|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Chyba mało prawdopodobne, żeby często ktoś kupował w ciemno perfumy w tej cenie i sprzedawał za połowę...
|
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Chanel Coco
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia w bieżącym roku
* Ramon Molvizar Black Goldskin * Ramon Molvizar Musk Oriental Goldskin - oudowy * Ramon Molvizar Musk Oriental Goldskin - imbirowy * Ramon Molvizar Black Cube * Ramon Molvizar 4 Elements * Ramon Molvizar 5 Elements ![]() * Kilian Arabian Nights Pure Oud * Kilian Arabian Nights Rose Oud * Kilian Love - Travel Set Refill * SoOud Kanz Eau Fine edp * Bond No.9 Signature Scent Perfume * Bond No.9 Cooper Square * Bond No.9 Wall Street * Byredo Bal D'Afrique * M. Micallef Aoud Man * Frederic Malle Portrait of a Lady * Andy Tauer L'Air du Desert Marocain * Le Labo Rose 31 * Le Labo Patchouli 24 * Armani Prive Rose D’Arabie * Frederic Malle Geranium Pour Monsieur * M. Micallef Patchouli Testowo... * Bond No.9 Andy Warhol Success is a job in New York * Bond No.9 So New York * Bond No.9 Nuits de Noho * Bond No.9 Chinatown * Kilian Prelude to Love * Kilian Love and Tears * Kilian Amber Oud * Amouage OPUS VI * Missala Qessence * Maison Francis Kurkdjian Oud * Amouage Attar Homage * Amouage AttarTribute * Amouage Attar - najchętniej wszystkie Cytat:
a nawet została rozparcelowana ![]() Ten sam los czeka kolejne, spełnione marzenie - Geranium od Malle
|
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skromnie:
Rose 31 Le Labo Black Cube Róża + oud a ja pomagam wątkowi garbiąc się nad setkami ikonek... |
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może jakiś jubiler przyjmie opiłki ![]() Cytat:
całych flakonówDopisuje do listy: Missisipi Medicine Cowboy Grass Bowmakers Norne Grev Incense Pure i pare innych zapachów SSS Marescialla Les Nombres d'Or Cuir Black Cube (odległa przyszłość albo próbka) Hinoki Shams Memo Sombre Negra nowa wersja Leather Oud Diora Interlude Man Opus VI La Fumee i La Fumee Arabie Oud Shamash Peau d'Espagne Patchouli Empire nowości od Pigueta: Bois Noir, Oud i Casbah Oud Maisona Francisa Kurk...
|
|
|
|
#3246 |
|
Konto usunięte
|
Chcę: - Amouage Honour Man i Interlude Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- CoSTUME NATIONAL Scent Intense (odlewka 10 ml wystarczy) - Kezno PH (odlewkę albo używkę) - Maison Francis Kurkdjian Oud (odlewkę z 10 ml) - Ramon Molzivar Black Cube (choć z 5 ml) - No i zachciało mi się typowego świeżaka w klimacie Cool Water, najlepiej morskiego ![]() Chcę potestować: - Amouage Opus VI - Amouage Interlude Man - Amouage Silver - Amouage Tribute - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 05 Incense Extreme - Andy Tauer 11 Carrillon pour un ange - Atelier Cologne Oolang Infini - Atelier Cologne Orange Sanguine - Comme des Garcons 8 88 - Comme des Garcons Series 1 Leaves: Calamus - Comme des Garcons Series 3 Incense: Zagorsk - Creed Green Irish Tweed - Creed Silver Mountain Water - Creed Tabarome - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - L'Occitane en Provence Calanques - L'Occitane en Provence Verdon - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Matin - Maison Francis Kurkdjian Absolue Pour le Soir - Maison Francis Kurkdjian Acqua Universalis Forte - Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme - Maison Francis Kurkdjian Cologne Pour le Soir - Montale Fougeres Marines - Nasomatto Black Afgano - Nasomatto Pardon - Olivier Durbano Jade - Olivier Durbano Turquoise - PRO FVMVM ROMA Fumidus - Serge Lutens Chergui - Serge Lutens Encens et Lavande - Tom Ford Private Blend: Japon Noir - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Antonio Puig Quorum Silver - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Davidoff Cool Water Summer Dive Man - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Ferrari Essence Oud - Giorgio Armani Armani Mania PH - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Giorgio Armani Emporio Remix PH - Hermes Equipage - Iceberb Eau se Iceberg PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jaguar Vision - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Le Male, wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Lacoste PH - Lalique Hommage a L'Homme - Lolita Lempicka Au Masculin - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Yves Rocher Comme une Evidence Homme - Yves Saint Laurent La Collection M7 Oud Absolu * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-08-07 o 22:42 |
|
|
|
|
#3247 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Eternity (na zapas, bo w moim flakoniku widać już prawie dno) 2.Ogrodek srodziemnomorski 3. Wszytskie wersje Shalimara (kolejny zapas Eau de Shalimar też mi się marzy, ale najpierw kupię edt i edp, potem mogę myśleć o zapasach). Wersja Ode a la Vanille zdobyta 4. Issey Miyake L'eau d'issey edp (małe 25 ml wystarczy) 5.Czarna Coco edp 6.Euphoria edp - bo mi sie skoczyla, na jesień 7. Serge Noir oraz Five o'clock : nawet odlewki wystarczą 8. Chanel no 5 edp 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - odpada... miałam balsam i wystarczy ![]() 10. Zapas Winter Delice 11. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy - dopiero na jesień 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Beyonce Pulse wersja Summer 14. DKNY Women Summer 2012 15. Angel Aqua Chic - jeszcze nie wiem czy chcę... wąchałam w Sephorze i fajnie by było mieć wszystkie wersje letniego Angela, ale ta wersja chyba najmniej mi się podoba 16. Flowerbomb La vie en rose 2012 - tej wersji jeszcze nie mam
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Przyczajenie
|
Chanel Coco
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
1. Acqua di Gioia
2. Amour Kenzo 3. D&G L'eau the one - chociaż kilka ml 4. So elixir edp YR - przyjdą wraz z zamówieniem z oferty wysyłkowej 5. Addict 6. Angel edp
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną jakiś słodziak chodzi... mam ochotę na Note Vanillee, Vanille Orient Micallefa, Spirituese Double Vanilie Guerlain , Un Bois Vanille Lutens... ale jakbym je miała wszytskie to i tak jeden najbardziej ulubiony z nich bym używała pewnie, tylko na który się zdecydować
.Małą Ambrę 114 też muszę sobie sprawić , Alien Essence Absolue też by się przydał .
|
|
|
|
|
#3251 |
|
spin doctor
|
Ja już zbieram pieniądze na Coco Noir-chociaż nie znam
. Ostatnio długo rozmawiałam z przemiłą Panią z Marionnaud i zdradziła mi, ze jako konsultantka wąchała ten zapach i jest zdecydowanie mieszanką Coco z Coco M a raczej dość lekkie i "noszalne", ale jednocześnie z pazurkiem, hm...
|
|
#3252 |
|
Przyczajenie
|
Marzenia?? A kto ich nie ma:
- Valentino Valentina - Prada Candy - Escada Especially - Versace Yellow Diamond - DKNY Pure Verbana - Dior J'adore - Dior Miss Dior - Gucci Flora Gardenia - Flowerbomb - Cacherel Amor Amor :0 dużo tego |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że ona nie jest ulepkowata, a bardziej przejrzysta, więc raczej nie typowy słodziak, ale śliczna. Ambrę to koniecznie, jesień za pasem, bez ambry pani kochana nie da rady ![]() ja chętnie przygarnę (oprócz stałej listy różności) Ambre Ceruleen... może tę wanilię z AC. No i chciałabym dzwonek Chergui. Edytowane przez melagu Czas edycji: 2012-08-10 o 17:58 |
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Od dawna o niej marzę
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, a z przesyłką będzie jeszcze bardziej zabójcza . Niedawno z zakupami za oceanem miałam problemy, a że ichniejszego języka nie znam, to boję się ryzykować przy takiej cenie . Stykła by mi jakaś odleweczka albo używka
Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2012-08-11 o 01:27 |
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi sie
![]() Coco Noir-nie wachalam,ale chociaz dla samego flakonika ![]() ![]() Chance Tendre i Fraiche-juz widze dno a chce jeszcze raz Lacoste pour Femme-takiego klasyka mi brakuje ![]() Jadore-mialam i oddalam ,a teraz mi sie teskni
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczorajszego wieczoru marzę o olejku Arba Wardat
Mam też inne marzenia: Boudoir, Insolence EDP, Dahlia Noir, Flower, Kenzo, L'Instant Magic, Diamonds & Rubies.... Wciąż czekam na pomyślną koniunkturę
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja pomarzę
Versace Crystal Noir Givenchy Dahlia Noir Ginestet Botrytis Chanel Allure Thierry Mugler Angel EDT To moje teraźniejsze chciejstwa
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-11 o 13:54 |
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Be Delicious EDT 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Hermes Eau Claire des Merveilles 7. Euphoria EDT 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Eaudemoiselle Eau Fraiche 10. Addict Eau Sensuelle 11. Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme Rezygnuję Mam |
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego tak bardzo bardzo nie chcę...
Ale mogłabym przygarnąć Elle YSL Sienne L'Hiver Addict Fraiche na zapas... Chance Tendre
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na pierwszym miejscu Le Secret, mimo że lato się już kończy... Oprócz tego Balenciaga Paris i chciałabym wszystkie trucizny
Więc mam plan raczej dalekosiężny. Aaaa, no i jako miły przerywnik może Lady Rebel od Mango bo mi się dobrze kojarzy
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Euphoria Forbbiden
Prada ambrowa SF F by Ferragamo Lancome Tresor Midnight Rose Dior Addict MM Masaki
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja musze mieć szybko jakiś :
oud aoud aoudh żeby tylko nie był black Montala i Armaniego I we flakonie (a co, pomarzyć można)
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
U mnie trochę zmodyfikowana lista:
Flaszki: 1. Black Afgano 2. Bois de Paradis 3. Botrytis Doraznie Dark Oud Montale Leather Oud Montale (w celach zapoznawczych zamierzam udać się w stosowne miejsce podejrzewam że będzie chciany.) Ze względu na porażającą moc zadowoliłabym się puki co odlewkami tych dwóch. A teraz sobie i wszystkim innym Ze spełnionych życzeń udało mi się zdobyć Jasmine White Moss E. Lauder, Marię Amalię od Morris Profumi, L'eau de Kasaneka Menarda. Na wszystkie trzy lepiej sie czekało niż się posiada i używa więc nie wiem co jest ze mną nie tak Też tak miewacie?
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężka kawaleria:
Rose Le Labo Black Cube Jazda lekka: Cocoon - kupię na pewno, niebawem L'Erbolario - Dolcelisir, Myhrrea - kupię także, oba w ciemno - już wyczaiłam źródło ![]() Rose d'Arabie - kupię najsamprzód i rozbierę
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie tak skromnie, Elixir Des Merveilles. |
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna tajemnica - http://www.natsabe.it/. Wysyłka do Polski droga, dlatego chciałabym zrobić mini-napad całoflaszkowy, żeby te 20 eur rozłożyć na kilka flakonów - ale to dopiero około listopada, jak mi dobrze pójdzie rozbiórka różyczki i może sampli...
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Chyba mało prawdopodobne, żeby często ktoś kupował w ciemno perfumy w tej cenie i sprzedawał za połowę...

.

. Stykła by mi jakaś odleweczka albo używka