|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cytat:
Nieesia z tego co zauważyłam jakoś specjalnie w swoją wielką intymność nie wchodzi wiec pewnie będą to filmiki dość mocno informacyjne co się pewnie nie jednej dziewczynie przyda .. a służba zdrowia w Uk to faktycznie ciekawe zjawisko |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę mi podać dokładny cytat, gdzie moderatorzy to potwierdzają. Tak wiem, że go nie podacie, bo takiego nie ma. P.S. Tekst w stylu: "Ja tak uważam" nie liczy się. A nawet jeśli, by taki wpis był, to taki moderator powinien zostać usunięty z funkcji moderacji. Twój wpis zgłosiłam do moderacji, jako fałszywe oskarżenie niepoparte dowodami. A może moderatorzy sprawdzą moje IP i "potwierdzą", czy jestem Ramoną/maxi? Bardzo o to proszę moderację, bo skoro już łamią regulamin, to takie coś nie powinno zrobić różnicy, a niektóre osoby zaczęłyby mnie traktować poważnie i może myśleć logicznie. |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=PieknaMariola;35936 843]Co za idiotka w tych komentarzach? Do czego, jak do czego, ale do brwi się czepiać? Przecież ma ładne, zadbane.
Patrzcie jaka świetna fryzura! http://www.youtube.com/watch?v=JjJjpi57pEQ Tylko skąd tu wziąć takiego pączka?[/QUOTE] ja zrobilam z grubej skarpety mozesz zobaczyc na blogu koka.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2012-08-17 o 17:33 |
|
|
|
#1476 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1477 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#1478 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
No ale kto chce niech broni. Każdy ma swoje zdanie i je szanuję. Dla mnie Maxineczka dała ciała na całej linii jadąc po Katosu a siebie wychwalając. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1481 |
|
Przyczajenie
|
Idąc Waszym tokiem rozumowania, można przypuścić, że wszystkie osoby, które są przeciwko maxineczce są jedną osobą. Proszę zbić, którykolwiek z moich argumentów. Nienawidzę, jak ktoś nie umie myśleć logicznie i jest irracjonalny: wyzywam Was. Aha i proszę, żeby jedna osoba, to zrobiła, bo wiadomo, że Wy wszyscy jesteście multikontami. Będą odpowiadała tylko jednemu nickowi! Nie nabiorę się!
|
|
|
|
#1482 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Na mnie nie. Przez 3 mycia męczyłam się z szopą po laminowaniu. Never Again. |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1484 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego to się coraz częściej robi argument na wszystko co złe? I do tego tak bardzo uogólnia cały naród? |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Dla rozluźnienia filmik, przy którym płakałam dziś ze śmiechu
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BS6GR...er_profilepage W sprawie Maxi nie chcę się za bardzo wypowiadać bo po pierwsze mam jeszcze sporo wątpliwości, a po drugie to i tak jej nie subskrybowałam więc nie czuję się jakoś wciągnięta w tą historię
|
|
|
|
#1486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Konto usunięte
|
Proooszę was możemy już skończyć wątek o Maxi/Ramonie ?
![]() i nie karmić jakiś nowo powstałych trolów?
|
|
|
|
#1488 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A organizatorzy Igrzysk i tak narzekali na puste trybuny i zapraszali ludzi z łapanki więc dobrze, że chociaż oni przylecieli
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Trafiłaś na ich filmiki przypadkiem, czy oglądałaś je z jakiegoś innego powodu? ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
I można było wejść za darmo?
|
|
|
#1492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś jeszcze czytałam, że wystarczyło powiedzieć, że lubi się np. koszykówkę, żeby wpuścili na wolne miejsce
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się w 100%, są tacy drażniący!w sumie Ingrid jest ok, tylko chłopacy są jeszcze tacy dziecinni wrrr... Ale Tanye I Jima uwielbiam <3 To chyba poprostu różnice kulturowe, Amerykanie naprawdę są tacy mega wyluzowani- w sumie można im tego zazdrościć.
Edytowane przez olgus1987 Czas edycji: 2012-08-17 o 19:10 |
|
|
|
#1494 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ale fenomenu Joey'a zupełnie nie rozumiem
|
|
|
#1495 | |
|
Raczkowanie
|
O, znowu się robi gorąco
![]() Proszę Was dziewczyny o jedno - nie karmcie trolli z kilkoma wiadomościami na koncie, które nagle wchodzą w dyskusje o Maxineczce/Ramonie. Takim ludziom i tak się nic nie przetłumaczy. Aczkolwiek tekst "Tekst w stylu: "Ja tak uważam" nie liczy się" rozwalił mnie na łopatki. Pamiętam jak dzieci w wieku przedszkolni - szkolnym nadużywały sloganu "ale to się nie liczy" ![]() A ja maluję najpierw twarz, a potem oczy. *Podkład nakładam również na powieki. To wyszło jakoś naturalnie, gdyż zaczęłam się malować przed erą Ju Tjub ![]() * Chyba, że robię jakieś wieczorowe smoky albo używam sypkich cieni, wtedy maluję najpierw oczy Cytat:
czemu mnie tam nie było?
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-08-17 o 19:16 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
polecam filmik tej naprawdę wyważonej babki i do tego inteligentnej na temat "utartych" ścieżek, mówi o tym dlaczego 90% youtubowych dziewczyn chwali tylko firmę MAC:
http://www.youtube.com/watch?v=Aeck4MylvX4
|
#1497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Uważam, że zdania typu "szkoda mi KatOsu, że ma taką przyjaciółkę", "jechała po KatOsu, a sama się wychwalała" nie do końca odzwierciedlają sytuację jaka panuje pomiędzy Kat. a Maxi. Sądzę, że pomiędzy dziewczynami jest tak prawdziwa przyjaźń, że pozwoliły sobie wspólnie stworzyć Ramonę, aby móc wspólnie pozlewać ze swoich komentarzy. Obie zapewne doskonale wiedziały co sobie dzisiaj ciekawego/obraźliwego napiszą na wizażu dla małego poruszenia i sprawdzenia Waszej reakcji.
Tak jak pod filmikami piszą do siebie dość specyficznie, tak tutaj na wizażu subtelnie pielęgnowały swoją przyjaźń. "wspólnie kradły konie". Przykłady w obrazkach o jaką przyjaźń mi chodzi: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...cb1d2984b9.jpg http://img0.joyreactor.com/pics/post...nd-200390.jpeg http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...55970_700b.jpg I dla mnie taka przyjaźń jest jedną z najpiękniejszych. Zazdroszczę dziewczynom tego.
|
#1499 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() na Ingrid miałam fazę, ale w duecie z Lukiem za nią nie przepadam. wolę czasem obejrzeć starsze jej filmiki, bez baby voice'u i żarówiastych kolorów. szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wróciłam do JLovesMac, nie wiem, czy wnosi cokolwiek swoimi haulami i prężeniem się przed kamerą ale lubię te jej wygłupy czasem.w dalszym ciągu zachwycam się profesjonalizmem emilynoel.
|
||||
|
|
|
#1500 |
|
Raczkowanie
|
tez pacykuje najpierw twarz,a pozniej oczy,na koncu usta.O laminowaniu wlosow czytalam na blogu u Angel.A w ogole szkoda,ze tak rzadko wrzuca filmiki na YT,bo bardzo lubilam ja ogladac i sluchac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

[...]" komentarz nieesia25. Zastanawiałyście się, czy będzie kręcić tego typu filmiki, i proszę 

I można było wejść za darmo?

czemu mnie tam nie było?