|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
agulaa ta lampka jest świetna i daje własnie takie światełko aby aby.
http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=spoka brumek niezły tort! Czemu już jesliście, miał być na weekendowa impreze ![]() brum da sie rozłożyć na części ta słomke z bidonu? Nie wiem jak go dokładnie myć i strasznie mnie to wkurza
|
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
no sporo...jak mi sie uda Tz przekonac na pewno dam znac wczesniej
|
|
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
Brumku, no to na pewno wszystko wyszło jak trzeba, tylko musisz dać mu czas żeby się "przegryzł".
Lili, mnie te mieszadła też trochę przestraszyły. Mam mikser tylko z metalowymi końcówkami, więc nic nie zmieniałam i wszystko wyszło. Carmela, ta słomka składa się z dwóch części. Bardziej się nie da jej rozłożyć. |
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj jak
wyrywasz? Ja wyrwałam i myślałam że nie wsadze później ![]() Jest silikonowy ustnik i 2 części plastikowe rurki-jedna grubsza i jedna chudsza, łatwo to się Wam wyciąga? |
|
|
|
#3637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słomkę ja tak jak Marzenka obrabiam - wyciągam z bidonu całość (przy otwartej dziurce ), rozdzielam na dwie części i myję.Cytat:
![]() Cytat:
No patrz, a ja się ślepo posłuchałam i zmieniłam mieszadła w połowie roboty I z drżeniem serca czekałam, żeby mi się masa "zważyła". No i zważyła się ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
Wyrywam właśnie i z wsadzeniem nie ma żadnego problemu.
|
|
#3638 |
|
Zadomowienie
|
Carmela, a my o tym samym bidonie mówimy?
http://allegro.pl/kubek-niekapek-260...546664529.html U mnie jest silikonowy ustnik + rurka jedna w całości. Nic się więcej nie rozkłada. |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że o innym
My mamy ten: http://allegro.pl/nuby-bidon-pstrycz...508151406.html |
|
|
|
#3640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To sie dogadaly....zaraz sie okaze ze Brumek ma jeszcze inny my mamy taki http://allegro.pl/show_item.php?item=2538975667 i tam sie rozklada na czesci pierwsze ta slomka Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:31 |
||
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój jest chyba taki sam, tylko mniejszy i z uszkami. Kurczaki moja słomka taka twarda i za każdym razem mam wrażenie że jej mycie jest ostatnie i już się złożyć nie da. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Tymek ma ten sam co Sarenka, nawet ten sam kolor ![]() a i zapomniałam napisać TZ idzie jutro zrobic sobie SARA na przedramieniu
|
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Brumek ma Aventa z tego co pamietam... ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
ups... to chyba cos pomieszalam ( Brumku zrob sprostowanie) WOW, pokazcie efekt koncowy... Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:42 |
||
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
a może to ja mieszam
![]() Sama jestem ciekawa jak diabli, TZ jest juz w Trójmieście, ja siedze w Świnoujściu, a on nawet nie porobił fotek telefonem jak był na konsultacji
|
|
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ze Szymek Madziulki ma Nuby, bo od niej zgapilam ten nuby ale takiego samego modelu nie znalazlam...i wzielam ten z uszkami, mniejszy
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-18 o 00:56 |
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sobie pogadałyśmy Ja mam ten Aventu, co Marzenka pokazała. Nawet dwa Ale u mnie się ta rurka, Marzenko, rozkłada na dwie części Jakieś magiczne te bidony, że u każdego co innego ![]() Carmela - ale jestem ciekawa co mu wyjdzie ![]() ......................... .... Monia i Adrji - uważa się Was za zaginione i uprasza o natychmiastowy powrót!!!!!!! ......................... ...
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Nie spimy od 4.51 Miłego dnia ![]() Tak BTW Scio tez nam zaginęła
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dwie krechy! Co prawda druga słabiutka, ale mam nadzieję że trzy testy się nie mylą
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak z rana na chwilę zajrzałam, a tu takie nowiny, super, bardzo się cieszę ![]() My ostatnio przenieśliśmy dziewczyny do jednego pokoju, więc było sporo roboty: malowanie, przemeblowywanie i układanie. Teraz sypialnia została do zrobienia i jakoś tak ciągle zalatana jestem. Uciekam, bo zaraz do okulisty jadę zobaczyć jak bardzo mi się wzrok popsuł ![]() sobotnio-słoneczne buziaki |
|
|
|
|
#3650 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My dzisiaj znowu sami, bo mąż wiezie naszym autem brata kolegi do ślubu... A myślałam, że gdzieś pojedziemy w trójkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tort Brumku prześliczny Ci się należą.Tymcio jest boski, a w tych szelkach to już w ogóle ![]() Super!!! Cytat:
Cytat:
Tatuaż koniecznie pokaż ![]() Cytat:
Cytat:
Więc mamy winowajcę Twoich słabnięć ![]() Alibany, a Ty co tak zaginełaś, gdzie się podziewasz |
||||||
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!!! strasznie się cieszę i gratuluję!!! ale super
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Helenko z okazji Twoich pierwszych urodzin życzę Ci spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!!
|
|
|
|
#3653 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny!
![]() mam nadzieję że nie okaże się że to jednak nieprawda.... robiłam wczoraj rano, wieczorem i dzisiaj rano, wszystkie trzy z dwoma kreseczkami....jakoś nie bardzo jeszcze dociera Cytat:
Cytat:
mój przystojniak a tort świetny!!! Cytat:
mam nadzieję że się kiedyś poznamy Fajnie że rodzice są! Udanej imprezy! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będzie fajnie, na pewno Ale nie dziwię Ci się, ja też małego na całą noc nawet nie chciałabym zostawiać Kilka godzin, czy w ciągu dnia tak, ale w nocy jakoś dziwnie... Cytat:
ciekawe jak wyjdzie ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Helenko, wszystkiego najlepszego!!!
|
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu gratulację! Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki ![]() Ale jestem ciekawa co będziesz miała Cytat:
![]() BTW; Bez sensu, że w Lidlu nie ma przymierzalni, i nie można zwrócić towaru- jedynie wymienić na inny. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Heleno wszystkiego najsłodszego!
|
||
|
|
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Cytat:
bry u nas pobudka po 6 (koopa i głód nie da pospać )ale udało się łobuza spacyfikować i obudził się przed 9 ![]() jak wstał to sobie chodził między swoim pokojem, naszą sypialnią i salonem-przynosił nam zabawki i był taki szczęsliwy przy tym Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-08-18 o 09:57 |
||
|
|
|
#3656 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnie! Cytat:
![]() Cudo Cytat:
ostatnio siostra chciała wziąć Lili bo jechali na zakupy i normalnie mi się plakać chciało jak odjeżdżali - jakby co najmniej na tydzień jechała ![]() Ale kochana z drugiej strony należy Ci się.. należy Wam się takie wspólne wyjście idz i baw sie dobrzeCytat:
) zaraz poszukam w necie i Ci podesle jakie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę wyciągnąć tż do ikei i pomacać na żywo Dzięki Carmelko ![]() Cytat:
Ja kupiłam z babydream i niech go tak... ![]() Cytat:
Pytanie jak do Marzenki, kapie Wam z niego? Pochwalcie się efektem ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj bez problemu przyjmuja![]() Cytat:
![]() I oczywiście zapomniałam... ![]() Helenko wszystkiego co najlepsze, rośnij zdrowo i szczęśliwie! |
||
|
|
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
Aniu, to super! ogromne gratulacje!
Dzień dobry mamusie ![]() mam do oddania 2 puszki pepti 2. za cholere nie mam co z nim zrobić. Zuzka jest juz na normalnym bebilonie, nie moge tego sprzedac bo handel lekami jak sie okazalo jest nielegalny chcialam oddac lekarzowi zeby oddal komus potrzebujacemu ale ona nei moze trzymac w gabinecie i bla bla bla.. szkoda mi zeby stalo i sie zmarnowalo, wiec jak ktoras chetna to oddam tylko wyslalabym w poniedzialek, bo male problemy z kregoslupem uniemozliwily mi dzisiaj poruszanie.
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - aż krzyknęłam, jak to przeczytałam!!!!! Tak sie ciesze, kochana
Ja nie wiedziałam, ale przeczuwałam ![]() Normalnie cała gęba mi się cieszy z radości
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Lili znalazłam
![]() Ja kupiłam takie, bardzo ładnie wyszczulają talię i te wlasnie drugie cycki ktore po ciąży też miałam jedyne co... straaasznie ciężko to cholersto ubrać http://sklep.hannastyle.com.pl/figi-...smetyczne.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

zębole

Mam mikser tylko z metalowymi końcówkami, więc nic nie zmieniałam i wszystko wyszło.
wyrywasz? Ja wyrwałam i myślałam że nie wsadze później 
I z drżeniem serca czekałam, żeby mi się masa "zważyła". No i zważyła się 

Ci się należą.
Nasz przyjaciel kupił dom, jest okazja zebyśmy sie wszyscy spotkali-bedzie z 7 par!!!Wszyscy nasi przyjaciele,juz nie moge sie doczekac-po studiach kazdy sie rozjechał,widywalismy sie pojedynczo ale wszyscy razem...bardzo dawno.No ale jak ja zostawic................. ....jak znam zycie to pewnie nawet nie zauwazy, ze mnie nie ma

Zakończone: 2