Wrześniówki cz. II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 14:50   #2641
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: Wrześniówki cz. II

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Tylko 16 dni zostalo jejku niewierze..
Jeszcze mi troche rzeczy zostalo, boje ze czego zapomnie
Do tego goscie mnie zawiedli ze 110 osob bedzie 60
Przegladam codziennie pogode u mnie ale jest tylko na 16 dni wiec jutro dokladnie bede wiedziec jaka 'niby' ma byc pogoda no ale wiadomo jak to roznie moze byc.. oby tylko nie padalo!
Za tydzien jedziemy do Polski.. coraz bardziej przeraza mnie to wszystko..
Kasiu już niedługo... a będziesz stała przy ołtarzu.. oj chciałabym być na twoim miejscu.. u mnie narazie z zaproszonych 120 potwierdziło 70 no i czekam dalej na telefony

u mnie jeszcze 44 dni... jeszcze daleko...
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 16:36   #2642
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

u mnie też 16 dni, dlatego nie mam na nic czasu... masakra jakaś się dzieje

byłam ostatnio na makijażu, śliczny był, niestety moi rodzice zabrali na wakacje mój aparat więc nie mam dla was zdjęcia. Ale jest ślicznie fioletowy na ostateczną przymiarkę sukni jadę w poniedziałek, ale odbiorę ją do domku dopiero w środę przed ślubem
Ciągle mam wrażenie że czegoś jeszcze nie mam, mam nadzieję że uda mi się ogarnąć wszytsko

Kasiu, mnóstwo osób ci odmówiło. U mnie "tylko" 20. Ale oczywiście musieliśmy do wszystkich dzwonić, bo widać że prośba o potwierdzenie przerosła większość osób...
Mieliśmy panieńsko-kawalerski we wtorek, polecam wszystkim takie wspólne imprezy Było bardzo fajnie, dużo młodych weselnych gości się poznało i myślę że dzięki temu wesele będzie zaj***ste! Jako jeden z prezentów dostaliśmy nakładkę wibrującą durex play stosowała któraś ?

Lecę do tżcika bo mam go ostatni dzień dziś w domu, bo rodzice wracają z wakacji, a on nie lubi u mnie mieszkać gdy oni są Ale w sumie stwierdziliśmy że fajnie będzie jeśli najbliższa wspólna noc to będzie nasza noc poślubna

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2012-08-16 o 16:38
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 18:00   #2643
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Tylko 16 dni zostalo jejku niewierze..
Jeszcze mi troche rzeczy zostalo, boje ze czego zapomnie
Do tego goscie mnie zawiedli ze 110 osob bedzie 60
Przegladam codziennie pogode u mnie ale jest tylko na 16 dni wiec jutro dokladnie bede wiedziec jaka 'niby' ma byc pogoda no ale wiadomo jak to roznie moze byc.. oby tylko nie padalo!
Za tydzien jedziemy do Polski.. coraz bardziej przeraza mnie to wszystko..
ooorany ale malutko czasu zostało denerwujesz sie ?
Nam zostało 44 dni, a ja już chodze jak struta TŻ nie ma ubrania, ja butów, stroju na poprawiny... a Ty masz juz wszystko zalatwione ? Na jakim etapie jestescie ?

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
u mnie też 16 dni, dlatego nie mam na nic czasu... masakra jakaś się dzieje

byłam ostatnio na makijażu, śliczny był, niestety moi rodzice zabrali na wakacje mój aparat więc nie mam dla was zdjęcia. Ale jest ślicznie fioletowy na ostateczną przymiarkę sukni jadę w poniedziałek, ale odbiorę ją do domku dopiero w środę przed ślubem
Ciągle mam wrażenie że czegoś jeszcze nie mam, mam nadzieję że uda mi się ogarnąć wszytsko

Kasiu, mnóstwo osób ci odmówiło. U mnie "tylko" 20. Ale oczywiście musieliśmy do wszystkich dzwonić, bo widać że prośba o potwierdzenie przerosła większość osób...
Mieliśmy panieńsko-kawalerski we wtorek, polecam wszystkim takie wspólne imprezy Było bardzo fajnie, dużo młodych weselnych gości się poznało i myślę że dzięki temu wesele będzie zaj***ste! Jako jeden z prezentów dostaliśmy nakładkę wibrującą durex play stosowała któraś ?

Lecę do tżcika bo mam go ostatni dzień dziś w domu, bo rodzice wracają z wakacji, a on nie lubi u mnie mieszkać gdy oni są Ale w sumie stwierdziliśmy że fajnie będzie jeśli najbliższa wspólna noc to będzie nasza noc poślubna
Nie wiem czy fajna ta nakładka, bo nie testowalismy ale skoro jestes sama z TŻ to wytestujcie i daj znac czy warto kupic

Dziewczyny, jednym czasem, któras z was wrzucała tutaj filmik z pierwszym tancem takm zwariowanym skladajacym sie z kilku polskich skladanek... Jesli macie go gdzies to plis podajcie raz jeszcze linka
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Edytowane przez Madzia000
Czas edycji: 2012-08-16 o 18:05
Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 20:46   #2644
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Strasznie dużo osób odmówiło, co? Tak ci zazdroszczę, że to już zaraz... szybko to zleciało. Będę mocno trzymała kciuki, żeby wszystko się udało!U mnie się dopiero zacznie gorący okres...
no duzo ale co zrobic.. widac na kogo mozna liczc bo niektore powody nie przyjscia to az smiechu warte ale mam nadzieje ze w takim malym gronie tez bedziem swi swietnie bawic

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
Kasiu już niedługo... a będziesz stała przy ołtarzu.. oj chciałabym być na twoim miejscu.. u mnie narazie z zaproszonych 120 potwierdziło 70 no i czekam dalej na telefony

u mnie jeszcze 44 dni... jeszcze daleko...
no strasznie malutko dni zostalo, ciagle mysle czy niczego nie zapomne, stresuje sie strasznie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość

my tez musielism dzwonic i pisac do wiekszosci osob, wkurzali mnie bo 5 osob powiedzialo ze albo bedzie albo nie ale zeby miejsce im zatrzymac tak mnie w*urwili i postawilam sprawe jasno bo potem nie mam zamiaru bc tsiaka w plecy bo ktos nie zdecydowany ja piernicze powiem wam ze goscie chyba robia najwiekszy problem w tym calym zamieszaniu przynajmniej u mnie ;/

My nie bedziemy mieli panienskiego ani kawalerskiego bo nie mamy na to nawet czasu, zreszta po slubie juz jestesmy wiec panna nie jestem no ale duzo gosci w piatek przjezdza wiec bedzie wieczorek zapoznawczy
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Nam zostało 44 dni, a ja już chodze jak struta TŻ nie ma ubrania, ja butów, stroju na poprawiny... a Ty masz juz wszystko zalatwione ? Na jakim etapie jestescie ?

Dziewczyny, jednym czasem, któras z was wrzucała tutaj filmik z pierwszym tancem takm zwariowanym skladajacym sie z kilku polskich skladanek... Jesli macie go gdzies to plis podajcie raz jeszcze linka
nie mam wszystkiego i to mnie przeraza bo niewiem nadal co z podziekowaniami dla rodzicow bo jednak nie udalo nam sie zrobic pokaz slajdow jak planowalismy bo czasu braklo bo duzo ostatnio pracujemy ;/ musimy omowic kilka spraw z dj-em, kamerzysta, fotografem, kupic nagrody do zabaw weselnych i jeszcze tam kilka pier*lek takich.. glowa mi juz peka!!
my bedziemy mieli taki mix taniec ale nam mixowal dj wyslalismy mu jakie chcemy utwory i wyszlo swietnie, czasem wieczorkiem sobie cwiczymy na youtubie pelno tego jest wystarczy wpisac'mix taniec' 'szalony pierwszy taniec' itp..

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-08-16 o 20:48
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 22:33   #2645
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:

Nie wiem czy fajna ta nakładka, bo nie testowalismy ale skoro jestes sama z TŻ to wytestujcie i daj znac czy warto kupic

jeśli chodzi o tańec to ja go wrzucałam i chyba o ten chodzi

http://www.youtube.com/watch?v=rzeMfNO29BM

http://www.youtube.com/watch?v=VJl5A...eature=related

1.09.2012r.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120901310113.html
kropeczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 07:59   #2646
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka7 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o tańec to ja go wrzucałam i chyba o ten chodzi

http://www.youtube.com/watch?v=rzeMfNO29BM

http://www.youtube.com/watch?v=VJl5A...eature=related

O ! Dokladnie o te filmiki mi chodzilo, dziekuje
JA wczoraj zamowilam welon, taką mgiełkę delikatną, bo suknia będzie bogata,wiec nie chcialam przesadzac z welonem zaplacilam ok 50 zl z przesyłką na allegro, więc fajnie teraz rozglądam się za jakimis kolczykami wkrętami srebrnymi z cyrkoniami pełno naallegro tych kulek swarovskiego, za 12 zł chyba podroba .... za taka cene widziałyscie cos fajnego moze ? Niekoniecznie na allegro, ale tak do 80 zł ?
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Stary 2012-08-17, 09:51   #2647
Garadiela
Zadomowienie

Ja mam juz zalatwiona dekoratorke kosciola-wyszlo 350 zl na pare
Zkonczylismy kurs tanca-smuutno bo bylo super...
Kupilam wczoraj stanik pod sukienke Gladka bardotka z push upemI ma silikon wiec trzyma sie solidnie
Kupilismy papier na winietki-trzeba bedzie zaczac drukowac.
Zostala spowiedz (na ktora ostatnio naprawde czasu brak )

https://wizaz.pl/Mikroreklama
Garadiela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 11:45   #2648
agacia_cz
Zadomowienie

nam również sporo osób odmówiło musieliśmy dopraszać znajomych aby "zająć krzesła" przykre i to cholernie ;(

dziewczyny czy dajecie swoim teściowym "serce" (tort w kształcie serca) u nas była taka tradycja tylko nie wiem czy to się jeszcze praktykuje???
pytam żeby nie było zonka żę czeka a ja nic nie dam ;/
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 12:12   #2649
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
nam również sporo osób odmówiło musieliśmy dopraszać znajomych aby "zająć krzesła" przykre i to cholernie ;(

dziewczyny czy dajecie swoim teściowym "serce" (tort w kształcie serca) u nas była taka tradycja tylko nie wiem czy to się jeszcze praktykuje???
my juz nie dopraszamy bo po 1 nie mamy zaproszen a po 2 juz za pozno i tak..
a o torcie w ksztalcie serca pierwsze slysze u mnie nie ma czegos takiego
Stary 2012-08-17, 12:59   #2650
Garadiela
Zadomowienie

U mnie tez nie ma nic takiego Nie slyszalam nawet o czyms takim....

Stary 2012-08-17, 14:09   #2651
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
Ja mam juz zalatwiona dekoratorke kosciola-wyszlo 350 zl na pare
Zkonczylismy kurs tanca-smuutno bo bylo super...
Kupilam wczoraj stanik pod sukienke Gladka bardotka z push upemI ma silikon wiec trzyma sie solidnie
Kupilismy papier na winietki-trzeba bedzie zaczac drukowac.
Zostala spowiedz (na ktora ostatnio naprawde czasu brak )
za dekoratorke i kurs tanca chcieliscie podszlifowac taniec ogolnie, czy uczyliscie sie jakiegos ukladu na pierwszy taniec ?
Gdzie stanik kupowalas ?

Cytat:

Ja rowniez słyszałam o takim torcie Prócz prezentów dla rodziców nic sie nie daje ;>

Cytat:
Napisane przez martadela2000 Pokaż wiadomość

Na allegro jest duże ryzyko wtopy i jeszcze do kazdej pierdoły za przesyłke dolaczaja 7 zł lepiej szukac lokalnie wychodzi jednak taniej. A jaka kolorystyka to może cos podpowiem np.czego z allegro nie zamawiać na wlasnej skórze sprawdziłam i jest jedno fajne miejsce gdzie sa sensowne rzeczy sama tam kupuje lexim i antykwariat chyba i jeszcze tutaj Ekler_dodatki kupiłam te guziki bardzo fajne
Ja poluję na broszki w kolorze złotym
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Stary 2012-08-17, 17:11   #2652
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:

Na allegro jest duże ryzyko wtopy i jeszcze do kazdej pierdoły za przesyłke dolaczaja 7 zł lepiej szukac lokalnie wychodzi jednak taniej. A jaka kolorystyka to może cos podpowiem np.czego z allegro nie zamawiać na wlasnej skórze sprawdziłam i jest jedno fajne miejsce gdzie sa sensowne rzeczy sama tam kupuje lexim i antykwariat chyba i jeszcze tutaj Ekler_dodatki kupiłam te guziki bardzo fajne
wiem wiem
u antykwariat sama kupuję teraz kupiłam jakieś cienkie broszki http://allegro.pl/10-przepieknych-br...561142705.html dwa komplety, a takich ładniejszych szukam po bazarkach i ciotkach

no i teraz nie wiem co z tym sercem popytam w mieście gdzie mieszka teściowa

Edytowane przez agacia_cz
Czas edycji: 2012-08-17 o 17:12
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:24   #2653
Garadiela
Zadomowienie

Cytat:
za dekoratorke i kurs tanca chcieliscie podszlifowac taniec ogolnie, czy uczyliscie sie jakiegos ukladu na pierwszy taniec ?
Gdzie stanik kupowalas ?
To byl kurs Tanca u Dobrowolskich,typowo narzeczenski.Mamy uklad do walca nagielskiego,dosc prosty i efektowny wiec mysle ze damy rade
A stanik na Wlach Dwernickiego u takiej kobitki po srodku na przeciwko schodow,ma chyba jako jedna z nielicznych mozliwosc przymierzenia stanikow I za groszeMialam zasadniczo kupic drozszy ale jak ma byc pod sukienke i nw czy mu go krawcowa nie podszyje do gorsetu to szkoda biustonosza za 70 zl...

Stary 2012-08-17, 22:22   #2654
kasiamniam
Wtajemniczenie

dziewczyny zalamana jestem znowu kolejne 5 osob nam odmowilo
Stary 2012-08-18, 05:42   #2655
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny zalamana jestem znowu kolejne 5 osob nam odmowilo
ich strata
Stary 2012-08-18, 07:45   #2656
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:

Nie wiem jak u Was, ale u mnie nie wychodzi nigdzie taniej, niż na all. Kupiłam już pół chałupy z all, począwszy od wkrętek do uszu, kończąc na szafkach i drzwiach i nigdy się nie zawiodłam, więc chyba mam szczęście. Na ślub i wesele też większość rzeczy kupiłam tam i to nie od jednego sprzedawcy. Trzeba być po prostu czujnym, czytać komentarze, a raczej nie będzie wtopy.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 08:13   #2657
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ich strata
Tez tak mysle juz ochlonelam i sie z tym przespalam ale naprawde odmawiaja ludzie po ktorych sie najmniej spodziewalismy.. wczoraj bylo mi tak przykro ze az sie poplakalam bo polowa ludzi nam odmowila
Stary 2012-08-18, 09:20   #2658
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Tez tak mysle juz ochlonelam i sie z tym przespalam ale naprawde odmawiaja ludzie po ktorych sie najmniej spodziewalismy.. wczoraj bylo mi tak przykro ze az sie poplakalam bo polowa ludzi nam odmowila
Kasiamniam nie ma się co przejmować... będą pózniej załować ze nie bylo na tak za☠☠☠****m weselu ! no hop hop ! Wez sie w garsc, banan na buzie i do przodu zostało 2 tygodnie !
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Stary 2012-08-18, 09:58   #2659
Garadiela
Zadomowienie

U mnie prawie 5 tygodni zostalo a tesciowa mnie do szalu rano doprowadzila
Bo ona JUZ CHCE miec menu i gdzie ludzie siedza-BO ONA NIE WIE
Na dobra sprawe usadzenie ludzi zrobilam w ciagu 5 minut.... Takie to bylo strasznie wazne i na JUZ
Nic,tesciowa lepsza niz poranna kawa

Stary 2012-08-18, 17:53   #2660
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Ludzie nie maja pieniedzy po wakacjach .Nie powinnas sie tak przejmować. Tak mi sie wydaje. Takie wyjscie na wesele to kupa kasy czasami wychodzi. Nierzadko jest tak, ze trzeba i sukienke i buty i meza ubrac i jeszcze jakis prezent. Moze do koscioła chociaz przyjda. Tylko troche późno chyba daja znać że ich nie bedzie ;/

wszystkim juz mowilismy w tamtym roku o dacie slubu wiec ktos jak mi mowi ze nie dostal urlopu a kilka dni pozniej jedzie na wakacje to noz w kieszeni mi sie otwiera.. niestety jestem osoba ktora sie wszystkim przejmuje bo poprostu przykro mi jesli zawodza osoby mi bliskie ale juz na to nie mam wplywu, nie zaciagne ich sila a jesli chodzi o kase to kazdemu (powtarzam kazdemu!!!) mowilismy ze nie liczymy na prezenty ani kase chcemy tylko by byli z nami w tym dniu.. moze jestem dziwna ale wogole nie zalezy nam na kasie a do kosciola napewno nie przyjda bo duzy z tych osob jest przyjezdnych no ale juz niewazne..

ja wlasnie leze na balkonie i sie smaze popijajac Ice Caffee u mnie upal tropikalny na temp. 39 stopni <brzydal>
Stary 2012-08-18, 18:06   #2661
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
no tak to zmienia postać rzeczy, faktycznie niefajnie. Najważniejsze żebymąż przyszedł - taki czarny dowcip a jak ze zwrotem platnosci . dasz rade odzyskac pieniadze czy juz za poźno ?
to napewno mezus jest caly czas ze mna nie ma bata zeby uciekl
cale szczescie dopiero tydzien przed place za gosci i ich liczbe wiec o tyle dobrze ze nie bede stratna
jejku niewierze ze za 2 tyg o tej porze bede wlasnie wychodzic z kosciola
Stary 2012-08-18, 18:31   #2662
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
no fajnie ja to jeszcze nawet nie zaczelam nic zalatwiac . tez jestem juz po cywilnym. koscielny to inna bajka. tez chcialam we wrzesniu . jakos lubie wrzesien zawsze mi sie kojarzy z czyms nowym, nieznanym Chyba caly czas jestem na etapie liceum kiedy od wrzesnia wszystko sie zaczynalo - nowe postanowienia - w tym roku bede sie uczyc ha h ah
a Ty kiedy masz slub koscielny?
Stary 2012-08-18, 19:01   #2663
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
No chce we wrześniu ale to jeszcze nie jest pewne na sto procent mamy teraz taka patowa sytuacje. w sumie to ma byc we wrzesniu ale jak uda nam sie kupic to co chcemy kupic to po prostu nie bedziemy mieli kasy. ale jak nam sie nie uda kupic to wesele chcociaz bedzie.
ale wrzesien juz za chwile
chyba ze mowisz o nastepnym roku
Stary 2012-08-19, 18:34   #2664
XxMartaxX
Raczkowanie

Ale cisza na wątku, spodziewałam sie kilkudziesięciu stron do nadrobienia

u mnie póki co przygotowania bez większych problemów. Rodzicom kupiliśmy takie duże kosze wiklinowe ale nie typowe delikatesowe tylko takie w kształcie "łódki". Do środka kupimy ramki z miejscem na nasze zdjęcia, dołożymy kwiatka w doniczce, jakies winko, czekolady itp.

Póki co odmówiło nam 5 osób... Oj, chyba będę mieć naprawdę duże wesele

Dziewczyny doradzicie mi? Dodam zdjęcie sukni- nie mam zielonego pojęcia jakie bolerko do niej Nadaje się któreś z załączonych zdjęć i taki welon? Dodam że nie chcę nic ubierać na szyję, tylko duże kolczyki i bransoletka. Pomóżcie

Zdjęcia usunę za jakiś czas bo są z aukcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ta.jpg (29,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2567115992.jpg (30,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2547348153.jpg (34,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2547348154_1.jpg (41,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2547348154_2.jpg (26,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2547348223.jpg (42,9 KB, 15 załadowań)
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 20:50   #2665
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:

W moich rejonach nie słyszałam nigdy o tych "sercach".

Cytat:
Napisane przez Garadiela Pokaż wiadomość
U mnie prawie 5 tygodni zostalo a tesciowa mnie do szalu rano doprowadzila
Bo ona JUZ CHCE miec menu i gdzie ludzie siedza-BO ONA NIE WIE
Na dobra sprawe usadzenie ludzi zrobilam w ciagu 5 minut.... Takie to bylo strasznie wazne i na JUZ
Nic,tesciowa lepsza niz poranna kawa
Ja mam to samo z mamą... Dzień w dzień telefony, że mam jechać do kucharki menu ustalać. Ostatnio nawet się pożarłyśmy ostro o to. Do tej pory się wszystkim chwaliła że to ona będzie ustalała menu (jedyna rzecz na którą ma wpływ), a ostatnio jak już mnie zdenerwowała z tym ciągłym gadaniem to powiedziałam żeby wzięła kartkę, spisała menu i mi dała. A ona do mnie, że ona nie ma na to czasu i chce mieć tylko wgląd. Spoko, ja tez nie rozumiem o co jej w końcu chodzi

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość

u mnie póki co przygotowania bez większych problemów. Rodzicom kupiliśmy takie duże kosze wiklinowe ale nie typowe delikatesowe tylko takie w kształcie "łódki". Do środka kupimy ramki z miejscem na nasze zdjęcia, dołożymy kwiatka w doniczce, jakies winko, czekolady itp.

Dziewczyny doradzicie mi? Dodam zdjęcie sukni- nie mam zielonego pojęcia jakie bolerko do niej Nadaje się któreś z załączonych zdjęć i taki welon? Dodam że nie chcę nic ubierać na szyję, tylko duże kolczyki i bransoletka. Pomóżcie

Ja też się zastanawiam nad bolerkiem, bo coś na ramiona ubrać trzeba, a nic w salonie sukien mi sie nie podobało. Jeśli znajdę pasujące to kupie takie (zdj poniżej), tylko bez koronki na rękawie.
Jeśli nie to takie uszyje.
Dużo bolerek: http://www.bialeinspiracje.pl/?tag=bolerka

Dużo inspiracji: http://supersluby.blogspot.com/searc...%20%C5%9Blubna

Ja też nie wiem co się tutaj dzieje.... Dziewczyny już chyba wpadły w wir ostrych przygotowań bo w ogóle tu nie zaglądają. Myślałam że przed samym weselem będzie tu burza mózgów, a tu cisza... jak dzisiejsze morze w Kołobrzegu

Ja zaprosiłam łacznie-216 osób, z czego 198 to dorośli.
Jest trochę osób proszonych z osobą towarzyszącą, a na bank przyjdą same więc trochę odpada.
Odmówiło na razie 5osób. Będzie na pewno więcej, ale liczymy że 170 będzie =)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek01.jpg (9,4 KB, 7 załadowań)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:04   #2666
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o mnie, wziełabym bolerko z drugiego zdjęcia - jest bardzo ładne, proste i z klasą to z pierwszego zdjęcia też jest ładne, ale nie podobają m isię osobiscie takie z dłuższym rękawkiem.
Ja będę miała gołe plecy ale sukienkę na grubych ramiączkach "motylkach" i rezygnuję z wszelkiego rodzaju bolerek i szali. Mam bogato zdobione koronką plecy + kokardę i nie chcę tego zasłonic
Teraz tylko modlę sie zeby 29 wrzesnia pogoda ładna była zebym nei zamarzła
Choc powiem Wam, ze wczoraj czytalam ze wrzesien ma byc bardzo ładny, ma swiecic mocno słonce, ale bez mocnych przygrzewan noi ma wiac bardzo miły cieplutki wiaterek. Znowu na pazdziernik zapowiadaja zimne dni tak wiec sie zaczynam pomalu bac bo 29 wrzesien to juz prawie pazdziernik i moze juz zacinac tą zimniejszą aurą oooby nie ...

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
W moich rejonach nie słyszałam nigdy o tych "sercach".

Ja mam to samo z mamą... Dzień w dzień telefony, że mam jechać do kucharki menu ustalać. Ostatnio nawet się pożarłyśmy ostro o to. Do tej pory się wszystkim chwaliła że to ona będzie ustalała menu (jedyna rzecz na którą ma wpływ), a ostatnio jak już mnie zdenerwowała z tym ciągłym gadaniem to powiedziałam żeby wzięła kartkę, spisała menu i mi dała. A ona do mnie, że ona nie ma na to czasu i chce mieć tylko wgląd. Spoko, ja tez nie rozumiem o co jej w końcu chodzi

Ja też się zastanawiam nad bolerkiem, bo coś na ramiona ubrać trzeba, a nic w salonie sukien mi sie nie podobało. Jeśli znajdę pasujące to kupie takie (zdj poniżej), tylko bez koronki na rękawie.
Jeśli nie to takie uszyje.
Dużo bolerek: http://www.bialeinspiracje.pl/?tag=bolerka

Dużo inspiracji: http://supersluby.blogspot.com/searc...%20%C5%9Blubna

Ja też nie wiem co się tutaj dzieje.... Dziewczyny już chyba wpadły w wir ostrych przygotowań bo w ogóle tu nie zaglądają. Myślałam że przed samym weselem będzie tu burza mózgów, a tu cisza... jak dzisiejsze morze w Kołobrzegu

Ja zaprosiłam łacznie-216 osób, z czego 198 to dorośli.
Jest trochę osób proszonych z osobą towarzyszącą, a na bank przyjdą same więc trochę odpada.
Odmówiło na razie 5osób. Będzie na pewno więcej, ale liczymy że 170 będzie =)
Nam narazie 2 osoby odmówiły "na pewno", ale my będziemy miec malutkie wesele bo na ok 80-90 osób.
Wczoraj bylismy u rodziny TŻ z zaproszeniami, dziewczyny mówie Wam ja ksie stresowałam normalnie telepałam sie jak galaretka... nie wiem czy to sprawka moich dni w cyklu czy jakos pomalu dociera do mnei ze to nei dlugo, ale zaczynam sie coraz bardziej martwico to jak to bedzie
tak mi sie wczoraj ręce i głowa trzesła ze zdenerwowania, ze nie umiałam nad sobą zapanowac boje sie ze nie poradze sobie psychicznie w dniu slubu
Zaczalam powaznie myslec nad wizyta u psychologa, bo zawsze bylam osobą nerwową, ale myslalam ze z tego :wyrosne" a tu tymczasem im dalej tym gorzej ze mną nie wiem juz co robic... wiem ze moje nerwy psują nasze relacje z TŻ w weekend sie ostro poklocilismy, ja chodze struta non stop... aa doła mam strasznego
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Stary 2012-08-20, 08:55   #2667
(t)asia
Zadomowienie

kasiamniam i jak się pogoda u Was zapowiada?

Dziewczyny z 29.09!! Zostało nam 40 dni! Dzisiaj robię raport =)

Madzia000 może nie będzie tak źlez tą pogodą. Z resztą będzie nam i tak ciepło z emocji =))))

Co do nerwów- łatwo komuś mówić z boku, ze nie ma się czym przejmować, przecież powinnaś się cieszyć przygotowaniami itd. Ale sama wiem po sobie, że czasami moje reakcje na niektóre zdarzenia same mnie zaskakują. Ja np. bardzo się czerwienie. Ktoś mnie zaczepi- czerwona, ktoś mnie zawstydzi (a o to baaaardzo łatwo) -czerwona, śmieje się mocno- czerwona. A to że wiem że robie się czerwona jeszcze bardziej mnie stresuje... Już nawet przestałam z tym walczyć.
A przygotowania są streujące i tego nie unikniemy.
Jeśli uważasz, że rozmowa z psychologiem ci pomoże to jak najbardziej się do niego udaj. Czasami wystarczy wygadać się mamie/siostrze/przyjaciółce a nawet TŻ!! A może pójdź na siłownie wyładować emocje?
Dziewczyno bierz się w garść! Raz raz bo tu nie ma czasu na doły i złe humory!!
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:21   #2668
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

aaaaaaaaaaaaaaa 12 dni! jestem przerażona...
jadę dziś na ostateczną przymiarkę sukni, jeśli wszystko będzie w porządku to ją odbiorę już

dziewczyny (te które robią podziękowanie dla rodziców), co dajecie im w prezencie? Myślałam o koszach prezentowych, ale nie mam pomysłu co w nie włożyć... Czy bardziej rzeczy, z których skorzystają (ulubiona kawa, ciastka, czekoladki) czy raczej coś dziwnego by mogli poznać inne smaki?

Madzia, spróbuj pogadać z kimś najbliższym, a jeśli to nie pomaga warto zaufać specjaliście

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2012-08-20 o 09:23
Stary 2012-08-20, 09:27   #2669
Garadiela
Zadomowienie

U nas tez stres siega zenitu Wczoraj poszla generalna awantura z miskiem o caloksztal Ale w sumie na dobre wyszlo,przynajmniej sie wygadaismy i juz jest ok... Ale stres i tak jest
Zrezygnowalismy z lampionow jednak....Fajnie to wyglada al podpalic to podobno jest masakra...Tak wiec nie bedziemy utrudniac ludzia zycia
Za to beda platki roz
Musze jeszcze polazic za kolczykami i czyms deliktnym na szyje,kolczyki moze pozycze od kumpeli ale na szyje nie mam nic

Dzisiaj przymiarka sukni....Ostatnia,jak odbiore w koncu buty

Stary 2012-08-20, 10:52   #2670
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja jestem szczęśliwa, bo odmówiła mi koleżanka (bo nie miała z kim przyjść na wesele i rozumiem, trudną ma sytuację obecnie z byłym facetem) ale ostatnio powiedział mi też kolega że raczej przyjdzie sam bo nie ma kogo zabrać no i ich skumałam ze sobą i przyjdą razem

właśnie staram się usadzić ludzi i robię winietki ciężka to robota...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości