|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Cytat:
Filmik się wgrywa na vimeo ))) Cytat:
![]() Kurde, dla mnie róż właśnie robi cały makijaż! Róż + tusz do rzęs i mogę wychodzić z domu )Cytat:
Porób te wszystkie badania, dobrze że Ci dał spokój, przynajmniej będziesz wiedziała co i jak. Wymiatasz ![]() Poproszę o aplauz Wróciłam z pracy, zrobiłam HIIT 20 (jednak lepiej mi się ćwiczy wieczorem, mam o wiele więcej sił), spociłam się jak świniak, wzięłam prysznic, wróciłam do pokoju a tam czekał na mnie Sommersby i kawałek pizzy (Giuseppe, wiec w sumie maly). Ale to trzeba być mną żeby turbo zagryzać świństwami Niiic to.W pierwszy weekend września jadę nad morze!!
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami mam wrażenie, że już lepiej nie chodzić do lekarza i nic nie wiedziać, bo oni nas bardziej krzywdzą niż pomagają ... :| Cytat:
za ćwiczenia ![]() . Też miałam dzisiaj sommersby i pizzę :/. Przesadziłam z chorobą, żyję, chodzę i mam się dobrze, ale potwornie się przeziębiłam, nie mogę przeżyć minuty bez chusteczki Co do makijażu - ja używam tylko bb kremu i tuszu, czasem różu. A teraz nie używam różu, ale np. czasem maluję usta na jakiś intensywny kolor, może dlatego ten róż mi nie pasuje . Ale generalnie tusz+ bb i jestem gotowa . Jak widzę takie teksty, że środkiem antydepresyjnym jest aktywność fizyczna to od razu mam Ewkę przed oczami .
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jakos pojechaly w torbie
![]() Cytat:
![]() daj spokoj kto by sie nie skusil
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekanie przed policją zawsze w modzie
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, bo Cię namierzą i dopadną
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Panowie, tutaj!
|
#2017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)) brawa się należą, bo dzisiaj dałam czadu I, odpukać, nawet nie bolały mnie plecy!Ewka Ewka... bo ma rację!!!!!!! Nie ma nic lepszego niż moment po ćwiczeniach, endorfiny szaleją i można góry zdobywać Uwielbiam to!Wiadomo! Nie żałuję, pychota A jutro zrobię 55 min więc luuuz, uciekne ![]() Co nabroiłaś?? ![]() Linkacz w klubie!!!!!!
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, a gdzie jedziesz nad morze?
Oglądam Karoli filmik, ale coś długo mi się ładuje i muszę robić przerwy ![]() Jezu, po drugiej stronie ulicy kładą kostkę brukową i normalnie już wytrzymać nie można- codziennie od 7 tłuką, hałasują tak, że nawet przez szczelnie zamknięte okno wszystko bardzo słychać. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-17 o 20:01 |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę tu napisać ;xxxx
Ja chcę zobaczyć ten filmik, a będę mogła dopiero po robocie NEVAAAA! Nie pójdę bez walki!
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek sama im się oddam
Gdzie wszyscy
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tak glosno slucha radia i tv że to az niemozliwe...Laura ale pan od iphone to taki troche niepewny byl nie?? pamietam jak pisalas o tym to sie dziwilam bo nie bylo ani allegro ani nic takiego ??
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się wkurzyłam, że zamówiłam sobie białego iPhone na allegro - cała wypłata pooooooszła! Ale uznałam, że skoro pracuję to kupię sobie coś trwałego, coś o czym marzyłam.. Bo poprzedni miesiąc wydawałam na pierdoły.
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Laura, a ten iPhone był po jakiejś promocyjnej cenie? Cholera, ale pecha miałaś. Swoją drogą ludzie to też są głupi- kantują i czują się bezkarni
Ja muszę też kupić nowy telefon, ale chyba zdecyduję się na Samsunga Ace, bo niedrogi, nie chcę brać na umowę, bo przepłacę. iPhone jest niekompatybilny z większością sprzętów w Europie, a też o nim marzyłam :C Dlatego też mnie zastanawia, czemu niektórzy kupują namiętnie MacBooki.
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka, jego promocyjna cena była ZBYT promocyjna i teraz mam za swoje!
Dobrze, że płaciłam tylko zaliczkę, bo byłoby kiepsko! Ja swojego HTC wzięłam w styczniu na umowę, ale skoro mogę spełnić swoje płytkie marzenie to czemu nie To maleństwo wystawię na allegro i pewnie szybko pójdzie. No to prawda, przy iPhonie można się ładnie nasztukować, ale czego się dla niego nie robi Wyszedł jakiś nowy LG Swift 7, cudo
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-08-18 o 00:10 |
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maczki są po prostu lepsze, więc warto .
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko jest wyciągnąć z iPhone full możliwości w europie na windowsie, sama o tym wiesz
nie można korzystać ze wszystkich aplikacji, korzystać ze wszystkich funkcji. Jak dla mnie to chyba jest sens tylko kupić iPhone jak ma się MacBooka, na windzie zwyczajnie uważam, że szkoda kasy, lepiej kupić coś, co ma system Android
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka, mam teraz Androida - mój telefon wytrzymuje góra 2 dni. Nigdy więcej tego cholerstwa! Chyba, że trafiłam na jakiś wadliwy model
![]() Winyl, Ty chyba masz iPhone. Dobrze kojarzę?
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Bo smartfon to nie jest sprzęt, który cechuje długa żywotność baterii- one zwykle trzymają dzień, dwa. I to w małej mierze zależy od tego czy masz Androida, bardziej od tego ile korzystasz z tego telefonu, jaki ma procesor itp. Ogólnie tego typu zabawki nie są fajne dla kogoś, kto chce, żeby bateria trzymała kilka dni. Tak samo niemożliwością jest, żeby np. laptop na baterii działał pół dnia
![]() Ale ogólnie co kto lubi Ja bym się nie zdecydowała, bo w Polsce ceny urządzeń tej firmy to złodziejstwo i tyle. W Stanach iPhone czy MacBook nie daje po kieszeni, a w Polsce bardzo :/ Jak większość produktów zresztą.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-18 o 19:08 |
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do laptopa to fakt, ale za to netbook wytrzymuje mi cały dzień U nas faktycznie cena jest kosmiczna. Mój naczelny zamawiał Mac'a w UK. Zastanawiam się nad tym samym Wakacyjne flirty są taaaaaaaaaakie miłe
|
|
#2032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem, żyję, tęskniłyście? ![]() Przeżyłam chwile grozy, w czwartek po pracy miałam wypadek, lanos aktualnie stoi w garażu i czeka na części,a ja zastanawiam się który bank okraść ![]() Ogólnie od czwartku czuje się jak przepuszczona przez maszynkę do mięsa. Wczoraj dopiero wróciliśmy do naszego mieszkanka. Przyjechali znajomi i koleżanka, która mieszka daleko od nas (pisałam Wam kiedyś jak do niej jechałyśmy ), faceci walnęli focha, my się nawaliłyśmy Ale było bosko, jakbyśmy znowu były młode, wolne, powtórka we wrześniu Nadrobię i wpadam do klubu Cytat:
![]() Ja uzywam zalotki, ale wbrew poradom-na pomalowane rzęsy Cytat:
Ja wzięłam jedną wagę z domu, może jutro się zważę Co do Essence to kupiłam dzisiaj w SP nowy krem, wzięłam z ciekawości, teraz patrze że nawet na kwc nie ma recenzji ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nej-skory.html Cytat:
trzymam na czarną godzinę :PA co do snu ... Dzisiaj spałam do 11:00, zrobiłam naleśniki i padłam znowu do łóżka. Obudziłam się po 14:00 i ledwo zwlokłam się z łóżka. W międzyczasie miałam sen o tym,że jestem w ciąży,a ruskie papierosy kosztują 13zł. za paczkę Cytat:
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-08-18 o 19:31 |
||||
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, mój TŻ jeszcze jak miał naście
lat, wziął antydepresanty (tak z ciekawości) i mówi, że za cholerę nie dało się zdołować Ogólnie przy tego typu środkach nie ma wybuchów nagłej radości, ani popadania w doły. Ale psychotropy to bym się bała wziąć eksperymentalnie WALŁAM, Monia paliła fajki w krzakach Wiecie co, jak tak patrzę na moje zakupy z lipca i z sierpnia, to większość to sweterki i jakieś bluzy z rękawem 3/4. Z letnich rzeczy kupiłam tylko dżinsowe szorty, sandały i tiszert. Brzydkie lato w tym roku na Pomorzu Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-18 o 19:44 |
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesik
Koleżanka powiedziała,że musimy się schować bo jej facet na pewno za nami wyszedł bo jeszcze wczoraj obiecywała że koniec z paleniem |
|
|
|
#2035 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- nie żyję Monia, tak jak napisałaś w klubie - schlałam się i przeżyłam WSZYSTKO Cytat:
Aga, zayebisty jest ten samsung ja jestem w nim zakochana ![]() teraz mam nokie 500, juz trudno, ale kolejny telefon chce miec duuuuzyyyy i sliczny ! i w pokrowcu z uszami i kroliczym ogonkiem ;D Cytat:
ale myślałam, że nieobecność spowodowana jest dzikimi orgiami w nowym miejscu zamieszkania, a nie jakimiś problemami Daj cynk jak zdecydujesz się na jakiś bank, księciów już kochamy, teraz czas ukraść milion(y) Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio jak byłam na jakimś piciu w plenerze, to rozmawiałam z dwoma dziewczynami które mają takie problemy jak ja - przytyły 15/20 kg w ciagu 2/3 m-cy. dlatego cieszę się, ze u mnie jeszcze nei jest az tak zle ..Cytat:
![]() moja matka musiala brac, bo miala depresje. nic fajnego Cytat:
![]() ciąża to dobry sen, symbol dobrych zmian w zyciu Cytat:
![]()
|
|
#2036 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na początku było ciężko, bo w Polsce nie było oficjalnie itunes store i właśnie z aplikacjami był problem, ale i to dało się obejść . Cytat:
Cytat:
Z UK się opłaca? Ja wiem, że z USA się bardzo opłaca tylko wiadomo, że nie opłaca się przesyłka ... Ale wiadomo, są inne sposoby .Cytat:
. A już niedługo jesień i zima Cytat:
A co to za wypadek miałaś?
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Naczelny uważa, że tak. Kusi mnie mac :ryczy: A jakby nie było w moim zawodzie potrzebny jest dobry laptop dyktafon dostałam pierwsza klasa, to teraz pora na nowy komputer!O, a którego iPhone masz? Powiedz, że 4s i zacznę płakać.. Wracam do oglądania "Sponsoringu", w końcu go dorwałam
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz strach jakiś bank okradać może przerzucimy się na staruszki? albo wdamy się w romans z milionerami? Dorwiemy jakiegoś Łapickiego jak Kamilka i ustawimy się do końca życia Nie lubię kremów z Nivea Jak przetestuje to napiszę Właśnie czytam sennik, ciekawe co za dobre zmiany się szykują
|
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak? slyszalam, ze straszna bieda ![]() Cytat:
![]() no ja wzielam ten z nivea bo byl za dyche :P masakra a z essence kupilam tusz za 10 zl i puder pogrubiajacy rzeczy, tez za 10 zl ;D taki zestaw daje bardzo fajny efekt, taki jak lubie , podobny do collosal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...f-mascara.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-do-rzes.html pokaze foty jak dostane plyte z nimi, ale pewnie nie predko, wiecie jak to jest z przekazywaniem sobie zdjec z imprez
|
|
#2040 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi kiedyś ukradli telefon w tramwaju, zgłosiłam na policję, dawno zapomniałam i po 8 miesiącach policja przyszła do mnie do domu i oddała mi telefon. Myślałam, że się złożę ![]() Co do smartfonów, TŻ kupił sobie Samsunga SIII i jestem nim zachwycoooona! Też sobię wezmę )Cytat:
![]() W ogóle chciałam się pochwalić - od miesiąca nie kupiłam żadnego ciucha. Oczywiście, po drodze wydałam kupę kasy na urlop, ale poza tym nic a nic. I powiem Wam, aż jestem w szoku ile mi zostało siana na koncie :| Jednak tu bluzeczka, tu sweterek, tu buciki i leeeeeeci. Wczoraj wstałam i na wadze pierwszy raz od.. nie pamiętam kiedy, zobaczyłam na wadze "5" na początku. Cieszyłam się jak głupek, oby tak dalej Co prawda zrzucam to na karb cudownego wynalazku jakim jest odwodnienie po imprezie Ale zawsze! Teraz tylko ćwiczyć dalej i efekty same będą się pojawiać ![]() Nie mogę dobudzić TŻa a chcę jechać na słooooooooonkooooo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Jestem na tak!
) 
i jak już doszłam do takiego wniosku to zaczęłam używać różu w kremie 

zrobie te badania ktore mi zlecil, dla swietgo spokoju, no i co, chyba bede musiala zmienic :P bo jeszcze jaralam sie, ze mam super fajne wyniki, a on mi powiedzial, ze one wcale nie sa fajne, tylko sa tak niskie bo przedawkowalam leki
za ćwiczenia
. 

Piekarnik Laury