|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I że GlossyBox w ogóle się nie wstydzi tej szmiry tutaj dawać, przecież to jest śmieszne. Ale nie od dziś Polska jest krajem niżej od Trzeciego Świata, więc co ja się dziwię.(oglądam sobie szminy na Temptalii - Tom Ford True Coral Lipstick jest piękna i pożądam |
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Konto usunięte
|
nie widziałam szusz juz długo bo nie trawię... jej filmików odkąd nachalnie podawała cenniki i adresy do jej stron, ale muszę przyznać - dzięki bogu ma normalną fryzurę a nie wygoloną głowę z wiszącym smętnym badylem po lewej stronie.
|
|
|
|
#1236 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
Ale sądzę, że Niesia25 jest na tyle inteligentna, że tego nie zrobi
|
||
|
|
|
#1237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Przyczajenie
|
1. Żaden mod nie potwierdził tego, że maxi ma to samo IP co Ramona. Podajcie dokładny cytat, gdzie one to jasno i wyraźnie potwierdzają. Podpowiedź: teksty w stylu "ja tak uważam" nie liczą się, LOL.
2. Modki powinny zostać usunięte ze swoich funkcji(złamanie regulaminu), a osoby, które się nakręcały zbanowane. 3. Nie ma żadnych dowodów na to, że Ramona i maxi to ta sama osoba. 4. Nie jestem fanką ani maxi, ani Ramony - jestem fanką logiki i racjonalnego myślenia, którego tutaj brakuje. Proszę podać twarde dowody. Jeśli ich nie ma to dałyście pokaz inteligencji troglodyty, a ponadto jest to istny dowód na to, że niektóre z Was są bardzo nieszczęśliwe. Szczerze radzę - zajmijcie się jakąś pasją, coś co Wam daje radość i zapominacie o wszystkim, bo takie emocjonowanie się, taka zawiść będzie tylko bardziej zatruwać Wasza psychikę i tylko na chwilę przynosi ulgę, ale z perspektywy dłuższego czasu będzie tylko gorzej, bo Wasze życie będzie dalej żałosne - albo przynajmniej tak będziecie je odczuwać. Powodzenia!
|
|
|
|
#1240 |
|
Konto usunięte
|
O mamusiu, nie było mnie tu ledwie dwa tygodnie, a tu tyle do nadrabiania. Najpierw coś o tworzeniu klubu po komentarzu o zębach jednej z youtubowiczek, a teraz widzę jakąś aferę z Maxi, Zmalowaną i Ramoną - chyba muszę trochę ponadrabiać, bo czuję się nie w temacie
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
Zgodzę się, że bezpodstawne i ostentacyjne obgadywanie youtubowiczek jest dość wredne (ale niestety trzeba przyznać - bardzo 'babskie'). I nie pochwalam tego.
Jednak maxineczka zasłużyła sobie na to bezapelacyjnie. Chyba nie muszę powtarzać czym. |
|
|
|
#1242 |
|
BAN stały
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35882331]Po pierwsze, pamiętam jak miałam te 14 lat i robiliśmy sobie przysłowiowe "jaja" z koleżankami i szczerze to było trochę lepiej wtedy dopracowane, bo to co tu pisze Maxineczka się w ogóle kupy nie trzyma, pomyśl logicznie najpierw. Najlepsze co mogłaś zrobić w tej sytuacji to nie odzywać się do dzisiaj, po czym dzisiaj udawać wielce zaskoczoną, zobiłaś jak zrobiłaś i rozwiałaś wszelkie wątpliwości, +jak można mówić, że się korzystało z czyjegoś kompa w czasie studiów, a potem nagle, że było to 2 miechy temu... kompromitacja. Tłumaczenia na miarę mojego siostrzeńca w przedszkolu..
Dla ludzi piszących ciągle o IP, to niech do was dojdzie, że nie ma ono w tej sprawie znaczenia, a to czy teraz ramona by się zalogowała nagle z innego kompa też nie (zawsze można wziąść 2 laptopa). CO do Katosu, na prawdę myślałam, że potrafisz bardziej logicznie myśleć, nie chce Cię obrażać, wiem jak to jest dowiedzieć się o nielojalności koleżanki, no ale na boga miej też swój honor, bo wychodzisz teraz na taką co można jej napluć na twarz, a ona się tylko wytrze, no ale rób jak chcesz, nie moja "przyjaciółka", nie mój kłopot. Co do osób broniących zawzięcie, ja wiem, że dla niektórych ludzi dziewczyny z YT to są osoby gwiazdy bez skazy, które trzeba bronić jak lwica, a ich zdrada to jak zdrada matki, ale opanujcie się (nie mówię tego tylko w tej sprawie, zawsze tak jest). I jest tyle dowodów przeciwko których dziewczyna nie umie kompletnie wyjaśnić (albo nie chce), że wystarczy mieć troszeeczkę rozumu,ale w sumie mnie już nic nie zdziwi... A Ciebie Ramono/Maxineczko mam nadzieję ta sprawa czegoś nauczy, na prawdę miałam o Tobie inne zdanie (chociaż coś ostatnio też mi się wydawało,że zaczęłaś gwiazdorzyć). A na koniec to.. cała sytuacja wyszła mega żałośnie, pewnie będzie co opowiadać kumpelom oglądającym YT (ale nie znającym wizażu) przy piwku [/QUOTE]A nie uważasz, że skoro korzystanie z drugiego laptopa/telefonu jest takie proste, to Maxineczka robiłaby tak od samego początku, żeby się nie wydało? Poza tym dołożyłaby wszelkich starań, żeby konto facebookowe pasowało do opisu na Wizażu (brunetka byłaby brunetką etc.). Nie chcę wyjść na zapatrzoną ślepo fankę, bo nią nie jestem. Ale według mnie robienie takich akcji jest zwyczajnie głupie. Jakim głupcem trzeba być, żeby tyle ryzykować dla paru subskrypcji czy wejść na kanał? Przecież w sytuacji, gdy cała sprawa się wyda, to straci więcej niż zyskała. Poza tym Kat0su zna lepiej maxineczkę niż my wszystkie razem wzięte. Gdybym była na jej miejscu, to również wierzyłabym słowom przyjaciółki, która w realnym życiu nigdy mnie nie zawiodła niż jakimś przypuszczeniom i logowaniu z jednego kompa, które miało miejsce w czerwcu. Swoją drogą nie rozumiem się tego czepiania o to, jak dawno miało miejsce korzystanie z wizażowego konta. Dla jednego 2 miesiące to będzie niedawno, dla innego całe wieki temu. Podejrzewam, że Kat0su zna całą sprawę lepiej niż my. Dziewczyny się kumplują, więc pewnie znają swoje problemy. Z jakichś powodów KatOsu broni maxineczki. |
|
|
|
#1243 |
|
MUSEarka
|
http://www.youtube.com/watch?v=pVKZw...&feature=g-u-u
Dawno polskie ytberki nie robiły tego typu filmiku, a ja osobiście lubię się pośmiać z bloopersów
|
#1244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jizz, a nie uważasz, że gdyby kazała jak to określiłaś komuś znajomemu albo z rodziny siedzieć na drugim kompie i komentować w tym samym czasie, to spojrzeli by na nia jak na idiotkę która ma 26 lat i prosi ich jak małe dziecko które coś zniszczyło, a nie chce, żeby ktoś starszy się dowiedział? lol |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że pora zamknąć temat Maxineczki. Każdy wie swoje, a ona się itak nie przyzna, ani my nie udowodnimy jej konkretnie niczego. W sumie zawsze zostanie niedosyc, ale co zrobić.
Co do ludzi, którzy wiecznie twierdzą, że dziewczyny w tym wątku nie mają własnego życia, kolejne z .... argumenty. Dla mnie najmniej życia mają psychofanki, ślęczące dzień i noc na kanałach, czy blogach swoich gwiazd i z zapałem maniaka broniące swoje boginie. Tyle w temacie. Plotkować przecież każdy może...na to wskazuje sama nazwa: "forum plotkowe"... |
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko jeszcze pragnę zauważyć, że moderatorzy ktorzy rzucili takie oskarżenia się nagle zmyli...
po drugie czemu nie odpowiedzą na KLUCZOWE pytanie czy Maxi logowała się z tego samego komputera TERAZ W TYM CZASIE co Ramona?No i wreszcie skoro to te same osoby to dlaczego jedno konto nie jest jest potraktowane jako klon i nie jest zablokowane? Dziwne dla mnie to jest troszkę.
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8&feature=plcp no zadziwiające. Muszę sobie przejrzeć jej filmiki bo wyleciała mi z głowy. Poprawiło się coś u niej? |
|
|
|
|
#1251 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Wszystko to już było wyjaśnione.Klonów nie banuje się na wizażu, chyba że jeszcze w jakiś sposób łamią regulamin(spam, trolowanie). EOT z mojej strony, nie ma sensy ciągnąć tematu. U mnie maxineczka poleciała z sub. Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2012-08-15 o 10:15 |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1253 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Lubie ją oglądać, szybko mówi, jest taka energiczna. |
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie trochę się rzuca. Tylko teraz kwestia czy jest to taka niefajna tapeta która wygląda ciężko i nieestetycznie czy taka idealna jak porcelanowa lalka. W uk bardzo często widuję dziewczyny szczególnie młode ( może to specyfika młodej skóry:/ nie wiem) które mają na twarzy taki make up, że wyglądają jak porcelanowe lalki. Nie chodzi mi o kolor ale fakturę, zero jakichkolwiek porów czy niedoskonałości, gładkie jak kartka papieru. Z daleka widać że to makijaż i pewnie wielu zastanawia się co jest pod spodem ale na mnie robi to ogromne wrażenie. Twarz jak z photoshopa. Sama nie wiem czy wolę bardziej naturalny look z porami itd ( bo jednak zawsze jakieś są) niż taką totalną maskę która wygląda imponująco.
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem, czy na co dzień aż tak chciałbym być wygładzona
|
|
#1256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napisałam wcześniej, że nie już będę odpowiadać na tego typu pytania.Chłodna logika, ślad przelogowania czy jego brak znaczy tyle co nic. Niczego nie rozstrzyga (wystarczy mikroskopijna wiedza o komputerach i odrobina sprytu) Dla mnie osobiście najbardziej podejrzane są te dziwne posty, bo ich autorka zdecydowanie wie więcej na temat M. i innych popularnych dziewczyn niż zwykła znajoma M. (z którą podobno nie jest zbyt blisko) Przelogowanie samo w sobie niczego nie wyrokuje w moich oczach, raczej jest kropką nad "i". Sposób pisania, dziwne zachowanie osoby, która ma coś do ukrycia moim zdaniem są istotniejsze. Równie dobrze mogły tworzyć niektóre teksty razem albo wcześniej pięknie obgadać dziewczyny z YT. Jeśli ta dziewczyna faktycznie istnieje, to nie wierzę, że to tylko zwyczajna znajoma, która swoją wiedzę na temat M. i dziewczyn wzięła wyłącznie z internetu. Przepraszam, że znowu wracam do tego tematu
|
||
|
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
Zmalowana Makijaż Ślubny dla odważnej Panny Młodej
http://www.youtube.com/watch?v=tG_W24GMhaA Radzka o butach Melissa'ch http://www.youtube.com/watch?v=uAcBD0jk3BM Nie wiem czy znacie ale kiedyś Stylizacje2 polecała kanał jednej laski która pokazuje często różne modele butów Jeffrey'a Cambell'a , jest dość specyficzna moze kogoś zainteresuje http://www.youtube.com/watch?v=ZKLcPRmBOuc |
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1259 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też bym chciała wyglądać wyraziście na swoim ślubie. Może to wina światła, ale mam wrażenie, że jedno oko jest mocniejsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-08-15 o 11:36 |
|||
|
|
|
#1260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

A pamiętam jej początki, kiedy zdjęcia były robione w pół-profesjonalny sposób i strona nie była tak dobrze zorganizowana
I że GlossyBox w ogóle się nie wstydzi tej szmiry tutaj dawać, przecież to jest śmieszne. Ale nie od dziś Polska jest krajem niżej od Trzeciego Świata, więc co ja się dziwię.

po drugie czemu nie odpowiedzą na KLUCZOWE pytanie czy Maxi logowała się z tego samego komputera TERAZ W TYM CZASIE co Ramona?
Wszystko to już było wyjaśnione.