kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 00:09   #1981
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja używam, a jak mam tusz z podkręcaną szczoteczką, to nie. Jak maluję się zwykłą szczoteczką i nie użyję zalotki, to mam takie długie i płaskie rzęsy.

Dzisiaj premierę w moim domowym SPA miał żel hialuronowy, jutro obudzę się piękniejsza

Śmietanka, właśnie mnie też ostatnio kręcą lakiery nude, ale póki lato, to szaleję z kolorami Pewnie na jesień mnie weźmie na nude, szary, czerwienie itp.
chyba jutro kupię zalotkę Lisa Eldrige zawsze używa, a ona jest moją guru

Lato to idealna pora na kolory ja się nie czuję dobrze z mocnym kolorem na palcach (poza czerwienią)

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Catrice, Photo Finish Liquid Foundation. Jeszcze nigdy nie miałam podkładu na buzi przez CAŁY DZIEŃ. Do tego faktycznie mam cerę a'la photoshop - taka przypudrowana bez pudru

Ja obecnie mam na zmianę nude - pastelowy niebieski. W essence są świetne nudziaki!
oo, używałam go, bardzo fajny Teraz to tylko BB

Mam dwa nudziaki z essence, polecam Teraz mam delikatny wrzosowy, ale zaraz zmyję i pewnie nałożę essence
Stary 2012-08-16, 00:19   #1982
agniesikk
Zakorzenienie

Używasz tego prawdziwego BB?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 00:22   #1983
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Używasz tego prawdziwego BB?
Prawdziwego w sensie? że nie Garnier itd?

Używam Skin79 Orange i jest super
Stary 2012-08-16, 00:24   #1984
winyl
Zakorzenienie

Hahahaha kocham Was .
Loriette, piąteeeczka! Też mam długie i zakręcone i nie muszę używać zalotki . Lakierów mam sporo, a wszystkie podobne . Miętowy posiadam, ale kompletnie mi nie pasuje, trzymam się moich czerwieni .

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Ja używam, a jak mam tusz z podkręcaną szczoteczką, to nie. Jak maluję się zwykłą szczoteczką i nie użyję zalotki, to mam takie długie i płaskie rzęsy.

Dzisiaj premierę w moim domowym SPA miał żel hialuronowy, jutro obudzę się piękniejsza

Śmietanka, właśnie mnie też ostatnio kręcą lakiery nude, ale póki lato, to szaleję z kolorami Pewnie na jesień mnie weźmie na nude, szary, czerwienie itp.
Czy tylko mi przeszkadza, że ten żel śmierdzi?

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
chyba jutro kupię zalotkę Lisa Eldrige zawsze używa, a ona jest moją guru

Lato to idealna pora na kolory ja się nie czuję dobrze z mocnym kolorem na palcach (poza czerwienią)

Mam dwa nudziaki z essence, polecam Teraz mam delikatny wrzosowy, ale zaraz zmyję i pewnie nałożę essence
Lisa i BB!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 00:32   #1985
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
masz klopoty z tarczyca?
ja mam od 12 r.ż. mam tez hashimoto. jutro ide do endokrynologa tsh mam najlepsze od dobrych 4 lat :P przewazni mialam ponad 10/15 jak mialam rumien to mialam 27. a teraz mam niecale 1 :P
i w ogole arczyce mam okropna. cala w guzkach, zawsze lekarze mowia uuuu brzydka :P

hehe filmik pewnie moglby zacheca ludzi do wkupienia wczasow w biurze podrozy, pomysl nad tym, zeby go sprzedac jako reklame
O cholera, to czad miałaś! Ja mam tak tylko w granicach 4, czyli na granicy niedoczynności, ale endokrynolog mi ciągle powtarza że muszę brać te leki, a jak będę chciała zachodzić w ciążę to muszę mieć 1,5 max. Nie wiem, może to jakaś autosugestia, ale naprawdę jak kilka dni zapominam o tabletkach to sen już nie ten sam i od razu puchnę! Mimo że te wyniki nie są jakieś tragiczne.

Taaaaaaaaaaaaa. Musieliby mi wybulić z milion dolarsów żebym im dała to cudo

Cytat:
Dzisiaj mowie do TZ "podaj pesete", a ten mi przyniosl zalotke
Mężczyźni Od razu mi się przypomina rozmowa przytoczona przez moją przyjaciółkę.

<ona - zrobiła brwi henną, on - siedzi w domu od kilku godzin i kmini>
On: coś.... coś... coś jest inaczej : >
Ona: no...
On: kurde ale nie wiem, coś z włosami? Jakoś inaczej wyglądasz.
Ona: zrobiłam sobie brwi henną.
On: <przerażenie w oczach>... Ale.... ale co zrobiłaś z tamtymi?

Cytat:
Ale i tak zmęczę Cię potem o więcej szczegółów wyprawy, ok?

i bardzo dobrze! to najważniejsze

już chcę zobaczyć filmik
Wiadomooo! No problemo

Cytat:
Catrice, Photo Finish Liquid Foundation. Jeszcze nigdy nie miałam podkładu na buzi przez CAŁY DZIEŃ. Do tego faktycznie mam cerę a'la photoshop - taka przypudrowana bez pudru

Ja obecnie mam na zmianę nude - pastelowy niebieski. W essence są świetne nudziaki!
Kurde, ja to jakiś sierot jestem. W ogóle nie używam podkładu, tylko puder w kamieniu. Z podkładem jak z maską.. jakoś nie lubię. Ale ciągle sobie chcę znaleźć jakiś dobry...

Ja szaleję ostatnio z pomarańczowym neonem Ale generalnie wszystko na zmianę

Cytat:

Właśnieee... powiedzcie mi.. ten BB z Garniera jest coś wart w ogóle? Czy szajs? I widziałam w super-farmie jeszcze Maybelline.. jest sens to kupować?

SKOŃCZYŁAM FIIIIIIIIIILM! Teraz tylko się musi skonwertować i potem muszę go wrzucić Ale jutro powinien być, jestem z siebie mega zadowolona, chyba najlepszy do tej pory ))

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 00:33   #1986
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, prawdziwy=ten z Azji :P Właśnie nie garnier itp.

Winyl, dla mnie on nie śmierdzi... Praktycznie rzecz biorąc zapach jest niewyczuwalny
Stary 2012-08-16, 00:38   #1987
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Lisa i BB!

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Mężczyźni Od razu mi się przypomina rozmowa przytoczona przez moją przyjaciółkę.

Cytat:
Właśnieee... powiedzcie mi.. ten BB z Garniera jest coś wart w ogóle? Czy szajs? I widziałam w super-farmie jeszcze Maybelline.. jest sens to kupować?

nie słyszałam chyba żadnej pozytywnej opinii o tym z Garniera, to właściwie nie BB, ale krem tonujący tak nazwany dla dobrego PRu... Prawdziwe BB mają masę odżywczych substancji i w ogóle są och i ach Zamów próbki, mówię Ci

i daj potem linkacza do filmiku!

Cytat:
Śmietanka, prawdziwy=ten z Azji :P Właśnie nie garnier itp.

Winyl, dla mnie on nie śmierdzi... Praktycznie rzecz biorąc zapach jest niewyczuwalny
to zdecydowanie ten prawdziwy
Stary 2012-08-16, 00:41   #1988
agniesikk
Zakorzenienie

A powiesz w duzym skrocie skad warto zamawiac itp.? Watek na wizazu jest przeogromny i przerazajacy... Tzn. konkretnie chodzi mi o to gdzie pewnie i tanio ;D
Stary 2012-08-16, 00:48   #1989
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
A powiesz w duzym skrocie skad warto zamawiac itp.? Watek na wizazu jest przeogromny i przerazajacy... Tzn. konkretnie chodzi mi o to gdzie pewnie i tanio ;D
Rzuć okiem na ten sklep: http://cosmetic-love.com/

Ten sa użytkownik sprzedaje na ebay Ja niedługo będe robiła zamówienie, wcześniej kupiłam na alledrogria.pl bo była fajna promocja i wzięłam jeszcze kilka rzeczy, ale na cosmetics.love wychodzi 20 złotych taniej już z przesyłką...

Ale co do odcienia to polecam kupić kilka próbek (nawet na all) i przede wszystkim opierać się na opinii winyla i ewelki
Stary 2012-08-16, 00:49   #1990
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Przyłączam się do prośby, bo kompletnie nie wiem jak ugryźć ten temat. Przydałoby się coś mojej papuni, bo niby jakichś strasznych niedoskonałości nie ma (jakoś daję radę bez podkładów) ale ciągle przesuszona..

Ideał na dobranoc ) Gapię się w tą fotę NON STOP.

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 01:11   #1991
agniesikk
Zakorzenienie

Dzięki Śmietanka Jutro to ogarnę na pewno! Czaję się na BB od dawna, mimo że jakichś problemów z cerą nie mam, ale bardziej mi zależy na pielęgnacji niż perfekcyjnej tapecie
Stary 2012-08-16, 02:15   #1992
Loriette
Zakorzenienie

Karola, też uważałam, że podkład to maska. Okazuje się, że dobrze dobrany jest dodatkiem do mojej buzi Jestem na tak! )
No i czekam na filmik. Z ciekawości sprawdziłam na vimeo swoje - wszędzie jest ex

Dobranoc

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:15   #1993
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak się ma nogi jak facet to się je depiluje pomaga

ej, używacie zalotki?
1. trochę przeraża mnie to, że ostatnio nie chce mi się depilować nóg i jestem w stanie zaakceptować mini odrosty :P przeważnie goliłam codziennie to co odrasta :P muszę wyciągnąć mój depilator, ale jak pomyślę o tym bólu...

2. ja nie ja muszę sobie kupić tusz z essence bo podobno jest ekstra i tani i jakiś puder do rzęs z essense który robi z nimi cuda ;> widziałam na jakimś vlogu. a jak będę miała kiedyś pieniążki , to kupię sobie porządny tusz i nie będę kombinowała :P

Fanki collosal z maybelline ! czy Wy też uważacie, że ostatnio ten tusz jest beznadziejny? ;/ kupuję ten tusz mega długo, właściwie to mój pewniak, w między czasie lubię testować różne inne, ale maybelline jest w mojej kosmetyczce zawsze. od 2? 3? lat? zawsze go chwaliłam, a ostatnio, 3 opakowania wyschły mi w drastycznie szybkim tempie
mam jeszcze jakiś awaryjny, tani z rossmana, kupiłam pod wpływem pozytywnej recenzji na którymś vlogu, i okazuje się, że jest lepszy niz collosal ;/ chociaż tz jest szczęśliwy, bo mam krótsze i mniej podkreślone rzęsy :P a ja lubię mieć dłuuuuuugie i grube
Cytat:
Łeee, mi faza na lakiery minęła, w ogóle ostatnio odnajduję się najlepiej w odcieniach nude (staję się eteryczną blondynką, chuy z tym, że w rozmiarze XL ), a ile można ich mieć
ja też lubie nudziaki przez przypadek odkryłam w sobie to uwielbienie. a zaraz pomaluję paznokcie na ciemny fiolet, bo nic innego nie mam pod ręką, a nie chcę budzic tz.

co do rozmiaru xl , kurde, ja nadal ciągle tyje, wiecie?;/ ja wiem, że nie będziecie mi wierzyły itp;napiszecie, że dobrze wyglądam, ale ta niemoc jest straszna, wcale dużo nie jem, nie aż tak żeby tyć nagminnie dawno nie ważyłam 60 kg
Cytat:

1. o nieeeeeeeeeeeeeee!
hmmmm będę czekała z niecierpliwością na Twoją recenzję, nie zapomnij napisać! Bo chodzi o to, że ja też miałam podkład catrice i był zayebisty nie pamiętam jaki konkretnie. Haczykiem było to, że on był w podobnej buteleczce do tej Twojej, no i po tygodniu używania niemożliwością było wydostanie tego podkładu z buteleczki i do smietnika, a połowa podkładu została w środku!
do niego dokupiłam sobie korektor, używałam go meeeeeeeeeeega mało, a wystarczył mi dosłownie na 4 dni!!!!!!!!!!!!! dla mnei skandal, jestem oburzona tą wydajnością ;/ i wale tanie korektory, teraz chce swietny, bo mam wory pod oczami od tego chlania :P

2. czyli trzeba zrobic napad na essence ;d

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
O cholera, to czad miałaś! Ja mam tak tylko w granicach 4, czyli na granicy niedoczynności, ale endokrynolog mi ciągle powtarza że muszę brać te leki, a jak będę chciała zachodzić w ciążę to muszę mieć 1,5 max. Nie wiem, może to jakaś autosugestia, ale naprawdę jak kilka dni zapominam o tabletkach to sen już nie ten sam i od razu puchnę! Mimo że te wyniki nie są jakieś tragiczne.
ja baaardzo źle znoszę tę chorobę, nikomu nie życzę czegoś takiego bo spoko, do tabletek dzień w dzień można się przyzwyczaić, ale jak z tarczycą coś nie gra, to konsekwencje są w całym, dosłownie całym organizmie a jaką mogę mieć nad tym kontrolę oprócz tabletek? ech
Cytat:

Kurde, ja to jakiś sierot jestem. W ogóle nie używam podkładu, tylko puder w kamieniu. Z podkładem jak z maską.. jakoś nie lubię. Ale ciągle sobie chcę znaleźć jakiś dobry...

podkład to maska jak masz ładną cerę, to nie używaj chociaż pani kwaśniewska w lekcji stylu powiedziała, że nie wypada nie malować się do pracy O_O

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:33   #1994
agniesikk
Zakorzenienie

Ej a jak tak już gadamy o kosmetykach, to używacie zelowych rozy do policzkow (tzn. czesto to jest taki multikosmetyk, do ust itp.)? Podobno te z Essence są dobre (szkoda, ze limitowanka). Wklejam o co mi chodzi:

Azjatycki cukier zachwalała jakieś właśnie z Azji, a jakaś laska napisała komenta, że kupiła za 99 groszy w promocji z Essence i jest super zaskoczona.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lu.html&next=1

Ja chce rozświetlający korektor pod oczy, dają naprawdę piękny efekt Za dużo oglądam kanałów urodowych na youtube

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-16 o 09:35
Stary 2012-08-16, 09:45   #1995
psyhe666
Zakorzenienie

Ja też uwielbiam nudziaki i właśnie w tej chwili jestem 'eteryczną blondynką' Pazury nude na łapkach i nogach, nawet w tym roku się za bardzo nie opaliłam i taka naturalnie piękna z rana

Bania, Kwaśniewska nie wzięła pod uwagę, że niektóre kobiety pracuję przy taśmie produkcyjnej np. w ubojni i tam nie do pomyślenia jest pełen makijaż i pomalowane pazury

Co do X. to nie opowiadam, bo w sumie to nie ma co Odzywamy się i jest normalnie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:57   #1996
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej a jak tak już gadamy o kosmetykach, to używacie zelowych rozy do policzkow (tzn. czesto to jest taki multikosmetyk, do ust itp.)? Podobno te z Essence są dobre (szkoda, ze limitowanka). Wklejam o co mi chodzi:

Azjatycki cukier zachwalała jakieś właśnie z Azji, a jakaś laska napisała komenta, że kupiła za 99 groszy w promocji z Essence i jest super zaskoczona.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lu.html&next=1

Ja chce rozświetlający korektor pod oczy, dają naprawdę piękny efekt Za dużo oglądam kanałów urodowych na youtube
hmmmm moja siostra chyba go ma jak wróci z obozu to Ci napiszę o jej wrażeniach. ma ładną, zdrową cerę i wg mnie ten róż jej wystarcza, używa jeszcze garnierowskiego "BB", służy jej

ja używam bronzera revlon, ale tęsknię do ukochanej galenici dawno nie używałam różu

też chcę super korektor
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Ja też uwielbiam nudziaki i właśnie w tej chwili jestem 'eteryczną blondynką' Pazury nude na łapkach i nogach, nawet w tym roku się za bardzo nie opaliłam i taka naturalnie piękna z rana

Bania, Kwaśniewska nie wzięła pod uwagę, że niektóre kobiety pracuję przy taśmie produkcyjnej np. w ubojni i tam nie do pomyślenia jest pełen makijaż i pomalowane pazury
1. ja wręcz przeciwnie, jestem upaprana owsianką, siedzę w szlafroku i ręczniku na głowie :P tz sie zalamie jak mnie zobaczy, musze sie ogarnac ;p
2. ona w ogole nie brala pod uwage, tego, ze ktos zyje w innych warunkach niz ona

Stary 2012-08-16, 10:01   #1997
psyhe666
Zakorzenienie

Bania może ona w ogóle nie brała pod uwagę, że takie pospólstwo będzie oglądać jej program

Ja też już po śniadanku Dopijam kawę, wyłączam lapka i idę się uczyć. Chociaż ze 2-3 godziny
so trójka maybe.

Stary 2012-08-16, 11:25   #1998
agniesikk
Zakorzenienie

Też mam wrażenie, że Kwaśniewska żyje w innym świecie W pewnych zawodach, nawet jak to nie jest ubojnia, po prostu nie można np. malować paznokci, chociażby w służbie zdrowia. No ale jak się siedzi przed kamerą, to łatwo teoretyzować.

Hehe, ja też siedzę w piżamie pod kołdrą, właśnie obejrzałam film "Wciąż ją kocham"
Stary 2012-08-16, 14:16   #1999
winyl
Zakorzenienie

Czy ktoś jeszcze siedzi w piżdamie i mnie wspiera?
Chyba się rozchorowałam.
Też chcę róż w żelu! Niecierpię kosmetyków w pudrze i jak już doszłam do takiego wniosku to zaczęłam używać różu w kremie . Ale ostatnio nie używam różu wcale.

XOXO
Stary 2012-08-16, 16:50   #2000
aniabaniaa
Zakorzenienie

co za obiboki

Psyhe, no, ona chyba myśli, że takie kobiety nie mają tvn style i ograniczaja się do mjm :P

w ogóle politycy, czy celebryci czasami jak coś powiedzą, to masakra

teraz w napięciu śledzę sprawę młodego Tuska i reakcje tatusia.................. ech :|

Aga, smutny ten film? dzisiaj siedzę sama wieczorem, może sobie zarzucę coś płaczliwego.

Winyl, a na wakacjach normalnie używasz swojego BB, czy stosujesz jakiś zamiennik apropo pielęgnacji

a ja wróciłam od lekarza :| zmieniłam endokrynologa. 10 lat minęło od kiedy leczę się u tego typu specjalisty, myslałam że znam swoj przypadek, a tu zonk .

najbardziej zaskoczyło mnie, gdy powiedziałam o tym swoim przemęczeniu, a on mówi, hmmm, przy takiej dawce leku, to dziwne, uważam ze to wczesna depresja , czaicie? tylko się uśmiechnęłam i powiedziałam, że nie czuję się nieszczęśliwa, tylko chce mi się spać :P na to on dalej swoje, mówi że nie trzeba bać się słowa: antydepresanty
oczywiście olałam to podejrzenie depresji :P

mam zrobić biopsję, powiedział też, ze u mnie na pierwszy rzut oka widać niedokrwistość i anemię mam caaaaaaaaaaaaaałą listę badań do wykonania, bo wg niego choruję na jeszcze jakąś chorobę immunologiczną... straszył mnie też bielactwem :| za każdym razem mówił, że niekoniecznie musi mi to grozić, ale on musi mi o tym powiedzieć żeby mnie uspokoić :P

a, no i powiedzialam, że waga rośnie ;/;/ a on powiedział, że dopóki to nie jest waga wskazująca nadwagę, to nie będzie interweniował żadną specjalną kuracją. aa no i powiedział, ze możliwe, że jest to konsekwencja po tych sterydach, nieważne że tak późno.

no i powiedział że generalnie mam chorowity organizm:P

ostatnio co miesiąc zostawiam 250 zl u lekarza

Stary 2012-08-16, 17:15   #2001
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, film generalnie ma szczęśliwe zakończenie, ale sam w sobie jest smutny. Ja w nim widziałam siebie- są pokazane wszystkie niedogodności związku na odległość, łzy, tęsknota, wątpliwości itp.

Bania, nie słuchaj lekarza z tą depresją, chyba facet nie wie jak wygląda początkowa depresja- na pewno to nie jest ciągła chęć snu. Biednaś Ty

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-16 o 17:52
Stary 2012-08-16, 19:38   #2002
psyhe666
Zakorzenienie

Załapałam mega turbo końcowookresowego doła bez powodu.
so trójka maybe.

Stary 2012-08-16, 20:28   #2003
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, film generalnie ma szczęśliwe zakończenie, ale sam w sobie jest smutny. Ja w nim widziałam siebie- są pokazane wszystkie niedogodności związku na odległość, łzy, tęsknota, wątpliwości itp.

Bania, nie słuchaj lekarza z tą depresją, chyba facet nie wie jak wygląda początkowa depresja- na pewno to nie jest ciągła chęć snu. Biednaś Ty
chętnie zobaczę ostatnio wzruszam się nawet na reklamach a szczytem wzruszenia jest dla mnie to, jak ludzie odpadaja z programów typu you can dance. kompletnie tego nie ogladam, nie znam nawet wizerunku tych ludzi, jaki stwarza im na wizji tvn, a becze i już ;D

co Ty, nie słucham go chociaż rodzice pytali jak było u lekarza (przejmują się bardzo tą moją chorobą) no i opowiedziałam im o tym, a oni teraz mają rozkminę, bo to już nie pierwsze "podejrzenie" depresji u mnie

nie wiedzialam ze tak latwo dostac antydepresanty myslalam ze o takie rzeczy trzeba sie wrecz starac , prosic lekarza
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Załapałam mega turbo końcowookresowego doła bez powodu.
no co Ty co jest! z jakiej okazji ten dol?:P

a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa za to byłam z tatuniem na wycieczce rowerowej, i przejechaliśmy UWAGA 15 km! dla mnie to mega wyczyn po przejażdżce nie omieszkałam napić się piwa

Stary 2012-08-16, 20:38   #2004
psyhe666
Zakorzenienie

Baniaaaaaa też ryczę na serialach i na reklamach Ostatnio się poryczałam na demotywatorach Taaaaaaaaaak! Jestem chora psychicznie To nie jest kwestia dobrego, wrażliwego serdunia

A doła mam......... bo tak
so trójka maybe.

Stary 2012-08-16, 20:45   #2005
aniabaniaa
Zakorzenienie

to piona ja nwet beczałam raz na reklamie jacobs kronung

spoko Psyhe, ja też jestem chora psychicznie i do tego mega ciężka

a teraz zrobie sobie stópki

Stary 2012-08-16, 21:09   #2006
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Hehe, ja też siedzę w piżamie pod kołdrą, właśnie obejrzałam film "Wciąż ją kocham"
jeden z moich ulubionych filmow bo uwielbiam tego aktora!!!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
najbardziej zaskoczyło mnie, gdy powiedziałam o tym swoim przemęczeniu, a on mówi, hmmm, przy takiej dawce leku, to dziwne, uważam ze to wczesna depresja , czaicie? tylko się uśmiechnęłam i powiedziałam, że nie czuję się nieszczęśliwa, tylko chce mi się spać :P na to on dalej swoje, mówi że nie trzeba bać się słowa: antydepresanty
oczywiście olałam to podejrzenie depresji :P
bania i depresja
moze to jakis spadek formy ja tez jestem sciaca i od kilku dni boli mnie glowa. Zaraz sie chyba poloze spac!

A w ogole widze temat o BB, zamowilam kiedys z 7 probek, ale nie takie saszetki tylko odlewki po kilka - kilkanascie ml. No i paczke w koncu dostalam po kilku miesiacach bo na wizazu dlugo sie czeka na rozbiorke i potem gdzie w domu mi paczka zaginela, nie wiem nagle znalazla sie u babci 120 km dalej w piwnicy. Ale grunt ze jest
Stary 2012-08-16, 21:16   #2007
agniesikk
Zakorzenienie

Bania, nie, właśnie wbrew pozorom, antydepresanty dostaje się dość szybko. W sumie to się nie dziwię, bo lepiej zacząć brać takie leki jak są pierwsze objawy depresji, niż jak już człowiek jest w takim stanie, że nie wstaje z łóżka i dosłownie robi pod siebie.

Ewelka, jaka historia A używałaś już tych próbek?
Stary 2012-08-16, 21:25   #2008
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

nie bo znalazla je siostra i powedrowaly dalej Ale jestem cholernie ciekawa ich bo juz mi sie wszystkie pokonczyly.
Stary 2012-08-16, 21:41   #2009
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
nie bo znalazla je siostra i powedrowaly dalej Ale jestem cholernie ciekawa ich bo juz mi sie wszystkie pokonczyly.
Przyjedź do mnie, mogę Ci oddać kilka kremów . Ale szacun, że próbki się znalazły . Pewnie już przeterminowane

Bania i depresja, yyy no jasne . Chyba niebardzo . Zmieniasz lekarza?

XOXO
Stary 2012-08-16, 22:02   #2010
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
jeden z moich ulubionych filmow bo uwielbiam tego aktora!!!

bania i depresja
moze to jakis spadek formy ja tez jestem sciaca i od kilku dni boli mnie glowa. Zaraz sie chyba poloze spac!

A w ogole widze temat o BB, zamowilam kiedys z 7 probek, ale nie takie saszetki tylko odlewki po kilka - kilkanascie ml. No i paczke w koncu dostalam po kilku miesiacach bo na wizazu dlugo sie czeka na rozbiorke i potem gdzie w domu mi paczka zaginela, nie wiem nagle znalazla sie u babci 120 km dalej w piwnicy. Ale grunt ze jest
1. no ja myslę, ze raczej organizm domaga się snu, bo w nocy mało śpię, i tyle, a nie żadna depresja :P

2. buhaha a jak one sie tam znalazly?!;d
Cytat:
Bania, nie, właśnie wbrew pozorom, antydepresanty dostaje się dość szybko. W sumie to się nie dziwię, bo lepiej zacząć brać takie leki jak są pierwsze objawy depresji, niż jak już człowiek jest w takim stanie, że nie wstaje z łóżka i dosłownie robi pod siebie.

no tak, ale bez przesady z tą łatwością, antydepresanty to jednak chyba dość silne środki, a on nie zadał mi żadnego innego pytania oprocz tego, ze powiedzialam, ze chce mi sie spac po poludniu i juz wyjechal z checia zapisywania srodkow, tak chyba tez nie powinno byc :P

pewnie, ze warto je przepisywac ludziom chorym na depresje, ale nie warto od tak przepisywac zdrowym ludziom, moglabym skorzystac , wykupic i brac niepotrzebnie
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Przyjedź do mnie, mogę Ci oddać kilka kremów . Ale szacun, że próbki się znalazły . Pewnie już przeterminowane

Bania i depresja, yyy no jasne . Chyba niebardzo . Zmieniasz lekarza?
faken szit ;p taki byl chwalony xd juz mialam nadzieje, ze znalazlam stalego lekarza, ze za kilka lat zaplanuje mi ciaze zrobie te badania ktore mi zlecil, dla swietgo spokoju, no i co, chyba bede musiala zmienic :P bo jeszcze jaralam sie, ze mam super fajne wyniki, a on mi powiedzial, ze one wcale nie sa fajne, tylko sa tak niskie bo przedawkowalam leki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości