|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
oj tak
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu GRATULACJE !!!!! Ja bedzie juz potwierdzone to umieścimy fasolke na pierwszej stronie razem z Mateuszkiem.
Helenko wszystkiego najlepszego Agulaaabar średnio jedziemy około 20 godzin w tym prom 2 godziny. Ale kiedys zima jechaliśmy prawie 30 godzin. |
|
|
|
#3663 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
Cudo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tych 30 godz to nie zazdroszcze |
|
|
|
|
#3665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiki nie próżnuje
![]() Cytat:
![]() Powodzenia u okulisty ![]() Cytat:
A u Was ile metr?2. Cytat:
![]() A mąż co na to? Oszalał? ![]() 2. 1. 2. ![]() Cytat:
|
|
#3666 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Cookie jak byś już żywcem nie miała co z nimi zrobic to mogę zapytać szwagierki.. jej synek ma 8 miesięcy i wiem że mu dawała ten Pepti.
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Aaniu, nie będę oryginalna- WIEDZIAŁAM!
)Carmela, no i wszystko jasne. Brumek, ale ta plastikowa rurka jest u Ciebie z dwóch części? U mnie silikonowy ustnik+rurka=2 części. Tylko teraz widzę, że zaczęli robić też większe bidony 300ml, a my koniec miarki mamy 200ml. Może w nich jest rurka składana?Agula, po upuszczeniu czy potrząśnięciu jedynie kilka kropel może się pojawić. Uważam, że jest dobry i szczelny w porównaniu do innych bidonów. Helenko, sto lat ślicznotko, spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń! Piwnooka, Oliweczko, udanych imprez urodzinowych. Pogodę macie bajeczną. |
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Helenko - sto lat w dniu urodzin!!!!!
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko powiedz mi, czy na linii pleców gdzie się materiał kończy "nie wyleje" się to co się tam nie zmieści? Masło maślane, ale wiesz o co mi cho? Cytat:
Pytałam już kilka razy ale chyba nie doczytałaś (albo nie chcesz powiedzieć Ja mam straszny sentyment do tego kraju... bardzo mi się podoba. Chociaż ludzie już mniej |
||
|
|
|
#3672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I podpinam się pod życzenia dla Helenki Lili ja jestem grubsza i u mnie takie gorsety się nie sprawdzają
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzena też myślę, że Adaś będzie miał siostrzyczkę
|
|
#3674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aby wszystko było po Twojej mysliCytat:
Cytat:
mnie został brzuszek który trochę wystaje(przyzwyczaiłam się) i 6 kg wiecej niz przed; miałam pas wyszczuplający tylko kurde mi się zwijał i mnie wkurzał nieziemsko.
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
Wooooooow Aniu
Gratulejszyn ![]() Wspaniała wiadomość Helenka sto lat Brumciu kolor tortu fenomenalny ale powiedz kochana bo wiem ze u was tez ma być dużo gości czy pieczesz 2 torty czy obdzielasz tym jednym ![]() Kajoolku przepis świetny aż slinka cienkie ale trochę wydaje sie być pracochlonny ? A przepis na biszopt fajny ze nie trzeba oddzielić jaj. Tylko ta masa z białek - a co poczynić z zoltkami
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę ciast upiecze moja ciocia - mistrzyni świata jeśli chodzi o słodkości ![]() 2. I mi z wczoraj dużo żółtek zostało ![]() No dobra, lecimy się karmić
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej. Ciepło Oliweczka, Piwnooka udanych imprez urodzinowych życzę.
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie takiego efektu nie było, dodatkowo możesz podciągnąć je szelkami żeby się nie obsuwały. Najlepiej pójść do sklepu i przymierzyć Bo np może się okazać że jak jesteś wyższa to nie dostaną Ci pod same piersi, albo będzie Ci wygodniej w innym modelu. musialam nie dopatrzeć, oczywiście że nie tajemnica.Najbliższe większe miasto to chyba Essen/Duisburg/Dortmund. całkiem na zachodzie niemiec - 60km od Holandii Jajecznice dla tz
|
||
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Poczynilam zaproszenia ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD
|
#3680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- helenka sto latek kochana!!!!!!!!!!
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Telik - piękne
|
|
#3682 | |||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Helenko najlepszego!!!
|
|
#3683 |
|
Wtajemniczenie
|
Agulaaabar No 20 godzin szybko bo Moj maz jezdzi jak wariat. Te 30 to było w zimę i slizgawica na niemieckiej autostradzie. Nie pogonil wtedy. Teraz jeszcze szybciej Moze sie uda bo jak wskoczymy na autostradę za Warszawa tak do samej Dunkierki we Francji dojedziemy.
Madziulka jesli doplacilas za fotelik to ok. Łaski nie robią. A jedna rzecz masz w cenie biletu. |
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blisko Renu, Boże jak tam jest pięknie ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Zaraz biorę się za: http://www.mojewypieki.com/przepis/c...leczna-kanapka
|
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne!
Cytat:
Fakt, ładnie i czysto przede wszystkim, ale i tak wolalabym w polsce ![]() Jeszcze poodkurzac i zmyc salon i finito;D Nie mam pomyslu na obiad... do sklepu nie pójdę-nie jestem samobójca;/ musze zobaczyc co mam w domu... maaatko jaki upał
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek Tymek tak się upodobnił do Ciebie
A zapomniałam, tort wygląda doskonale Telik szacun, za chęci. W życiu bym nie poczyniła takich zaproszeń ani żadnych innych.
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Telik, zdolniacha z Ciebie i masz wyobraźnię.
![]() Lili, to kiedy mogę wpaść na kawę i ciacho? ![]() Hania drugi raz z rzędu zasnęła wieczorem sama w swoim łóżeczku. (takie cuda ostatnio miały miejsce jak jeszcze nie siedziała![]() Tż ma w pracy maraton i nie ma go już 6 dzień, musimy jeszcze do czwartku wytrzymać same ... Dzisiaj się zmobilizowałam i posprzątałam całe mieszkanie (zazwyczaj sprzątam jak jest w domu, i Hania nie jest do mnie przyklejona)- czuję się jak po aerobiku. Ugotowałam jeszcze obiad i idę się byczyć póki mała ma drzemkę.
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Helenko Sto Latek
Aniu Gratulacje ja mam niekapek z którego nawet kropla nie kapnie a przerabialiśmy chyba z 10 kubków ![]() |
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaale gorąco ufff.... ![]() Ide wsadzić Lili do wanny niech się popluska dla ochłody
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Nas też ciepło ale upały dopiero na dniach maja być |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

chcialam oddac lekarzowi zeby oddal komus potrzebujacemu ale ona nei moze trzymac w gabinecie i bla bla bla.. szkoda mi zeby stalo i sie zmarnowalo, wiec jak ktoras chetna to oddam

Zakończone: 2
Ci się należą.
A u Was ile metr?
wszedzie po jakims czasie odsylaja mi maila, ze handel lekami jest zabroniony i ogłoszenie zostało usunięte, ot. tylko na allegro nie próbowałam, bo nie mam konta

zębole
U mnie silikonowy ustnik+rurka=2 części. Tylko teraz widzę, że zaczęli robić też większe bidony 300ml, a my koniec miarki mamy 200ml. Może w nich jest rurka składana?
Pogodę macie bajeczną. 

musialam nie dopatrzeć, oczywiście że nie tajemnica.
Nasz przyjaciel kupił dom, jest okazja zebyśmy sie wszyscy spotkali-bedzie z 7 par!!!Wszyscy nasi przyjaciele,juz nie moge sie doczekac-po studiach kazdy sie rozjechał,widywalismy sie pojedynczo ale wszyscy razem...bardzo dawno.No ale jak ja zostawic................. ....jak znam zycie to pewnie nawet nie zauwazy, ze mnie nie ma

(takie cuda ostatnio miały miejsce jak jeszcze nie siedziała