Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-17, 16:33   #1471
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
" Służba zdrowia w UK jest inna niż w PL. Nie powiedziałabym, że zla...jest po prostu inaczej. O wszystkim opowiem w filmikach o przebiegu ciązy, które zamierzam nagrać. Myślę o stowrzeniu nowego kanału, poświęconemu temu tematowi, ale muszę się jeszcze zastanowić [...]" komentarz nieesia25. Zastanawiałyście się, czy będzie kręcić tego typu filmiki, i proszę
No i dobrze Nieesia z tego co zauważyłam jakoś specjalnie w swoją wielką intymność nie wchodzi wiec pewnie będą to filmiki dość mocno informacyjne co się pewnie nie jednej dziewczynie przyda
.. a służba zdrowia w Uk to faktycznie ciekawe zjawisko
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 16:38   #1472
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
" Służba zdrowia w UK jest inna niż w PL. Nie powiedziałabym, że zla...jest po prostu inaczej. O wszystkim opowiem w filmikach o przebiegu ciązy, które zamierzam nagrać. Myślę o stowrzeniu nowego kanału, poświęconemu temu tematowi, ale muszę się jeszcze zastanowić [...]" komentarz nieesia25. Zastanawiałyście się, czy będzie kręcić tego typu filmiki, i proszę
gdzie tak napisała?
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 16:57   #1473
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
gdzie tak napisała?
W odpowiedzi na komentarz pod jej najnowszym filmem.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:30   #1474
TeslaK
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez soffka Pokaż wiadomość
Cześć ramona/maxineczka/ciocia ramony/babcia maxineczki itd.

Fakty są takie że moderatorzy widzą logi a Ty nie więc... nie baw się w adwokata
To Wy się nie bawcie w W11, bo Wam to kompletnie nie wychodzi.

Proszę mi podać dokładny cytat, gdzie moderatorzy to potwierdzają. Tak wiem, że go nie podacie, bo takiego nie ma. P.S. Tekst w stylu: "Ja tak uważam" nie liczy się. A nawet jeśli, by taki wpis był, to taki moderator powinien zostać usunięty z funkcji moderacji.

Twój wpis zgłosiłam do moderacji, jako fałszywe oskarżenie niepoparte dowodami. A może moderatorzy sprawdzą moje IP i "potwierdzą", czy jestem Ramoną/maxi? Bardzo o to proszę moderację, bo skoro już łamią regulamin, to takie coś nie powinno zrobić różnicy, a niektóre osoby zaczęłyby mnie traktować poważnie i może myśleć logicznie.
TeslaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:32   #1475
1985SiWA
Zakorzenienie

[QUOTE=PieknaMariola;35936 843]Co za idiotka w tych komentarzach? Do czego, jak do czego, ale do brwi się czepiać? Przecież ma ładne, zadbane.

Patrzcie jaka świetna fryzura!
http://www.youtube.com/watch?v=JjJjpi57pEQ
Tylko skąd tu wziąć takiego pączka?[/QUOTE]

ja zrobilam z grubej skarpety mozesz zobaczyc na blogu koka.

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2012-08-17 o 17:33
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:53   #1476
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
juz to widzę, poszkodowana Joanna Jakaś tam oskarża o zniesławienie banderoza, olenkasz, lmaa, gabriellakrk itd. (nicki przypadkowe całkiem)
Jak śmiałaś zapomnieć o mnie?
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:53   #1477
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość

ja zrobilam z grubej skarpety mozesz zobaczyc na blogu koka.
Można też zrobić z rajstop - gdzieś widziałam taki filmik, nawet lepiej wychodzi niż ze skarpety (robiłam obie wersje) .
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 17:55   #1478
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabriellakrk Pokaż wiadomość
Zawisną tu listy gończe z podpisem "poszukiwana żywa lub martwa". I żeby było bardziej mrocznie zamażą dziewczynom avatary żeby nie można było ich rozpoznać
I już nie będę Mother Hedgehog a Mother H.
Stary 2012-08-17, 17:55   #1479
Enilis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Najpierw oczy, potem twarz Nigdy nie wiem, czy mi kreska eye linerem wyjdzie, więc łatwiej i praktyczniej zacząć mi od oczu
A ja zawsze myślałam że jestem inna że maluję najpierw oczy a potem twarz :P ale to racja jak komu wygodniej, ja dopiero od nie dawna zaczęłam używać cieni i wgl malować oczy jakoś tak lepiej że tak powiem bo wcześniej to tylko kreska i mi wystarczyło. Więc lepiej zacząć mi jest od oka i jak coś nie wyjdzie to po prostu zmywam i nie martwię się o podkład
Enilis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:26   #1480
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no jesli faktycznie jest niewinna (czego ja nie wykluczam), to oskarżenia i pomówienia z tego wątku dadzą jej solidnie w kość
Myślę, że laska nie miałaby większych w życiu problemów gdyby miała się przejmować tymi rzekomymi pomówieniami. Przecież nie oskarżamy ją o kradzież czy też pedofilię. Jeżeli załamię się przez osądy o bycie Ramonką no ta ja podziękuję za takie blogerki/sławy/panny.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Paula31814 Pokaż wiadomość
Uważam, że życie ich życiem to nie jest obejrzenie TAGu np. "Moje sekrety" tylko robienie tego co tu na forum. Czyli rozkminiania kiedy i z kim była. Czy to na pewno jej koleżanka, czy może ona była tam dwa miesiące temu czy rok temu? Nie sądzisz, że trochę Was to poniosło?
Nikt nie żyje tutaj życiem jakiejś Maxi. Zwyczajnie nas zmiażdżyło, że jakaś Ramonka tu wchodzi, jedzie po laskach a potem okazuje się, że niby zwykła wizażanka jest blogerką, która do tego jechała po swojej przyjaciółce. No jak tu nie wciągnąć się w tę sprawę? Śmieszą mnie niektóre tutaj posty obronne.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Pewnie trochę się rzuca. Tylko teraz kwestia czy jest to taka niefajna tapeta która wygląda ciężko i nieestetycznie czy taka idealna jak porcelanowa lalka. W uk bardzo często widuję dziewczyny szczególnie młode ( może to specyfika młodej skóry:/ nie wiem) które mają na twarzy taki make up, że wyglądają jak porcelanowe lalki. Nie chodzi mi o kolor ale fakturę, zero jakichkolwiek porów czy niedoskonałości, gładkie jak kartka papieru. Z daleka widać że to makijaż i pewnie wielu zastanawia się co jest pod spodem ale na mnie robi to ogromne wrażenie. Twarz jak z photoshopa. Sama nie wiem czy wolę bardziej naturalny look z porami itd ( bo jednak zawsze jakieś są) niż taką totalną maskę która wygląda imponująco.
I mimo, że mają pryszcze jak wulkany to są gładziutkie? Ja mając kiedyś trądzik nawet z najlepszą tapetą wciąż miałam zgrubienia etc. No wiecie - niby cera w jednym zdrowym kolorze ale faktura zdradzała co się pod nią kryje.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dokładnie Alkaxy Napisałam wcześniej, że nie już będę odpowiadać na tego typu pytania.

Chłodna logika, ślad przelogowania czy jego brak znaczy tyle co nic. Niczego nie rozstrzyga (wystarczy mikroskopijna wiedza o komputerach i odrobina sprytu)

Dla mnie osobiście najbardziej podejrzane są te dziwne posty, bo ich autorka zdecydowanie wie więcej na temat M. i innych popularnych dziewczyn niż zwykła znajoma M. (z którą podobno nie jest zbyt blisko)

Przelogowanie samo w sobie niczego nie wyrokuje w moich oczach, raczej jest kropką nad "i". Sposób pisania, dziwne zachowanie osoby, która ma coś do ukrycia moim zdaniem są istotniejsze.

Równie dobrze mogły tworzyć niektóre teksty razem albo wcześniej pięknie obgadać dziewczyny z YT. Jeśli ta dziewczyna faktycznie istnieje, to nie wierzę, że to tylko zwyczajna znajoma, która swoją wiedzę na temat M. i dziewczyn wzięła wyłącznie z internetu.

Przepraszam, że znowu wracam do tego tematu
Dokładnie tak samo od początku myślę jak moderatorka. Nie trzeba wysokiego IQ by wysnuć takie logiczne wnioski.
No ale kto chce niech broni. Każdy ma swoje zdanie i je szanuję. Dla mnie Maxineczka dała ciała na całej linii jadąc po Katosu a siebie wychwalając.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Sam kierunek nakładania podkładu ma znaczenie
Kondycja skóry- żeby nie była ani za sucha, ani za tłusta.

I niby takie ot nastolatki, które w makijażu mają krótsze doświadczenie niż niejedna z nas wiedzą lepiej w którym kierunku mają się maziać pędzlami?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Odylena Pokaż wiadomość
Ale Ramona to jest dla mnie troll roku!

Najpierw strollowała Korę, a teraz maxi...
Przez chwilę się zastanawiałam, która wizażanka miała taki nick

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Urquinaona Pokaż wiadomość
Ranyyyy, baby! Kupcie sobie "Życie na gorąco", najnowszy "Fakt" lub "Twoje imperium" i przestańcie najeżdżać na te biedne dziewczyny z yt!
Stary 2012-08-17, 18:26   #1481
TeslaK
Przyczajenie

Idąc Waszym tokiem rozumowania, można przypuścić, że wszystkie osoby, które są przeciwko maxineczce są jedną osobą. Proszę zbić, którykolwiek z moich argumentów. Nienawidzę, jak ktoś nie umie myśleć logicznie i jest irracjonalny: wyzywam Was. Aha i proszę, żeby jedna osoba, to zrobiła, bo wiadomo, że Wy wszyscy jesteście multikontami. Będą odpowiadała tylko jednemu nickowi! Nie nabiorę się!
TeslaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:32   #1482
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Urquinaona Pokaż wiadomość
Maxi jakiś czas temu wspominała, ze z Katosu lączą ją szczególne relacje i specyficzne poczucie humoru. To, co ona chciała napisać w żartach, my mogłyśmy odebrać jako atak na daną youtubowiczką. Na początku myślalam, ze Ramona, to jej psychofanka, a teraz zgłupiałam... Jest sporo "dowodów" potwierdzających winę Aśki, ale z drugiej strony mamy całe morze niejasności... Może Ramona to Maxi, jednak nie uważam, żeby jej komentarze miały na calu wyłącznie wzbudzenie sensacji, miały być żartem, którego nie zrozumiałysmy.
Wiecie, zdarzyło mi się kiedyś powiedzieć coś, czego mój rozmówca raczej nie zrozumiał, inna osoba to podsłuchała, przekazała tę sensatycją wiadomość innym i wszystko wykorzystała przeciwko mnie, nie dając mi możliwości obrony. Nikomu nie życzę takiej sytuacji.
Dajmy na to, że masz rację. Sama taką ewentualność brałam pod uwagę. Ale sądzę, że wtedy i Maxi i Katosu napisałyby, że to był rodzaj żartu, że Katosu to bawi, nie czuje się urażona, że my wizażanki jesteśmy śmieszne. I takie tłumaczenie przyjęłabym na luzie.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gabriellakrk Pokaż wiadomość

A jak już o włosach mowa to polecam poczytanie dziewczyn, które piszą o laminowaniu włosów. Na mnie to działa
Na mnie nie. Przez 3 mycia męczyłam się z szopą po laminowaniu. Never Again.
Stary 2012-08-17, 18:34   #1483
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TeslaK Pokaż wiadomość
Idąc Waszym tokiem rozumowania, można przypuścić, że wszystkie osoby, które są przeciwko maxineczce są jedną osobą. Proszę zbić, którykolwiek z moich argumentów. Nienawidzę, jak ktoś nie umie myśleć logicznie i jest irracjonalny: wyzywam Was. Aha i proszę, żeby jedna osoba, to zrobiła, bo wiadomo, że Wy wszyscy jesteście multikontami. Będą odpowiadała tylko jednemu nickowi! Nie nabiorę się!
To Ty wyjaśnij logicznie dlaczego posądziłaś AzjatyckiCukier o używanie photoshopa. Czekam na dowody, a nie pomówienia i przypuszczenia

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:35   #1484
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AnnaLucas Pokaż wiadomość
Z cichacza wszystko obserwuje ale juz nie wytrzymalam...sorry Banderoza ale czy wtedy nie powiedzialabys ze jest winna bo sie nie tlumaczy?jestes z tego typu osob...zeby tylko na sile sie nakrecic..tym czy innym zjawiskiem, i wszystkie twoje wypowiedzi w tym watku sa takie same. Ufff..jak ja kocham polske i ta mentalnosc..., piszcie co chcecie na moj temat ale zdania nie zmienie, jest tu kilka naprawde kilka osob ktore maja zdrowy rozsadek...i chwala im za to..
Uff, jak ja to kocham gdy polczaki jadą po Polakach, za to, że są Polakami.
Dlaczego to się coraz częściej robi argument na wszystko co złe? I do tego tak bardzo uogólnia cały naród?
Stary 2012-08-17, 18:39   #1485
Pigeons
Zadomowienie

Dla rozluźnienia filmik, przy którym płakałam dziś ze śmiechu

http://www.youtube.com/watch?v=BS6GR...er_profilepage

W sprawie Maxi nie chcę się za bardzo wypowiadać bo po pierwsze mam jeszcze sporo wątpliwości, a po drugie to i tak jej nie subskrybowałam więc nie czuję się jakoś wciągnięta w tą historię
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:44   #1486
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Dla rozluźnienia filmik, przy którym płakałam dziś ze śmiechu

http://www.youtube.com/watch?v=BS6GR...er_profilepage
jedne z najgorszych postaci na YT. :/ a ta ich ostatnia wycieczka do Londynu sponsorowana przez YT- żal było patrzeć na ich idiotyczne zachowanie.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:47   #1487
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Proooszę was możemy już skończyć wątek o Maxi/Ramonie ?
i nie karmić jakiś nowo powstałych trolów?
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 18:53   #1488
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
To Wy się nie bawcie w W11, bo Wam to kompletnie nie wychodzi.

Proszę mi podać dokładny cytat, gdzie moderatorzy to potwierdzają. Tak wiem, że go nie podacie, bo takiego nie ma. P.S. Tekst w stylu: "Ja tak uważam" nie liczy się. A nawet jeśli, by taki wpis był, to taki moderator powinien zostać usunięty z funkcji moderacji.

Twój wpis zgłosiłam do moderacji, jako fałszywe oskarżenie niepoparte dowodami. A może moderatorzy sprawdzą moje IP i "potwierdzą", czy jestem Ramoną/maxi? Bardzo o to proszę moderację, bo skoro już łamią regulamin, to takie coś nie powinno zrobić różnicy, a niektóre osoby zaczęłyby mnie traktować poważnie i może myśleć logicznie.
Straszne masz problemy, zazdroszczę Ci takich.
Stary 2012-08-17, 18:54   #1489
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
jedne z najgorszych postaci na YT. :/ a ta ich ostatnia wycieczka do Londynu sponsorowana przez YT- żal było patrzeć na ich idiotyczne zachowanie.
Co kto lubi, ja osobiście bardzo lubię Ingrid i jej chłopaka, w sumie to zazdroszczę im takiego optymizmu. Chłopaka z grzywką już mniej ale gdy występuje w tle to mi nie przeszkadza.

A organizatorzy Igrzysk i tak narzekali na puste trybuny i zapraszali ludzi z łapanki więc dobrze, że chociaż oni przylecieli
Stary 2012-08-17, 18:54   #1490
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Eee, dziewczyno o co Ci chodzi? Z czym Ty tutaj nagle wyskakujesz? Nie rozumiem Cię. Dla mnie to jakiś dziwny słowotok.
Stary 2012-08-17, 18:57   #1491
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja ich lubię i podobały mi się niektóre vlogi z Londynu i Paryża.

Trafiłaś na ich filmiki przypadkiem, czy oglądałaś je z jakiegoś innego powodu?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
A organizatorzy Igrzysk i tak narzekali na puste trybuny i zapraszali ludzi z łapanki więc dobrze, że chociaż oni przylecieli
Poważnie? I można było wejść za darmo?
Stary 2012-08-17, 19:07   #1492
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Poważnie? I można było wejść za darmo?
http://pawelotto.com/comment/19

Gdzieś jeszcze czytałam, że wystarczyło powiedzieć, że lubi się np. koszykówkę, żeby wpuścili na wolne miejsce
Stary 2012-08-17, 19:07   #1493
olgus1987
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się w 100%, są tacy drażniący!w sumie Ingrid jest ok, tylko chłopacy są jeszcze tacy dziecinni wrrr... Ale Tanye I Jima uwielbiam <3 To chyba poprostu różnice kulturowe, Amerykanie naprawdę są tacy mega wyluzowani- w sumie można im tego zazdrościć.

Edytowane przez olgus1987
Czas edycji: 2012-08-17 o 19:10
olgus1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:12   #1494
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Ja Luke lubię, muzykę autorską ma jak dla mnie kiczowatą, ale covery bardzo mi się podobały, zwłaszcza te gdzie występowała Ingrid
Ale fenomenu Joey'a zupełnie nie rozumiem Jest dla mnie kolesiem, który robi z siebie błazna, w dodatku mało udolnie.
Stary 2012-08-17, 19:13   #1495
gabriellakrk
Raczkowanie

O, znowu się robi gorąco

Proszę Was dziewczyny o jedno - nie karmcie trolli z kilkoma wiadomościami na koncie, które nagle wchodzą w dyskusje o Maxineczce/Ramonie. Takim ludziom i tak się nic nie przetłumaczy.

Aczkolwiek tekst "Tekst w stylu: "Ja tak uważam" nie liczy się" rozwalił mnie na łopatki. Pamiętam jak dzieci w wieku przedszkolni - szkolnym nadużywały sloganu "ale to się nie liczy"

A ja maluję najpierw twarz, a potem oczy. *Podkład nakładam również na powieki. To wyszło jakoś naturalnie, gdyż zaczęłam się malować przed erą Ju Tjub

* Chyba, że robię jakieś wieczorowe smoky albo używam sypkich cieni, wtedy maluję najpierw oczy

Cytat:
http://pawelotto.com/comment/19

Gdzieś jeszcze czytałam, że wystarczyło powiedzieć, że lubi się np. koszykówkę, żeby wpuścili na wolne miejsce
co?! czemu mnie tam nie było?

Edytowane przez gabriellakrk
Czas edycji: 2012-08-17 o 19:16
gabriellakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:22   #1496
isabelka00
Wtajemniczenie

polecam filmik tej naprawdę wyważonej babki i do tego inteligentnej na temat "utartych" ścieżek, mówi o tym dlaczego 90% youtubowych dziewczyn chwali tylko firmę MAC:
http://www.youtube.com/watch?v=Aeck4MylvX4
Stary 2012-08-17, 19:44   #1497
Tetrix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
polecam filmik tej naprawdę wyważonej babki i do tego inteligentnej na temat "utartych" ścieżek, mówi o tym dlaczego 90% youtubowych dziewczyn chwali tylko firmę MAC:
http://www.youtube.com/watch?v=Aeck4MylvX4
Szczerze? Nie mam w subach ani jednej, która chwaliłaby tylko maca

Tetrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:45   #1498
8Alice
Raczkowanie

Uważam, że zdania typu "szkoda mi KatOsu, że ma taką przyjaciółkę", "jechała po KatOsu, a sama się wychwalała" nie do końca odzwierciedlają sytuację jaka panuje pomiędzy Kat. a Maxi. Sądzę, że pomiędzy dziewczynami jest tak prawdziwa przyjaźń, że pozwoliły sobie wspólnie stworzyć Ramonę, aby móc wspólnie pozlewać ze swoich komentarzy. Obie zapewne doskonale wiedziały co sobie dzisiaj ciekawego/obraźliwego napiszą na wizażu dla małego poruszenia i sprawdzenia Waszej reakcji.
Tak jak pod filmikami piszą do siebie dość specyficznie, tak tutaj na wizażu subtelnie pielęgnowały swoją przyjaźń. "wspólnie kradły konie".
Przykłady w obrazkach o jaką przyjaźń mi chodzi:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...cb1d2984b9.jpg
http://img0.joyreactor.com/pics/post...nd-200390.jpeg
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...55970_700b.jpg
I dla mnie taka przyjaźń jest jedną z najpiękniejszych. Zazdroszczę dziewczynom tego.

jestem oazą spokoju
8Alice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:46   #1499
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Co kto lubi, ja osobiście bardzo lubię Ingrid i jej chłopaka, w sumie to zazdroszczę im takiego optymizmu. Chłopaka z grzywką już mniej ale gdy występuje w tle to mi nie przeszkadza.

no jasne, jak ze wszystkim.
na Ingrid miałam fazę, ale w duecie z Lukiem za nią nie przepadam. wolę czasem obejrzeć starsze jej filmiki, bez baby voice'u i żarówiastych kolorów.
szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

trafiłam do nich na fali oglądania trójki Ingrid/Fleur/Tanya, zasubskrybowałam całą paczkę, ale chłopcy dawno z sub wypadli, nie moje klimaty.

Cytat:
Napisane przez olgus1987 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%, są tacy drażniący!w sumie Ingrid jest ok, tylko chłopacy są jeszcze tacy dziecinni wrrr... Ale Tanye I Jima uwielbiam <3 To chyba poprostu różnice kulturowe, Amerykanie naprawdę są tacy mega wyluzowani- w sumie można im tego zazdrościć.
Tanya jest sympatyczna, lubię czasem jej posłuchać.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ale fenomenu Joey'a zupełnie nie rozumiem Jest dla mnie kolesiem, który robi z siebie błazna, w dodatku mało udolnie.

wróciłam do JLovesMac, nie wiem, czy wnosi cokolwiek swoimi haulami i prężeniem się przed kamerą ale lubię te jej wygłupy czasem.

w dalszym ciągu zachwycam się profesjonalizmem emilynoel. ale jest prezenterką tv, nie ma się więc co dziwić.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-17, 19:50   #1500
lmaa
Raczkowanie

tez pacykuje najpierw twarz,a pozniej oczy,na koncu usta.
O laminowaniu wlosow czytalam na blogu u Angel.A w ogole szkoda,ze tak rzadko wrzuca filmiki na YT,bo bardzo lubilam ja ogladac i sluchac
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości