|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Boshee.. ile Wy piszecie. Nie bylo mnie pol dnia a juz tyle do nadrobienia
No ale lepsze to niż cisza. Przynajmniej nie ma czasu na nude Biore sie za nadrabianie Was;0
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC_WtirM
Sobie to poćwiczyłam ![]() Chciałabym Tiff zrobić, ale zawsze strasznie mnie boli brzuch po niej, ale tak nienaturalnie, nie w sensie, że zakwasy czy cos, ale boli bardzo że nie mogę ćwiczyć. ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Odpisuj odpisuj kobito^^!
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Margot ja sama nie lubię strasznie pogrzebów (a kto w sumie lubi) i chodzę tylko do najbliższych. Nikt nie ma prawa was zmuszać, żebyście przyjechali. Czasem po prostu trzeba (skoro to ktoś bliski), ale kuzyn z ktorym się nie utrzymywało kontaktu to nie jest osoba bliska. Oj te teściowe :P
Ja się najadłam tymi plackami Pełen talerz- trudno hahahah wieczorem same gruszki będą :P
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koimpot tez dobra rzecz
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie to samo jest, ale ze strony mojej mamusi ona wszystko wie najlepiej i ma własne wizje życia przez co wywiera na mnie straszną presje i oczywiście to dotyczy także mojego związku z Tż co strasznie go wkurza,bo boi się że jak bedziemy chcieli wziąść ślub czy mieć dziecko to dla mojej mam zawsze bedzie za wczęśnie i nie odpowiednia pora i nie może zrozumieć tego, będąc dzieckiem z rozbitej rodziny mam większe potrzeby emocjonalne. Mojego Tż najbardziej irytują telefony 5 razy dziennie i nie tłumaczy ją to, że tęskini za mną bo mieszkam z Tż, bo nie mieszkam z mamą od 15 roku życia i mając 21 lat codzinnie słyszę (Pamiętaj ufam Ci) (wiesz jak by to była tragedia jak byś miała dziecko albo wiesz że nie chce żebyś wychodziła za mąż I nie jest to spoowodowane tym ,że nie jest odpowiednim facetem dla mnie wręcz przeciwnie chociaż nie zarabia 10000 zł miesięcznie, ale przecież jeszcze wszystko przed nami bo ma dopiero 26 lat poprostu zawsze bedzie chciała żebym miała kogos lepszego i to smutne jest.
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-08-17 o 16:17 |
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie powinno byc pozniej jojo
|
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=suNj0eeFftw
A z tego zrobiłam tylko 1 i 2 ćwiczenie, wymiękłam ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Zooska co do tego ogniska. JEstescie razem i pasuje Ci isc. Ale po chole..re Ty sie meczysz, jak razem nawet poimprezowac nie umiecie, za dlugo w swoim towarzystwie i tez jest problem. Dobra .. juz sie nic nie odzywam. Probuje Cie zrozumiec ale ciezko, i wiem co mowie tez bylam w toksycznym zwiazku.
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
nie zaszkodzi. A jeszcze o tej porze?? Spalisz do wieczorka
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu nie chce jeść kolacji- obiad był naprawdę duży. I zawsze miałam sposób, że jak odzwyczajałam się od kolacji to chudłam
W miarę późno jadam obiad- teraz w wakacje ok. 15, a normalnie ok. 17.Gruszki są pyszne i tak bym je zjadła I jeszcze będę musiała jechać po jabłka ;p
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Monia tez biale auta uwielbiam
Wlasnei teraz tez poszedl go szorowac. NA punkcie czystego auta ma swira Ale to i dobrze, przy okazji moje umyje. Wczesniej jak nei bylismy razem to chyba auto mylam 2-3 razy do roku
|
|
|
|
#2652 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
cała prawda w jednym zdaniu czy tez równoważniku zdaniaCytat:
![]() Zamówiłam wczoraj tabletki z wyciągiem z morwy białej, niby pozwalają regulować poziom insuliny we krwi. Może któraś z Was coś słyszała lub zażywała taki specyfik?Podobno również diabetykom jest polecany i może pomóc pohamować ataki napadu na słodkie
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na ognisko.. jablko na patyka i upiecz. Uweilbiam jablka z ogniska. A tak wogole Ty jako vege co jesz na ognisku., bo jakos sie utarlo ze tylko kielbasa na ognisku NA grillu chyba latwiej przyrzadzic potrawy dla Ciebie Mimo wszystko udanej zabawy Ci zycze Wuluzuj sie nie mysl co powie albo pomyzli tż -i moze ok bedzie![]() |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba zacznę praktykować jedzenie na podwieczorek warzyw z dipami
|
#2656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fakt pyszne są i też często się kusze na nie w nocy ale wiadomo, że potem kara będzie
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Czbasia Na ogniskach przeważnie nic nie jem, chyba że piekę sobie chlebek smaruję pastą, którą wcześniej przyrządzam, ale teraz tego nie zrobiłam
Tak, na grillu to prościej!
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
Jak mówiłam nigdy nie miałam problemu z trawieniem- nigdy tez nie miałam wzdęć- od kilku dni jem ciągle gruszki i nic nie ma więc sie nie boję :P
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAkze proste i jakie pyszne ![]() I - jajecznica z 2 jaj na masle, kromka z serkeim topionym i pomidorem II- kawa + 4 herbatniki szkolne i ciastko kruche z marmolada III- tosty francuskie 3 kromki (chyba tak to sie naywa) chleb maczany w jajku i na patelnie IV- frytki, dorsz w panierce Nie wiem co na kolacje bedzie. Ale juz mam dosc. Mialo byc juz ladnei a tu kolejny dzien do doopy ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Fajny pomysl .. w najblizszym czasie musze zrobic. A jak fasolke robisz?? |
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Zjem je masę czasu przed spaniem- teraz zasypiam ok. 1 w nocy, a nie będę ich jeść o 22 :P
Powinnam się położyc tak jak moja kroliczyca Ale się wyciągnęła
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a my w koncu na ten zlot nie pojechalismy. Pogoda neipewna a to kawalek od nas wiec odpuscilismy sobie. Moze za tydzien sie wybierzemy ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Wiec z doswiadczenia nie pomoge. Miejmy nadzieje ze to chwilowe rozregulowanie i samo ustapi![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Co do dzidzi to zobaczymy, ciekawe ile bedziemy sie starac i czy wogole sie uda Ja juz nie mlodka Z tz przed slubem rozmawialismy o tym, Sama otwarcie mu powiedzialam ze niewiadomo jak to ze mna bedzie ze w moim wieku moga byc problemy z zajsciem w ciaze i wogole. A on na to "a skad ty mozesz wiedziec czy ja moge miec dzieci?? " I postanowilismy ze jak sie nie uda to nie robimy badan zeby nie bylo wiadomo czyja "to wina" . Ale nie ukrywam ze fajnie by bylo miec jakiegos szkraba![]() Keidys sie zarzekalam a teraz doroslam. No i chyba to kwestia partnera tez
|
|||
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!Poprawić się jutro!!!!
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jadłospis:
na czczo: woda z cytryna i miodem 10:15- otręby, czokapiki, jabłko, jogurt owocowy i kawka z mlekiem 12:15-jabłko 13:15-4 małe ziemniaki z koperkiem i activią naturalną, jajko sadzone na małej ilości masła, pomidory pokrojone w plasterki z przyprawami 15:00-marchewka 15:20-siemię lniane z łyżką miodu 16:35-2 małe kromki chleba razowego z margaryną i serem żółtym Nie pamiętam ile płynów wypiłam... ale wodę cały czas z cytrynka popijam, 2 kawy zbożowe z mlekiem, 1 filiżankę sypanej, z 2 herbaty wpadły...
|
#2665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-08-17 o 17:03 |
||||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie to ja mam podobnie w pracy do tego mam takie dwie dyrektorki za którymi muszę latać jak pies, a w dodatku są tak chamskie i wredne, że na prawdę brak słów. A co do wyjazdu mam nadzieję, że to będzie strzał w 10, bo jak nie to się chyba załamię! Nie dość, że straciłam 6 lat na palanta, to pracę mam jaką same widzicie- porażka.
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
Jeju zaraz znowu musze wstawać i coś robić- pojechać tu, tam, pokroić rzeczy na sałatke. Ugh.
Oglądam swoje stare zdjęcie- narzekałam, że byłam za gruba To było chyba z rok temu w maju Zapewne wróce max to tego i koniec- moja granica. I tak na zdjęciu gdzieś z 60kg ważę. Najlepiej miałam jak się zakochałam- waga mi do 56 dobijała Ale potem w związku się tyje hahahah ;d
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieję, ale jakoś tak się boję ![]() Już się nie mogę doczekać jak się zwolnię. Dziś o 19 będę rozmawiać z rodzinką do której jadę, będą do mnie dzwonić i będziemy ustalać termin przyjazdu.
|
|
#2669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie napisałam dobrze Robię sobie twaróg ze śmietaną i to mam do placków :P Nigdy tak nie jadłaś? Najlepsze placki na świecie!
|
|
|
|
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Hmmm.. chcialabym ale nie obiecuje, weekend ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() mozna??? Mozna!!!---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Odpisuj odpisuj kobito^^!

I nie powinno byc pozniej jojo

yezuuuuuuu jaki on niekumaty jest.Muszę je gdzieś ukryć,albo rzucić dzieciom na pozarcie.A moze jedno bym zjadła???????Czy czeka mnie za to w.p.i.e.r.dz.i.e.l?

ja nie wiem co się dzieję
!!!

trzymam mocno za Ciebie kciuki!