oficjalne" zakończenie stanu narzeczeństwa bo jutro do spowiedzi to już nie będzie mozna
Stary 2012-08-15, 22:32   #3617
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba damy właśnie zrobilismy "oficjalne" zakończenie stanu narzeczeństwa bo jutro do spowiedzi to już nie będzie mozna
i tak powinno byc, bo wiedz, ze po ślubie sex smakuje jeszcze lepiej mowie to ja miesieczna zona
Stary 2012-08-15, 22:37   #3618
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie po przerwie Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie było mnie, bo byliśmy z Tż na pielgrzymce, w ten oto sposób podkręciliśmy tempo duchowego przygotowania do ślubu. Teraz ostatni miesiąc by pozamykać inne przygotowania. Dlatego właśnie piszę do kolesia od auta ( wreszcie udało się znaleźć Warszawę w miarę blisko nas i za mniej niż tyś zł) i fotografa od narzeczeńskiej.

Jutro przeczytam wszystkie relacje i postaram się jak najwięcej nadrobić. O czym na pewno muszę wiedzieć?

Wszystkim Żonom życzę mega dużo miłości i szczęścia!!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:39   #3619
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cieszy mnie niezmiernie, że Wam się gębusie hahały przy czytaniu kozowej relacji
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:46   #3620
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie po przerwie Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie było mnie, bo byliśmy z Tż na pielgrzymce, w ten oto sposób podkręciliśmy tempo duchowego przygotowania do ślubu. Teraz ostatni miesiąc by pozamykać inne przygotowania. Dlatego właśnie piszę do kolesia od auta ( wreszcie udało się znaleźć Warszawę w miarę blisko nas i za mniej niż tyś zł) i fotografa od narzeczeńskiej.

Jutro przeczytam wszystkie relacje i postaram się jak najwięcej nadrobić. O czym na pewno muszę wiedzieć?

Wszystkim Żonom życzę mega dużo miłości i szczęścia!!!

jasne, ze Cie pamietamy fajnie, ze wrocilas opowiadaj co u Ciebie
a co u nas? duzo z nas zmienilo swoj stan cywilny
Stary 2012-08-15, 22:54   #3621
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
jasne, ze Cie pamietamy fajnie, ze wrocilas opowiadaj co u Ciebie
a co u nas? duzo z nas zmienilo swoj stan cywilny
No wiem, wiem, dlatego jutro rezerwuję sobie czas na czytanie relacji, bo teraz już padam, a chcę świadomie czytać

U mnie MIESIĄC do ślubu został, z jednej strony mnie to przeraża (jestem nauczycielką, więc i wakacje się kończą, ostatnie 2 tygodnie przed ślubem będą podwójnie zagonione), a z drugiej nie mogę się już doczekać i chcę żeby w końcu było po
21 mam próbną fryzurę i makijaż, a 24 przymiarkę sukni, to z najważniejszych.

Śmigam spać, dobranoc!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:58   #3622
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Do czwartku będę pracować, więc spokojnie będę z wami W piątek już nam się goście zjeżdżają, więc może być problem, ale może się uda

Dzwoniliśmy po gościach potwierdzić noclegi i się okazało, że część już nie chce i będziemy płacić za puste pokoje
W razie czego dawaj znać, będziemy odliczać za Ciebie. Dlatego ja nie potwierdzam - jak ktoś powiedział, że chce pokój, to pokój będzie i już. Trzeba brać odpowiedzialność za siebie.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
wiem myslalam, ze siostra taka własnie będzie, ale jest zbyt skupiona na swoich sprawach i ciągle powtarza, że jej sie nie chce tego wesela bo tyle zachodu
chyba tak zrobię. ech..
Koniecznie zwolnij ją z tej funkcji, skoro jej si,e nie chce.

Cytat:
Ja zostawiam tylko kwiatek w klapie - raczej bez butonierki już. I takie same dla świadka i M.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
koncepcja się zmieniła.
Nie ma co stać na Kasprowy. My weszliśmy na szczyt w czasie, w którym reszta grupy czekała na kolejkę.

Morskie Oko to nudy - sam asfalt. Chyba, że potem dalej w górę idziecie.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35914876]pamiętaj butów nigdy za wiele [/QUOTE]

Też kupiłam piękne na wyprzedaży w Reserved. M. nie wie - zamordowałby mnie. Ale były przecenione ze 160 na 60 i są cudowne.

Cytat:
Nic się nie stanie, jak do ślubu nie nagrzeszycie.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 22:58   #3623
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
i tak powinno byc, bo wiedz, ze po ślubie sex smakuje jeszcze lepiej mowie to ja miesieczna zona
Ech ja to tylko na nocy poślubnej miałam okazję to sprawdzić...

Pokażę Wam jeszcze jedno, ok?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 580885_479884895356307_990360439_n.jpg (58,3 KB, 67 załadowań)
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 23:05   #3624
zubi89
Zakorzenienie

Mały prezent dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-15_14.22.01.jpg (138,1 KB, 35 załadowań)

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 23:19   #3625
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mały prezent dla Was
Też myślałam, żeby zrobić nam jakiś banerek do pierwszego posta, ale nie mogłam się zdecydować na odpowiednie zdjęcie.

Ten jest super retro - jak Mario na Nintendo.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 23:22   #3626
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Też myślałam, żeby zrobić nam jakiś banerek do pierwszego posta, ale nie mogłam się zdecydować na odpowiednie zdjęcie.

Ten jest super retro - jak Mario na Nintendo.
To z mojej ulubionej gry Minecraft to fajnie, że się podoba

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 23:44   #3627
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
koncepcja się zmieniła.
ale już na samą myśl jestem przerażona, gdyż ponieważ mam okropny lęk wysokości i lęk przestrzenny. oglądałam na yt filmiki z wyjazdu kolejką i generalnie stoperan to witaminki na to co mi się dzieje
ja w ciagu roku probowalam 3 razy wyjechac na kasprowy i w koncu zdecydowalismy sie na wyjscie pieszo, ale to chyba my jestesmy tacy pechowi, bo znajomym udaje sie wyjechac, pewnie dlatego ze potrafia wczesnie rano wstac, my nie

Maz zabral mnie na randke do kina Polecam Madagaskar pomijam juz fakt ze uwielbiam te bajke od pierwszej czesci

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A ja Wam powiem, że wczoraj rano wróciliśmy ze Szwecji, weszliśmy do domu, zobaczyliśmy ten pierdzielnik, który nam został, bo przed ślubem kompletnie nie mieliśmy kiedy sprzątać i.... pojechaliśmy do Ikei gdzie wydaliśmy kupę forsy na ulepszenie naszego mieszkania I oto w naszej minikuchni stanął dziś cudny regalik na pierdoły, które do tej pory walały się na podłodze w skrzynkach i przyprawiały nas o fizyczny niemal ból, dzięki niemu opróżniliśmy z herbat, których mamy w nadmiarze, jedną całą szafkę, dzięki czemu kubki wreszcie nam się nie wysypują przy otwieraniu drzwiczek, a do talerzy jest w końcu swobodny dostęp! Wiem, że może to, co piszę brzmi dla Was dziwnie, ale my mamy naprawdę baaardzo małą kuchnię
Salon co prawda dalej jest cały zawalony (chociaż też już sporo z niego zabraliśmy/wyrzuciliśmy/znaleźliśmy inne miejsce), ale i tak wykonaliśmy dziś kawał dobrej roboty i jestem z nas dumna Także z czystym sumieniem idę spać do naszej świeżo zakupionej pościeli i cudownie lekkich kołderek i nowej profilowanej podusi, na której śpi mi się cudownie (wspominałam już, że zaszaleliśmy w Ikei? ).

Dobrej nocki Dziewczynki
wrocic ze Szwecji i pojechac do ikei

poka poka regalik, mam jedno miejsce wolne w kuchni i szukam czegos co wpasuje sie w dziure miedzy lodowke a meble

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 00:40   #3628
chocolate muffin
Rozeznanie

Aloha !

Tęskniłyście ?

Mąż w pracy to siedzę u rodziców, udało mi się więc was trochę przelecieć (w mieszkaniu nie mamy internetu jeszcze).

Widziałam:
- filmiki
- zdjęcia Madzi

Czytałam relacje chatki i koziczki

Ja nie umiem się zabrać do pisania relacji

Wczoraj byliśmy niespodziewanie na weselu znajomych Tzn. tż był u niego kierowcą. A razem mieliśmy przyjść na poprawiny, no ale tż musiał iść dzisiaj do pracy. I w pon. wieczorem powiedzieli że mamy przyjść razem w 1 dzień. Zdążyłam tylko przeprać moja poprawinową sukienkę. O fryzjerze nie było mowy Wprawdzie tż dużo jeździł i 3/4 wesela go nie było. Ale przynajmniej porobiłam trochę zdjęć korzystając z okazji że foto była tylko do 18.
Poszliśmy spać o 4.00 i spałam do południa..
Stary 2012-08-16, 00:41   #3629
tenebrosa
Wtajemniczenie

Morelka i inne Panny wychodzące za Mąż 18.08 - trzymam za Was kciuki!

Cierpliwość
, witaj z powrotem! Trochę zazdroszczę tego miesiąca do ślubu

Cytat:
Oo, to Wy też jakieś zdjęcia robiliście? To dawaaaaaaaaaaaaj!

Powiem Ci, że do mnie to też momentami nie dociera, że to już po wszystkim. Ale TŻ co chwila szczerzy japiszona i mówi coś w rodzaju: "jesteś już moją żoneczką!!" no i wtedy trochę dociera
Tak, my też zrobiliśmy fotki, i to całkiem sporo. A nawet mały filmik Poszło już do Ciebie w 5 częściach via gmail
Powoli się przyzwyczaimy do małżeńskiego stanu. Mi to głównie obrączka przypomina póki co o nowej, życiowej roli :P Ale jest fajnie
A na koniec gratuluję udanych zakupów! Ja się nie mogę już doczekać na nasz nowy, antyalergiczny odkurzaczyk. Ma być w piątek.

Brejnocki!
Stary 2012-08-16, 07:26   #3630
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma to jak porządne zakupy Czasami bardzo żałuję, że u nas nie ma blisko ikei, ale częściej się cieszę, bo nie mam możliwości zostawienia tam majątku

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mały prezent dla Was
Piękny

A ja się znowu pokłóciłam z TŻ. Wczoraj spędziliśmy super dzień, tylko we dwoje. Zarezerwowaliśmy sobie nawet pokój na noc poślubną w hotelu spa I wszystko było pięknie do wieczora Zaczęliśmy się kochać, powiedziałam, że chce z zabezpieczeniem i TŻ zrobił mi awanturę, że kariera ważniejsza niż dziecko i rodzina Dopiero co dostałam wymarzoną pracę, jestem gotowa ją przerwać, ale nie wyobrażam sobie iść do dyrektorki po miesiącu pracy i powiedzieć, że jestem w ciąży Planowałam ciążę w okolicach października...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości