|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Blaque:Nie mam pojęcia co to za duchy były
Już nawet przestałam się tym tak przejmować.Laylaa obrze,że ci się wreszcie ulożyło z TŻ-tem.Rurki świetne i super na tobie leżą(zazdroszcze figury)!! Martusia:Fajne zakupy,a bluzka w groszki świetna!! Co do meczu hmm nie za bardzo byłam zainteresowana za to mój tata z bratem szaleli przed telewizorami Ja wole piłke nożną Walentynki to dla mnie również komercyjne śwęto,no i nigdy jakoś nie spędzałam go w specjalny sposób.I tak samo jak Martusia kocham mówie mojemu TŻ-towi codziennie. Mimo wszystko mój TŻ uparł się na jakiś prezent i teraz mam kłopot bo ja nie lubie kupywać prezentów,kiedy nie mam pojęcia co kupić( i czy spodoba się to osobie obdarowanej).No cóż chyba wytne z papieru wieelkie serducho i napisze na nim za co kocham mojego TŻ-ta Taki dziwny pomysł mam
|
|
|
|
#7592 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta pomysł na walentynki fajny, oryginalny. Ja jakoś nie mam twórczych pomysłów, przynajmniej jak na razie. W sumie przeszło mi przez myśl, żeby zrobić coś własnoręcznie, ale jak zwykle nie mam pojęcia co
Zauważyłam, że jak ostatnio coś mówię albo piszę tutaj to czegoś "nie wiem" albo "nie mam pomysłu" itp. Chyba mi mózg przed feriami wyjęli |
|
|
|
#7593 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiu:No cóż nie mam zbyt wiele dobrych pomysłów i też mi się wydaje,że mi kosmici w nocy mózg wyjeli do badań i teraz naprawde kiepsko mi sie myśli
A z tym prezentem to się zastanowie jeszcze bo jakoś dziwnie bede sie czuła dająs mu taką kartke papieru z moimi bazgrołami. Ale cóż tak to jest tydzień nic nie robienia i nagle się wziąść do nauki to lekki wstrząs dla mojej głowy,nawet nie mam pojęcia za co się zabrać ehh... A tu od poniedziałku koniec ferii i zaczyna się ostra jazda z sprawdzianami na które nic a nic nie umiem Leeeeń ze mnie i już!!!! |
|
|
|
#7594 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiu-ładne zakupy! Bluzeczka cudna
![]() U mnie z kasą kruchą, więc raczej nie poszaleje ![]() Em, Fuksjaa- co to ma znaczyć?!? Chyba się na nas nie obraziłyście, Fuksjoo? Hę? Bo to tak wygląda... ![]() Ciekawa świata- pisz, co u Ciebie ![]() Skaranie boskie z Wami dziewczyny! Jedna powróci (Martusia), to trzy przestana się odywać...Ale i tak Was lubię Uhahana- gratuluję piateczki!
|
|
#7595 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie szukam odpowiedniego avatara, ale nie mogę nic odpowiednego znaleźć.
Ale znalazłam dla Krówki jak będzie mieć gorszy humor
Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-05-03 o 15:38 |
|
|
|
#7596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, ze nie bede musiała go zmieniac, Ty moja poszukiwaczko awatarów
|
|
|
#7597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym, że się martwimy. Tak sobie pomyślałam, że może Fuksja i Em mnie lubią, że przestały pisać jak się pojawiłam, może znowu powinnam zniknąć? ![]() Też gratuluję Uhahanej ![]() Ja też szukam jakiegoś ładnego avatarka, ale chyba jestem bardzo wybredna, bo żadne mi się nie podobają
|
|
|
|
|
#7598 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię adrianę limę (podoba mi się
) więc mam ją w avatarku. zwialam sobie z ostatniego wuefu i jadę do babci zrobić jej zakupy i coś tam pomóc
|
#7599 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Nawet nie wiedziałam, ze na wizazu jest tyleee watkow Jeju w tym roku juz 18-stka nam stuknie
|
#7600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ehh...byłam dziś szukać butów i nadal nigdzie nie ma takich jak ja chcę... Miałam dzis poważną rozmowę na gg z jednym takim chłopakiem z którym kręciłam a potem ni z tąd ni zowąd zostawiłam (tzn. nie chciałam się wiazać i zerwałam kontakt mówić że lepiej zostańmy kolega i koleżanką)...okazało się, że on do dzis to pamieta i że do dziś mu przykro i nie rozumie dlaczego to zrobilam (a to było w sierpniu)...i musiałam mu wszystko wyjaśnić, jaka to ja jestem zła i że w sumie na każdej imprezie z kims kręce a potem są takie sytuacje...poprosił żebym napisała ilu tak mniej więcej w podobny sposób skrzywdziłam - to mu napisałam :/ Powiedział, że nie ma już do mnie takiego duzego żalu jak kiedyś, że już poznał inną równie fajną i jest z nią szcześliwy...i wkońcu w rozmowie wyszło, że mi podziękował za to co zrobiłam...że oddałam mu tym przysługę, że czegoś nauczyłam...hmmm ta romowa mnie w taki dziwny nastrój wprawiła....Nie, nie jest mi przykro z jego powodu, wogóle nie żałuję że tak się zabawiłam jego kosztem, ale nie myślałam, że jeszcze kiedys przyjdzie mi z nim rozmawiać. Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2007-02-02 o 18:53 |
|
|
|
|
#7601 |
|
Konto usunięte
|
Djapira witaj
|
|
|
|
#7602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#7603 |
|
po prostu Em :)
|
Martusia, bardzo się cieszę, że wróciłaś. Naprawdę.
![]() Szkoda, że tyle w życiu się zmienia. Już sama nie wiem co tu pisać. U mnie jest tak, że sama nie wiem jak jest, więc nie ma o czym pisać. Dostałam dziś 5 z odpowiedzi z matmy i to chyba jedyna efektowna rzecz. ![]() Kiedyś wrócę tak naprawdę.
|
|
#7604 |
|
Wtajemniczenie
|
Em ja też bardzo się cieszę, że Cię widzę
![]() Dobrze, że kiedyś wrócisz naprawdę. Ja żeby wrócić potrzebowałam 5 miesięcy, żeby poukładać sobie wszystko w życiu. Ty też kiedyś sobie wszystko ułożysz i twedy do nas wrócisz
|
|
|
|
#7605 |
|
Zadomowienie
|
Djapira Witam
Właśnie szykuję się na połowinki kumpeli Mam zamiar wytańczyć i zapić problemy Kurcze, co zrobić z tymi urodzinami Ł.?
|
#7606 |
|
Wtajemniczenie
|
Wytańczenie i zapicie jest niezłym sposobem
W moim wypadku byłoby to przedewszystkim wytańczenie.A co do urodzin to życzenia zawsze możesz mu złożyć
|
|
|
|
#7607 |
|
Zadomowienie
|
W moim też przede wszystkim wytańczenie
A domówki to już coś innego ![]() Właśnie mam zamiar mu złożyć życzenia, ale jeśli będziemy nadal skłóceni to będzie mi dziwnie... Myślałam, żeby już wcześniej mieć to pogodzenie za sobą, ale nijak nie mogę się zebrać... Ehh... Ale wam marudzę
|
#7608 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
jak ja bym chciała już mieć ferie jeszcze tydzień, wytrzymać ten tydzień...![]() ale i tak wisi nade mną widmo pisania pracy na konkurs z polskiego a wybitnie mi się nie chce przeczytałabym jakąś fajną książkę, ale nie mam koncepcji jaka to mogłaby być, miałam dziś iść do biblioteki, a zapomniałam ![]() ![]() w poniedziałek mam pierwsze kółko z WOSu, cieszę się bardzo muszę się pochwalić, 2 dostałam z maty (no, serio się chwalę, bo spr. masakryczny, i nie będę musiała poprawiać ) najwyższą oceną było 3 miałam 9/24 pkt ![]() 3majcie się
|
#7609 |
|
po prostu Em :)
|
ciekawa świata, wiem, jaka jest satysfakcja z takich dopów
często cieszę się z nich dużo bardziej, niż z wysokich, spodziewanych ocen. bo to jest takie "wiem, że nie umiem, ale przynajmniej nie będę musiała drugi raz twego udowadniać" ![]() także gratuluję ![]() właśnie dostałam zaproszenie na 18-stkę dwóch kumpel z gimnazjum. ale będzie jazda znowu mam zamiar wreszcie się upić, bo w sylwestra mi nie wyszło!chwilowo mam fajny humor, więc korzystam i piszę
|
|
#7610 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio pale z matmy poprawilam na 2, na polrocze mam 3 a nawet na ta troje nie umiem. pamietam ze pod koniec 1 klasy kobieta chciala mnie pytac na 5 (chyba mnie lubi)
cala 3 gimnazjum mialam korki i nawet to za wiele mi nie dalo. tylko czekam az w 2 klasie skonczy mi sie chemia i fizyka, to bedzie piekne![]() em ciesze sie, ze humor Ci dopisuje mi sie odechcialo chodzic na 18, bo przewaznie sa daleko od domu i trzeba sie tluc pekaesem, "spac" (a raczej meczyc sie) te pare godzin nad ranem u kogos w domu i w ogole ale marudze
|
#7611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no u mnie podobnie, z maty jak odda sprawdziany, to taka radość zwykle mam 3, ale tym razem dop mnie jak najbardziej satysfakcjonuje ![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle na macie śpię, zadań domowych nie odrabiam, jak mi się chce to spiszę przed lekcją, ale babka i tak nie sprawdza, w ogóle często nawet nie wiem jak nazywa się dział który przerabiamy ja z fizyką się pomęczę przez 3 klasę, z matą też, ale z fizy nauczę się teorii i 3 może będzie (zadania - fe serio, wolę kuć fizę - teorię niż chemię... czy biologię... jestem na mat-fizie więc skoro mam te 3 to powinnam maturkę rozsz. napisać tak na... eee... 50-60 %
|
|
#7612 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja będę inna: teraz uważam matematykę za najważniejszy przedmiot. I mimo wszystkich fukncji trygonometrycznych, ciągów, limesów, sinusoid i cosinusoid staram się nie zniechęcać.
Niby w pierwszej klasie miałam 5, ale teraz nie wiem, jak to będzie... Mam nadzieję, że tak samo ![]() Za to nienawidzę historii i celuję w 3, chociaż mam cichą nadzieję, że będzie 4 [ostatnio dostałam dwie piątki, którymi się tu wszem i wobec chwaliłam heh]. A i za biologią nie przepadam. I za polskim, ale to tylko trochę. Jezu, jak mi się nudzi... Siedzę sama w domu i myślę, co by tu zrobić i ŻADNEJ koncepcji nie mam. Znaczy mogłabym zrobić parę rzeczy, ale tych co mi przychodzą do głowy, to mi się po prostu nie chce robić. Poszłabym na jakąś imprezę kurde... 'Wytańczyć i zapić' dobry sposób. Szkoda, że w ten łikend nic się nie zapowiada. Jej, chyba umrę z nicnierobienia.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie dopiero w liceum pokochałam histę... wstyd mi trochę "udawać" pasjonatkę, bo tak niewiele z tej histy wiem... ale czuję, że to jest ta dziedzina, którą chcę zgłębiać, jedyny przedmiot, którego się "bezboleśnie" uczę, bo najzwyczajniej w świecie mnie to interesuje i jak na razie dobrze jest ![]() jeszcze teraz zainteresowałam się WOSem i chyba też zdam sobie maturkę z WOSu, pasuje do histy i też krąg moich zainteresowań ![]() tylko tak często nachodzą mnie wątpliwości, czy dam radę szczególnie o histę mi chodzi, o analizę źródeł na rozsz. maturze gdzie często trzeba być Duchem świętym żeby wiedzieć o co chodzi ![]() w gimnazjum i jeszcze 1 klasie LO kompletnie histę olewałam, teraz mi się odmieniło... tak żałuję tej pierwszej klasy zmarnowanej zwłaszcza, że babka ciekawie opowiada (dla mnie ciekawie, bo klasa śpi, jak ja na macie zresztą...) ale tu elaborat napisałam... wybaczcie... BTW: dziękuję za takie przyjęcie ![]()
|
|
#7614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam... Z tą różnicą, że ja właśnie jestem tak, jak reszta Twojej klasy. W każdym razie nudno by było, gdyby wszystkich interesowało to samo ![]() Dalej się strasznie nudzę...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#7615 | |||
|
Zadomowienie
|
Krówka wiedziałam że Ci się spodoba
, jak coś jeszcze zobaczę to wkleję, ja lubiłam ten Twój z kubkiem, fajny był .Cytat:
).Cytat:
Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#7616 |
|
Wtajemniczenie
|
Prawie druga, ale dobra... piszemy
![]() Właśnie wróciłam do domu od TŻa, obraziłam się na mamę, bo jak przyszłam to zaczęłam jej coś tam opowiadać, a ona konkretna olewka na drugi bok i dalej spać No nic to...Co do szkoły na szczęście mam jeszcze tydzień wolnego, ale wiem, że będę musiała się uczyć. Jestem w klasie humanistycznej no i faktycznie bardzo lubię polski, historię, WOS i jeszcze WOK ![]() Z matmy, fizyki i chemii jestem tak cienka, że szok... Na semestr miałam 2 z fizyki porażka z mojej strony, ale tak naprawdę jakoś wcale mnie nie martwi. Za to z polskiego na semestr miałam 6 (ale się paskudnie chwalę), bo pisałam pracę na jakąś olimpiadę czy cuś takiego ![]() A maturkę chciałabym zdawać z polskiego, angielskiego, historii i WOSu ![]() Idę chyba spać czy coś... sama nie wiem
|
|
|
|
#7617 |
|
Zakorzenienie
|
Djapira witaj
Ja wróciłam z rocko, kocham pana Eliasza_ tatę mojego kolegi- powiózł mnie pod sam domek, a zaczęło strasznie padać Ogólnie było super wytańczyłam się wybawiłam i świetnie się czułam w towarzystwie mojego Bartusia ... Jejciu on jest taki kochany, ech szkoda że tylko w weekend sie widzimy ale jesio jutro się zobaczymy już nie mogę się doczekać Dobranoc Btw przepraszam że nie odpisuję na wsze posty ale mam dość szkoły
|
#7618 |
|
Zadomowienie
|
To ja też się zamelduję, że wróciłam
Było całkiem przyzwoicie, ale ciągle myślałam o tym jakby mogło być pięknie z NIM...Dobra, idę spać -_-'
|
#7619 |
|
Konto usunięte
|
Alatienka myślę, ze spokojnie możesz złozyć mu zyczenia urodzinowe nawet jak teraz jesteście skłuceni (to moze byc okazja do pogodzenia) to kiedyś jednak coś Was łączylo.
Wy tu o ścisłych przedmiotach a ja ze wszystkich mam 2 i z matmy i z chemi i z fizy...wstyd ![]() Och mi tez chce się na impreze...bardzo...a tu nic, wszyscy powyjeżdżali...moze w piatek gdzieś wyskoczymy z dziewczynami. |
|
|
|
#7620 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zazdroszę Wam świetnej zabawy
Też chętnie bym gdzieś potańczyła ![]() Dzisiaj już mam o wiele lepszy humor niż w nocy jak wróciłam, zaraz idę się myć, później posprzątam i mam pojechać do reala po zakupy Jestem jakaś dziwna dzisiaj, bo jak nigdy chce mi się pochodzić na obcasach ![]() Wogóle wczoraj TŻ powiedział mi coś takiego, że się poryczłam... z radości |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Już nawet przestałam się tym tak przejmować.
obrze,że ci się wreszcie ulożyło z TŻ-tem.

Jeju w tym roku juz 18-stka nam stuknie 
ale będzie jazda
szczególnie o histę mi chodzi, o analizę źródeł na rozsz. maturze gdzie często trzeba być Duchem świętym żeby wiedzieć o co chodzi