|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
U nas klapsy i ciągnięcie za włosy też obowiązkowo
i do tego świntuszenie ![]() A najcudowniejsza pozycja? On na mnie prawie wyprostowany, trzymający moją jedną (albo obie) wyprostowaną nogę w górze. Czasami to aż mnie przeraża i mam wystraszony wzrok, a jemu wtedy błyszczą oczy i tylko syczy: "taaaak, lubisz to s**o"
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2644 | |
|
Raczkowanie
|
Hej,
witam nową mamusię Moja córka w tym wieku nosiła rozmiar 80 -86. Ale to każde dziecko inaczej rośnie Cytat:
W smoczku też są, ale nigdy nie wiesz, czy Twoje dziecko będzie smoka chciało. Moja np. na początku w ogóle bezsmoczkowa była, wszystkie wypluwała Ja skierowania nie miałam. Ja piję sok żurawinowy. Tak bardziej profilaktycznie. Bakterie w moczu podczas ciąży bardzo często się zdarzają, zalezy jak dużo ich masz, bo takie pojedyncze nie są szkodliwe. A o nospie na bakterie to nie słyszałam. |
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
az mu sms napisalam chce sexu hihi ...
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa dziewczyny musze sie wam pochwalic, znalezlismy miejsce na urlop
Bialka nie jest chyba jakos wysoko w gorach wiec nie powinno byc problemu prawda? Bo na poczatku ciazy duzo sie naczytalam, ze w ciazy w gory nie powinno sie jezdzic bo zmiana cisnienia klimatu bla bla bla...... Mazury jednak odpuscilismy bo nasze zuto by taki kawal nie dojechalo hehe
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-08-17 o 13:09 |
|
|
|
#2648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja tez lubie te pozycje, o ktorej wspomina Hosenka ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Lady, sprawdzcie opinie o tym miejscu w necie. Ja mam (choc nie osobiscie, wlasciwie to znajomi maja) kiepskie doswiadczenia, jesli chodzi o oferty turystyczne z Groupona. |
|||
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
to mamy klub hardcorowych mamusiek
![]() ![]()
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://lakierowo.blogspot.com/2011/0...dobycze-i.html
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Gorące z Was (nas :P) mamuśki
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co ja mam powiedzieć ? Ja dziś wyjeżdzam na 4 dni bez męża ![]() Ale powiem Wam że takie rozmowy to dobry sposób na poprawę libido ![]() Cytat:
A kiedy jedziecie? My byliśmy w górach w pierwszym miesiącu ciąży i nawet na szczyty sie wspinaliśmy i wszystko wporządku, no ale wiaodmo że teraz to nawet by się nie dało rady. |
||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi znajomi pojechali na 4 dni do Leby. Hotel mial byc 4-gwiazdkowy, wszystko all-inclusive, pyszne jedzenie, sauna i wszystko na barze gratis, do plazy mialo byc 200m Na miejscu okazalo sie, ze to jednak 3 gwiazdki, all-inclusive polegalo na tym, ze np soki (2 kartony firmy Cappy, a reszta z Makro ).Kelnerzy nie chcieli dawac dokladek do obiadow ani wiekszej ilosci napojow. Sauna byla gratis, ale tylko w godzinach od 18 do 19 (hahha). A do plazy bylo 1,2km ![]() Jak wrocili to sprawdzili opinie w internecie i faktycznie wszystkie byly negatywne. |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Nafyiqa sprawdzalismy, zawsze sprawdzamy
juz nieraz korzystalismy z groupon travel i zawsze wszystko bylo ok. Tzn korzystamy z ofert krajowych tylko![]() Hosenko weszlam na Twojego bloga, Ty masz u siebie w domu normalnie sklep kosmetyczny:-D
|
#2656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śniło mi się podobnie właśnie, że jakiś facet, jeszcze brzydki był w dodatku zatrzymał się na ulicy i że mnie nie przepuści. Mówię, że jestem w ciąży, a on że to nic. To ja-- no dobra, rozebrałam się, oparłam o jakiś budynek i tak wziął mnie na tej ulicy, a potem przepuścił dalej![]() :b rzydal: Ale TŻtowi o tym nie mówiłam, wkurzyłby się, że z nim mi się nie chce, a we śnie tak po prostu komuś daje![]() Ale jak takie zboczuchy się w Was dziś odezwały, to też mi się zachciało coś ostrzejszego, teraz u nas rzeczywiście to wygląda jak babcia z dziadkiem Też lubię od tyłu
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova jedziemy na sam koniec wrzesnia;-)
Nafyiqa czytanie opinii na necie to moja paranoja, nie pojade nigdzie, dopoki nie bede wiedziala wszystkiego, co chce wiedziec
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha
"Wchodzę do toi toia a tam jakie poezje i dialogi na ścianie np: w toi toiu stałem w du.pie grzebałem i arkę wydrapałem" i na to odpowiedź " TY TO MASZ WIELKĄ DU.PĘ" Fuj, że komuś się chciało stać tyle w cuchnącym toitoiu
|
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tak myślimy żeby może skoczyć na rocznicę slubu w październiku do Zakopca ale nie wiem czy dam radę pociągiem tyle czasu chyba że teściowie swego samochodu użyczą ![]() W tamtym roku mówiliśmy że sylwestra spędzimy w górach no ale chyba nie wyjdzie bo bym się bała że tam gdzies urodzę |
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() TZ sie ze mnie nabija, ze niczego nie kupie bez sprawdzenia w necie, ale jak cos potrzebuje to przychodzi ze spuszczona glowa i mina zbitego psa
|
||
|
|
|
#2662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
padłąm
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- kurde a Wy nic tylko o seksie!!!!! Miejcie na uwadze te które tż niemają na codzień w domu!!! WRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!! I co mam teraz z chcicą zrobić?????????
|
|
#2665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo może sobie trzeba kupić " podręcznego przyjaciela" |
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Wczoraj nic nie pisałam bo przez cały dzień nawet nie miałam czasu laptopa włączyć. Szukałam sukienki na mój ślub cyw ale nic nie znalazłam No cóż,będę szukać dalej. Jeszcze mam 2 tyg czasu. Obrączki odebraliśmy. TZ za to kupił sobie wczoraj wszystko garnitur,koszule,krawat,b uty. No ale facet ma łatwiej Dzisiaj miałam wizyte. Od dwóch tygodni boli mnie brzuch (najbardziej lewa strona). Powiedziałam jej to ,zbadała mnie i powiedziała że według niej szyjka się skraca i powiedziała że usg musze zrobić zeby zobaczyc czy z ciążą wszystko ok i czy ta szyjka się rzeczywiście skraca. Przepisała mi luteine dopochwowo na podtrzymanie ciąży żeby nie poronić martwie się bardzo. Na usg 4d ide 28 sierpnia. To bedzie już chyba 20 tydz i powinnam się dowiedzieć jaka płeć. Na razie muszę się męczyć z bolącym brzuchem nawet no-spa nie pomaga. Hmm Edytowane przez kotulanka86 Czas edycji: 2012-08-17 o 14:19 |
|
|
|
#2668 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No jak jak? na ręcznym ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się Cudne ![]() Cytat:
![]() ---------------------- Ja już po wizycie, dziewczynka potwierdzona |
|||||
|
|
|
#2669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
Hej zboczki, ze tez sie Was z rana takie tematy trzymaja
Wlasnie mialam pisac ciekawe jak tam Szaja a tu widze, ze dziewczynka zostala dziewczynka sylwietta gratuluje synka ![]() Wszystkie ubranka absolutnie przesliczne i pomyslalam, ze gdyby byl chlopczyk to bym wziela wlasnie jego Skarpetki oczywiscie tez takie mamy Delicjanko filmik fantastyczny! Strasznie zazdroszcze, moj leniuszek ledwo co mnie czasem delikatnie kopnie tylko ![]() mala wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

i do tego świntuszenie 

W smoczku też są, ale nigdy nie wiesz, czy Twoje dziecko będzie smoka chciało. Moja np. na początku w ogóle bezsmoczkowa była, wszystkie wypluwała

Też lubię od tyłu
No cóż,będę szukać dalej. Jeszcze mam 2 tyg czasu. Obrączki odebraliśmy. TZ za to kupił sobie wczoraj wszystko
i powiedziała że usg musze zrobić zeby zobaczyc czy z ciążą wszystko ok i czy ta szyjka się rzeczywiście skraca. Przepisała mi luteine dopochwowo na podtrzymanie ciąży