Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 23:24   #3811
morelka1987
Zadomowienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kochanie prosze sie tak nie stresowac* Do soboty na pewno bedziesz miala juz lagodnieszy @, a moze akurat tylko dzisiaj bedziesz miala, a jutro nie...
Tluczenie szkla i ja przezylam.. poszli ok 1 w nocy a o 6.20 musialam to sprzatac, tak wiec widzisz, ze prawie nie spalam, a żyję nawet nie mialam worów pod oczami

Nie martw sie na zapas, masz super faceta, ktory Ci pomaga i wszystko bedzie najpiękniej, zobaczysz!!!

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Bardzo dziękuje za miłe slowa
ciesze się że ten okres dostałm dzisiaj a nie jutro lub w sobote biore tabletki na zmniejszenie i mam nadzieję że zadzialaja chociaż trochę i mam czas żeby kupić odpowiednie zabezpieczenie, a w sobotę jakbym dostała to bym sie chyba załamała.

Próbuję sie nakręcać pozytywnie ale już chwilami nie daje rady.
Stary 2012-08-16, 23:56   #3812
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ktora trasa sie idzie 1:45? Ja co prawda szlam jedna z dluzszych i trwalo to ponad 5h (m.in. czerwonymi wierchami) , ale z tego co wiem to najkrotsza idzie sie ok. 3:40, ale ja sie za bardzo nie znam
Marzy mi sie spacer po czerwonych wierchach... nawet nie wiem czemu ale jakos na zdjęciach zauroczyły mnie widoki
A w jakich butach spacerujecie?

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Byłam dziś na pierwszej przymiarce....mmmmm bałam się jak nie wiem, sukni nie widziałam prawie rok... Pani Karolina z salonu Tylko Ona - super pamiętała wszystko o czym rozmawiałyśmy przy wyborze, mój dylemat z falbaniastą a nawet to, że moja świadkowa bierze ślub tuż przede mną (świadkujemy sobie ;]).

W kiecke się zmieściłam, trzeba ją zwęzić na razie 1-2 cm - ja wiem, że jeszcze schudnę do ślubu więc pewnie ostatnia przymiarka będzie "szyta" ;p na początek miałam halkę która była nowa i miała za dużo warstw tiulu i była mega niewygodna, ale panie mi ją odpruły i jest jak ta lala ;p sweterk który kupiłam od naszej Neny pasuje jak ulał - babeczki w salonie nawet nie próbowały proponować bolerka czy szala, bo zgodnie stwierdziły że będzie w sam raz jakby było chłodno (muszę tylko poduchy wszyć).

Moje czerwone kolczyki z ETSY.com też banglają - bez czerownego bukietu i czerwonej szminki (0gólnie bez mejkapu wystąpiłam w salonie żeby nie pobrudzic kiecuni) prezentowały się "od czapy" ale nie gryzły. więc jestem meeeeega happy

zdjęć nie chcę publikować tu na forum, ale wstawiam na pocztę - jeśli jeteście ciekawe to zapraszam ...
zaraz lukne na poczte! Jak to milo ze trawfilas na tak sympatyczna Pania.Kurcze obsluga jednak jestniesamowicie wazna

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Mam fotki
ulala.
no ciekawe co toz tego bedzie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Hej

Wita sie z Wami zestresowana na maxa Morelka

dzisiaj mielismy jechac do spowiedzi, nie moglam znalezc kartek od spowiedzi, byłam pewna że je zabieram z naszego mieszkania, ale nigdzie nie było. Pojechalismy poprosilismy księdza żeby nam napisal na zwyklej kartce a jutro pojde do biura parafialnego się zapytac czy to wystarczy. Zabieralam też zrobione wczesniej przez siebie biale kokadrki do przyczepienia na kieliszki na witanie, bylam tez pewna że je mam bo pamietam jak je wkladalam i przepadly na szczecie znalazłam wstążkę w domu i zrobilam.
Pisałam o okresie który przyszedł niespodziewanie, zadzwoniłam do ginekologa - mam w rodzinie, powiedział że takie coś może się zdażyć że przy duphastonie pojawi sie plamienie, rzadko okres, a ja mam najprawdziwszy okres . Powiedzial jakie mam tabetki brac zeby zmniejszyc krwawienie. Ten okres mnie tak wyprowadził z rownowagi, że przestalo mnie wszystko cieszyć cały czas mam wizję wielkiej czerwonej plamy na sukni slubnej jutro pójde kupic największe możliwe tampony ( ob super sa najwieksze, czy są większe ????).

Z pozytywnych spraw:
- dzisiaj bylam zrobić paznokcie, troche udalo mi sie zapuscic wiec nie musiala doczepiac tipsów, tylko mam żel, french z fajnym wzorkiem
- byłam na solarium, regulacji brwi
- odebrałam sukienkę na poprawiny
- zawiezlismy wodkę, soki, szampany na sale

Dobrze że TŻ i rodzice bardzo się angażują w przygotowania bo bym zwariowala. Cały czas piję melisę, spac nie moge w nocy Jutro będzie bicie szkła i to mnie strasznie wkurza, bo chciałabym wczesnie sie wykąpać, nałozyc maseczkę, wczesniej sie polozyc, zrelaksować, to będzie pełno ludzi, będa pijani i nie widomo kiedy sobie pójdą

Już chcę byc po
Kochana nie dziwie Ci sie.Taka nerwowka mysle ze jest normalna. Tym bardziej ze masz teraz najprawdziwsza @ wiec wogole nastroj mozeszmiec do
Dobrze ze TZ Ci pomaga.
Pociesze Cie i powiem ze 2 pierwsze dni z reguly sa najgorsze w czasie @. Na slubie jestem na 99% pewna ze bedziesz czuc sie normalnie i mysle ze nie bedziesz musiala biegac co 3 godziny do lazienki zmieniac ob.
a czerwonej plamy nie bedziesz miala w najgorszym wypadku mozeszdelikatnie poplamic bielizne nic wiecej. Na prawde 3 dzien okresu to nie t
ragednia. bedzie dobrze
ja mam nadzieje dostane okres tydzien przed slubem *powinnam, ale zobaczymy .

bedzie dobrze
moze jutro w ciagu dnia uda Ci sie chociaz na moment zrelaksowac..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 01:07   #3813
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Marzy mi sie spacer po czerwonych wierchach... nawet nie wiem czemu ale jakos na zdjęciach zauroczyły mnie widoki
A w jakich butach spacerujecie?
ciezko to nazwac spacerem po pierwszym podejsciu w gore mialam nadzieje ze najgorsze za nami, ale jednak nie, tak mnie nogi bolaly, ze myslalam ze wykituje na szlaku. Widoki nieziemskie ale zmeczenie jeszcze wieksze.

Bylismy oboje w butach trekingowych

Ale to jednak wciaga choc jakas wielbicielka wedrowek gorskich nigdy nie bylam teraz chcemy pojsc do doliny 5ciu stawow

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 07:20   #3814
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Mam problem
Okres mi wypadal kilka dni przed slubem, więc poszlam do lekarza który mi zapisal Duphaston, biore już chyba 5 dzień i dzisiaj dostałam okres wiedzialam że mogą pojawić sie krwawienia, ale jakies male to bym przezyła. ale jak będę miec takie mocne jak okres to ja godziny nie dam rady bez wuzyty w toalecia znacie jakies sposoby na zmniejszenie krwawienia
ech a ja myślałam, że tylko ja mam pecha... na razie wypada mi 14=tydzien przed weselem naszym... ciekawe ile sie przesunie... jeszcze miałam iść do gina ale jak widze, że też może nie ywyjść

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wyobrażam sobie, wyobrażam... Nie, nie potrafię sobie tego wyobrazić

A ja mam kolejny problem... TŻ nie chce słyszeć o sesji w inny dzień niż ślubu i tak umawialiśmy się z foto. Wszystko było ok to teraz, bo foto stwierdził, że na plener musimy jechać najpóźniej o 17, bo potem jest zachód słońca i ciężej będzie ładne fotki zrobić Wszystko spoko, ale o 17 to my mamy obiad na sali
kochana ja sobie nie wyobrazam znikać z wesela na pare godin i w pospiechu robić plener... my za to mamy dodatkoo płacić ale i tak wole tak...przekonaj TŻta...
Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Hej girls
wczoraj o mały włos a ślub byłby odwołany
Miałam iść z TŻ wieczorem biegać. ale że on coś oglądał w tv a ja nie chciałam czekać to poszłam sama. Wróciłam i poszedł TŻ. A ja już miałam dziwne przeczucie żeby nie szedł. Po 10 minutach słyszę walenie w drzwi.. otwieram a tam mój TŻ cały siny na twarzy, oczy przekrwione, masakra najgorszy widok w życiu Okazało się, że jak biegał to do ust wleciał mu jakiś wielki robak i stanął w gardle. Prawie się udusił, w końcu zaczął wymiotować i chyba pozbył się robaka, w każdym bądź razie z gardła a czy połknął czy zwymiotował to już nie ważne. Boże jak sobie pomyślę, jak źle to mogło się skończyć to mi słabo (
kochana najważniejsze, żewszystko już dobrze\;0 ale sie musialas wystraszyc
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Miadziuniusia ale ma podejście nie każda chce mieć welon no ale to nie znaczy że to staro modne

nareszcie pozbyłam się paznokci i pomalowałam sobie na taki za☠☠☠iaszczy niebieski kurde w rzeczywistości jest ciemniejszy niż na focie
i tak są za☠☠☠....

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ----------

kochane czy któraś z was zamawiała ozdoby ślubne na samochód??
Stary 2012-08-17, 07:43   #3815
magdalennne
Wtajemniczenie

Witam

Sytuacja z TŻ została opanowana. Kilka miesięcy się z dzieckiem wstrzymamy. A tak swoją drogą to jest wyraz wybitnej nierówności kobiet, bo ona znacznie bardziej odczuwa zmiany związane z pojawieniem się dziecka i to ona musi rezygnować z planów... Oczywiście wynagradza jej to potem czucie dziecka pod sercem i macierzyństwo. Chodzi mo tylko o to, że u facetów nic się nie zmienia pod względem pracy np Co nie zmienia faktu, że zapewne cudownie jest być matką

Tak piszecie o górach i moja dupencja chętnie by się ruszyła, ale moje kolana mogą nie przetrwać takiej wyprawy Do góry wejdę, a z zejściem będzie problem... Chciałam iść w środę na małą górkę niedaleko, ale pogoda była niepewna i przymierzam się na sobotę albo niedzielę

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 07:46   #3816
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zamawiałam
i było ok?? pamiętasz może od kogo ?? bo wiesz wolałabym mieć sprawdzone...
Stary 2012-08-17, 07:50   #3817
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Hej

Wita sie z Wami zestresowana na maxa Morelka

dzisiaj mielismy jechac do spowiedzi, nie moglam znalezc kartek od spowiedzi, byłam pewna że je zabieram z naszego mieszkania, ale nigdzie nie było. Pojechalismy poprosilismy księdza żeby nam napisal na zwyklej kartce a jutro pojde do biura parafialnego się zapytac czy to wystarczy. Zabieralam też zrobione wczesniej przez siebie biale kokadrki do przyczepienia na kieliszki na witanie, bylam tez pewna że je mam bo pamietam jak je wkladalam i przepadly na szczecie znalazłam wstążkę w domu i zrobilam.
Pisałam o okresie który przyszedł niespodziewanie, zadzwoniłam do ginekologa - mam w rodzinie, powiedział że takie coś może się zdażyć że przy duphastonie pojawi sie plamienie, rzadko okres, a ja mam najprawdziwszy okres . Powiedzial jakie mam tabetki brac zeby zmniejszyc krwawienie. Ten okres mnie tak wyprowadził z rownowagi, że przestalo mnie wszystko cieszyć cały czas mam wizję wielkiej czerwonej plamy na sukni slubnej jutro pójde kupic największe możliwe tampony ( ob super sa najwieksze, czy są większe ????).

Z pozytywnych spraw:
- dzisiaj bylam zrobić paznokcie, troche udalo mi sie zapuscic wiec nie musiala doczepiac tipsów, tylko mam żel, french z fajnym wzorkiem
- byłam na solarium, regulacji brwi
- odebrałam sukienkę na poprawiny
- zawiezlismy wodkę, soki, szampany na sale

Dobrze że TŻ i rodzice bardzo się angażują w przygotowania bo bym zwariowala. Cały czas piję melisę, spac nie moge w nocy Jutro będzie bicie szkła i to mnie strasznie wkurza, bo chciałabym wczesnie sie wykąpać, nałozyc maseczkę, wczesniej sie polozyc, zrelaksować, to będzie pełno ludzi, będa pijani i nie widomo kiedy sobie pójdą

Już chcę byc po
Kochana nie stresuj się, bo to są najpiękniejsze dni w Twoim życiu i będziesz je wspominać z utęsknieniem ( tak jak ja teraz ) Uwierz mi, że w dniu ślubu ile byś nie spała to i tak adrenalina da swoje. Zmęczenia wtedy się nie czuje
Stary 2012-08-17, 07:57   #3818
magdalennne
Wtajemniczenie

8!

I kolejna atrakcja: Wysłałam wczoraj maila ze zdjęciem tortu do cukierni. Po czym dostałam odpowiedź takiej treści: "Składała Pani zamówienie u osoby, która już tutaj nie pracuje, a jestem teraz ja, więc jutro skontaktuję się z Panią telefonicznie w celu omówienia szczegółów". Noż kurna jak pozmienia ustalenia typu dowóz gratis to uduszę

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
i było ok?? pamiętasz może od kogo ?? bo wiesz wolałabym mieć sprawdzone...
Tylko ja nie zamawiałam na all Kupiłam na stronie slubnezakupy.pl i powiem szczerze, że drugi raz bym nie kupiła. Myślałam, że będzie to większe, ale teraz musi już takie być.

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Wybaczcie, że nie pamiętam która z was, ale któraś szukała promocji na napoje Otóż w Auchan jest promocja na pepsi, mirrinde, 7up - jeden za 3,49, drugi za 1zł. Czyli wychodzą 2 po 4,49. A to w litrowych butelkach
Stary 2012-08-17, 08:00   #3819
nuna2
Zakorzenienie

ech masakra... łapie mnie stres...;(
powiedzcie mi da sie zrobic tak, zem zalozyla np zelowki tydz przed i potem zmienila tylko wystroj paznokcia??
Stary 2012-08-17, 08:15   #3820
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
ech a ja myślałam, że tylko ja mam pecha... na razie wypada mi 14=tydzien przed weselem naszym... ciekawe ile sie przesunie... jeszcze miałam iść do gina ale jak widze, że też może nie ywyjść

kochana ja sobie nie wyobrazam znikać z wesela na pare godin i w pospiechu robić plener... my za to mamy dodatkoo płacić ale i tak wole tak...przekonaj TŻta...

kochana najważniejsze, żewszystko już dobrze\;0 ale sie musialas wystraszyc

i tak są za☠☠☠....

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ----------

Ja zamawiałam na allegro i jestem bardzo zadowolona
o takie:
http://moda.allegro.pl/02-ekskluzywn...543210382.html mam kolor bordowy. Są trzy takie dlugie sznury i 6 kwiatków osobno na klamki. Są przyssawki i tasma klejąca.
Stary 2012-08-17, 08:18   #3821
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamawiałam na all Miałam robić kryształki, ale jednak stwierdziłam, że nie mam zbytnio kiedy i kupiłam gotową. Kupiłam u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7223589 tylko już nie ma tej dekoracji co ja brałam. Jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Wybaczcie, że nie pamiętam która z was, ale któraś szukała promocji na napoje Otóż w Auchan jest promocja na pepsi, mirrinde, 7up - jeden za 3,49, drugi za 1zł. Czyli wychodzą 2 po 4,49. A to w litrowych butelkach
To ja szukałam
Dzięki Kupimy tam w takim razie napoje różne od coli, bo dużo zabrać nie możemy, a u rodziców nie ma nigdzie auchana w pobliżu. Mam nadzieję, że Tż nie będzie robił znowu problemów

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 08:19   #3822
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamawiałam na allegro i jestem bardzo zadowolona
o takie:
http://moda.allegro.pl/02-ekskluzywn...543210382.html mam kolor bordowy. Są trzy takie dlugie sznury i 6 kwiatków osobno na klamki. Są przyssawki i tasma klejąca.
o byłoby tylko muszę szukać różu
Stary 2012-08-17, 08:24   #3823
Nattiv
Zakorzenienie

Chcę kupić dla druhny taki bukiecik na rękę
http://allegro.pl/kotyliony-kalie-li...524216589.html

a dla świadka do kompletu taki:
http://allegro.pl/kotyliony-okazale-...517483595.html

Stary 2012-08-17, 08:36   #3824
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam fotki
ile przed ślubem robiłyście paznokcie?
Stary 2012-08-17, 08:39   #3825
Nattiv
Zakorzenienie

Jutro jedziemy po napoje. Taka promocja przekonała Tż

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja jestem umówiona na czwartek wieczorem

Stary 2012-08-17, 08:40   #3826
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
ech masakra... łapie mnie stres...;(
powiedzcie mi da sie zrobic tak, zem zalozyla np zelowki tydz przed i potem zmienila tylko wystroj paznokcia??
To normalne, że stres jest ale wiedz, że i tak będzie wspaniale!
Co to paznokci to nie znam się za bardzo, ale podejrzewam że się da

Cytat:
8!

I kolejna atrakcja: Wysłałam wczoraj maila ze zdjęciem tortu do cukierni. Po czym dostałam odpowiedź takiej treści: "Składała Pani zamówienie u osoby, która już tutaj nie pracuje, a jestem teraz ja, więc jutro skontaktuję się z Panią telefonicznie w celu omówienia szczegółów". Noż kurna jak pozmienia ustalenia typu dowóz gratis to uduszę
Spokojnie, na pewno zostały przekazane wszystkie ustalenia...
Stary 2012-08-17, 08:41   #3827
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamawiałam na all Miałam robić kryształki, ale jednak stwierdziłam, że nie mam zbytnio kiedy i kupiłam gotową. Kupiłam u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7223589 tylko już nie ma tej dekoracji co ja brałam. Jestem bardzo zadowolona

To ja szukałam
Dzięki Kupimy tam w takim razie napoje różne od coli, bo dużo zabrać nie możemy, a u rodziców nie ma nigdzie auchana w pobliżu. Mam nadzieję, że Tż nie będzie robił znowu problemów
o i tu jest róż chyba u niego zamówie;D
Stary 2012-08-17, 08:41   #3828
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Ja robiłam w czwartek w południe.
Stary 2012-08-17, 08:47   #3829
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Jutro będzie bicie szkła i to mnie strasznie wkurza, bo chciałabym wczesnie sie wykąpać, nałozyc maseczkę, wczesniej sie polozyc, zrelaksować, to będzie pełno ludzi, będa pijani i nie widomo kiedy sobie pójdą

Już chcę byc po
Dlatego my trzaskanie zorganizowaliśmy w czwartek, a nie w piątek. Przełamaliśmy tradycję, sąsiedzi an nas gadali, że kto to widział, ale ja mam ich w nosie.

Ladystar - my byliśmy w dolinie 5 stawów. Widoki super, ale podejście czasami dosyć męczące, podobne do końcówki na kasprowy wierch. Czarny szlak, no ale warto warto

Ja paznokcie robiłam dzień przed ślubem - wieczorem

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 08:54   #3830
nuna2
Zakorzenienie

ja nigdy nie miałam żelia tydzień pzed naszym mam wesele i zastanawiam sie , czy tak tego nie rozwiązać...
Stary 2012-08-17, 09:07   #3831
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Sytuacja z TŻ została opanowana. Kilka miesięcy się z dzieckiem wstrzymamy. A tak swoją drogą to jest wyraz wybitnej nierówności kobiet, bo ona znacznie bardziej odczuwa zmiany związane z pojawieniem się dziecka i to ona musi rezygnować z planów... Oczywiście wynagradza jej to potem czucie dziecka pod sercem i macierzyństwo. Chodzi mo tylko o to, że u facetów nic się nie zmienia pod względem pracy np Co nie zmienia faktu, że zapewne cudownie jest być matką
no dokładnie dlatego ja się dziwię że tyle osób poparło Twojego TŻa zamiast Ciebie... ja też bym się pokłóciła w takiej sytuacji bo ja rozumiem instynkt itp ale facet nie musi w związku z pojawianiem się dziecka rezygnować całkowicie z życia zawodowego i osobistego na dłuższy czas, zazwyczaj jest popołudniowo-weekendowym tatą i tyle.
Ja też bym już chciała mieć niedługo dziecko, ale jakby mi TŻ zaczął nalegać kiedy okoliczności są nie do końca sprzyjające to bym go prasła
Cytat:
dwa dni przed, ale tylko dlatego że dzień przed było święto gdyby nie to to na pewno bym robiła dzień przed
Cytat:
ja nigdy nie miałam żelia tydzień pzed naszym mam wesele i zastanawiam sie , czy tak tego nie rozwiązać...
zależy jak Ci szybko paznokcie rosną ale ja bym nie robiła żeli tak wcześnie po tygodniu widać już trochę odrost i paznokcie nie wyglądają już tak "świeżo". Na co dzień jest ok (ja noszę żele ok miesiąca, z daleka nie widać odrostu ) ale na taki ważny dzień radziłabym zrobić max 2 dni przed zwłaszcza ze wtedy tyle osób patrzy Ci na ręce

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 09:10   #3832
nuna2
Zakorzenienie

tylko czy będe umiała to nosić
Stary 2012-08-17, 09:13   #3833
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
tylko czy będe umiała to nosić
nie ma w tym nic trudnego o ile oczywiście nie chcesz robić 0,5 metrowych tipsów tylko żele na naturalnej płytce to wtedy jedyna różnica jest taka że paznokieć jest trochę "grubszy", ale nie przeszkadza to w codziennych czynnościach

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-08-17, 09:15   #3834
madzia2306
Zakorzenienie

ja miałam żele robione właśnie do ślubu, bałam się że nie będę umiała się z nimi obchodzic ale kosmetyczka zrobiła mi fajną długośc i czułam się w nich jak w swoich

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 09:16   #3835
Nattiv
Zakorzenienie

Jak ja się umawiałam na pazurki i powiedziałam, że chcę takie żelowe, to mnie mało co babka nie wyśmiała Powiedziała, że teraz hybrydowe pazurki rządzą

Stary 2012-08-17, 09:19   #3836
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie ma w tym nic trudnego o ile oczywiście nie chcesz robić 0,5 metrowych tipsów tylko żele na naturalnej płytce to wtedy jedyna różnica jest taka że paznokieć jest trochę "grubszy", ale nie przeszkadza to w codziennych czynnościach
ok dzięki
Stary 2012-08-17, 09:19   #3837
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcę kupić dla druhny taki bukiecik na rękę
http://allegro.pl/kotyliony-kalie-li...524216589.html

a dla świadka do kompletu taki:
http://allegro.pl/kotyliony-okazale-...517483595.html
Ładne Moja świadkowa też będzie miała bransoletę taką, ale zrobioną z żywych kwiatów Lipa tylko, bo zapomniałam zamówić butonierkę dla świadka Jakoś o tym nie pomyślałam w ogóle. Muszę zadzwonić do kwiaciarni

Cytat:
Jutro jedziemy po napoje. Taka promocja przekonała Tż
Sprawdź sobie tylko czy w waszym sklepie też jest ta promocja, bo czasami się różnią oferty
Stary 2012-08-17, 09:23   #3838
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja się umawiałam na pazurki i powiedziałam, że chcę takie żelowe, to mnie mało co babka nie wyśmiała Powiedziała, że teraz hybrydowe pazurki rządzą
a to co??:O
Stary 2012-08-17, 09:27   #3839
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne Moja świadkowa też będzie miała bransoletę taką, ale zrobioną z żywych kwiatów Lipa tylko, bo zapomniałam zamówić butonierkę dla świadka Jakoś o tym nie pomyślałam w ogóle. Muszę zadzwonić do kwiaciarni

Sprawdź sobie tylko czy w waszym sklepie też jest ta promocja, bo czasami się różnią oferty
Też chciałam żywe dla świadkowej, ale kuzynki (z duzym stażem jeśli chodzi o świadkowanie) przekonały mnie do sztucznych bo: nie rozpadają się i nie więdną

Patrzyłam na gazetkę ogólnopolską i jest ta promocja wszędzie

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
a to co??:O
Coś jak bardzo trwały lakier do paznokci

Stary 2012-08-17, 09:28   #3840
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
niby rządzą ale zależy jaką masz płytkę paznokcia mnie się np hybrydy nie trzymają, zaraz odpadają, więc bałam się zrobić na ślub, bo przez te 2 dni już mi mogły poodpadać no a paznokcie miałam po nich zniszczone prawie jak po żelach

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości